欢迎您,[登陆][注册] (您的IP:34.207.78.157)

初中英语中考专区
全部(2000) 课件 教案 试卷 学案 素材 视频 电子教材
不限 普通资料 精品资料 特供资料 成套资料
  • ID:4-5964169 2019四川省广安市年中考英语试题真题(Word版,无听力部分无答案无听力材料和音频)

    初中英语/中考专区/中考真题

    广安市2019年初中学业水平考试试题 英 语 注意事项: 1.本试卷分为试题卷(1-10页)和答题卡两部分。考试时间120分钟,满分120分。 2.考生答题前,请先将姓名、准考证号等信息用黑色墨迹签字笔填写在答题卡上的指定位置,待监考员粘贴条形码后,认真核对条形码上的姓名、准考证号与自己的准考证上的信息是否一致。 3.请将选择题答案用2B铅笔填涂在答题卡上相应的位置,非选择题答案用黑色墨迹签字笔答在答题卡上相应的位置。超出答題区域书写的答案无效,在草稿纸、试题卷上答题无效。 4.考试结束,监考员必须将参考学生和缺考学生的答题卡、试题卷一并收回。 卷I(共三部分;满分70分) 第一部分 听力(共两节;满分20分) 第二部分 基础知识运用(满分15分) 完形填空(共两篇;共15小题;每小题1分,满分15分) 先通读下面两篇短文,掌握其大意,然后从各题所给的A、B、C、D四个选项中选出可以填入相应空白处的最佳选项,并将其选项转涂到答题卡上相应的位置。 A Dear Tony How are you? I'm in England now.I'm writing this 21 in English.I have got some new friends here—Kate,Kevin and Ronny.They are 22 a football match on TV at my home at the moment. I like English breakfast—I always eat comflakes(脆玉米片)with a lot of milk.Every morning I get up at 6 o’clock 23 the milkman comes at that time.I can get a big bottle of milk from him.In the morning school starts at 9:00 and the classes finish at 12:30.In England,students have lunch at school.In the afternoon we 24 have two lessons and we go home at 4:00 pm.I always have many things to do after school. I am very 25 every day,but I'm still happy. Yours, Daming 21. A. book B. email C. news D.song 22. A. watching B. buying C. having D. playing 23. A. or B. so C. but D. beacuse 24. A. ever B. never C. usually D. hardly 25. A.cold B. busy C. healthy D. funny B Every April, there is a special day in China. It is called Qingming Festival,also called Tomb -Sweeping Day. on that the day,people 26 and honor (纪念) their ancestors (祖先). Qingming is a(n) 27 Chinese festival. It has a long history. It began over 2,000 years ago.A famous poem 28 the Tang Dynasty poet Du Mu describes the day: “Rains fall heavily as Qingming comes, and passers-by(行人) with lowered sprits go.” Tomb-Sweeping Day has been a public 29 on the Chinese mainland(中国大陆) since 2008. On this day, 30 bring flowers, food and wine to their ancestors’ tombs (坟墓). They put food like cakes and fruits in front of the tombs. After that, they 31 the dirt off the tombs and remember their dead family members. 32 do Chinese people do this? That’s because people think that visiting tombs to 33 respect (尊重) to their dead family members. However, Tomb-Sweeping Day is not only about this. During that time, the weather is becoming 34 . People are also able to garden (从事园艺)and enjoy outdoor activities. Families often 35 for outings (远足) or fly kites at this time. 26.A.remember B.meet C.see D.find 27. A. popular B famous C. traditional D. unhappy 28. A.for B.by C. with D. as 29. A. weekend B. weekday C. journey D. holiday 30. A. classes B. families C. friends D. groups 31. A. turn B. keep C. sweep D. go 32. A. Why B. When C. Where D. Who 33. A. bring B. show C. make D. take 34. A. warmer B. colder C. cooler D. shorter 35. A. have fun B.work hard C. pull together D. get together 第三部分 阅读理解和口语运用(共两节;满分35分) 第一节 阅读理解(共20小题;每小题1.5分,满分30分) 阅读下列短文,从各题所给的A、B、C、D四个选项中选出最佳选项,并将其选项转涂到答题卡上相应的位置。 A Sunshine ClubFor young people from 12 to 18 years old Include games,music,dancing and more.Every Saturday:6:30 am-9:30 pm 28 Oxford Street,LondonTel: 76239652 Price:Just ?3 a time Cartoon MuseunCome and see the best of British cartoon art.There is something for everyone,including popular cartoon characters and a great shop full of funny books and cards.Price:free Opening times: Tuesday- Saturday 10:30 am-5:30 pm Sunday 11:00 am-6:00 pm Tel: 65235873 Cox’s HotelTel: 87058366 E-mail:info@coxshotel.co.uk Website:www.coxshotel.co.ukOpening times:Coffee shop:9:00 am-6:00 pm Every day Tea room:10:30 am-5:30 pm Monday- Thursday Pub(小酒吧) :8:00 am-11:30 pm Friday- Saturday Hamilton ZooOver 600 animals:tigers,pandas…Opening hours:9:00 am-5:00 pm Monday- Sunday An adult: ?15 A child (under 12 years old) : ?10Tel: 23653692 36.If Mary wants to join the Sunshine Club,she can call ______ . A. Chinese B. Japanese C. English D. French 37. Which of the following people can join the Sunshine Club? A. A 10-year-old kid. B. A 14-year-old kid. C. A 19-year-old man. D. A 30-year-old woman. 38.Where can we get funny cards? A. In the Cartoon Museum B. At Cox’s Hotel C. In the Sunshine Club D. In the Hamilton Zoo 39. Which is the right time to go to the pub at Cox’s Hotel? A. 9:00 am-6:00 pm on Friday B. 8:30 am-11:30 pm on Friday C. 8:00 am-11:30 pm on Saturday D. 8:00 am-11:30 pm on Thursday 40. If Jim and his 5-year-old son want to the Hamilton Zoo, they should pay ________. A. ?10 B. ?15 C. ?25 D. ?4 B Recently I had a trip to Sydney with my parents.We visited the Wildlife Park. The Wildlife Park has lots of different animals.Some are native(当地的) to Australis and can only be found there.There are more than 500 animals there,including kangaroos,koalas(考拉)and crocodiles(鳄鱼).They are kept in their natural environment.I like the Wildlife Park better than a zoo.In zoos,most of the animals are in cages(笼子). We first spent some time with the kangaroos.We could touch and feel them.It was very exciting to be so close to them.There were koalas there too.They looked very cuddly(令人想拥抱的)。Although we couldn’t carry koalas,I could take a photo with one.It is a wonderful souvenir(纪念品) of my holiday in Sydney. The Wildlife Park has plenty of freshwater crocodiles and saltwater crocodiles.Some of them are very big and scary(吓人的)with huge teeth! I did not want to get too close to them. There was also a bird show.The keepers(饲养员)showed us different species(种类)of birds.I saw an old parrot(鹦鹉).It could "talk" and made a great impression on me. I enjoy the trip very much.There was so much to see. 41. The Wildlife Park is _________ A. in Sydney. B. in Cairo. C. in Athens. D.in Rome. 42.What is a wonderful souvenir of the writer’s holiday? A. A parrot that could talk. B. A chance to feed a koala. C. A photo with a koala. D. Food for the kangaroos. 43. Why didn’t the writer want to get very close to the crocodiles? A. They lived in water. B. The writer was afraid of them. C. The writer did not want to feed them. D. The writer did not like the smell of saltwater 44. Which of the following is true? A. The kangaroos are kept in cages in the Wildlife Park. B. The writer traveled to the Wildlife Park alone. C. The writer went to see koalas first. D. The writer watched a bird show 45. After visiting the Wildlife Park,the writer felt ________. A. bored. B. unhappy. C. excited. D.hopeless. C Every year thousands of young people in England finish school and then take a year off before they start work or go to university. Some young people go to other countries and work as volunteers. Volunteers give their time to help people. For example, they work in schools or hospitals , or they do something helpful for the environment. Paul,18,comes from Wales. Next year he wants to go to university to study Chinese,but now he's living in Belize. Paul says,"I'm working with other people here to save the coral reefs(珊瑚礁) in the sea near Belize. The reefs here are beautiful, but if the sea water is very polluted ,the coral will die. I'm helping to do research on the coral and the fish that live around the reefs. All over the world, coral reefs are dying. We need to do something about the problem before it's too late. I'm staying with a family here and I help do same housework. I don't get any money, but that's OK. I love my work here, and I'm learning a lot about the people of Belize...and myself When I finish my work, I want to stay here for another three months. I want to travel around Belize and Central America. " 46. What will some young people in England do after finishing school? A. Go to work for money. B. Go to other countries and work as volunteers. C.Start work in universities. D. Go to university in other countries. 47. Where is Paul living now? A. England B. China. C. Belize D. America. 48. What is Paul doing with other people in the sea near Belize? A. Working to save the coral reefs B. Studying Chinese in a university C. Helping do some housework D. Doing some research in Wales 49. From the passage, we know that the coral reefs _____. A. are not as beautiful as before B. will probably be sold for money C. may die because of the pollution D. cannot live without fish in the sea 50. What does Paul want to do after he finishes his work as a volunteer? A. Stay there for another year B. Go back home to start work C. Learn about the people's home D. Travel around Central America D Artificial intelligence(AI)(人工智能)is the ability of a computer program or a machine.The computer or the machine with AI can think and learn. It is also a field of study that tries to make computers "smart". John McCarthy, a scientist, came up with(提出)the name "artificial intelligence" over 60 years ago. Many things such as learning and problem solving can be done by computers, though not in the same way as people do. An unusual goal of AI research is to create computer programs.They can learn, solve problems, and think logically(逻辑地). At present, Al can successfully understanding human speech, recognizie (识别)human faces, operate self-driving cars and compete in some game systems like playing Chess. However,Some people also consider(认为)AI a danger to humans if it develops too quickly. A famous British scientist also was not for this kind of technology. Math is the basic language of AI. If students are good at math, they will be more likely to become successful AI designers(设计者)in the future. We need not only bright students, but also average(普通的)students.As for(对于)average students ,if they get enough math skills,they can also become successful AI designers. Besides, a good knowledge of computer science is also necessary for AI designing. Scientists hope to create creative(有创造力)and emotional (有感情的)AI. The AI can possibly understand human feelings or create art. Many ways and tools have been tried to discover this wide and exciting field. 51. From Paragraph 1,we know that _____. A. all problems can be solved by computers. B. machines with AI can think and learn. C. AI has been around for only 60 years. D. AI works in the same way as people. 52. According to the passage,what can't AI do at present? A. Understand hunman speech. B.Operate self-driving cars. C. Compete in some game systems. D.Understand human feelings. 53. The underlined word〝it〞in Paragraph 2 refers to(指的是)___. A. chess. B. a scientist. C. the danger. D. AI. 54. According to the passage,if students want to become successful AI designers,they should learn___well. A. math and art. B. art and technology. C. math and computer science. D. art and computer science. 55. Paragraph 4 mainly tells us the scientist ___about AI. A. wishes. B.worries. C.feelings. D. discoveries. 第二节 口语运用(共5小题;每小题1分,满分5分) 根据下面的对话内容,从方框内的选项中选出最佳选项,使对话完整通顺,并将其选项转涂到答题卡上相应的位置。其中有一项为多余选项。 A: 56 . B: Yes, I'd like to buy a coat. A: What size do you take? B: 57 . A: How about this one? B: Sorry, 58 Do you have a brown one? A: Sure,here you are. B: I like it very much. 59 . A: 180 yuan. B:It's too expensive. A: Theres a sale on today. 60 B:OK,I'll take it. A.I don't like green B. Can I help you? C. Everything is half price. D. What's the price? E. Small. F. What's the matter? 广安市2019年初中学业水平考试试题 英 语 卷Ⅱ (共四部分;满分50分) 第一部分 单词拼写(共20小题;每小题1分,满分20分) 第一节 根据汉语提示,用单词的正确形式填空,每空一词,并将答案写在答题卡上相应的位置。 61. My favorite sport is __________ (棒球) . 62. I haven’t ________ (收到…来信) from Sally before. 63. Jane lives on the ________ (第十) floor in the building. 64. Walk on the______ (小路),not on the grass. 65.It’s cold outside,so you should put on a ______ (厚的) sweater. 66. That music_________ (听起来)very beautiful.I like it a lot. 67. We will get to the train station as ______ (早)as we can. 68.I was ______ (生气的)with him for keeping me waiting for so long. 69. Lingling has made great progress in English, _______ (多亏)to Lucy’s help. 70. I will have a meeting this afternoon.Please _______ (唤醒)me up at 2:00 pm. 第二节 根据短文内容用方框内所给单词的正确形式填空,每空一词,每词一次,并将答案写在答题卡上相应的位置。 wrong air too in what away fly at without shine If you are asked the question “What colour is the sky?” I believe you will answer blue.But I am afraid you are 71 . The sky has no color. When we see blue, we are looking 72 the blue sunlight. The sunlight 73 on the little bits of dust(灰尘) in the air. Is the sky full of 74 ? I am sure that you are asked this question, 75 . We know that there is air all around the world. We could not live 76 air. Planes could not 77 if there is not any air. If we go far enough 78 from the earth, then we will find there is no air. Perhaps we can answer some of our questions now. 79 is the sky? The sky is space. It is all around the world. There is nothing but the sun, the moon and the stars 80 space. 第二部分 短文改错(共10小题;每小题1分,满分10分) 下面短文中的画线部分是错误的,请改正,但不得改变原文意思,并将答案写在答题卡上相应的位置。 As Mother’s Day was getting close,many children 81._______ were thinking about what gift to buy for they mothers, 82._______ and so are Tony and Jane.Tone asked his father 83._______ for one hundred yuan and go to buy a pair of 84._______ glove, he hoped his mother would feel happy. 85._______ But differently thinking from Tony, Jane decided to do anything meaningful instead of buying 86._______ an usual gift.In the end,she painted a nice 87._______ picture by heart and wrote the following words in it: 88._______ I LOVE YOU,MOM!her mother was real moved when she 89._______ received it.I agree with Jane,but I think I’d do the same 90._______ as her next Mother’s Day 第三部分 任务型阅读(共5小题;每小题2分,满分10分) 阅读下面的短文,然后根据文章内容简要回答91至95小题,并将答案写在答题卡上相应的位置。 Stephen Hawking was born in England in 1942.He's one of the most famous scientists on space and time in the world. He is called the King of the Universe. He studied math and science at Oxford University,then he became seriously ill,which made him unable to speak or breathe without the help of machines. He went on to study at Cambridge University after graduating from Oxford University.In 1965,he got a Doctor's Degree of philosophy(哲学).Because of his serious illness,it was difficult for him to draw diagrams or to write.So he started to think in pictures.With this new way of thinking,he is respected by people in the world.Then in 1988,he wrote his first important book,A Brief History of Time.It was sold more than 5.5 million copies in over 33 different languages.He was once invited to China to give lectures(做演讲).His self-confidence and humouous conversations impressed us deeply. 91. Was Hawking born in England? (no more than 3 words) _________________________________________________ 92. What did Hawking study at Oxford University? (no more than 3 words) _________________________________________________ 93. When did Hawking get his Doctor's Degree of philosophy? (no more than 2 words) _________________________________________________ 94. What's the name of Hawking's first important book? (no more than 5 word) _________________________________________________ 95. Where was Hawking once invited to give lectures? (1 word) _________________________________________________ 第四部分 书面表达(满分10分) 当前,许多学生在课外沉溺于智能手机(smart phones)。针对这一现象,学校将组织开展一次“拒绝手机诱惑,健康学习生活”的演讲活动。请你根据下面的提示用英语写一篇演讲稿。 活动内容 1.花大量时间玩游戏,上课睡觉,不按时完成作业。 2.伤害眼睛,不利健康。 建议 1.远离智能手机,认真学习。 2.多花时间与家人、朋友交流。 3.积极参加各种活动,如打篮球、唱歌…… 要求:1.字迹工整,书写规范,包含全部要点,适当发挥; 2.文中不得出现真实的学校、班级名称; 3.80词左右,开头和结尾已给出,不计入总词数; 4.请将书面表达内容写在答题卡上相应的位置。 参考词汇: eyesight(视力) disadvantage(不利条件) keep away from(远离) take an active part in(积极参加) Girls and boys, With the develop of the Internet,many students have smart phones. _______________________________________________________________________________ _______________________________________________________________________________ _______________________________________________________________________________ _______________________________________________________________________________ _______________________________________________________________________________ _______________________________________________________________________________ _______________________________________________________________________________ _______________________________________________________________________________ That's all Thank you!

    • 小/初/高考真题试卷
    • 2019-06-19
    • 下载0次
    • 78.5KB
    • jsxhzyw
    进入下载页面

    免费资料

  • ID:4-5962933 广东省深圳市2019届九年级下学期初中毕业学业预测卷(二)英语试题(扫描版含答案)

    初中英语/中考专区/三轮冲刺


    
    
    
    
    
    
    
    
    
    ================================================
    压缩包内容:
    广东省深圳市2019届九年级下学期初中毕业学业预测卷(二)英语试题(扫描版含答案).doc

    • 小/初/高考预测押题
    • 2019-06-18
    • 下载0次
    • 1142.04KB
    • 21jy_102099982
  • ID:4-5962569 黑龙江省哈尔滨市六十九中学2019届毕业学年模拟测试(二) 英语试卷(含答案)

    初中英语/中考专区/模拟试题

    哈六十九中学2019届毕业学年模拟测试(二) 英语试卷 温馨提示:亲爱的同学们,这份试卷再次记录你的自信、沉着、智慧和收获,我们一直投给你信任的目光。请认真审题,看清要求,仔细答卷,祝你成功! 第Ⅰ 卷 单项选择(本题共 20 分, 每小题 1 分) ( )1. Boys and girls, the final exam is coming! Just _______ yourselves and be careful enough, and I’m sure that you will achieve a colorful future. A. take in B. believe in C. call in ( )2.---Do you know, TikTok(抖音) has been stopped from playing in India, which is _______ Asian country. ---Yes. With short videos of up to 15 seconds, it is popular among young people, who shouldn’t spend too much time on it. A. a B. an C. the ( )3.Chinese people have been celebrating the Mid-Autumn Festival and enjoying mooncakes for hundreds of years which are in the shape of a full moon _______the Mid-Autumn night . at B. in C. on ( )4. ---Have you heard of a cool washing machine called Bicycle Washing Machine? ---Yes, it’s a new _______ by a group of Chinese university students. A. invention B. information C. instruction ( )5.---Look! Your grandparents look really happy and excited. ---Yes. They’ve just had a golden marriage(金婚), that is to say, they_______for fifty years. A. got married B. have married C. have been married ( )6. ---Have you ever been to Taiwan?? ---Yes. And I know Taiwan Island is bigger than_______island in China.? other B. any C. any other ( )7.---May I step on the grass? ---No, you _______. Look at the sign “Keep off the grass”. Everyone should be responsible for protecting the environment. A. may not B. mustn’t C. needn’t ( )8.---Do you think our life will become boring because of too much busy work? ---Yes. Therefore, we should try to think of a better way we are fond of_______ourselves from busy work and enjoy our life with different challenges. A. relaxed B. relaxing C. to relax ( )9.I liked playing computer games a lot before. Now I am a sixteen-year-old boy, looking back to those times and I regret ______so much time. wasting B. to waste C. waste ( )10. ---It’s reported that teachers shouldn’t use WeChat or QQ to give homework. ---Yes, but some people think it’s not wise to refuse to put technology to good use____. A. clearly B. completely C. comfortably ( )11.---David, I have trouble in learning English, especially in remembering long texts. ---I think mind-mapping is a useful skill. It means changing the information you read into a mind map. This way, you’ll find it______ to remember than before. A. more easily B. easy C. much easier ( )12. ---What did your mother say just now? ---She asked me this morning. what was wrong with grandpa what the matter was with grandpa C. what was happened to grandpa ( )13.---My teacher asked me to correct all the mistakes ____ I made when he checked my homework. ---Your teacher is right and strict. I believe if you follow his advice, your English will be improved. A. what B. that C. which ( )14.---Could you tell me where we_____ the concert next week? ---I’m not sure. Maybe in the school hall. I will tell you as long as I’m told. A. will enjoy B. enjoyed C. enjoy ( )15. In______, the capital of clocks and watches, it’s important to be on time. So People usually plan to do something or go somewhere to avoid being late. A. Scotland B. Switzerland C. Thailand ( )16. Good grades have to do with good learning habits. Good learning habits are useful to your lifelong education. In order to be a successful learner with good grades, you are supposed to __________. ①stay up late for studying ②divide a big goal into smaller ones ③make a schedule of things to do and find out the most important things ④set alarms on your phone to remind yourself of things you need to finish ⑤leave things until the last minute A. ①③⑤ B. ①③④ C. ②③④ ( )17.Mr. Brown usually does four kinds of activities to spend his free time. He has twenty hours to do these things every week. According to the form, he spent ____ hours in sports this month. Activity Walking Watching TV Doing kungfu Reading books Percentage ? 15% one quarter 35% A.20 B. 40 C.10 ( )18. Which pair of the words with the underlined letters has the same sound? A. repeat great B. wisely ability C. pronounce aloud ( )19. In the following words, which underlined letters have a different sound from the others? A. chicken B. machine C. choose ( )20. Which word of the following doesn't have the same stress as the others? A. Review. B. Pattern. C. Connect. 二.完形填空(本题共10分,每小题1分) As is known to all, the end of junior high school is the beginning of a new life. Are you ready for the life in senior high school? When you step into a new environment, you must have a strong wish to fit in. Fitting in means making more friends, 21 more influence on others and getting more chances to live a happier life. Here is some 22 that can help you. Be confident. Everyone is special and there is only one person like you in this world. Spend 23 thinking about your strong points. If so, you will be able to build up confidence step by step. You won’t have much difficulty fitting in. Be kind to everyone. Kindness is the bridge to your own happiness. 24 people notice your kindness, they will return it one day. Always give more than you receive, and think more of others than of 25 . A person who cares for others is popular everywhere. Be active in group activities. Different activities like playing football 26 help you to be known to others. You may add more friends to your circle. At the same time, you’ll be amazed to see how much they like you. 27 wasting time being alone, go out to dance and sing together with others to develop friendship. Be optimistic(乐观的). Optimism makes both you and others feel pleased. It makes a good first impression(印象). A pleasant smile costs the 28 and does the most. People will like you for making them live 29 . If you follow what are mentioned above, you 30 by people around you. As a result, you will fit in very well and enjoy your new life. ( ) 21. A. had B. to have C. having ( ) 22. A. advice B. advise C. suggestions ( ) 23. A. sometimes B. some times C. some time ( ) 24. A. Though B. When C. Until ( ) 25. A. you B. your C. yourself ( ) 26. A. can B. have to C. needn’t ( ) 27. A. Instead of B. As well as C. As long as ( ) 28. A. little B. less C. least ( ) 29. A. friendly B. happily C. clearly ( ) 30. A. will accept B. won’t accept C. will be accepted 三.阅读理解(本题共20分,每小题1分) (A) A businessman walks into a bank in New York and asks for the loan(贷款). He says he will fly to Europe on business for two weeks and needs to borrow $3,000. The bank officer says the bank will need some kind of safety for such a loan. So the businessman hands over the key to a Rolls Royce parked(停放) on the street in front of the bank. Everything is under review, and the bank agrees to accept the car as collateral(担保物)for the loan. A worker drives the car into the bank’s underground parking lot. Two weeks later, the businessman returns, and pays back the $3,000 and the interest(利息),which comes to $28.85.The loan officer says, “We are happy to have had your business, and this trade has worked out perfectly, but we are a bit puzzled(困惑的). While you were away, we found you are millionaire(百万富翁).Why would you like to borrow $3,000?” Laughing, the businessman replies,“____________” 根据以上短文内容,然后从每题所给的四个选项中选择最佳选项。 ( ) 31.The underlined words “is under review” means “_______” in English. A. is reviewed B. is checked out C. is seen ( ) 32. The businessman gave a ______to the bank as collateral. A. key B. park C. car ( ) 33. The businessman went on his business trip by_____ . A. plane B. car C. train ( ) 34. Which of the following is TRUE according to the passage? A. We know from the story that the businessman is very clever. B. The bank officer could understand why the businessman borrowed the money at first. C. In fact, the businessman went to the bank for borrowing some money. ( ) 35. “_____________”can be the missing sentence in the passage. A. I have enough money to do that. B. Where else in New York can I park my car for two weeks for $28.85? C. I am so poor that I can’t afford the trip. ( B ) The World’s Famous Buildings Name Sydney Opera Statue of Liberty Big Ben Leaning Tower of Pisa Place Sydney (the biggest city) New York (the biggest city) London (the capital) Pisa Country Australia America Britain Italy Continent(洲) Oceania(大洋洲) North America Europe Europe Building time 1957~1973 1874~1884 1856~1859 1173~1372 Shape Sail(帆) Goddess Clock Tower Designer(设计师) Jorn Utzon (Danish)(丹麦的) Auguste Bartholdi (French) Edmund Fielding Green (British) Unknown 根据表格所提供的信息选择最佳答案。 ( ) 36. If you have a chance to go to the UK, you can’t miss _______. A. Big Ben B. Statue of Liberty C. Leaning Tower of Pisa ( ) 37. From the information above, we know that Leaning Tower of Pisa has a history about ____ years. A. two hundred B. six hundred and forty C. seven hundred and forty ( ) 38. Sydney Opera House looks like ______. A. a tower B. a clock C. a sail ( ) 39. _____ famous building(s) is/are in Europe. A. One B. Two C. Three ( ) 40. Which of the following is NOT true according to the information above? A. New York is bigger than any other city in America. B. Only Sydney Opera House was designed by an Australian designer. C. Statue of Liberty is a shape of a goddess. ? (C) An Australian zoologist(动物学家) brought two monkeys from Amazon. One was very strong; the other was a little weak. He put them in two cages(笼子),feeding them carefully and watching their living habits every day. A year later, to his surprise, the big monkey died with no reason. In order to research, he had another brought from Brazil. This one was bigger than the dead one, but it died in less than half a year. In order to make sure of the reason, he dissected(解剖)their bodies, but could not find out the reason of death from the beginning to the end. After that, he returned to Amazon and made research about those monkeys there. It showed that every big and strong monkey has quite good relationships with others. When other monkeys get food, they always can share a piece. But this kind of monkeys are seldom able to keep their cool. They will jump here and there when free, playing with each other. However, once they have been caught, few can live for a year. While those monkeys who are good at staying in the sunlight and refreshing(使......恢复) their spirit by closing their eyes are different because they don’t get on well with others, few of those monkeys can share the others’ food. This kind of monkeys grows smaller and weaker; however, they can live longer after they are caught. The zoologist later concluded(做结论) that , for monkeys, the life short of communications is a defect( 缺失)while the life short of being alone is a disaster(灾难). Such is the world of monkeys. Isn’t it the same in the human world? ( )41.The first strong monkey’s death made this Canadian zoologist amazed. ( )42. The second strong monkey from Amazon died in less than half a month. ( )43. From the research the zoologist found that strong monkeys have better communication than weak ones. ( )44. Weak monkeys live longer because they do not need others very much. ( )45. From the passage we know that learning to live alone sometimes is more important than communication. (D) Mr. Guo is a teacher from Xi’an. He asked his students to hand in their homework through a QR code (二维码). “We spent an hour or two in class learning how to generate the codes, and in the end every one of us could create them easily,” said Mr. Guo. “When students finish the homework, they keep it on WeChat (微信). Then, each student makes his own QR code and gives it to me. So I can check their work everywhere using my computer or telephone.” The QR codes can be sent to Mr. Guo by email, QQ and WeChat. When Mr. Guo scans (扫描) his students’ QR codes, their homework appears on his phone. He finds that their homework becomes more creative, with many pictures, music and even videos. Guo’s students like the new way and think it is interesting. “We are living in the information age. Many students like to work with computers, which makes learning more fun.” said Tingting, a student of Guo’s. “The paper is not easy to keep, but the code is easy to keep and share.” Guo said. “It is worth trying to use new technology in education. Education itself is a kind of creation(创造). I don’t want my students to fall behind the times.” However, some parents are worried. They are afraid that their children will spend too much time on computers and less time communicating with teachers. But in fact, it’s unnecessary. Students still need to look up information in books and write it down when they do their homework. They only use the code when they hand in their work, which doesn’t take them too much time. Also for teachers, it allows them to check the students’ work at any time. And it’s also an easy way to share homework with other students. 根据短文内容选择最佳答案。 ( )46. The underlined word “generate” in the passage means “____” in Chinese. A. 创造 B. 养成 C.创新 ( )47. According to the passage, students can keep their homework on ______. A. WeChat B. QQ C. email ( )48. Guo’s students think the new way is ______. A. strange B. boring C. interesting ( )49. Which of the following is TRUE according to the passage? A. Teachers needn’t check homework any more. B. Students needn't hand in homework any more. C. Using QR codes makes checking homework easier. ( )50. What’s the main idea of the passage? A. An interesting way to creating QR codes. B.A new way of checking homework. C.A creative way of communicating with parents. 第II卷 四、交际应用 (本题共10分,每空1分) (A) 从A~G 选项中选出能填入空白处的最佳选项补全对话。(选择中有两项是多余的) A. I’m quite busy working now. B. What time is it? C. What can I do for you? D. Well, can I bring the package tomorrow? E. See you tomorrow. F. Can you leave the package at my door? G. How much do I pay for it? A: Hello, is that Mr. Smith? B:Yes,it is. 51 A: I’m from the package delivery company (快递公司),here’s your package. Are you at home? B: Unluckily, I’m at work right now. 52 A:Actually, I need to give it to you in person. Can I bring it to your workplace, instead? B: 53 I don’t even have time to get it. A: I see. 54 B: Yes, that would be better. Can you bring it to my home at 5 p.m. tomorrow? A:Sure, I can do that. 55 B:See you, thanks. 51._______ 52 . _______ 53 . _______ 54. ______ 55. _______ (B) 填入一个适当的词补全对话,每空一词。 A: Hello, Li Lei, long time no see. B:?Yes, Zhang Ming, I miss you very much. 56 did you return? A:?Yesterday. My family just had a welcome party for me last night. B:?How was it? They must be happy to see you again, it has been three years 57 you left. A:?It was great. They said I had grown up.Well, 58 changed a lot, you used to have short hair and you were thin. B:?Yeah, that’s because I have been studying hard, I will have an important test soon. I even don’t have time to get my hair 59 . A:?Oh, hope to have good luck. B:?Thanks. I will go 60 of my way to get a good result. 56._______ 57. _______ 58. _______ 59. _______ 60. _______ 五、任务型阅读(本题共20分,每空1分) 先阅读(A)、(B)、(C) 三篇短文,然后根据题目要求及所给语境完成下列五项任务。 (A) that depend on love report prefer it electricity good While you are at the bookstore, you may be faced with a difficult decision: e -books or paper books? Each one has 61 advantages and disadvantages. Making the best decision 62 a number of factors(因素). An e-reader(电子阅读器) can carry a whole library wherever you go, which is great for travelers or 63 who always want a choice of reading material. Although e-readers are convenient, high levels of screen brightness from an e-products can cause eye problems. A study in the Information Science Research found that young people 64 e-readers, like smart phones or iPads. That's why most teenagers are short-sighted(近视的). Many book 65 prefer paper books and value the feeling of them. Paper books are designed(设计)very 66 , they look and smell good, and they carry with them a more human touch. Avid(热衷的)readers prefer reading on paper. Perhaps this is their choice because paper books give them a sense of ownership(所有权). It is 67 that reading on paper rather than an 68 screen is better for memory and attention. But paper books are heavy and they are not convenient to carry. Which is your decision, an e-book or a paper book? (B) When you want to go shopping, decide how much money you can spend on new clothes. Think about the kind of clothes you really need. Then look for those clothes on sale. There are labels( 标签) inside all new clothes. The labels tell you how to take care of the clothes. The label for a shirt may tell you to wash it in warm water. A sweater label may tell you to wash in cold water. The label on a coat may say “dry clean only”, for washing may ruin(损坏) this coat. If you do as the directions on the label, you can keep your clothes looking their best for a long time. Many clothes today must be dry -cleaned. Dry cleaning is expensive. When buying new clothes, check to see if they will need to be dry-cleaned. To save money, you can buy hand-washed clothes. Besides, you can also buy well-made clothes. Well-made clothes last longer. They look good even after they have been washed many times. Clothes that cost more money are not always better made. They do not always fit better. Sometimes less expensive clothes look and fit better than more expensive clothes. (C) March 5 is Lei Feng Day. Lei Feng is one of the most famous models in China. And he is one of the most famous soldiers(战士) in Chinese history as well. He is known for his warm heart and kindness. He lost his parents when he was very young. His neighbors took care of him. He did many good things in his life. Lei Feng died in an accident at the age of 22. And Chairman Mao Zedong encouraged people to learn from him. Nearly fifty years has passed. We still need the spirit of Lei Feng today. In honor of this great person, we should do kind things on that day. However, the way we learn from Lei Feng should be advanced with time(与时俱进).Everyone can give out active energy, no matter how small it is. Lei Feng is more than a name in China, he’s a symbol of kindness and being ready to help others. A Famous Soldier——Lei Feng The date of Lei Feng 76 On March 5 The time when Lei Feng died Nearly half a 77 ago The thing we still need today The 78 of Lei Feng The way we learn from Lei Feng By 79 out active energy The reason why Lei Feng is famous A symbol of being kind and 80 任务1:阅读短文(A),用方框中所给的词的适当形式填空,使文章通顺、连贯、合理。(每空一词,每个词限用一次) 61.________ 62. ________ 63. _________ 64. ________ 65.________ 66. ________ 67. _________ 68. ________ 任务2:阅读短文(B), 根据英文释义及首字母提示拼写单词。 69. c________ to examine something to see if it is correct or safe. 70. s________ a special offering of things in a shop at lower prices than usual 任务3:阅读短文(B) 进行同义句转换,每空一词。 Sometimes less expensive clothes look and fit better than more expensive clothes. 71 72 , less expensive clothes look and fit better than more expensive clothes. 任务4:根据短文(B)内容回答问题。 What do the labels inside the clothes usually tell you? _______________________________________________________________. 74.What kinds of clothes can you buy to save money? _______________________________________________________________. 75.Are clothes that cost more money always better made? ________________________________________________________________. 任务5:根据短文(C)内容完成表格,每空一词。 76._________ 77. ________ 78. ________79. ________ 80._______ 六、书面表达(本题共20分) 假如你是九年六班的李磊,写信给你深圳的好友张亮,希望他跟你一起参加下个月的英语夏令营活动。 写作要点:(1)希望他跟你一起参加下个月的英语夏令营活动。 (2)活动的具体内容: 时间:7月20日到8月8日 地点:北京大学 活动内容:八十位来自国内外的中学生将参加英语听说训练,学习英语歌曲,了解英美文化。 (3)中学生参加英语夏令营的好处。 写作要求: (1)不得使用真实的姓名和学校名。 (2)可适当加入细节,使内容充实,行文连贯。 (3)字迹工整、语言精练、表达准确、条理清晰。 (4)至少80词。 Dear Zhangliang, How are you doing?____________________________________________________ _________________________________________________________________________ _________________________________________________________________________ _________________________________________________________________________ _________________________________________________________________________ Best wishes! Yours, Li Lei 同学们,这个是英语作文的草纸,同学们完成书面表达后需要抄在题卡上!!! Dear teacher, 1 How are you doing? 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 Best wishes! Yours, Li Lei Dear John: 1 Good news!The Sun Island is open to public for free. 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 Keys: 单选:1-5BBCAC 6-10 CBCAB 11-15 CABAB 16-20. CBCBB 完形:21-25 CACBC 26-30 AACBC 阅读(A)31-35BCAAB (B)36-40 ABCBB (C)41-45 BBAAA (D)46-50 AACCB 交际51-55: CFADE 56 -60 When since you’ve cut out 任务一61---68 its depends on those preferred lovers well reported electronic 任务二69.check70.sale 任务三 71.At 72. times 任务四73.How to take care of the clothes. 74. Hand-washed clothes and well-made clothes. 75. No.(No, they aren’t.) 任务五76.Day 77. century 78. spirit 79. giving 80. helpful 书面表达:假如你是九年六班的英语课代表李磊,你们班下个月要举行毕业聚会(graduation party)。请根据以下提示,给你们班的英语老师写封信,邀请他来参加聚会,并表达对他的感激之情。 写作要点:(1)写信的目的:邀请老师参加聚会 (2)活动的具体信息时间:7月1日,下午1:30 地点:文化公园(建议乘地铁,公园门口集合) 活动内容:班主任(head teacher)发言,全班合影,就餐。 (3)初中的英语学习给你带来哪些好处(至少写两个方面) 写作引领: have a graduation party next week I’m writing to invite you to the party at 1;30 p.m. On July 1st It will be held in the Culture Park advise you to take the subway meet at the gate of the park the head teacher will give a speech the whole class will take photos and have dinner The English study in the middle school gives us more chances to study further in the foreign countries. The English study in the middle school helps us communicate with foreigners. The English study in the middle school helps us learn more. The English study in the middle school helps us go to the key high school and good universities. The English study in the middle school helps us open our eyes and widen our mind. Thank you so much I am grateful to Dear John: 1 Good news!The Sun Island is open to public for free. 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 Dear John: 1 Good news!The Sun Island is open to public for free. 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 Dear John: 1 Good news!The Sun Island is open to public for free. 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 Dear John: 1 Good news!The Sun Island is open to public for free. 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 Dear John: 1 Good news!The Sun Island is open to public for free. 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 ( 11 )

    • 小/初/高考模拟试卷
    • 2019-06-18
    • 下载0次
    • 342.32KB
    • 21jy_535271954
  • ID:4-5961888 浙江省台州市2019年中考英语试题(图片版含答案,含听力材料,无音频).

    初中英语/中考专区/中考真题


    
    
    
    
    
    
    
    
    

    

    
    
    
    
    ================================================
    压缩包内容:
    浙江省台州市2019年中考英语试题(图片版含答案,含听力材料,无音频)..doc

    • 小/初/高考真题试卷
    • 2019-06-18
    • 下载11次
    • 9349.43KB
    • 21jy_140455020
    进入下载页面

    免费资料

  • ID:4-5961091 2019年四川省广安中考英语试题(图片版,含答案,无听力材料和音频)

    初中英语/中考专区/中考真题

    2019年四川省广安中考英语试题

    • 小/初/高考真题试卷
    • 2019-06-18
    • 下载9次
    • 8306KB
    • jsxhzyw
    进入下载页面

    免费资料

  • ID:4-5961043 2019浙江省台州市中考英语试卷(PDF版笔试部分含解析,无听力试题,音频和听力材料)

    初中英语/中考专区/中考真题

    • 小/初/高考真题试卷
    • 2019-06-18
    • 下载8次
    • 4632.41KB
    • jsxhzyw
    进入下载页面

    免费资料

  • ID:4-5959023 江西省2019年中考英语试题(图片版,无答案,无听力音频和听力材料)

    初中英语/中考专区/中考真题

    • 小/初/高考真题试卷
    • 2019-06-18
    • 下载6次
    • 1552KB
    • jsxhzyw
    进入下载页面

    免费资料

  • ID:4-5957501 2019年四川省达州市中考英语试题(图片版,含听力音频无听力材料,无答案)

    初中英语/中考专区/中考真题

    • 音频素材
    • 2019-06-17
    • 下载3次
    • 29242.38KB
    • jsxhzyw
  • ID:4-5957351 2019年天津市初中毕业生学业考试英语试卷(word版含答案,无听力材料和音频)

    初中英语/中考专区/中考真题

    2019年天津市初中毕业生学业考试试卷 英语 本试卷分为第I卷(选择题)、第I卷(非选择题)两部分。第I卷为第1页至第8 页,第II卷为第9页至第12页。试卷满分120分。考试时间100分钟。 答卷前,请你务必将自己的姓名、考生号、考点校、考场号、座位号填写在“答题卡”上,并在规定位置粘贴考试用条形码。答题时,务必将答案涂写在“答题卡”上,答案答在试卷上无效。考试结束后将本试卷和“答题卡”一并交回。 祝你考试顺利! 第I卷 注意事项: 1. 每题选出答案后,用2B铅笔把“答题卡”上对应题目的答案标号的信息点涂黑。 如需改动,用橡皮擦干净后,再选涂其他答案标号的信息点。 2. 本卷共五大题,共80分。 一、听力理解(本大题共20小题,每小题1分,共20分) A)在下列每小题内,你将听到一个或两个句子并看到供选择的A、B、C三幅图画。找 出与你所听句子内容相匹配的图画。 1. A B C 2. 3. 4. A B C B) 下面你将听到十组对话,每组对话都有一个问题。根据对话内容,从每组所给的A、 B、C三个选项中找出能回答所提问题的最佳选项。 5. Who is the woman looking for? A. Tom. B. Mike. C. Peter. 6.What does Betty like doing in her free time? A. Playing basketball. B. Listening to music. C.Playing the piano. 7. When did the girl go to the new museum? A. Three days ago. B. Two days ago. C. Yesterday. 8. What does the man want to eat? A. Noodles. B. Bread. C.Dumplings. 9. Whose book is this? A. Bob’s. B. David’s. C.John’s. 10. Where does the man want to go? A. The library. B. The cinema. C.The stadium. 11. Which festival does the boy like? A. Christmas. B. May Day. C. Children’s Day. 12. How will the woman get to the train station? A. On foot. B. By bus. C. By taxi. 13. Which is Daming’s favorite subject? A. Maths. B. History. C.Physics. 14. How long does Bruce play football every day? A. An hour. B. Two hours. C.Three hours. C)听下面长对话或独白。每段长对话或独白后都有几个问题,从题中所给的A、 B、C 三个选项中选出最佳选项。 听下面一段材料,回答第15至第17题。 15. What is Lingling doing? A. She’s cooking the meal. B. She’s sweeping the floor. C. She’s making big red lanterns. 16. Who is working in the office? A. Tony. B. Lingling’s mother. C.Lingling’s father. 17. Why does Tony want to join Lingling? A. He is interested in Spring Festival. B. He wants lo skate with Lingling. C. He likes to do homework with Lingling. 听下面一段材料,回答第18至第20题。 18. When will David travel to Tianjin? A. This summer. B. This autumn. C.This winter. 19. How high is the Tianjin Eye? A. About 50 metres. B. About 120 meters C. About 200 metres. 20. Why does Li Ming advise David to visit the Tianjin Eye at night? A. The ticket is cheap. B. The lights are beautiful. C.The ride takes two hours. 二、单项填空(本大题共15小题, 每小题1分,共15分) 从下列每小题所给的A、B、C、D 四个选项中,选出一个可以填入空白处的最佳选项。 21. I’m going to have pinic on Sundav. A.the; an B. an; the C.a; / D.an; / 22. We haven’t got meat for dinner. Let’s buy____chicken. A. some; some B. some; any C.any; any D.any; some 23. The of this activity is to raise money for a new hospital. A. silence B. purpose C. culture D. language 24. We should making a noise in the library. A. avoid B. prefer C. practise D. enjoy 25. —Diana. I forget new words quickly. How can I remember them? —Don’t worry. It’s to forget new words! I suggest you read the words and try to use them. A. rude B. exciting C. perfect D. natural 26. Jenny will get up than usual in order to catch the first bus. A. early B.very early C.earlier D.earliest 27. You walk on the wet hill path because you fall and hurt yourself. A. must; might not B. mustn’t; might C. needn’t; need D. must; must 28. —What is your plan for next weekend, Lingling? —I volunteer work in the museum. A. was doing B. did C. have done D. am going to do 29. The Hong Kong—Zhuhai—Macao Bridge in 2018. We are proud of it. A. is completed B. is completing C. was completed D. completes 30. The government is setting up nature parks protect pandas. A. to help B. help C. helped D. helps 31. While the lights to red, a car suddenly appeared round the corner A. change B. have changed C. were changing D. will change 32. If you want to join the Music Club. the form, please. A. go out B. fill out C.get up D. warm up 33. She was tired. she continued her work. A. so B. until C. but D. that 34. —Could you tell me for the fruit? —By paying over the Internet. A. how much will I pay B. how much I will pay C. how will I pay D. how I will pay 35.—Will you join in the discussion tomorrow? — Maybe I’ll have a meeting. A. Well, I’m not sure. B. That’ll be great! C.Certainly. D.You’re welcome. 三、完形填空(本大题共10小题,每小题1分,共10分) 阅读下面短文,掌握其大意,然后从各题所给的A、 B、 C、D四个选项中选出最佳 选项。 Miss Chan, our class teacher, is my favorite teacher. We are going to 36 this school and I will miss her very much. Miss Chan is very patient. Whenever we 37 questions in class. she explains to us very carefully. She is also 38 because she cares much about us. She often says to us. “Tell me immediately if you feel unhappy. Share your 39 with me and do not just try to solve it by yourself.” Miss Clran is very generous(慷慨的).One day, she gave each of us a book, Three Days to See, and told 40 We should read more. She once chose our monitor as the most helpful student, and gave him a set of stationery(文具)as a 41 .When she is free, she 42 helps us with our studies and we’ve made great progress. Not only do all of us like Miss Chan, but Miss Chan also likes my class because she thinks all of us are 43 . She always says she thinks herself very 44 to be the teacher of my class. In fact, Miss Chan is the most thoughtful (体贴的) teacher I have ever met. She always thinks about our feelings. I hope I will go to a high school with 45 as good as Miss Chan. 36. A. leave B. know C. meet D. choose 37. A. spell B. train C.ask D. remember 38. A. surprised B. humorous C. strange D. kind 39. A. chance B. problem C. advantage D. skill 40. A. them B.you C.us D.him 41. A. gift B. mark C. smile D. joke 42. A. seldom B. often C. never D. hardly 43.A. difficult B. careless C. unable D. excellent 44. A. lucky B. silly C. angry D. worried 45. A. stars B. tourists C. teachers D. scientists 四、阅读理解 (本大题共15小题,每小题 2分,共 30分) 阅读下面的材料.从每小题所给的 A、 B、 C、 D四个选项中选出最佳选项。 A Dear Lucy, How are you? It has been a month since my family left Hong Kong for England and we are fine. England is very different from Hong Kong. The weather is terrible and it rains a lot. The buildings are funny. They are in rows and not high. I love them because the rooms are much larger. I’m having a wonderful at my new school and my new home! Mum and Dad are happy with their new jobs. But my brother Jack doesn’t like moving to England because he misses his friends so much. I’ve made lots of new friends at school. My teachers are really nice too and my English has improved a lot. After school, we can take part in relaxing activities such as sport, watching films or playing computer games. There’s a park near the school where I often go with the other students at the weekend. We are travelling back to Hong Kong for the summer holiday. I will visit you and bring you a present! Write back soon! Love Sandy 46. Where did Sandy’s family live before? A. Hong Kong. B. Sydney. C. New York. D. London. 47. Sandy loves the buildings in England because their rooms are . A. cheaper B. warmer C. newer D. larger 48. How many people are there in Sandy’s family? A. 2. B. 4. C. 6. D.8. 49. Who does not like moving to England? A. Dad. B. Mum. C. Jack. D. Sandy. 50. What is the letter mainly about? A. Sandy’s summer holiday. B. Sandy’s parents. C. Sandy’s new classmates. D. Sandv’s new life. B One day,Tom’s teacher, Miss Mak, held a class meeting. “There will be a flag day next Saturday. Does anyone want to join this meaningful event (活动)?” asked Miss Mak. Tom was inierested in raising money for homeless children but he was not brave enough to talk to the strangers, so he kept quiet in his seat. “Tom. you haven’t sold flags before,” said Miss Mak suddenly. “Would you like to have a try?” Tom was hesitant(犹豫的),but he finally nodded. On the flag day,Tom and Angela sold flags in a busy street. “Ex-cuse me, Could y-o-u pl-ea-se buy ...?” said Angela softly to the first person she met. The man smiled and put five-dollar coin into Angela’s collection bag. Then she said thanks and put a flag under his shoulder. “I did it!” said Angela happily. “It’s your turn now.” Feeling nervous. Tom began to shake. Soon, he saw a young lady walking towards him. The lady was smiling and holding a few coins in her hand. She asked, “Are you selling flags for Fund for the Homeless Childred?” Tom’s face became red and said yes. Then the lady made the donation(捐赠) and Tom gave her a flag. “You made it!” laughed Angela. In the next couple of hours, Angela and Tom sold flags quickly and bravely. Al last, their collection bags were so heavy that they had to hold them with both arms. They felt very proud. 51. Why did Tom keep quiet in his seat? A. He had other plans. B. He didn’t like Miss Mak. C. He was not interested in the activity. D. He was not brave enough to talk to the strangers. 52. When Miss Mak asked Tom to have a try, he finally . A. laughed B. nodded C. refused D. cried 53. Where did Tom and Angela sell flags? A. In a busy street. B. In their school. C. In a tall building. D. In a small garden. 54. How much did the first man pay Angela for the flag? A. Five dollars. B. Ten dollars. C. Fifteen dollars. D. Twenty dollars. 55. How did Tom and Angela feel after they sold the flags? A. Bored. B. Shy. C. Confident. D. Sad. C There are many ways to help improve your health like eating healthy food. taking exercise and getting medical help. But the easiest and cheapest way to improve your health is just to sleep eight hours or more every night. The general sleeping rule is that the younger you are. The longer sleep you need. But regardless of(不管)age, some people need to sleep more while for some a few hours is enough. The problem with sleep is that more and more people in the world are not sleeping enough. According to the World Health Organization over half the people in the world may be sleep-deprived. Having less sleep not only makes people feel tired but also causes accidents. In the United States alone, sleepy drivers cause at least 100,000 traffic accidents a year. Also sleep problems can cause medical problems such as high blood pressure(血压). Why are so many people sleep-deprived? Part of the reasons may be cultural. In the American culture, people put a higher value on work than on sleep. In fact, peopele who sleep a lot are usuallv seen as “lazy”. Also, you can sometimes hear some people say proudly that they don’t have much time to sleep. they only sleep four or five hours a night. It seems that the less you sleep, the more work you’ll do. How do we teach these people to learn the value of sleep? Perhaps they may listen to the advice of Dr. James Maas. an expert(专家) in sleep. He says ,”Sleep is like a credit (信用卡) card. When you sleep less. you are only borrowing time. You always have to pay it back. The more hours you don’t sleep, the more hours you should t sleep to “pay back” the hours on your ‘sleep credit card.’” For those who value work more than sleep, they should listen to what a famous person once said. “Don’t think you will be doing less work because you sleep during the night. That is a foolish(愚蠢的) idea which is held by people who have no imagination. You will be able to do more.” 56. According to the writer, the easiest and cheapest way to improve health is to . A. eat healthy food every day B. take excrcisc as much as possible C. get medical help whenever necessary D. sleep eight hours or more every night 57. What does “slecep-deprived” mean in Paragraph 2? A. Having a good sleep. B. Excited about sleep. C. Having less sleep. D. Interested in sleep. 58. According to Dr. James Maas. what is sleep like? A. An hour. B. A report. C. A credit card. D. A piece of paper. 59. What do the words of the famous person mean in Paragragh 5? A. Sleeping during the night is foolish. B. Sleeping during the night is helpful. C. People have no courage. D. People always do less work. 60. What is the best title of the passage'? A. The Value of Sleep B. The Value of Study C. The Ways of Eating Less D. The Ways of Making Money 五、补全对话(本大题共5小题,每小题1分,共5分) 根据对话内容,从方框内选择恰当的句子将对话补充完整。(选项中有两项是多余的) A. Are they yours? B. Where are you going? C. Have you lost anything? D. Tony is looking for his gloves. E. Look! Here's my name “Tony”! F. When do people often lose things? G They’re green. A: Tony. You’re in a hurry. 61 B: Hello. Ms Li. I’m going to the Lost and Found Office. A: 62 B: Yes. I’ve lost my gloves. A: What colour are they? B: 63 My aunt gave me as a birthday present. A: Look! l found a pair on the floor just now. 64 B: Let me see …. Oh. They’re mine. 65 Thank you. Ms Li A: You’re welcome! Look at this nice watch. Is it yours too, Tony? B: No. it isn’t. A: Please be careful with your things. B: OK. I will. 2019年天津市初中毕业生学业考试试卷 英 语 第Ⅱ卷 注意事项: l.用黑色字迹的签字笔将答案写在“答题卡”上。 2.本卷共四大题,共40分。 六、完成句子(本大题共5小题,每小题2分,共10分) 根据所给中文意思完成句子,每空限填一词 66. 他拿出相机开始拍照。 He took out his camera and started . 67.上周,我的朋友大卫带着一本新书到我家来访。 Last week. my friend David with a new book. 68.火车再一次晚点。 , the train was late. 69.很高兴收到你的来信。 It’s great to you. 70.奶奶喜欢缝制衣服而不是去服装店里买。 Grandmother likes making clothes buying them in the shops. 七、任务型阅读(本大题共5小题,每小题1分,共5分) 阅读下面短文,根据短文内容完成句子。 Friends are an important part of our lives. We spend time with them, have fun together. and share our opinions, feelings and even secrets. Life would be boring without friends. Friends influence who we are. help us leam, support(支持)us in good and bad times. and care for us even when we are not happy. Often. we have many happy moments with our friends. We need someone to share things with to make them more enjoyable. Being lonely for long periods of time is not a great feeling. That is why it is important to spend time making friends and nurturing (维持),a close group of friends. It is important to have a friend to talk to,whether(不论) it is about a sad or happy subject. In good times, it is wonderful to be able to celebrate with someone. It is also important to have someone support you if you have just had an unpleasant experience. Friends arc important pillars(中心人物)of support. Friends teach us important lessons. No one person is the same. As time goes by, we learn to respect one another’s differences. This acceptance of others’ differences is important as we meet more and more people in our lives, such as new family members, neighbours and new friends. 71. Life without friends. 72. Being lonely for long periods of time . 73. It is important to have a friend to talk to, whether . 74. You need someone to support you if . 75. No one person is the same, so we should . 八、综合填空(本大题共10小题,每小题1分,共10分) 根据短文内容及首字母提示,填写所缺单词,使短文意思完整。每空限填一词。 The villagers in Mhangeni, Africa. faced a very big challenge(挑战).They didn’t have a school for their kids. Then the village elder thought of an i 76 . He said that there was an old, abandoned (废弃的)farmhouse. It could be changed into classrooms after cleaning and furnishing(装设备)it. All the villagers were p 77 with his suggestion and started the project immediately The parents repaired the broken walls. Some villagers d 78 the house into three classrooms by using pieces of wood. The others helped make desks and chairs for the students. Still, there was much more work to do. But the rains were coming. They had to s 79 working for the school as it was now the best time for them to plant. So the children of Mhangeni decided to finish the house by t 80 .They had to hurry as summer had ended and other schools had already opened. They didn’t want to delay(耽搁) their studies. Everv day they were busy with cutting the grass and clearing the bushes(灌木). The news about the porject s 81 and many people knew it. Two teachcrs who worked for the country’s Department of Education arrived to help out. and two foreign visitors were also touched (感动) by the children’s a 82 .They donated money for them to buy textbooks and stationery. After 10 days of hard work, the new school was r 83 .The kids were very happy but a bit worried—they were behind in their studies. Besides(除…之外)this, they also faced many d 84 .There were not enough classrooms to hold all the students. And two or three students had to share one book. However, the children are happy to study in school—e 85 in their new school which they helped to build. Though their school might not be modern, their dream of having a school near their homes has come true. 九、书面表达(本大题共15分) 86.假如你是晨光中学的学生李华,平时坚持用英语写日记。请根据以下要点,描述你星期三放学乘地铁回家路上看到的事情,并表达自己的想法。 (l) 一个男孩不舒服,开始呕吐,一位穿着漂亮的女士帮着擦拭地面,男孩表达感谢。 (2) 地铁到站,有人挤向座位,有人下不去车,有人因此争吵。 (3) 你认为…. 参考词汇: 开始呕吐 begin to vomit 挤向座位 push towards the seat 争吵havea quarrel 要求: (1)词数:80~100个。 (2)日记格式和开头已给出,不计入总词数 (3)要点齐全,行文连贯,可适当发挥 Wednesday When I took the underground back home from school, I noticed 2019年天津市初中毕业生学业考试 英语参考答案 一、听力理解(本大题共20小题,每小题1分,共20分) 1.A 2.B 3.A 4.C 5.A 6.B 7.C 8.C 9.A 10.B 11.B 12.C 13.A l4.A 15.C 16.C 17.A 18.A 19.B 20.B 二、单项填空(本大题共15小题,每小题1分,共I5分) 21.C 22.D 23.B 24.A 25.D 26.C 27.B 28.D 29. C 30.A 31.C 32.B 33.C 34.D 35.A 三、完形填空(本大题共10小题,每小题1分,共10分) 36.A 37.C 38.D 39.B 40.C 41.A 42.B 4.A 45.C 四、阅读理解(本大题共15小题,每小题2分,共30分) 46.A 47.D 48.B 49.C 50.D 51.D 52. B 53.A 54.A 55.C 56.D 57.C 58.C 59.B 60.A 五、补全对话(本大题共5小题,每小题1分,共5分) 61. B 62. C 63.G 64.A 65. E 六、完成句子(本大题共5小题,每小题2分,共10分) 66. take photos 67. came round 68. Once again 69. hear from 70. instead of 七、任务型阅读(本大题共5小题,每小题1分,共5分) 71. would be boring 72. is not a great feeling 73. it is about a sad and happy subject 74. you have had an unpleasant experience 75. (learn to) respect one another’s differences 八、综合填空(本大题共10小题,每小题1分,共lI1分) 76. idea 77. pleased 78. divided 79. stop 80. themselves 81. spread 82. actions 83. ready 84. difficulties 85. especially 每空(横线上)只能填写一个英语单词,凡多填的(即使其中一个是正确的) 一律 不给分。 九、书面表达(本大题共15分) 86. (略)

    • 小/初/高考真题试卷
    • 2019-06-18
    • 下载9次
    • 276.56KB
    • jsxhzyw
  • ID:4-5955874 浙江省杭州市2019年中考英语试题卷(图片版含答案,无听力音频和材料)

    初中英语/中考专区/中考真题

    浙江省杭州市2019年中考英语试题卷(图片版含答案,无听力音频和材料)


    • 小/初/高考真题试卷
    • 2019-06-16
    • 下载16次
    • 1327KB
    • jsxhzyw
    进入下载页面

    免费资料