欢迎您,[登陆][注册] (您的IP:35.173.57.202)

初中英语牛津版(深圳·广州)九年级下册(2014秋审查)
全部(216) 课件 教案 试卷 学案 素材 视频 电子教材
不限 普通资料 精品资料 特供资料 成套资料
  • ID:4-6187830 2019年牛津深圳版英语九年级下册Module 2 Unit 4 Natural disasters Period 3同步练习(含答案)

    初中英语/牛津版(深圳·广州)/九年级下册(2014秋审查)/Module 2 Environmental problems/Unit 4 Natural disasters

    Period 3 Speaking & Writing I.用所给词的适当形式填空 1.The students in this school are made ______ (wear) school uniforms on Monday. 2.My dog is ______ (miss) .Can you help me find it? 3.Don't make the baby ______ (cry) any more. 4.Loud music makes me ______ (uncomfortably). 5.You had better ______ (start) tomorrow. Ⅱ.单项选择 1.(2018甘肃天水中考)-You look worried. You'd better ______ your problem with others. -Oh, yes. ______ a problem is like cutting it in half. A.share; Sharing B.sharing; To share C.to share;To share D.share; Shared 2.(2017湖北恩施州中考)In old days, the poor ______ for the boss for over 18 hours a day. A.was made to be worked B.were made work C.were made to work 3.I found a letter ______ on the floor when I came into the classroom. A.lying B.lay C.lie D.lies 4.Though he often made his little sister ______ today he was made ______ by his little sister. A.cry; to cry B.crying; crying C.cry;cry D.to cry;cry I.根据要求完成句子 1.We had better buy the more expensive one.(改为否定句) We had better ______ ______ the more expensive one. 2.You'd better not go out today.(变为反意疑问句) You'd better not go out today, ______ ______ ? 3.Our English teacher often makes us retell the texts.(变为被动语态) We ______ often ______ ______ retell the texts by our English teacher. 4.The boss in this factory made the workers work for 12 hours a day in the past.(改为被动语态) The workers in this factory ______ made ______ work for 12 hours a day in the past. Ⅱ,补全对话根据对话内容,从所给的六个句子中选出五个补全对话 A:Hi, Tony. 1 B:It rained too much during the month.Many houses and crops(庄稼)in Hezhou's rural areas were destroyed by floods(洪水).Many people have no houses to live in. A:Yes,I feel so sorry about that. 2 B:What shall we do? A: 3 B:Good idea! Money must be a problem. A: 4 B:We can also collect school things for the students there. A:Right! 5 B:You are so kind. A.What else can we do? B.I'm glad to hear that. C.You look so sad, why?D.Let's do something to help them. E.I'll buy some with my pocket money. F.What about raising some money for them? Ⅲ.阅读理解 (2018辽宁沈阳中考复习训练) In China, safety education is becoming more and more important now. The last Monday in March is for students to learn it at school. It helps students learn more about what they should do to keep themselves safe. What are the accidents at school? Take a look. Stampedes(踩踏) , earthquakes and fires are the main accidents at school. A stampede always happens in crowded places. When students around you begin to push, just stand there and try to hold onto something. If you fall down in the crowd,move to one side and protect your head with your hands around. When earthquakes happen, you can get under a desk quickly and hold on. It'll protect you from falling things. If you are outdoors, find a place away from buildings, trees, and power lines. When there's a fire, leave the classroom quickly. It's better to put something wet over your mouth and nose. In this way, you won't breathe in smoke. Many people die in a fire, not because of the fire but smoke. It makes them cough and they can't breathe. That's very dangerous! So when you want to get out, you should make yourself close to the floor. Then you can breathe some fresh air. 1.Stampedes(踩踏),earthquakes and fires are the main accidents ______ . A.at school B.at home C.on the farm D.in the open air 2.A stampede always happens in ____ places. A.busy B.dirty C.crowded D.clean 3.When earthquakes happen, you can get ____a desk quickly and hold on. A.on B.under C.near D.behind 4.Which of the following sentences is True? A.When there's a fire, don't leave the classroom quickly. B.Many people die in a fire, not because of the fire but smoke. C.When you want to get out of it,you shouldn't make yourself close to the floor. D.It's better to put something dry over your mouth and nose. 5.The best title to describe the main idea of the passage is“ ____ ”. A.Health Education B.Manners Education C.Habits Education D.Safety Education Ⅳ.书面表达 近几年自然灾害时有发生,而其中很多自然灾害是由人类自身引起的,是大自然对我们的惩罚。政府采取了什么措施来减少自然灾害的发生,我们人类又该如何保护我们的地球,请写一篇短文简要谈一下。 Period 3 Speaking&Writing I .l.to wear 2.missing 3.cry 4.uncomfortable 5.start Ⅱ.1.A句意:——你看起来很担心。你最好和其他人分享你的问题。——哦,是的。分享一个问题就像把它切成两半。习惯用法:had better do sth.最好做某事,第二空是动名词作主语。故选A。 2.C主语为the+形容词表示一类人时为复数概念,根据In old days可知要用be的过去式were;be made to do sth.为固定结构。故答案为C。 3.A句意:当我走进教室的时候,发现地上放着一封信。find sb./sth.doing sth.发现某人/某物正在做某事。故选A。 4.A句意:虽然他经常把他妹妹弄哭,但是今天他被他妹妹弄哭了。make sb. do sth.意为“使某人做某事”,其被动结构为sb. be made to do sth.,故选A。 I .l.not buy 2.had you 3.are;made to 4.were;to Ⅱ.1.C 2.D 3.F4.A 5.E J Ⅲ.[语篇解读] 本文是一篇说明文,主要介绍了踩踏、地震、火灾事件发生时应采取的措施和注意的安全问题。 1.A 细节理解题。根据文章第二段“Stampedes(踩踏), earthquakes and fires are the main accidents at school.”可知是在学校,故选A。 2.C 细节理解题。根据第三段第一句“A stampede always happens in crowded places.”可知踩踏事件主要发生在拥挤的地方,故选C。 3.B细节理解题。根据文中的“When earthquakes happen, you can get under a desk quickly and hold on.”可知选B。 4.B细节理解题。本题中的选项都与火灾有关,因此定位到最后一段,由“When there's a fire, leave the classroom quickly."可知A项错误;由“...you should make yourself close to the floor.”可知C项错误;由“It's better to put something wet over! your mouth and nose.”可知D项错误;由“Many people die in a fire, not because of the fire but smoke.”可知B项正确,故选B。 5.D主旨大意题。根据第一段中的“In China, safety education is becoming more and more important now.”可知本文主要是关于安全教育的,提到了踩踏、地震、火灾等事故。故选D。 Ⅳ.One possible version: As we all know, many natural disasters happened these years and most of them were caused by ourselves. So the governments in the world try to forbid cutting down the trees and restrict the emission of wastewater.Whereas we all should. be responsible for the earth, because we only have one earth. First,we should tell people around us to pay attention to this serious problem, due to the fact that there are some people who don't care about this. Second, we should decrease the toxic gases, for instance,we can walk to work instead of driving to work.We should not only care about the calamities in front of us but also care about our offspring. In conclusion, we should be responsible for our planet. Period4. More practice,Culture corner & Self-assessment I.l.him 2.to come 3.to find 4.running 5.has 6.whenever Ⅱ.1.D句意:布莱克先生,你变得越来越健康了。请继续跑步。keep on doing sth.继续做某事。故选D。 2.A句意:Leonardo DiCaprio,一位著名的美国演员,总是期望得奥斯卡奖,最后他成功了。本题考查非谓语动词。expect to do sth.期望做某事。根据句意可知答案为A项。 3.A句意:醒醒,比尔!该上学了。wake up醒来;look up查阅,抬头看;make up弥补。根据句意可知选A。 4.C句意:——在讲座期间,我们可以中途离开吗?——可以。如果你对它不感兴趣,你可以随时离开。however无论如何;whatever无论什么;whenever无论何时。故选C。 5.A句意:街道的每一边都有许多新建筑物。each指两者或两者以上的“每一个”;every指三者或三者以上的“每一个”,不指两个中的“每一个”;both指“(两者)都”,其后如果跟可数名词名词需用复数;all指“(三者或三者以上)都”,后跟复数名词。街道只有“两边”,故选A。 I.[语篇解读】本文是一篇说明文,文章主要介绍了遇到火灾时进行自救的方法。 l.protect;necessary 2.如果你位处高楼层,请勿使用电梯。 3.In fact, most of the people( in fires) die from the( heavy) smoke (in fires). 4.B根据文章内容可知,文章主要是告诉大家在发生火灾时自救的方法。故选B。 5.Nothing is more important than your life. 根据第四段内容可知,没有什么比生命更重要。 Ⅱ.[语篇解读]本文是一篇说明文,主要介绍了闪电的形成、闪电的危害以及如何躲避闪电。 1.C细节理解题。由文中的“Every year...because it reaches a temperature of 28,000 CC,”可知,闪电会达到28,000摄氏度的高温。因此C项正确。 2.A词义猜测题。由第四段的例子可知,这个美国人在1942年到1983年之间共遭受过七次闪电袭击,由此可推知,他在闪电袭击时幸存下来了。故选A。 3.C细节理解题。由第三段中的“About l,000 people are hit by lightning every year in the United States, and about 100 of them die asa result.”可知,每年大约有l,000人遭到闪电袭击,其中约有 100人因此丧生。结合选项可知C项表述符合,故选C。 4.D细节理解题。由最后一段中的“When lightning strikes,it's best to stay inside a large building.”可知,躲在室内是最安全的。故选D。 1.C句意:——你给他提建议了吗?——当然,尽管我知道我的建议会再次被置若罔闻。be none of his business不关他的事;make a good impression留下好印象;fall on deaf ears不被理睬。故选C。 2.A句意:-iPhone 7的功能很强大,但我买不起。——看!华为手机仅花费899元!它们也是高质量产品。afford to do sth.负担得起做某事。故选A。 3.C句意:——当我们遇到困难时,坚持学习是非常重要的。——我同意你的观点。如果我们坚持下去,我们就会成功。deal with处理;give up放弃;stick with坚持。故选C。 4.C句意:——交通事故导致这名大学生死亡。——是的,司机喝得太多,在开车时不能保持清醒。由第一个空格处后的of可知该处应用名词death; keep sb. awake意为“让某人保持清醒”。故选C。 5.A how far意为“多远”,询问距离:how long意为“多长”,询问时间的长短或物体的长度:how soon意为“多久”:how often意为“多久一次”,询问频率。根据答语500 metres away.可知询问距离。故选A。 6.A句意:——你看起来很不开心。怎么了?——每个人都期望我们赢得比赛,但我们输了。expect期待,期望;challenge挑战;promise许诺。故选A。 1.D句意:——你多久刷一次牙?——一天两次或更多。根据答句:一天两次或更多,可知选D。 2.A句意:——你还记得我们的小学老师刘老师吗?——记得。无论什么时候我们遇到困难,她都一直鼓励和支持我们。whenever表示“无论什么时候”;whatever表示“无论什么”:however表示“无论怎样”。根据句意可知选A。 3.C感叹句结构:How+ adj./adv.+主语+谓语!What+a/an+ Ⅱ西+凡.+主语+谓语!What+adj.+不可数名词/名词复数+主语+谓语!根据可数名词actor可知用what:又因excellent以元音音素开头,应用an。故选C。 4.C句意:我们谈论了这个问题并且Tim建议先做一些调查。本题考查动词词义的辨析。A.完成;B.享受;C.建议;D.练习。根据句意可知,C项符合语境。 5.B句意:——爸爸,我有点儿饿。——看见盘子上的纸杯蛋糕了吗?但你只能拿一个。晚饭马上就准备好了。本题考查代词。it指代同类同物;one指代同类不同物;this这,指示代词;that那,指示代词。根据句意可知答案为B项。 6.B句意:——这些邀请函多久才能送给我们的客人?——三天后。how often表示“多久一次”,用于询问频率;how soon表示“多久之后”,用“in+时间段”来回答;how long表示“多长时间”,常用“for+时间段”或“since+时间点”回答:how far表示“多远”,用来提问距离。根据答语In three days.可知选B。 I .1-5 DCADB Ⅱ.1.D 由前一句The world is divided into two parts.可知“世界被分为两部分”,the other表示两者之中的另外一个。故选D。 2.A由下文In the rich part可知此处应用介词in,表示“在贫穷地区”。故选A。 3.B句意:当他们生病时,因为没有钱,没有医院会接收他们。why为什么:when当……时;because因为;although尽管,虽然。根据句意可知应选B。 4.A由主语they可排除B项;根据全文内容可知。应用一般现在时。故选A。 5.C a lot意为“许多,大量”,在句中常作状语,不修饰名词:lot of和a lots of都是错误的表达;a lot of既可修饰可数名词复数,也可修饰不可数名词,people为集合名词,故选C。 6.C than之前应用比较级,故选C。 7.D difficulty作名词,意为“困难,困境”,其复数形式为difficulties;difficultly作副词,意为“艰难地”,修饰动词:difficult作形容词,意为“困难的”,修饰名词。故选D。 8.C 句意:有时候土地太贫瘠。some time -段时间:some times几次;sometimes有时;sometime某时。故选C。 ’ 9.B or在否定句中,意思相当于and。句意:那里的人们既没有肥沃的土壤,也没有充足的水。故选B。 10.B be后应用过去分词构成被动语态,find的过去分词为found。故选B。 11.B either意为“也”,用于否定句句末;too意为“也”,用于肯定句句末;as well as意为“也”,其后跟并列成分:also意为“也”,用于肯定句句中。故选B。 12.B.不定式作定语,当所修饰的名词与其构成逻辑上的动宾关系时,不及物动词后应加介词。故选B。 13.C too much意为“太多”,修饰不可数名词;much too意为“太,很”,修饰形容词或副词;too many意为“太多”,修饰可数名词复数;too little修饰不可数名词。people and buses为复数名词,故选C。 14.B此处应用情态动词的被动语态,其结构为“情态动词+be done”。故选B。 15.D句意:但这些事情不可能轻易被完成。mustn't表禁止:needn't不必:shouldn't不应该:can't不可能。故选D。

  • ID:4-6139276 Module 1 Explorations and exchanges Unit2 Culture shock Reading 课件(共24张PPT)

    初中英语/牛津版(深圳·广州)/九年级下册(2014秋审查)/Module 1 Explorations and exchanges/Unit2 Culture shock

    (共24张PPT) * 9B Unit 2 Culture Shock (Reading I) Teaching objectives (教学目标) In this period, we are going to: learn what culture shock is and how to deal with it; 2. Practise the reading skills: finding the topic sentence(找中心句); using the linking words(连接词): however, anyway 1 Review and think 1. What do they think of their exchange visit? 2. If you live in another country, What problems will you have? Culture shock culture shock language food body language weather sports festivals school table manners Brainstorming(头脑风暴) Read Through the text My name is Brad Li. I’m here today to tell you about my experience as an exchange student in the United States last year. I must admit that at first America was a big culture shock for me. Many things were strange to me: the language, the food and even the school. I stayed with a host family in a small town. My host parents, Mr and Mrs Hurst, were very kind. They organized a lot of activities for me in my spare time so that I wouldn’t miss home or feel lonely. Brad Li is a junior high school student in China. He visited the US on an international exchange last year, and now he is giving a speech about his experience. However, to a certain degree, life in the US was hard to get used to. My main problem was with the language. I failed to understand much in the first few weeks because everyone spoke so fast. Though I soon managed to get used to it, I still had problems because they used a lot of idioms. For example, they often say they are “under the weather” when they are ill. Their everyday English is very different from what we learn in China. Another difference was the food. My host family always had bread, potatoes and salad for meals. I really missed the dumplings, rice and delicious dishes from home. School was a big shock too. They do not require students to wear uniforms, so students can wear almost whatever they like. Some students have strange hairstyles as well. Some students even have pink or purple hair! Anyway, I have many great memories of that year, especially playing in the snow in winter, and playing baseball. At Halloween, I went to a party dressed as Harry Potter. At Thanksgiving, we had a big dinner with a huge turkey. It was an exciting year, and it was a valuable education for me. Now I understand more about American culture. My American friends asked me many questions about life in China, and this made me think about my own culture as well. Task 1: Read for gist(了解大意) 2 Speech (演讲稿) opening(开篇) Body(正文) closing(结语) I must admit that at first America was a big culture shock for me. Many things were strange to me: the language, the food and even the school. Task 2: Scanning(扫读) 3 Read Paragraph 2 and complete the following diagram. Main idea Brad experienced _____________ last year. Supporting detail 1 ______________ Supporting detail 2 ______________ Supporting detail 3 ____________ Read paragraph 2 and complete the following diagram. Read Paragraph 3 and answer the questions. What did Brad think of his host parents? Why did his host parents organize a lot of activities? 3. Did this make Brad’s life easy in the US? Task 3: Inferring (推理) However, to a certain degree, life in the US was hard to get used to. My main problem was with the language. I failed to understand much in the first few weeks because everyone spoke so fast. Though I soon managed to get used to it, I still had problems because they used a lot of idioms. For example, they often say they are “under the weather” when they are ill. Their everyday English is very different from what we learn in China. Another difference was the food. My host family always had bread, potatoes and salad for meals. I really missed the dumplings, rice and delicious dishes from home. School was a big shock too. They do not require students to wear uniforms, so students can wear almost whatever they like. Some students have strange hairstyles as well. Some students even have pink or purple hair! Task 4: Finding the topic sentence(找中心句) Read Paragraph 4 and complete the diagram. Everyone spoke so fast People in the US used a lot of idioms. Their everyday English is very different from what we learn in China. Cause 1 Cause 2 Cause 3 My main problem was with the language. Effect Task 5: Analyzing(分析) bread, potatoes and salad dumplings, rice and delicious dishes can wear almost whatever they like have strange hairstyles even have pink or purple hair have to wear uniforms at school Task 7: Contrasting(对比) short not allowed In the US In China Food People have ________________ ____________________. People have___________ ___________________. School Students ________________ ___________________. Some students ___________ . and some students ________________ _______________. Students ____________ __________________. Boy students should have ________ hair. Girl students are ___________( allow) to dye(染色)their hair. Chinese students American students What is the difference between Americans and Chinese in value (价值观)? Chinese Americans individuality(个性) unity (共性) freedom (自由) discipline (纪律) Summary 1 4 Brad Li visited the United States last year as an exchange student. America was a big______ _______for him at first. The American’s everyday English was very_______ _____what he learnt in China. The _______was another shock. And American students are not required to _____ ________. Some of them even have ______ ______ as well. Anyway, Brad had many ______ _________ of his visit. He stayed with a kind _____________ in a small town. His host parents organized ________ _________ in his spare time so that he would not miss home or ______ _______. It was an exciting experience and it’s a ______ ______ for him. Reading skill 1(阅读技巧1):找中心句 Reading skill 2 (阅读技巧2):找连接词 so that , however, anyway Writing skill(写作技巧):提论点,列论据 Work in groups of 6. Each student should take part in it. Task 9: Group Discussion (讨论) Each group will get a problem and you have to talk about your problems and discuss how to deal with them. Speaker 1: explain your problem Speaker 2: give your suggestions culture shock language food body language weather sports festivals school table manners Brainstorming(头脑风暴) How to deal with culture shock Task 10: Show time 6 Speaker 1:My name is Brad. My main problem was with_____________. That’s because… For example,… Speaker 2:My name is … I’m happy to help you. My advice is to…. I think you can…. 7 Watch a video Tips on dealing with culture shock: Try and make new friends; Learn about the culture before hand; Share your own culture; Don’t be afraid to ask questions; Talk to your parents and friends; Keep an open mind. H Homework 金牌作业:假如你是外教Patrick,写一篇作文: Living in China as a foreigner 银牌作业:给Brad 写一封回信,提出建议: A letter to Brad 3.铜牌作业: 课文总结:将课文内容画成思维导图

  • ID:4-5865844 Module 2 Environmental problems Unit 3 The earth and the environment reading 课件+视频(共39张PPT)

    初中英语/牛津版(深圳·广州)/九年级下册(2014秋审查)/Module 2 Environmental problems/Unit 3 The environment

    牛津深圳版(广州沈阳通用)九年级英语下Module 2 Unit 3 The earth and the environment reading 教学课件共39张PPT:39张PPT Reading The environment Culture corner The total amount of carbon dioxide(CO?) you produce a year is called your carbon footprint. Besides breathing, there are two other ways you can produce CO?. First, you can do it directly, by driving a car or using a gas stove. Second, you can do it indirectly, by buying or using products that produced CO? when they were made. Generally, you should make your carbon footprint as small as possible. For example, you can use public transport instead of a car, or you can walk or cycle. ================================================ 压缩包内容: 关于环保的视频.mp4 牛津深圳版(广州沈阳通用)九年级英语下Module 2 Unit 3 The earth and the environment reading 教学课件共39张PPT.ppt

  • ID:4-5865843 Module 1 Explorations and exchanges Unit 2 culture shock ---reading 教学课件+视频共57张PPT

    初中英语/牛津版(深圳·广州)/九年级下册(2014秋审查)/Module 1 Explorations and exchanges/Unit2 Culture shock

    牛津深圳版(广州沈阳通用)九年级英语下Module 1 Unit 2 culture shock ---reading 教学课件:57张PPT Culture shock Reading Unit Two What do you know about … Have you ever been to a foreign country When we go to a foreign country, the main difference might be the culture shock. Culture is the language, customs and way of life of the people in a country. ================================================ 压缩包内容: 牛津深圳版(广州沈阳通用)九年级英语下Module 1 Unit 2 culture shock ---reading 教学课件.ppt 课堂实录中的视频.mp4

  • ID:4-5853183 Module 3 Sport and health Unit 6 Caring for your health---Grammar 宾语从句 课件共30张PPT+学案

    初中英语/牛津版(深圳·广州)/九年级下册(2014秋审查)/Module 3 Sport and health/Unit 6 Caring for your health


    牛津深圳版(广州沈阳通用)九下Module3 unit6 caring for your health---grammar 宾语从句教学课件:30张PPT
    Unit 6 Grammar
    班级_____________ 姓名____________ 学号______________
    一、练习:将下列句子改成陈述句语序:
    1. Is there a bank near here
    ____________________________________________________
    2. Is it on Fifth Avenue
    ____________________________________________________
    3. Does she work in a hospital
    ____________________________________________________
    4. Can we wear hats in school
    __________________________________________________
    二、宾语从句的时态
    1.填一填 Jim ( be ) a worker two years ago.
    Jim ( be ) an English teacher now.
    I hear (that) Jim (cook ) dinner tomorrow.
    Jim ______________ (sing) a popular song now.
    结论:____________________________________________________________________
    __________________________________________________________________________
    _____________________________________________________(需要性原则)
    2.辨一辨
    He would go to Hong Kong .
    He was sick.
    He said (that) He was reading a book .
    ================================================
    压缩包内容:
    学案.doc
    牛津深圳版(广州沈阳通用)九下Module3 unit6 caring for your health---grammar 宾语从句教学课件.ppt

  • ID:4-5853181 Module 3 Unit 6 Caring for your health Reading 课件30张PPT+学案

    初中英语/牛津版(深圳·广州)/九年级下册(2014秋审查)/Module 3 Sport and health/Unit 6 Caring for your health


    牛津深圳版(广州沈阳通用)九年级英语下Module 3 Unit 6 reading 教学课件课教学课件共30张PPT:30张PPT
    Unit 6 Caring for your health
    Reading: How to lead a balanced life
    Exercise Paper
    I. A survey (work in pairs).
    Do you often sleep well
    A. Always B. Sometimes C. Seldom D. Never
    Do you enjoy your meals
    A. Always B. Sometimes C. Seldom D. Never
    Do you shout at others when something bad happens to you
    A. Always B. Sometimes C. Seldom D. Never
    Do you often lose your temper and cry out
    A. Always B. Sometimes C. Seldom D. Never
    Do you often feel out of place among your classmates
    A. Always B. Sometimes C. Seldom D. Never
    Do you often feel low before an exam takes place
    A. Always B. Sometimes C. Seldom D. Never
    Check your score, and see if you and your partner are leading a balanced life.
    A. 3 B. 2 C. 1 D. 0
    A. 3 B. 2 C. 1 D. 0
    A. 0 B. 1 C. 2 D. 3
    A. 0 B. 1 C. 2 D. 3
    ================================================
    压缩包内容:
    9BU6學習卷.doc
    牛津深圳版(广州沈阳通用)九年级英语下Module 3 Unit 6 reading 教学课件课教学课件共30张PPT.ppt

  • ID:4-5853180 牛津深圳版(广州沈阳通用)九年级英语下Module 1 Unit 2 Culture shock Reading 教学课件共52张PPT含视频

    初中英语/牛津版(深圳·广州)/九年级下册(2014秋审查)/Module 1 Explorations and exchanges/Unit2 Culture shock


    牛津深圳版(广州沈阳通用)九年级英语下Module 1 Unit 2 Culture shock reading 教学课件共52张PPT:52张PPT
    Reading
    Unit 2 Culture shock
    1
    2
    3
    4
    5
    目录
    Lead-in
    Pre-Reading
    While-Reading
    Post-Reading
    Review
    Part I Lead-in
    Getting ready
    Where are Hi and Lo

    What’s the weather like
    They are at the bus stop.
    ================================================
    压缩包内容:
    Culture Shock.mp4
    牛津深圳版(广州沈阳通用)九年级英语下Module 1 Unit 2 Culture shock reading 教学课件共52张PPT.pptx

  • ID:4-5826811 牛津深圳版(广州沈阳通用)九年级英语下Module 3 Unit 6 reading教学课件(共33张PPT)

    初中英语/牛津版(深圳·广州)/九年级下册(2014秋审查)/Module 3 Sport and health/Unit 6 Caring for your health


    牛津深圳版(广州沈阳通用)九年级英语下module 3 unit 6 reading教学课件(共33张ppt):33张PPTReading
    Where are they


    What does Hi mean “I’m low”


    Why does he feel low
    They are in the study
    He means that he feels unhappy
    Because he has a lot of homework to do.
    Do you feel low as Hi
    What problems do you face now
    ================================================
    压缩包内容:
    牛津深圳版(广州沈阳通用)九年级英语下module 3 unit 6 reading教学课件(共33张ppt).pptx

    进入下载页面

    免费资料

  • ID:4-5820766 Module 1 Explorations and exchanges Unit 1 Great explorations---reading II 教学课件 (共18张PPT)

    初中英语/牛津版(深圳·广州)/九年级下册(2014秋审查)/Module 1 Explorations and exchanges/Unit1 Great explorations

    牛津深圳版(广州沈阳通用)九年级英语下module 1 unit 1 great explorations---reading ii 教学课件 (共18张ppt):18张PPTUnit 1 Reading Ⅱ 九 年 级 沪 教 版 Period 1 Reading (Ⅱ) Module 1 Explorations and exchanges Oxford English Unit 1 Great explorations 1 Do you know any great explorers in history ================================================ 压缩包内容: 牛津深圳版(广州沈阳通用)九年级英语下module 1 unit 1 great explorations---reading ii 教学课件 (共18张ppt).pptx

    进入下载页面

    免费资料

  • ID:4-5818215 牛津深圳版(广州沈阳通用)九年级英语下Module 3 Sport and health Unit 6 Caring for your health reading 课件 (共24张PPT)

    初中英语/牛津版(深圳·广州)/九年级下册(2014秋审查)/Module 3 Sport and health/Unit 6 Caring for your health

    牛津深圳版(广州沈阳通用)九年级英语下module 3 unit 6 reading 教学课件 (共24张ppt):24张PPTReading under great stress Is Hi happy Why No, he is unhappy. Because he has a lot of homework to do. Discuss 1. Did you have a good sleep 2. Do you enjoy your meals 3. Do you become angry easily 4. Do you have a good memory 5. Do you often feel like doing nothing ================================================ 压缩包内容: 牛津深圳版(广州沈阳通用)九年级英语下module 3 unit 6 reading 教学课件 (共24张ppt).ppt