欢迎您,[登陆][注册] (您的IP:34.207.78.157)

初中英语冀教版七年级下
全部(1519) 课件 教案 试卷 学案 素材 视频 电子教材
不限 普通资料 精品资料 特供资料 成套资料
  • ID:4-5958656 [精] Lesson 47 Summer Plans(课件+教案+练习)

    初中英语/冀教版/七年级下/Unit 8 Summer Holiday Is Coming!/Lesson 47 Summer Plans


    Lesson 47 Summer Plans:45张PPT
    Lesson 47 Summer Plans同步训练
    一、单选题
    1. — Are all the students from ______ in your class
    — No, there are only 3 ________ in our class. The others are from other countries.
    A. Germany; Germen B. Germany; Germans
    C. German; Germans D. German; Germany
    2. — You look too tired. Why not ________ a rest
    —Sounds good.
    A. stop having B. to stop having
    C. stop to have D. to stop to have
    3. — What does Bill do
    —Oh, he’s still ________ university student.
    A. a B. an   
    C. the D. /
    4. Nowadays, it’s convenient and cheap for us________a shared bicycle.
    A. ride B. to ride
    C. flying D. to fly
    5. —John, ________ do you visit your grandparents
    —Once a week.
    A. how long B. how soon
    C. how often D. how much
    二、完型填空
    The summer holiday is coming. We are making 6 for travelling. We’ll go on a 7 to Hainan for our holiday. It’s a good place 8 holidays. My aunt lives there. I hope 9 with her. My parents work hard to 10 money for this holiday. I study hard to make my parents happy. I hear Sanya is a beautiful city in Hainan. It’s 11 around July. If you go there, you can see flowers everywhere. Girls can 12 skirts there. You can see the sea there and swim in the sea. I’ll take a camera and 13 a lot of photos. We also want to visit some other 14 . Oh, I hear the food there is different 15 ours. It must be very delicious. It’s really wonderful!
    ================================================
    压缩包内容:
    Lesson 47 Summer Plans.mp3
    Lesson 47 Summer Plans.pptx
    Lesson 47 Summer Plans同步训练.doc
    Lesson 47 Summer Plans教学设计.doc

    进入下载页面

    需要精品点:4个

  • ID:4-5958648 [精] Lesson 47 Summer Plans同步训练

    初中英语/冀教版/七年级下/Unit 8 Summer Holiday Is Coming!/Lesson 47 Summer Plans

    中小学教育资源及组卷应用平台 Lesson 47 Summer Plans同步训练 一、单选题 1. — Are all the students from ______ in your class? — No, there are only 3 ________ in our class. The others are from other countries. A. Germany; Germen B. Germany; Germans C. German; Germans D. German; Germany 2. — You look too tired. Why not ________ a rest? —Sounds good. A. stop having B. to stop having C. stop to have D. to stop to have 3. — What does Bill do? —Oh, he's still ________ university student. A. a B. an    C. the D. / 4. Nowadays, it's convenient and cheap for us________a shared bicycle. A. ride B. to ride C. flying D. to fly 5. —John, ________ do you visit your grandparents? —Once a week. A. how long B. how soon C. how often D. how much 二、完型填空 The summer holiday is coming. We are making 6 for travelling. We'll go on a 7 to Hainan for our holiday. It's a good place 8 holidays. My aunt lives there. I hope 9 with her. My parents work hard to 10 money for this holiday. I study hard to make my parents happy. I hear Sanya is a beautiful city in Hainan. It's 11 around July. If you go there, you can see flowers everywhere. Girls can 12 skirts there. You can see the sea there and swim in the sea. I'll take a camera and 13 a lot of photos. We also want to visit some other 14 . Oh, I hear the food there is different 15 ours. It must be very delicious. It's really wonderful! 6.A.cards B.plans C.food D.clothes 7.A.trip B.place C.plan D.holiday 8.A.spend B.to spend C.spending D.spent 9.A.travelled B.travelling C.travel D.to travel 10.A.make B.bring C.give D.get 11.A.hot B.warm C.cold D.cool 12.A.put on B.try on C.get on D.go on 13.A.carry B.get C.bring D.take 14.A.places of interesting B.places of interests C.place of interest D.places of interest 15.A.from B.of C.for D.at 三、连词成句。 16. keep, you, to, want, learning, do _______________________________________________________? 17. talking, they, what, about, are _______________________________________________________? 18. the, about, is, news, he, excited _______________________________________________________. 19. going, pictures, to, we, take, are _______________________________________________________. 20. all, plans, good, you, summer, have _______________________________________________________. 四、多任务混合问题 The summer vacation is the best part of the year for most American children. The weather is usually good, so they can have a good time outdoors. If one lives in the countryside, he or she may have fun playing in the woods or fields. If one lives in a big city, he or she likes to go to a park to play. Tom, an American boy, enjoys travelling very much. He lives in New York. He always travels in his country. This summer he wants to do something different. He is interested in Chinese history. So he is going to Beijing and Xi'an by plane. He is leaving on the 15th of July and getting back to New York on the last day of the month. He plans _to_ have a great vacation. During the days, he will visit places of interest and go shopping. At night, he will take walks to enjoy night views. He is sure he will have a wonderful vacation. 21~22题完成句子; 28题简略回答问题; 29题找出并写下文章的主题句; 30题将文中画线句子译成汉语. 21.Tom is going to________ Beijing and Xi'an. 22.Tom is interested in ________. 23.What will Tom do at night? ________________________________________________________________________ 24.________________________________________________________________________ 25.________________________________________________________________________ 参考答案 一、单选题1- 5.BCABC 二、完型填空 6.B 7.A 8.B 9.D 10.A 11.A 12.A 13.D 14.D 15.A 三、16. Do you want to keep learning 17. What are they talking about 18. He is excited about the news 19. We are going to take pictures 20. You all have good summer plans 四、多任务混合问题 21.fly to 22.Chinese history 23.At night,he will take walks to enjoy night views 24.The summer vacation is the best part of the year for most American children. 25.他计划度过一个愉快的假期. 试卷第1页,总3页 HYPERLINK "http://www.21cnjy.com/" 21世纪教育网(www.21cnjy.com)

    • 同步练习/一课一练
    • 2019-06-17
    • 下载0次
    • 1200KB
    • 21jy_118826760
    进入下载页面

    需要精品点:1个

  • ID:4-5948567 [精] Unit 8 Lesson 48 Li Ming's Summer Holiday 同步练习

    初中英语/冀教版/七年级下/Unit 8 Summer Holiday Is Coming!/Lesson 48 Li Ming's Summer Holiday

    中小学教育资源及组卷应用平台 Unit 4 Lesson 48 Li Ming’s Summer Vacation 同步练习 I.根据句意及首字母提示完成句子。 1. Our class o________ a Christmas party last weekend. 2. I’ll go to summer c______ during the holidays. 3. Class is over. Let’s go home t________. 4. The boy ate a big apple and then he wanted a_______. 5. Lisa is very kind. She always s_______ her toys with other kids. II.单项选择。 ( )1.He’s looking forward to ________ my favourite star. A. seeing B. see C. saw D. sees ( )2. We all expect the ________ summer holiday after the exam. two month B. two-month C. two-months D. two months ( )3. My brother does well in ________ all kinds of activities. A. organize B. organizing C. to organize D. organized ( )4. To our surprise, the twin sisters went to Peking University ________ last year. A. from the same time B. in the same time C. at the same time D. at times ( )5. Let's ask him ________ together on the weekend. A. going camping B. go camping C. to go camp D. to go camping III.按要求完成句子。 1. We stayed at Mr. Li's home for a month. (对画线部分提问) ________ ________did you ________ at Mr. Li's home? 2. Lily does well in baseball. (改为同义句) Lily ________ ________ ________ baseball. 3. He finished the work. (用tomorrow改为一般将来时) He ________ ________ the work tomorrow. 4. We will go shopping next Sunday. (对画线部分提问) ________ ________ ________ go shopping? 5. Will they go to see Mrs. Smith?(作否定回答) ________, ________ ________. IV.完形填空。 During a summer holiday, James and Peter go 1.____ a camping trip. After a good meal 2.____ a bottle of wine, they lie down in a tent(帐篷) for the night and go to 3.____. Some hours later, James 4.____ up and pushes 5.____ friend, “Peter, look! What can you see 6.____ the sky?” Peter looks up and 7.____, “See many stars. ” “What does that tell you?” asks James. Peter thinks for a moment and 8.____ , “It tells me we will have a beautiful day tomorrow and… ” “What 9.____?” James asks again. “Well, it also shows the world is so big and we are so 10.____. What does that tell you?” “You are foolish (愚蠢的). It only tells me someone stole (偷)our tent!” 1. A of B. with C. on D. in 2. A. and B. or C. but D. so 3. A. work B. sleep C. talk D. eat 4. A. looks B. puts C. stands D. wakes 5. A. his B. her C. your D. my 6. A. on B. in C. to D. for 7. A. talks B. speaks C. says D. tells 8. A. answers B. walks C. sits D. sleeps 9. A. other B. else C. anything D. something 10. A. big B. quiet C. alone D. small Unit 8 Lesson 48 Li Ming’s Summer Vacation同步练习参考答案 I.1.organized 2.camp 3.together 4.another 5.shares II.1-5 ABBCD III.1.How long; stay 2.is good at 3.will finish 4.When will you 5.No, they won’t IV.1-5 CABDA 6-10 BCABD 21世纪教育网 www.21cnjy.com 精品试卷·第 2 页 (共 2 页) HYPERLINK "http://21世纪教育网(www.21cnjy.com) " 21世纪教育网(www.21cnjy.com)

    • 同步练习/一课一练
    • 2019-06-13
    • 下载0次
    • 1175.7KB
    • 21jy_118826760
    进入下载页面

    需要精品点:1个

  • ID:4-5948550 [精] Unit 8 Lesson 48 Li Ming’s Summer Holiday 课件+教学设计+同步练习

    初中英语/冀教版/七年级下/Unit 8 Summer Holiday Is Coming!/Lesson 48 Li Ming's Summer Holiday


    ~$Unit 7 Lesson 48 Li Ming’s Summer Holiday 课件
    ~$Unit 7 Lesson 38 Stay Healthy! 课件
    Unit 8 Lesson 48 Li Ming’s Summer Holiday 课件:36张PPT
    Unit 4 Lesson 48 Li Ming’s Summer Vacation 同步练习
    I.根据句意及首字母提示完成句子。
    1. Our class o________ a Christmas party last weekend. 2. I’ll go to summer c______ during the holidays. 3. Class is over. Let’s go home t________. 4. The boy ate a big apple and then he wanted a_______. 5. Lisa is very kind. She always s_______ her toys with other kids.
    II.单项选择。
    ( )1.He’s looking forward to ________ my favourite star.
    A. seeing B. see C. saw D. sees
    ( )2. We all expect the ________ summer holiday after the exam.
    two month B. two-month C. two-months D. two months
    ( )3. My brother does well in ________ all kinds of activities.
    A. organize B. organizing C. to organize D. organized
    ( )4. To our surprise, the twin sisters went to Peking University ________ last year.
    A. from the same time B. in the same time
    C. at the same time D. at times
    ( )5. Let’s ask him ________ together on the weekend.
    A. going camping B. go camping
    ================================================
    压缩包内容:
    Lesson 48 课文朗读.wav
    Let’s Do It 2!.wav
    Unit 8 Lesson 48 Li Ming’s Summer Holiday 同步练习.doc
    Unit 8 Lesson 48 Li Ming’s Summer Holiday 教学设计.doc
    Unit 8 Lesson 48 Li Ming’s Summer Holiday 课件.pptx
    Vocabulary Unit 48.mp3
    ~$it 6 Lesson 32 I Can’t Wait for Winter! 同步练习.doc
    ~$Unit 7 Lesson 38 Stay Healthy! 课件.pptx
    ~$Unit 7 Lesson 48 Li Ming’s Summer Holiday 课件.pptx

    进入下载页面

    需要精品点:4个

  • ID:4-5945296 新版冀教版七年级英语下册Unit5--Unit8阶段能力训练(8份含答案)

    初中英语/冀教版/七年级下/本册综合

    Unit 5 阶段能力训练(Lessons 25—27) Ⅰ.完形填空 Students all over the world are learning English now. It is a very useful __1__. It can help you find good jobs in the future. But __2__ can you learn it well? First, you should __3__ English every day. In English class, you should listen to the teacher carefully and try to speak __4__. After class, you can memorize(记忆) sentences and paragraphs(段落) __5__ the books. Memorizing is a good __6__ to learn English. Second, you should __7__ more practice. Now there are many kinds of ways to enjoy __8__ English. You can listen to BBC or VOA on the __9__, or listen to the tapes. And you can also watch many kinds of English shows on TV or on the Internet. In this way, you can learn English better, and at the __10__ time, you can know more about the world. ( )1.A.language B.sport C.housework D.homework ( )2.A.why B.how C.when D.where ( )3.A.watch B.look C.see D.read ( )4.A.many B.some C.more D.any ( )5.A.on B.under C.at D.in ( )6.A.way B.ideas C.roads D.problem ( )7.A.play B.do C.make D.ask ( )8.A.learns B.learn C.learning D.to learn ( )9.A.bike B.telephone C.clock D.radio ( )10.A.right B.some C.same D.different Ⅱ.阅读理解 Wu Li's Activities for Last Week Monday ate some hamburgers in a restaurant at 7:30 p.m. Tuesday had an English exam at 9:00 a.m. Wednesday stayed at home and talked with his father online at 8:00 p.m. Thursday went to the bookstore by bike and bought a dictionary Friday had a headache and went to see a doctor Saturday went to the Old Age Home with his classmates to help the old from 8:00 a.m. to 11:00 a.m. Sunday helped his mum with the housework ( )1.Wu Li went to a restaurant on ________. A.Monday B.Tuesday C.Thursday D.Friday ( )2.On Tuesday Wu Li ________. A.ate hamburgers B.had an English exam C.had a headache D.talked with his father ( )3.Wu Li ________ to the bookstore on Thursday. A.walked B.took a bus C.took a car D.rode a bike ( )4.It took Wu Li ________ to help the old at the Old Age Home. A.three hours B.five hours C.seven hours D.nine hours Ⅲ.任务型阅读 A learning plan for this summer in Canada! Students from around the world can study English for six weeks this summer. During the weeks, you can: ·Live with a Canadian family. It will help you practice your English and learn about Canadian culture. ·Meet people from other countries. You can learn about many new places and cultures. ·Take a trip to famous Niagara Falls. Here are our lessons: Speaking. You can have a good talk with others in English. You can practice your English by shopping, going to restaurants, talking with friends and asking for information(信息). Listening. You will listen to news, songs or watch English movies. Reading. You will learn about Canada by reading short stories. You will also read newspapers and magazines. Writing. You will learn to write your own stories in English. 1题判断正(T)误(F);2题完成句子;3—4题简略回答问题;5题将文中画线句子译成汉语。 1.During the weeks in Canada, students can visit Niagara Falls.( ) 2.If(如果) Wang Gang takes part in the learning plan, he will live with ________________. 3.How long will this learning plan last? ________________________________________________________________________ 4.How do students improve their reading? ________________________________________________________________________ 5.________________________________________________________________________ Ⅰ.1—5 ABDCD 6—10 ABCDC Ⅱ.1—4 ABDA Ⅲ.1.T 2.a Canadian family 3.For six weeks. 4.By reading short stories, newspapers and magazines. 5.你将学习用英语去写你自己的故事。 PAGE 1 Unit 5 阶段能力训练(Lessons 28—30) Ⅰ.阅读理解 Richard Campbell is a secondary school student. He is 15 years old. He lives in a small town in the North of England. Every morning, he gets up at eight o'clock, puts on his uniform and walks to school. One hour later, the lessons start. The students usually study math, English, history and geography in the morning. They usually study music and drawing and they play sports after lunch. They have a ten?minute break between classes. They also spend a long time in the school library, reading books and doing their homework. Richard likes his school very much. His favourite subjects are English and geography, but he doesn't like math because he is not good at it. Richard and all his friends spend the whole day at school. Lunch is at one o'clock. He doesn't like the food that the school serves(提供). This is why he often brings a packed lunch from home. He always has his lunch in the dining hall, but some of his friends sometimes eat in the courtyard or outside the school gate. At weekends, he always goes out with his friends because he doesn't go to school. On Saturday, he always goes to the cinema or to the sports centre. On Sunday, he just goes for a walk with his dog. ( )1.What time do Richard's lessons begin in the morning? A. At 8:00. B. At 8:30. C. At 9:00. D. At 9:10. ( )2.What does Richard like best? A. Math and English. B. English and geography. C. History and math. D. Geography and history. ( )3.Where does Richard have lunch on weekdays? A. In the dining hall. B. At home. C. In the courtyard. D. Outside his school gate. ( )4.What does Richard always do on Saturday? A. He reads and does homework. B. He goes to see films or does sports. C. He walks his dog or does exercise. D. He spends a long time in the library. Ⅱ.任务型阅读 All the students need to have good study habits(习惯). When you have good study habits, you will learn things quickly. Do you like to study in the living room? This is not a good place, because it is usually too noisy. You need to study in a quiet place, like your bedroom. A quiet place will help you only to think about one thing. When you study, do not think about other things at the same time. Only think about your homework. If you do this, you will do your homework more quickly. 1—2题完成句子;3—4题简略回答问题;5题将文中画线句子译成汉语。 1. ________________ will help you learn things quickly. 2. The bedroom is a ________ place to study. 3. Why isn't the living room good for studying? ________________________________________________________________________ 4. What's the passage mainly(主要地) about? ________________________________________________________________________ 5. ________________________________________________________________________ Ⅰ.1—4 CBAB Ⅱ.[主旨大意] 本文主要讲述的是好的学习习惯对人们的学习有很大帮助。 1. Good study habits 2. good/quiet 3. Because it's usually too noisy. 4. It's mainly about good study habits. 5. 当你学习的时候,不要同时想别的事情。 PAGE 1 Unit 6 阶段能力训练(Lessons 31—33) Ⅰ.完形填空 There are four seasons in a year in China. __1__ comes in March. June, __2__ and August make the summer season. The autumn season lasts __3__ September to November. December, January and __4__ make the winter season. __5__ different seasons, people __6__ different clothes and do different things. The summer is __7__, so people usually wear cool clothes and do things like swimming or __8__. Near the North Pole(北极) there are only __9__ seasons. They are winter __10__ summer. ( )1.A.Summer B. Spring C. Winter D. Autumn ( )2.A.January B. April C. July D. May ( )3.A.in B. at C. for D. from ( )4.A.February B. March C. April D. May ( )5.A.In B. To C. At D. On ( )6.A.put on B. wear C. make D. bring ( )7.A.cold B. warm C. hot D. cool ( )8.A.skiing B. skating C. surfing D. running ( )9.A.one B. two C. three D. four ( )10.A.or B. but C. and D. with Ⅱ.阅读理解 When Charley got up one morning, he looked out of the window and saw the ground deeply covered with snow. On the side of the house nearest the kitchen, the snow was deeper than Charley's head. Charley's father told him they needed a path(小路) through the snow. “I would make one if I had time,” said his father, “but I have to go to work. Could you make a path, Charley?” “How could I do that?” asked Charley in surprise. “The snow is higher than my head!” “Little by little,” said Charley's father. So Charley got the snow shovel(铲) and started working. He shoveled and shoveled as hard as he could, but it was very slow work. “I don't think I can do it, mother,” he said. “There is too much snow!” “Little by little, Charley,” said his mother. “The snow feel in tiny flakes(薄片), but see what a great pile(堆) it has made.”“Yes, I see, Mother. If I throw it away little by little, I can do it.” Charley went on working as hard as he could. When his father came home in the evening, he was very happy to see a nice and clear path. The next day he gave Charley a nice card. Written on the card were the words “little by little.” ( )1.Why did Charley's father ask him to make a path? A. Because he was very busy. B. Because it was too cold. C. Because he didn't like snow. D. Because there was little snow. ( )2.How did Charley feel when his father asked him to make a path? A. Excited. B. Tired. C. Surprised. D. Relaxed. ( )3.The mother's words showed that ________. A. she was very angry with the boy B. she wanted to encourage the boy C. she wanted to work with the boy D. she wanted the boy to have a rest ( )4.From the passage, “little by little” probably means “________”. A. Well begin is half done B. Failure is the mother of success C. Many hands make light work D. A journey of a thousand miles begins with a single step Ⅲ.任务型阅读 There are four seasons in a year. They are spring, summer, autumn and winter. For all my friends, every season is good. Wang Tong likes flying kites and climbing hills. She says when spring comes, the days are getting warmer and longer. And everything begins to grow. The wind is not very strong. It's the best time to fly kites. And when you climb the hills, you can enjoy yourself. So she often says spring is her favourite season. “Swimming is my favourite sport,” says Anne. “When summer comes, I often go swimming in the rivers or lakes with my friends.” You can enjoy yourself in the water. And you can swim like a fish there. “I often go climbing with my father during the long vacation of the National Day,” says Liu An. “My father often tells me that I can see lots of beautiful things if I stand on the top of a hill.” So he likes autumn best of all. Bob says he likes winter very much. He says, “I'm very happy when I am playing with snow.” He is making a snowman now. 1—2题完成句子;3题简略回答问题;4题找出并写下全文的主题句;5题将文中画线句子译成汉语。 1. There are ________ seasons in a year. 2. ________ is Wang Tong's favourite season. 3. Why does Bob like winter very much? ________________________________________________________________________ 4. ________________________________________________________________________ 5. ________________________________________________________________________ Ⅰ.[主旨大意] 本文主要是关于季节的简单介绍。 1. B 2.C 3.D 4.A 5. A 表示在某个季节用介词in。 6. B 句意:在不同的季节里,人们穿不同的衣服,做不同的事情。put on强调“穿”的动作;wear强调“穿”的状态。 7. C 8. C 在四个选项中,只有surfing(冲浪)是夏季的运动项目。 9. B 10.C Ⅱ.[主旨大意] 本文是一篇记叙文。文章主要向我们描述Charley起来时发现路上堆满雪,他爸爸吩咐他铲出一条小路,他觉得雪太多,但他爸爸和妈妈鼓励他一点点地做。最终他爸爸下班回家后发现了一条小路。第二天他爸爸给了Charley一张写着“一点点”的卡片。 1. A 2. C 细节理解题。根据第三段的“asked Charley in surprise”可知,他是感到惊讶的,故选C。 3. B 推理判断题。根据前面他对妈妈说他觉得他做不了,那里太多雪了,但后面他妈妈对他说那些雪就像薄片一样,由此推断她是在鼓励他,故选B。 4. D 词义猜测题。根据前文的内容可知,分别说到那些雪很厚,但后来经过Charley一点点地做,最终完成了,由此可知选项D(千里之行,始于足下)符合。 Ⅲ.1.four/4 2.Spring 3. Because he is very happy when he is playing with snow. 4. For all my friends, every season is good. 5. 你可以在水里玩得很开心。 PAGE 1 Unit 6 阶段能力训练(Lessons 34—36) Ⅰ.完形填空 Some people say they can find out what the weather is going to be like. They look at __1__. __2__ they see a bird fly high out to the sea, they say it is going to be a __3__ day. For birds do not like flying out to the sea when __4__ could rain. Some people look at different __5__ on a farm. A chicken may __6__ a big noise when rain is on the way. It may __7__ everywhere. A frog can show the __8__, too. It will stay in the __9__ when rain is on the way. __10__ a nice day, it will come out of the water. ( )1.A.dogs B.birds C.frogs D.cats ( )2.A.When B.What C.Why D.Where ( )3.A.bad B.rainy C.snowy D.nice ( )4.A.they B.its C.it D.it's ( )5.A.vegetables B.fruits C.people D.animals ( )6.A.make B.hear C.listen D.get ( )7.A.swim B.run C.stay D.stand ( )8.A.animal B.way C.weather D.degree ( )9.A.land B.water C.dirt D.sea ( )10.A.In B.At C.On D.For Ⅱ.阅读理解 My favourite season is spring.I like having picnics and taking photos with my friends. I don't like autumn, because I know that it's going to be getting cold soon. —Matt, from the U.K. Autumn is my favourite season. I love the autumn wind that blows the leaves around. And I often take a walk in the autumn air with a hot cup of coffee. —Anna, from Germany I like summer best. It's so cool in my hometown. There are a lot of outdoor activities you can take part in, such as going camping. —Neil, from Canada ( )1.Matt is from ________. A.the U.S. B.Canada C.Britain D.Germany ( )2.Anna likes ________ best. A.spring B.autumn C.summer D.winter ( )3.Maybe Neil enjoys ________. A.having picnics B.taking photos C.taking a walk D.going camping ( )4.They are talking about their ________. A.favourite subject B.favourite season C.favourite animal D.favourite colour ( )5.Which statement(陈述) is NOT true? A.Matt doesn't like autumn. B.Anna likes summer best. C.Neil's hometown is cool in summer. D.There are three people in the passage. Ⅲ.任务型阅读 Different weather makes people feel different. It influences(影响) people's health and feelings. In August, it is very hot and wet in the southern part of the United States. People there have some health problems in this month. Weather also has a strong influence on people's feelings. Winter may be a bad time for thin people. They might feel unhappy in cold weather. But fat people may have a hard time in hot summer. Are you feeling sad, tired or unhappy today? It may be the weather's problem. 1—2题完成句子;3—4题简略回答问题;5题将文中画线句子译成汉语。 1.Weather influences people's ________________. 2.Winter may be a bad time for ________ people. 3.What's the weather like in August in the southern part of the U.S.? ________________________________________________________________________ 4.When do fat people have a hard time according to the passage? ________________________________________________________________________ 5.________________________________________________________________________ Ⅰ.[主旨大意] 人们可以根据一些动物的行为来预测天气情况。 1.B 2.A 3.D 4.C 代词it指天气。 5.D 6.A make a noise意为“发出声响”,为固定搭配。 7.B 8.C 9.B 10.C 表示“在具体某一天”,用介词on。 Ⅱ.[主旨大意] 本文介绍了Matt, Anna和Neil最喜欢的季节。 1—5 CBDBB Ⅲ.[主旨大意] 天气会影响人们的健康和情感。 1.health and feelings 2.thin 3.Very hot and wet/It's very hot and wet. 4.In hot summer. 5.那里的人们在这个月里有一些健康问题。 PAGE 1 Unit 7 阶段能力训练(Lessons 37—39) Ⅰ.完形填空 We all know that exercise is good for us. Experts say that people should exercise sixty __1__ or more each day. Here are some of the __2__: Exercise can help __3__ look better. It is one of the most __4__ parts of keeping our body healthy. Exercise helps us get less chance of having diseases. Studies __5__ that exercise, like jumping, running and swimming can __6__ our health. Exercise is also __7__ for our minds. It can __8__ put us in a good mood. __9__ you are having exercise now, try to keep it up. If you didn't take exercise before, try to __10__ from now on. (  )1.A.seconds B.minutes C.hours D.times (  )2.A.reasons B.problems C.ways D.answers (  )3.A.we B.our C.us D.ours (  )4.A.beautiful B.popular C.important D.exciting (  )5.A.know B.show C.make D.give (  )6.A.keep B.stay C.improve D.slow (  )7.A.good B.bad C.easy D.hard (  )8.A.too B.never C.either D.also (  )9.A.After B.Before C.If D.Because (  )10.A.stop B.start C.have D.make Ⅱ.阅读理解 As time goes by, sports have become more and more important in people's modern life. People take part in different kinds of sports, like football, basketball, table tennis, swimming and so on. Sports are popular all over the world. People also like watching sports matches. Sports stars are very popular with people, especially students. There are sports matches all over the world nearly every day, but the most important and famous are the Olympic Games(奥林匹克运动会).Every athlete(运动员) wants to win the games. At that time all sports fans sit in front of TVs to watch games. Some even go to the stadium(体育馆) to watch the games. Why are sports so popular? Because sports can keep our body strong. Do you like playing sports? How often do you exercise? (  )1.The Olympic Games are ________. A.car races(比赛) B.sports matches C.World Cups D.Asian Games (  )2.In the Olympics, athletes try their best to ________. A.win the games B.show their strong body C.keep healthy D.make money (  )3.Which of the following is NOT true according to the passage? A.Sports can keep our body strong. B.There are not sports matches nearly every year. C.Sports are popular all over the world. D.Sports stars are very popular with students. Ⅲ.任务型阅读 Sometimes it may seem difficult to improve our health. If so, the following health habits may help you. Eat breakfast every morning. Research shows(研究表明) that if you eat a meal in the morning you may not become too fat or eat too much during lunch. Eating breakfast can help people feel better through a day. Get enough sleep. Poor sleep can influence our memory and learning. It can also cause traffic accidents! Studies show that people who don't get enough sleep seem to get into more accidents. ________ stay safe and get enough sleep! Take a walk every day. Walking is an easy way to exercise. You'd better meet friends for a walk, not for a meal. As you walk, you will see the beautiful world around you. Have a hobby. A hobby could be running, reading or making something with your hands. Hobbies help people relax and rest. Hobbies make us happy. 1题判断正(T)误(F);2题完成句子;3题简略回答问题;4题将文中横线处空缺的一个单词填写在下面的横线上;5题将文中画线句子译成汉语。 1.If you eat breakfast, you will become fat. (  ) 2.Eating breakfast can help people ____________ through a day. 3.How many pieces of advice are mentioned(提到)? ________________________________________________________________________ 4.________________________________________________________________________ 5.________________________________________________________________________ Ⅰ.[主旨大意] 本文阐述了锻炼给人们带来的好处。 1.B  2.A 由下文可知,以下讲到的是一些原因。 3.C 作动词help的宾语用人称代词宾格。 4.C 5.B 6.C 7.A  8.D also用于肯定句中,表示“也”。 9.C 10.B  Ⅱ.1—3 BAB Ⅲ.1.F 2.feel better 3.Four/4. 4.So 5.当你散步的时候,你会看到你周围美丽的世界。 PAGE 1 Unit 7 阶段能力训练(Lessons 40—42) Ⅰ.完形填空 Everyone wants to be healthy. Health is __1__ to us. But __2__ can we keep healthy? First, we should eat vegetables and fruit four __3__ five times a week. Then we had better __4__ some bean pro?ducts(豆制品) every day __5__ they're good for people. Milk __6__ also necessary(必要的), especially __7__ women and children. Next, __8__ more exercise is better. After supper we'd better __9__ a walk. It's good for __10__ bodies. (  )1.A.bad  B. exciting  C. important  D. scary (  )2.A.why B. how C. what D. when (  )3.A.and B. but C. so D. or (  )4.A.eat B. eating C. to eat D. eats (  )5.A.so B. because C. but D. if (  )6.A.are B. were C. is D. was (  )7.A.at B. with C. of D. for (  )8.A.do B. doing C. does D. did (  )9.A.take B. go C. to take D. to go (  )10.A.we B. our C. us D. ours Ⅱ.[2018·重庆B]阅读理解 National Smile Month is the largest and longest mouth health activity in the U. K. Starting in 1977, it is celebrating(庆祝) its 42nd birthday from May 14 to June 14 this year. The British are known for their bad teeth because they have too many sugary(甜的) foods and drinks. It seems that most of them don't often show their feelings. They don't smile or cry. But this is NOT true. The British like to smile as much as anyone else. They just don't want to show their bad teeth. Brush your teeth at least twice a day, cut down sugary foods and drinks, and visit the dentist often. With the three messages, the organizers(组织者) hope that a month of smiling will make people all around the U. K. realize the importance of good teeth and be confident(自信的) enough to open their mouths to smile. One interesting activity is for the British to enjoy the fun photos with short stories behind. Seeing the smiling faces and reading the interesting stories, everyone can't help smiling! You're welcome to send yours with big smiles online. Smiling is not only good for you but also good for those around you, even if(即使) you do have a few bad teeth. This makes National Smile Month a great idea! (  )1.National Smile Month in the U. K. has had a history of ________ years. A. 5 B. 14 C. 42 D. 77 (  )2.According to Paragraph 2, we learn that most of the British ________. A. don't like sugary foods B. have very good teeth C. don't show their feelings D. like to smile in fact (  )3.The three messages in Paragraph 3 tell the British how to take care of their ________. A. teeth B. food C. drinks D. hands (  )4.National Smile Month in the U. K. suggests(建议) that ________. A. the British should improve their health only this month B. the British should show more smiles with better teeth C. the British shouldn't smile if they have a few bad teeth D. the British shouldn't have many interesting activities 教师详解详析 Ⅰ.[主旨大意] 本文就如何保持健康提出了几条建议。 1. C 2.B  3. D or意为“或者”,表示选择关系。 4. A had better 后面用动词原形。 5. B 由句意可知,前后句是因果关系,后半句表示原因,故填because。 6. C milk为不可数名词,作主语时,谓语动词用单数形式。 7. D 8.B 9. A take a walk意为“散步”。 10. B 形容词性物主代词修饰名词bodies。 Ⅱ.1.C 细节理解题。由第一段最后一句 “…it is celebrating its 42nd birthday from May 14 to June 14 this year.” 可知选C。 2. D 细节理解题。由第二段中 “They don't smile or cry. But this is NOT true. The British like to smile as much as anyone else.”可知选D。 3. A 4. B 综合分析题。这个节日设立的目的就是让人们关注牙齿健康,展示自信微笑。 PAGE 4 Unit 8 阶段能力训练(Lessons 43—45) Ⅰ.完形填空 It was time for a holiday! Dawn wanted to go to the beach, but her family had __1__ ideas. Where would Dawn's family go on holiday? One day, Dawn __2__ a letter in the letter box(信箱). It said, “You've won!” Dad opened it. Oh, they won a holiday! “I hope it's to the __3__,” said Dawn.“I can swim in the sea.” “No, I hope it's a __4__ holiday,” said Dad. “I can sleep in a tent(帐篷). ” “Well, I'd like to go to a big __5__,” said Mum. “I can go shopping.” Then they started to argue(争吵). Beach! Camping! City! They argued __6__ the evening. Then the phone rang(电话铃响了). Dawn answered it. “Hello! This is Lucky Holidays. You've won a holiday to sunny Alexandria.” “That's where my grandma __7__. ” “This is Grandma!” “Oh, Grandma, you tricked(戏弄) __8__!” “I invite all of you to spend your summer holiday __9__ me.” Two days later, they got to Alexandria and spent two __10__ weeks at Grandma's. Dad slept in a tent. Mum went shopping and Dawn swam in the sea. Everyone was happy.                  (  )1.A.another B. other C. others D. the other (  )2.A.wrote B. found C. bought D. made (  )3.A.park B. museum C. restaurant D. beach (  )4.A.singing B. dancing C. camping D. swimming (  )5.A.zoo B. city C. lake D. stop (  )6.A.when B. so C. until D. before (  )7.A.lives B. exercises C. leaves D. visits (  )8.A.him B. her C. us D. them (  )9.A.for B. with C. to D. on (  )10.A.relaxing B. boring C. busy D. quiet Ⅱ.[2018·孝感] 阅读理解 Let's learn about nature! Are you interested in animals and nature? Want to enjoy your summer holiday and learn something interesting and useful? Here comes your CHANCE! Here is a THREE?DAY SUMMER PROGRAM! You can take part in many activities and meet with animals, such as giraffes, pandas, tigers, and so on! More information about the program is as follows: Age: Students aged 8—16. Groups: There are 2 programs for you to choose from. Each program needs at most 15 students. Program A Dates: July 16—18, 2018 Days: Monday to Wednesday Time: 10:00 a. m.—4:00 p. m. Program B Dates: August 7—9, 2018 Days: Tuesday to Thursday Time: 10:00 a. m.—4:00 p. m. Program cost:$230 for members; $250 for non?members(非会员). How to do: Come to our centre to get an application form(申请表). Send your form on or before June 25, 2018. Notes: 1. NO FREE LUNCHES. You may either bring a lunch?box or pay for lunch in our restaurants. 2. Both programs will start ONE DAY later if there is a warning(警告) of rainstorms. COME AND JOIN US NOW!! DON'T MISS THE CHANCE!! (  )1.How many days are there in a Summer Program? A. 2. B. 3. C. 4. D. 5. (  )2.________ can join the Summer Program. A. A kid of 7 B. A girl of 10 C. A boy of 18 D. A man of 22 (  )3.One member and one non?member should pay ________ for the Summer Program. A. $230 B. $250 C. $460 D. $480 (  )4.Where can you get an application form? A. In our shop. B. In our school. C. In our centre. D. In our restaurant. (  )5.When will Program B start if there is a rainstorm on August 7, 2018? A. On August 8. B. On August 9. C. On September 8. D. On September 9. Ⅰ.1—5 BBDCB 6—10 CACBA Ⅱ.[主旨大意] 本文是一篇夏令营活动的广告。广告中提到了两种不同的夏令营活动。 1. B 细节理解题。文中两个夏令营日期分别是7月16日至7月18日、8月7日至8月9日,均为三天。故选B。 2. B 细节理解题。文中提到“面向的群体是6至18岁的学生”。故选B。 3. D 数字计算题。文中提到“会员230美元,非会员250美元”,所以一个会员和一个非会员总共的费用是“230+250=480”。故选D。 4. C 细节理解题。由文中的“Come to our centre to get an application form.”可知选C。 5. A 细节理解题。由文中Notes的第2点可知,若下暴风雨,则推后一天。故选A。 PAGE 1

    • 同步练习/一课一练
    • 2019-06-12
    • 下载0次
    • 186KB
    • 21jy_928351662
  • ID:4-5945284 新版冀教版七年级英语下册Unit1--Unit4阶段能力训练(8份含答案)

    初中英语/冀教版/七年级下/本册综合

    Unit 1 阶段能力训练(Lessons 1—3) Ⅰ.完形填空 Alice and I will have a trip to Mount Tai this weekend. We'll leave __1__ the morning of May 1. We will __2__ a plane there. In the afternoon we'll __3__. They all say there __4__ many trees and flowers on the mountain. They are very __5__. I think we will like __6__ very much. It may __7__ us five hours to climb the mountain. On May 2 we will __8__ to our city. We will return home __9__. We all hope the trip will be __10__! ( )1.A.in B. on C. at D. to ( )2.A.by B. go C. take D. bring ( )3.A.arrive B. leave C. come D. go ( )4.A.is B. have C. are D. has ( )5.A.bad B. beautiful C. green D. red ( )6.A.them B. it C. their D. its ( )7.A.take B. need C. bring D. spend ( )8.A.walk back B. go back C. run back D. look back ( )9.A.take a train B. by the train C. by train D. in a train ( )10.A.excited B. exciting C. interested D. famous Ⅱ. [2018·济宁]阅读理解 Maps are pictures of places.You must have seen a map of the world, of your home country, and even of your home city. They show us towns, cities,roads, parks, schools, hospitals, and more. There are also many other types(类型) of maps. Each gives a special kind of information. There are street maps, tourist maps, and even maps of the air and sea. Here is a simple road map. ( )1.Which is the biggest town on the map? A. Greentown. B. Bluetown. C. Smalltown. D. Bigtown. ( )2.If you drive from Smalltown to Bluetown, which is the best way to choose? A. M3. B. M13. C. M23. D. R67. ( )3.What does the writer mainly want to tell us? A. Ways to choose maps. B. Ways to read maps. C. Some types of maps. D. The importance of maps. Ⅲ.任务型阅读 Today is Saturday, February 5. I'm making my plan for my trip to Beijing. I will stay at Chaoyang Hotel. On the first day, I will go to Tian'anmen Square. I will see many foreigners there. And I also want to visit the Palace Museum. It has a long history. On the second day, I will go to the Summer Palace, the Temple of Heaven and Beihai Park. I want to learn more about Chinese culture. On the third day, I will go home by train. 1题完成句子;2—3题简略回答问题;4题找出并写下全文的主题句;5题将文中画线句子译成汉语。 The writer is making a plan to ________. 2. What's the date today? 3. Where will the writer stay when he is in Beijing? 4. ________________________________________________________________________ 5. ________________________________________________________________________ Ⅰ.[主旨大意] 本文介绍了“我”和Alice周末计划去泰山旅行的相关情况。 1. B 在具体某一天的上午、下午或晚上用介词on。 2. C 3.A 4. C 考查there be结构。由“many trees and flowers”可知选C。 5. B 6. A 动词后接代词宾格;由前句可知用复数人称代词。 7. A “It takes sb some time to do sth.”为固定句型,意为“做某事花费某人多长时间”。 8. B 9.C 10. B exciting意为“使人激动的”,用来修饰事或物。 Ⅱ.[主旨大意] 这是一篇说明文。文章介绍了什么是地图,以及地图的种类,并展示了一张具体的地图。 1. A 细节理解题。根据图中的标识可知,大的城镇用圆圈,一般城镇用黑点,图中只有Greentown是圆圈,因此只有它是大镇。故选A。 2. B 细节理解题。根据图中显示连接Smalltown和Bluetown的有M13和R67两条路,而R67是崎岖小路,因此最好的路是M13。故选B。 3. C 主旨大意题。通读全文可知,本文主要介绍了什么是地图以及地图的种类。故选C。 Ⅲ.1.Beijing 2. It's February 5. 3. At Chaoyang Hotel. 4. I'm making my plan for my trip to Beijing. 5. 我想了解更多的中国文化。 PAGE 1 Unit 1 阶段能力训练(Lessons 4—6) Ⅰ.完形填空 Do you know Disneyland? How much do you know about __1__? All the children around the world __2__ visiting Disneyland. Now there __3__ six Disneyland theme(主题) parks in the world. There are __4__ in the U. S., and the others are __5__ Paris, Tokyo, Hong Kong and Shanghai. The __6__ Disneyland is in California, the U. S.There are __7__ great places. In the park, you __8__ enjoy the world in the future. You can __9__ be in ancient times. The sixth Disneyland theme park in Shanghai __10__ to the public(公众) in June, 2016. ( )1.A.them B. its C. it D. it's ( )2.A.hope B. enjoy C. want D. likes ( )3.A.have B. has C. is D. are ( )4.A.one B. two C. three D. four ( )5.A.in B. from C. to D. at ( )6.A.one B. first C. last D. five ( )7.A.a lot B. much C. lot of D. lots of ( )8.A.must B. should C. can D. need ( )9.A.too B. never C. not D. also ( )10.A.will close B. opened C. will open D. closed Ⅱ.任务型阅读 A Dear Mr. Zhang, Next week, a group of exchange students(交换生) from the U. S.will come to visit Taizhou. I make a plan for them. We will eat breakfast at our school first. Then we can take them to Mei Lanfang's Former House(故居) by bus. It takes only 25 minutes. They can learn to sing Beijing Opera there. In the afternoon, we will go to Tiandehu Park and take some photos there. In the park we can have a picnic. Then we will go to the cinema to watch a new film. After that the girls can go to the shopping malls to buy things they like and we will take the boys to our school playground to play football for one and a half hours. In the evening we will invite(邀请) them for dinner in a restaurant. They can try Chinese food. I'm sure they will have a good time in our city. Yours love, Tony 1题完成句子;2—4题简略回答问题;5题将文中画线句子译成汉语。 1. The exchange students are from ____________. 2. How long does it take from Tony's school to Mei Lanfang's Former House by bus? ________________________________________________________________________ 3. What will they do in Tiandehu Park? ________________________________________________________________________ 4. Will the exchange students have dinner in a restaurant? ________________________________________________________________________ 5. ________________________________________________________________________ B Five months ago, 19 children flew to Chengdu to study pandas. These children were from Taiwan. During the visit, these children saw pandas close up. They were very excited to see so many pandas at the same time. They also travelled to the Mount Emei scenic area and met local school children.At last, they said, “The pandas are very cute, and they are all happy.” They also said children in Chengdu are very friendly to them. They hoped to visit Sichuan again. 6—7题完成句子;8—9题简略回答问题;10题将文中画线句子译成汉语。 6. The children were from ________. 7. They went to Chengdu to ________________. 8. How did they go to Chengdu? ________________________________________________________________________ 9. What did they think of the pandas? ________________________________________________________________________ 10. _______________________________________________________________________ Ⅰ.[主旨大意] 迪士尼乐园最早出现在美国,现在全世界共有6个主题公园,第六个于2016年6月在中国上海向公众开放。 1. C 代指“Disneyland”,用代词it。 2. B enjoy doing sth意为“喜欢做某事”。 3. D 4.B 5. A 表示“在某座城市”用介词in。 6. B 7. D lots of 意为“许多,大量”。 8. C 9. D also意为“也”,用在句中。 10. B 根据“in June, 2016”可判断用一般过去时。 Ⅱ.1.the U. S./America 2. It takes only 25 minutes. 3. They will take some photos and have a picnic. 4. Yes, they will. 5. 我确信他们会在我们的城市玩得很开心。 6. Taiwan 7. study pandas 8. By air/By plane. 9. They thought the pandas were very cute. 10. 在参观期间,这些孩子近距离地看到了熊猫。 PAGE 1 Unit 2 阶段能力训练(Lessons 7—9) Ⅰ.完形填空 Sophia Chan is a pretty girl with a sweet smile. __1__ is only thirteen. But many people are already calling her a(n) “__2__ violin genius”. Chan began to play the violin __3__ the age of four. She gave her __4__ show when she was five. In 2006, CCTV?1 __5__ her a “young star of the future”. In 2007, Sophia __6__ the Gold Award(金奖) at the Youth Art Festival in Germany. __7__, her first violin album(专辑) came out in May last year. Most kids need their parents to push(促使) them to work hard. Sophia, however, actively plays the violin __8__ her own. “Playing the violin __9__ what I really like,” she says. “It is my __10__ that pushes me to play well.” ( )1.A.He B. She C. His D. Her ( )2.A.old B. big C. young D. ancient ( )3.A.in B. on C. at D. to ( )4.A.first B. last C. best D. late ( )5.A.called B. phoned C. gave D. showed ( )6.A.bought B. saw C. got D. found ( )7.A.Too B. Either C. Sometimes D. Also ( )8.A.on B. to C. for D. in ( )9.A.are B. is C. am D. be ( )10.A.project B. interesting C. interested D. interest Ⅱ.[2018·天津]阅读理解 Dear Susan, How are you? I'm going to visit Hong Kong with Mum and Dad next month. We'll arrive on the second of August. It's so exciting! We can meet each other soon! I will spend a day in Ocean Park on the third of August. I know that you've visited Ocean Park many times before. Can you give me some advice(建议) on what to see in Ocean Park? I would also like to visit you at your home on the fourth of August. Are you free on that day? I've bought a present for you. I think you'll love it. By the way, would you like to go to Disneyland with me? I really want to take some photos with you in Disneyland. You know, I love the famous cartoon characters of Disney such as Snow White and Mickey Mouse very much. I know you love them too. When can you go to Disneyland with me? Please let me know. I'll stay until the ninth of August and go back to England on that day. See you soon. Love, Lily ( )1.When will Lily arrive in Hong Kong? A. On the second of August. B. On the third of August. C. On the fourth of August. D. On the ninth of August. ( )2.How long will Lily spend in Ocean Park? A. Half a day. B. One day. C. One and a half days. D. Two days. ( )3.What will Lily do on the fourth of August? A. Buy a present. B. Visit Ocean Park. C. Go back to England. D. Visit Susan at her home. ( )4.What will Lily do in Disneyland? A. Take photos. B. Watch a cartoon. C. See a film of Mickey Mouse. D. Read the story of Snow White. ( )5.Lily wants to know ________. A. if Susan has received her present B. when she will go back to England C. if Susan can meet her at the airport D. when Susan can go to Disneyland with her Ⅰ.[主旨大意] 十三岁的Sophia Chan自小喜欢拉小提琴,如今已小有成就。 1. B 由前句的girl可知选B。 2. C 3. C at the age of是固定短语,意为“在……岁时”。 4. A 5.A 6.C 7. D also意为“而且”。 8. A on one's own是固定短语,意为“独自,单独”。 9. B 动名词(短语)作主语时,谓语动词用单数形式。 10. D Ⅱ.[主旨大意] 本文是一篇应用文。在Lily写给Susan的信中,Lily介绍了下个月将和父母去香港度假,他们计划到海洋公园、迪士尼乐园等地旅游,还将拜访Susan,Lily希望Susan和她一起旅游。 1. A 细节理解题。由第一段第三句“We'll arrive on the second of August.”可知选A。 2. B 细节理解题。由第二段第一句“I will spend a day in Ocean Park on the third of August.”可知选B。 3. D 细节理解题。由第三段第一句“I would also like to visit you at your home on the fourth of August.”可知选D。 4. A 细节理解题。由第四段第二句“I really want to take some photos with you in Disneyland.”可知选A。 5. D 细节理解题。由第五段第一句 “When can you go to Disneyland with me?”可知选D。 PAGE 1 Unit 2 阶段能力训练(Lessons 10—12) Ⅰ.完形填空 Last year I __1__ a trip to Italy. I visited some places __2__ it. I like the city __3__ Venice. There is __4__ street in Venice. There are some canals(运河) among the __5__. There is __6__ water in the canals. People __7__ Venice have their own boats. They go to work __8__ boat. And we go to work by bus or bike. Venice is famous__9__ its canals and boats. Venice is beautiful because of the __10__. I hope to visit it again. ( )1.A.had B. having C. has D. have ( )2.A.to B. in C. at D. on ( )3.A.call B. calls C. called D. calling ( )4.A.some B. many C. any D. no ( )5.A.boats B. roads C. streets D. buildings ( )6.A.many B. little C. much D. few ( )7.A.at B. in C. for D. on ( )8.A.by B. with C. to D. at ( )9.A.on B. with C. for D. to ( )10.A.water B. grass C. houses D. trees Ⅱ.阅读理解 Hello, everyone! I will tell you something about my trip to the U. S. When I got to New York, I began my visit. First, I went to a senior high school. I was happy on the first night there because I lived with a kind family, the Whites. It was a big family. They were very friendly to me. They helped me do many things. When I wanted to write to my friends, they let me use their computer. When I lost my camera, they helped me look for it. After some days, I went to another two schools. I lived in the Smiths' house. There were four people in the family. I was surprised that the parents were from two countries. It was a nice trip and I was happy to be with the two families. They would be my friends forever. ( )1.The writer lived ________ on the first night. A. in a senior high school B. in the Whites' house C. in the Smiths' house D. in a hotel ( )2.The writer went to ________ schools. A. one B. two C. three D. four ( )3.Why was the writer surprised when he got to the Smiths' house? A. Because the parents of the family were from two countries. B. Because the family were not very helpful to him. C. Because the family was too big. D. Because there were only four people in the family. ( )4.What's the meaning of the underlined word “forever” in Chinese? A. 从来不 B. 最好的 C. 曾经 D. 永远 ( )5.What's the best title of the passage? A. My Best Friend in the U. S. B. Families in New York C. Schools in New York D. My Trip to the U. S. Ⅲ.任务型阅读 Bruce and David are twin brothers. One day they had a fight. So for a few days, they didn't talk to each other. One evening, Bruce was very tired. He went to bed early. When David went to his own room, he found a piece of paper on the table beside his bed. On it were the words, “David, wake me up at 7 o'clock.—Bruce” Bruce woke up at 9 o'clock the next day. On the table he saw a piece of paper. “Bruce, wake up. It's 7 o'clock.—David” it said. 1—2题判断正(T)误(F);3—4题完成句子;5题将文中画线句子译成汉语。 1. David and Bruce are classmates.( ) 2. Bruce went to bed early that evening.( ) 3. Bruce woke up at ____________ the next day. 4. There was also ____________ on Bruce's table. 5. ________________________________________________________________________ Ⅰ.1.A 2.B 3.C 4.D 5.D 6. C 7.B 8.A 9. C be famous for意为“因……而出名”。 10. A Ⅱ.1—5 BCADD Ⅲ.[主旨大意] David和Bruce是一对双胞胎兄弟。一次吵架后,两人之间发生了一件非常有趣的事情。 1. F 2. T 3. 9 o'clock 4. a piece of paper 5. 因此好几天他们都不和彼此说话。 PAGE 1 Unit 3 阶段能力训练(Lessons 13—15) Ⅰ.完形填空 For many students, it is easy to get to school. But for me, it is __1__. I'm Sun Yang. I live in a small village __2__ my grandparents. My parents __3__ to the city to work. My school is __4__ from my home and my grandparents are old, __5__ they can't take me to school. The road is bad, so I can't __6__ a bike. I must walk to school. I __7__ up at 5:30 every morning, and I have no __8__ for breakfast at home. I always have breakfast on the way. It usually __9__ me one hour to walk to school. But I am __10__ late for school, and I am good with my teachers and classmates. ( )1.A.difficult B. easy C. boring D. interesting ( )2.A.of B. with C. at D. in ( )3.A.go B. come C. leave D. walk ( )4.A.far B. near C. long D. short ( )5.A.and B. or C. so D. but ( )6.A.take B. need C. drive D. ride ( )7.A.think B. get C. come D. look ( )8.A.time B. hour C. bread D. minute ( )9.A.takes B. needs C. leaves D. stops ( )10.A.usually B. always C. sometimes D. never Ⅱ.[2018·益阳]阅读理解 Do you feel worried sometimes? How do you deal with(处理) your worries? Whether your worries are big or small, you can take these steps to deal with them. ·Try to find out what you're worried about Sometimes, you will know what you're worried about. But sometimes, you might not. Try to find it out first; if you can't, you can ask for help. ·Think of ways to make it better You can do something to help you feel less worried. Sitting there worrying is no fun and it won't solve(解决) your problem. Grades at school are often a top worry for kids. If you're worried about grades, ask yourself these questions: ☆ Why are grades important? What do grades mean to me? ☆ How do I get ready for class? Do I go over my notes even when there isn't a test? ☆ Do I have a good place to study at home? ☆ Have I tried different ways of studying? ·Ask for help When you're worried, it can be helpful to find someone to talk to. You can ask your parents, friends or teachers for help. ( )1.How many steps of dealing with your worries are mentioned in the passage? A. Two. B. Three. C. Four. D. Five. ( )2.When you don't know what you're worried about, ________ first. A. you should try to find it out B. you can't ask for help C. you don't need to think of ways D. you should give it up ( )3.If you're worried about grades, you can ask yourself these questions except(除了) “________”. A. Why are grades important? B. Why don't my friends like me? C. How do I get ready for class? D. Do I have a good place to study at home? ( )4.According to the passage, who can you ask for help when you're worried? A. Parents, friends or teachers. B. Parents, friends or doctors. C. Parents, friends or policemen. D. Parents, doctors or policemen. ( )5.The passage mainly tells us ________. A. who is often worried B. when people are worried C. how to deal with our worries D. Worries are difficult to deal with Ⅰ.[主旨大意] 本文讲述的是孙扬住在乡村,和爷爷奶奶生活在一起,上学比较困难。 1. A 考查形容词辨析。由转折连词but可知,这里应选与easy相对的difficult,说明孙扬上学很困难。 2. B 3.A 4. A 考查形容词辨析。表示距离的远近常用far和near,long和short常用来表示物的长短或人的高低。far from意为“远离;离……远”。 5. C 考查连词辨析。此空的前后两句是因果关系,故用连词so。 6. D 考查动词辨析。ride a bike是固定用法,表示“骑自行车”。 7. B 8. A 考查名词辨析。由后一句“I always have breakfast on the way.”可知,这里表示“我”没有“时间”在家吃早饭。 9. A 考查动词辨析。表示“花费某人一些时间做某事”常用“It takes sb some time to do sth.”句型。 10. D Ⅱ.1.B 2.A 3.B 4.A 5. C 主旨大意题。短文讲述了如何处理自己的担忧,并提供了几种解决的方法。 PAGE 1 Unit 3 阶段能力训练(Lessons 16—18) Ⅰ.完形填空 Cindy has a good mother. She always asks Cindy to be __1__. This year, a new girl comes to Cindy's __2__. The girl is Jenny. She is fat. And she always __3__ old clothes. Most(大多数的) students don't like her. Jenny doesn't have friends in the class, __4__ no one talks to her. Cindy feels __5__ for her, but she doesn't know what to do. “Are you our friend? Then you __6__ play with her,” other girls say to Cindy. Then Cindy __7__ her mum's words—always be nice. Cindy thinks, “I can't be a mean(刻薄的) girl __8__ them.” So Cindy starts talking with Jenny. She __9__ Jenny is a really good girl. She loves reading and writing stories. Cindy loves __10__, too. Soon the two girls become good friends. ( )1.A.early B. tidy C. healthy D. nice ( )2.A.hall B. club C. class D. family ( )3.A.sells B. wears C. brings D. makes ( )4.A.because B. but C. before D. or ( )5.A.afraid B. boring C. sorry D. terrible ( )6.A.can B. can't C. must D. have to ( )7.A.learns B. keeps C. remembers D. loses ( )8.A.like B. before C. with D. for ( )9.A.writes B. listens C. tells D. finds ( )10.A.them B. her C. you D. him Ⅱ.[2018·滨州]改编阅读理解 I was walking around in a store. I saw a cashier (出纳员) hand a little boy his money back, saying, “I'm sorry, but you don't have enough money to buy this doll.” I walked towards him and asked him who the doll was for. “It's the doll that my sister wanted most for Christmas,” he said. I told him that maybe Santa Claus would bring it to her and that he shouldn't worry. He sadly replied, “No, Santa Claus can't bring it to her. I have to give the doll to my mum so that she can give it to my sister when she joins her.” His eyes were so sad while saying this. “My sister has gone to be with God. Daddy says that Mum is going to see God very soon too, so I thought that she could take the doll with her to give it to my sister.” My heart nearly stopped. I quickly reached for my wallet(钱包) and suggested that we count the money again. “Okay,” he said. “I hope that I have enough.” I added some of my money to his without letting him see and we started to count it. There was enough for the doll. “Thank you, God, for giving me enough money!” the little boy said. I left the store, feeling as if my life had been changed forever. ( )1.Why couldn't the boy buy the doll? A. Because he didn't know the cashier. B. Because he didn't have enough money. C. Because he didn't find the doll. D. Because the dolls were sold out. ( )2.The boy wanted to buy the doll for ________. A. Santa Claus B. his sister C. his mother D. his father ( )3.What does the underlined sentence in Paragraph 4 mean? A. The writer's heart stopped working. B. The writer had a heart problem. C. The writer was so touched by the boy. D. The writer was scared after hearing the story. ( )4.According to the passage, which of the following is TRUE? A. The boy's mum was badly ill. B. The cashier gave the doll to the boy for free(免费的). C. The boy's mum wanted the doll most. D. Santa Claus brought the doll to the boy's sister. 教师详解详析 Ⅰ.1.D 考查形容词辨析。根据短文第一段第一句“Cindy has a good mother.”及第二段中“…her mum's words—always be nice.”可推知,妈妈总是要求辛迪友善待人。故选D。 2. C 考查名词辨析。根据短文第一段最后一句“Most(大多数的) students don't like her.”可推知,今年,一个新女孩来到了辛迪的班级。故选C。 3. B 考查动词辨析。根据本句中的“old clothes”可推知,她总是“穿着”旧衣服。故选B。 4. A 考查连词辨析。结合句意“因为没有人和她说话,所以詹妮在班上没有朋友”可知,本句话的前后两部分为因果关系。故选A。 5. C 6.B 7. C 考查动词辨析。根据本句中的“always be nice”可推知,辛迪记起了她妈妈的话。故选C。 8. A 考查介词辨析。根据下一句“So Cindy starts talking with Jenny.”可推知,辛迪认为她不能像其他女孩那样成为一个刻薄的女孩。故选A。 9. D 考查动词辨析。根据本句后半部分“Jenny is a really good girl”可推知,她“发现”詹妮真的是一个好女孩。故选D。 10. A 考查代词辨析。根据上一句“She loves reading and writing stories.”可推知,辛迪也喜欢它们。此处them代指“reading and writing stories”。故选A。 Ⅱ.[主旨大意] 文章讲述了作者被一个小男孩感动并帮他实现愿望的故事。 1. B 细节理解题。由短文第一段中的“I'm sorry, but you don't have enough money to buy this doll.”可知选B。 2. B 细节理解题。由短文第二段中的“I have to give the doll to my mum so that she can give it to my sister when she joins her.” 可知选B。 3. C 语义理解题。由上下文可知,听到男孩的讲述后,作者是被小男孩感动了。故选C。 4. A 推理判断题。由短文第三段中的“Daddy says that Mum is going to see God very soon too”可知,男孩的妈妈病得很严重。故选A。 PAGE 1 Unit 4 阶段能力训练(Lessons 19—21) Ⅰ.阅读理解 In America, boys and girls often join clubs. The members of a club work together. They also learn certain skills and share good times. Many boys belong to Boy Scouts. Boy scouts enjoy hiking and camping out together, and they learn many things. Scouts learn safety rules, first aid, and what to do when in danger. Members have a chance to learn outdoor living. They learn to build fires and cook out in the open. Girl Scouts and Camp Fire Girls are clubs for girls. These two clubs give their members a chance to have fun and learn. The girls in a group take trips, have parties and go hiking and camping together. The Camp Fire Girls earn honor beads(荣誉珠) for learning such skills as swimming and cooking. The Girl Scouts earn badges(徽章). Both boys and girls can be members of 4?h clubs. Children who live in either the city or the country may belong to 4?h. A project such as raising a pig or a calf can be carried on only by farm children, while city children can take part in gardening and cooking projects. In all these clubs the boys and girls learn to be good and useful citizens(市民). ( )1.Why do boys and girls join clubs according to the passage? A. To make their parents happy. B. To earn honor beads and badges. C. To learn skills and share good times. D. To enjoy hiking and camping out. ( )2.What does Paragraph(段落) 2 mainly talk about? A. What to do when in danger. B. Some activities of Boy Scouts. C. What Boy Scouts really enjoy. D. Some skills about outdoor living. ( )3.What can we know from Paragraph 3? A. In America there are many clubs for girls. B. Camp Fire Girls is quite popular in America. C. Girls can go hiking and camping with the boys. D. Girls are encouraged to learn swimming and cooking. ( )4.What is the passage mainly about? A. Members of 4?h clubs in America. B. Clubs for boys and girls in America. C. Different kinds of clubs in America. D. Children are interested in clubs. Ⅱ.任务型阅读 Do You Want to Be an Artist? Do you want to be an artist? Come to our club, and you can find you'll be happy here. We have lessons about the trumpet, the guitar, the drum, the violin and the piano for just $20 each. You can also learn to sing, to dance for $25 each. If you like art, you can be in our art club, too.It's just for $30 each! Please call Miss Zhang at 628?6068. Help Wanted Are you good at sports? We need help for our sports meeting. Can you help with: ★volunteers(志愿者) ★registrars(登记员) ★computers Come and join us! Tel:688?9807(Miss Wang) 1题完成句子;2—3题简略回答问题;4题找出并写下“Help Wanted”的主题句;5题将文中画线句子译成汉语。 1. In the art club there are many lessons about different instruments such as ________________________________. 2. Is the dancing lesson $20 each? ________________________________________________________________________ 3. You're good at sports and you want to help. Who can you call? ________________________________________________________________________ 4. ________________________________________________________________________ 5. ________________________________________________________________________ Ⅰ.[主旨大意] 文章介绍了美国男孩和女孩参加俱乐部的情况。 1. C 细节理解题。由第一段中的“They also learn certain skills and share good times.”可知选C。 2. B 推理判断题。由第二段我们可以看出,主要讲的是Boy Scouts 所进行的一些活动。 3. D 推理判断题。由第三段中的“The Camp Fire Girls earn honor beads(荣誉珠) for learning such skills as swimming and cooking.”可推断出选D。 4. B 主旨大意题。由整篇短文可以看出,短文主要内容为美国男孩女孩参加俱乐部的情况。 Ⅱ.1.the trumpet, the guitar, the drum, the violin and the piano 2. No, it isn't. 3. Miss Wang. 4. We need help for our sports meeting. 5. 来参加我们的俱乐部,你会发现在这里你很快乐。 PAGE 1 Unit 4 阶段能力训练(Lessons 22—24) Ⅰ.完形填空 In my country, the parents are __1__ and they can't be often with us. __2__ school, we often go to clubs to play and learn. __3__ the clubs, we have many good teachers. They know __4__ to work with kids. And the clubs have many volunteers. They like kids __5__ they are good with kids. They often come to the clubs to help us with our __6__ and play with us. In the clubs, we can __7__ many games about sports, art, science and some __8__ things. We can really learn __9__ in the clubs. What clubs do you __10__ in your country? Please let me know. ( )1.A.free B. busy C. happy D. angry ( )2.A.Before B. When C. After D. As ( )3.A.On B. With C. For D. At ( )4.A.what B. when C. why D. how ( )5.A.and B. or C. then D. while ( )6.A.homework B. housework C. practice D. exercise ( )7.A.walk B. take C. play D. make ( )8.A.the other B. other C. others D. another ( )9.A.many B. few C. little D. a lot ( )10.A.have B. has C. had D. having Ⅱ.阅读理解 A new study says that American children have exciting after?school life. Many junior and senior students have lots of funny things to do in their free time. More than 57% have activities every day. 82% have activities at least four times a week. American students spend their free time doing sports, or enjoying arts, music and dancing. They like to have life outside school because they can make a lot of friends during their activities. ( )1.What is American children's life like after school? A. Unhappy. B. Exciting. C. Boring. D. Unhealthy. ( )2.How many students have activities every day if there are 2,000 students? A. More than 570. B. More than 820. C. More than 1,140. D. More than 1,840. ( )3.How often do 82% of the students have activities? A. Every day. B. Every weekend. C. At least four times a week. D. Every Sunday. ( )4.American students ________, or enjoy arts, music and dancing in their free time. A. do sports B. surf the Internet C. have fun D. watch TV ( )5.American students like to have life outside school because________. A. activities outside school are more interesting B. they can make a lot of friends C. they don't like school life D. they are free to do anything outside school Ⅲ.任务型阅读 Mr. and Mrs. Black had different ideas about where to go to spend their weekend. Mrs. Black wanted to go to Florida to see her sister. Mr. Black wanted to go to Maine. “Florida is too hot at this time of the year,” said Mr. Black. “Maine is a little cold,” said Mrs. Black. “I like swimming, but the water will be cold there.” Just then, the phone rang. Mr. Black answered the phone. It was Mr. Black's mum. “Please come in the shortest time. I need help. I'm calling from the hospital in Boston.” They stopped their talking, and they both went there. 1—2题完成句子;3—4题简略回答问题;5题将文中画线句子译成汉语。 1. Mrs. Black's ________ was in Florida. 2. Mr. Black thought it was ________________ in Florida. 3. What sport does Mrs. Black like? ________________________________________________________________________ 4. Where was Mr. Black's mother? ________________________________________________________________________ 5. ________________________________________________________________________ Ⅰ.1—5 BCDDA 6—10 ACBDA Ⅱ.1.B 由“American children have exciting after?school life”可知。 2. C 由“More than 57% have activities every day.”可知。 3. C 由“82% have activities at least four times a week.”可知。 4. A 由“American students spend their free time doing sports, or enjoying arts, music and dancing.”可知。 5. B 由“They like to have life outside school because they can make a lot of friends during their activities.”可知。 Ⅲ.1.sister 2. too hot (at this time of the year) 3. Swimming. 4. In Boston/In a hospital (in Boston). 5. 就在那个时候,电话响了。 PAGE 1

    • 同步练习/一课一练
    • 2019-06-12
    • 下载0次
    • 212.54KB
    • 21jy_928351662
  • ID:4-5938929 Unit 1 A Trip to the Silk Road Lesson 1 A trip to China 课件(23张PPT 无音频)

    初中英语/冀教版/七年级下/Unit 1 A Trip to the Silk Road/Lesson 1 A Trip to China


    lesson 1 a trip to china:23张PPTUnit1 A Trip to the Skill Road
    Lesson1 A Trip to China
    Warm-up
    1
    Presentation
    2
    Language Points
    3
    Exercise
    4
    内容结构
    trip n.
    旅行,旅程
    silk n.
    丝;丝绸
    road n.
    路,公路
    note n.
    便签;笔记
    chance n.
    机会;运气
    ================================================
    压缩包内容:
    lesson 1 a trip to china.ppt

    进入下载页面

    免费资料

  • ID:4-5928776 [精] Lesson 45 Baseball Season.同步练习

    初中英语/冀教版/七年级下/Unit 8 Summer Holiday Is Coming!/Lesson 45 Baseball Season

    中小学教育资源及组卷应用平台 Lesson 45 Baseball Season 同步练习 一、单选题 1.— ______ is this pair of pants? — It’s 100 yuan. A.How much B.How many C.How often 2.It’s midnight. Would you please ______ the radio? A.turn on B.turn up C.turn down 3.______ those lights, please. Don’t use so much energy. A.Take off B.Put on C.Turn off 4.It’s dark in the room. Why not ______ the light? A.turn up B.turn off C.turn on 5.Cut ______ the bananas and then put them ______ the blender. A.in; up B.on; up C.up; in 二、完型填空 Your room is a special space of your own. It’s 6 just a place for you to study and sleep. So make it fun and 7 to live in. Here are some tips to help you. Give your room a theme (主题). Having a 8 makes your room look more beautiful. A room’s theme can be 9 . It may be about one of your favorite things, like basketball or music or a color. Choose a theme and then decorate(装饰) the room around the theme you have chosen. 10 , some boys like skateboarding (滑板). Paint the walls in skater stripes (条纹), and 11 disco balls from the ceiling and use skateboards as shelves (架子). 12 you are a girl, you may be more interested in 13 like rabbits. Pick curtains (窗帘) and bed covers with rabbit patterns on them. Put rabbit toys on your bed, too. Draw or paint pictures of rabbits playing on your walls. Make your room as green as the 14 . So when you walk into the room, you 15 it’s a good place for rabbits! 6.A.less than B.more than C.as much as D.as long as 7.A.boring B.interested C.enjoyable D.relax 8.A.problem B.flower C.doll D.theme 9.A.different B.difficult C.important D.interesting 10.A.So B.Because C.For example D.As 11.A.hang B.take C.bring D.buy. 12.A.When B.While C.But D.If 13.A.vegetables B.sports C.animals D.pictures 14.A.sky B.sea C.grass D.lake 15.A.look like B.sound like C.feel like D.taste like 三、阅读判断 阅读短文,判断句子正误。 People eat different things in different parts of the world. In south China, we eat rice every day. Sometimes we eat it two or three times a day for breakfast, lunch and supper. We usually eat it with fish, meat and vegetables. The Japanese eat rice, too. They also eat a lot of fish. Sometimes they eat raw(生的) fish. In Africa, maize(玉米)is one of the most important foods. People there make maize into flour(面粉)and then make different kinds of bread and cakes from it. In western(西方的)countries such as the US, Australia and Canada, the most important food is bread or potatoes. People there usually make their bread from wheat flour. They cook the potatoes in different ways. In England, the most popular food is fish and chips. Sometimes people cook it at home, but usually they buy it at the shop. They eat this food at home, in their workplace, in the park or even on the road. So people call it “take-away” food. 16.This passage is about food and drinks in the world. 17.People in China sometimes eat fish when it isn’t cooked. 18.The most important food for African people is maize. 19.The people in western countries often make food from rice. 20.People eat “take-away” food at home, in their office and so on. 四、根据首字母、 完成句子 21.Mike likes singing, so he ______(想)to be a singer. 22.Tom is good at sports, he will ______(加入)NBA when he grows up(长大). 23.Sam is from America, he is good at ______(讲)English. 24.His grandpa likes reading story books, he often ______(讲)stories to the kids. 25.Kelly swims fast, she is a member of the swimming ______(俱乐部). 26.The girl likes listening to ______(story), she will be in story telling club. 27.We will have a ______(sport)meeting next week. 28.In the art club, you can make _____(friend)with different students. 29.Mr. Black is a teacher from England, he ______(teach)us English history. 30.Susan likes reading very much, she is sure she will be a ______(write)someday. 参考答案 一、单选题1.A 2.C 3.C 4.C 5.C 二、完型填空 6. B 7. C 8. D 9. A 10. C 11. A 12. D 13. C 14. C 15. C 三、阅读判断 F F T F T 4、根据首字母、中文提示填空 21. wants 22. join 23. speaking 24. tells 25. club 26. stories 27. sports 28. friends 29. teaches 30. writer HYPERLINK "http://www.21cnjy.com/" 21世纪教育网(www.21cnjy.com)

    • 同步练习/一课一练
    • 2019-06-06
    • 下载0次
    • 1171.5KB
    • 21jy_118826760
    进入下载页面

    需要精品点:1个

  • ID:4-5928763 [精] Lesson 45 Baseball Season(课件+教案+同步练习)

    初中英语/冀教版/七年级下/Unit 8 Summer Holiday Is Coming!/Lesson 45 Baseball Season


    Lesson 45 Baseball Season:41张PPT
    Lesson 45 Baseball Season 同步练习
    一、单选题
    1.— ______ is this pair of pants
    — It’s 100 yuan.
    A.How much B.How many C.How often
    2.It’s midnight. Would you please ______ the radio
    A.turn on B.turn up C.turn down
    3.______ those lights, please. Don’t use so much energy.
    A.Take off B.Put on C.Turn off
    4.It’s dark in the room. Why not ______ the light
    A.turn up B.turn off C.turn on
    5.Cut ______ the bananas and then put them ______ the blender.
    A.in; up B.on; up C.up; in
    二、完型填空
    Your room is a special space of your own. It’s 6 just a place for you to study and sleep.
    So make it fun and 7 to live in. Here are some tips to help you.
    Give your room a theme (主题). Having a 8 makes your room look more beautiful. A room’s theme can be 9 . It may be about one of your favorite things, like basketball or music or a color. Choose a theme and then decorate(装饰) the room around the theme you have chosen.
    10 , some boys like skateboarding (滑板). Paint the walls in skater stripes (条纹), and 11 disco balls from the ceiling and use skateboards as shelves (架子). 12 you are a girl, you may be more interested in 13 like rabbits. Pick curtains (窗帘) and bed covers with rabbit patterns on them. Put rabbit toys on your bed, too. Draw or paint pictures of rabbits playing on your walls. Make your room as green as the 14 . So when you walk into the room, you 15 it’s a good place for rabbits!
    ================================================
    压缩包内容:
    Lesson 45 Baseball Season.mp3
    Lesson 45 Baseball Season.pptx
    Lesson 45 Baseball Season.同步练习.doc
    Lesson 45 Baseball Season.教学设计.doc

    进入下载页面

    需要精品点:4个

  • ID:4-5924839 [精] Lesson 46 Get Ready for Summer Holiday!同步练习

    初中英语/冀教版/七年级下/Unit 8 Summer Holiday Is Coming!/Lesson 46 Get Ready for Summer Holiday!

    中小学教育资源及组卷应用平台 Lesson 46 Get Ready for Summer Holiday!同步练习 一、完型填空 Your room is a special space of your own. It’s 1 just a place for you to study and sleep. So make it fun and 2 to live in. Here are some tips to help you. Give your room a theme (主题). Having a 3 makes your room look more beautiful. A room’s theme can be 4 . It may be about one of your favorite things, like basketball or music or a color. Choose a theme and then decorate(装饰) the room around the theme you have chosen. 5 , some boys like skateboarding (滑板). Paint the walls in skater stripes (条纹), and 6 disco balls from the ceiling and use skateboards as shelves (架子). 7 you are a girl, you may be more interested in 8 like rabbits. Pick curtains (窗帘) and bed covers with rabbit patterns on them. Put rabbit toys on your bed, too. Draw or paint pictures of rabbits playing on your walls. Make your room as green as the 9 . So when you walk into the room, you 10 it’s a good place for rabbits! 1.A.less than B.more than C.as much as D.as long as 2.A.boring B.interested C.enjoyable D.relax 3.A.problem B.flower C.doll D.theme 4.A.different B.difficult C.important D.interesting 5.A.So B.Because C.For example D.As 6.A.hang B.take C.bring D.buy. 7.A.When B.While C.But D.If 8.A.vegetables B.sports C.animals D.pictures 9.A.sky B.sea C.grass D.lake 10.A.look like B.sound like C.feel like D.taste like 二、阅读判断 People eat different things in different parts of the world. In south China, we eat rice every day. Sometimes we eat it two or three times a day for breakfast, lunch and supper. We usually eat it with fish, meat and vegetables. The Japanese eat rice, too. They also eat a lot of fish. Sometimes they eat raw(生的) fish. In Africa, maize(玉米)is one of the most important foods. People there make maize into flour(面粉)and then make different kinds of bread and cakes from it. In western(西方的)countries such as the US, Australia and Canada, the most important food is bread or potatoes. People there usually make their bread from wheat flour. They cook the potatoes in different ways. In England, the most popular food is fish and chips. Sometimes people cook it at home, but usually they buy it at the shop. They eat this food at home, in their workplace, in the park or even on the road. So people call it “take-away” food. 11.This passage is about food and drinks in the world. 12.People in China sometimes eat fish when it isn’t cooked. 13.The most important food for African people is maize. 14.The people in western countries often make food from rice. 15.People eat “take-away” food at home, in their office and so on. 三、填写适当的单词补全句子 A couple(夫妻)have a son and a daughter,and they are twins(双胞胎).They live in a t16. near Nanjing. Their house is very small with only three rooms. No washing machine,and no f17. to keep food in. The twins are b18. students. They are in the s19. grade this year. They must do a lot of homework at home. But they don't have a s20..They have to do their homework at the dining table. Every morming,they go to school on one bike. And when they are b21. from school,they do a lot of housework for their parents. They live a hard life. But the family is always f22. of fun. They often sit on their old sofa and chat about school life and the children's beautiful f23. there. The family becomes famous b24. it donates(捐赠)2,000 yuan to Project Hope. When people ask them why they are so generous(慷慨的),the father always says, “We know h25. people feel when their children can't go to school.” 四、句型转换 26.We need to add some salt. (对划线部分提问) _______ _______ you need to add? 27.Put the corn into the popcorn machine.(变否定句) _______ ______ the corn into the popcorn machine. 28.She needs three bananas. (对划线部分提问) ______ _______ bananas does she need? 29.We have to make the chicken soup very hot. (变一般疑问句) _______ you _______ to make the chicken soup very hot ? 30.Cook for another 10 minutes. (变同义句) Cook for ten _________ _________. 参考答案 一、完型填空 1. B 2. C 3. D 4. A 5. C 6. A 7. D 8. C 9. C 10. C 二、阅读判断11. F 12. F 13. T 14. F 15. T 三、填写适当的单词补全句子 16.Town 17.Fridge 18.Both 19.Same 20.Study 21.Back 22.Full 23.Future 24.Because 25.how 四、句型转换 26. What do 27. Don’t put 28. How many 29. Do have 30. more minutes HYPERLINK "http://21世纪教育网(www.21cnjy.com) " 21世纪教育网(www.21cnjy.com)

    • 同步练习/一课一练
    • 2019-06-05
    • 下载0次
    • 1174.5KB
    • 21jy_118826760
    进入下载页面

    需要精品点:1个