欢迎您,[登陆][注册] (您的IP:54.161.116.225)

初中英语新目标(Go for it)版
全部(2000) 课件 教案 试卷 学案 素材 视频 电子教材
不限 普通资料 精品资料 特供资料 成套资料
  • ID:4-4880860 Unit6 When was it invented全单元导学案(有答案)

    初中英语/新目标(Go for it)版/九年级全/Unit 6 When was it invented?/本单元综合与测试

    Unit 6 When was it invented Section A (1a—2d)  Ⅰ. 英汉互译,了解本课重点短语 1. 带特殊跟的鞋子 ____________ 2. the style of ... ____________ 3. think of ____________ 4. with pleasure ____________ 5. 日常生活 ____________ 6. 有道理 ____________ Ⅱ. 完成句子,明确本课重点句型 1. ——电话是什么时候发明的? ——我认为它是在1876年发明的。 —________ ________ the telephone ________? —I think it ________ ________ ________ 1876. 2. ——它们是用来做什么的? ——它们是用来在夜间照明的。 —________ ________they ________ ________? —They’re ________ ________ ________ in the dark. 3. 它真的是如此了不起的一项发明吗? Is it really ________ ________ ________ invention    阅读下面句子,思考句中画线部分的含义及用法 —What are they used_for 它们是用来做什么的? —They’re_used_for_seeing in the dark. 它们是用来在夜间照明的。(教材第42页) The lock is_used_for_locking the door. = The lock is_used_to_lock the door. 锁是用来锁门的。 English is_used_as a foreign language in China. 英语在中国被用作一门外语。   (1)be used for (doing) sth.表示“被用于(做)某事”,for是介词,其后可接名词、代词或动词-ing形式。be used for doing sth.可与be used to do sth.相互转换。 (2)be used as 表示“被用作……”。 ================================================ 压缩包内容: unit6 when was it invented全单元导学案(含答案23页).docx

  • ID:4-4880858 Unit6 When was it invented?课时练(5课时含答案)

    初中英语/新目标(Go for it)版/九年级全/Unit 6 When was it invented?/本单元综合与测试

    Unit 6 Section A (1a-2d) Ⅰ. 根据句意及汉语提示完成单词 1. We can learn a lot from the ________(网站). 2. The prices are ________(列表) here. 3. In the passage it doesn’t ________(提到) his name. 4. Now the hot ice-cream scoop runs on ________(电). 5. I like the ________(款式) of the sweater. Ⅱ. 用所给词的正确形式填空 1. —________ you ________(invite) to Linda’s birthday party —No, I wasn’t. 2. —What is the knife used for —It’s used for ________(cut) watermelons. 3. What do you think is ________(useful) invention of all 4. —Can you help me look after my cat today —With ________(pleasant). 5. The shoes with special ________(heel) were invented by Jayce Coziar and Jamie Ellsworth. Ⅲ. 单项选择 1. —________ was the school built —In 2000. A. Where B. Why C. When D. What 2. Your father has a(n) ________; you should listen to him. A. radio B. point C. invention D. zipper 3. There are many useful inventions. ________, the TV is a kind of invention. A. For example B. Such as C. So D. So that ================================================ 压缩包内容: Unit 6 Section A (1a-2d).docx Unit 6 Section A (3a-4c).docx Unit 6 Section B (1a-1e).docx Unit 6 Section B (2a-2e).docx Unit 6 Section B (3a-Self Check).docx

    • 同步练习/一课一练
    • 2018-10-16
    • 下载0次
    • 388.43KB
    • 21jy_102484195
  • ID:4-4880856 Unit 6 When was it invented单元测试(含答案解析)

    初中英语/新目标(Go for it)版/九年级全/Unit 6 When was it invented?/本单元综合与测试

    Unit 6 (时间:60分钟 分值:100分) Ⅰ. 单项选择(每小题2分,共20分) 1. Keys ________ used for ________ the doors. A. is; opening B. is; opened C. are; opening D. are; opened 2. The police found the lost car ________. A. with mistake B. by accident C. by mistake D. in accident 3. —Did you see my umbrella —Oh, sorry. I have taken yours ________ mistake. A. by B. to C. with D. in 4. —Here is a piece of paper for you! —Oh, thanks. It’s ________ for me to write a long letter on. A. big enough B. enough large C. small enough D. enough small 5. —What kind of French fries do you like —I like ________ ones because they are hard, dry and easily broken. A. crispy B. sweet C. soft D. sour 6. ________is believed that Edison invented the light bulb. A. It B. That C. This D. He 7. —When ________ the pen ________? —Sorry, I don’t know. Maybe long long ago. A. did; invent B. was; invented C. does; invent D. is; invented 8. The number of books in the bookshop ________ about 10,000 and a number of them ________ about science. ================================================ 压缩包内容: unit6 when was it invented单元测试(含解析).docx

  • ID:4-4880854 Unit 6 When was it invented? Section B 课件(19+36+12张PPT)+音频

    初中英语/新目标(Go for it)版/九年级全/Unit 6 When was it invented?/Section B

    Unit 6 Section B (3a-Self Check):19张PPT Unit 6 Section B (2a-2e):36张PPT Unit 6 Section B (1a-1e):12张PPT When was it invented Section B 1a-1e Unit 6 The words in the box describe how food can taste. Write them under the correct pictures. Some pictures have more than one word. 1a sweet crispy salty sour ================================================ 压缩包内容: Unit 6 Section B (1a-1e).pptx Unit 6 Section B (2a-2e).pptx Unit 6 Section B (3a-Self Check).pptx Unit 6 Section B 1c.mp3 Unit 6 Section B 1d.mp3

  • ID:4-4880830 Unit6 When was it invented(全单元4课时含音频35+54+25+56张PPT)

    初中英语/新目标(Go for it)版/九年级全/Unit 6 When was it invented?/本单元综合与测试

    Unit 6 Section A (1a-2d):35张PPT Section A (1a-2d) Unit 6 When was it invented Unit 6 When was it invented What are the Four Great Inventions in ancient China Do you know Lead in Chinese four great ancient inventions Unit 6 Section A (3a-4c):54张PPT Section A (3a-4c) Unit 6 When was it invented Warming up Let’s enjoy a video. Lead in It’s about the tea culture in China. Lu Yu. 2. Who is the writer of Cha Jing 1. What is the video about Unit 6 Section B (1a-1e):25张PPT Section B (1a-1e) Unit 6 When was it invented What did they eat Ice-cream. What did the big dog think of the ice-cream Sweet, cool, and delicious! Lead in How will the bread and snack taste Unit 6 Section B (2a-Self Check):56张PPT Section B (2a-Self Check) Unit 6 When was it invented Read and learn Words and expressions Lead in Canadian /k?neidi?n/ a. /n.加拿大/人的 Canada lies in the north of America. Canadian people are very friendly. ================================================ 压缩包内容: Unit 6 Section A (1a-2d) U6 Section A 1b.mp3 U6 Section A 2a.mp3 U6 Section A 2b.mp3 U6 Section A 2d.mp3 Unit 6 Section A (1a-2d).ppt Unit 6 Section A (3a-4c) U6 Section A 3a.mp3 Unit 6 Section A (3a-4c).ppt Unit 6 Section B (1a-1e) U6 Section B 1c.mp3 U6 Section B 1d.mp3 Unit 6 Section B (1a-1e).ppt Unit 6 Section B (2a-Self Check) U6 Section B 2b.mp3 Unit 6 Section B (2a-Self Check).ppt

  • ID:4-4880786 Unit 5 What are the shirts made of?单元测试(含答案解析)

    初中英语/新目标(Go for it)版/九年级全/Unit 5 What are the shirts made of?/本单元综合与测试

    Unit 5 Ⅰ. 单项选择(每小题2分,共20分) 1. —Do you believe that paper is made ________ wood —Yes, I do. And you can see that books are made ________ paper. A. from; from B. from; of C. of; from D. of; of 2. —Alex, did you find our old school last week —Yes, but with much difficulty, for it has ________ changed over these years. A. completely B. never C. hardly D. partly 3. I found ________ relaxing to take a walk near the lake. A. it B. those C. its D. that 4. I like Mr. Wang’s classes, because they are ________. A. lovely B. live C. lively D. living 5. People light the lanterns and watch them ________ the sky with their best wishes. A. turn into B. send out C. rise into D. put into 6. I get up early every day so that I can avoid________ the early bus. A. miss B. missed C. missing D. to miss 7. If you want to improve your ________ English, you should practice it ________. A. everyday; every day B. every day; everyday C. everyday; everyday D. every day; every day ================================================ 压缩包内容: unit 5what are the shirts madeof单元测试(含答案解析).docx

  • ID:4-4880777 Unit 4 I used to be afraid of the dark.同步测试(有答案)

    初中英语/新目标(Go for it)版/九年级全/Unit 4 I used to be afraid of the dark./本单元综合与测试

    九年级上学期人教新目标英语Unit 4同步测试 一、单项选择题: (??? )1. Could you?give?us _________ introduction to the film?Smurfs: The Lost Village? A. a? ?? ? B. an C. the???? D.?不填 (??? )2.?Tara?had a terrible headache and was absent _________ the meeting yesterday. A. at???? B. on C. from? ? ? ? D. of (??? )3. A Chinese rocket successfully sent the first cargo spacecraft (货运飞船),?Tianzhou-1, into space on April 20, 2017. This is the _________ of the Chinese people. A. pride? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? B. goal C. role? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? D. truth (??? )4. Molly wants to keep healthy. She does sports every morning and ___________ eats meat. A. still ? ? ? ? ? B. usually C. seldom??????????? D. almost (??? )5. GPS can ___________ show where you are at any time and in any weather. A lot of drivers use it. A. truly ? ? ? ? B. mostly C. exactly????? ? D. probably (??? )6. It has been five days ___________ the little girl left home. A. after ?????? B. since?? C. when??????? D. until (??? )7. My brother failed _________ the table tennis match, because he didn’t do?more training.? A. to watch? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? B. watch C. to?win? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ?D. win (??? )8. It has been two years _________ Eliza joined the music club. A. since? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? B. before C. when? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? D. until (??? )9. Matt _________ his car to work, but now he _________ to work by bike. A. used to drive; used to go B. is used to driving; used to go C. used to drive; is used to going D. is used to driving; is used to going (??? )10 —How does Mr. Depp go to work? —He ___________ to work by car, but now he takes a bus there. A. used to go? ?????? B. used to going? C. is used to go ? ? D. is used to going (??? )11. Your pictures are so good. You can ___________ painting as a job. A. set up ? ? ? ?B. take up C. pick up ? ? ?? ? D. give up (??? )12. —You look so worried. What’s the matter? —I don’t know how to ___________ these boring problems. A. deal with?? ???????????? B. help with??? C. care for ? ? ? ? ? ? ? ? D. look for ( )13. None of them talked.They finished their meals in    .? A.silence B.order C.place D.public ( )14. My little sister    the room,because it’s too dark outside.? A.dare not leave B.dare leave C.dare to leave D.dare not to leave ( )15.—If you listen carefully to this piece of music,you can hear a guitar in the    .? —Really? A.background B.crowd C.speech D.examination ( )16.—Hi,Ann!I won the first prize in the English Speech Contest. —Congratulations! And I guess your parents must    _________you.? A.be mad at B.be proud of C.be proud in D.be impolite to ( )17.—I want to know more    about how to use this word.? —You can look it up in the dictionary. A.mostly B.exactly C.nearly D.hardly ( )18..—Did you play volleyball yesterday? —Yes.But I    play volleyball these days because my right foot hurts.? A.usually B.always C.never D.seldom 二、完形填空: I think I'm a late developer. I was 40 before I wrote my first novel, 62 when I went to university. My husband was a talented musician, but at 25 he had a(n) 1 . He lost his speech and the use of the right side of his body. We were so 2 , and we lived on national assistance (援助) for many years. The life was 3 , but my daughter helped me a lot. 4 encouraged me to write, so I wrote my first novel when my husband had his weekly music therapy (疗法). One day, my daughter gave me War and Peace, and I 5 it so much. The writer of this book is a Russian and I really wanted to read the actual words. Later, a kind Russian woman began to teach me Russian. I 6 hard and I got a degree (学位) in Russian in my 60s. Don't let anyone tell you your memory goes with age. It's there 7 you want it. I love Russia. I try to go to Moscow every year in the coldest weather. My Russian friends think I'm 8 . It's very cold in winter and they think it's terrible. But I like lying in bed listening to 9 falling. I don't want to 10 any time. Now I'm in my 80s and I've started to learn ancient Greek. When I won't be able to get out, I'll perfect my Greek. As long as I have my books, I'll be happy. ( ) 1. A. lesson B. exam C. prediction D. illness ( ) 2. A. slow B. simple C. poor D. common ( ) 3. A. easy B. fun C. difficult D. dangerous ( ) 4. A. She B. He C. They D. You ( ) 5. A. waited B. loved C. created D. shared ( ) 6. A. cheered B. studied C. explained D. spread ( ) 7. A. so B. and C. if D. unless ( ) 8. A. careful B. clever C. lonely D. crazy ( ) 9. A. flowers B. trees C. snow D. water ( ) 10. A. waste B. change C. guess D. compare 三、阅读理解: A It was Mother’s Day. A man stopped his car at a flower shop to order some flowers. He wanted the shopkeeper(店主) to send the flowers to his mother, who lived two hundred miles away. As he got out of his car, he found a young girl sitting on the road crying. He asked her what was wrong and she replied, “I want to buy a red rose for my mother, but I only have seventy-five cents(美分). A rose costs two dollars.” The man smiled and said, “Come into the shop with me, and I’ll buy you a rose.” He bought the little girl her rose and ordered his own mother’s flowers. As they were leaving, he offered to drive the little girl home. She said, “Yes, please! You can take me to my mother.” She brought him to a cemetery(墓地),where she placed the rose on the grave(坟墓). The man was moved. He returned to the flower shop, picked up the flowers he ordered, and drove two hundred miles to his mother’s house. Today is the day for your mother. Send a flower to your kind and beautiful mother. ( )1.The man went to the shop to ________. A. have a rest B. help the girl C. buy some food D. order some flowers ( )2.The man’s mother lived ________ away from him. A. 2 kilometers B. 75 miles C. 200 miles D. 200 kilometers ( )3.The girl was crying on the road because ________. A. she was hungry B. she got hurt C. she didn’t have enough money to buy a rose D. she couldn’t find her way home ( )4.After the man bought the girl a rose, they went to ________ together. A. the cemetery B. his home C. the girl’s home D. his mother’s house ( )5.We can learn from the passage that _______. A. the girl loved flowers very much B. the girl loved her mother very much C. the shopkeeper sent the flowers to the man’s mother D. the man drove to his mother’s house to look after her B I used to have a friend called Matilda. We were together at secondary school. When we were 16, she moved because of her father's job, but we kept in touch. We used to write long letters to each other. I went to stay with her a couple of times too. We lost contact(联系) after university. I'd love to see her again because we used to be really good friends. I used to hate a couple of teachers at school, but I think the one I loved best was my French teacher. He was really nice. I think he liked children and teaching. He used to be patient with us and he explained things well. I used to play a lot of squash(壁球), but I recently started playing tennis and now I like it better. The problem with squash is that it's pretty hard and maybe I'm just not strong enough to play it. Also the friend I used to play with always beat me. The great thing about tennis is that it's outdoors so I can enjoy the fresh air. It's less competitive and more fun. The only problem is that you can't play when it rains. (  )1. What does the underlined phrase “kept in touch” mean in Chinese? A. 失去联系 B. 保持联系 C. 总是争吵 D. 从不争吵 (  )2. When did the writer and her friend Matilda lose contact? A. At secondary school. B. During high school. C. During college. D. After university. (  )3. The writer's French teacher was ________. A. very strict with his students B. good at playing tennis C. good at teaching D. very humorous (  )4. In the writer's opinion, squash is ________. 21·cn·jy·com A. relaxing B. interesting C. easy to learn D. hard to play well (  )5. According to the passage, the writer ________. A. hates learning English B. has more friends than before C. thinks tennis is more fun than squash D. has never lost a game in playing tennis C My mother only had one eye.And because of this,I never wished her to show up in my school,being afraid that my classmates would find out I had an ugly mother. One day during primary school,I was badly ill.My mother came. “Scott,your mom only has one eye?”asked some of my classmates.I was so embarrassed. I wish my mother would just disappear from this world.“My classmates tease me because of you,why don't you just die?”I shouted at her,taking no notice of the sad look on her face.My mother just handed me some medicine and left,saying nothing. At that time,I felt good to say what I always wanted to say, and I didn't think I had hurt her feelings very much.That night I saw my mom crying in her room, so quietly, as if she was afraid she might wake me.Even so,I hated her tears from one eye.I made a decision:I must study hard and leave my mother. Years later my dream came true.I was quite successful and lived happily.I never thought of going back to see my “ugly” mother until one day I got a letter,which said,“My son …I'm sorry I only have one eye.At the age of two,you got into an accident and lost your eye.As a mom,I couldn't stand watching you live with only one eye.So I gave you mine.I was never angry with you and I never regretted what I did because I love you…” I cried out aloud.Only then did I realize how beautiful my mother was! ( )1.Why did Scott's mother come to his school one day? A.Because Scott was badly ill. B.Because Scott did a bad thing. C.Because she missed Scott. D.Because she wanted to bring Scott some food. ( )2.What does the underlined word “tease” mean in Chinese? A.赞美 B.取笑 C.同情 D.批评 ( )3.How did Scott know the truth about his mother's eye? A.From his mother's diary. B.From his mother's letter. C.From his teacher. D.From his classmates. ( )4.Which of the following is right according to the passage? A.Scott's mother didn't care for him. B.Scott's mother was born with one eye. C.Scott lived with his mother all the time. D.Scott was moved by his mother in the end. ( )5.The passage is mainly about ________. A.an honest mother B.a beautiful mother C.a serious mother D.a hard-working mother 四、用所给单词的适当形式填空 1.We’re looking forward to _________________(visit)Taiwan soon. 2.Yao Ming is one of my favourite basketball ______________(play). 3.My mother bought me a new ______________ (education) CD-ROM last week. 4.I am interested in ______________ (tell) a story. 5 .I used to _________ (get) up late. But now. I’m used to________ ?(get)up early. 6. We_________ (know) each other since two years ago. 7.It_________(be) 3 years since we came here. 8. Mike is ___________(outgoing) than Jim. 9. He’s ?____________(interest) in_________ (play) computer games. 五、句型转换 1.Tom used to play soccer very well.(改为一般疑问句) ________Tom ________to play soccer very well? 2.This party is so great an idea.(同义句转换) This party is ________ ________ ________idea. 3.You used to be tall,didn't you? (作肯定回答) ________,I________. 4 Steve is interested in collecting kites.? ?(对划线部分提问) _______ ________ Steve interested in?[来源:学#科#网Z#X#X#K] 5. I used to go to school by bike.? (对划线部分提问) ________ _______ you use to go to school? 6. She has hardly had anything this morning.(改为反意疑问句) She has hardly had anything this morning, _________ _________?   7. She used to live in Jinan.(完成反意疑问句) She used to live in Jinan, _________ _________? 8. Mary used to wear jeans.(对画线部分提问) _________ _________ Mary _________ to _________? 六、根据汉语意思完成英语句子。 1. 我只是偶尔去超市。 I only go to the supermarket ________ ________ ________________. 2. 现在他习惯于住在农村。 He is ________ ________ ________ in the countryside now. 3. 他当众发言总是感到很紧张。 He always feels nervous speaking ________ ______. 4.I ________ _______ _____ Chinese inventions after visiting the museum last week. (感到自豪) Could you tell me how______________(处理) these problem? 5.他一直在观察这只猫。 He is watching the cat           .? 6.担心太多对你不好。        too much is bad for you.? 7.相信你的儿子,他能照顾自己。 Trust your son. He can______ _______ _______           himself.? 七、短文填空 I left my hometown twenty years ago. As time (1) _____ by, great changes took place in my home village. There (2) ____ to be many old and low houses in the village. A lot of houses (3) ______ built fifty years ago. And there wasn’t a cinema (4) _____any big shops in the village. To my (5)____, now there are many new, tall buildings. The streets were very dirty and narrow (狭窄的) in the past. Now they are wide and(6) _______. There was also a polluted (被污染的) pool in front of the village. It has been (7) _____into a nice swimming pool. People used to walk or ride for a very long time to get to town. Now they can take a bus or drive a car. And lots of people can use computers. I believe every family will have one in the (8) _______. I think in 15 or 20 years there will be even more changes and the changes here are getting more and more people’s (9) ______. I take great (10) ______ in the development of my hometown. 八、书面表达。 初中生活中,你有些什么改变?你是怎样改变的?请以“How I have changed”为题写一篇英语小短文,描述你发生的变化,写作内容包括:兴趣爱好、行为习惯、学习习惯等方面。 要求:(1)用英语写一篇短文,任选两方面内容,80词左右。 (2)语言流畅,书写规范,卷面整洁。 _________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________ _ 答案: 一、单项选择题: 1.B 2.C 3.A 4.C 5.C 6.B 7.C 8.A 9.C 10.A 11.B 12.A 13.A 14.A 15.A 16.B 17.B 18.D 二、完形填空: 1.D 2.C 3.C 4.A 5.B 6.B 7.C 8.D 9.C 10.A 三、阅读理解: 1.D 2.C 3.C 4.A 5.B 1.B 2.D 3.C 4.D 5.C 1.A 2,B 3.B 4.D 5.B 四、用所给单词的适当形式填空 1.visiting 2.players 3.educational 4.telling 5.to watch 6.get; getting 7.have known 8.is/has been 9.more outgoing 10.interested; playing 五、句型转换 1.Did use 2.suchagreat 3.Yesdid 4.What is 5.How did 6.has she 7.didn’t she 8.What did; use; wear 六、根据汉语意思完成英语句子。 1. from time to time  2. used to living  3.in public 4. took pride in /was proud of 5. to deal/do with 6.all the time 7.Worrying about 8.take care of 七、短文填空 1.went 2.used 3.were 4.or 5. surprise 6. clean 7. changed? 8. future 9. attention 10. pride

    • 单元测试
    • 2018-10-16
    • 下载0次
    • 67KB
    • sysam1001
  • ID:4-4880768 新目标(Go for it)版Unit 4 I used to be afraid of the dark.同步测试(有答案)

    初中英语/新目标(Go for it)版/九年级全/Unit 4 I used to be afraid of the dark./本单元综合与测试

    九年级人教新目标英语Unit 4同步测试 一、单项选择题: (??? )1. Gina studies hard and always gets good ___________ on her exams. A. scores??????? B. ways?? C. examples??? D. exercises (??? )2. Sally is ___________ in class now, but she was active in the past. A.?humorous ? ?? ?B. silent????? C.?noisy ? ? ? D. helpful (??? )3. —Did Lisa win the tennis match yesterday? —Yes, she did. That made her parents very ___________. A. polite??????? B. angry? C. lucky ? ? ? ? ?D. proud (??? )4. Larry is smart, _________ and hard-working. He is very popular in our school. A. silly? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ?B. lonely C. peaceful? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? D. helpful (??? )5. Vera and I live in the same building, but I _________ see her. A. mostly? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? B. usually C. always? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? D. seldom (??? )6. Some parents feel that they don’t have the ability to _________ their children’s decisions. A. require? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? B. influence C. develop? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? D. achieve (??? )7. We all know that learning a foreign language well ___________ time and hard work. A. requires ? ? ? ?? B. reports????? ?C. refuses???????????? D. repeats (??? )8. My sister didn’t dare ___________ my father the truth that she didn’t pass the English exam. A. told ? ? ? ? ?B. telling? C. to tell??????? D. tell (??? )9. Smoking is bad for health, so the doctor advised my father ___________. A. to smoke?? ???B. not to smoke? C. smoking ? ?? D. not smoking (??? )10. _________ a long talk with Mr. Hayes _________ Rick a lot of help. He believes he can learn English well. A. Having; give? ? ? ? ? ? ? ? B. Having; gives C. Have; give? ? ? ? ? ? ? ? ? ? D. Have; gives (??? )11. —Kevin, I’m sure you can _________ these boring problems. —Thank you. I’ll do my best. A. learn from? ? ? ? ? ? ? ? ? ? B. get into C. look for? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ?D. deal with (??? )12. I don’t think you have to go?to the post office _________. Sara can go there instead of you.?? A. in public? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ?B. in person C. in common? ? ? ? ? ? ? ? ? D. in fact ( )13. He always keeps   at the meeting,and he never gives his opinions.? A.serious B.active C.excited D.silent ( )14. Mrs Green is    good teacher that she often makes her class lively and interesting.? A.so B.such C.such a D.so a ( )15. This place __a factory but now it is a park.? A.used to being B.used to be C.is used to D.using to be ( )16. .Jane is very busy these days,for she has a lot of problems to     .? A.deal with B.keep up with C.agree with D.come up with ( )17. In our school library there    a number of books on science,and in these years the number of them    growing larger and larger.? A.are;is B.is;are C.are;are D.is;is ( )18.—Don’t smoke any more.It’s bad for your health. —I’m trying to    .It’s really hard,you know.? A.turn it on B.put it off C.give it up D.take it out 二、完形填空 Last Friday, I met an old friend of mine in the supermarket. We haven't seen each other __1__ three years ago. She has __2__ a lot. She __3__ very fat and always __4__ a pair of glasses. But now, she is very thin and the glasses are gone. She __5__ so beautiful with big eyes and long blond hair—it used to be short and brown. She used to be very silent and was __6__ of speaking in public. Now she is humorous and she told me she was __7__ her school volleyball team and played __8__ piano. She said she hoped I could go to see her performance __9__. She looks so confident and I know she isn't what she used to be __10__. (??? )1.A. in B. for C. since D. with (??? )2. A. changed B. been changed C. turned D. become (??? )3. A. used to B. was used to be C. used to be D. was used to being (??? )4.A. wear B. wore C. put on D. dressed (??? )5. A. sounds B. was like C. looks D. looked (??? )6.A. afraid B. fond C. ready D. dare (??? )7. A. with B. for C. at D. on (??? )8. A. the B. a C. / D. some (??? )9. A. every day B. sometimes C. some day D. some time (??? )10. A. no more B. no longer C. not anymore D. anymore 三、阅读理解 A The Baird family's house has a kitchen, a living room, a bathroom, and three bedrooms. It's big enough for the family of five: parents William and Laura, 9-year-old twins Jasmine and Jessica, and 5-year-old Evan. There's even room for their three cats and a dog. That doesn't sound unusual, does it? But the home is typical. At just 40 feet long, the whole house is about the length of a school bus! And it's only 12 feet wide. It's about four times smaller than their last house. The Bairds moved into their small house in Myrtle Beach, South Carolina, in the summer of 2014. And they aren't the only ones living small. In recent years, small houses have become more popular across the US. The Bairds' house is actually much bigger than many other small homes. Most are less than half its size. Like many families who have made the change, the Bairds say they want to help the planet. “We think a lot more about what we're doing and how we're influencing the environment,” says William. How can small houses have a big influence on the environment? For one thing, building them requires less wood than bigger homes do. “You don't have to cut down as many trees to build it,” Jessica says. Small homes also use less of other natural resources (资源), like oil. Because the Bairds' house is so small, it doesn't take much fuel (燃料) to heat it in the winter. ( )1. How many pets do the Bairds keep? A. 2. B. 3. C. 4. D. 5. ( )2. The Bairds' last house was ______. A. as small as this one B. much bigger than this one C. in the city center D. in the countryside ( )3. Why do the Bairds choose to live in a small house? A. To save money. B. To get close to nature. C. To stay close as a family. D. To protect the environment. ( )4. Which of the following is TRUE about the Bairds' present house? A. They don't heat it in the winter. B. It is crowded for the family of five. C. They began to live in it about two years ago. D. It is smaller than many other small homes in the US. ( )5. What is the best title for the passage? A. Living small B. Different houses in America C.How to protect the environment D.The Bairds' new life in Myrtle Beach B When I was little, I loved picture books. Even if my parents didn't have time to read the story to me, I could look at the pictures and follow the story. Then I moved on to comic books with their exciting stories of superheroes and, later, to novels. I forgot all about picture books and how wonderful they were. Last week though, my friend gave me A Fish with a Smile by Jimmy Liao, a writer who makes picture books for older readers. I found the story about a thoughtful man and his pet fish very meaningful. I also thought the pictures were beautiful. Now I've become a fan of picture books all over again. Jimmy Liao is one of Asia's most famous picture book writers and has had best?sellers at home and abroad. I just finished reading one of his most popular books, Turn Left, Turn Right. The book is about a man and a woman who meet by chance in a park. The woman scribbles down his phone number, but the rain washes it away and they never find each other again. The story touches your heart because the two characters never realize that they are neighbors. Jimmy Liao's pictures are often funny and cute. He included a rabbit in his book, Secrets in the Woods, and the rabbit has reappeared in his books ever since, partly because readers like it so much. However, his stories can also be serious. They show what it's like to feel lonely in the city, fearful(恐惧) of losing your job or someone you love. I think this is why Jimmy Liao's works have been so popular. ( )1. According to Paragraph 1, the writer ________. A. used to like comic books B. found books with no pictures boring C. does not like reading novels D. thinks picture books are for children ( )2. According to the passage, Turn Left, Turn Right can be described as a(n) ________ story. A. funny B. loving C. boring D. exciting ( )3. The underlined word “scribbles” in Paragraph 3 is probably close to ________. A. writes B. turns C. looks D. speaks ( )4. According to the passage, the topics of Liao's works are mentioned except ________. C As a student,I was most afraid to answer questions in class,and I found that the students around were just like me.At the beginning of each class,when the teacher asked a question,I always lowered my head because I was afraid that the teacher saw me. One day,in a foreign language class,Mr.Black gave us a lesson.He wanted us to be active in class,so he asked us some questions,but no one answered.“Let me tell you a story first,”he said. “When I came to the United States to study,the university often invited famous people to make speeches.Before the beginning of every speech,I found an interesting thing.The students around me always took a cardboard folded(折叠的)in half,wrote their names in bold with the most eye-catching color,and then placed the cardboard on the seat.So when the speaker needed the answers from the students,he could see and call a listener's name directly.” “I couldn't understand that.My classmate told me the speakers were all top people,who meant chances.When your answer was to his surprise,it meant he might give you more chances.In fact,I really saw a few students got great chances because of that.” After listening to the story,I understood that the chance will not find you itself.You must show yourself all the time so that you can find a chance on the card. ( )1.What did Mr.Black want the students to do in his class? A. Read loudly. B. Take notes carefully. C. Be active. D. Listen to him quietly. ( )2.How did the writer's classmates behave when they were asked questions? A. They raised their hands. B. They shook their heads. C. They closed their eyes. D. They lowered their heads. ( )3.How did the speaker get to know the students' names? A. He got them from the computer. B. He saw the cardboards on the seats. C. He asked the students for their names. D. He got them from the name list on the teacher's desk. ( )4.What does the underlined word “eye-catching” in Paragraph 3 mean? A. 引人注目的 B. 眼睛疼痛的 C. 目光呆滞的 D. 泪眼蒙眬的 ( )5.What does the writer mainly tell us? A. Doing as others do is necessary. B. Answering questions bravely is easy. C. Attracting others' attention is interesting. D. Showing yourself bravely can win chances. 四、用所给单词的适当形式填空 1.After that, he became more ______________ (interest) in history. 2.I spent much time _______________ (chat) on the Internet. 3.If you want to be a good teacher, you must be more ______________ (patient). 4.He gave up ______________ (drive). 5.We are ________ (pride) of our study. 6. He used to spend much time _________ (chat) with his friends. 7. My mother was afraid of _________ (see) the monkey. 8. The girl is used to _________ (play) basketball in her spare time. 9. Do you enjoy _________ (watch) TV at night? 10. The books are very ________ (help) and I learn a lot from them. 五、句型转换 1.You used to be tall,didn't you? (作肯定回答) ________,I________. 2.The old lady no longer lived there.(同义句转换) The old lady________live there________ ________. 3.Mary used to help_Mom_do_the_housework.(对画线部分提问) What________Mary ________to do? 4. You used to have long straight hair.(改为否定句) You ________ ________ ________ have long straight hair. 5 Mrs. Green doesn’t work here any longer. ?(改为同义句) Mrs. Green ________ _______ works here. 6 Steve is interested in collecting kites.? ?(对划线部分提问) _______ ________ Steve interested in?[来源:学#科#网Z 7. Greeting each other with a smile is necessary in our daily life.(改为同义句) _________ is necessary _________ greet each other with a smile in our daily life. 8. My mother used to take a walk after dinner.(对画线部分提问) _________ _________ your mother _________ _________ _________ after dinner? 六、根据汉语意思完成英语句子。 1. Most young people want to _______ _______ _______ (找工作) in big cities. 2. Alfred hoped to thank Mr. Johnson _______ ________ (亲自). 3. Paul used to eat lunch in the restaurant, but now he _____ ______ ____eating lunch at home. (习惯) 4. 不要总是缺课,否则你的期末考试会不及格。 Don't always ________ ________ ________your classes, or you will fail in the final examination. 5. 你不知道通往成功的路有多难。 You don't know ________ ________ the road ________________ is. 6.我过去常常看到他在图书馆看书。 I       see him  in the library.? 7.她仍会时常弹钢琴。 She still plays the piano_____ _____ ______ _______..?? 8.自从我们上次见面以来已经有三年了。 It       three years  we last saw each other.? 七、根据句意和首字母提示填空,完成短文。 Do you know Mike, my best friend? Maybe you will say, “Yes, I know him very well. He is very l__1__. He never studies hard and isn't good at all the subjects.” But you are wrong. It seems that he has c__2__ a lot. He didn't use to like to study. But now he w__3__ very hard. In the past, he u__4__ to watch TV and play computer games very late at night. He used to get up at eight o'clock in the morning and hurry to school w__5__ breakfast. At school, he didn't use to listen to the teachers carefully. He didn't use to do his homework. He always copied others' papers in the tests. But now he doesn't come to school late. He gets up very e__6__ and goes to exercise.He says that he must look after his h__7__. He walks to school after breakfast. At school, he often studies with a g__8__ and asks other students for help when he has t__9__. His classmates usually help him with homework. He has made great p__10__ this term and he got an A in a test last week. 1.________ 2.________ 3.________ 4.________5.________ 6.________ 7.________ 8.________9.________ 10.________ 八、书面表达: 假设你叫李明,是红星(Hongxing)中学九(1)班的学生,请你写一篇发言稿。内容包括: 自我介绍; 描述一次遇到骗子说谎的经历,并说说你当时的感受; 以后再经历这样的事,作为学生,我们该怎么做?请提出两个建议或做法。 作文要求: 不能照抄原文;不得在作文中出现学校真实的名称和学生的真实姓名; 语句连贯,次数在80个左右。作文的开头和结尾已经给出,不计入总次数。 Good morning, everyone!Let me introduce myself first.________________________________ ________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________. That’s all. Thank you. 答案: 一、单项选择题: 1.A 2.B 3.D 4.D 5.D 6.B 7.A 8.C 9.B 10.B 11.D 12.B 13.D 14.C 15.B 16.A 17.A 18.C 二、完形填空 1.C 2.A 3.C 4.B 5.C  6.A 7.D 8.A 9.C 10.D 三、阅读理解 1.C 2.B 3.D 4.C 5.A 1.A 2.B 3.A 4.D 1.C 2.D 3.B 4.A 5.D 四、用所给单词的适当形式填空 1.interested 2.chatting 3.patient 4.driving 5.proud 6.chatting 7.seeing 8.playing 9.watching 10.helpful 五、句型转换 1.Yesdid 2.didn'tanylonger 3.diduse 4.didn’t use to 5.no longer 6.What is 7. It; to 8.What did; use to do 六、根据汉语意思完成英语句子。 1. look for jobs 2.in person 3.is used to 4. be absent from  5. how difficult; to success 6.used to ;reading 7.from time to time 8.has been ;since 七、根据句意和首字母提示填空,完成短文。 1. lazy  2. changed  3. works  4. used  5. without 6. early  7. health  8. group  9. trouble  10. progress

    • 单元测试
    • 2018-10-16
    • 下载0次
    • 64KB
    • sysam1001
  • ID:4-4880678 人教版英语九年级Unit 4 I used to be afraid of the dark Period1课件(15张PPT)

    初中英语/新目标(Go for it)版/九年级全/Unit 4 I used to be afraid of the dark./Section A

    We used to laugh We used to cry We used to talk about forever you and I And love was all we seemed to need I still recall sometimes the way we used to be When did we change Where has love gone We can't explain it, but we know there's something wrong And all that's left of you and me Is just a memory of the way we used to be I can remember when we used to be the best friends Now suddenly we don't know what to say If there's a chance that we could bring the feeling back again I've got to try Why don't you stay I used to..., but now... Period 1 How time flies ! Our appearance has changed . Our personality has changed . Our hobbies have also changed . People sure change. Describe the appearance. What does he/she look like? short brown hair long straight black hair long curly blonde hair bald 秃头的 tall thin short fat / heavy of medium build What does he/she look like? of medium height height tall of medium height short build heavy of medium build thin have/has (big) eyes … wear glasses/ fashionable clothes … good-looking, beautiful, handsome, pretty,lovely, ugly... long/ short straight/curly black/ blond … hair I used to be/have..., but now I am/have... I didn't use to..., but now I... What did you use to look like in the primary school? What do you look like now? Listen. Bob is seeing some friends for the first time in four years. 1.What did his friends use to look like? 2.What are they like now? Mario used to be ________. He used to wear ________. Amy used to be ________. She used to have _________. Tina used to have __________ and __________ hair. short glasses tall short hair red curly 1b But now Mario is_______and he doesn't_____________. But now Amy is_______________and she has_________. But now Tina has ________ and __________hair. tall wear glasses anymore shorter than Bob long hair blonde straight They look different! They have changed! How can we describe the personality? funny quiet outgoing shy serious friendly What’s he/she like? I used to be..., but now I am... I didn't use to be..., but now I am... active, brave, confident, careful hard-working, friendly,funny, warm-hearted,kind, outgoing helpful, humorous lovely, nice, selfless mean,lazy, unfriendly, silent, selfish, careless strict, serious, quiet, shy, What did you use to be in the primary school? What are you like now? I used to ..., but now I... I didn't use to..., but now I ... like/love to... be interested in... be good at... be strong in... Listen and check (√) the words you hear. 2a ___ friendly ___ outgoing ___ serious ___ humorous ___ silent ___ active ___ brave ___ quiet ___ helpful In the past Now 1.Paula used to be really ________. She was always silent in class. She wasn’t very __________. She was never brave enough to ask questions. 2. She got good grades in ________. She was also good in ___________. She used to play the _________. 1. Now she’s more interested in _________. She plays __________ almost every day. She’s also on a _______ team. 2. She still plays the ___________ from time to time. quiet outgoing science music piano sports soccer swim piano Listen again and complete the chart about how Paula has changed. 2b 2d Role-play the conversation. 1. Where are they now? 2. What did Billy use to be? 3. What is Billy like now? They are at the party for primary school classmates. He used to be shy and quiet. He used to read in the library every day. get good scores He is big and strong. He used to be thin and wear glasses. He is popular now. All the girls are around him. 4. How does Gina know Billy is popular? In the past Now Read and complete the chart about how Billy has changed. 2d He used to be shy and quiet. He used to read in the library every day. He used to be thin and wear glasses. He is big and strong. He is popular now. Self-improvement, or personal development, is a topic we talk about a lot. We have always wanted to become more than we are. Please do all the things you can do to be a better man!

  • ID:4-4880326 [精] 人教新目标英语八年级上册期中测试卷(二)[内含试题答案、听力mp3、听力材料】

    初中英语/期中专区/八年级上册

    二、 单项选择:从下列各题所给的A.B.C.D四个选项中选择一个可以填入空白处的最佳答案。共15小题,计15分。 ( )21. ---Do you think Beijing is ______ exciting place? --- Yes. I also think it’s one of _____ most beautiful cities in the world. A. a, the B. the, a C. an, the D. the, an ( )22. My grandpa is 95 years old, he eats many _____, but little _____. A. vegetable; meats B. vegetables; meats C. vegetable; meat D. vegetables; meat ( )23. ---Do you think Dream Theater is the best in town? --- Yes, it has the most________ seats. A. terrible B. comfortable C. crowded D. Expensive ( )24、---Are you free tomorrow? --- Yes, I am. I have _____________ to do. A、anything special B、special anything C、nothing special D、special nothing ( )25.The price of the houses in Beijing than before these two years. A. is much higher B. are much higher C. is more expensive D. are more expensive ( )26. Jack’s parents went to work, and he had to _____ himself at home. A. look at B. look for C. look after D. look up ( )27. ---Look at the blackboard, Amy. Can you read these words for us? ----Sorry, Mr. Brown. I can’t see them_______. A. quietly B. clearly C. loudly D. comfortably ( )28、--- He is interested in sports, _____ basketball, tennis and ping-pong. ---Me too. A、such as B、at least C、hardly ever D、because of ( )29.David’s sister had one month last summer and she took a course about DIY. A. off B. for C. in D. at ( )30、--- Why didn’t you do your homework? --- Because I _____________ my hand. A、disliked B、shared C、reached D、broke ( )31. ---Of the four girls, do you think who writes______? ---Hmm, Nelly. A. more beautiful B. the most beautifully C. the most beautiful D. more beautifully ( )32. _____ David was ill, _____ he went to school. A. Because; so B. Although; but C. Because; / D. Although; / ( )33. ---Amy, _____ do you clean your room? ---Every day. A. how long B. how many C. how often D. how soon ( )34. My classmate decided _____ me _____ math last week. A. to help; study B. to help; studies C. helping; studying D. help; to study ( )35.—Would you mind turning down the music? We want to have a rest. --________ A. Yes, please. B. You're welcome. C. Of course not. D Sure二、 单项选择:从下列各题所给的A.B.C.D四个选项中选择一个可以填入空白处的最佳答案。共15小题,计15分。 ( )21. ---Do you think Beijing is ______ exciting place? --- Yes. I also think it’s one of _____ most beautiful cities in the world. A. a, the B. the, a C. an, the D. the, an ( )22. My grandpa is 95 years old, he eats many _____, but little _____. A. vegetable; meats B. vegetables; meats C. vegetable; meat D. vegetables; meat ( )23. ---Do you think Dream Theater is the best in town? --- Yes, it has the most________ seats. A. terrible B. comfortable C. crowded D. Expensive ( )24、---Are you free tomorrow? --- Yes, I am. I have _____________ to do. A、anything special B、special anything C、nothing special D、special nothing ( )25.The price of the houses in Beijing than before these two years. A. is much higher B. are much higher C. is more expensive D. are more expensive ( )26. Jack’s parents went to work, and he had to _____ himself at home. A. look at B. look for C. look after D. look up ( )27. ---Look at the blackboard, Amy. Can you read these words for us? ----Sorry, Mr. Brown. I can’t see them_______. A. quietly B. clearly C. loudly D. comfortably ( )28、--- He is interested in sports, _____ basketball, tennis and ping-pong. ---Me too. A、such as B、at least C、hardly ever D、because of ( )29.David’s sister had one month last summer and she took a course about DIY. A. off B. for C. in D. at ( )30、--- Why didn’t you do your homework? --- Because I _____________ my hand. A、disliked B、shared C、reached D、broke ( )31. ---Of the four girls, do you think who writes______? ---Hmm, Nelly. A. more beautiful B. the most beautifully C. the most beautiful D. more beautifully ( )32. _____ David was ill, _____ he went to school. A. Because; so B. Although; but C. Because; / D. Although; / ( )33. ---Amy, _____ do you clean your room? ---Every day. A. how long B. how many C. how often D. how soon ( )34. My classmate decided _____ me _____ math last week. A. to help; study B. to help; studies C. helping; studying D. help; to study ( )35.—Would you mind turning down the music? We want to have a rest. --________ A. Yes, please. B. You're welcome. C. Of course not. D Sure

    • 期中试卷
    • 2018-10-16
    • 下载0次
    • 16695.26KB
    • niujiancheng
    进入下载页面

    需要精品点:3个