欢迎您,[登陆][注册] (您的IP:34.204.179.0)

初中英语牛津版(深圳·广州)七年级下册(2012秋审查)
全部(938) 课件 教案 试卷 学案 素材 视频 电子教材
不限 普通资料 精品资料 特供资料 成套资料
  • ID:4-6082293 [精] Module4Unit 8 From hobby to career Grammar 同步练习

    初中英语/牛津版(深圳·广州)/七年级下册(2012秋审查)/Module4 Colourful life/Unit 8 From hobby to career

    中小学教育资源及组卷应用平台 Module4 Unit 8 From hobby to career Grammar同步练习 一、单选。 1.When you ____ at a restaurant, please order just enough food.   A. ate B. will eat C. eat D. haven eaten 2.We were watching TV _____ someone knocked at the door. A. why B. where C. when D. what 3.I _____ him the book when he _____ back. A. will give, will come B. give, comes C. will give, comes D. give, will come 4.____ I was a child, I wanted to be a doctor. A. When B. After C. Until D. Before 5.She used to ______ with her parents, but now she is used to ______ with her classmates?? ??? at school. live; living??? B.live; live???? C.living; living??? D.living; live 6.—How do you usually go to school? —I ____ take a bus, but I ____walking now. A. was used to; am used to B. am used to; used to C. used to; am used to D. used to; use to 7.There ________ a lot of red-crowned cranes in this area. ? A.was used to?? B.was used to be?? C.used to?? D.used to be 8.Linda was just going out for shopping ____ the telephone rang.   A. while B. when C. after D. because 二、连词成句。 1. get up, when, you, wake me up, please _____________________________________________ she, was ill, she, when, stayed, at home _____________________________________________ when, grows up, he, wants, he, to be a doctor _____________________________________________ 4. I, used to, when, I, be, thin, was young _____________________________________________ he, swim, used to, in the river, when, was a child, he _____________________________________________ 三、阅读 "Make-A-Wish" is one of the world's most well-known charities(慈善机构). It makes wishes come true for children who have serious illnesses. It gives them hope and joy and helps them forget about their health problems and have fun. ?? ?It all started in 1980 in Phoenix, Arizona. Christopher was a –year-old boy who was very sick. He always dreamed of becoming a police officer. Tommy Austin and Ron Cox, two police officers, made his wish come true. They gave Christopher a tour of the city in a police helicopter(直升机) and made a real police uniform for him. There are four kinds of wishes children usually have: I wish to go. Children usually want to travel or go to a concert, a game or a park. I wish to meet. Children sometimes want to meet their favorite actors, singers or players. I wish to be. Some children wish to become actors, singers or police officers. I wish to have. They often want to have a computer, a game, a bike or many other things. ?? ?Let's hope more wishes will come true in the future. People who work in the charity always try for the best. Almost 25,000 volunteers(志愿者) help, work or give money. Will you be one of them? (1)"Make-A-Wish" is a charity to help_______ . ? A.?sick children?????????????B.?serious officers??????????????? C.?famous actors?????????????D.?popular singers (2)What did the two police officers do for Christopher? ? A.?They gave him a computer.?????????????????????????????B.?They gave him a tour of the city. C.?They took him to a concert.????????????????????????????D.?They took him to the hospital. (3)Which kind of wishes does Christopher have? ? A.?I wish to go.????????????????B.?I wish to meet.???????????????? C.?I wish to be.????????????????D.?I wish to have. (4)The purpose of the last paragraph is to ______. ? A.?explain what "Make A Wish" is??????????????????????? B.?encourage more people to join the charity C.?tell us how Christopher's wish came true????????? D.?introduce different kinds of children's wishes (5)Which of the following is true according to the passage? ? A.?Sick children just wish to get well.?????????????????? B.?Christopher and Tommy are two officers. C.?A few people are working for "Make A Wish".??????????? D.?"Make A Wish" has a history of over 30 years. Module4 Unit 8 From hobby to career Grammar同步练习答案 一、CCCAACDB 二、 1. When you get up, please wake me up. 2. She stayed at home when she was ill. 3. He wants to be a doctor when he grows up. 4. When I was young, I used to be thin. 5.He used to swim in the river when he was a child. 三、(1)A (2)B (3)C (4)B (5)D (?http:?/??/?www.21cnjy.com?) 21世纪教育网 www.21cnjy.com 精品试卷·第 2 页 (共 2 页) HYPERLINK "http://21世纪教育网(www.21cnjy.com) " 21世纪教育网(www.21cnjy.com)

    进入下载页面

    需要精品点:1个

  • ID:4-6082288 [精] Unit 8 From hobby to career Grammar(课件+练习+素材)

    初中英语/牛津版(深圳·广州)/七年级下册(2012秋审查)/Module4 Colourful life/Unit 8 From hobby to career


    Module4Unit 8 From hobby to career Grammar:27张PPT
    Module4 Unit 8 From hobby to career
    Grammar同步练习
    一、单选。
    1.When you ____ at a restaurant, please order just enough food.  
    A. ate B. will eat C. eat D. haven eaten
    2.We were watching TV _____ someone knocked at the door.
    A. why B. where C. when D. what
    3.I _____ him the book when he _____ back.
    A. will give, will come B. give, comes
    C. will give, comes D. give, will come
    4.____ I was a child, I wanted to be a doctor.
    A. When B. After C. Until D. Before
    5.She used to ______ with her parents, but now she is used to ______ with her classmates??
    ??? at school.
    live; living??? B.live; live????
    C.living; living??? D.living; live
    6.—How do you usually go to school
    —I ____ take a bus, but I ____walking now.
    A. was used to; am used to B. am used to; used to
    C. used to; am used to D. used to; use to
    7.There ________ a lot of red-crowned cranes in this area.
    ? A.was used to?? B.was used to be??
    ================================================
    压缩包内容:
    Module4Unit 8 From hobby to career Grammar.doc
    Module4Unit 8 From hobby to career Grammar.ppt
    used to 和 be used to用法辨析_标清.mp4
    when,while,as引导时间状语从句教学_标清.mp4
    视频资料.mp4

    进入下载页面

    需要精品点:4个

  • ID:4-6079200 [精] Module4 Unit 8 From hobby to career Speaking&Writing(课件+练习+素材)

    初中英语/牛津版(深圳·广州)/七年级下册(2012秋审查)/Module4 Colourful life/Unit 8 From hobby to career


    ~$Module3 Unit5 Water Speaking&Writing
    ~$Module1 Unit 1 People around us Reading2&Listening
    Module4 Unit 8 From hobby to career Speaking&Writing:27张PPT
    Unit8 From hobby to career
    Speaking&Writing 同步练习
    一、单选。
    1. My hobby is _____ meals.
    A.cook B.cooks C.cooking D.to cook
    2. My friend Max started to play football ______ he was seven years old.
    A.since B.when C.if D.while
    3..---Thank you for ______ me with my English.
    ---You’re welcome.
    A. helps B. helping C. to help D. help
    4._______ his help, I finished the job in time.
    A.Because B.Thanks for C.Because for D.Thanks to
    5.Although she is ______, she doesn’t feel ______
    A. alone; alone B. lonely; lonely
    C. alone; lonely D. lonely; alone
    二、完型填空。
    ??? Everyone wants to be successful. But failure is a common(普通的) thing for us to meet with. 1 , sometimes we fail the exams, sometimes in the sports meet, others 2 but we fail. So 3 everybody meets with the failure in his life.
    ??? However, different people have different 4 to deal with the failure. Some people lose
    ??? hope when they fail. They seem to think that it is the 5 of the world. Others don’t take failure 6 . They seem to think that failure is the first step(步骤) to success. They will keep up and try their best? 7 the final success.
    ================================================
    压缩包内容:
    Module4 Unit 8 From hobby to career Speaking&Writing(课件+练习+素材)
    Module4 Unit 8 From hobby to career Speaking&Writing.doc
    Module4 Unit 8 From hobby to career Speaking&Writing.pptx
    ~$Module1 Unit 1 People around us Reading2&Listening.pptx
    ~$Module3 Unit5 Water Speaking&Writing.pptx
    课前引入材料.mp4

    进入下载页面

    需要精品点:4个

  • ID:4-6079183 [精] Module4 Unit 8 From hobby to career Speaking&Writing 同步练习

    初中英语/牛津版(深圳·广州)/七年级下册(2012秋审查)/Module4 Colourful life/Unit 8 From hobby to career

    中小学教育资源及组卷应用平台 Unit8 From hobby to career Speaking&Writing 同步练习 一、单选。 1. My hobby is _____ meals. A.cook B.cooks C.cooking D.to cook 2. My friend Max started to play football ______ he was seven years old. A.since B.when C.if D.while 3..---Thank you for ______ me with my English. ---You’re welcome. A. helps B. helping C. to help D. help 4._______ his help, I finished the job in time. A.Because B.Thanks for C.Because for D.Thanks to 5.Although she is ______, she doesn’t feel ______ A. alone; alone B. lonely; lonely C. alone; lonely D. lonely; alone 二、完型填空。 ??? Everyone wants to be successful. But failure is a common(普通的) thing for us to meet with. 1 , sometimes we fail the exams, sometimes in the sports meet, others 2 but we fail. So 3 everybody meets with the failure in his life. ??? However, different people have different 4 to deal with the failure. Some people lose ??? hope when they fail. They seem to think that it is the 5 of the world. Others don't take failure 6 . They seem to think that failure is the first step(步骤) to success. They will keep up and try their best? 7 the final success. ??? Now let's imagine (猜想) the ends of the two ways. If we are afraid of the failure and always feel 8 , and don't try our best to change ourselves, we may meet with more and more failures. But if we are hopeful and brave to face them, and never give up, we will 9 ?successful and our dreams will come true some day. ??? So, please remember: Life doesn't give us the pleasure we want. But if we never give up and 10 do little by little, it will make a big difference. 1. A. For example B. All the time C. At first D. Of course 2. A. lose hope B. get C. succeed D. accept 3. A. never B. almost C. always D. still 4. A. activities B. answers C. ideas D. ways 5. A. end B. area C. start D. shock 6. A. serious B. seriously C. angry D. angrily 7. A. getting B. gets C. to get D. get 8. A. careful B. upset C. angry D. happy 9. A. become B. turn C. get D. grow 10. A. often B. never C. always D. seldom 三、阅读。 ?? As students, you may have many dreams. They can be very big like becoming Superman, or they can be small. You may just want to become one of the ten best students in your class. ????? If you find a dream, what do you do with it? Do you ever try to make your dream come true? ????? Follow Your Heart written by Australian writer Andrew Matthews tells us that making our dreams come true is life’s biggest challenge. ??? “You may think you’re not very good at some school subjects, or that it is impossible (不可能) for you to become a star. These ideas stop you from getting your dream,” the book says. ????? In fact, everyone can make his dream come true. The first important thing you must do is to remember what your dream is. ????? Don’t let it leave your heart. Keep telling yourself what you want. Do this step by step (一步一步地) and your dream will come true faster. A big dream is, in fact, many small dreams. ????? Never give up (放弃) your dream. There will be difficulties on the road. But the biggest problem comes from yourself. You need to decide what is the most important. Studying instead of (代替) watching TV will bring you better exam points. Saving five yuan instead of buying an ice cream means you can buy a new book. When you get closer to your dream, it may change a little. Then you will be able to learn more skills and find new interests. (1)Follow Your Heart is _______. A.?the first thing you must do to make your dream come true B.?the most important dream to have for students C.?the name of a book by Andrew Matthews D.?the name of a famous Australian writer (2)From the text, we know the word “challenge” means _______. A.?变化?????????????????????????????????????B.?挑战???????????????????????????????????? ?C.?决定?????????????????????????????????????D.?态度 (3)What should NOT you do to make your dream come true? A.?Watch TV to get better exam points. B.?Do what you should do step by step. C.?Always remember what your dream is. D.?Read more books, learn more skills and find new interests. (4)What is the best title (标题) of the text? A.?Keep Your Dream in Your Heart B.?How to Find Your Dream C.?Make Your Dream Come True D.?Students Have Many Dreams 四、写作。 请根据以下表格的内容提示,写一篇英语短文,谈谈阅读的好处,并提出多阅读的建议,可适当发挥。词数80 左右。文章开头已给出,不计入总词数。 阅读的好处 1.?阅读是乐趣。阅读好书使我们感到快乐。在阅读时,我们不觉得乏味或疲惫。2.?阅读对学习有益处。阅读帮助我们对世界了解更多,使我们更有智慧。3.?阅读在日常生活中很有帮助。从书中学习到知识之后,我们会找到方法来解决问题。 建议 使阅读成为我们的爱好,在闲暇时间享受阅读。多阅读,我们会逐渐取得进步。 ____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________ Unit8 From hobby to career Speaking&Writing 同步练习答案 一、CBBDC 二、(1)A;(2)C;(3)B;(4)D;(5)A;(6)B;(7)C;(8)B;(9)A;(10)C; 三、(1)C (2)B (3)A (4)C 四、 Reading has many advantages. Firstly, reading is fun for us. Reading good books makes us feel happy. We never feel bored or tired when we are reading. Secondly, reading is good for our studies. Reading helps us learn more about the world and makes us wiser. Thirdly, reading is helpful in our daily lives. After we learn knowledge from books, we will find ways to solve problems. Make reading our hobby, and enjoy reading in our free time! Read more, and we will make progress step by step. (?http:?/??/?www.21cnjy.com?) 21世纪教育网 www.21cnjy.com 精品试卷·第 2 页 (共 2 页) HYPERLINK "http://21世纪教育网(www.21cnjy.com) " 21世纪教育网(www.21cnjy.com)

    进入下载页面

    需要精品点:1个

  • ID:4-6078338 [精] Unit 8 From hobby to career More practice& Culture corner (课件+练习+素材)

    初中英语/牛津版(深圳·广州)/七年级下册(2012秋审查)/Module4 Colourful life/Unit 8 From hobby to career


    Module4 Unit 8 From hobby to career More practice&Culture corner:30张PPT
    Unit 8 From hobby to career
    More practice& Culture corner 同步练习
    词汇。
    1. Little boys like playing t______ cars, but little girls like dolls.
    2. He likes a_______ , such as dogs and rabbits.
    3. After a long walk, we d________ a beautiful house in the forest.
    4. Tom t_______ around the world by plane last year.
    5. When we meet friends, we say hello to one a______.
    二、完成句子。
    1. 每个人都不应该放弃梦想。
    Everyone should not _____ _____ his dream.
    2. 他年轻的时候对打篮球很感兴趣。
    When he was young, he _____ very ______ _____ playing basketball.
    3. 英语在全世界使用。
    English is spoken _____ _____ _____ ____.
    4. 从那天起,我每周都去打羽毛球。
    ____ ____ ____ ____, I play badminton every week.
    5. 他梦想将来成为一名出色的厨师。
    He ______ ____ being a great chef in the future.
    三、完形填空。
    Brian was a funny student. He loved watching comedies best and hoped to become a comedy actor one day.
    ??? When he heard about the talent show to be held at this school, Brian decided to take part in. He had never acted on stage before, and he was very 1 . But some students 2 ?him. "You are not funny but silly," Ken, one of his classmates, said to his face. "No one will like what you do," another boy also said to him, 3 .
    ================================================
    压缩包内容:
    Module4 Unit 8 From hobby to career More practice&Culture corner.doc
    Module4 Unit 8 From hobby to career More practice&Culture corner.pptx
    外国街頭艺人,全场沸騰表現_标清.mp4
    新闻故事:古道尔的心愿——104岁老人选择平静告别人世 新闻早报 180515_标清.mp4
    珍·古道尔《珍》预告片 - Jane 2017_标清.mp4

    进入下载页面

    需要精品点:4个

  • ID:4-6078337 [精] Module4 Unit 8 From hobby to career More practice&Culture corner 同步练习

    初中英语/牛津版(深圳·广州)/七年级下册(2012秋审查)/Module4 Colourful life/Unit 8 From hobby to career

    中小学教育资源及组卷应用平台 Unit 8 From hobby to career More practice& Culture corner 同步练习 1、词汇。 1. Little boys like playing t______ cars, but little girls like dolls. 2. He likes a_______ , such as dogs and rabbits. 3. After a long walk, we d________ a beautiful house in the forest. 4. Tom t_______ around the world by plane last year. 5. When we meet friends, we say hello to one a______. 二、完成句子。 1. 每个人都不应该放弃梦想。 Everyone should not _____ _____ his dream. 2. 他年轻的时候对打篮球很感兴趣。 When he was young, he _____ very ______ _____ playing basketball. 3. 英语在全世界使用。 English is spoken _____ _____ _____ ____. 4. 从那天起,我每周都去打羽毛球。 ____ ____ ____ ____, I play badminton every week. 5. 他梦想将来成为一名出色的厨师。 He ______ ____ being a great chef in the future. 三、完形填空。 Brian was a funny student. He loved watching comedies best and hoped to become a comedy actor one day. ??? When he heard about the talent show to be held at this school, Brian decided to take part in. He had never acted on stage before, and he was very 1 . But some students 2 ?him. "You are not funny but silly," Ken, one of his classmates, said to his face. "No one will like what you do," another boy also said to him, 3 . ??? Brian couldn't understand 4 they were so unkind to him. But he decided to prepare for the show. Brian did a great job at the talent show. 5 loved his performance, and he won the first prize! Even so, Ken told Brian that he was not funny. Brian didn't understand why Ken said that, 6 he realized that it had nothing to do with him. He tried to make his dream come true. ??? As the years went on, Brian met more people 7 Ken. "You'll do a terrible job," they said to him. Luckily, most people encouraged(鼓励) him and some helped him to become even funnier. He got lots of opportunities(机会) to perform in 8 . He was even asked to be on television. His fans 9 him because his comedies made them feel good when they were unhappy. ??? Now Brian is a big 10 ! He is doing what he loves best. He never feels stressed(紧张的), and he laughs all day long! 1. A. excited B. bored C. tired D. relaxed 2. A. wait for B. care about C. laughed at D. play with 3. A. carefully B. quietly C. slowly D. loudly 4. A. how B. why C. when D. where 5. A. Everyone B. Someone C. Nobody D. Anyone 6. A. if B. so C. but D. because 7. A. for B. from C. with D. like 8. A. movies B. dreams C. clouds D. suggestions 9. A. disliked B. thanked C. left D. lost 10. A. friend B. star C. teacher D. classmate 四、阅读。 ????? As young students, you have many dreams. These dreams can be very big, such as winning the Nobel Prize; they can also be small, such as becoming one of the best students in your class. ??? Once you find a dream, what do you do with it? Do you ever try to realize(实现) your dream? ??? Andrew Matthews, an Australian writer, tells us that making your dreams come true is life's biggest challenge(挑战). You may think you're not very good at some school subjects, or that it's impossible for you to become a writer. Those kinds of ideas stop you from realizing your dream. ??? In fact, everyone can realize his dream. The first thing you must do is to remember what your dream is. Don't let it leave your heart. You need to keep telling yourself what you want every day and then your dream will come true faster. You must also never give up your dream. There will be difficulties on the road to your dreams. But the biggest difficulty comes from yourself. You need to decide what is the most important. Studying instead of watching TV will help you to get better exam results, while saving five yuan instead of buying an ice cream means you can buy a new book. ??? As you get closer to your dream, it may change a little. This is good as you have the chance to learn something more useful and find new hobbies. Many students have different dreams. They can be very big or ________. What do you do with your dream? Sometimes you may think it's difficult for you to make your dream come true. These ideas can ________?you from realizing your dream. How to realize your dream? △The first thing is that you should not ________?what your dream is. And ________?telling yourself every day helps make your dream come true faster. △Never give up your dream. You need to decide what is the most ________?thing to do. ? Unit 8 From hobby to career More practice& Culture corner 同步练习答案 一、1.toy 2.animals 3.discovered 4.travelled 5.another 二、1.give up 2.became interested in 3.all over the world 4.From that day on 5.dreamt of 三、(1)A;(2)C;(3)D;(4)B;(5)A;(6)C;(7)D;(8)A;(9)B;(10)B; 四、 small;stop;forget;keeping;important (?http:?/??/?www.21cnjy.com?) 21世纪教育网 www.21cnjy.com 精品试卷·第 2 页 (共 2 页) HYPERLINK "http://21世纪教育网(www.21cnjy.com) " 21世纪教育网(www.21cnjy.com)

    • 同步练习/一课一练
    • 2019-07-30
    • 下载0次
    • 286.5KB
    • 21jy_118826760
    进入下载页面

    需要精品点:1个

  • ID:4-6025121 [精] 2018-2019年广州市番禺区第二学期七年级英语科期末测试题(含参考答案)

    初中英语/期末专区/七年级下册

    2018学年广州市番禺区第二学期七年级英语科期末测试题 II.纸笔部分(共80分) 一、语音和语言知识(共三节,满分20分) 第一节字母发音和重读音节(共10小题;每小题0.5分,满分5分) 找出每组单词中划线部分发音不同的一个词。 ( ) 1. A. pear B. dear C. hear D. appear ( ) 2. A. cheerful B. change C. Christmas D. French ( ) 3. A. south B. aloud C. mouse D. group ( ) 4. A. support B ordinary C. forget D. airport ( ) 5. A. branches B wakes C. washes D. glasses 找出每组单词重读音节与其他不同的一个词。 ( ) 6、A. harmful B. discuss C. bottom D. rescue ( ) 7、A. address B. continue C. finish D. prefer ( ) 8. A superman B. oxygen C. apologize D. knowledge ( ) 9. A. remain B. person C. major D. towel ( ) 10. A. narrow B. return C. perfect D. foolish 第二节单项选择(共10小题;每小题0.5分,满分5分) 从11~20各个题所给的A、B、C和D项中,选出可以填入空白处的最佳选项。 ( ) 11. -Do you know _________ boy under the tree? - Yes, he is Jamming. He is good at playing ________ guitar A. a:/ B. /: the C. the D. the: the ( ) 12. Tom _________ have a lot of money but now he's very poor. A. doesn't use to B. didn't use to C. uses to D. used to ( ) 13. -Where is Frank? -He _________ a book under the tree. A. reads B. is reading C. read D. will read ( ) 14 - ________ excellent student he is! - You are right! He does well in all the subjects. A. How B. What C. What an D. What a ( ) 15. _________ about me. There is nothing serious. -OK. Take care A. Don’t worry B. Don't be worry C. Never worried D. Not be worried ( ) 16. - The man in red is my brother ________ he is a teacher. - He is so handsome. A. and B. but C. So D. or ( ) 17.-hurry up There is ________ time left. We may be late -OK! I’m coming A. a few B. few C. a little D. little ( ) 18.-kate can look after _________ well while her parents are away - She is so great. A. she B. her C. herself D. hers ( ) 19. -Mum, may I play basketball? -Yes, dear, but remember that you ________ finish your homework first. A. may B. can C. must D. ought ( ) 20. -Jim is a nice boy. Yesterday he went to the hospital ________ the children without parents. -We should learn from him A. her B. to help C. helping D. helped 第三节语法选择(共10小题;每小题1分,满分10分) 读下面短文,接照句子结构的语法性和上下文连贯的要求,从21~30各个题所给的A、B、C、D四个选项中,选出最住选项。 Every year thousands of young people in England finish high school and then spend a year 21 as volunteers ( 志愿者 )before they start work or go back to school for study. Some young people even go to 22 countries to work as volunteers. Volunteers give 23 time to help people. 24 , they work in schools or hospitals, or they do 25 for the environment. Pauline Jones, 18, 26 in Cardiff, Wales. Next year she wants to learn Chinese in school, 27 now she’s living in Belize, a country in Central America. Pauline says, I'm working with other people here to save the coral reefs ( 珊瑚礁)in the sea near Belize. The reefs here are beautiful, but if the seawater 28 clean, the coral will die. I’m helping to do research to collect information on the coral and the fish that live around the reefs, All over the world, coral reefs are dying. We need to do something about the problem before it's too late. “I’m staying with a family here and I help do some housework. I don't get any money, but that's OK. I love my work here, I work 29 with my friends here, and I’m learning a lot about the people of Belize-and myself When I finish my work, I want to stay here for three more months. I want to travel 30 Belize and Central America.” ( ) 21. A. works B. working C. to work D. work ( ) 22. A. another B. others C. other D. the other ( ) 23. A. their B. themselves C. them D. they ( ) 24. A. Like B. Such as C. And so on D. For example ( ) 25. A anything useful B. useful anything C. something useful D. useful something ( ) 26. A. lives B. lived C. living D. to live ( ) 27. A. and B. but C. so D. or ( ) 28. A. doesn't B. didn't C. aren't D. isn’t ( ) 29. A. happy B. happily C. happier D. happiest ( ) 30. A. around B. for C. at D. with 二、完形填空(共10小题;每小题1分,满分10分) 阅读下面短文,掌握共大意,然后从31~40各个题所给的A、B、C和D项中,选出最佳选项。 Once upon a time, there was a lazy poor man living in a small house with spider webs(蜘蛛网) on the walls and mice running around, People didn't come into such a dirty place and the poor man was lonely and 31 every day. He thought he couldn't become happy because of poverty. One day, the poor man 32 a wise old man on his way home and asked him for some suggestions about 33 his life. The old man gave him a 34 and said, “This is a magic vase. It will bring you happiness.” The poor man looked at the vase 35 . Why would he need a vase in his 36 house? However, he didn’t want to throw away such a beautiful vase, so he brought it home and put it on the table. “it’s not right for something beautiful to be empty, " the poor man looked at the vase and thought. Then he put some 37 into it. That 38 the vase even more beautiful. "How can I have the vase next to a spider web?" he continued. So he started to 39 the house and paint the walls. His house turned into a comfortable place at once. The man cheered up and he suddenly realized (认识) why he used to be 40 before. From then on, he worked hard and his life got better and better ( ) 31. A. angry B. cheerful C. sad D. excited ( ) 32. A. met B. found C. called D. knew ( ) 33. A. building B. working C. fighting D. changing ( ) 34.A. letter B. spider C. flower D. vase ( ) 35. A. sadly B. excitedly C. surprised D. happily ( ) 36. A. poor B. beautiful C. large D. comfortable ( ) 37. A. water B. leaves C. flowers D. branches ( ) 38. A. made B. took C. drew D. became ( ) 39. A. break B. clean C. leave D. build ( ) 40. A. happy B. rich C. relaxed D. unhappy 三、阅读(共两节,满分25分) 第一节阅读理解(共20小题;每小题1分,满分20分) 阅读下列短文,从每题所给的A、B、C和D项中,选出最佳选项并在答题卡上将该项涂黑。 (A) Cars make our lives more convenient. But they can also be a problem. For example, fossil fuel (化石燃料) cars mainly cause air pollution. To improve the environment, many countries are developing electric vehicles(EVs 电动车). Among them, China is taking a leading role and has created the world’s largest EV market Last year, over 40% of the 753,000 EVs sold in the world were sold in China, more than twice as many as the number sold in the United States. “Filling up a fossil fuel car with gas is more expensive than charging an electric car," said Wu Hao, who bought an electric car this year However, there are still some problems. It can be hard to find charging piles(充电桩) and the cars can't go far before needing to be recharged Some of these problems are being solved. In 2014, China had 31,000 charging piles. Now China has the world's largest EV charging network, with more than 167,000 charging piles in total. Developing EVs is one of many efforts that China has made to cut down pressure on its environment after the government promised to stop the increase in the emission (排放) of Coz by 2030. “As China goes, so will the worlds car industry,” The Wall Street Journal said. China has taken a leading role in the world's electric vehicle industry. ( ) 41. mainly cause air pollution according to the passage A. Subways B. Sharing bikes C. Electric vehicles D. Fossil fuel cars ( ) 42. Over electric vehicles were sold in China last year. A.150,600 B.167,000 C.301,200 D.753.000 ( ) 43. What did Wu Hao think of charging an electric car? A. It's more expensive than filling up a fossil fuel car with gas B. It's less expensive than filling up a fossil fuel car with gas C It's as expensive as filling up a fossil fuel car with gas. D It's as cheap as filling up a fossil fuel car with gas ( ) 44. Which country has the world's largest EV charging network now? A. America. B. Germany. C. China D. England ( ) 45. What is the passage mainly about? A. China has taken a leading role in the world's electric vehicle industry B. Electric cars will disappear in the future C. There is no problem using electric cars D How to deal with air pollution (B) I sat down to read under an old tree in the park. I felt my life was hopeless. I didn't take an interest in anything. I thought that my whole world was dark A young boy ran up to me, out of breath. He stood right before me with his head down and said excitedly, "Look what I found! In his hand was a flower, and what a poor sight! The flower was dry and dead. I gave him a small smile and then turned my eyes away so that he could take his dry flower and go off to play. I didn't want to talk with him at all. However, he sat next to my side and placed the flower to his nose and said in surprise, "It smells sweet and it's beautiful, too. That's why I picked it. Here, it's for you. "The flower before me was dead. But I knew I must accept it, or he might never leave. So I received the flower, and replied, “This is just what I want, thank you." Just then, for the first time I noticed that the boy was blind. Tears came down my face when I thanked him for picking the best one. "You're welcome." he smiled, and then ran off to play. I sat there and wanted to know how he was able to learn about my pain (痛苦). Through the eyes of a blind child, finally I could see the problem was not with the world. The problem was me. And for all those years I myself had been blind. In fact I never found there is always something beautiful around me in life. I decided to see the beauty in life, and enjoy every second of my life. And then I held that dry flower up to my nose and breathed the smell of a beautiful rose. ( ) 46.The writer felt when he sat down under an old tree. A. proud B. sad C. glad D. worried ( ) 47. What does the underlined word “accept” in Paragraph 3 mean? A.答应 B.拒绝 C.接受 D.赠予 ( ) 48. In what order did the following events take place? a. I received the flower and thanked the boy b. I knew that the boy could not see anything and felt moved c. I read under an old tree without interest in anything d. I decided that I should learn to enjoy the beauty in my life c. A young boy sat by my side and gave a flower to me A. c-c-b-a-d B. c-c-a-b-d C. c-e-a-b-d D. e-c-a-d-b ( ) 49. In the last paragraph, the writer said he had been blind for all those years because . A. he was really blind B. he didn't want to see anything C. he lost hope for everything D. he wanted to change his life ( ) 50. How was the writer in the end? A. He became cheerful B. He was still sad C. He was sorry for the boy D. He was blind (C) Do you often feel happy? Do you know what is happiness? Happiness is for everyone. You don't need to care about those who have beautiful houses with large gardens and swimming pools or those who have nice cars and lots of money and so on. Why? Because those who have big houses may often feel lonely and those who have cars may want to walk on the country roads in their free time In fact, happiness is always around you if you put your heart into it. When you are in trouble at school, your friends will help you; when you study hard at your lessons, your parents are always taking good care of your life and your health; when you get success, your friends will say congratulations to you; when you do something good to others, you will feel happy as well. All these are your happiness. If you notice them, you can see that happiness is always around you. Happiness is not the same as money. It is a feeling of your heart. When you are poor, you can also say you are very happy, because you have something else that you can't buy it with money. When you meet with difficulties, you can say loudly you are very happy, because you learn a lesson that never gives up and you’ll succeed. As the saying goes, life is like a revolving(旋转)door. When it closes, it also opens. If you take every chance you get, you can be a happy and lucky person. Therefore, we can get to know that happiness is what makes us feel good and pleased when we meet it. ( ) 51. Happiness is for . A. those who have large and beautiful houses B. those who have cars C. those who have a lot of money D. all people ( ) 52. Which is true according to the passage? A. When you get success, your friends will be very proud of you B. You can get help from others when you make mistakes C. You can still be a happy person even if you have little money. D. All of the above ( ) 53. We say “Happiness is not the same as money,” because . A. money always brings happiness B. money doesn't always bring happiness C. money can buy everything D. only richness always brings happiness ( ) 54. Which of the following Paragraphs can best describe the structure of this passage? ( ) 55. You can read this text in a A. diary B. poster C. magazine D. storybook (D) Here are some lists of picture books about pigs and the readers' reviews ( ) 56. Pigs Make Me Sneeze was published on . A. October 6, 2009 B. February 8, 2011 C. October 4, 2011 D. October 2, 2011 ( ) 57 Which book did Lara buy? A. Happy Pig Day! B. Pigs Make Me Sneezer! C. I Broke My Trunk! D. Let’s Go for a Drive! ( ) 58. If you want to buy three books Let’s Go for a Drive!, you should pay . A. $18.0 B. $19.17 C. $19.47 D. $19.77 ( ) 59. What can you learn about Happy Pig Day!? A. Its price is S 6.59 B. Its author is from Australia C. It was published on October 4, 2010 D. Sarah’s grandson is 7 years old and he loves it ( ) 60. Which of the following is NOT true? A. Lara has a 6-year-old daughter. B. If you have $25, you can buy all the four books. C. Tom's kids think Let’s Go for a Drive! is interesting. D. Linda bought Pigs Make Me Sneeze! for her grandchildren. 第二节阅读填空(共5小题;每小题1分,满分5分) 阅读短文及文后AE选项,选出可以填入61-65各题空白处的最佳选项。 Earth Hour started in Sydney on March 31st, 2007. It calls on families and buildings to switch of the lights from 20: 30 to 21: 30 on the last Saturday night of March. 61 A year later, on March 29, Earth Hour 2008 became a global activity and was supported by 50 million people from thirty-five countries. On March 28, 2010, over 2, 100 cities in another eight countries took part in it. 62 In China, there were many cities taking part in this activity, especially some large cities, such as Beijing, Shanghai, Guangzhou and so on. Many citizens consciously (有意识地) switched off lights for one hour. 63 It was 20: 30. Beijing time. 64 In Shanghai, some people were taking a walk with their families or friends. And in N-N Some young people were holding a party in a park. singing and dancing. 65 . Earth Hour has a lot of activities, but the final goal is the same, that is focusing on climate change and protecting the environment. ( A. The people from these three cities felt very relaxed. B. In 2007 , more than 2.2 million homes and businesses switched off their lights . C . Without l ights, many citizens could also enjoy themselves . D. Some people in Beijing were having a nice talk with their friends . E . Earth Ho ur came to China on that day, too ) 四、写作(共三节,满分25分) 第一节单词拼写(共5小题;每小题1分,满分5分) 根据下列句子及所给单词的首字母写出所缺单词,在填写答卷时,要求写出完整单词。(每空限填一词) 66. Ben is a s boy and he can answer all the questions. 67. She often i what the life will be like in 2050. Maybe it will be wonderful. 68. We should t up our bedrooms every day. 69, Guide dogs are very h animals 70. My English is poor. Can you give me some a on how to learn it well? 第二节完成句子(共5小题;每小题2分,满分10分) 根据所给的汉语内容,用英语完成下列向子。(每空限填一词) 71.多读书对你有好处。 Reading more books you. 72.为了赶早班车,他今天早上6点醒来了。 In order to catch the early bus, he at 6 o'clock this morning 73.嘲笑别人是不礼貌的。 impolite of others. 74.如果你高开课室,你应该把灯关掉。 you leave the classroom, you the lights. 75.他真是一个成功的人啊! he is! 第三节书面表达(共1小题;满分10分) 最近,你班就“你的理想职业”展开了一次调查。下表是你们小组的情况,请根据表格内容写一篇英语短文,向英语校刊投稿 组员 理想职业 原因 Alice 老师 喜欢和孩子一起,教孩子更多的知识 John 园艺工 喜爱植物,想让城市更美 Betty 歌手 喜欢唱歌,愿意把快乐带给大家 你 ? ? 注意:1.参考词汇:园艺工 gardener 2.词数70个左右(文章开头已给出,不计入总词数) 3.不得透露学校、姓名等任何个人信息,否则不予评分。 Recently we have done a survey in our class in order to learn about students' dream jobs Here's a report about my group members' ideas.____________________________________ __________________________________________________________________________ __________________________________________________________________________ __________________________________________________________________________ __________________________________________________________________________ __________________________________________________________________________ Hopefully our dreams can come true in the future. 参考答案 1-5 ACDCB 6-10 BCCAB 11-15 DDBCA 16-20 ADCCB 21-25 BCADC 26-30 ABDBA 31-35 CADDC 36-40 ACABD 41-45 DCBCD 46-50 BCCCA 51-55 DDBDC 56-60 ACDDB 61-65 BECDA 66. smart 67. imagines 68. tidy 69. helpful 70. advice 71. is good for 72. woke up 73. It’s; to make fun of 74. If; should turn/switch off 75. How successful 书面表达 Recently we have done a survey in our class in order to learn about students' dream jobs. Here's a report about my group members' ideas. Alice wants to be a teacher in the future because he enjoys playing with the children and he can teach them a lot. John loves plants very much, so his dream job is to be a gardener. He wants to make the city more beautiful and comfortable. Betty is an out-going girl and she loves singing so much. She likes to share her happiness with others. As far as I’m concerned, my dream job is to be a writer because reading makes me happy and I can write some interesting books which can bring others laughter, happiness and etc. Hopefully our dreams can come true in the future.

    进入下载页面

    需要精品点:2个

  • ID:4-6003054 [精] Module4 Colourful life Unit 7 Poems Speaking&Writing(课件+练习+素材)

    初中英语/牛津版(深圳·广州)/七年级下册(2012秋审查)/Module4 Colourful life/Unit 7 Poems


    ~$Module3 Unit5 Water Speaking&Writing
    ~$Module1 Unit 1 People around us Reading2&Listening
    Module4 Colourful life Unit 7 Poems Speaking&Writing:35张PPT
    Unit 7 Poems
    Speaking&Writing 同步练习
    一、单选。
    1. --There is not ____ ordinary poem here.
    -- Yes, _____ poem expresses students’ pity to Ya’an Earthquake.
    A. the; a B. the, the
    C. an; the D. an; a
    2. -- Can you see ________ children near the well from your cookhouse
    -- No, I _______.
    A. a group of; can’t B. a lot of; may not
    C. a group; can’t D. lot of; may not
    3.— Please ____ quiet. The teacher is having a class.
    —Sorry. We ____ talk.
    A. being; didn’t B. be; didn’t
    C. being; won’t D. be; won’t
    4.—____ do you think of this poem, Jane
    —_____ it is! I like it a lot.
    A. What; What interesting B. Why; What interesting
    C. What; How interesting D.Why; How interesting
    5. people come to this famous city every year.
    A.Million B.Two millions
    C.Millions of D.Three millions of
    二、短文填空。
    ??“Who did this” asked the teacher. Thirty (1) ________ (child) made no answer.
    ================================================
    压缩包内容:
    3.6 第6课 句子中单词重读的依据_标清.flv
    Module4 Colourful life Unit 7 Poems Speaking&Writing.doc
    Module4 Colourful life Unit 7 Poems Speaking&Writing.pptx
    ~$Module1 Unit 1 People around us Reading2&Listening.pptx
    ~$Module3 Unit5 Water Speaking&Writing.pptx
    儿童歌曲 - Twinkle Twinkle Little Star.mp3

    进入下载页面

    需要精品点:4个

  • ID:4-6003039 [精] Module4 Colourful life Unit 7 Poems Reading2&Listening(课件+练习+素材)

    初中英语/牛津版(深圳·广州)/七年级下册(2012秋审查)/Module4 Colourful life/Unit 7 Poems


    ~$Module1 Unit 1 People around us Reading2&Listening
    Module3 Unit5 Water Reading2&Listening:30张PPT
    Unit 7Peoms
    ReadingⅡ&Listening 同步练习
    一、单选。
    1.She is ____ angry ____ say a word.
    A. so, that B. too, that C. too, to D. to, to
    2.—What ____ great advice! Who gave it to you
    —My uncle did. He ____ always kind to me these years.
    A. a; is B. a; was C. /; is D. /; was
    3. My pet cat’s death made me ____ .
    A. sad B. sadly C. happy D. happily
    4.When the bell rang, all the students rushed____of the classroom.
    A. at B. out C. outside D. into
    5.— ____ excited the children are! They are having a picnic.
    — I want ____ them.
    A. How; join B. How; to join
    C. What; Join D. What; to join
    6.-- What ________ did your teacher give
    -- To read English for ten minutes ________.
    A. advise; every day B. advice; everyday
    C. advise; everyday D. advice; every day
    二、词汇。
    1. The tree grew to a ______(high) of 20 feet.
    2.Do you ______ (real) think he will buy you a house
    3.It’s a______(bore)story and I don’t like it.
    ================================================
    压缩包内容:
    mda-iff0r2i634vm92ru.mp4
    Module3 Unit5 Water Reading2&Listening.doc
    Module3 Unit5 Water Reading2&Listening.pptx
    ~$Module1 Unit 1 People around us Reading2&Listening.pptx

    进入下载页面

    需要精品点:4个

  • ID:4-6003036 [精] Module4 Colourful life Unit 7 Poems Reading1(课件+练习+素材)

    初中英语/牛津版(深圳·广州)/七年级下册(2012秋审查)/Module4 Colourful life/Unit 7 Poems


    ~$Module1 Unit 1 People around us Reading1
    Module4 Colourful life Unit 7 Poems Reading1:35张PPT
    Unit 7Peoms
    Reading1同步练习
    一、单选。
    1. —Now every ordinary family has electrical appliances.
    —Of course. We have fridges, air conditioners, TVs, and so on.
    A. great B. common
    C. clever D. special
    2.Don’t rush in the classroom, boys. It is easy for you to fall.
    A. run quickly B. walk slowly
    C. shout aloud D. talk aloud
    3.Don’t be shy, Mary. Please read English aloud in class.
    A. again and again B. all together
    C. in a low voice D. in a high voice
    — How about flying to Hainan
    —I disagree. It’s too expensive.
    A.don’t agree B. don’t laugh
    C. don’t push D.don’t need
    5. . The door is too narrow for two people to go through at the same time.
    A. not new B. not long
    C. not tall D. not wide
    二、根据句意及所给单词的首字母写出所缺单词,注意其形式。
    1. How interesting the _____ (诗歌)is!
    2. She’s my good friend. I don’t want to hurt her f______.
    3.Mr Li asks me to read the poem a______ so that all of my classmates can hear clearly.
    ================================================
    压缩包内容:
    Module4 Colourful life Unit 7 Poems Reading1.doc
    Module4 Colourful life Unit 7 Poems Reading1.pptx
    my dad.mp3
    my dad1.mp3
    my dad2.mp3
    reading.mp3
    seller 1.mp3
    seller.mp3
    seller2.mp3
    ~$Module1 Unit 1 People around us Reading1.pptx
    《微笑的力量》 微笑公益 央视展播规格【思埠出品】_标清.flv
    叶芝诗歌 当你老了英文版_标清.mp4

    进入下载页面

    需要精品点:4个