欢迎您,[登陆][注册] (您的IP:52.204.98.217)

初中英语冀教版九年级上
全部(1030) 课件 教案 试卷 学案 素材 视频 电子教材
不限 普通资料 精品资料 特供资料 成套资料
  • ID:4-5392205 北京市2018-2019学年第一学期初三级英语期末考试题(图片版,含答案及听力材料,无听力音频)

    初中英语/期末专区/九年级上册

    初三年级第一学期期末学业水平调研英语参考答案 2019.1 听力理解 一、听后选择 1. A 2. C 3. A 4. B 5. B 6. A 7. C 8. B 9. A 10. C 二、听后回答 11. Dance music. / He likes dance music. 12. At the age of six. / At six. /When he was six years old. 13. He worked late last night. 14. In 1876. 15. His uncle. 三、听记录信息和转写短文 16. check 17. Find 18. long 19. dinner 20. bedroom 21. 略 知识运用 四、单项填空 22. A 23. B 24. D 25. C 26. A 27. B 28. C 29.A 30. D 31. B 32. C 33.D 五、完形填空 34. C 35. B 36. A 37. D 38. A 39. D 40. C 41.B 阅读理解 六、阅读选择。 42. A 43.C 44. B 45. A 46.D 47.D 48. B 49. A 50. D 51. C 52. B 53.C 54.C 7、 阅读短文,根据短文内容回答问题。 55. The willingness to make music. 56. Crazy Voices. 57. By putting different amounts of water in the glasses. 58. Yes. / Yes, they do. 59. Because they enjoy the time being together and make music themselves. 书面表达 八、文段表达(10分) 60.A possible version 题目① Dear Mr. Smith, I’m sorry that I can’t attend your class next Friday. I will go to the Town Library to take part in a speech competition. In the competition, I will give a 10-minute speech about traditional Chinese festivals. As soon as I finish the speech, I will go back to school and ask my classmates for help to make up the missed lesson. I plan to make a copy of the notes and hand in my homework on time. Yours. Li Hua 题目② Good manners play a very important role in our life. As a middle school student, I’m always polite and friendly. At school, I show respect to teachers. I always say hello to them wherever I meet them. At home, I often help my parents do chores. In the neighborhood, I’m always ready to help the people in need. Besides, I follow the rules in public places. For example, I don’t drop litter and I always wait in line. In my opinion, being a student with good manners makes me a better person and brings happiness to people around. 听力材料 一、听后选择 听对话或独白,根据对话或独白的内容,从下面各题所给的A、B、C三个选项中选择最佳选项。每段对话或独白你将听两遍。 请听一段对话,完成第1至第2小题。 M: Whose schoolbag do you think this is? W: I don’t know. Look , here is a hair band, so the person can’t be a boy. M: It could be Linda’s. She has long hair. W: Yes, it must be Linda’s. She has long hair and she left early yesterday. 请听一段对话,完成第3至第4小题。 M: Hi, Alice. I was wondering if you’d like to go to a movie tonight. W: Sure, I’d love to! What movie are we going to see, Jack? M: A new comedy Zootopia. W: Sounds great! M: OK, I’ll pick you up at 7:30. W: See you then. Bye! 请听一段对话,完成第5至第6小题。 W: Hi, Tony. I hear you are going to Australia. Is that true? M: Yes, I’m going there to spend my vacation. W: Wow! Who are you going with? M: My brother, Mike. We will visit some famous places like Sydney Opera House. W: How soon will you be back? M: In two weeks. W: OK. Have a good trip! 请听一段对话,完成第7至第8小题。 W: Hi, Charlie. What are you reading? M: I am reading a book about Bob Dylan. W: Who is he? M: He is a famous American musician. Many people like him. W: Why do people like him? M: Because he writes great lyrics. W: What do you think of the book? M: It’s wonderful. It makes me think. I’ve learned a lot from it. W: Can I borrow it when you finish reading? M: Sure. I will finish by Friday and give it to you then. W: Thanks, Charlie. 请听一段独白,完成第9至第10小题。 Hello, this is Green Paint Company. We are looking for a new scientist to join our busy team. Our goal is to create a paint product that dries quickly and has no unpleasant smell. You are supposed to have experience working in a lab and working with paint. We are looking for a very careful person, so you need to be able to work carefully. There is a lot of paper work. You must enjoy writing reports. It is important that you don’t make any mistakes. You should be good at computers as well. The job requires you to travel a lot and sometimes work in the evenings and on weekends. If you think you are the right person for the job, please email us at hr@ (?mailto:hr@163.com?)greenpaint.org. 二、听后回答 听对话,根据对话内容笔头回答问题。每段对话你将听两遍。 请听一段对话,完成第11小题。 W: Do you like music, Peter? M: Yes, I do. W: What kind of music do you like? M: I like dance music. 请听一段对话,完成第12小题。 W: You can play basketball so well, Matt. M: Thank you. W: When did you begin to learn basketball? M: At the age of six. 请听一段对话,完成第13小题。 W: Hi, John! Why do you look so tired? M: I worked late last night. W: I really don’t think teenagers should work at night. M: Well, maybe you are right. 请听一段对话,完成第14小题。 M: Was your life very difficult when you were a kid, grandma? W: Oh, not really. Why? M: You didn’t have modern inventions like a telephone, right? W: Of course we did. The telephone was invented in 1876. 请听一段对话,完成第15小题。 W: Tom, What a nice watch! M: Thank you. It’s a smartwatch. W: Wow! Did you buy it yourself? M: No. My uncle sent it to me as a birthday present. 三、听短文,记录关键信息和转写短文 第一节:听短文,记录关键信息 请听一段短文,根据所听到的内容和提示信息,将所缺的关键信息填写在答题卡的相应位置上。短文你将听两遍。 We’re now spending too much time on our phones. It’s high time to think about reducing our phone time. Here are some suggestions. First, turn off notices. Don’t always check the phone to feel you are wanted by someone. Second, find out how much you’re using your phone. If you’d like to reduce phone time, some apps may help. They will tell you how long you're spending looking at the phone. Third, set up phone-free periods every day. You don’t need your phone at the dinner table or while you're watching a movie. Try to set up phone-free periods. You could put your phone on Airplane Mode for the first hour after you get home from work. Finally, don’t use your phone as an alarm clock. Don’t even take your phone into the bedroom.

    • 期末试卷
    • 2019-01-18
    • 下载2次
    • 736.5KB
    • langzi268
  • ID:4-5375512 吉林省东北师范大学附属中学净月实验学校2018-2019学年度第一学期九年级英语期末考试卷(扫描版,无答案)

    初中英语/期末专区/九年级上册

    • 期末试卷
    • 2019-01-13
    • 下载4次
    • 1821.67KB
    • langzi268
    进入下载页面

    免费资料

  • ID:4-5375510 甘肃省民勤县第五中学2018—2019学年度第一学期期末考试九年级英语试卷(无答案,听力音频及听力材料)

    初中英语/期末专区/九年级上册

    民勤县第五中学2018—2019学年度第一学期期末考试九年级英语试卷 I卷 选择题 (75分) 听力部分(20分) Ⅰ、听句子,选择正确的图片(其中有两项多余)。句子读两遍(5分)。 1.________ 2.________ 3. ________ 4. _________ 5._________ II、 听小对话,选择正确的选项。对话读两遍。(5分) ( )6. What is Lin Dan? A. A badminton player. B. A basketball player. C. A football player. ( )7. What cup does Betty like? A. A paper cup. B. A china cup. C. A glass cup. ( )8. Where does the dialogue probably happen? A. In the hospital. B. In the library. C. At the airport ( )9. What’s the time now? A. 10:45 a.m. B. 10:15 a.m. C. 10:30 a.m. ( )10. What’s wrong with Maggie? A. She broke her leg. B. She broke her arm. C. She broke her finger. III、听长对话,选择正确选项。对话读两遍。(5分) 听第一段对话,完成第11-12小题。 ( )11. Who is Ann probably? A. The speakers’ teacher. B. The speakers’ friend. C. The speakers’ daughter. ( )12. When will the two speakers meet the teacher? A. On Monday afternoon. B. On Tuesday morning. C. On Tuesday afternoon. 听第二段对话,完成第13-15小题。 ( )13. When is National Inventors’ Day? A. On January 11th.. B. On February 11th. C. On February 12th. ( )14. What does the girl think of the boy? A. Boring. B. Funny. C. Clever. ( )15. Who announced the decision? A. An American president B. An American inventor. C. An American scientist. IV、听短文, 选择正确选项。短文听两遍(5分)。 座位号 ( )16. When did the students have the fashion show(时装秀)? A. On October13th. B. On October 16th. C. On November 26th. ( )17. How many students were there in the class? A. 30. B. 36. C. 43 ( )18. What did Mary make? A. A dress B. A jacket. C. A skirt ( )19. What were Anna’s clothes made of? A. Newspaper B. Bottles C. Leaves ( )20. Who looked like a bird? A. Jack. B. Linda C. Anna. 综合能力测试部分(55分) V、单项选择(25) ( )21. —_____ earthquake happened in Xinjing recently. —Really? Did anyone hurt in _____ earthquake? A. A; the B. A; a C. An; the D. An; an ( ) 22. —Did your pen pal send a postcard to you last week? —Yes. But I haven’t _______ it so far. A. received B. accepted C. refused D. avoided ( ) 23. The man is ______ to carry a bag of rice to the car. A. enough strong B. too strong C. so strong D. strong enough ( ) 24. A number of new houses ______in our town last year. A. built B. are built C. were built D. will be built ( ) 25. The birthday party didn’t start ______ all the friends arrived. A. since B. until C. while D. by ( ) 26. We must take action ______ people ______the river. A. to stop; polluting B. stop; to pollute C. stop; polluting D. to stop; to pollute ( ) 27. —When are you available next week? I want to have a conversation with you. —Every day is OK ______ Friday, because I’ll go to visit my aunt that day. A. beside B. including C. besides D. except ( )28. When she won the prize, she was just a ______ girl. A. twelve years old B. twelve-year-old C. twelve-years-old D. twelve-year-olds ( ) 29. The toy plane ____ belong to _____. He is the only kid at the picnic. A. must; Tom B. must; Tom’s C. can; Tom D. may; Tom’s ( ) 30. —Do you often make plans _____ your friends? —Yes, I do. ________ time with friends is so much fun, I think. A. visiting; To cost B. visiting; To spend C. to visit; Spending D. to visit; Costing ( ) 31.There is no _____ that Jack is an honest boy. He never lies to me. A. idea B. reason C. doubt D. wonder ( ) 32. —Do you have anything to do this morning? —Yes, I need to have my bike ______. A. repair B. to repair C. repairing D. repaired ( ) 33. Do you have ______valuable in your schoolbag? A. something B. anything C. nothing D. everything ( ) 34.The teacher is full of knowledge, and all his students _____ him. A. look up to B. get on with C. look forward to D. get out of ( ) 35. Let’s have a rest. We feel ______ tired. A. bit of B. a little C. a bit of D. little of ( ) 36. I know the tall man ______I saw yesterday. He is Mr.Green’s younger brother. A. who B. which C. what D. where ( ) 37. Riding a bike is a kind of sport to use _____ energy, but it keeps people ______. A. more; health B. less; health C. more; healthy D. less; healthy ( ) 38. Lucy’s sister has a friend who ______the piano very well. A. play B. playing C. plays D. played ( )39. We ______ here two hours ago. We ______here for two hours. A. have arrived; have been B. arrived; have been C. came; have come D. have come, have been ( ) 40. —Mom, can I play computer games for a while? —______. You must finish your homework first? A. Of course B. No way C. Never mind D. No doubt VI、完形填空(10) Manners are important to happy relations (关系) among people. No one 4l a person with bad manners. A 42 with good manners never laughs at people when they are in trouble. Instead, he 43 to help them. When he asks for something, he says“ 4 .”And when he receives something, he 45 says” Thank you”, He does not interrupt (打扰) 46 people when they are talking. He does not talk loudly or laugh loudly 47 public. When he sneezes or spits (吐痰), he uses a 48 . If you are late, you 49 make an apology(道歉)to the teacher either at the time 50 after class. ( ) 41. A. thinks B. likes C. hates D. love ( ) 42. A. boy B. man C. person D. girl ( ) 43. A. tries B. wants C. has D.enjoys ( ) 44. A. Give me B. Please C. Yes D. Hello ( ) 45. A. never B. sometime C. usually D. still ( ) 46. A. every B. some C. his D. other ( ) 47. A. on B. at C. of D. in ( ) 48. A. book B. cup C. handkerchief D. hand ( ) 49. A. should B. will C. could D. may ( ) 50. A. or B. nor C. and D. but VII、阅读理解 (20) A It is true that people with better education are usually able to get better paying jobs. In other words, they have more chances to choose a good job while people with little or no education don't. It seems that the purpose of education is to make people get jobs. But this isn't accepted by all people. Some people may think that a person should spend the best years of his life to get education only for a way of living. This was probably one of the earliest reasons of education. In fact, if education is just a way of making a living, people don't need to spend so much time in school. People can get education for a living in a short time. Subjects like history and geography need not be taught to everyone. Even language and mathematics need not be taught in detail(详细地), either. Here it is clear that education is much more than teaching a man to get a way of living. Education is well-rounded and it is mainly for improving a man. It is not only to teach him to speak, read and write, but also to develop his creative thinking and other abilities. After that, it is to make him a wise man and thankfully enjoy the achievements of human. Education is to make a man lead a better life. Educated people are expected to be able to listen to good music, read good books, watch plays and most of all take an interest in the world. I would agree that making a good living is an important reason for education, but certainly not the most important or the main reason. (  )51. People with little education usually ________. A. spend a long time in school B. have a good chance to get a job C. spend the best years to choose jobs D. have fewer chances to get a good job (  )52. The earliest education was probably to ________. A. make a man lead a better life B. teach a man to write and think C. make people get a way of living D. teach people to read good books (  )53. The underlined word “well-rounded” in the passage means “_” in Chinese. A. 圆满的 B. 崭新的 C. 公平的 D. 全面的 (  )54. It is expected that educated people will be able to ________. A. accept education as a way of living B. take an interest in the whole world C. develop their abilities to make plays D. learn subjects like language and math (  )55. The passage mainly tells us that ________. A. education should make a man improve B. people can get education in a short time C. people should be able to get better paying jobs D. all subjects are so important for a way of living. B China allows every family to have two children from January 1st, 2016. The news is now widely talked by most of the families in China. For those who have already had one child, some would like to have a second baby, but others wouldn’t. Wang Li from Hefei is pleased to hear of the news. Her husband and she always hope to have a second child. They’ve had a six-year-old daughter. “I have a brother and my husband has two sisters, but we only have one child. We think she’s lonely.” says Wang Li. However, 33-year-old Li Jie who lives in Shanghai says,“ We do like a second baby but we can only give up while facing some difficulties in our life.” Neither Li Jie nor his wife is a local in Shanghai. Their son is only two years old. They’ve bought a flat in Shanghai, and they borrowed 8000,000 RMB from the bank. Li Jie’s parents living in the countryside are in poor health, so if the young couple have another baby, it will be hard for them to find someone to look after their baby. Besides, they believe that it will make them get into a low level of life to have a second baby. The topic is still discussed. ( ) 56. Why is Wang Li pleased to hear of the news? A. She always wants to have a second child. B. She won’t have another baby. C. She has already had two children. D. She wants to have a son rather than a daughter. ( ) 57. What are the reasons for Li Jie and his wife to give up the chance to have another baby?. ①They’ve borrowed money from the bank. ②They couldn’t find anyone to look after the baby. ③Their son doesn’t like a brother or a sister. ④They don’t want to get into a low level of life. A. ①③④ B. ②③④ C. ①②③ D. ①②④ ( )58. Which statement of the following is TRUE?. A. Most family would like to have a second baby. B. Every family would like to have a second baby. C. Some family would like to have a second baby. D. All the family would like to have a second baby ( ) 59. What does the writer think of the policy(政策)? A. It’s not mentioned in the passage. B. He think it is good news. C. He doesn’t care about it D. He think it is bad news. ( ) 60. Where probably can we read this passage? A. In a story book. B. In a life magazine. C. In a guide book. D. In a sports magazine. VIII、补全对话,方框中有两个多余选项 (5) A:Hello,Wang Lin.How beautiful your new bike is! B:  61   A:Where is it made? B:It is made in Shanghai. 座位号 A:I also want to buy one.  62   B:In Minsheng Department Store.And there are many different colors.  63   A:I like green best.  64   B:About 250yuan. A:Mm,the price is OK.Well,would you like to go to the shop with me next Sunday? B:  65  . A:My mom often goes shopping at weekends.B:Thanks a lot.C:Where did you buy it?D:How much does it cost?E:What's your favorite color?F:I'd love to.G:Minsheng Department Store is the largest store in our city. II卷 非选择题 (45分) IX、词汇运用(每题1分,共15分) A)根据所给单词的首字母及汉语提示写出各单词的正确形式。(5分) 66. He dealt with the problem in a highly _________ (专业的)way. 67. You have to show your ID card before you e__________ the room. 68. Mike won’t get lost in the forest because he has a good s_____________ of direction. 69. I hope I can a____________ my dream one day. 70. I’m nervous because I don’t know how to ________ (举止)at the dinner table. B)用所给词的适当形式填空。(5分) 71. Her head was very _________(pain). She couldn’t continue her work. 72. Her childhood brought her nothing but _________(sad). 73. The jacket is strange. Here “strange” means “_______” (usual). 74. Please remember that _________________(safe) is the most important. 75. Does this book belong to ____________(I)? C)动词考查 用所给动词的适当形式填空(5分) 76.—You look sad, Frank. What’s wrong? —I regret ___________(talk) back to my mother this morning. 77. You shouldn’t make a noise while ______ (have) a meeting. 78. The books ______________(borrow) from the library can be kept for two weeks. 79. The young man was seen ______ (get) on a bus just now. 80. Keep your eyes _________(close) when you are doing eye exercises. X、任务型完形填空:(10分) 用方框中所给单词的适当形式填空,使短文通顺正确、连贯(每个单词限用一次)。 Jiaozi is a kind of traditional food in our country and it 81 by most people. It has a special shape and tastes rally delicious. 82 , do you know how it was invented? Jiaozi was called Jiaoer at first and it was invented 83 Zhang Zhongjing, a famous doctor in ancient China. When he returned to his hometown form Changsha, he saw lots of poor people. Their __84 were frozen(冻僵) badly because of the coldness. He felt very sad and decided to save them. On Winter Solstice(冬至), he made a kind of medicine in public. First, he _ 85 mutton, pepper and some crude medicine for a long time. Then he took them out and cut them up. Next, the put a spoonful of the mixture in a wrapper and folded it around the mixture. 86 , he boiled them. Each person had two Jiaoers and a bowl of soup. A few days _ 87 their ears got well. Zhang Zhongjing did that until the day before the Spring Festival. Then 88 the first day of the Spring Festival, people made food like Jiaoer. They wanted 89 Zhang Zhongjing in this way. Now, we don’t need to eat Jiaoer to cure(治愈) our frozen ears, but Jiaozi has _ 90 very common and popular. XI、根据汉语意思完成句子,每空一词。(10分) 91. 王叔叔总共养了十几头奶牛。 Uncle Wang has kept more than ten cows ________ _________. 92. 有时爱好会妨碍他们的学习。 Sometimes hobbies can ______ in the ______ of their study. 93. 我认为16岁的孩子不应该允许驾驶。 I ______ think sixteen-year-olds ______ be allowed to drive. 94. 偶尔我喜欢看恐怖电影。 ______ in a ______,I like to watch movies that are scary. 95.他说你不应该在公共汽车上抽烟。 He says that you ______ ______ to smoke on the bus. XII、书面表达(10分) “世界上最遥远的距离莫过于我们坐在一起,你却在玩手机。”这是网络上流传很广的一句话。请阅读下面的漫画,根据提示信息用英文写一篇短文。 提示信息: 1.描述漫画内容; 2.谈谈你的看法 3.假如你和朋友聚餐,你可以忍受这种现象吗? 注意: 1.可适当发挥,使短文内容充实、连贯; 2.不少于90词(短文开头已给出,不计入总词数)。 参考词汇: separately各自地 have a chat 聊天 It can be seen from the picture that the four friends were talking when they got together before the appearance of the smartphone. _________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________ 班级 姓名 考场 考号 装 装 订 线 班级 姓名 考场 考号 装 装 订 线 become, ear, final, remember, on, late, enjoy, boil, by, however

    • 期末试卷
    • 2019-01-13
    • 下载3次
    • 377.5KB
    • langzi268
    进入下载页面

    免费资料

  • ID:4-5352087 Unit 6 Movies and TheaterLesson 34 The Fisherman and the Goldfish ( II ) 课件 22张PPT

    初中英语/冀教版/九年级上/Unit 6 Movies and Theater/Lesson 34 The Fisherman and the Goldfish(Ⅱ)


    lesson 34 the fisherman and the goldfish ( ii :22张PPT
    Unit6 Lesson 34
    The Fisherman and the Goldfish (II)
    led a poor life
    caught a talking goldfish
    let ... go
    told...about
    angry,
    ask for
    What will happen in this lesson
    Read the lesson and check
    the correct answers:
    ================================================
    压缩包内容:
    lesson 34 the fisherman and the goldfish ( ii .pptx

  • ID:4-5352070 Unit 5 Look into Science Lesson 29 DNA — The Story of You 课件 (共27张PPT)

    初中英语/冀教版/九年级上/Unit 5 Look into Science/Lesson 29 DNA—The Story of You


    lesson 29 dna — the story of you :27张PPT
    Lesson 29
    DNA---The story of you
    Let’ s enjoy some photos!
    Let’s talk!
    1.Why do you look like this
    Because of DNA.
    2.What is DNA
    DNA is the blueprint of life.
    3.What is a blueprint
    (Paragraph 1)
    4.Which is more complex, building a living thing or building a house
    (Paragraph 2)




    ================================================
    压缩包内容:
    lesson 29 dna — the story of you .ppt

    进入下载页面

    免费资料

  • ID:4-5352054 Unit 5 Look into Science Lesson 26 Keep the Candle Burning 教学课件 (34张PPT)

    初中英语/冀教版/九年级上/Unit 5 Look into Science/Lesson 26 Keep the Candle Burning


    lesson 26 keep the candle burning 教学课件:34张PPT
    Lesson 26

    Keep the Candle Burning
    candle

    Candleholder

    jar
    a match
    matches
    light
    (点燃,使燃烧)
    lighted
    lighted
    lit
    lit
    burn
    燃烧
    burned
    burned
    burnt
    burnt
    use up 用光,用完
    Shallow浅的
    ================================================
    压缩包内容:
    lesson 26 keep the candle burning 教学课件.ppt

  • ID:4-5352050 Unit 4 Stories and poems Lesson 22 The Giant ( I ) 课件 31张PPT

    初中英语/冀教版/九年级上/Unit 4 Stories and poems/Lesson 22 The Giant(Ⅰ)


    lesson 22 the giant ( i ) 课件:31张PPT
    spirit
    woodcutter
    A fable is a fictional story about animals, plants, forces of nature and always has a moral lesson.
    Lesson 22

    Fairy Tale----
    story
    Do you know any famous fairy tales
    What are they
    ================================================
    压缩包内容:
    lesson 22 the giant ( i ) 课件.pptx

  • ID:4-5352048 Unit 4 Stories and poems Lesson 22 The Giant ( I ) 课件(18张PPT)

    初中英语/冀教版/九年级上/Unit 4 Stories and poems/Lesson 22 The Giant(Ⅰ)


    lesson 22 the giant ( i ) 课件:18张PPT
    Unit4 The Giant(3)
    综合实践课
    冀教版

    Task I:

    Show Time
    Guessing Game
    格林童话简介
    It is a collection of German fairy tales published in 1812 . The collection is commonly known as Grimm’s Fairy Tales.The influence of these books was widespread.It includes Snow White, Hansel and Gretel, the sleeping beauty, little red riding hood and so on.
    ================================================
    压缩包内容:
    lesson 22 the giant ( i ) 课件.ppt

    进入下载页面

    免费资料

  • ID:4-5352046 Unit 4 Stories and poems Lesson 23 The Giant ( II ) 课件(23张PPT)

    初中英语/冀教版/九年级上/Unit 4 Stories and poems/Lesson 23 The Giant(Ⅱ)


    lesson 23 the giant ( ii ) 课件:23张PPT
    标 题:冀教版英语九年级上册
    Lesson 23 The Giant(Ⅱ)《卖火柴的小女孩》
    The?Little?Match?Girl
    《海的女儿》
    Daughter of the Sea
    《白雪公主》
    Snow?White
    ================================================
    压缩包内容:
    lesson 23 the giant ( ii ) 课件.ppt

  • ID:4-5352026 Unit 4 Stories and poems Lesson 21 The Fable of the Woodcutter课件(24张PPT)

    初中英语/冀教版/九年级上/Unit 4 Stories and poems/Lesson 21 The Fable of the Woodcutter


    lesson 21 the fable of the woodcutter课件:24张PPT
    1.Do you like reading fables
    2.What fables have you read
    Think about it
    看图说出你想到的寓言故事。
    《拔苗助长》
    Plucking?up a crop to help it grow
    《自相矛盾》
    Self-contradiction
    《画蛇添足》
    Gild?the?lily
    《狐狸和葡萄》
    The Fox and the Grapes
    ================================================
    压缩包内容:
    lesson 21 the fable of the woodcutter课件.ppt