欢迎您,[登陆][注册] (您的IP:52.204.98.217)

初中英语中考专区
全部(196) 课件 教案 试卷 学案 素材 视频 电子教材
不限 普通资料 精品资料 特供资料 成套资料
  • ID:4-5953885 河北省2019年中考模拟考试英语试卷2019.6(PDF版含答案,有听力音频无材料)

    初中英语/中考专区/模拟试题

    英语模拟答案 听力: 1-5CBAAB 6-10 ACBAA 11-15 CBABA 16-20 ABBAC 21-25 ABCCA 单选: 26-30 BABCD 31-35 BCCDB 完形: 36-40 BABBD 41-45 DCDCA 阅读: 46-47 AB 48-51 ABDD 52-55 BDCA 56-60 BDDAC 听短文填空: 61. fire 62. seriously 63. dead 64. 11:30 65. put out 任务型阅读: 66. more melatonin 67. the calcium content 68. The people /Those who are struggling to fall asleep at night. 69. But now a study has found it really does help people nod off-if it is miked from a cow at night. 70.睡前你摄入的脂肪越多,晚上给身体增加的负担越重。 词语运用: 71. difficult 72. progress 73. of 74. best 75. it 76. fun 77. Finally 78. reviewing 79. helpful 80. a 连词成句: 81. What day is it today? 82. Is there a large population in the town? 83. Don’t make noise in the library. 84. What a nice city it is! 85. Bob isn’t tall enough to reach the basket.

    • 小/初/高考模拟试卷
    • 2019-06-15
    • 下载0次
    • 24383.71KB
    • 21jy_527005205
  • ID:4-5950696 河北省2019年中考模拟考试英语试题(导航型(扫描版含答案,有听力材料无音频)

    初中英语/中考专区/模拟试题

    河北省2019年中考模拟试卷 英语试卷(导航型)参考答案 1-5 AABCA 6-10 BBBBA 11-15 ACBCB 16-20 ACBCA 21-25 BCBAB 26-30BCABA 31-35 BADBD 36-40 BAABA 41-45 DCDBA 46-50DACBA 51-55 DBADD 56-60 CCBCD 61.car 62. feed 63.windows 64.Throw 65.noise 66.a letter 67.each 68.It invites them to read aloud on the stage 69.Both shows are leading Chinese people to enjoy reading. 70.有些读者会被选出来,并被邀请在电视上朗读。 71.a 72.me 73.best 74.friendly 75.promised 76.write/ to write 77.classmates 78.for 79.that 80.happily 81.What is your favourite school subject 82.Would you like to come over 83.There are many birds flying in the sky 84.Tina is used to riding to school 85.I don’t know if John will accept our invitation 86.Possible version 1: Hello Lisa, How is it going? It’s time for me to leave school.You ask me what I can do for my school.Here are my plans that l would like to share with you.First of all,I will volunteer to do some cleaning with my classmates,such as cleaning the windows and sweeping the floors.To keep our school clean,we will ask our schoolmates not to litter at school.Also,I will give away my favorite books to the school library so that our younger schoolmates can read more good books.And l wilI call on more schoolmates to do so. It’s really hard for me to say goodbye.I wish my school to have a better future.(98 words) Li Ming Possible version 2 Hello Lisa, How is it going? It’s time for me to leave school.You ask me what I can do for my school.Here are my plans I'd like to share with you.First of all,I plan to write a letter to the younger schoolmates,telling them to value the people around and get along well with them.And l will share my success and failure in study,too.Also,I will give some suggestions on ho w to make our school better.More trees and flowers must be planted.More after-class activities should be organized so that our schoolmates can join in them to relax.I hope all of our younger schoolmates can live and study happily in our school.(98 words) Li Ming 听力部分 听力部分共分两小节:第一节为选择题,第二节为非选择题,两部分分别在卷Ⅰ和卷II上。 听力部分(第一节) 第一题:听句子,选出句子中所包含的信息。下面你将听到五个句子,每个句子读两遍,请你听完句子 的第二遍朗读后,从各小题所给出的A、B、C三个选项中,选出包含所听到信息的选项。 No.1.Our friends often give us a hand when we are in trouble. No.2.Never give up your dreams. No.3.Once you get into a bad habit, you will find it hard to get out of it. . No.4.In class, all of us speak English except Betty. No.5.He came up with an idea for hybrid rice. 第二题:听句子,选出该句的最佳答语。下面你将听到五个句子,每个句子读两遍。请你听完句子的第 二遍朗读后,从各小题所给出的A、B、C三个选项中,选出该句的最佳答语。 No.6.I wish you the best in everything you do. No.7.Your dress looks very nice. No.8.Don’t forget to lock the door while I am away. No.9.How often do you water the flowers? No.10.Would you mind opening the window? It’s too hot. 第三题:听对话和问题,选择最佳答案。下面你将听到四组对话和问题,每组对话和问题读两遍。请你 听完对话和问题的第二遍朗读后,从各小题所给出的A、B、C三个选项中,选出正确选项。 请听第1组对话,回答第11题。 . M: How about my noodles? I’ve been sitting here for half an hour. W: Sorry, sir, It must be ready now. Question No.11.What is the woman? 请听第2组对话,回答第12题。 . W: I usually learn English by studying grammar. What about you, Ji M: I like to listen to tapes Question No.12.How does Jim learn English? 请听第3组对话,回答第13题 3. W: Excuse me, sir. You aren't allowed to smoke here. M: Sorry, I didn' t know about it. W: There is a smoking room over there. You can smoke there M: I see. Thank you Question No.13. What does the woman suggest the man should do? 请听第4组对话,回答第14、15题。 M: Oh, It's wonderful here. Relax on the beach with a nice cool drink. W: Yes. And the kids are enjoying themselves in the sea. I hope it's safe. M: Don't worry about them. There's a lifeguard nearby. So, what shall we do this evening? W: There's a special party just for kids and parents. "Let's go to the party with the kids. M: Cool. Let's join them together. Question No.14.Where are the speakers? Question No.15.. What will they do in the evening? 请听第5组对话,回答第16~18题。 M: Amy, what's your favorite sport? W:Oh, that's really hard to say. But I like running best. What about you, Steven? M: You like running, but I like jumping, both the high jump and the long jump. W: Did you take part in the sports meet last year? M: Yes. I took part in the high jump and the long jump. And I won first prize in the long jump. W: You are also going to take part in this year's long jump, right? M: Yeah! I'll try to make a better record W: Good luck. Question No.16.What are they talking about? Question No.17.What is Amy interested in most? Question No.18.How did Steven do in the sports meet last year? 第四题:听语段和问题,选择正确答案。下面你将听到两篇听力材料和七个问题,听力材料和问题读两 遍。请你听完听力材料和问题的第二遍朗读后,根据所听内容,从各小题所给出的A、B、C三 个选项中,选出正确答案。 下面请听第一篇材料,并回答第19~21题。 Jane was eight years old. One day when she was on the street, she saw a woman drop something on the ground. It looked important. It was a green bag with some money and an ID card in it. Jane wanted to stop the woman, but she went away quickly. “I know I should find the woman,” Jane said. So she went home and asked her parents for help. Her parents called the police and the police kept the bag in a safe place. At last the police found the worried woman and returned the bag to her. After the police told Jane the news, she jumped happily. What a kind-hearted girl! Question No.19.What was in the bag? Question No.20.Who helped Jane find the worried woman? Question No.21.How did Jane feel when she heard the news? 下面请听第二篇材料,并回答第22~25小题。 Hello, everyone! It's my honor to tell you about the changes in our school. In the past, there was only a small playground. The books in the library were old and there were only books and dictionaries in it. The number of the trees and flowers was small. But things have greatly changed these years. Now we have a bigger playground and four basketball fields. Books, dictionaries, magazines and newspapers can be borrowed from the library. Our school is as beautiful as a garden with lots of green trees all year round. We are lucky to study in this school. I hope you will enjoy your stay in our school. Thank you very much. Question No.22.What was the school playground like in the past? Question No .23. What can we see in the school now? Question No .24. What were there in the library before? Question No .25. How does the speaker feel? 下面请同学们打开卷II,让我们稍作放松。请同学们准备好,下面我们开始做听力部分第二节。 听力部分(第二节) 听短文填空。下面你将听到一篇短文,短文读两遍,请你听完短文的第二遍朗读后,根据短文内容和提示,在信息表中相应的横线上填入所缺的信息。 I am your park keeper now. Ladies and gentlemen, just a few safety rules before you drive off. First, stay in your car at all times. Otherwise you might end up as fast food. Second, you mustn't feed the animals. Third, never use flash photography, not even with koala bears hidden in the trees; they might be frightened. Also, you should keep your car windows closed; animals can be dangerous! Last week, a monkey jumped into a car and hurt the occupants. You are allowed to eat and drink in your cars, of course, every car has been given rubbish bags. So throw any rubbish there and not out of the window. And finally , please, don't make too much noise. If you listen , you will hear beautiful, sounds, the animals, the water, the wind in the trees. 听力部分到此结束,预祝同学们取得好成绩。 英语模拟卷(导航型)答案 第 2 页 共 2 页

    • 小/初/高考模拟试卷
    • 2019-06-14
    • 下载0次
    • 1556.22KB
    • beitun
  • ID:4-5940085 河北省张家口,邯郸,石市桥西,承德双桥2019届中考二模英语试题(PDF版含答案,含听力音频和材料)

    初中英语/中考专区/模拟试题


    河北省张家口,邯郸,石市桥西,承德双桥2019届中考二模英语试题(PDF版含答案,含听力音频和材料)
    ================================================
    压缩包内容:
    张家口,邯郸,石市桥西,承德双桥二模英语参考答案.pdf
    张家口,邯郸,石市桥西,承德双桥二模英语音频.mp3
    河北省张家口,邯郸,石市桥西,承德双桥2019届九年级中考二模英语试题(扫描版).pdf

    • 小/初/高考模拟试卷
    • 2019-06-11
    • 下载5次
    • 28823.67KB
    • stevedzb
  • ID:4-5940082 河北省石家庄市十八县联考2019年中考模拟三英语试题(扫描版含答案,含听力音频无听力材料)

    初中英语/中考专区/模拟试题


    河北省石家庄市十八县联考2019年中考模拟三英语试题(扫描版含答案,含听力音频无听力材料)
    ================================================
    压缩包内容:
    十八县三英语听力.mp3
    河北省石家庄市十八县2019年联考三模英语试题.pdf
    英语答案.doc

    • 小/初/高考模拟试卷
    • 2019-06-11
    • 下载1次
    • 29836.89KB
    • stevedzb
  • ID:4-5913783 2019年河南中考英语套卷训练(四)(含答案无听力材料及音频)

    初中英语/中考专区/模拟试题

    中考英语套卷训练(四) 做题时间:_______至_______ 共__________分钟 1、 听力理解(共20小题,每小题1分) 第一节 听下面5段对话。每段对话后有一个小题,从题中所给的A、B、C三个选项中选出最佳选项,并在答题卡上将该项涂黑。每段对话读两遍。 ( )1. How does the woman feel? A. Worried. B. Sad. C. Excited. ( )2. What are the two speakers waiting for? A. A taxi. B. A job. C. A bus. ( )3. Why is the man upset? A. He fell down to the ground. B. He lost his ipad. C. The weather is bad. ( )4. Where are the two speakers? A. In a restaurant. B. In a hospital. C. In a shop. ( )5. What job does the man do now? A. A teacher. B. A singer. C. A student. 第二节 听下面几段对话或独白。每段对话或独自后有几个小题,从题中所给的A、B、C三个选项中选出最佳选项,并在答题卡上将该项涂黑。每段对话或独白读两遍。 听下面一段对话,回答第6至第7两个小题。 ( )6. Why is the man making the call? A. To buy a new computer. B. To get his computer repaired. C. To check if his computer has been repaired. ( )7. How long does the man need to wait? A. More than an hour. B. About an hour. C. Half an hour. 听下面一段独白,回答第8至第10三个小题。 ( )8. Who do you think is speaking? A. A radio reporter. B. A head teacher. C. A weather man. ( )9. How is the weather? A. Stormy. B. Windy. C. Sunny. ( )10. What will happen next? A. The weather will get better. B. The school will close as usual. C. The students will go home early. 听下面一段对话,回答第11至第12两个小题。 ( )11. What happened to the woman yesterday? A. She didn’t sleep well. B. She stayed up working late. C. She argued with her neighbor. ( )12. Who are the speakers? A. Friends. B. Husband and wife. C. Doctor and patient. 听下面一段对话,回答第13至第15三个小题。 ( )13. What color are these roller skates? A. Green. B. Black. C. Brown. ( )14. Who never goes roller skating? A. Jim. B. Carol and Ted. C. Ms. Brown. ( )15. What will they do with the roller skates? A. Give them away. B. Hand them to the teacher. C. Put them in the school office. 第三节 听短文,根据短文内容将下列国家与问候方式相匹配,并在答题卡上将该项涂黑。短文读两遍。 16. Brazil 17. New Zealand 18. Bangladesh 19. Indonesia 20. Thailand 16. _______ 17. _______ 18. _______ 19. _______ 20. ________ 二、单项选择(共15小题,每小题1分) ( )16. —How about taking _______ short break? —OK, we have learnt for _______ hour. A. a; an B. a; the C. the;the D.an; a ( )17. “Help _______ to some oranges”, my mom said to my friends. A.you B. yourself C. yourselves D.your ( )18. She is always ready to help people in trouble because she thinks it’s a great _______. A.decision B. chance C. secret D. pleasure ( )19. —Have you ever been to the Great Wall, Tom? —Yes. I ______ there with my parents when I was 10 years old. A. have been B. went C. had been D. would go ( )20. Tom doesn’t work hard in daily life, so he meets many problems ______ he is going over his lessons. A. before B. if C. since D. when ( )21. The ______ you read the sentences, the more easily you can find answers in the passage. A. careful B. carefully C. more careful D. more carefully ( )22. —Can you repeat what I said just now? —Sorry, I didn’t catch it. I _______ something else. A. think B. thought C. was thinking D. had thought ( )23. I want to _______ the program Power of Chinese Kids, I heard it’s very interesting. A. prefer B. watch C. know D. review ( )24. _______ the help of local government, more and more poor children can go to school. A. For B. With C. Under D. By ( )25. The first English novel ______ I read last month was Pride and Prejudice. I like it very much. A. which B. that C. what D. when ( )26. —I think Mr. Green is a good English teacher. —Yeah, he has a lot of experience ________ English. A. to teach B. teaching C. teach D. teaches ( )27. —Do you hear of Yu Min? —Yes. I heard he ______ the highest Science and Technology prize in Jan 9, 2015. A. gives B. is given C. was given D. gave ( )28. —Excuse me, can you tell me _______ my car? —OK, park your car near the shop, please. A. how to sell B. where to park C. who to buy D. when to leave ( )29. —These windows are broken and need to be repaired. —I think so. They can hardly _______ the cold now. A. keep out B. give out C. take out D. put out ( )30. —Could you tell me _______? I didn’t go to school yesterday. —Of course. We will have in next Monday. A. when we will have a math exam B. where we had our school trip C. how can we go to Science Museum D. what time shall we hold a party 三、完形填空(共10小题,每小题1分) It was one of the hottest days of the dry season. We had not seen 36______ in almost a month. The crops were dying. If we didn’t see some rain soon, we would lose everything. I was in the kitchen that day when I saw my son, Billy, walking toward the 37______. Trying to be as still as possible, he was obviously walking with great 38______. Minutes after he disappeared into the woods, he came running out again, toward the house. Moments later, however, he was once again walking in that 39______ way toward the woods. I couldn’t take it any longer and I 40______ him. He was cupping both hands in front of him as he walked, being very 41______ not to spill (溢出) the water he carried. As I came closer, I saw the most surprising sight. Several large deer stood in front of him. Billy walked right up to them. But the deer did not hurt him nor 42______ move as Billy knelt down. And then I saw a baby deer lying on the ground, obviously thirsty, lift its head to lap up the water in my boy’s hands. When the water was gone, Billy jumped up to run back to the house. I followed him back to a spigot (水龙头). Billy opened it and let the drip slowly 43______ up his “cup”. When he stood up and began to turn back, I was there in front of him. His little eyes were filled with tears. “I’m not 44______,” was all he said. The week before, he had made the same trouble with our horses, which caused him a lecture from his father about the importance of not wasting water. This time, I 45______ him, with a small pot of water from the kitchen. I let him take care of the baby deer alone for it was his job. As the tears that rolled down my face began to hit the ground, they were suddenly joined by other drops… more drops… and more. I looked up at the sky. All I can say is that the rain that came that day saved our farm, just like the actions of one little boy saved another. ( )31. A. wind B. snow C. rain D. cloud ( )32. A. woods B. school C. house D. rivers ( )33. A. surprise B. effort C. doubt D. notice ( )34. A. natural B. obvious C. popular D. unusual ( )35. A. stopped B. followed C. accepted D. controlled ( )36. A. careful B. noisy C. comfortable D. polite ( )37. A. ever B. yet C. even D. never ( )38. A. set B. fill C. put D. place ( )39. A. interrupting B. joking C. complaining D. wasting ( )40. A. received B. believed C. joined D. pushed 四、阅读理解(20小题,每小题2分,共40分) 阅读下面四篇语言材料,然后按文后要求做题。 A A few weeks ago, I went into Chase’s class for help. I e-mailed Chase’s teacher one evening and said, “My son keeps telling me that the thing you’re sending home is math -- but I’m not sure I believe him. Help, please.” She e-mailed right back and said, “No problem! I can help Chase after school anytime.” And I said, “No, not him. Me. He gets it. Help me.” And that’s why I stayed with Chase’s math teacher. We talked about teaching children. We agreed that subjects like math and reading are not the most important things that are learned in a classroom. We also talked about something else -- kindness and bravery. And then she told me this. Every Friday afternoon Chase’s teacher asks her students to take out a piece of paper and write down the names of four children with whom they’d like to sit the following week. She also asks the students to nominate (推荐) one student who they think is the most popular student that week. They needn’t write down their names on the paper. After the students go home, she takes out those pieces of paper, and studies them. In fact, Chase’s teacher is not looking for a new seating chart or “popular students.” She is looking for lonely children. She’s looking for the ones who are unwilling to connect with others. She is discovering whose gifts are not noticed by their classmates. Then she gets to know who needs help. After watching Columbine the wise woman realized that all violence (暴力) comes from loneliness. So she decided to start fighting violence early and often, and what she is doing is SAVING LIVES. And she finds the lonely kids through those lists and tries to help them. It’s math to her. All is love -- even math. 根据短文内容选择最佳答案,并将其标号填涂在答题卡相应位置。 ( )41. ______ wants to get help according to the first paragraph of the passage? A. Chase B. Chase’s teacher C. Chase’s parent D. the popular student ( )42. Why does Chase’s teacher ask her students to write down some names on paper? A. Because She is looking for the popular student. B. Because she is looking for a new seating chart. C. Because she wants to help her students learn math. D. Because she wants to find the lonely children. ( )43. Chase’s teacher realized that all violence comes from ______? A. lonliness B. anger C. sad D. contempt ( )44. Which of the following is the correct order? a. The students write down some names b. The students take out paper c. Chase’s teacher helps the lonely kids d. Chase’s teacher studies the lists e. Chase’s teacher finds who needs help A. badce B. badec C. abdce D. adbec ( )45. The best title should be ______? A. Teaching math B. Loneliness C. Looking for the lonely D. Popular students B A new robot, Pepper, has been designed. It is considered as the world’s first with the ability to read human emotions. Pepper looks slightly like Michelin Man. It is four-feet tall with a computer in its chest and human-like hands. Although it is not tall, Pepper is able to talk about everything from the weather to the latest events about the country. Using its functions, Pepper can react (反应) to people nearby -- making jokes, dancing and even singing in different languages. Pepper can understand expressions, human voice and actions, then react through computer programmes. The designer hopes to create a robot that can understand people well, then it can take action. He also hopes robots can play roles in many ways, not just work in the industry. They provide fun at the home or store. Pepper is designed to be a family robot. It is powered by love inside a family. He not only makes people laugh, but also comforts those people who are sad or lonely and encourage them when natural disasters come. Pepper will be on sale in Japan for around US $2,000 in February 2015. For now, several Peppers are shown at some stores in Tokyo for visitors. The designers want the robots to get so much knowledge that they can succeed in communicating with humans better before sale. Several thousand Peppers are going to learn at some stores. Everything they learned and got is going to be stored into the i-cloud service. So that they can share wisdom with each other We are sure Pepper can bring amazing changes into our lives. 根据短文内容选择最佳答案,并将其标号填涂在答题卡相应位置。 ( )46. According to the passage, “Pepper” is ______. A. a kind of food B. a computer C. a robot D. a designer ( )47. What does the underlined word “emotions” mean? A. words B. feelings C. minds D. worries ( )48. What can Pepper do according to the passage? A. making jokes B. dancing C. singing D. react to people nearby ( )49. From the passage, we can infer(推断) ______ A. Pepper will be sold in many countries B. Pepper can speak only Japanese. C. People can buy Pepper in Japan now. D. Peppers can’t share wisdom with each other ( )50. In which part of a newspaper can we probably read this passage? A. Travel B. Culture C. Advertisement D. Technology C Do you like watching A Bite of China (舌尖上的中国)? Here are nice restaurants in Dangtu too. Let’s have a look. Little Sheep Restaurant Specialty (特色菜): muttonOpening time:10:30-13:30,16:00-24:00Address: No. 1033, West Yanan Road Price: 28 yuan / person(人) ?: 010-84001669 McDonald’s Restaurant Specialty: hamburgerOpening time: 11:00—22:00Address: No. 250, Wuning Square Price: 24 yuan / person ?: 400-851-7517 KFC Restaurant Specialty: chickenOpening time: 8:00--22:00Address: No. 346, South Street Price: 26 yuan / person ?: 400-882-3823 根据短文内容选择最佳答案,并将其标号填涂在答题卡相应位置。 ( )51. What can we eat in Little Sheep Restaurant? A. hamburger B. beef C. chicken D. mutton ( )52. You have 50 yuan. You can have lunch in ______, and have supper in ______. A. McDonald’s restaurant; KFC restaurant B. KFC restaurant; any restaurant C. Little Sheep restaurant; McDonald’s restaurant D. Little Sheep restaurant; any restaurant ( )53. If you want to eat mutton, you can call ______. A. 800-882-7517 B. 400-882-3823 C. 010-84001669 D. 400-851-7517 ( )54. It’s 9:10 a.m. I am hungry. So I can go to ______. A. No. 1033, West Yanan Road B. No. 427, People Road C. No. 250, Wuning Square D. No. 346, South Street ( )55. We can read the article ______. A. in a local newspaper B. in a famous novel C. in a science magazine D. in an invitation letter D What are you going to do if you are in a burning house? 61. ____________ Do you know how to save yourself? Please read the following passage. Escaping from a fire is a serious matter. 62. ____________ It’s important to know the ways you can use and show them to everyone in the family, such as stairways (楼梯) and fire escapes, but not elevators. From the lower floors of the buildings, escaping through windows is possible. Learn the best way of leaving by windows with the least chance of serious injury. The second floor window is usually not very high from the ground. 63. ____________ Windows are also useful when you are waiting for help. 64. ____________ Or smoke and fire may come into the room. Keep your head low at the window to be sure you get fresh air rather than smoke that may get into the room. On a second or third floor, the best windows for escape are those that open onto a roof. 65. ____________ Dropping onto hard ground might end in injury. Bushes (灌木) and grass can help to break a fall. 根据材料内容,从下面五个选项中选出能填入文中空缺处的最佳选项,使短文意思通顺、内容完整,并将其标号填涂在答题卡相应位置。 A. Of course, it is safer to jump a short way than to stay in a burning building. B. Knowing what to do during a fire can save your life. C. From the roof a person can drop to the ground more safely. D. How will you escape? E. Be sure to keep the door closed. 61. _______ 62. _______ 63. ________ 64. _______ 65. _______ 五、词语运用(10小题,每小题1分,共10分) 阅读短文,从方框中选择适当的词并用其正确形式填空,使短文意思通顺、完整。请将答案写在短文后相应题号的横线上。每空限填一词,每词限用一次。方框中有两个词是多余的。 Life today is much easier than it was hundreds of years ago, but it has brought new problems. One of the biggest problems is pollution. To pollute means to make things 66 ________. Pollution comes in many forms. We see it, smell it, drink it and 67 ________ hear it. Man is now slowly polluting the whole 68 ________. The more people, the more pollution. Many years ago, the problem was not so serious because there were not so many people. When the land was used up or the river was dirty in one place, man moved to another place. But this is no longer true. Air pollution is still the most serious. It’s bad for all living things in the world, 69 ________ it is not the only kind of pollution. Water pollution kills our fish and pollutes our drinking water. Noise pollution makes us 70 ________ more easily. Many countries are making rules to 71 ______ pollution. They stop people 72 ________ burning coal in houses and factories in the city, and from putting dirty smoke into the air. Pollution by SO2 is now the most dangerous kind of air pollution. It is 73 ________ by heavy traffic. We are sure that if there are fewer people driving, there will be 74 ________ air pollution. The earth is our home. We must take care of it. That means 75 ________ the land, water and air clean. And we must take care of the rise in pollution at the same time. 66. __________ 67. __________ 68. __________ 69. __________ 70. __________ 71. __________ 72. __________ 73. __________ 74. __________ 75. __________ 六、补全对话(5小题,每小题2分,共10分) 根据下面的对话情景,在每个空白处填上一个适当的句子,使对话的意思连贯、完整。 A: Oh, you speak good English. 86. ___________________________________________? B: Three years. I like English very much. A: 87. ___________________________________________? B: I don’t think so, but sometimes I am not quite sure about grammar, though reading and spelling are not problems. A: 88. ___________________________________________. By the way, there is an English evening in our school today. 89. ___________________________________________? B: Yes, I’d love to. When shall we meet? Six o’clock? A: Six o’clock is too early. 90. ___________________________________________? B: OK. See you then. 七、书面表达(15分) 本周班会将畅谈初中阶段学习的感受,请你用英语写一篇发言稿。内容要点如下: 1. 初中学习很有趣,课外活动很丰富; 2. 三年时间里学到了许多东西,交了许多朋友; 3. 老师和同学给了你很多帮助,使你进步很快,表示感谢; 4. 对高中学习谈一两点展望。 注意: 1. 字数80词; 2. 文中不要提及真实的校名和人名。 参考词汇:junior middle school study 初中阶段学习;make progress 取得进步;high school study 高中学习 ________________________________________________________________________________ ________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________ ________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________ ________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________ ________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________ ________________________________________________________________________________ 【参考答案】 1-5 BCBAB 6-10 CBBAC 11-15 AABBC 16-20 DECBA 21-25 ACDCD 26-30 DCBBB 31-35 BCBAA 36-45 CABDB ACBDC 46-55 CDABC CBDCD 56-65 DACDA DBAEC 66-75 dirty, even, world, but, angry, fight, from, caused, less, keeping 76. How long do you learn English? 77. Do you have problems in learning English? 78. You can improve your English through practicing./…… 79. Would you like to go with me? 80. How about eight o’clock? 书面表达参考答案: I think studying in junior middle school is very interesting. There are so many after-school activities. I have learnt a lot in these three years. And I have made many nice friends. The teachers and my classmates have given me so much help for my study. So I have made much progress. Here I should thank my school, all my teachers and classmates. I think high school study will be much more difficult. I must study harder and in good ways. (参考作文一) Dear teachers and schoolmates, it’s a great pleasure for me to be here today and share my experience of learning English with you. I’m interested in English and hope to be an interpreter in the future. Naturally it’s very important for me to learn English well. As everybody knows, vocabulary is an important part of language, just like bricks in a building. Usually I memorize twenty new words a day and put them to use whenever possible. After class, I often listen to English programs on TV and on the radio. Besides, I’ve learnt a lot about other countries’ culture from the Internet and other sources. Now, I’d like to make some suggestions on English teaching and learning in our school. Firstly, we should be given abundant chances to practice using what we’ve learned to have a better grasp of it. Secondly, I hope our teachers can recommend more interesting books and magazines and gives us more free time to read them. Finally, I suggest we have more English activities, such as English contests and festivals. (本文是有关英语学习的发言稿,非原题,可参考内容) world dirty from angry little cause fight but keep even

  • ID:4-5889690 河北省石家庄市2019年中考一模考试英语试卷(扫描版含答案,无听力音频和材料)

    初中英语/中考专区/模拟试题

    河北省石家庄市2019届中考一模考试英语试卷(扫描版含答案,无听力音频和材料)
    ================================================
    压缩包内容:
    河北省石家庄市2019届初三一模考试英语试卷(扫描版).doc

    • 小/初/高考模拟试卷
    • 2019-05-27
    • 下载0次
    • 3380.08KB
    • dimehau
  • ID:4-5858604 甘肃省秦安县初中毕业与升学(中考模拟)适应性考试英语试卷(扫描版含答案)

    初中英语/中考专区/模拟试题

    • 小/初/高考预测押题
    • 2019-05-20
    • 下载2次
    • 1610.54KB
    • beitun
  • ID:4-5732697 2019年河北省唐山市路北区九年级第一次模拟测试英语试题(图片版 无听力音频,材料和答案 )

    初中英语/中考专区/模拟试题

    • 小/初/高考模拟试卷
    • 2019-04-29
    • 下载11次
    • 2059.47KB
    • 21jy_459551658
    进入下载页面

    免费资料

  • ID:4-5705986 [特供] 甘肃省白银市会宁县2018-2019学年度第二学期九年级诊断考试英语试卷(扫描版含答案,无听力部分试题)

    初中英语/中考专区/模拟试题

    书 ! !"#$ " %&'( ! ) ! * # + ! * $% " !"#!$#%&'() " !"# $(!* ! $(!" $%&'($)*%+,-./ !"#$%&'( ! ! + ! %,-,. / ! !( ! ,%--% ! !! ! !+ ! %.%-, ! !/ ! $( ! -%%,% ! $! ! $+ ! ,.%%- $/ ! 0( ! ,-.,- 0! ! 0+ ! -%,.% ! 0/ ! '( ! ,-.%, '! ! '+ ! -,-,- ! '/ ! +( ! ,-%-. ! +! ! ++ ! %.-., +/123456728 ! +91:8;62<;6: ! +*1=>)5<4 ?! +"128<; @ A8B6 ! /(1C47 ! /+1G62H66D //1 !"#$%&'()*+, ! -' ++ ./ "# 0123456789:; $ /91IF6 ? 3A6C4 ? DD641 /"1IF6J8D E K8D E L&F>F34 ?! *$1)3A6 ! *01:6)8D7 ! *'1H3:4<:26D @ <=>? SD6T8::2:8;62<;6:CA<6D7:3A E >6H<2F63)F82F6A1=62;6264 ? 8>F8H 28 E 62348D E H64H<2F ? 8>ACA<6D7:1 O:2G6F8D6:21J8D6:2 ? <:2F6;8:2<; @ 8A23D2HF6DH63A6H<2F8>ACA<6D7:1 QF6DH6G64<6B6ACA<6D7: ! H6)3DF3B63G6226A2<;61W6)8D7 ! H6;>:2G6;876:21QF6D 8>ACA<6D7:3A6G46 ! H6;>:22A ? 28F64 @ 2F6; E F32 2F6;1OD<)326H<2F82F6A:1QF6D H6:;<462882F6A: ! 2F6 ? H<4:;<4628>: ! 2881IF6DH6)3DF3B63H3A;6AH8A471

    • 小/初/高考模拟试卷
    • 2019-04-22
    • 下载3次
    • 5285.57KB
    • langzi268
    进入下载页面

    校网通专供

  • ID:4-5687840 [特供] 河北省石家庄市2019年新华区初中毕业生教学质量检测英语试卷(扫描版含答案,含听力音频)

    初中英语/中考专区/模拟试题

    2019年新华区初中毕业班教学质量检测 英语参考答案 1. B 2. A 3. C 4. B 5. C 6. B 7. A 8. C 9. B 10. A 11. B 12. A 13. C 14. A 15. B 16. A 17. B 18. C 19. C 20. A 21. C 22. A 23. B 24. C 25. B 26. D 27. B 28. C 29. C 30. C 31. D 32. B 33. C 34. A 35. B 36. C 37. B 38. D 39. C 40. A 41. B 42. D 43. C 44. B 45. A 46. B 47. D 48. D 49. A 50. C 51. B 52. A 53. C 54. A 55. A 56. D 57. B 58. B 59. A 60. C 61. bedroom 62. football 63. exercise 64. magazine 65. movie 66. on April 20th 67. farmer’s hope 68. Its freshness and sweet smell. / It’s famous for its freshness and sweet smell. This is a great time for planting crops. 70. 所以(因此)如果你在接下来(随后)的两周外出,你也许需要随身带把伞。 71. that 72. her 73. the 74. well 75. trying 76. depend 77. first 78. thanks 79. did / does / has done 80. best 81. We are all Chinese people. 82. Don’t talk photos in the museum. 83. Why do you believe in him? 84. We are Luke group leader. 85. What an interesting movie! 86. 略。

    • 小/初/高考模拟试卷
    • 2019-04-17
    • 下载46次
    • 119182.44KB
    • beitun
    进入下载页面

    校网通专供