欢迎您,[登陆][注册] (您的IP:52.204.98.217)

初中英语中考专区
全部(100) 课件 教案 试卷 学案 素材 视频 电子教材
不限 普通资料 精品资料 特供资料 成套资料
  • ID:4-5954209 2019年青岛市初中学业水平考试英语试题(PDF版 无答案)

    初中英语/中考专区/中考真题

    英语试题 第 1 页(共 8 页) 2019 年青岛市初中学业水平考试 英 语 试 题 (考试时间:100 分钟;满分:90 分) 说明: 1.本试卷分为第 I 卷和第 II 卷两部分,共六大题。第 I 卷包含单项选择、完形填空和 阅读理解,共 40 小题;第 II 卷包含词汇运用 A、B,阅读表达 A、B 和书面表达。 2.所有题目均在答题卡...上作答,在试题上作答无效。 第 I 卷(满分 40 分) I. 单项选择(本题 10 小题,每小题 1 分,共 10 分) 从每小题所给的四个选项中选出最佳选项。 1. — Lucy, how about going to the ______? — Sounds great! Reading books can give us much pleasure. A. library B. cinema C. museum D. concert 2. Qingdao is a beautiful city that lies in ______ east of China. A. an B. / C. the D. a 3. As middle school students, we ______ follow the public rules wherever we go. A. would B. should C. might D. could 4. The high-speed train ______ Qingdao and Beijing travels faster now. The train ride takes only about three hours. A. from B. among C. in D. between 5. My brother has a healthy living habit. He ______ stays up late, and he is an early bird. A. usually B. hardly C. often D. always 6. The English Speech Competition ______ the best in her. As a result, she is more active now. A. checked out B. tried out C. left out D. brought out 7. ______ special classes we had! We have learned a lot about paper cutting. A. What B. What a C. How a D. How 8. Friends are like books. You don’t need a lot of them ______ they are good. A. or B. and C. as long as D. as soon as 9. To make rivers ______ than before, everybody is supposed to protect them. A. dirty B. dirtier C. clean D. cleaner 英语试题 第 2 页(共 8 页) 10. — Could you tell me ______ tomorrow? — It will be sunny. A. what will the weather be like B. what the weather will be like C. when will the weather be sunny D. when the weather will be sunny II. 完形填空(本题 10 小题,每小题 1 分,共 10 分) 阅读下面短文,掌握其大意,从 A、B、C 三个选项中选出最佳选项。 A gift is necessary when one is invited to visit friends in China. After greetings, the gift should be passed immediately to the host. Remember that usually Chinese people will not open the gift in front of the person who gives 11 . To show the respect, it may be 12 to explain what the gift is. Bringing some nutrients and tonics (营养品、补品) to the elders in the family is a good idea. You can 13 prepare some small gifts for the spouse (配偶) or kids of the host. The host usually makes full 14 by carefully tidying up the house and 15 a lot of delicious dishes. 16 the meal is well prepared, the host may say to the guest politely, “My preparation is not enough, please excuse me for my poor treat.” As a guest, you should make the host believe that there is plenty to eat by praising the food. While eating, the elders will use chopsticks to 17 food for guests as a tradition and ask them to eat 18 . As a guest, you should accept their goodwill readily. But nowadays, the younger people do the traditional way less. After dinner, tea and fruit are usually served. When the guests are to leave, the host may still politely ask them to stay. They don’t have to take it 19 and they can try to find a good time to leave. This doesn’t mean that leaving early is always a good idea as the host may feel that the guests are not satisfied with the treat. Finding the right time to leave 20 the situation. 11. A. it B. them C. that 12. A. necessary B. careful C. comfortable 13. A. too B. also C. either 14. A. plans B. decisions C. preparations 15. A. enjoying B. cooking C. washing 16. A. But B. Although C. Because 17. A. cut up B. eat up C. pick up 18. A. more B. less C. many 19. A. completely B. seriously C. probably 20. A. works out B. sticks to C. depends on III. 阅读理解(本题 20 小题,每小题 1 分,共 20 分) 阅读下列短文,做出正误判断或选出最佳选项。A 篇为判断正(A)误(B)题,B、C 篇 为选择题,D 篇为六选五补全短文。 英语试题 第 3 页(共 8 页) A Do you want to help the environment and do yard work at the same time? This machine knows when your grass needs water. It waters your grass, and you don’t have to do anything! Save time, save water, and save money! Only $ 124.99. You can take this with you to the beach or on a picnic. No more uncomfortable towels or blankets! It fills with air in five minutes. Feel like you are sitting in your own living room in the great outdoors! Only $ 49.50. What’s a party without music? Indoors or outdoors, you can have a good time with this small item on a shelf or in a tree. Turn it down to set the mood, or turn it up to start the dancing! Only $ 299.99. What’s it like to swim like a fish? Now is your chance to find out! Put both feet in, get in the water, and feel how it is to flap instead of kick. If you love to be in the water and dive deep, you need this! Only $ 36. 21. The garden sensor helps the environment and does yard work at the same time. 22. It takes the inflatable chair more than five minutes to fill with air. 23. The soundbook works indoors or outdoors. 24. A person needs two monofins, one for each foot. 25. Soundbook is the most expensive of the four products while the inflatable chair is the cheapest. B Rupert Isaacson was born in Africa, and grew up in London and in the English countryside, where he discovered his love of horses. Because he grew up hearing so many fascinating memories about Africa from his parents, he went there and lived with the people called The Bushmen of the Kalahari Desert. By the year 2000, Rupert was already working as a reporter, writing articles and guidebooks about Africa and India. He met his wife Kristin in India. Today, they live with their son, Rowan, in the US. But Rupert faced the greatest challenge of his life when, at the age of two, Rowan was diagnosed (诊断) with an illness that influenced his ability to communicate with others. Rupert discovered that spending time with horses and riding them was helping Rowan. But unluckily, the Bushmen of the Kalahari do not have horses. So the family set out for Mongolia, where horses have been important for long. Rupert has written about this journey to help his son in his book Horse Boy, and he has produced a documentary of the same name. In the film, people have the chances to see the family travelling in Mongolia, riding horses and meeting healers (治疗师) in order to help Rowan. Because working with horses has helped Rowan, Rupert set up The Horse Boy Foundation on his farm in Texas. It is a school that teaches people how to use horses for healing. Besides writing another book, The Long Ride Home, about travelling with Rowan to Africa, Australia and Arizona in the inflatable chair 可充气的 soundbook monofin garden sensor 英语试题 第 4 页(共 8 页) the US, Rupert has also produced the documentary Endangerous, with Rowan as host, about dangerous animals that are endangered. Rupert Isaacson has managed to discover the secret of turning one challenge into many achievements. 26. Where did Rupert Isaacson discover his love of horses? A. In the English countryside. B. In India. C. In Africa. D. In Mongolia. 27. When was Rowan diagnosed with the illness mentioned in the passage? A. In the year 2000. B. At the age of two. C. When he was in Mongolia. D. When he was in London. 28. Why did Rupert’s family go to Mongolia? Because ____________ there. A. he worked as a reporter B. there were no horses C. there were lots of horses D. he wanted to meet his wife 29. What is the purpose of The Horse Boy Foundation? A. To produce a documentary. B. To communicate with others. C. To learn how to ride horses. D. To teach people how to use horses for healing. 30. How many documentaries has Rupert produced in the passage? A. Two. B. Three. C. Four. D. Five. C Wind power is a very clean source of energy. This is how wind power works. Wind makes windmills spin (旋转). When the windmills spin, they make electricity. Then we can use the electricity. A lot of people think that wind power is new, but that’s not true. For thousands of years, people have used wind to sail boats and move water. We still do those things today, but these days we mostly use wind power to make electricity. Wind power is a very popular source of energy. Most people think that we should use it more and more. First of all, it’s clean. Windmills don’t pollute the environment at all. Second, we can use wind power forever. After all, we will always have wind. Also, wind power is cheap, and it’s getting even cheaper. A lot of people don’t understand wind power very well. They believe that there are problems with wind power, but many of those problems are not real. For example, some people say that windmills are dangerous for birds. They used to be true, but it isn’t true anymore. Old windmills killed birds because they spun very fast. New windmills spin slowly, and they aren’t dangerous for birds. However, there are real problems with windmills. One problem is that many people think windmills are very ugly. This is a problem for people, because windmills are often in very pretty areas. Also, wind doesn’t blow all the time, so we can’t use wind power all the time. Finally, windmills are noisy. Wind power is becoming more and more common. Right now, more than 80 countries use wind power. About 2.5 percent of the world’s power comes from the wind. For some countries, that number is a lot higher. Wind power gives Denmark more than 25 percent of its electricity. windmills 英语试题 第 5 页(共 8 页) 31. Why DON’T new windmills kill birds? Because ____________. A. birds don’t fly near them B. they spin slowly C. they are shorter than old windmills D. new windmills don’t spin 32. When did people start using wind power? A. About 25 years ago. B. About 80 years ago. C. About 500 years ago. D. Over 1,000 years ago. 33. ____________, so we CAN’T use wind power all the time. A. Windmills break all the time B. We can’t use windmills at night C. Windmills are too expensive to use all the time D. Wind doesn’t blow all the time 34. What does the article say about wind power? A. Most people don’t like it. B. It’s getting cheaper. C. Denmark doesn’t use it. D. It’s getting more expensive. 35. What is the best title for the passage? A. Expensive Windmills B. Cheap and Clean Energy C. Popular and Clean Wind Power D. Dangerous Birds D There is something different in this week’s blog. Let’ s look at some birthday customs around the world. Harry Baker, Perth, Australia It’s my birthday next Wednesday. I’m going to be 10 years old. 36. ______ in my country. My mom’s going to make me a huge plate of fairy bread. It’s a snack. We make it with bread, butter, and colorful sugar called “Hundreds and thousands”. Jim Dixon, Montego Bay, Jamaica I love birthdays! They are a lot of fun. Here in Jamaica, we have an old custom. 37. ______ Guess what we do? We throw flour (面粉) at our friends! It’s my best friend’s birthday tomorrow. 38. ______ I’m going to buy a lot of flour to throw at him. Victoria Smith, London, UK My grandmother is going to be 100 years old in June. She’s very excited because she’s going to get a special letter from the Queen. The Queen sends a letter to every person who reaches 100. 39. ______ Jiang Li, Beijing, China In my country, we celebrate birthdays with a special type of the food. Noodles are a sign of long life for us. This year, I’m going to make some “long life noodles” for all my friends. 40. ______ and have a great evening! 根据短文内容,从选项中选出能填入文中空白处的最佳选项,选项中有一项为多余选项。 A. I’m going to go to the store soon. B. I’m going to make a big cake. C. It’s a tradition that makes people very happy. D. We like to surprise people on their birthdays. E. We’re going to eat them together F. We always eat fairy bread on our birthdays 英语试题 第 6 页(共 8 页) 第 II 卷(满分 50 分) IV. 词汇运用(本题 10 小题,A 每小题 2 分,B 每小题 1 分,共 15 分) A. 用所给词的适当形式填空。每词限用一次。(10 分) 41. Jack is a good learner because he always ___________ what he needs to learn with something interesting. 42. English Day is coming, and we ___________ an English party soon. 43. He ___________ to hand in his science report last week. 44. The writer is so popular that he ___________ more than 200,000 books so far. 45. — Where is Grace? — She is at the gate of the theatre. She ___________ in line to buy tickets. B. 根据句意和所给汉语完成句子。每空一词。(5 分) 46. Don’ t worry! We are old enough to look after ___________ (我们自己) . 47. There is a big park ___________ (在旁边) the supermarket. I prefer to take a walk there. 48. Rose’ s father is the ___________ (忙碌的) in the hospital, because he is an excellent doctor. 49. People who learn ___________ (明智地) and well will achieve their dreams more easily. 50. Keeping English ___________ (日记) is a good way to improve English. V. 阅读表达(本题 10 小题,共 20 分) A 阅读下面短文,完成 51 至 56 题。(共 10 分) There are some things that are almost impossible to say to our close friends — especially if we want (A) them to be our friends for life. Are you wondering what problems others have? “I can’t stand your other friends.” My best friend, Kate, sometimes hangs out with some people that I really don’t like. I think they have a bad influence on her, and she only spends time with them because they are “cool”. Could you tell me if I should bring the matter up with her, or if it would be better for me to keep quiet? I don’t want to lose her as a friend. — Linda “I won’t help you cheat.” (B) My closest friend, Kim, has lost interest in school and studying. He says he’s bored with the whole thing, so he often asks me whether I’ll let him copy my homework. By now I’ve said no, but he keeps asking me. I told him, “I think we’ll get in trouble.” but he just laughed and told me not to worry. I don’t want to put my grades at risk, but I’m afraid to face my friend about this, so I just keep avoiding the topic. How can I get him to stop asking? I was wondering if you could give me some suggestions for dealing with my problem. — Mike require, organize, wait, connect, sell 英语试题 第 7 页(共 8 页) “No, I CAN’T do that for you!” Anna is my best friend. We get along with each other well, but she is asking me to do things for her all the time. “Could you help me pick out some new clothes? Would you mind if I borrowed your bike? Can you look after my apartment while I’m away?” And these are just a few examples. I’ve said yes so many times that now I’m afraid I’ll hurt her feelings if I say no. Any ideas? — Amy 51. 从文中找出(A)处划线单词 them 所指代的内容。(1 分) 52. 从文中找出与 “I was thinking whether you could help me out with your suggestions.” 意思相 同或相近的句子。(1分) 53. 将文中(B)处划线句子 My closest friend, Kim, has lost interest in school and studying. 翻 译成汉语。(2 分) 54. 根据上下文,补全句子。(2 分) Kate only spends time with some people that Linda really doesn’t like because . 55. 回答问题。What does Kim often want to do?(2 分) 56. 完成任务。Please give Amy ONE idea.(2 分) B 阅读下面短文,完成 57 至 60 题。(共 10 分) Drones are like airplanes, only without a pilot. No one without a pilot’s license should be allowed to have one. Something bad or unexpected can happen when people send up a self-controlled flying machine like a drone without knowing how to really control it. Drones can become flyaways, and can be caught up on a jet stream (喷气流) and blown away. A falling drone can do much damage (损害) to buildings and people. Though drones can be harmful, they can be very helpful. At a sports event, drones can be used to give the spectators (观众) a view from above or help coaches see how their players are doing. They are also becoming a useful tool for firefighters, helping them find and fight wildfires. Drones can watch secretly on populations of animals in the wild, especially endangered ones. In some faraway places in the world, drones are the fastest way to send medicine to people who are in great need of it. 英语试题 第 8 页(共 8 页) Some people think drones can only be used by governments to help when needed. Others think that if rules are obeyed, there should be little risk to people and property (财产). Drone makers say drones are exciting new technology and that the future will be controlled by them. 57. 用英语列举drones的两种用途。(4分) ① ② 58. 回答问题。Who should be allowed to have a drone?(2分) 59. 回答问题。In some people’s opinions, can the drones only be used by governments at any time? Why?(2分) 60. 根据短文内容完成句子。(2分) Paragraph (段落) Two is mainly about . VI. 书面表达(共15分) 人生中有很多第一次:第一次学游泳;第一次跟家人外出旅行;第一次做家务;第一次赢 得比赛;第一次……。请根据提示,就你的第一次……写一篇短文。 内容包括: 1. 第一次……的整个过程; 2. 你的感受。 要求: 1. 词数:80 —100(开头已给出,不计入总词数); 2. 文中不得出现真实的校名和人名。 As we all know, everyone has his unforgettable memories. I still remember the first time

    • 小/初/高考真题试卷
    • 2019-06-15
    • 下载0次
    • 631.79KB
    • jsxhzyw
    进入下载页面

    免费资料

  • ID:4-5931910 [精] 鲁教版山东省济宁市2019年中考第三次模拟考试英语试题(含答案)

    初中英语/中考专区/模拟试题

    中小学教育资源及组卷应用平台 山东省济宁市初四年级第三次模拟考试英语试题 第I卷(选择题共45分) 一、听力选择(共15小题,计15分) (一)请听录音中八组短对话。每组对话后有一个小题,从题中所给的A、B、C三个选项中,选出与对话内容相符的图片或能回答所给问题的最佳答案。(每组对话读两遍) 项中,选出与划语内容相村的图片以能回答所给问题的最佳答案。(每组对话读两遍) 1.What?will?the?speakers?do?tonight? A.? B.? C.? 2.When?did?the?man?get?on?the?bus? A.? B.? C. 3.What?does?the?man?suggest?the?girl?do? A. ? B.? C. 4.?What?is?Julie's?? A.?The?shorts. B.?The?T-shirt. C.? The?trousers 5.?What?does?the?woman?think?of?Tony? A.?He?is?silent. B. ?He?is?cool. C. ?He?is?friendly.? 6.?How?was?the?weather?at?the?weekend? A.?Rainy. B.?Sunny. C.?Cloudy 7.?Why?hasn't?the?woman?changed?an?apartment? A.?She?hasn't?started?to?search. B.?She?hasn't?found?a?good?one. C.?She?doesn't?want?a?small?one. 8.?What?are?the?speakers?mainly?talking?about? A.?A?holiday.? B.?A?trip. C.?A?plan. 二)请听录音中两段较长的对话。每段对话后有几个小题,从题中所给的A、B、C三个选项中,选出能回答所给问题的最佳答案。(每段对话读两遍) 听第一段较长的对话,回答第9至第11三个小题。 9.?What?is?the?weather?like?now? A.?It's?rainy. B.?It's?windy. C. It's?snowy. 10.?When?did?the?speakers?get?to?the?mountains? A.?At?4:00. B.?At?7:00. C. At?10:00. 11.?What?will?the?woman?do? A.?Ask?someone?for?help. B.?Wait?at?her?place. C.?Look?for?water. 听第二段较长的对话,回答第12至第15四个小题。 12.?What?is?Rose?? A.?A?company?leader.? B.?A?student. C.?A?teacher. 13.?Where?does?the?conversation?probably?take?place? A.?At?home. B.?In?a?classroom. C.?In?an?office? 14.?How?long?will?the?girl?work?a?day? A.?2?hours.? B.?4?hours. C.?6?hours 15.?How?much?could?the?girl?get?a?day? A.?$20. B.?$50. C.?$100 (注意:请同学们翻到第II卷第三大题,继续做听力填表题。) 二、阅读理解(共15小题,计30分) 阅读下面的短文,从每小题A、B、C、D四个选项中,选出能回答所提问题或完成所给句子的最佳答案。 A Our guide will contact you one day in advance to tell you the meeting time. Generally, the guide will pick you up at your self-booked hotel at around 08:30. The population of this group tour is 8 people. After meeting all the group members, you will firstly arrive at the 1,700-year-old Lingyin Temple. Next we will head for the Dragon Well Tea Plantation in Meijiawu Village. After lunch, we will continue this 1-day Hangzhou tour to the West Lake. A boat cruise will take you to enjoy the scenery. After that, you will be guided to the Flower Harbor Garden to view shoals of red carps(花港观鱼). This 1-day Hangzhou small group tour will end up with the Six Harmonious Pagoda(六和塔), from which you can have a full view of the Qiantang River. When the visit is over, our guide will send you back to your hotel. Meals: Lunch Tour Price (US$ Per Person) ????Departure: Mon, Wed, Fri. Adult(>11 years old)?????????? ??????$59 Child(3-11 years old)?? ? $49 Price Includes???????? ??Price Excludes ? Pick-up & drop-off from the hotel Chinese lunch??Entrance fees as indicated above? Professional English speaking guide??Experienced driver & air conditioned bus? ? Free mineral water is provided ???Hotels? Gratuities ? 16.??Visitors will go to the following places except_____________. A.?Meijiawu Tea Plantation??????????????????????????????? B.?West Lake C. Leifeng Pagoda???????????????????????????????????????????? D.?Six Harmonies Pagoda 17.??Which one is true according to the passage? A. Hotels and meals are both free. B. Visitors are going to the Dragon Well Tea Plantation after lunch. C. Visitors have to go to Lingyin Temple by themselves. D. Visitors can have a good view of the Qiantang River from the Six Harmonious Pagoda. 18.????If the Smiths and their children (Lisa: 9; Luke:2) want to join the tour group, how much money should they pay? A.$167? ????????????????????? B.$216????????????????????????? C.$236??? ?????????????????? D.$196 B Children's Games in Ancient China ? ?During ancient times, children didn't have much to enjoy themselves. However, they came up with interesting games to play in their childhood. Kicking stone balls During the Qing Dynasty, kicking a stone ball around was a popular game in the northern part of China, and it was often played in winter to keep warm. Playing hide-and-seek ?Hide-and-seek is a traditional game for children, popular around the nation. There are two ways to play: covering a child's eyes while other kids run around to tease(戏弄) him or, more commonly, others hide and one child must try to find them. Flying kites Kites have quite a long history. The earliest kites were made of wood, instead of paper. The three most famous kites are the Beijing kite, Tianjin kite and Weifang kite. Each has its own feature. For example, the bird-shaped kite with long wings is a special kind of the Beijing kite. Watching shadow plays(皮影戏) The closest thing to watching a film during ancient times was going to see a shadow play. The artists control puppets(木偶) behind the screen and tell stories to the music. 19. According to the text, the game of kicking a stone ball was _______. A: played in summer B: like flying kites C: invented in Beijing D: popular in North China 20. How is hide-and-seek usually played? A: One plays and others watch. B: Others laugh and one must cry. C: Others hide and one tries to find. D: One runs and others try to catch. 21. What does the underlined word "feature" mean in the text? A: 特征 B: 地貌 C: 五官 D: 影片 22. Which ancient game is like watching a film? A: Kicking stone balls. B: Flying kites. C: Playing hide-and-seek. D: Watching shadow plays. C World Book Day falls on April 23every year.It was set up by the UNESCO in 1995 to encourage people,especially teenagers,to discover the pleasure of reading.It is also the day to honor(纪念)great writers,for example,William Shakespeare (1564-1616),born or dead on that day.? ??? Many countries celebrate World Book Day.Take UK as an example.On that day,millions of school children can buy books of special price,a much lower price than usual,in any bookshop.It has been done every year since 1998.? ??? World Book Day is also celebrated in China.Wen Jiabao,Premier of China,does lots of reading every day.On World Book Day 2009,he advised people to do more reading.Wen suggested that young people should spend more time reading."Books cannot change the world,but people can change the world by changing themselves through reading,"he said.? ??? Why do people like reading?One big advantage is that reading helps us get more knowledge.Als0,reading helps us to follow the latest developments of science and technology.Besides,reading gives us information about other cultures and places of the world.When we read,we may find many things that are unfamiliar to us.We would have to use our brain to think about them or do more reading to find out the an swers.The more we read,the more we know.What's more,reading is also one of the most important ways to learn a foreign language like English.? "Reading makes a full man."Books,magazines,newspapers and other kinds of reading materials can help us to know more about the outside world and perfect us.So it is necessary for us to spend time reading every day.? 23.When was World Book Day set up by the UNESCO? A.In l616.?B.In l998.?C.In l995.?D.In 2009.? 24.According to the passage,we know that __________? A.World Book Day is only celebrated in the UK? B.millions of people have read many books for their children since 1998? C.April 23 is the day to honor great writers? D.only teenagers were encouraged to read on the first World Book Day? 25.Which of the following is NOT true? A.Premier Wen Jiabao suggested young people should do more reading.? B.To lean a foreign language,reading is more important than learning from teachers.? C.If people read more,they can get more knowledge.? D.Reading can make people know more about the world.? 26.What does the passage mainly talk about?? A.Kinds of reading materials.? B.Reading makes a full man.? C.Books can change the world.? D.World Book Day and advantages of reading. D A new rubbish sorting system(垃圾分类系统) has been put into use in Fangchengyuan Community in Beijing. Local people not only sort their rubbish, but also put QR codes(二维码) on it. "When the rubbish is collected and the codes are seen, I will get reward points to exchange for small gifts and even some money," one of the local people told reporters. "It's really creative and encouraging." This smart system has been carried out in 350 communities in Beijing. The capital of China has joined a list of cities in the country that take action to support rubbish sorting. For example, Shenzhen and Shanghai have made laws to punish people and organization for not sorting rubbish correctly. China produces quite a lot of rubbish every year. Much of the rubbish is buried(填埋) in soil or burned without being sorted. Landfills(填埋场) take up a lot of land and have a risk of polluting the soil and water nearby. And burning rubbish can produce harmful gases. Through rubbish sorting, we can reduce the use of landfills and air pollution. What's more, rubbish sorting saves resources, which could bring economic benefits(经济利益). For example, a ton of waste paper can be reused to make about 850 kg of paper, saving 17 trees and 50 percent of water. Because of their benefits, some countries have developed successful sorting systems. Japan has a strict and detailed system. When people throw away a water bottle, the cap, the wrapper(包装纸) and the bottle itself have to go into three different bins. Every year, families receive special rubbish sorting timetables and directions from their local governments. They are advised to follow the timetables and directions when they throw away rubbish. In Australia, every family is provided with three rubbish bins — the red lid(盖子) bin for "general waste" like food and plastic bags, the yellow lid bin for "recycling" like steel and glass, and the green lid bin for "green waste" such as grass and leaves. On the streets, the bins are printed with pictures of the things that are allowed inside. It makes recycling quite easy. 27. What will local people probably get if they put daily rubbish into the new system in Fangchengyuan Community? A: A computer. B: A car. C: A lot of money. D: Some small gifts. 28. Which?of?the?following?is?NOT?the?consequence(后果)?of?burying?rubbish? A: Polluting soil.B: Polluting water.C: Taking up a lot of land.D: Saving resources. 29. In Australia, which bin should you put food left after dinner in? A: The red lid bin. B: The yellow lid bin. C: The green lid bin. D: The black lid bin. 30. Which?of?the?following?is?TRUE?according?to?the?text? A: In Australia, the green lid bin is used for all kinds of recyclable(可回收的) wastes. B: In Japan, all kinds of things for recycling are printed on rubbish bins. C: Japanese people cannot throw a bottle into a bin unless they move away the wrapper first. D: Australian people have to obey local timetables and directions to throw away rubbish strictly. 第II卷(非选择题 共55分) 三、听力填词(共5小题,计5分) 请听下面一段独白。根据所听到的内容,写出可以填入下表1-5空格处的适当单词,每空限填一词。(独白读两遍) The?School?Music?Club Teacher Mrs.? 1 What?to?play? The? 2 Number?of?students? Ten Time 4:00?on? 3 afternoons Place Room?58---the?big?room?opposite? 4 Room 7 Price 5 dollars?each student 四、单词拼写与运用(共8小题,计8分) 根据所给汉语和首字母提示补全单词,使补全后的句子意义通顺,语法正确。 1. I’m always n___________ when I talk to strangers. 2. Try your best and never give up! No one can a_____________ success without working hard. 3. Electronic products like the iphone and ipad are very p___________ among teenagers. 4. Parents always tell their children the i_____________ of being polite to others . 5. Dark glasses can help us ___________ (保护) our eyes from the sun. 6. I’m too tired to go to the movies. ____________ ( 除此之外) , it is too late. 7. The little girl usually ___________(隐藏)herself behind her parents in the past but now she is quite outgoing. 8. Drivers should drive carefully, _____________(尤其是) in a heavy rainstorm. 五、语法填空(共10 小题,计10分) 阅读下面短文,在空白处填入1个适当的单词或括号内单词的正确形式。 In my life, a person who has influenced me most is my father. He is a model for me. Now I’ll tell you about his story. My father is in his 1 (fifty). He never smokes or drinks. He 2 (work) in a local factory for years. You will not find anything unusual about him until you learn more. He works carefully all the time, so he 3 (respect) by his workmates. My father has always been kind and helpful. He has fun 4 (talk) with old people. He gave our TV to a family who could not afford one. He cares for the children 5 have lost their parents. Whenever he has some money left, he will give it to someone in need. My father has donated (捐赠) blood many times since we 6 (move) here. The blood he has donated is much enough 7 (save) over 70 lives. He has also donated blood cells to people with blood cancer. To my surprise, he has decided to donate his body for medical research 8 his death. When I was a little girl, I could not understand why my father always seemed to be 9 (kind) to others than to his own family and why he thinks of others more than 10 (he). Now I realize that he owns a heart full of love. 六、完形填空(共7小题,计7分) 阅读短文,从方框中选择适当的词填空,每空一词。方框中有两个词为多余选项。 travelled money finally guide seeing best spending trip opening Do you dream of leaving home and 1 the world? Not enough money? Well, Leah Olson, a 27-year-old saleswoman from England, returned to London today after travelling all the way to India and 2 only six hundred pounds — about one thousand dollars! And how did she travel? Very cheaply — by train, by bus, hitchhiking (搭便车旅行) and even on foot. She took a cheap train from London to Paris, and hitchhiked from Paris to Athens, Greece. From Athens she took a ship to Istanbul, Turkey. She 3 across Turkey by bus, and all the way to Lahore, Pakistan. She then jumped on a train for a 4 to New Delhi, India. From there, Leah walked north all the way to Kathmandu, Nepal. Then she travelled south all around India by bus. She visited the city of Bombay in the west, took a train, and 5 arrived in the famous city of Calcutta, on the east coast — exactly 12 months after she left from London. Leah said the 6 part of her trip was meeting so many people from different countries. And the worst part was the long, uncomfortable bus and train rides. Next time she plans to travel with more 7 . 七、阅读表达(共5小题,计10分) 阅读短文,根据要求完成文后的题目。 Do you know that in some parts of the world, people build temporary (暂时的) hotels made of snow and blocks of ice? These are known as ice hotels. Unlike usual hotels, all the rooms in the ice hotels are made of ice. In some ice hotels, even the glasses for drinks are made of ice blocks. So they only serve cold drinks. Also, hot food is not served in the ice hotels, but guests can eat hot food at places nearby. To keep warm, guests sleep in comfortable sleeping bags on ice blocks that are covered by mattresses (床垫) and reindeer skins (驯鹿皮). There are some places in the ice hotels that are heated, such as the bathrooms. This is because, even though it is not as cold in the ice hotels as it is outdoors, indoor temperatures are still very low. Perhaps the most interesting thing about the ice hotels is that they are rebuilt every year. They can be used only during the winter months. The ice hotels melt (融化) away when spring arrives. The ice blocks used to build these hotels are from nearby rivers. So, when the ice hotels melt away, they melt back into the rivers. 1. What are the ice hotels made of? (no more than 5 words) _____________________________________________________________________________ 2. Why are bathrooms heated in the ice hotels? (no more than 9 words) _____________________________________________________________________________ 3. What happens to the ice hotels in the spring? (no more than 5 words) _____________________________________________________________________________ 4. 请将文中画线的句子翻译成汉语 _____________________________________________________________________________ 5. 请给短文拟一个适当的英文题目 _____________________________________________________________________________ 八、书面表达(共1小题,计15分) 4月28日,国家主席习近平在北京延庆出席2019年中国北京世界园艺博览会开幕式,提出绿色发展“五个追求”(five-point initiative on green development),为全球生态文明建设贡献中国智慧。作为新时代的中学生, 如何响应习主席的号召, 从“我”做起, 创建“绿色生活美丽家园”(Live Green, Live Better)? 请以此为题,参考以下要点(可适当发挥), 为校刊”英语角”写一篇100词左右的英文稿件。 参考要点: 1保护自然,如:绿色低碳出行, 减少污染…… 2美化自然,如:让天更蓝山更绿水更清…… 3呼吁人人参与,从身边小事做起,如:适度节约,拒绝浪费……;做到人与自然的和谐。 Live Green, Live Better As China has been speeding up its development, we should pursue harmony(追求和谐) between man and nature. But how can we help? ____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________ ______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________ ______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________ 初四年级第三次模拟考试英语试题答案 一、听力选择(共15小题,计15分) 1-5 ACACB 6-10 BBAAA 11-15 ABCBA 二、阅读理解(共15小题,计30分) 16. C?17. D?18. A????? ?19. D 20. C 21. A 22. D 23.C 24.C 25.B 26.D 27. D 28. D 29. A 30. C 三、听力填词(共5小题,计5分) 1.Lee 2.guitar 3.Wednesday 4.art 5.20/twenty 四、单词拼写与运用(共8小题,计8分) 1.nervous 2.achieve 3.popular 4.importance 5.protect 6.Besides 7.hid 8.especially 五、语法填空(共10 小题,计10分) 1. fifties 2. has worked 3. is respected 4. talking 5. who 6. moved 7. to save 8. after 9. kinder 10. himself 六、完形填空(共7小题,计7分) 1. seeing 2. spending 3. travelled 4. trip 5. finally 6. best 7. money 七、阅读表达(共5小题,计10分) 1. Snow and blocks of ice/Snow and ice. 2. Indoor temperature are very low. 3. They melt away. 4. 也许冰宾馆最有趣的是每年都要重建。 5. Ice Hotels 八、书面表达(共1小题,计15分) 原创写作,答案省略 21世纪教育网 www.21cnjy.com 精品试卷·第 2 页 (共 2 页) HYPERLINK "http://21世纪教育网(www.21cnjy.com) " 21世纪教育网(www.21cnjy.com)

    • 小/初/高考预测押题
    • 2019-06-08
    • 下载0次
    • 1496KB
    • jsxhzyw
    进入下载页面

    需要精品点:2个

  • ID:4-5878016 [特供] 2019年山东省泰安市高新区学业水平考试第二次模拟英语试题(扫描版含答案,含听力文字材料,无听力音频)

    初中英语/中考专区/模拟试题

    2018—2019学年下学期期中质量检测 初四英语试题答案(二模) 第一卷 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 B  C  A  B  B  A  B  B  A  C  C  A  B  A  C  B  B  C  A  C 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40           B  C  B  A  C  C  B  B  C  D  A  B  B  D  C  41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 A  D  A  C  C B  C  B  A  C  D  E  A  C  B  21. healthy 22. eating 23. important 24. better 25. manage 第二卷 词汇运用(共5小题,每小题 2 分,满分 10 分) 56. chance 57. prefferred 58. including 59. developing 60. unexpected 综合填空(共 10 小题,每小题 2 分,满分 20 分) 61. as 62. stands 63. planted 64. poets 65. compared 66. honor 67. national 68. place 69. festival 70. hundreds 阅读表达(共 6 小题,71--73每小题 2 分;74—76每题3分,满分 15 分) 71. She is a professional interpreter. 72. She can interpret Chinese literary quotes right on the spot. 73. She watches and listens to foreign media on TV or the radio. 74.中国口译员的成功没有秘密,这是技能和努力工作的结果。(意思表达准确就可) 75. to in for 76. Through skill and hard work. (开放题目) 七、写作(共 1 小题,满分 25 分) Dear Tom, Safety is very important.Our government especially pays attention to teenage safety.A website called taian.sa fetree. com helps us gain a lot of knowledge of safety.On the website,I have learned a lot. Food safety is the most common problem with us students.We should stay away from fast food.Perhaps fast food is delicious,but it’s bad for our health.Some dishes and food may be expired and you shouldn't eat them the next day,especially the dishes and food that were put into the fridge the night before.I once ate the dishes in the fridge.The next day,when I got to school,I had a stomachache.At least you should heat it enough before you eat them.Next,the traffic safety is also a big problem.It's necessary for us to obey the traffic rules,especially when we’re on the way to school or back home.Pay more attention to the traffic lights.Don't cross the road when the light is red.We should always go on the right side.Don't ride bikes side by side. All in all,we must realize the danger around us and treasure our lives.Safety is always the first priority. Yours Li Ming 2018—2019学年下学期期中质量检测 初四英语试题听力材料(二模) (一)听句子,选择适当的应答语。每个句 子读两遍。 1. What do you think of the film? 2. How often do you go camping? 3. Would you mind if I open the window? 4. It’s a nice day, isn’t it? 5. I hope you can come to play soccer with me. (二)听五段对话,选择正确答案。每段对话读两遍。你将有20秒钟的时间阅读下面5个小题。 6. M: It’s cold, isn’t it? W: Yes, though it’s sunny. Question: What’s the weather like now? 7. M: Are these your children in this photo? W: Yes. The oldest one is Henry. This is Linda, the second oldest. And this is Bob, the youngest. Question: How many children are there in the family? 8. W: Tom takes after his father. M: Yes. They both are tall and a big quiet. Question: What do the speakers mean? 9. M: How much is this red sweater? W: It’s 50 dollars. M: Oh, that’s too expensive. W: Then you can have a look at this blue one. It’s 10 dollars cheaper. Question: How much is the blue sweater now? 10. M: Mary, I heard your bike was stolen. W: It’s Kate’s friend’s – John’s. He put his bike next to mine. Question: Whose bike was stolen? (三)听两段长对话,选择正确答案。每段对话读两遍。听每段对话前你将有10秒钟的时间阅读对应的3个小题。   听第一段对话,回答第11至13小题。 W: Dad, I hear a new factory is going to be built in our city. How great it will be! M: That’s what I’m worrying about. W: Why? Don’t you think it is a good thing? M: I don’t think so. W: But my teacher told us that a new factory would give us a lot, and bring a lot of jobs to school-leavers. M: It will also bring more pollution to our environment. W: I can’t understand it. M: In cities, pollution is mainly from factories. The waste gas from these factories pollutes the air, and we breathe the polluted air. W: So it’s harmful to our body. Then how can we solve the problem, Dad? M: That’s a difficult question. 听第二段对话,回答第14至16小题。 M: What are you doing, Mary? W: I’m working at a store. It’s a part-time job. M: Oh, did you use to work during summer vacation? W: No, I used to travel a lot. But this year I want to have a new experience. What’s your plan for the summer vacation, Mark? M: Well, I’m going camping. Last summer, I spent seven days in a camp. In the morning, we played basketball or tennis. In the afternoon, we went swimming or boating. We sat around a fire at night, singing or telling stories. W: Wow! That sounds wonderful! (四)听短文,回答下面四个问题,选择正确答案。短文读两遍。你将有20秒钟的时间阅读下面4个小题。 There are many colors in nature. But do you know if a color has weight? Let’s do a small experiment. First, put two objects of the same weight into two boxes. Then cover the box. Third, wrap one box with a red piece of paper, and the other with a white piece of paper. OK. Now hold the boxes with your hand one by one. It is certain that you will think the red one is a little heavier. Why do you think so? A scientist found that different colors have different weight in a man’s idea. So he did many tests and at last he got the result. Every color has its own weight in our mind and their order is the same. The heaviest color is red, then blue, green, orange, yellow and white. According to this discovery, scientists say that people accept the colors they like, and refuse the colors they hate. So your body and mind will be healthy by using the colors you like. Or you’ll be nervous or even get ill. For example, if you stay in a room with red windows, wallpapers and furniture for two hours, you’ll feel you have been there for four hours. But if the room is blue, you’ll feel you have been there for only an hour. Another example, if a person walks out of a red room and into a blue room, his temperature will fall. That means our body temperature will change with different colors. (五)听短文,填表格。根据短文内容,写出下面表格中所缺的信息,每空一词。短文读三遍。你将有20秒钟的时间阅读表格内容。答题完毕后,请将答案填写在答题卡的相应位置。 Hello, boys and girls. Today I am going to tell you something about health. Health is the most important thing in the world. How can we keep healthy? Here are some suggestions for you. First, we should eat healthily. In order to eat healthily, I usually avoid eating food high in fat, like French fries or cookies, which are junk foods. I eat very little meat. I eat a lot of vegetables and fresh fruit which are full of vitamins. Second, exercising is very important. Exercising every day helps us build a strong body. You can play basketball or soccer. As for your grandparents, they can do tai chi. Third, I think friends are an important part of one’s health. I always feel better when I am with friends than when I am alone. Happiness is also an important part of health. It is good to spend time with my friends. These things sound easy to do, but not many people can manage them. I think a strong will is necessary if we want to keep healthy. I hope all of you will be healthy. PAGE 2

    • 小/初/高考模拟试卷
    • 2019-05-24
    • 下载3次
    • 1605.5KB
    • djx1971
    进入下载页面

    校网通专供

  • ID:4-5713793 山东省济南市高新区2019年中考一模英语试卷(PDF版含答案,及听力试题无听力材料和听力音频)

    初中英语/中考专区/模拟试题

    英语试题 第 1页(共 10页) 绝密★启用前 2019学年第一次模拟考试 英 语 试 题 本试题分选择题部分和非选择题部分,共 10页,满分为 150分。考试用时 120分钟。 答题前,请考生务必将自己的姓名、座号和准考证号填写在答题卡上,并同时将考点、 姓名、准考证号和座号填写在试卷规定的位置。 答题时,选择题部分每小题选出答案后,用 2B铅笔把答题卡上对应题目的答案标号涂黑; 如需改动,用橡皮擦干净后,再选涂其他答案标号。非选择题部分,用 0.5 毫米黑色签字笔 在答题卡上题号所提示的答题区域作答,直接在试卷上作答无效。 考试结束后,将本试卷和答题卡一并交回。 选择题部分 共 105分 I.听力测试 (30 分) A)听录音,从每组句子中选出一个你所听到的句子。每个句子听一遍。(7.5分) 1. A. She is my sister. B. The book is his. C. That sounds boring. 2. A. Are those her keys? B. Does she like English? C. Is this your eraser? 3. A. They can’t play tennis. B. He doesn’t have a ruler. C. She isn’t my neighbor. 4. A. What’s your job? B. Why do you like pandas? C. Where is your father? 5. A. Please be quiet here. B. Let’s play volleyball. C. Have fun at the party. B)听录音,从每题A、B、C三幅图画中选出与听到的对话内容相符的一项。每段对话听两遍。 (7.5分) 6. A. B. C. 7. A. B. C. 8. A. B. C. 9. A. B. C. 10. A. B. C. 英语试题 第 2页(共 10页) C)在录音中,你将听到一段对话及五个问题。请根据对话内容及问题选择正确答案。对话及 问题听两遍。(7.5分) 11. A. Weather report. B. Children’s study. C. Health and sports. 12. A. Wuhan. B. Hangzhou. C. Guangzhou. 13. A. Be windy. B. Be rainy. C. Be snowy. 14. A. By plane. B. By ship. C. By train. 15. A. A friend. B. A workmate. C. A sister. D)在录音中,你将听到一篇短文及五个问题。请根据短文内容及问题选择正确答案。短文及 问题听两遍。(7.5分) 16. A. Traffic drives on the right . B. Traffic drives on the left. C. Traffic drives slowly. 17. A. Look to the left first . B. Look to the right first. C. Walk across the street. 18. A. They can cross the road. B. They mustn’t cross the road. C. They just wait. 19. A. At noon. B. In the morning and evening. C. At night . 20. A. Big bus with two floors. B. Big bus with one floor. C. Small bus with two floors. II.读音选词 根据所给句意和音标,从每题A、B、C、D四个选项中,选出一个最佳答案。(5分) 21.My schoolbag is on the ________/desk/. A. dark B.desk C. duck D. drink 22. How about burgers,vegetables,and some________ /fru:t/? A. fruit B. first C. fight D. forest 23. Tina sings more ________ /?la?dli/ than Tara in the singing competition. A. lonely B. lovely C. luckily D. loudly 24. I want to be a doctor and I’m going to study______ /?medsn/in a university. A. machine B. medicine C. magazine D. magician 25. Industry leaders said they were facing the most difficult________ /?s?t?u?e??n/ now.. A. situation B.suggestion C. sentence D. society III.选择填空 从每题 A、B、C、D四个选项中,选出一个最佳答案。(20分) 26.We should have ______ breakfast every day to keep healthy. A. a B.an C. the D. / 27. Jack is happy.Ms. Wang,an excellent teacher,teaches__________ math this term. A. he B. him C. himself D. his 28. —Oh,dear! I can’t find my key to the office. —Don’t worry. I think you might ________ it in your car. A. drive B.forget C. borrow D. leave 29. We will have a sports meeting in April,but__________ knows the date for sure. A. everybody B.nobody C. anybody D. somebody 30. Don’t stay inside_______ such a sunny morning. Let’s go out to enjoy the gentle wind. A.on B. in C. at D. from 31. —What a mess! The sharing bikes are thrown everywhere. —Let’s collect and put them in the right place_______ they can be used conveniently. A.unless B. as long as C.because D.so that 32. Amelia Earhart was tying to become the first woman _______ to fly a plane around the world. A.nurse B. writer C. pilot D. pianist 33. Which of the following is a traditional Chinese festival? 英语试题 第 3页(共 10页) A B C D 34. The book ______ be Anna’s. Look! Her name is on it. A.can B.may C.might D.must 35. _______the windows and let the fresh air in,Peter! A.To open B. Opening C.Opens D.Open 36. Mount Tai is one of the______ mountains in our province.Tourists like climbing it every year. A. more famous B. most famous C.more outgoing D.most outgoing 37. —Good news! You’ve passed the computer test. —Hooray! _______, I’m worrying about it. A.To be honest B.All in all C.Without doubt D.In my opinion 38. Some students spend more time on mobile phones .So they_______ care for their schoolwork. A.often B. sometimes C.always D.seldom 39. —Does your cousin live in Germany or France? — ___________ .He lives in Berlin. A.Yes, he does. B.No, he doesn’t. C.In Germany. D. In France. 40. —These are Jenny’s parents. —Really? They__________ young. A.look B.feel C.taste D.sound 41. _______ popular festival Halloween is in North America! A.What B.What a C.How D.How a 42. Mario hopes________ his English, so he keeps practicing it every day. A.to improve B. improve C.improving D.improves 43. Julia is preparing for the coming exam, so she has to________ the invitation to the party. A.turn down B. turn on C. turn off D. turn up 44. —It’s time to work now. —OK,I’ll wake Jimmy up. He___________ for an hour. A.has fallen asleep B.fell asleep C.has been asleep D. falls asleep 45. —You came back from Beijing yesterday. Could you tell me____________________? —I went there by train. A.how you went there B.who you went with C. what you think of the trip D.if you enjoy the trip IV.完形填空 阅读短文,从每题 A、B、C、D四个选项中,选出一个能填入文章中相应空 白处的最佳答案。(15分) Dear Daughter: Congratulations!As we left Columbia University, I wanted to email a letter to tell you all that is on my 46 . First, you can’t imagine how 47 we are.You are going to get into Columbia University, 英语试题 第 4页(共 10页) which shows what an excellent student you are. Whether it is getting the highest grade in math, successfully selling your painted running shoes, 48 becoming one of the top speakers in Model UN, you have become a talented young woman. You should be as proud of 49 as we are. I will not forget the first moment I 50 you in my arms. The exciting feeling touched my heart directly. It must be that "father-daughter connection" which will connect us for life.When I put you 51 , it was always with both 52 (she finally fell asleep!) and regret (wishing I could hold you longer). And I will always remember 53 you to the playground, and watching you having so much fun. College will be the most 54 four years in your life. It is in college that you will truly discover what learning is about. You must become an independent learner and gain the ability to learn a new subject.So do take each subject 55 ,the learning skills will be something you value forever. Besides, make new friends and be happy. College friends are often the best in life, because during college you are 56 them physically than to your family. . I told your mom about this email, and asked 57 she wanted me to say. She thought and said, "Just ask her to 58 herself." Simple but deep caring —that is how your mother is, and that is why you love her so much.Hope Columbia will become the happiest 59 years in your life, and we’ll always be 60 your side as long as you need us. Love, Dad (& Mom) 46.A. head B. body C. brain D. mind 47.A. bored B. proud C. surprised D. interested 48.A. if B. so C. or D. as 49.A. yourself B. herself C. myself D. himself 50.A. looked B. waited C. thought D. held 51.A. down B. up C. away D. off 52.A. hope B. warmth C. relief D. kindness 53.A. throwing B. giving C. taking D. asking 54.A. interesting B. popular C. comfortable D. important 55.A. carelessly B. seriously C. beautifully D. lonely 56.A. far from B. farther from C. close to D. closer to 57.A. how B. why C. what D. when 58.A. dress up B. take risks C. put on D. take care of 59.A. two B. three C. four D. five 60.A. in B. behind C. by D. with V.补全对话 阅读对话,从每题A、B、C、D 四个选项中,选出一个最佳答案完成对话。(5 分) Clerk: Hello!This is Toms Supermarket. Smith:Hello! 61 . I bought a computer one week ago in your market, but it hasn’t arrived. Clerk: 62 .Can I have your full name, address and phone number? Smith: Yes. It’s Jack Smith.My address is 105 East Street and my number is 6879-5463. Clerk:Thank you, Mr. Smith. Wait a moment. I’ll check it for you. Smith: All right. Clerk: Oh,Mr. Smith. I’ve found out the reason. 英语试题 第 5页(共 10页) Smith: 63 ? Clerk: There was something wrong with your phone number you left with us.Your number is 6879-5463, but on the form it says 6879-5466. Perhaps we made a mistake. Smith: I see. Clerk: I’m terribly sorry. 64 .Will that be OK? Smith:I’ll be out tomorrow. How about Sunday morning? Clerk: 65 . Smith: Thank you very much, goodbye. Clerk: Goodbye. 61. A. He is Mr. Smith B. This is Mr. Smith speaking C. He speaks English D. This is a computer 62. A. I’m sorry, I’ll check it B. I am glad you like it C. I’m afraid not D. Here you are 63. A. How did you like it B.What happened C. Where is the manager D. What are you doing 64. A. You can buy the computer B. It will be sent to your house tomorrow C. You can enjoy the computer D.It will be sent to your house on Sunday 65. A. It will be cold B. You’re welcome C. Let me see D.No problem VI.阅读理解 阅读下列短文,从每题 A、B、C、D四个选项中,选出一个能回答所提问题 或完成所给句子的最佳答案。(30分) A Gina played a good joke on her mother yesterday. This is what she did .Gina went to the woods with her best friends Tina and Tara. They tried to find some green wood to fix up the house for Christmas.She wore her little cap, a red coat and a pair of cotton gloves. Gina was a merry girl .However, she felt sad this morning as she remembered her mother’s words, “The children are going to receive their presents, but I don’t expect any for myself. We are too poor to buy all of the gifts this year.” When Gina told her brothers this, they all talked about a great deal. “Such a good, kind mother ,and no Christmas present ! It’s too bad.” said little Gina, with a tear in her eye. She found it was not easy to buy her mother a present. “Don’t worry, Gina. She has you,”said her friend Tara. “But I’m not a new Christmas present,”said Gina unhappily. “Well,you will be new,Gina,”said Tara, “ Jump into the basket and we’ll decorate it with beautiful flowers and grass. Then we’ll carry you to your mother.” “And I am her Christmas present!” Gina cheered. So they set Gina in the basket, and put green grass all around it. It was a joyful ride with laughing and talking. They set her down on the doorstep and knocked at the door. “There’s a Christmas present out there for you!” Mother went and looked,and there, in a basket of green grass,sat her own little laughing girl. “Just the very thing I wanted most for Christmas,”said mother. 66. Gina with her friends went to get___________ to repair the house for Christmas. A. some flowers B. some gloves C. some wood D. some tools 67.Gina felt sad this morning because ___________. A. she wouldn’t receive a Christmas present. 英语试题 第 6页(共 10页) B. her brothers wouldn’t get Christmas presents. C. her mother wouldn’t receive a Christmas present. D. she couldn’t remember her mother’s words. 68.Mother’s Christmas present was ___________ . A. a basket B.grass C. Gina D. a coat 69. What does the underlined word “joyful”probably mean? A. 令人高兴的 B.令人沮丧的 C. 令人惊讶的 D. 令人遗憾的 70. Which of the following is the best title of this passage? A. Merry Christmas B. A Good Joke C. A Kind Little Girl D. Mother’s Present B When your dream is to become a footballer and play for Barcelona team, nothing should get in your way—even if you have no feet. An 11-year-old schoolboy Gabriel Muniz, who was born without feet, will fly from his home in Brazil to take part in the Spanish club’ s summer training camp. Although he is disabled, Muniz is one of the top players at the school and captain of his gym class. He can run, pass and strike the ball as well as any of his able-bodied teammates. He spends all his spare time on the football pitch. His best friend Lucas Santos spoke about his abilities on a video for The Sun, “He is skillful, he goes after it, he is fearless and he knows how to organize plays. He also makes good passes.”Mum Sandra was thrilled that her son would achieve his dreams. She said, "He started walking before he was one. We would go after him, expecting him to keep falling, but he never fell. "Muniz's gym teacher added, "He is challenging the social standard. When he arrived there, no one believed in him."But he showed to everyone that he could play as well as any other boy. So he was invited to go to Spain to show his talent. The Spanish La Liga soccer club has offered to fly Muniz to Spain in September, where he'll be able to show off his fancy “footwork” and meet his idol, Barca soccer player Lionel Messi. Muniz wears a prosthetic(假体的)ankle and foot to help him get around in rainy weather. He knows that his disability means he’ll never be able to play for a professional football team and so Muniz is hoping that football will one day become a Paralympics(残奥会的)sport. 71.Who spoke highly of Muniz’s football abilities? A. His idol, Messi. B. His best friend. C. His mum,Sandra. D. His gym teacher. 72. The underlined word “thrilled” in paragraph 3 may has the similar meaning to___________. A. excited B. worried C. bored D. interested 73. The time order of the following sentences is Muniz ___________. ①played football well and became captain of his school gym class ②could walk without falling when he was very little ③was asked to fly to Spain for a summer training camp A. ③②① B.①②③ C.②③① D.②①③ 74. We can tell that Muniz ___________according to the passage. A. has difficulty in living a normal life B. dreams to play for professional team 英语试题 第 7页(共 10页) C. will play football for the Spain La Liga D. hopes football be a part of Paralympics 75. Which saying can express the spirit of the passage? A. Failure is the mother of success. B. Where there is a will, there is a way. C. A good beginning is half done. D. Early birds catch the worm. C Researchers at Wake Forest University Medical Center did a research in monkeys and it could provide a clue(提示 ) about how the brain manages plenty of information and remembers what it needs. They found that when monkeys were taught to remember computer art pictures, their brains reduced the level of information by sorting the pictures into several kinds for recall, such as pictures that have to do with “people”, “buildings”, “flowers” and “animals”. The brain sorting cells(细胞)were found in the hippocampus(海马体) ,an area of the brain that processes sensory( 感 官 )information into memory. It’s important for remembering all things including facts, places,or people. It might lead to some memory illness. The researchers recorded the cell activity in the hippocampus while the monkeys were performing a memory task. Each monkey was shown one art picture ,and after 30 seconds, picked it up from two to six different pictures to get a juice reward. By recording cell activity during hundreds of these tasks, the researchers noticed that certain cells were more active when the pictures had the similar information, such as pictures of people but not other objects. The researchers found that, however, that different monkeys sort the same pictures differently. For example, with a picture of a man in a blue coat, some monkeys placed it in the “people”, while others placed it in the “coat”. “When you need to remember people you’ve just met at a meeting, the brain probably doesn’t memorize each person’s facial expressions,” says Sam, one of the researchers, “Instead, it records important information such as their hairstyle, height, or age, all parts that we are familiar with from meeting people in general. Our research suggests how the brain might do this, which could lead ways to improve memory in human. If we can understand how the brain works when decisions are made, we can predict when the brain will make a mistake ,and correct it. This finding about how much information is processed by the brain will help us achieve that goal. ” 76. From Paragraph 1, we can learn that the research___________. A. was done at a local hospital with monkeys by researchers B. was about why monkeys like computer art pictures C. divided monkeys into several kinds for recall D. could provide a clue about how the brain manages information 77. According to the passage,which of the following is NOT true about hippocampus? A. It processes sensory information into memory. B. It’s an area of the brain with sorting cells. C. It is impossible to cause some memory illness. D. It’s of importance for memorizing facts,places or people. 78. According to Sam , when we need to remember people, our brain probably memorize________. A. their facial expressions B. their eyes, noses, mouths,etc C. their manners of speaking D. their hairstyle, height or age 79.What is the main idea of the passage? 英语试题 第 8页(共 10页) A.Different monkeys sort the same art pictures differently. B.Cells were more active when the pictures had the similar information. C.New findings on memory will help human know more about brain. D.Monkeys were performing a memory task to get a juice reward. 80. The passage is most probably taken from___________. A. a news report B. a science magazine C. a science fiction D. an education book 非选择题部分 共 45分 VII.选词填空(10分) A.阅读短文,从方框中选择适当的单词填空 (每词限用一次)。 long name loved them under Once in a pretty primary school there were two boys, who were called Tidy Tom and Dirty Dan.Let me tell you how Tom got his (81) _________. Every morning, he woke up very early.Before breakfast, he brushed his shoes to make (82) _________ shine ,and then carefully brushed all the dust from his coat to his trousers. After that ,he washed his hands and his face, and took his breakfast. Then ,taking his books (83) _________his arms, he started off to school. He had a (84) _________way to go, but he was always there in time. He (85) _________ his lessons and he was clean and tidy.So the boys called him Tidy Tom. Learn this little lesson as well as you can be tidy like Tom, not dirty like Dan. B.阅读短文,从方框中选择适当的动词,并用其适当形式填空。有的需要加助动词或不定式符 号(每词限用一次)。 enjoy look be live move Who Moved My Cheese is a good book with a powerful message.This book shows us a different way for how we can (86) ______ __our lives. In the book, four characters—two mice and two humans,live in a maze(迷宫)with cheese. Both groups are pleased with what they have and do nothing but enjoy their daily lives. One day,all of their cheese(87) suddenly.The two mice were very upset but they hurried to put on their shoes and left their home (88) ________________for new cheese. After trying again and again, they found some fresher and more delicious cheese quickly. On the other hand, the humans, Haw and Hem, couldn’t face the fact and did nothing about the new situation.At the end of the book,Haw finally discovered a new place with cheese by overcoming his fears, but not Hem. The book teaches us how to change quickly. As the book says,“If you let go of the old cheese quickly,you (89) new cheese soon.” The book is one of the bestsellers. It was introduced into China in 2001. And ever since then the book (90) popular across the world. Why not go to the library and read it? VIII.改写句子 按括号中的要求完成句子,每个空格填一个单词。(5分) 91. Kids will study at home on computers. (改为否定句) 英语试题 第 9页(共 10页) Kids ____________ ____________study at home on computers. 92.He hardly ever watches TV on weekdays. (就句子画线部分提问) ____________ ____________ does he watch TV on weekdays? 93. “Pardon me ,do you speak English?” A foreigner asked me. (改写句子,句意不变) A foreigner asked me ____________I ____________ English politely. 94.A German scientist invented X-ray by accident when doing a research in 1895.(改写句子,句 意不变) X-ray was an of a German scientist when he was in 1895. 95.Our government highly values environmental protection so we shouldn’t throw rubbish about. (改写句子,句意不变) Rubbish isn’t supposed to ____ ____ ___________ about because environmental protection are highly valued by our government . IX.完成句子 根据汉语意思完成英语句子,每个空格填一个单词。(5分) 96. 我经常在周末去敬老院做志愿者。 I often work as a volunteer at an old people’s home____________ ____________ . 97. 吉姆修理自行车并且赠送给孩子们。 Jim ___________ ___________bicycles and gives them away to children. 98. 他更努力地付出,最大限度地激发学生的潜能。 He put in more effort to____________ ____________the best in his pupils. 99. 电影《流浪地球》的票房至少 40亿。 The movie The Wondering Earth took____________ ______ _____ 4 billion at the box office. 100.从故宫到长城,古代中国人民的建筑智慧和创造力向来备受赞誉。 From the Palace Museum to the Great Wall, ancient Chinese people have always been ____________ for their building wisdom and ____________ . X.阅读理解七选五 根据短文内容,从短文后的选项中选出能填入空白处的最佳选项。选项 中有两项为多余选项。(5分) Americans use many expressions with the word dog. Dogs without owners to care for them lead to a different kind of life. The expression, to lead a dog’s life, describes a person who has an unhappy life. Some people say we live in a dog-eat-dog world. 101. Only those who are capable will have the chance to work in the best company.They say that to be successful,a person has to work like a dog. This means they have to work very, very hard to meet the standards of your strict boss. Such hard work can make people dog-tired, which means no matter how noisy it is, tired people can enjoy a sound sleep like a sleepy dog. 102. If so,they will have no energy to work at all. Still,people say every dog has its day. This means that every person enjoys a successful period during his or her life. To be successful,people often have to learn new skills. Yet,some people say that you can never teach an old dog new tricks. 103. So 英语试题 第 10页(共 10页) never try to teach your grandfather at the age of 90 to use a smart phone. Sometimes ,people say love me, love my dog. It means if you love anyone,you will like all that belongs to him, including his weakness and mistakes. 104. For example, a woman might get mad at her husband for coming home late or forgetting their wedding anniversary. She might tell him that he is in the doghouse. She may not treat him nicely until he says sorry. 105. The dog days of summer are the hottest days of the year. A rainstorm may cool the weather. But we do not want it to rain too hard. We do not want it to rain cats and dogs.Because we are going to get soaked in the heavy rain. A. They believe old people aren’t willing to learn new things and change their ways. B. And, the situation would be even worse if they became sick as a dog. C. They take their dogs for a walk on sunny days and dress them beautifully. D. Husbands and wives use this doghouse term when they are angry at each other. E. That means many people are competing for the same things, like good jobs. F. So when the dog gets sick, take him to the hospital at once ! G. Dog expressions also are used to describe the weather. 101. _________ 102. _________ 103. _________ 104. _________ 105. _________ XI.书面表达(20分) 你校英语社团正在开展主题为“How do students find study partners?”的讨论,为此你采 访了一些学生。请你根据下表内容,用英语写一篇 100词左右的短文。 方式 理由 部分学生 使用网络 ●方便找到学伴 ●及时得到帮助 部分学生 参加社团 ●面对面分享经验 ●共同解决问题 你 …… …… 注意: 1.短文必须包括表中所有内容,可适当增加细节。 2.短文中不得出现真实的人名、校名等相关信息。 ______________________________________ ______________________________________ ____________ ____________ doing a research A?B ;5 ? ? ) B ?  6 ¨ !? N¨  6 ?  %$%%’ 9,L5B+*6@?  6 ¨ !? N¨  6 ?  &&&$’  %$’ ’ %  ’ &’ &% 1\ ,, § ? M?F9 N¨ ?  6 ? 9,,A?"w? 0“ ?  6 ¨ !? 0“  6 ? QDPH WKHP XQGHU ORQJ ORYHG OLYH ZDVPRYHG WRORRN ZLOOHQMR\ KDVEHHQ 9,,,? i ?  ? 9  ’ ] ,· ?–"r …@  ? ¨ !? Z 0“ l ? 0 Z ? A? ?  6 ¨ !? 0“  6 ZLOOQRW +RZ RIWHQ LIVSRNH DFFLGHQWDOLQYHQWLRQ EHWKURZQ ,; …@  ? i ? "y B ? M…@9! B  ? ¨ !? Z0“ l ? 0 Z ? A? ? ?  6 !? 0“  6 ? RQZHHNHQGV IL[HVXS EULQJRXW DWOHDVW SUDLVHG? FUHDWLYLW\ ;? + ? ? L5B+?  6 ¨ !? N¨  6 ?  (%$’ * ;,? M?>? E? 8! ,÷ (? D?? ? (_ *? ) .EC?? 2?D?9 *· D?+d,÷ D12ü  ,÷ D ? 8 ?? *? >T5à 4^-× 2ü  ,÷ D=M@?*? >T) D9-? 0§< D  ;J 6 (? *—2?,÷ > >F-× +i 0?   ?  ,÷ ? ,- >%6?9? - /0 /? T1p:z ? ?  *? ? ? D÷;^ - /0 A 9 D  ?  ,÷ ,- >%6?9? 0 (_ - /0 /? T1p:z ? ?  *? ? ? D÷;^ 0 (_ - /0 A 9 D  ?  ,÷ ? ,- >%6?9? 0 (_ - /0 /? T1p,A? D÷;^ B? *?EAó D  ?  ,÷ ? ,- >%6?9? ) 6‰1? 2ü /? T1p,A? ;J ?? A ’? ? D÷;^ B? *?A5>?D   ,÷ A5>?? ,- >%6?9? ) 6‰1? 2ü /?

    • 小/初/高考模拟试卷
    • 2019-04-24
    • 下载32次
    • 1617.6KB
    • jshr66
  • ID:4-4864620 鲁教版中考英语专项复习:形容词,副词 课件(33张PPT)

    初中英语/中考专区/二轮专题/词法/形容词副词及其比较等级

    中考专题复习课件,公开课精心制作的,非常的实用,讲练结合,收到了领导与老师们的好评。

    • 二轮复习/专题资料
    • 2019-01-22
    • 下载12次
    • 820.1KB
    • sdlwxyl
  • ID:4-4550602 山东省淄博市淄川区2018届九年级第一次模拟考试英语试题(PDF版,有答案)

    初中英语/中考专区/模拟试题

    压缩包内容: 山东省淄博市淄川区2018届九年级第一次模拟考试英语试题(PDF版).pdf

    • 小/初/高考模拟试卷
    • 2018-05-24
    • 下载3次
    • 699.85KB
    • chinzzzzu
  • ID:4-4527270 山东省泰安市新泰市2018届九年级中考模拟考试英语试题(Word版,含听力及答案)

    初中英语/中考专区/模拟试题

    九 年 级 英 语 模 拟 试 题 本试卷分第Ⅰ卷(选择题)和第Ⅱ卷(非选择题)两部分。第Ⅰ卷1至9页,第Ⅱ卷10至12页,共120分。考试时间120分钟。 第二部分 完形填空(共10小题;每小题1分,满分10分) 阅读下面短文,掌握其大意,然后从每题所给的A、B、C三个选项中,选出能填入短文相应空白处的最佳选项,并在答题卡上将该项涂黑。 This story is about Mrs. Jones, an 82-year-old lady. 26 her life was hard, she was always nicely dressed every day. This morning Mrs. Jones was moving to the nursing home(养老院). The nursing home was very 27 . After hours of waiting, Mrs. Jones still smiled sweetly when she was told that her room was ready. 28 the way to her room, I told her what the room was like. Suddenly she said,"I love 29 !" " 30 Mrs. Jones, you haven’t seen the room yet!" I was surprised at her reply. She stopped and said, "Whether I like my room or not doesn’t depend on how the furniture is 31 . It depends on how I decide to think about the room. I have already decided to love the room before I 32 see it." Then she continued,"I have a choice. I can spend the day in bed and consider how tiny my room is. Or I can just get out of bed and be thankful that I can 33 enjoy a new day. Each day is a 34 , I’ll enjoy my life and all the happy memories that I have stored in my bank account (账户) before." Life is like a bank account. You can take out what you’ve put in. If you have put a lot of 35

    • 小/初/高考模拟试卷
    • 2018-05-17
    • 下载16次
    • 72542.21KB
    • yueshiag
  • ID:4-4509426 山东省东营市垦利区2018年初中学业水平模拟考试 英语试题(Word版,含答案)

    初中英语/中考专区/模拟试题

    试题设计符合新课标,值得借鉴。 二、单项选择 (共20小题,计20分) 从每小题A、B、C、D中选出一个能填入句中空白处的最佳答案。 16. The 19th CPC National Congress(中国共产党第十九次全国代表大会) was held on 18 October, 2017. It was _______ big success. A. / B. a C. an D. the 17. If you are not brave enough, you might feel ______ easily when you are watching a horror film alone. A. scared B. interested  C. excited D. bored 18. _______ his mother was cooking in the kitchen, the boy fell asleep in the chair. A. Since B. While C. Because D. Once 19. —It’s his new book, and I think it is more interesting than his other books. —I agree with you. His latest book is up to his highest _______. A. standard B. choice C. purpose D. service 20. —There are too many books for you to carry. —No problem. I can take a few______. A. all the time B. at a time C. at that time D. from time to time 21. — On my way to school, a big dog was _______ my way. I was very frightened. —You must be careful in that case. A. by B. on C. in D. to 22. High-speed trains, Alipay (支付宝), shared bikes and online payment are seen as the new Four Great _______ of China by young foreigners. A. Inventions B. Instruments C. Products D. Advantages 23. —I think Tom is at home now. —No, he

    • 小/初/高考模拟试卷
    • 2018-05-11
    • 下载17次
    • 140.76KB
    • yueshiag
  • ID:4-4487042 山东省威海市文登区八校联考(五四学制)2018届九年级下学期初中考试试题英语(PDF版,无答案)

    初中英语/中考专区/模拟试题

    压缩包内容: 2018届九年级下学期初中学业模拟考试试题英语(PDF版无答案).pdf

    • 小/初/高考模拟试卷
    • 2018-05-04
    • 下载11次
    • 1502.8KB
    • ybyxddfxjjj
    进入下载页面

    免费资料

  • ID:4-4472812 山东省泰安市2018届九年级第一次模拟考试英语试题(图片版 含答案)

    初中英语/中考专区/模拟试题

    压缩包内容: 山东省泰安市2018届九年级第一次模拟考试英语试题(图片版 含答案).doc

    • 小/初/高考模拟试卷
    • 2018-04-28
    • 下载4次
    • 43876.58KB
    • SC_4f1Primrose