欢迎您,[登陆][注册] (您的IP:52.204.98.217)

初中英语外研(新标准)版八年级下
全部(2000) 课件 教案 试卷 学案 素材 视频 电子教材
不限 普通资料 精品资料 特供资料 成套资料
  • ID:4-5953381 外研版2018-2019学年初中英语八年级下学期期末模拟复习卷一(含答案)

    初中英语/期末专区/八年级下册

    ( …………○…………外…………○…………装…………○…………订…………○…………线…………○………… ) ( ※※请※※不※※要※※在※※装※※订※※线※※内※※答※※题※※ ) ( …………○…………内…………○…………装…………○…………订…………○…………线…………○………… ) 外研版2018-2019学年初中英语八年级下学期期末模拟复习卷一 一、完形填空(共1题;共20分) 1.完形填空 ??? Note—taking is a skill that can help you do well in all your schoolwork. It can make you confident when you are studying. But unluckily, most students don't know 1 ?to take notes. ??? If your 2 ?writes notes on the blackboard , that's great. You can copy them and write down the most important facts of all in class. ??? Different teachers do things differently. 3 , some teachers may focus on lots of dates and facts in class, but they only 4 ?the important ones on the blackboard. Other teachers may not write anything down, 5 ?they may repeat them. ??? Don't try to write down every word in class, or you might miss some 6 ?points. Some students really learn better 7 ?the help of these notes. ??? Don't be afraid to ask your teacher to repeat what you've 8 . If your teacher speaks too 9 ?and you can't follow what he is saying, you can ask him 10 ?class. ??? Comparing your notes with your classmates' can be 11 ?for your learning. It can also help you and your classmates correct some mistakes. ??? Note—taking also needs organization . Keep 12 ?for each subject in one place, so that you can find everything easily when a test 13 . ??? Good note—taking takes 14 . If you decide to recopy your notes every evening, you'll surely have 15 ?time to watch TV. But you'll save time in the coming test. 1. A. what B. how C. why D. when 2. A. parent B. friend C. teacher D. classmate 3. A. For example B. However C. Since then D. Of course 4. A. write B. listen C. speak D. read 5. A. because B. and C. but D. so 6. A. interesting B. different C. difficult D. important 7. A. in B. with C. by D. for 8. A. heard B. written C. missed D. thought 9. A. slowly B. fast C. clearly D. much 10. A. before B. after C. in D. later 11. A. good B. bad C. well D. worse 12. A. healthy B. doing C. diaries D. notes 13. A. comes B. goes C. ends D. visits 14. A. money B. time C. walks D. care 15. A. less B. more C. much D. a lot of 二、阅读理解(共3题;共30分) 2.阅读理解 ??? Most American families like to have a vacation in summer. Summer is a good season for vacation. It is often hot in July and August. Children do not go to school in those two months. Some Americans like to read books, watch TV or listen to music at home. Many American families like to have lunch at a place with many trees or a nice lake. Some American people have enough time and money to travel to other countries like France, Japan and Australia. They usually fly to these countries. Many American families travel by car or by train to see interesting places in their own country. Their favourite cities are New York, Chicago, Miami, San Francisco and Los Angeles. Not everyone likes to go to busy cities. Some Americans travel to mountains or beautiful valley. (1)?????? is a good season for vacation for American families. A.?Spring?????????????????????????????B.?Summer?????????????????????????????C.?Autumn?????????????????????????????D.?Winter (2)Some Americans like to stay at home during their vacation. They don't??????? . A.?read books?????????????????????B.?listen to music?????????????????????C.?watch TV?????????????????????D.?go to work (3)Many American families like to have lunch???????? ?during their vacation. A.?in the office?????????????????B.?near a theatre?????????????????C.?in the city?????????????????D.?near a nice lake (4)Some Americans have enough time and money to travel to ????????. A.?Chicago????????????????????????B.?other countries????????????????????????C.?Miami????????????????????????D.?New York (5)Which of the following sentences is true ? A.?Most American families like to have a vacation in winter B.?Children do not go to school in July and August. C.?All American people have enough money and time to travel to other countries. D.?Many American families travel by bike or by train. 3.阅读下列短文,从下面每小题的A、B、C、D四个选项中选出最佳选项 ??? A friend of mine named Paul received an expensive car from his brother as a Christmas present. On Christmas Eve when Paul came out of his office, a street urchin (顽童) was walking around the shining car. "Is this your car, sir?" he asked. Paul answered, "Yes, my brother gave it to me for Christmas." ??? The boy was surprised. "You mean your brother gave it to you and it did cost you nothing? Sir, I wish…" He hesitated (犹豫). Paul thought of course he knew what the boy wanted, but what the boy said surprised him greatly. "I wish," the boy went on, "that I could be a brother like that." ??? Paul looked at the boy in surprise, and then he said. "Would you like to take a ride in my car?" "Oh yes, I'd love to," the boy answered. ??? After a short ride, the boy turned and with his eyes shining, said, "Sir, would you mind driving in front of my house?" Paul smiled a little. He thought he knew what the boy wanted. He wanted to show his neighbours that he could ride home in a big car. ??? But Paul was wrong again. "Will you stop where those two steps are?" the boy asked. He ran up to the steps. Then in a short while Paul heard him coming back, but he was not coming fast. He was carrying his little crippled (残疾的) brother. He sat down on the step and pointed to the car. ??? "There he is, Buddy, just like I told you upstairs. His brother gave it to him for Christmas and it didn't cost him a cent. And some day I'm going to give you one just like it. Then you can see for yourself all the nice things in the Christmas windows that I've been trying to tell you about." ??? Paul got out and lifted the boy to the front seat of his car. The shining-eyed elder brother climbed in beside him and the three began an unforgettable holiday ride. (1)From the story we can see the urchin ________. A.?wished to give his brother a car??????????????????????B.?wanted Paul's brother to give him a car C.?wished he could have a brother like Paul's????D.?wished Paul Could be a brother like that (2)Why did the urchin ask Paul to stop his car in front of his house? A.?To show he had a rich friend.??????????????????????????B.?To show his neighbours the big car. C.?To let his brother ride in the car.??????????????????????D.?To tell his brother about his wish. (3)We can learn from the story that ________. A.?the urchin wished Paul to give his car to Buddy B.?the urchin wished to have a rich brother C.?the urchin had a deep love for his brother D.?the urchin's wish came true in the end (4)Which is the best title for the story? A.?A Christmas present?????????????????????????????????????????B.?Paul, a kind-hearted person C.?A brother like that????????????????????????????????????????????D.?An unforgettable holiday ride 4.阅读短文,从每小题所给的四个选项中,选出能回答所提问题或完成所给句子的最佳答案。 Eye Health Care ??? Nowadays, more and more students are becoming short-sighted. Some students become short-sighted when they are very young. It is very common in primary schools or middle schools. That's too serious. From now on, we should pay more attention to eye health care. Let's follow the tips to keep our eyes healthy and protect our eyes carefully. ??? Healthy habits mean healthy eyes. Here are some daily tips for eye health. ?Clean your eyes with pure cold water regularly (定期的). ??? This is one of the best ways to keep eyes healthy and diseases free. ?Avoid looking directly at the sun. ??? Roll your eyes up and down, then side to side. Then move your eyes in a circular motion (圆周运动). Exercise 5 to 10 times a day to relax your eyes. Keep a good distance from the computer screen (屏幕)— sit about 22-28 inches away from it. ?Visit your eye doctor on a regular basis. ??? There are also some tips for healthy contact lenses (隐形眼镜) wear and care to help prevent eye diseases. Please visit CDC's healthy contact lenses website and you can also follow them on social media. (www.cdc.gov/contactlenses) (1)If you want to have healthy eyes, ________ is (are) important. A.?healthy habits??????????????????????B.?exercise??????????????????????C.?contact lenses??????????????????????D.?doctor (2)There are ________ daily tips for eye health. A.?3???????????????????????????????????????????B.?4???????????????????????????????????????????C.?5???????????????????????????????????????????D.?6 (3)________ is one of the best ways to keep eyes healthy and diseases free. A.?Avoid looking directly at the grass B.?Visit eye doctor when you remember C.?Roll and move your legs D.?Clean your eyes with pure cold water regularly (4)You'd better keep a good distance about ________ from the computer screen. A.?19 inches?????????????????????????B.?21 inches?????????????????????????C.?24 inches?????????????????????????D.?30 inches (5)We may probably find this passage in ________. A.?a body health magazine B.?a technology magazine C.?a language magazine D.?a humor magazine 三、选词填空(词汇运用)(共1题;共10分) 5.选词填空 sweep,???? the minute,??? stress ,?? chore ,????? make, provide,????? throw,?????? easy,????? what,??????? until ??? Some children dream of becoming adults (成年人).So they won't have to do homework or take exams. That is to say,they won't have ________ from school any more. But are things really like 6________ they think? ??? Wang Jun's mother is a cleaner. Her job is to clean the park. Let's see what she does every day. In order to ________ a clean environment for everyone,she has to get up at 5 a.m. to ________ the streets and collect rubbish in the park.________she finishes her work,she goes home to make breakfast. Then she does some ________ at home. After that,she goes to the park to work again,because someone is always ________ rubbish everywhere. She doesn't come back home________ 3:00 pm. ??? It's not easy for Wang Jun's mother ________money. His mother never wastes money. ??? Being an adult is not as ________ as you think. So enjoy your school life. 四、单词拼写(词汇运用)(共1题;共10分) 6.根据短文内容和首字母提示,在下文空格处填入适当的词使短文完整。(每空一词) ??? For me, living in Canada for 25 years, China is a new world that I have longed to explore. This spring, I c________?Yangzhou to be my first stop on a 16-month trip around China. It was like love at first sight. At 15, I bought a book of collection of p________about Tang Dynasty. Through it, I heard of Yangzhou for the first time. I was deeply attracted by a poem written by Li Bai – “Sailing to Yangzhou in M________?. ??? Yangzhou has always been famous for its gardens. A________them, the Slender West Lake, one of the b________attractions in the city, was my first stop. The park with its fantastic landscape and lots of history has enough to keep a t________busy for the whole day. What a shame I simply could a________half a day! ??? My next stop was He Garden, one of the best protected gardens in Yangzhou. It was once owned by the family of He Zhidao in Qing Dynasty. He Zhidao successfully brought Chinese and W________architectural(建筑的) features together. ??? Yangzhou is also the starting point of the Grand Canal tour. Taking a boat along the part of the canal in Yangzhou, I was amazed at the liveliness of this ancient waterway and the c________history and culture. ??? Luckily, my two-day trip to Yangzhou was filled with p________and wonder. It made me hungry for more China. 六、任务型阅读(共1题;共15分) 8.任务型阅读 ??? Here are some English learning tips to help you improve your English. ??? Ask yourself weekly: What do I want to learn this week? ??? Asking yourself this question every week will help you think about what is most important to you. If you make a plan for each week, you will be surprised to notice how much you have improved your English by the end of the week! This feeling of success will encourage you to learn even more English. Quickly review before going to bed ??? Research has shown that our brains process(加工) information that is fresh in our brains while we sleep. By going over important knowledge before you go to sleep, your brain will work on this information while you sleep! Speak English aloud. ??? Understanding grammar rules does not mean you can speak English well. You need to practice speaking aloud. Speaking by yourself at home and reading the exercises that you are doing will help connect the muscles(肌肉)of your face to the information in your head and improve your pronunciation. Do five to ten minutes of listening at least four times a week. ??? If you decide that you are going to work hard and listen for two hours, maybe you will not do extra listening exercises soon. But if you listen five to ten minutes at least four times a week, you will find it's not so hard to develop the habit of listening to English. Look for situations to practice your English. ??? Learning English in a classroom is important, but using English in real situations will improve your English skills greatly. You can create new situations by using the Internet to listen to news, exchange emails in English with email friends, etc. ________on Learning English Making a________?plan ※ In this way, you will be surprised to see the ________that you have made in your English by the end of the week. ※ You will be ________to learn even more English. Reviewing before going to bed ※ Review before going to bed and you still process ________in your mind while sleeping. Speaking as much as possible ※ Speaking English aloud can ________the muscles of your face with what you have learned and improve your________. Listening more________ ※ It will be ________?for you to develop the habit of listening to English if you listen often rather than once two hours a week. Practicing English in real situations ※ By ________?situations and using English, you will improve your English skills greatly. 七、书面表达(共1题;共15分) 9.假如你是七年级三班的李明,请你向大家介绍一下你的学校生活。根据下面提示写一篇100词左右的短文。 提示:1)上午四节课,下午两节课。 2)课后踢足球,在英语角学英语。 3)最喜欢的科目是英语和音乐,很有趣。 4)最不喜欢数学课,觉得太难。 答案 一、完形填空 1.(1)B;(2)C;(3)A;(4)A;(5)C;(6)D;(7)B;(8)C;(9)B;(10)B;(11)A;(12)D;(13)A;(14)B;(15)A; 二、阅读理解 2.(1)B(2)D(3)D(4)B(5)B 3.1)A(2)B(3)C(4)C 4. (1)A(2)C(3)D(4)C5)A 三、选词填空(词汇运用) 5.【 stress;what;provide;sweep;The minute;chores;throwing;until;to make;easy 四、单词拼写(词汇运用) 6. chose;poems;March;Among;biggest/busiest/best;tourist/traveler ;afford;Western;city's/colourful;pleasure 六、任务型阅读 8. Tips /Suggestions / Advice;weekly;progress;encouraged;information / knowledge;connect;pronunciation;often/times;easier;creating 七、书面表达 9? Hello, I'm Li Ming. I'm in Class 3, Grade 7. Let me tell you something about my school life. ??? My school life is very busy.We have six classes every day.School starts at 8:00 a.m. and finishes at 4:00 p.m. After class, I often play football with my classmates. Sometimes I learn English in the English Corner. My favourite subjects are English and music. I like them because they're interesting. I don't like math. I think it's too difficult.But I'll never give it up. I'll try my best to learn it well. ??? This is my school life. I love it.

    • 期末试卷
    • 2019-06-15
    • 下载5次
    • 65.83KB
    • 15620710540
  • ID:4-5953380 外研版2018-2019学年初中英语八年级下学期期末模拟复习卷三(含答案)

    初中英语/期末专区/八年级下册

    ( …………○…………外…………○…………装…………○…………订…………○…………线…………○………… ) ( ※※请※※不※※要※※在※※装※※订※※线※※内※※答※※题※※ ) ( …………○…………内…………○…………装…………○…………订…………○…………线…………○………… ) 外研版2018-2019学年初中英语八年级下学期期末模拟复习卷三 一、完形填空(共1题;共15分) 1.先通读短文,掌握其大意,然后从A、B、C、D四个选项中选出可以一个可以填入相应空白处的最佳答案。 A ??? No one knows what our life will be like in the future. Here are some children's 1 Cindy:In the future, people will have more holidays. They will 2 a lot of time traveling (旅行) around the world. Maybe some families will go to the moon 3 their holidays. ??? Gary:I think the earth will be more crowded and polluted. Maybe some people will 4 their houses on other planets. ??? Sarah:Students in the future won't need to go to school and they will study at home. What will happen 5 students have problems with a subject? They wil 6 with a teacher through videoconferencing (视频会议). ??? Peter:In the future, people will speak fewer languages. Maybe there will be 7 one language in the world. And it will be much 8 for people to talk with each other. Laura:Robots will play an important role in our life. 9 will help humans do all kinds of work. ??? These predictions may seem impossible today, but I 10 they will come true one day because we never know what will happen in the future. 1. A. resolutions B. predictions C. programs D. activities 2. A. buy B. lose C. show D. spend 3. A. for B. with C. of D. from 4. A. draw B. build C. save D. move 5. A. if B. or C. but D. though 6. A. agree B. fight C. discuss D. laugh 7. A. only B. still C. already D. ever 8. A. slower B. easier C. luckier D. quieter 9. A. I B. He C. We D. They 10. A. mind B. believe C. remember D. describe 二、阅读理解(共3题;共30分) 2.阅读理解 ??? How is it going? I'm watching the weather report on TV now. It says it's cold and snowing in Tianjin. But here in Sydney, it's different. It's summer! The summer is from December to February. I like summer because I can swim and play beach volleyball. Our autumn is from March to May. The weather is warm and sunny. My family often take a walk in a park. Winter in Sydney is from June to August. It doesn't snow, but it often rains. I like to watch soccer games in the rain. Spring here is from September to November. It's my favourite season. The weather is warm and I often take some photos of birds. ??? Please write and tell me about the seasons in Tianjin. Yours, Bob (1)What's the season in Sydney now? A.?Spring.?????????????????????????????B.?Summer.?????????????????????????????C.?Autumn.?????????????????????????????D.?Winter. (2)What does Bob like to do in summer? A.?To swim and play beach volleyball.?????????????????B.?To take a walk. C.?To watch soccer games.???????????????????????????????????D.?To take photos of birds. (3)The underlined phrase “beach volleyball” means “_______”in Chinese. A.?沙滩排球?????????????????????????????????B.?棒球?????????????????????????????????C.?壁球?????????????????????????????????D.?保龄球 (4)When is winter in Sydney? A.?From December to February.???????????????????????????B.?From March to May. C.?From June to August.???????????????????????????????????????D.?From September to November. (5)What does Bob want Mike to tell him? A.?The seasons in Tianjin.?????????????????????????????????????B.?His favourite season. C.?The seasons in Australia.?????????????????????????????????D.?The weather in Tianjin. 3.根据短文内容,选择最佳答案。 ??? Tom and Mike are good friends. They are kind to children. They want to find summer jobs. One day Tom tells Mike that Beidaihe Kids Summer Camp needs help with sports, music and computers. They are both very glad to hear(说) this. Tom can play basketball and volleyball, and he can swim, too. Mike can play the violin, the trumpet, the drums and the guitar. Tom and Mike like computers very much. Can they join the Summer Camp? (1)Tom and Mike want to ______. A.?help with sports, music and computers??????????B.?be good with children C.?join the Summer Camp????????????????????????????????????D.?get help from the Camp (2)What does the Summer Camp need help with? A.?Flying kites.?????B.?Sports, music and computers.?????C.?Making cakes.?????D.?Drawing pictures. (3)Tom can play ______. A.?balls????????????????????????????B.?computer games????????????????????????????C.?music????????????????????????????D.?violin (4)Mike can play _____. A.?the drums?????????????????????????B.?volleyball?????????????????????????C.?basketball?????????????????????????D.?football (5)What do Tom and Mike both like? A.?Football.?????????????????????????B.?Computers.?????????????????????????C.?Swimming.?????????????????????????D.?Sports. 4.?? Bob was cutting a branch(树枝) off a tree in his garden. While he was sawing(锯), another man passed in the street. He stopped and said, “ Excuse me, but if you continue (继续)to saw(锯) that branch like that, you will fall down with it.” He said this because Bob was sitting on the branch and cutting it at a place between himself and the trunk(树干) of the tree. ?? Bob said nothing. He thought, “ This is some foolish(愚笨的) person who has no work to do and goes about telling other people what to do and what not to do.” ?? The man continued on his way. Of course, after a few minutes. The branch fell and Bob fell with it. ?? “My God!” he cried. “That man knows the future!” and he ran after him to ask how long he was going to live. But the man had gone. (1)One day Bob was cutting a branch_______a tree in his garden. A.?on?????????????????????????????????????????B.?in????????????????????????????????????????C.?at?????????????????????????????????????????D.?off (2)While Bob was sawing, another man_______. A.?told him to stop working?????????????????????????????????B.?told him he would fall down C.?would borrow something from him???????????????D.?would help him saw that branch (3)After hearing the man’s words, Bob thought that________. A.?that was a foolish person.????????????????????????????????B.?that was a wise person C.?that was a proud person??????????????????????????????????D.?that fellow cheated him (4)What happened to Bob after a few minutes? A.?The branch fell.????????????????????????????????????????????????B.?Bob fell down to the ground. C.?Bob was hurt himself. ????????????????????????????????????D.?Both A and B. (5)This story is about ________. A.?a foolish man??????B.?a wise man??????C.?cutting a tree??????D.?that we need to take good advice 三、选词填空(词汇运用)(共1题;共10分) 5.选用方框内所给词的适当形式填空。 you?? cross?? act?? child?? laugh The boy wants to be an ________ just like Jackie Chan. Tony, believe ________? and you are sure to succeed. We couldn’t help ________after we watched Zhao Benshan’s funny performance. You are supposed to look around when you walk________the street. Chocolate is usually the________? favorite food. 五、语法填空(共1题;共20分) 7.阅读下面短文,在空白处填入一个适当的词,或填入括号中所给单词的正确形式。 ??? Alice is a middle school student. Every morning she gets up early. After she gets ________ (dress), she goes out to do some exercise first. She is good at ________ (run). She usually runs for half an hour. Then she has breakfast after that, she brushes her________ (tooth).At7:10, she ________ (leave) for school. ??? ________ far is it from her home to school? It's about ten kilometers. Then, how does she get to school? First, it takes her five minutes ________ (ride) to the bus stop. Then she goes to school by bus. The bus ride usually takes about fifty minutes, ________ it's never boring. Because she can ________ (talk) to her classmates about funny things on the bus. Her school starts at ________ quarter past eight in the morning and finishes at four in the afternoon. Then she goes home and helps her mother ________ dinner. 六、任务型阅读(共1题;共10分) 8.任务型阅读。 Li Xiaoyun's Personal Profile English name: Michelle Date of birth: March 16th, 1987 Height: 1.68 m Birthplace: Lanzhou, China Address: Melbourne, Australia Hobbies: singing and listening to music Favourite sports: playing basketball Favourite colours: blue and black 阅读以上信息,完成下面短文。 ??? Li Xiaoyun is a 22-year-old girl. Her ________?name is Michelle. She is Number One in the Super Girls of 2009. She is 1.68m tall. She was born in ________, China, but now she lives in Melbourne, Australia. She loves singing and ________?to music very much. And also she can play ________?and the piano. Her favourite colour is blue and ________. 七、书面表达(共1题;共15分) 9.书面表达 在英语课上,同学们对以下漫画展开了讨论,请根据漫画内容和提示写一篇80-100词的英语短文(短文开头已给出,不计入总词数)。 提示:1)描述漫画内容; 2)分析父母的这种行为对孩子的影响(如感到被忽略,不利于孩子发展等); 3)你认为对孩子来说什么是最重要的。 首句:Some parents think money is what their children need most. 首句仅供选择使用。 参考词汇:feel left out, influence, development 答案 一、完形填空 1. (1)B;(2)D;(3)A;(4)B;(5)A;(6)C;(7)A;(8)B;(9)D;(10)B; 二、阅读理解 2. (1)B(2)A(3)A(4)C(5)A 3.(1)C(2)B(3)A(4)A(5)B 4. (1)B(2)A(3)A(4)D(5)D 三、选词填空(词汇运用) 5. actor;yourself;laughing?;across?;children's 五、语法填空 7. dressed;running;teeth;leaves;How;to ride;but;talk;a;with 六、任务型阅读 8. English;Lanzhou;listening;basketball;black 七、书面表达 9. Possible version: ??? Some parents think money is what their children need most. As we can see in the picture, Xiao Yu's mother has no time to stay with her son because she is busy making money to provide her son with the best education. However, Xiao Yu's reply is surprising. He decides to work hard and when he grows up, he will make much money to send her mother to the best old people's home. ??? For some parents, money is the only way to show their love. Children often feel left out. It influences their development. In my opinion, the best gift from parents is their love and care. Parents should spend more time with their children even though they are busy.? (100 words)

    • 期末试卷
    • 2019-06-15
    • 下载3次
    • 33.08KB
    • 15620710540
  • ID:4-5949918 山东省聊城临清市2017-2018学年第二学期期末考试八年级英语试题(扫描版含答案,无听力音频和材料)

    初中英语/期末专区/八年级下册

    • 期末试卷
    • 2019-06-13
    • 下载4次
    • 3396.5KB
    • jackwyc
    进入下载页面

    免费资料

  • ID:4-5939905 [精] 名校调研系列卷--吉林省新目标八年级下册英语期末测试题(含答案)

    初中英语/外研(新标准)版/八年级下/本册综合


    名校调研系列卷·每周一考(八下)
    期末测试
    满分: 120 分 时间: 90分钟 得分: ____________
    题目
     一
     二
     三
     四
     总分
    
     得分
    
    
    
    
    
    
    一、基础知识(共35分)
    根据句意及首字母提示完成句子。(10分)
    The man cut the watermelon into halves with a k_______ .
    The girl feels l_______ because she has few friends .
    ---Could you please help me s_________ the floor
    ---Sure.
    My father doesn’t a_______ me to drink wine .
    The desk is made of w________ .
    用括号内所给单词适当形式填空。(10分)
    Some of the _______(neighbor) can’t stand the loud music from the party .
    It’s ______(fair) that girls aren’t allowed to take part in the sports meeting .
    Amy was unlucky that she ________(drop) her sunglasses into the water .
    Good ________(communicate ) is important for business .
    Phone me if there are new ______(develop )
    单项选择 从每小题所给的三个选项中,选出一个正确答案。(15分)
    ( ) 1. What _______ honest boy ! We should learn from him
    A a B an C the
    ( ) 2. ---Your bedroom is so dirty . Would you please ______ , Peter
    ================================================
    压缩包内容:
    2019名校调研系列卷八下每周一考 期末测试(含答案).doc

    进入下载页面

    需要精品点:2个

  • ID:4-5927608 [特供] 山东省聊城市莘县2018-2019学年第二学期八年级英语第二次月考试题(扫描版含答案,无听力音频和文字材料)

    初中英语/月考专区/八年级下册

    • 月考试卷/名校月考
    • 2019-06-06
    • 下载1次
    • 2788.5KB
    • jackwyc
    进入下载页面

    校网通专供

  • ID:4-5888096 八年级英语下册Module 4 Seeing the doctor检测题(含答案)

    初中英语/外研(新标准)版/八年级下/Module 4 Seeing the doctor/本模块综合与测试

    (新版)八年级英语下册Module 4 质量检测综合试卷 一:单项选择: ( ) 1. Though it began ______________, the farmers went on ____________ in the field. A. rain; work B. raining; with work C. to raining; to work D. to rain; working ( ) 2. What’s the matter ____________ him? A. for B. to C. with D. from ( ) 3. He found it difficult ____________ others with English. A. help B. helping C. helped D. to help ( ) 4. --- Do you like this kind of paper? --- Yes, it __________ very nice. A. is felt B. felt C. is feeling D. feels ( ) 5. --- What’s your daughter’s trouble? --- _______________. A. She’s at work. B. She has worked. C. She has not worked. D. She has got a fever. ( ) 6. Don’t worry about me. I ______________ better. A. am getting B. get C. got D. will get ( ) 7. We all know it is____________ for us to eat in the dirty free market. A. health B. healthy C. unhealthy D. unhealth ( ) 8. The story sounds ______________. A. to be true B. as true C. being true D. true ( ) 9. The story makes us _______________. A. to laugh B. laughing C. laugh D. laughed ( ) 10. _____________ I haven’t got a very good job, surfing makes me very __________. A. Although; fit B. But; fit C. Although; to fit D. But; to fit ( ) 11. The Internet __________ it easy to get much new information in a short time. A. finds B. makes C. feels D. takes ( ) 12. There is ____________ waste. A. too much B. too many C. much too D. very much ( ) 13. _________ is important for us ___________ master computer. A. It ; to B. It ; / C. That ; / D. This ; to ( ) 14. You _____________ treat a child as a man. A. should B. shouldn’t C. must D. could ( ) 15. If you want to be healthier, you have to __________ more exercise. A. make B. take C. look D. think ( ) 16. --- Why do you always sleep _____________? --- Because I’m afraid of the dark. A. by yourself B. with the door open C. with the window open D. with the light on ( ) 17. My bike is broken. Could you help me to ____________? A. fix it up B. set it up C. make it up D. put it up ( ) 18. The people in Ya’an have met lots of difficulties, but they haven’t ___________ hope. A. picked up B. given up C. looked for D. waited for ( ) 19. --- Do you know Mo Yan? --- Of course. He won the 2012 Nobel prize for Literature _______ the age of 57. A. in B. at C. in D. to ( ) 20. --- You won he first prize in the Physics competition. --- _____________. I made several terrible mistakes. A. I think so. B. You must be joking. C. You are welcome. D. It doesn’t matter. ( ) 21. ______________ useful the iPhone 5 is! But I can’t afford it. A. How B. What C. How a D. What an ( ) 22. He will have to watch his _____________ because of his serious stomach problem. A. style B. diet C. smell D. menu ( ) 23. The man makes a living ___________ teaching. A. without B. with C. by D. in ( ) 24. --- How long may I __________ the book? --- For two weeks. A. borrow B. lend C. keep D. buy ( ) 25. Sanya is a beautiful ciry. I _____________ there twice. A. have gone B. have been C. have gone to D. have been to ( ) 26. Jennifer takes a lot of exercise every day and she is always full of ____________. A. knowledge B. energy C. change D. courage ( ) 27. Mark __________ in China for 10 years and now he teaches Chinese in Britain. A. has worked B. worked C. had worked D. is working ( ) 28. Hurry up! The concert ____________ for ten minutes. A. has begun B. has been on C. began D. was on ( ) 29. --- ____________ will the bridge be finished? --- In a few months. A. How soon B. How long C. How often D. How far ( ) 30. “Unhappy” has the same meaning __________ “sad”. A. as B. like C. to D. for ( ) 31. I don’t have any brothers or sisters. I ___________ feel a little lonely. A. did B. do C. must D. must ( ) 32. Miss Yang likes the children _________ the books __________ the reading room. A. read; in B. to read; in C. see; at D. to see; in ( ) 33. Lucy is pretty healthy. She exercises __________, and __________ eats junk food. A. always; never B. every day; often C. sometimes; every day D. every day; never ( ) 34. I think my father is kind of unhealthy. He ____________ exercises. A. hardly ever B. sometimes C. often D. usually ( ) 35. ___________ the other sports, nobody enjoys them. A. As for B. Although C. But D. And 二:根据汉语提示完成句子: 1. I am feeling very well _____________ ______________ ______________ (目前)。 2. ___________ ____________ ____________ (嗓子痛) can give you a ______________ (发烧)。 3. I have a ______________ (牙痛). I need __________ __________ ___________ _________(看牙医)。 4. She ____________ _____________ ____________ (参加) the same training with us. 5. Mary is in ______________ _______________ (身体状况良好) now. 6. 你应该多喝热水。 You _____________ drink _____________ hot water. 7. 早睡觉对你的健康有好处。 __________ __________ __________ __________ is good __________ ___________ ___________. 8. 我相信我们的中国梦一定会实现。 I believe our Chinese dreams will _____________ _____________. 9. 当琳达听到这个好消息的时候,亲不自禁地笑了。 When Linda heard the good news, she couldn’t _____________ ______________. 10. 他父亲对他做的事情感到自豪。 His father _____________ great ______________ in what he has done. 三:按要求改写句子: 1. I have a cold. (改为同义句) I ___________ ____________ a cold. / I ___________ a cold. 2. Jim has been like this ever since this morning. (对划线部分提问) ____________ ___________ ___________ Jim ___________ like this? 3. This is the boy. His wallet was stolen(被偷了) yesterday. (改为定语从句) This is the boy ____________ wallet was stolen yesterday. 4. The woman is in the next room. She brought us the letter yesterday. (改为定语从句) The woman ___________ ___________ us the letter yesterday is in the next room. 5. For her to go there alone at night will be a mistake. (改为同义句) ___________ will be a mistake for her ____________ go there alone at night. 6. What’s the trouble? (改为同义句) ______________ _______________ _______________? 7. He doesn’t feel very well. (改为同义句) He _____________ ______________ very well. 四:补全对话: M: Hello, who’s that speaking? W : __________________________________? (1) M : Hi, Mary. W : Hi, Jim. You didn’t come to school yesterday. ______________________________________? (2) M : I was hurt in a car accident. W : _________________________________. (3) Is it serious? M : Nothing serious. W : Did you see a doctor? M : Of course. W : ___________________________________________? (4) M : The doctor asked me to stay in bed for one or two days. W : Take care of yourself. When are you going to school? M : ____________________________________________. (5) I’m afraid I will miss more lessons. W : Don’t worry. I will help you. M : Thank you. 五:阅读理解: Bob had a terrible toothache. It kept his awake all night. He couldn’t eat anything cold or hot. If Bob ate anything sweet, the pain could nearly kill him. The next morning, Bob went to work. He did not want to ask for leave from work because he had just got this new job, he likes it very much, and he didn’t want to lose it. So he had to take some medicine every two hours to stop the pain. How ever, the tooth hurt so much when he tried to eat his lunch. He knew he had to see a dentist. He asked his boss for two hours’ leave. The boss could see that Bob was in great pain, and told him to rest for half a day. After examining his teeth carefully, the dentist said, “I can see the problem. There is a hole in one tooth. I’m afraid the hole is too big to fill. I must pull the tooth out.” “That’s all right,” Bob said, “Let me have it, please.” “Why do you want the bad tooth back?” the dentist asked. “I want to take revenge on it. I’m going to take it home, put it in a bowl of hot water with honey and watch it experience the pain.” Bob said. ( ) 1. What happened to Bob during his terrible toothache? A. He could sleep every well. B. He couldn’t sleep at all. C. He could eat anything cold. D. He couldn’t go to work the next morning. ( ) 2. Why did Bob ask for leave at last? A. Because he couldn’t stand the pain. B. Because he didn’t feel the pain any more. C. Because he got a new job. D. Because he hated his job. ( ) 3. How long did the boss tell Bob to rest? A. For two days. B. For one and a half days. C. For one day. D. For half a day. ( ) 4. What did the dentist do with the bad tooth? A. He pulled it out. B. He did nothing to it. C. He put some honey into it. D. He filled some medicine in it. ( ) 5. What is the meaning of the underlined phrase “take revenge on” in the last part? A. 嫉妒 B. 羡慕 C. 报复 D. 回忆 When people have a cold, a fever, or the flu(流行性感冒), they usually go to the doctor for help, or they get some medicine from the drugstore(药房). But many people also use home first—aid ways(家庭救助方式) for common illnesses. The following are some simple examples. Colds: Lots of people eat hot chicken soup when they have a cold. They find it can make the head and the nose clear. Some people drink hot lemonade with red pepper and sugar. Burns: First find out how bad it is, and then put the burned area under cold running water. It’s important not to put ice on the burn. Cuts: Cover the cut with a clean cloth first. Then press it hard. If it’s a deep and serious cut, go to a doctor as quickly as possible. Sore throats: Drinks some hot tea with honey. Or put pepper on slices of meat and tie them your throat with a cloth. Headaches: Put an ice bag or a cold cloth on your head, or wash your face with cold water. It’s also a good idea to put your hands into hot water and let them stay there for several minutes. ( ) 1. Eating chicken soup can never make the head and the nose clear when you have a cold. ( ) 2. If you burn yourself by accident, you can put ice on the burn. ( ) 3. You need to see a doctor at once if the cut is deep and serious. ( ) 4. Drinking some hot tea with honey is helpful to your sore throat. ( ) 5. When you have a headache, it’s a good idea to put your hands into cold water for several minutes. 参考答案: 单项选择: 1—5 :D C D D D 6—10:A C D C A 11—15 :B A A B B 16—20:D A B B B 21—25:A B C C B 26—30:B A B A A 31—35:B B D A A 完成句子: 1. at the (this) moment 2. A sore throat 3. toothache ; to see the dentist 4. takes part in 5. excellent condition 6. should ; more 7. Going to bed early; for your health 8. come true 9. help laughing 10. takes pride in 按要求改写句子: 1. have got ; catch 2. How long has ; been 3. whose 4. who brought 5. It ; to 6. What’s the matter 7. isn’t feeling 补全对话: 1. This is Mary (speaking). 2. What’s wrong (the matter) with you? 3. I’m sorry to hear that. 4. What did the doctor ask you to do? 5. Tomorrow 阅读理解: 1—5 : B A D A C 判断对错: 1—5 : F F T T F

    • 单元测试
    • 2019-05-27
    • 下载4次
    • 51KB
    • sunxuewang
  • ID:4-5888095 八年级英语下册Module 3 Journey to space 检测题(含答案)

    初中英语/外研(新标准)版/八年级下/Module 3 Journey to space /本模块综合与测试

    (新版)八年级英语下册Module 3质量检测综合试卷 一:选择填空: ( ) 1. --- What does Mr Ma do? --- He is a driver. He _________ a city bus for over thirty years. A. drives B. is driving C. has driven D. drove ( ) 2. John and I _________ friends for eight years. We got to know each other at a Christmas party. A. had been B. have been C. been D. has been ( ) 3. --- ______________ to the United States? --- No, never. But I went to Canada a few years ago. A. Have you been B. Have you gone C. Did you go D. Will you go ( ) 4. --- I hear your father __________ to Japan once. --- Yes. He __________ there last year. A. went; has been B. has been ; went C. goes ; went D. has been ; has been ( ) 5. --- Have you ever been to Water World, Tom? --- No. I’ve _________ been there. A. ever B. already C. never D. just ( ) 6. His brother has been to Hainan twice ____________. A. after B. before C. since D. when ( ) 7. --- I’m not feeling well. I’ve got a cold. --- ________________ A. What’s wrong? B. Have you been to the hospital yet? C. What’s the matter? D. What did you do? ( ) 8. --- Mum, may I go out and play basketball? --- _________ you _________ your homework yet? A. Do ; finish B. Did ; finish C. Have ; finished D. Must ; finish ( ) 9. --- _______ you ________ anywhere before? --- Yes, but I can’t remember where I _______. A. Did ; surf ; surfed B. Have ; surfed ; surfed C. Have ; surfed ; have surfed D. Did ; surfed ; have surfed ( ) 10. I arrived __________ Beijing __________ Friday morning. A. in ; on B. on ; in C. at ; on D. at ; in ( ) 11. __________ of us have been to Guangzhou. But Jim has. A. Nobody B. Somebody C. None D. No one ( ) 12. The new bike __________ me 280 yuan. A. took B. paid C. spent D. cost ( ) 13. About two _____________ visitors go to the museum every year. A. millions B. million C. millions of D. million of ( ) 14. --- Could I speak to Jim? --- Sorry. He ___________ the library. A. has been to B. goes to C. has gone to D. won’t go to ( ) 15. Please show your books ___________ Kate. A. for B. at C. on D. to 二:根据汉语提示完成句子: 1. We have ______________(已经) finished junior middle school. 2. My grandmother has never ______________(联系) with us. 3. None of this is _________________(不可能). 4. In the 19th century, gold was _______________(发现) in California. 5. We should protect our __________________(环境). 6. 孩子们在干什么: What are the children ___________ ___________? 7. 在不久的将来,会有更多的中国宇航员被中国的神舟飞船送入太空。 More Chinese ___________ will be sent into space by China’s Shenzhou __________ in the new future. 8. 2013年6月,神州10号被发射进入太空。 The spaceship SHENZHOU—10 was __________ __________ __________ __________ in June, 2013. 9. 杨利伟在太空船上花了大约21个小时,围绕地球转了14圈。 It _________ Yang Liwei about 21 hours __________ __________ the earth 14 times in his _________. 10. 你听到最新消息了吗? Have you _____________ the ____________ news? 11. 我每天起得早,为的是赶上头班车。 I get up early ____________ ___________ ___________ catch the early bus every day. 12. 到那里已用了几个月的时间。 It ____________ _____________ several months to ____________ there. 13. 我相信我们的中国梦一定会实现的。 I believe our Chinese dreams will _____________ ______________. 14. 他们为什么还没有给我们发送信息呢? Why ____________ they ____________ us a message? 15. 太空中有数以百万计的星星。 There are _____________ _____________ stars in space. 三:句型转化: 1. Why do you send her flowers? = _________ do you send her flowers __________? 2. They came here a moment ago. = They __________ already ___________ here. 3. Remember to shut down the computer. = ____________ ___________ to shut down the computer. 4. Jim bought the MP4 yesterday. = Jim ___________ ___________ the MP4. 5. I bought the CD last week. = I __________ ___________ the CD for a week. 6. I have been to London before. (改为否定句) I ___________ ___________ been to London before. 7. He hasn’t come to school because he’s ill. (划线提问) ___________ ___________ he come to school? 8. He has learned English for 5 years. (划线提问) _________ _________ _________ _________ learned English? 9. I bought a new bike just now. (用just改写) I __________ just ___________ a new bike. 10. He began to teach English three years ago. = He _________ __________ English _________ three years 四:完形填空: In the universe, there is the earth, the moon, the sun, the stars and all other things too far away ___(1). The earth is one of the sun’s planets, and the moon is our satellite. The moon is about three hundred and eighty thousand kilometers away ____(2) the earth, but it’s our ____(3) neighbour in space. It ___(4) more than three days to get there by spaceship. No man ___(5) farther than the moon, but spaceship ___(6) people have reached other planets. Of ___(7) the stars the sun is the nearest to the earth. ___(8) other stars are even bigger and brighter than the sun. They look small only ___(9) they are much farther away. You ___(10) see them in the daytime. But if you go out at night, you’ll be able to see many of them. ( ) 1. A. see B. to be seen C. seeing D. seen ( ) 2. A. over B. below C. down D. from ( ) 3. A. nearer B. the nearer C. nearest D. the nearest ( ) 4. A. takes B. took C. taken D. taking ( ) 5. A. travel B. traveled C. has traveled D. have traveled ( ) 6. A. with B. without C. for D. to ( ) 7. A. all B. some C. may D. any ( ) 8. A. Thousand of B. Hundred of C. Million of D. Millions of ( ) 9. A. when B. because C. if D. for ( ) 10. A. must B. mustn’t C. can D. can’t 五:阅读理解: The sun is a huge, hot , bright star. It is important because without it there would be not life on the earth. The sun gives us light and heat. All living things need light and heat from the sun to live with. They use the light from the sun to make food. We cannot make our own food, but plants can. All the food we eat comes from plants in a food chain which starts with the sun. For example, Sun potatoes chips sun corn hens eggs sun wheat bread Animals need sunlight, too. Just like us, their food comes from a food chain which begins with the sun and the plants. Sun leaves caterpillar(毛虫) bird sun seaweed(海藻) small fish whale Sunlight means we can see during the day. If there was no sun, it would be dark all the time. Even when the sky is cloudy, the sunlight is very strong and it shines through the clouds. ( ) 1. Which of the following tells us what the sun is like? A. Huge B. Hot C. Bright D. All above ( ) 2. What are the two main things the sun gives us? A. Light and heat. B. Heat and eggs. C. Corn and light. D. Wheat and bread. ( ) 3. Why can we still see during the day when it is cloudy? A. Because the earth gives light all day and all night. B. Because the moon gives us light all day long. C. Because the sunlight can shine through the clouds. D. Because the clouds give light. ( ) 4. All the food we eat comes from plants ____________. And it starts with the __________. A. in the sky ; earth B. in a food chain ; sun C. in the sea ; soil D. on the land ; water ( ) 5. __________ can make their own food. A. Animals B. Human beings C. Plants D. Both A and B What do you want to be when you grow up? An astronaut? It is not an easy thing. An astronaut needs a strong body and mind. You still have a long way to go. Astronauts can live upside down(颠倒着). They do this not only during sleep, but also during eating and going to the washroom. Before they fly into space, they have lots of practice. Each upside—down training time lasts 20 days. Astronauts can’t get dizzy(眩晕的). A spaceship is not a plane. When it goes up, the gravity(重力) will break people’s bones. So astronauts must have strong bodies for this. They can’t get a headache or be sick. In some spaceships, astronauts aren’t just spaceship drivers but also machine repairers(修理工) and scientists. They have to know every part of the spaceship and how it works. If something goes wrong, they have to know how to repair it. Sometimes they do some scientific experiments(科学实验) in space. Astronauts need to know how to live in the wild. They take a knife and a gun(枪) into space. If they land in forests on the earth when they come back, they can keep off wild animals. 阅读短文,判断对错: ( ) 1. Anybody can become an astronaut if he/she wants to. ( ) 2. An astronaut needs only strong body. ( ) 3. Astronauts can live upside down not only during sleep. ( ) 4. Astronauts can get dizzy in a spaceship. ( ) 5. Astronauts are also repairers. 参考答案: 一:1—5 : C B A B C 6—10 : B B C B A 11—15 : C D B C D 二:1. already 2. communicated 3. impossible 4. discovered 5. environment 6. up to 7. astronauts; spaceship / spacecraft 8. sent up into space 9. took; to circle ; spaceship 10. heard ; latest 11. in order to 12. has taken ; get / reach 13. come true 14. haven’t ; sent 15. millions of 三:1. What / for 2. have / been 3. Don’t forget 4. has bought 5. have had 6. have not (never) 7. Why hasn’t 8. How long has he 9. have / bought 10. has taught / for 四:1—5 : B D C A C 6—10: B A D B D 五:1—5 :D A C B C 1—5 : F F T F T

    • 单元测试
    • 2019-05-27
    • 下载5次
    • 47.5KB
    • sunxuewang
  • ID:4-5888090 八年级英语下册Module 2 Experiences检测题(含答案)

    初中英语/外研(新标准)版/八年级下/Module 2 Experiences /本模块综合与测试

    (新版)八年级英语下册Module 2 质量检测综合试卷 一:选择题: ( ) 1. Have you found your ruler _____________? A. either B. just C. yet D. ever ( ) 2. The train should arrive at the station ______________. A. on time B. in time C. at a time D. all time ( ) 3. Lucy often __________ books __________ the library. A. borrow ; from B. borrows ; from C. lend ; to D. lends ; to ( ) 4. I have seen him ____________. A. ago B. before C. a week ago D. a week before ( ) 5. --- _________ he __________ the blackboard yet? --- Yes, he _________ it a few minutes ago. A. Did ; clean ; has cleaned B. Has ; cleaned ; cleaned C. Was ; cleaning ; cleaned D. Has ; cleaned ; clean ( ) 6. He has ________ been to Beijing, has he? A. already B. yet C. ever D. never ( ) 7. I __________ never __________ to Alaska. A. has ; been B. have ; gone C. has ; gone D. have ; been ( ) 8. What’s the _________ of a plane ticket to the USA? A. prize B. prices C. prizes D. price ( ) 9. Those are my most exciting ______________. A. experiences B. experience C. news D. moment ( ) 10. Have you ever visited __________ the United States? A. / B. to C. at D. on ( ) 11. --- What do you think of the cake? --- It tastes __________. I’d like to have another. A. well B. bad C. delicious D. hot ( ) 12. Let’s go and __________ hello to Mrs White. A. speak B. say C. talk D. tell ( ) 13. I spent half __________ hour finishing __________ work. A. a ; a B. an ; a C. an ; the D. an ; / ( ) 14. The _________ of an air ticket from Dalian to Guangzhou is 1800 yuan. A. price B. money C. pay D. use ( ) 15. _________ you ever _________ abroad? A. Have ; been B. Have ; gone C. Did ; go D. Has ; been ( ) 16. When I first ate in __________ restaurant, I didn’t know what I should do. A. west B. western C. northwest D. southwest ( ) 17. You’d better hurry. The plane will __________ in an hour. A. take out B. take up C. take off D. take away ( ) 18. All the tickets have ___________. I’m sorry you’re too late. A. sell B. sold C. sell out D. sold out ( ) 19. --- Have you seen the film? --- No, I have __________ seen it before. A. just B. ever C. never D. already ( ) 20. If you work hard, your dream will ____________. A. come in B. come up C. come true D. come on ( ) 21. A group of _____________ are talking with two _____________. A. German ; Frenchmans B. Frenchmans ; German C. German ; Frenchmen D. Frenchmen ; Germans ( ) 22. --- ___________ have you been to China? --- Only once. A. How often B. How many times C. How long D. How soon ( ) 23. What a _____________ song! She sang ____________. A. wonderful ; wonderfully B. wonderfully ; wonderful C. wonderful ; wonderful D. wonderfully ; wonderfully ( ) 24. --- ___________ you ___________ the dog yet? --- Yes, I _________ it just now. A. Have ; fed ; fed B. Did ; feed ; fed C. Have ; fed ; have fed D. Did ; feed ; have fed ( ) 25. I didn’t go __________. I stayed at home. A. somewhere B. anywhere C. nowhere D. it ( ) 26. --- ___________ do you write to your friend? --- Once a week. A. How many B. How often C. How long D. How far ( ) 27. --- Where is uncle? --- He ___________ Beijing. A. went to B. will go to C. has gone to D. has been to ( ) 28. --- Have you ever been to Shanghai, Mary? --- Yes, I ___________ there for three days with my parents last month. A. have gone B. have been C. went D. was ( ) 29. --- Daddy, don’t forget to buy the tickets for us. I don’t want to lose the chance. --- OK, dear. I _______________. A. don’t B. won’t C. couldn’t D. needn’t ( ) 30. This kind of skirt looks ___________ and sells ____________. A. nice ; well B. nice ; good C. well ; well D. good ; nice 二:用所给词的适当形式填空: 1. Look! Someone _______________ ( dance ) over there. 2. --- Where is Mr. Wu now? I _________________ ( not see ) him for a few days. --- He has gone to Tibet. 3. There ______________ ( be ) a football game in our school next week. 4. The train ____________ just ____________ ( arrive )? 5. The college student ______________ just ____________ ( leave )? 6. They ________________ ( not come ) back yet. I think they will come back in an hour. 7. ____________ she ____________ ( finish ) her homework yet? 8. --- What kinds of books have you ______________ ( get )? --- Picture—books and story—books. 9. I’ve never ______________ ( see ) my aunt. 10. Thank you very much for _______________ ( carry ) water for me. 11. --- Have you ever _____________ ( be ) to Japan? --- No, never. 三:根据汉语提示完成句子: 1. 你可以编一个故事。 You can __________ _____________ a story. 2. 萨利已经要请我有时间到英国去她那儿看看。 Sally __________ ___________ me to stay with her in England one day. 3.你参加过比赛吗? Have you ever ____________ a _____________? 4. 我不认识叫斯科特的人。 I don’t know anyone ____________ Scott. 5. 该考虑一下我们的暑假计划了。 It’s time to ___________ ___________ our plan for the summer vacation. 6. Have you ever __________ ___________ ___________? (吃过西餐) 7. Have you ever had a dream ____________ ____________?(有过一个梦想成为现实) 8. Have you __________ ___________ ____________?(曾经出过国) 9. He’s a _____________ Chinese ______________. (著名的音乐家) 10. Have you ever ____________ to a rock ____________?(去过摇滚音乐会) 11. Is there _____________ she hasn’t _____________?(她没参观过的地方) 四:补全对话: A: Hi, Jim. I haven’t seen you for a long time. ____________________________(1) B: I have been to England. A: Really? __________________________(2) B: I came back two days ago. A: ________________________________(3) B: Yes. I saw many beautiful places during the flight and I enjoyed myself. A: ________________________________(4) B: Certainly! I can’t miss anything beautiful. I’ve taken more than five hundred photos. A: ________________________________(5) B: Brilliant! 五:完形填空: He who has never been to the Great Wall is not a true man. The US President Barack Obama is a ______(1) man. Obama had a _______(2) days’ visit to China from 15th to 18th November, 2009. He had a very busy schedule(日程). But he still spent _______(3) visiting the Forbidden City and the Great Wall. ______(4) a leader visits another country, he or she sometimes goes to the country’s most _______(5) places. It is to show the respect(尊敬) to the local ________(6). For the leaders, it’s also a good time to ______(7) during a tiring foreign trip. Obama spent 50 minutes in the Forbidden City on the afternoon of 17th November. He thinks the Forbidden City is a wonderful place to visit. He said, “I’ll _______(8) with my girls and my wife.” On 18th November, he paid a quick visit to the Great Wall at Badaling. There, he _______(9) a moment of peace. “It’s magical. It reminds you ________(10) the course(进程) of history.” Obama said about the Great Wall. ( ) 1. A. true B. great C. busy D. hurry ( ) 2. A. two B. three C. four D. five ( ) 3. A. sometimes B. some times C. some time D. sometime ( ) 4. A. So B. When C. Though D. Because ( ) 5. A. interesting B. famous C. thrilling D. exciting ( ) 6. A. culture B. food C. sight D. people ( ) 7. A. speak B. discuss C. relax D. tell ( ) 8. A. come back B. come up C. come out D. come ture ( ) 9. A. dreamed B. enjoyed C. understood D. saw ( ) 10. A. of B. at C. on D. in 六:阅读理解: “Who needs a shopping mall(购物中心) if you have Taobao?” says Wang Lin, 28, a writer in Beijing. Taobao, China’s largest online shopping site(网上购物网站), has become an important paart of Wang Lin’s life. She spends lots of money on Taobao. A growing number of Chinese Internet users like Wang have found the joys of online shopping. Most online shoppers are students or young workers. More women shop on line than men. It was reported that more than 250 billion(十亿) yuan was spent on online shopping last year, 80% through Taobao. Taobao means “looking for treasure” in Chinese. People can find almost everything they need on Taobao, from clothes to books, from candies to DVD players. You may question the security of online shopping, Wang Lin said, “It’s vry safe and convenient(便利的). Unless you receive the the products from the sellers and are satisfied with them, the shop owner will not get the money. You can also get money back if you want to return the products.” ( ) 1. What are the most popular on line? A. Candies and DVD players. B. Clothes and books. C. Clothes and home—using products. ( ) 2. Taobao is ________________. A. a shopping mall B. an online shopper C. an online shopping site ( ) 3. Most online shoppers are ________________. A. young B. old C. babies ( ) 4. What does the underline word “security” mean? A. 质量 B. 安全 C. 信誉 ( ) 5. Which is the best title(标题) of the passage? A. Wang Lin’s Life B. Online shopping in China C. Shopping on line is not safe 七:综合填空: Dear Celine. I’m writing to tell you about my Christmas holiday. My family have been in Japan for two weeks. We have v____________(1) Tokyo. Tokyo is the c______________(2) of Japan. And we have skied in Hokkaido. This is an island to the north of Japan. I’m very excited about the e____________(3). I’ve neither been to Japan nor skied before, and I have never s___________(4) snow! My friend Carol went skiing last year. Unfortunately, she h___________(5) her leg! The w____________(6) in Tokyo is very cold. It is even colder at n_____________(7). We’ve stayed in Tokyo for three days. I have b____________(8) a lot of presents. It’s f____________(9)! We’ve spent Christmas and the New Year in Tokyo. We will l__________(10) Japan on January 2nd. Well, that’s all for now. I’ll spend you a postcard from Japan. 参考答案: 一:1—5 : C A B B B 6—10 : D D D A A 11—15 : C B C A A 16—20 : B C D C C 21—25: D B A A B 26—30 : B C D B A 二:1. is dancing 2. haven’t seen 3. is going to be / will be 4. has / arrived 5. has / left 6. haven’t come 7. Has / finished 8. got 9. seen 10. carrying 11. been 三:1. make up 2. has invited 3. entered / competition 4. called 5. think about 6. eaten western food 7. come true 8. ever been abroad 9. famous / musician 10. been / concert 11. anywhere / visited 四:1. Where have you been? 2. When did you come back? 3. Did you have a good journey? 4. Did you take any photos? 5. What do you think of your photos? 五:1—5 : A C C B B 6—10 : A C A B A 六:1—5 : C C A B B 七:1. visited 2. capital 3. experience 4. seen 5. hurt 6. weather 7. night 8. bought 9. fantastic 10. leave

    • 单元测试
    • 2019-05-27
    • 下载5次
    • 53.5KB
    • sunxuewang
  • ID:4-5888087 八年级英语下册Module 1 Feelings and impressions检测题(含答案)

    初中英语/外研(新标准)版/八年级下/Module 1 Feelings and impressions /本模块综合与测试

    (新版)八年级英语下册Module 1 检测题 一:根据句意提示和首字母提示填出所缺单词: 1. I think you dropped too much salt. The noodles taste s___________. 2. I’m afraid of making mistakes. But the teacher asked me to have a t____________. 3. The cake looks so nice. I really want to t___________ it. It must be delicious. 4. Lisa isn’t at home. So I will leave her a _______________(口信). 5. My sister studied very hard and got full ______________(分数) in the exam. 6. The OBBIS volunteers were ______________(自豪的) to help so many blind people in need. 7. I am very _____________(紧张的) because I am going to take a big exam. 8. People usually __________ ___________(握手) when they meet. 9. My father is still in his office. He is still ___________ ___________(在工作). 10. Daming met me on his way home. We ________ ________ ________ ________ _______.(互相问好) 二:用所给单词的形式填空: 1. My younger sister enjoys ______________ ( dance ) and she hopes to be a dancer. 2. “ Why are you late for school again?” said his teacher _____________ ( angry ). 3. --- I don’t know him, either. He may be a ____________ ( strange ). 4. What an _____________ ( excite ) trip it is! We will go there again. 5. Everyone was _______________ ( excite ) at the good news. 三:句型转化: 1. I haven’t received a letter from my sister for a month. (改为同义句) I __________ ___________ __________ my sister for a month. 2. She can speak English. She can also speak Japanese. (改为同义句) She can speak ___________ English ___________ Japanese. 3. What’s the matter with you? (改为同义句) What’s __________ __________ you? 4. The ole man is short and thin. (对划线部分提问) __________ ___________ the old man ___________ ___________? 5. My sister is very shy. (对划线部分提问) __________ __________ your sister __________? 四:选择填空: ( ) 1. --- Dinner is ready. Help yourself, please! --- Wow! It ________ delicious. Could you please tell me how to cook it? A. tastes B. feels C. sounds D. looks ( ) 2. --- Would you like some noodles? --- ___________. I am not hungry now. A. You are welcome B. Yes, please C. No, thanks D. Here you are ( ) 3. The girl looks ____________ and she is sitting on the sofa ______________. A. quiet; quiet B. quietly; quietly C. quiet; quietly D. quietly; quiet ( ) 4. When we heard the good news, we felt _______________. A. excited B. exciting C. bored D. boring ( ) 5. The couldn’t wait __________ their new classmate. A. meet B. meets C. meeting D. to meet ( ) 6. --- Mom, I was the first to reach the top of the mountain. --- Good job, Jack. I’m ___________ of you. A. careful B. proud C. tired D. afraid ( ) 7. They said they would arrive _________ Beijing in two days. A. in B. on C. at D. to ( ) 8. I want to have a rest. I feel ___________ tired. A. kind B. a kind of C. a kind D. kind of ( ) 9. Mo Yan won the Nobel Prize in Literature last year. __________ excellent he is! A. How B. What C. What a D. What an ( ) 10. Don’t go away. I want to tell you ___________. Please wait for a moment. A. something important B. important something C. anything important D. important anything ( ) 11. She asked me __________ about visiting New York. A. how I feel B. how do I feel C. how I felt D. how did I feel ( ) 12. --- ___________ exciting news! --- Yes. It makes everyone happy. A. How B. What a C. What D. How a ( ) 13. Thank you very much for ___________ to my birthday party. A. come B. coming C. to come D. came ( ) 14. Sometimes most of us probably are angry __________ our friends, parents or teachers. A. to B. with C. at D. for ( ) 15. Don’t put too much salt into the soup, or it will be _____________. A. sour B. salty C. sweet D. nice ( ) 16. I don’t go out at night because I am _________ the dark. A. satisfied with B. excited about C. angry with D. afraid of ( ) 17. --- _______________? --- She is very thin, and looks pretty. A. What does she look B. What does she look like C. What does she like D. How does she feel ( ) 18. --- What _________________? --- He has short, black hair. A. is he like B. is like C. does he look like D. is he look like ( ) 19. It’s your fault. You should __________ sorry to him. A. talk B. tell C. speak D. say ( ) 20. It’s interesting _________ with him. He is active and likes to tell jokes. A. talk B. talking C. to talk D. talked 五:根据汉语补全句子 1.我刚做了一个蛋糕。尝一下吧! I have just made a cake. ___________ ___________ __________! 2.大多数孩子喜欢吃甜食。 Most children ____________ ____________ ___________ ___________. 3.在学校,我把很多时间都花在了和我的朋友们演奏古典音乐上。 I __________ a lot of time ___________ classical music with my friends at school. 4.当我不知道如何以正确的方式做事时,我总是很难过。 I’m always sorry _________ I don’t know _________ _________ _________ things in the right way. 5.但是我无法向你表达要去中国的兴奋之情。 But I can’t tell you __________ __________ I am about going to China. 6.你觉得来中国怎么样?_________ do you _________ __________ coming to China? 7.对人们来说,经常说“谢谢你”是有礼貌的,甚至对他们的家庭成员也要说。 It is polite ________people _______ ________ “thank you” very often, even to their family members. 8.你为什么不加入足球俱乐部呢?__________ __________ __________ the football club? 9.我很生我姐姐的气因为她没有帮助我。 I _________ _________ _________ my sister because she didn’t help me. 10.这个红色的灯笼比那个大得多。 The red lantern is __________ __________ __________ that one. 六:完形填空 Mrs. Peters works in a bank. She has two children---Sammy and Annie. Sammy is _________(1) boy. He is seven yeas old. His sister Annie is four. Sammy goes to the ________(2) near his home and studies hard. When Sammy stays at home, he often ________(3) games with Annie while Mrs. Peter is busy doing housework. Sammy loves his sister very much and he is usually ________(4) to her. ________(5) sometimes something unhappy may happen. One Saturday morning, Sammy and Annie were playing in the garden. Their mother was cooking. Suddenly Annie began to cry and ran to her mother in the ________(6). Mrs. Peters asked, “________(7) are you crying, Annie?” “Sammy has broken my toy horse,” Annie answered, crying _________(8). “How did he break it?” her mother asked. Annie ________(9) crying , but did not answer for a few seconds. Then she said, “ I _________(10) him on the head with it.” Hearing this, Mrs. Peters understood the whole thing. ( ) 1. A. a B. an C. the D. one ( ) 2. A. shop B. station C. theatre D. school ( ) 3. A. plays B. asks C. borrows D. watches ( ) 4. A. mad B. nice C. rude D. angry ( ) 5. A. Or B. So C. But D. And ( ) 6. A. bedroom B. bathroom C. kitchen D. reading—room ( ) 7. A. When B. Why C. Where D. What ( ) 8. A. quietly B. happily C. loudly D. friendly ( ) 9. A. stopped B. kept C. hated D. liked ( ) 10. A. hit B. touched C. felt D. put 七:阅读理解 What is your favorite color? Do you like yellow, orange or red? If you do, you must be an active person who enjoys life. Do you like blue? Then you’re probably quiet, shay, and would rather(更喜欢) follow(遵从) than lead(领导) Colors do influence(影响) our moods(情绪). A yellow room makes most people feel more cheerful (快乐,高兴的)and more relaxed than a dark green one; and a red dress brings warmth and cheer to the saddest winter day. On the other hand, black is depressing(令人压抑的). There was a black bridge over the Thames River, near London. The number of people who killed themselves on that bridge used to be larger than on any other bridge in the area until it was repainted green. Light and bright colors make people not only happier but also more active. In the factory, the workers will work better, harder, and have fewer accidents when their machines are painted orange rather than black. ( ) 1. An active person may like _________________. A. yellow, orange, or red B. yellow, black, or red C. orange, blue, or black D. black, red, or blue ( ) 2. Most people feel more ___________ in a yellow room than in a dark green one. A. tired B. bored C. relaxed D. comfortable ( ) 3. Why did more people probably kill themselves on the black bridge than on any other bridge? A. Because the bridge was too crowded. B. Because people didn’t like the bridge. C. Because the color of the bridge was depressing. D. Because they didn’t drive carefully. ( ) 4. In the factory, when the machines are painted orange, the workers will work _____________. A. worse B. harder C. more slowly D. faster ( ) 5. Which could be the best title for the passage? A. Your Favourite Color B. The Secret of Color C. The Color of a bridge D. The meanings of Color 八:任务型阅读 Yang Cangxu has recently become hot on the Internet. He is considered as a hero, and known as “A Professional Life Saviour”, because he has saved 24 people’s lives during the past 26 years. Yang , a typical Chinese farmer, lives in Boaoji, Shananxi province. He is good at swimming, which is also his favorite. When he was young, he joined the army(军队). ①The life in the army had a great influence on him. It also helped to form one of his characters(性格)---being ready to help others. Just seven to eight meters away from his home flows a channel(水渠). The water is very deep and flows fast. There is a bridge over the channel. Walking across the bridge is not an easy thing. From time to time, people fall into the water. ②Otherwise, he or she will be washed away by the water. ③Yang Cangxu is always the first one to rush to the channel to save the drowning person. We must learn from him. 1. 将①处翻译成汉语:_________________________________________________________________ 2. 根据②处内容,完成下面的句子。(每空一词) Otherwise, the water will ____________ him or her _____________. 3. 根据③处内容,将其改为定语从句。(每空一词) Yang Cangxu is always the first one ___________ ___________ to the channel to save the drowning person. 参考答案 一:1. salty 2. try 3. taste 4. message 5. mark 6. proud 7. nervous 8. shake hands 9. at work 10. said hello to each other 二:1. dancing 2. angrily 3. stranger 4. exciting 5. excited 三:1. haven’t heard from 2. both / and 3. wrong with 4. What does / look like 5. What is / like 四:1—5 :A C C A D 6—10 :B C D A A 11—15 :C C B B B 16—20 :D B C D C 五:1. Have a try 2. have a sweet tooth 3. spend / playing 4. when / how to do 5. how excited 6. How / feel about 7. for / to say 8. Why not join 9. was angry with 10. much bigger than 六:1—5 :A D A B C 6—10 :C B C A A 七:1—5 :A C C B B 八:1. 军队的生活对他产生了巨大的影响。 2. wash / away 3. that / rushes

    • 单元测试
    • 2019-05-27
    • 下载4次
    • 52.5KB
    • sunxuewang
  • ID:4-5887000 外研版八年级下册module 4 Unit 1 I haven't done much exercise since I got my computer.课件(44PPT无素材)

    初中英语/外研(新标准)版/八年级下/Module 4 Seeing the doctor/Unit 1 I haven't done much exercise since I got my computer.

    Beaver Nono 头痛 牙痛 胃痛 牙痛 Beaver has got a Beaver has got a Nono has got a Nono has got a 4 A: What’s the matter with…? B: He/She has a … Work in Pairs He has a cold. She has a cold. She has a cough. He has a cough. She has a fever. He has a fever. He has a toothache. She has a toothache. He has a stomach ache. She has a stomach ache. She has a headache. He has a headache. He has a sore back. She has a sore back. He has a sore throat. She has a sore throat. He hurt himself. She hurt herself. He has a heart problem. He has a nosebleed. have a runny nose /running What’s the matter ? 问病症的几种句子 2. What’s the trouble ? 3. What’s wrong ? 1. What’s the matter with…… ? 2. What’s the trouble with…… ? 3. What’s wrong with…… ? ache 、sore和hurt 的区别: ache 是一个名词后缀, 如:toothache , headache ,stomach ache; ache 身体部位+ache:表示……疼 ache 、sore和hurt 的区别: sore sore 是一个形容词,用来修饰名词,指的是身体某一部位的酸痛。 如:sore back, sore throat 疼痛的 ache 、sore和hurt 的区别: hurt hurt是一个动词,指“刺痛,使受伤痛”。如:He hurts his leg.他伤了腿。还可以说“His leg hurts.”他腿疼。 以“我头痛”为例,常见的表达方式有: I have a headache. Language points I have a pain in my head My head hurts. Match the words and expression in the box with the pictures. cough □ fever □ headache□ stomach ache □ toothache □ c e a b d Everyday English ? How can I help you? … ? No, not usually. ? That’s the problem! ? Not really. 1.What’s wrong with Daming? He has got a _______ _______ and a ___. 2.Why has Daming got a stomach ache? Because he has ____ breakfast and ______ _____ food. 3.Does Daming do any exercise? _____ _____. He ________ done much ________ _______ he got a computer last year. 4.What should Daming do to keep healthy? He should _______ _____ fast food and _________ _________ every day. He should also ______ some exercise and ____ some ___. stomach ache headache no eats fast Not really hasn’t exercise since stop eating have breakfast get take medicine Now complete the table about Daming. a stomach ache and a headache three days no breakfast, eat fast food, no exercise stop eating fast food and have breakfast every day, get some exercise, take some medicine Why Illness How long What to do It is easy to look after your (1) ______ . Just do some exercise, such as running. Do not eat fast food! It may give you a (2) ____________. Most illnesses are not dangerous but when you catch a cold or get a (3)______,you may also get a (4)______. This means your (5)____________ is higher than usual. You must go to the doctor. 4. Complete the passage with the words and expression in the box. cough fever health stomach ache temperature health stomach ache cough fever temperature be ill catch/have a cold have a fever have a cough have a toothache have a headache have a stomach ache take sb’s temperature 生病了 感冒了 发烧了 咳嗽 牙疼 头疼 胃疼 量体温 9.what kind of 10. fast food 11. have breakfast 12. that’s why 13. what about doing sth 14. do/get/take exercise 15. 人spend 时+doing sth =It takes 人+时+to do sth 9. 哪种 10.快餐 11.吃早饭 12.那就是……的原因 13.做……怎么样 14.锻炼 15.花时间做某事 16. in front of 17. be harmful to 18. stop doing sth. 19. such as 20. take the medicine 21. It is+形+to do sth. 22. look after sb. =take care of sb 16. 在……前面 17. 对……有害 18.停止做某事 19.例如 20.吃药 21. 做某事是……的 22. 照顾某人 Read and Discuss in groups: 1.医生常问的问题。 2.医生给出的建议。 3.如何表达疾病。 医生常问问题: What’s wrong with you?/ What’s the matter with you? /What’s the trouble with you?/How can I help you? 哪儿不舒服吗? 2. How long have you been like this? 你像这样有多久了? 3.Have you caught a cold? 你感冒了吗? 4. Are you feeling well? 现在感觉好些了吗? 5. Do you have a fever / cough / feel tired? 你咳嗽吗?觉得疲惫吗? 医生常用建议: Don’t worry. It’s not serious. 不要担心,不严重。 2.Stop eating fast food and have breakfast every day. 不要吃快餐食品,并且每天吃早饭。 3.Get some exercise such as running. 做一些锻炼,比如跑步。 4.I’ll give some medicine. Take it three times a day. 我会给你开一些药,每天吃三次。 5. You’ll get better soon. 你很快就会好的。 表达疾病: I’m not feeling well. 我感觉不舒服。 2. I have got a fever/ cough/ headache … 我发烧/咳嗽/头疼… 3. I’m not well.我不舒服。 1. I’ve got a stomach ache and my head hurts. 我胃痛,头也痛。 表示“疼”的方式(以“我头痛”为例): I have got a headache. My head hurts/aches. I have a pain in my head. 2. Let me take your temperature… 我给你量一下体温。 take在本句中的意思为 “(用机器)测定,量取”,take one’s temperature意为“量体温”。 在本课中,还出现了take的另外一个常用意思。 Take it three times a day. 每天吃三次药。 在此句中take有“服药,吃药”的意思。 take的常用意思还有“买下”,“带走,拿走”, “乘坐某种交通工具”, “花费”。 你要吃一片阿司匹林(aspirin)吗? Do you want to take an aspirin? 请把这个包给了你的朋友简。 Please take this bag to your friend Jane. 我们用了15分钟走到那儿。 It took us 15 minutes to walk there. Ⅱ. 用exercise的适当形式填空。 1. Do you get enough ________ from your daily activities? 2. There are some simple eye ________ that you can use to improve your vision(视力). 3. His?homework?today?is?these?five _________. exercise exercises exercises 3. That’s why you’ve got a stomach ache. 这就是你得胃病的原因。 That’s why(+结果) 这就是…的原因。 That’s because(+原因) 那是因为…。 例如: That’s why he was late. 这就是他迟到的原因。 That’s because he had a car accident. 那是因为他出车祸了。 4. Do you do any exercise? 你锻炼身体吗? 本句中exercise表示“锻炼”,为不可数名词,没有复数形式。常用搭配为get/do some exercise或take exercise,在口语中更常用get some exercise。如: You need to do more exercise. We do morning exercises at school every day. [C]练习,体操 [U] 锻炼,运动 5. It can be very harmful to your health. 这对健康不好。 be harmful to意为“对……有害”,也可以用do harm to来替代。 快餐对你的健康有害。 Fast food is harmful to your health. Student A: You are a doctor. Student B: You are at the doctor’s. Choose one of the illnesses from the box in Activity 1 . — How can I help you? — I’ve got a bad cough. 6. Work in pairs. Act out a conversation between a doctor and a patient. A: How can I help you? B: I’ve got a bad cough A: How do you feel? B: I feel awful. There is a pain in my throat and it is hard for me to breathe. A: How long have you been like this? B: Since two days ago. A: Well, don’t worry. You should drink more water and take the medicine three times a day. Example: 根据提示给你的英语老师写一张请假条。 Have a fever; doctor told me to stay in bed for two days can’t go to school today; tomorrow; hope get well; very soon; thank you Homework Dear Miss Lin, I’m sorry to tell you that I’m not feeling well today. _________________________________ _______________________________________ _______________________________________ _______________________________________ So I need to ask for three days’ leave from school. Thank you! Yours sincerely, Li Ming