欢迎您,[登陆][注册] (您的IP:54.224.150.24)

初中英语北师大版
全部(852) 课件 教案 试卷 学案 素材 视频 电子教材
不限 普通资料 精品资料 特供资料 成套资料
  • ID:4-4797810 北师大版八年级上册《Unit5Helping》单元测试(有答案)

    初中英语/北师大版/八年级上册/Unit 5 Helping/本单元综合与测试

    《Unit 5 Helping》单元测试 一、单选题 Mr.Li_____us?a?report?on?our?environment?when?the?earthquake?happened?in?Japan.(  ) A. gave B. is?giving C. was?giving I?first?met?Lisa?three?years?ago?when?we??????????????????at?a?radio?station?together.(  ) A. have?worked B. had?been?working C. were?working D. had?worked ---Can?you?give?me?the?right?answer?(  ) ---Sorry,I?????????????????.Would?you?say?it?again? A. hadn't?listened B. haven't?listened C. don't?listen D. wasn't?listening -I?didn't?see?you?when?I?went?to?your?office?yesterday?afternoon.Where?were?you?-I?____?a?meeting?in?the?meeting?room.(  ) A. have B. will?have C. am?having D. was?having ---?What?were?you?doing?when?the?storm?came? ---?I??????????????????home.(  ) A. ride B. rode C. was?riding D. have?ridden ---?I?didn't?get?to?school?on?time??????????????????I?was?so?tired?and?slept?late. ---?I?was?late??????????????????the?bad?weather,?too.(  ) A. because;?because B. because;?because?of C. because?of;?because D. because?of;?because?of ---I?didn't?go?to?the?party??????????????????the?weather.(  ) ---Me,neither.?????????????????I?didn't?feel?well. A. because?of;?Because B. because;?Because?of C. because;?Because D. because?of;?Because?of We?should?avoid??????????????????with?our?neighbors.(  ) A. quarreling B. to?quarrel C. quarreled D. quarrel Don't?spit?everywhere?????????????????,?will?you?(  ) A. in the public B. in public C. at the public To?our?????????????????,?they've?finished?the?work?in?a?short?time.(  ) A. surprise B. surprising C. surprised D. surprises 二、完形填空 A French student went to London for his holiday. He thought, "I know(11) English. I think people can understand (12)." One day he went to a restaurant and sat down at the table. He wanted to(13) a cup of tea and some eggs. Soon the waiter came up to him and asked, "(14)" "A cup of tea and…" He could not remember the English word for eggs. He looked around but (15) was eating eggs. Then he saw a picture book on the table next to him. There was a picture of(16) on its cover(封面). He(17) the picture to the waiter. "What's the English for this?" he asked. "A cock(公鸡)," answered the waiter. "What do you call a cock's (18)?" he asked again. "A hen." "And what do you call a hen's(19)?" "Chicks." "And what do you call chicks (20) they are born?" "Eggs!" "Very well," said the French student happily. "Give me two eggs and a cup of tea, please." Then he sat down with a smile on his face. ?A. a little B. a few C. a bit D. little ?A. it B. me C. him D. them ?A. have B. drink C. take D. see ?A. What do you want? B. Would you like a cup of tea? C. Can I help you? D. What's wrong with you? ?A. nobody B. somebody C. a man D. a woman ?A. an egg B. a cock C. a cup D. a hen ?A. gave B. passed C. showed D. told ?A. wife B. husband C. friend D. sister ?A. children B. child C. family D. boys ?A. when B. before C. after D. until 三、阅读理解 A Rainforests are important places for people and animals. There are different kinds of rainforests. Some are high in the mountains and others are near the sea. In the last forty years humans have destroyed half of the earth's rainforests. Rainforests are homes for about fifty million people. There are also millions of animals, plants and insects living there. When we destroy the rainforests, people lose their homes and thousands of kinds of animals and plants disappear. Once these animals and plants have disappeared, we will never see them again. The weather in a rainforest is hot all year round. The weather is always wet, too. The Amazon Rainforest is about a hundred million years old, and has more kinds of animals and plants than any other place on the earth. People have now cut down much of this rainforest to plant coffee and sugar. Weather in rainforest is ______ . A. neither hot nor wet B. both hot and wet C. hot and dry D. cold and wet The underlined word ''disappear'' in the passage means ______ . A. leave B. cut down C. be seen no more D. lose Which of the following about rainforest is true? ______ A. Rainforest are important to living things B. People have destroyed half of the earth's rainforest since 40years ago C. Rainforest are destroyed, people will lose homes, animals will never be seen D. All of above B One day, there was a blind man called John sitting on the bench with a hat by his feet and a sign that read, "I am blind. Please help me." A creative publicist(广告员) named Tom was walking by the blind man and stopped to see that the man only had a few coins in his hat. He put a few of his own corns in the hat. Without asking for permission, took the sign, turned it around and wrote a new message. Then he put the sign by the feet of the blind man, and left. Later that afternoon the publicist returned to the blind man and noticed that his hat was almost full of bills and coins. The blind man recognized(识别) his footsteps and asked if it was he who had changed his sign. He also wanted to know what the man wrote on it. The publicist said, "I just wrote the message a little differently." He smiled and went on his way. The new sign read, "Spring has come, but I can't see anything." What's the blind man's name? ______ A. Tom. B. John. C. Tony. D. Sorry, I don't know. Who wrote a new message? ______ A. The blind man. B. The teacher. C. The publicist. D. The farmer. How did the blind man recognize the publicist? ______ A. By his sign. B. By his footsteps. C. By his voice. D. By his corns. When did the story happen? ______ A. In spring. B. In summer. C. In autumn. D. In winter. What can we learn from the passage? ______ A. Publicists are always friendly and helpful. B. We can get more money by changing a sign. C. The blind man is very stupid, so he has little money. D. The power(力量) of language is great. 四、 World?Environment?Day?is?on?June?5th?every?year?in?the?world.?It?makes?people?realize?the?problems?of?our?earth.?From?June?5th?to?16th?of?1972,?the?UN?had?a?meeting?in?the?capital(首都)?of?Sweden(瑞典)-Stockholm.?This?was?the?first?meeting?to?study? how?to?protect?the?environment.We?have?only?one?earth,?so?everyone?should?do?something? to?protect?our?earth.?We?should?try?to?do?the?3Rs?every?day-reduce(减少),?reuse?and?recycle(循环).?We?should?buy?things?without?lots?of?packaging(包装).?Use?many?things?in? our?neighborhood-They?don't?have?to?travel?very?far?and?so?they?can?reduce?pollution.?Recycle?all?the?things?you?use.?Carry?reusable?bag?for?shopping. At?home,?we?should?try?to?save?water?and?electricity?every?day.?When?we?go?out,?we'd? better?walk,?ride?bikes?or?take?a?bus.?Try?to?plant?more?trees?and?use?less?paper?to?protect? the?forests?on?the?earth.?And?we?should?see?every?day?as?World?Environment?Day?and?try?to?do?anything?to?help?our?environment. 根据短文内容,完成下列小题. 29.?When?is?World?Environment?Day? ______________________________________________ 30.?When?and?where?was?the?first?environment?meeting?held? _______________________________________________ 31.?What?are?the?3Rs? _______________________________________________ 32.?Why?should?we?use?many?things?in?our?neighborhood? _______________________________________________ 33.?How?can?we?protect?the?environment?at?home? ________________________________________________ 五、单词拼写 We?all?try?our?best?to?p__________?the?environment?from?being?polluted. Sometimes,?English?words?and?Chinese?words?have?s__________?pronunciation. He?never?r__________?to?any?of?my?letters. Our?teacher?often?w__________?us?not?to?swim?in?rivers?or?lakes. The?dustbin?is?full.Why?didn't?you?e__________?it? Maybe?one?day,?teleportation?could?become?a?reality?and?people?could__________(避免)?traffic?jams?forever! The?actor?didn't__________(出现)?at?the?party. Many?countries?have__________(公共的)?holidays?so?that?people?can?relax Tom?heard?the?young?children__________(喊)?for?help.So?he?called?the?police. My?mother?is?making__________(味美的)soup. It?is?p__________(礼貌的)to?offer?seats?to?the?old?on?the?bus. Millie's?friends?have?many__________(礼物)?for?her. 六、完成句子 1. 请不要再嘲笑你的同学了,你应该与他们和睦相处. Please?don't__________?your?classmates__________.You?should?get?along?well?with?them. 2. 在公共场合大声说话是不礼貌的. It's?impolite?to?speak?too?loudly__________. 3. 令我们吃惊的是,?他考试没有通过. __________,?he?failed?the?exam. 4. 我们中国人见到来宾的时候经常握手、微笑. We?Chinese?often__________?and?smile?when?we?meet?visitors. 5. 他们那时不在打排球. They__________?volleyball?at?that?time. 6. 当我爸爸回家的时候,我正在写作业. I____________?my?homework__________?my?father?came?back?home. 答案 一、二、三、 1. C 2. C 3. D 4. D 5. C 6. B 7. A 8. A 9. B 10. A 11. A 12. B 13. A 14. C 15. A 16. B 17. C 18. A 19. A 20. B 21. B 22. C 23. D 24. B 25. C 26. B 27. A 28. D 四、 29. June 5th every year.; 30. From June 5th to 16th of 1972, 31. in the capital of Sweden, Stockholm.; 32. Reduce, reuse and recycle.; 33. Because they can reduce pollution.;Save water and electricity.?? 五、 1. protect?? 2. similar?? 3. replies?? 4.warns?? 5. empty?? 6. avoid?? 7. appear?? 8. public?? 9. shouting?? 10. delicious?? 11. polite?? 12. presents?? 六、 1. laugh at;any more?? 2. in public?? 3. To our surprise?? 4. shake hands?? 5. were not playing?? 6. was;doing;when??

    进入下载页面

    免费资料

  • ID:4-4797753 北师大版八年级上册《Unit4HealthyLiving》单元测试(有答案)

    初中英语/北师大版/八年级上册/Unit 4 Healthy Living/本单元综合与测试

    Unit 4《Healthy Living》单元测试 一、单选题 I?still?can't?understand?this?English?article??????????????????I?have?read?it?for?three?times.(  ) A. because B. even?though C. so D. if ---?Why?are?you?late?for?school? ---??????????????????I?overslept.(  ) A. So B. Because C. Because?of D. Since Tom?didn't?go?to?school?yesterday????????he?was?ill.(  ) A. as B. so C. because D. while Ben?was?busy?taking?a?training?class,??????????????????we?had?to?wait?for?him?for?half?an?hour.(  ) A. so B. if C. or D. but There?are?no?buses,____?you'll?have?to?walk.(  ) A. so B. or C. but D. for ??????Aunt?Li?is?heavy,she?still?eats?lots?of?meat?every?meal.(  ) A. Though B. Because C. Whether D. If ??????????????Switzerland?is?very?small,??????it?is?the?land?of?watches?and?it?is?very?rich.(  ) A. Though;?but B. Because;?so C. Because;/ D. Though;/ ---?How?many??????????????????are?there?in?your?class? ---?40.(  ) A. a?student B. student C. students D. student's ---?Would?you?like?some?????????????????.(  ) ---?Oh,?yes,?just?a?little. A. milk B. apple C. pears D. oranges You?will?be?all?right?if?you?drink??????????????????water.(  ) A. a?little?of B. plenty?of C. a?bit?of D. a?piece?of 二、完形填空 How can we stay healthy? One important rule is to exercise (11). The Fang family try to exercise every day. Lee Fang (12) exercise in the morning because he must be at his job at exactly(精确地) seven o'clock. But he runs every evening. He would rather(宁愿) run than watch TV. He walks a lot, (13). He walks to school every day, and after school he(14) basketball with his friends. Lee Fang goes to a yoga(瑜伽) class (15). But it isn't (16) this way. Last year Mr. and Mrs. Fang used to(17) everywhere, even to the drugstore(药房) two blocks away. They thought they had to use the car all the time. They wouldn't walk. The Fangs all(18) better now. And they believe you mustn't be lazy. You(19) exercise every day. But you should(20) to get in shape(形状) and stay in shape. ?A. often B. sometimes C. late D. later ?A. may not B. can not C. would not D. should not ?A. either B. also C. too D. again ?A. watches B. plays C. loves D. practices ?A. in two weeks B. after two weeks C. for two weeks D. twice a week ?A. always B. seldom C. usually D. sometimes ?A. ride B. drive C. fly D. walk ?A. had B. make C. feel D. feel like ?A. needn't B. don't C. won't have to D. mustn't ?A. try B. want C. wish D. hope 三、阅读理解 A Cathy is 1.53meters tall, but she is 160pounds. She decides to lose weight (减肥). She goes to the doctor, and the doctor gives her the following advice. Exercise: ● Run for 30minutes every morning. ● Swim twice a week. ● Go to work on foot instead of (而不是) by bus. ● Take a walk after supper every day. Diet: ● Have a glass of milk and an egg for breakfast. ● Eat more fruit and vegetables and less meat for lunch. ● Eat only fruit for supper three times a week. ● Never eat junk food. ● Drink at least eight glasses of water every day. The doctor gives Cathy ______ pieces of advice on Exercise and ______ pieces of advice on Diet. A. five; four B. four; four C. four; five D. five; five Cathy needs to run for ______ every day. A. twenty minutes B. half an hour C. an hour D. forty minutes Cathy needs to go swimming ______ . A. twice a week B. once a week C. every day D. three times a week We can infer(推断) that Cathy probably goes to work ______ before she goes to the doctor. A. on foot B. by bike C. by bus D. by car According to the doctor's advice, Cathy ______ . A. should drink a glass of milk and eat two eggs for breakfast B. should drink a glass of milk before going to bed C. can eat junk food once a month D. should eat only fruit for supper three times a week B Do you get enough sleep? With so much homework it's often difficult to get the rest you need. But you need to try, because sleep keeps you healthy and it stops you getting fat. Recently, a group of US experts did a study of kids aged between 8and 13. The study found that if kids sleep for just one extra hour each day, the chance of their getting fat is cut by about 30percent. Why? When people don't get enough sleep, they become tired. When they are tired, they don't exercise enough. Also, kids like snacks: If they are awake an extra hour or two each day, they have more time to eat snacks or other unhealthy foods. So, how much sleep should you get? Scientists suggest 10to 11hours a night for kids aged 5to 12. For older kids, eight to nine hours will do. How many reasons are given why people might get fat without enough sleep? ______ A. 3. B. 2. C. 1. D. None. If you are under 10,how long do the scientists advice you to sleep? ______ A. 10to 11hours. B. 8to 9hours. C. 8to 13hours. D. As long as possible. What does "eight to nine hours will do" mean? ______ A. Eight to nine hours' sleep will be good and enough. B. Eight to nine hours' sleep will be too long. C. Eight to nine hours' sleep will help get fat. D. Eight to nine hours' sleep will help eat snacks and unhealthy foods. What does the passage talk about? ______ A. How to get long sleep. B. How to keep fat. C. Enough sleep makes people healthy and slim. D. Long sleep makes people healthy and slim. 四、阅读理解 Why?do?people?cry??Scientists?say?the?body?produces?tears?because?they?need?them.?One?kind?of?tears?is?for?the?eye,?the?other?is?for?the?heart.?They?both?work?as?cleaners?If?something?else?like?dust(灰尘)?gets?into?your?eye,?tears?also?come?into?the? eye?to?clean?it?out.?If?you?are?hurt?by?something,?your?strong?feelings?produce?some?poisonous?chemicals(毒素)?in?your?body,?and?at?the?same?time,?tears?come?out? with?them.?If?these?poisonous?chemicals?are?not?cleaned?out?of?your?body?as?soon?as? possible,?they?will?do?harm?to?the?heart?sooner?or?later. In?the?United?States?men?have?heart?problems?more?often?than?women?do.?Doctors? say?heart?problems?have?something?to?do?with?the?pressures(压力)?of?living?and? working?now.?Perhaps?men?suffer?more?from?these?illnesses?because?they?do?not?cry? enough.?They?need?to?cry?more. In?fact,?you?can?find?many?ways?of?reducing?the?pressures?to?keep?fit.?Crying?is? natural?and?physical?one. 1. ?How?many?kinds?of?tears?does?the?body?usually?produce? ___________________________________________________________ 2.?What?do?tears?do?when?dust?gets?into?your?eye? ___________________________________________________________ 3.?Will?the?poisonous?chemicals?in?the?body?do?harm?to?the?heart? ___________________________________________________________ 4.?Why?do?men?suffer?more?from?heart?problems?than?women? ___________________________________________________________ 5.?What?will?you?do?to?reduce?the?pressures?of?living?and?working?to?keep?fit? ___________________________________________________________ 五、单词拼写 Now,?I?w__________?who?he?is. ---I?have?a?t__________. ---You?should?go?to?see?a?dentist. If?a?person?loses?a?lot?of?b__________,he?will?become?ill?and?may?die. Don't?w__________?too?much?time?on?computer?games,children. It's?h__________??to?your?health?to?drink?too?much. Mr.Green?is?a?s__________?teacher;?you?can't?see?smiles?on?his?face. Though?he?is?much?too?s__________,?he?tries?his?best?to?keep?awake. It's?very?cold?o__________.?Please?come?in. He?told?the?doctor?that?he?had?a?bad__________(头疼). I?have?a__________(胃痛)?and?I?want?to?see?a?doctor. What's?the__________(温度)?outside? Wendy?gives?me?some?good_______(建议)?when?I?have?difficulty?in?learning?English. Walking?helps?you?to?keep?in?good__________(健康). 六、完成句子 1. 你有充足的钱买一架钢琴吗? Do?you?have___________?money?to?buy?a?piano? 2. 当她五岁的时候,她开始打乒乓球. She?started?playing?table?tennis_________?she__________?five. 3. 乔丹是我心目中的英雄因为他是世界上最伟大的篮球运动员之一. Jordan?is?my?hero_________?he?is______ ______ _________ ___________ basketball?players?in?the?world. 4. 尽管我学习不好,但我从未放弃过. __________I?didn't?do?well?in?my?lessons,I_________?gave?up. 5. 即使明天下雨,他也要动身去香港. He?will?leave?for?Hong?Kong______________?it?rains?tomorrow. 6. 这道题太难了,没几个学生能回答.(词数不限) The?maths?problem?is?too?difficult,____________?can?answer?it. 七、书面表达 以healthy?living为题写一篇作文,要求如下? 1、?描述你自己的生活状况,如,一日三餐吃什么,作息时间怎样安排,有无时间参加体育 活动或有无娱乐时间。? 2、?你认为你的生活状况怎么样??3、?你打算怎样让你的生活更健康。?4、?字数80字左右。 答案和解析 【答案】 1. B 2. B 3. C 4. A 5. A 6. A 7. D 8. C 9. A 10. B 11. A 12. B 13. C 14. B 15. D 16. A 17. B 18. C 19. A 20. A 21. C 22. C 23. B 24. A 25. C 26. B 27. A 28. A 29. C 四、 1. Two.; 2. They come into the eye to clean the dust out.; 3. Yes,they will.; 4. Because men do not cry enough.; 5. Crying and taking exercise.?? 五、 1. wonder?? 2. toothache?? 3. blood?? 4.waste?? 5. harmful?? 6. serious?? 7. sleepy?? 8. outside?? 9. headache?? 10. stomachache?? 11. temperature?? 12. advice?? 13. health?? 六、 1. plenty of?? 2. when;was?? 3. because;one of the greatest?? 4. Though/Although;never?? 5. even;though?? 6. few students?? 七、书面表达(略0 第4页,共5页 第5页,共5页

    进入下载页面

    免费资料

  • ID:4-4795940 北师大版七年级上册Unit 3 Home单元测试(含答案)

    初中英语/北师大版/七年级上册/Unit 3 Home/本单元综合与测试

    《Unit 3 Home》2单元测试 一、单选题 I?can't?see?the?film?clearly.?Two?tall?boys?are?sitting?_________?me.(  ) A. next?to B. between C. behind D. in?front?of The?little?girl?is?afraid?to?go?alone.?She?always?walks?__________?her?mother.(  ) A. besides B. beside C. below D. under -________?are?these?books? -They?are?Mary's.(  ) A. Whose B. Who C. What D. Where This?is?not?my?pen.?It's_________.Mine?is?over?there.(  ) A. our B. hers C. your D. my? Help?yourself?to?some?________.(  ) A. fish B. fishes C. apple ________?has?its?beginning.?(  ) A. Everything B. Something C. Nothing There?_________?forty?students?in?my?class.(  ) A. are B. be C. is -_________is?that?woman?over?there? -She?is?my?aunt.(  ) A. What B. Who C. Whose D. How There?aren't?any?eggs?at?home.?We?need?to?_________.?(  ) A. go?swimming B. go?dancing C. go?shopping D. go?fishing? We?can?see?a?big?tree?_________?the?classroom.?(  ) A. on?the?right B. between C. in?the?front D. next?to? 二、补全对话 A:Hello! My name (11)______ Jenny. B:( 12)______ !My name is Li Ming. A:Nice to (13)______ you! B:Nice to meet you,( 14)______ ! A:What's (15)______? B:It's a box (盒子). A:What (16)______ is it? B:Yellow. A:What's (17)______ the box? B:( 18)______ a new coat. A:What color is (19)______? B:It's red and yellow. A:It's very nice. B:( 20)______. 三、完形填空 I am Tom. I'm a student in a middle school. It's nice (21) you here. First let me say something about my family. There are five people in my (22): my mother, my father, my sister, my brother and I. My father is an (23) worker. My mother is a teacher (24) English. My sister is eighteen and my brother is sixteen. I'm fourteen. We (25) in the same middle school. We all study hard. My home is at West Hill. There is a big river near our (26).And behind it there is a pear tree and the small (27) are apple trees, (28) there aren't any pears or apples on them. (29) a photo of my house. In the photo, you can see three (30) in my bedroom. We like them very much. 21.?A. meet B. to meet C. meeting D. meets 22. ?A. school B. class C. grade D. family 23. ?A. good B. small C. young D. old 24. ?A. of B. in C. for D. on 25. ?A. am B. is C. are D. be 26. ?A. bedroom B. house C. room D. class 27. ?A. trees B. rivers C. houses D. schools 28. ?A. but B. and C. so D. or 29. ?A. He's B. Here's C. It's D. There're 30. ?A. football B. cats C. dog D. bird 四、阅读理解 A Today is Sunday. It's warm. It's four o'clock in the afternoon. Jack and Simon are at home.They are twin(双胞胎)brothers. They want to play basketball, so they take their basketball and a bag, and then go to the playground(操场).Jack puts the bag under a big tree and opens it, but he can't find his sports clothes(衣服).There're only Simon's. "Where are my sports clothes?"Jack asks Simon. "Oh, I'm sorry," says Simon, "I forget to bring your clothes here." 31. What day is it today? ______ A. It's Saturday. B. It's Sunday. C. It's Friday. 32. What's the weather like? ______ A. It's warm. B. It's cold. C. It's hot. 33. When do they play basketball? ______ A. In the morning. B. In the evening. C. In the afternoon. 34. What do they take? ______ A. The basketball. B. Their bag. C. Their basketball and a bag. 35. Jack can't find his ______ . A. sports clothes B. twin brother C. bag 五、阅读填空 I'm?an?boy.?My?name?is?Tom.?This?is?my?family.?There?are?eight?people?in?my?family.?Tony?White?is?my?grandfather.?Anna?White?is?my?grandmother.?Paul?White?is?my?father.?Emma?White?is?my?mother.?Dave?White?is?my?uncle.?Jane?White?is?my?aunt.?Mary?White?is?my?little?sister.?She?is?a?student. 根据短文内容,判断正(T)误(F). 36.?There?are?seven?people?in?the?family.______ 37.?Tony?and?Anna?are?Tom's?parents.______ 38.Tom's?aunt's?name?is?Emma.______ 39.?Tom's?last?name?is?White.______ 40.?Tom's?sister?is?a?student.______ 六、单词拼写 1. The?dog?is?b______?the?chair. 2. She?puts?the?box?u______?the?desk. 3. Tom?is?in?f______?of??Mary. 4. I?sit?b______?Tom. 5. The?house?has?a?b______?door. 七、完成句子 1. 该上学了.? It's?time__________. 2. 我妈妈经常回来得晚. My?mother?often___________?late. 3. 椅子下面有两双鞋.? There?are___________?shoes?under?the?chair. 4. 我想星期天去购物. I?want?to___________?on?Sunday. 5. 超市里有太多的人. There?are___________?people?in?the?supermarket. 八、书面表达 王聪今年13岁,他在七年级一班.他最喜欢的颜色是蓝色,最喜欢的水果(fruit)是苹果,最喜欢的运动是打篮球.他家有4口人--父亲、母亲、他和他的妹妹.在他的卧室里有一张床、一张课桌和一把椅子.墙上有一幅中国地图. 根据以上材料写一篇短文,不少于8句话. ______ 答案 一、 1. D 2. B 3. A 4. B 5. A 6. A 7. A 8. B 9. C 10. D 二、 11. is??12. Hello??13. meet??14. too??15. this??16. color??17. in??18. It's??19. it??20. Thanks?? 三、 21. B 22. D 23. D 24. A 25. C 26. B 27. A 28. A 29. B 30. B 四、 31. B 32. A 33. C 34. C 35. A 五、 36. F; 37. F; 38. F; 39. T; 40. T?? 六、 1. below?? 2. under?? 3. front?? 4. beside?? 5. back?? 七、 1. to go to school?? 2. comes back?? 3. two pairs of?? 4. go shopping?? 5. too many?? 八、. Wang Cong is thirteen years old this year.He is in Class One,Grade Seven.His favorite color is blue.His favorite fruit is apples.His favorite sport is playing basketball.There are four people in his family.They are his father,his mother,his younger sister and him.There is a bed,a desk and a chair in his bedroom.There is a map of China on the wall.??

  • ID:4-4795938 北师大版八年级上册 Unit 2 Teams基础检测(含答案)

    初中英语/北师大版/八年级上册/Unit 2 Teams/本单元综合与测试

    《Unit 2 Teams》基础检测 一、单选题 ---??????????????????I?go?out?with?my?friends,?Mom? ---?No,?you?can't.?You?must?do?your?homework?first. A. Must B. Have?to C. Do D. Can -What?do?you?want?to?eat?for?lunch?I?will?prepare?earlier?today. --Honey,you?________.Let's?go?out?have?something?different. A. mustn't B. can't C. shouldn't D. don't?have?to We?______________?pay?to?get?into?the?concert.It's?free. A. can't B. mustn't C. might?not D. don't?have?to Where?would?you?like?to?go??????????????????vacation? A. with B. to C. at D. on Her?grandmother?often?takes??????????????????after?dinner. A. walking B. to?walk C. walk D. a?walk ---What?do?you?think?of?the?Talk?Show,Paul? ---I?can't??????????????????it.It's?too?boring. A. walk B. stand C. climb D. jump Would?you?mind??????????????????loudly?at?night? A. not?to?sing B. not?sing C. singing?not D. not?singing My?friend?Lily?likes?to??????????????????her?food??????????????????me. A. share;?with B. share;?to C. have;?to D. have;?for It's?cold,?so?we?decide??????????????????out. A. go B. to?go C. not?to?go D. went My?little?dog?is?lost.All?of?my?friends?are?helping?me?to____it. A. look?at B. look?for C. look?after D. look?like The?ticket?is??????????????????for?a?student?to?afford. A. cheap?enough?to B. enough?cheap C. cheap?enough D. enough?easy?to How?many?pieces?can?you??????????????????the?cake?????????????????? A. be?divided;?into B. divided;?into C. divide;?into D. be?divide;?into 二、完形填空 I think smiling is as important as sunshine(阳光). Smiling (13) sunshine because it can make people happy and have a good day. If you aren't happy, you can smile, and then you will feel(14). Someone may say, "I don't feel happy." Then I would say, "Please smile when you are unhappy or play with your friends happily, then you will really be happy (15)." You don't like crying, right? So you must (16) smiling, and you know smiling will let people(17) everything unhappy. Every day we see teachers or classmates and say, "Hi! How are you?" At (18) time, you are smiling, right? Smiling can let you have(19) friends. With a smile, people will know you're a(20) person. They will talk with you, (21) you will have more and more friends. So I think(22) is like a flower, the sunshine, and warmth(温暖). It will give you happiness. ?A. likes B. is like C. like D. are like ?A. happy B. sad C. angry D. upset ?A. ago B. before C. again D. after ?A. fond B. hate C. worry D. prefer ?A. stop B. remember C. forget D. know ?A. different B. the same C. same D. the different ?A. more B. less C. least D. most ?A. unfriendly B. serious C. kind D. busy ?A. but B. if C. because D. so ?A. crying B. saying C. speaking D. smiling 三、阅读理解 A A friend's grandfather came to America from Britain. He went into a cafeteria in Lower Manhattan to get something to eat. He sat down at an empty table and waited for someone to take his order. Of course nobody did. At last, a woman with a plate full of food sat down in front of him and told him how a cafeteria worked. "Start out at one end," she said. "Just go along the line and pick out what you want. At the other end they'll tell you how much you have to pay." "I soon learned that's how everything works in America," the grandfather told a friend. "Life is like a cafeteria here. You can get anything you want only if you like to pay the money. You can even get success, but you'll never get that if you wait for someone to bring it to you. You have to get up and get it yourself." Where does the old man come from? ______ A. Britain. B. America. C. Germany. D. Japan. "Take his order" here means ______ . A. have some food prepared B. put everything in order C. eat something D. take the food away Which of the following is TRUE? ______ A. There was nobody eating in the cafeteria. B. The woman was a friend of that man. C. The woman had been to a cafeteria for the first. D. The woman hadn't been to a cafeteria for the first time. From the passage, we know if we want to get success in America, we should ______ . A. take our order B. know how a cafeteria works C. try to get everything by ourselves D. help others The best title of the passage is ______ . A. From Britain to America B. Life Is Like a Cafeteria in America C. How a Cafeteria Works D. The Way to Order a Meal B Goal(射门)! Football, or soccer, is one of the world's most popular sports. The game first came from old China, though the modern football game began on the streets of old England. The rule is simple: get the ball in the other team's goal, not using your hands or arms. With simple rules and easy equipment(设备), people can play football anywhere. But the game needs teamwork. The men's game came into the Olympics at the 1900Paris Games in France. The women's game came into the Olympics at the 1996Atlanta Games in Georgia. At the Olympics, players play for two 45-minute halves, with 11players on each team. At the Olympics, we make 16men's and 12women's teams into groups of four teams. Each team plays against every other team in their group. The best eight teams in the men's and women's competitions move onto the quarterfinals. In the end the best one will become the winner of the game. The football game first started in ______ . A. France B. America C. China D. England The underlined word "teamwork" means ______ . A. 努力工作 B. 协同工作 C. 独立工作 D. 体力劳动 How long is a football game at the Olympics? ______ A. 40minutes. B. 45minutes. C. 80minutes. D. 90minutes. When did the men's game begin at the Olympics? ______ A. In 1900. B. In 1996. C. In 2004. D. In 2012. How many men's teams play games at the Olympics? ______ A. 11. B. 12. C. 16. D. 24. 四、阅读填空 Dear?Mr.?Zhang, Next?week,?a?group?of?exchange?students?(交换生)?from?the?USA?will?come?to?visit?Taizhou. ?I?make?a?plan?for?them.?We?will?eat?breakfast?at?our?school?first.?Then?we?can?take?them ?to?Mei?Lanfang's?Former?House?(故居)?by?bus.?It?takes?only?25minutes.?They?can?learn?to? sing?Beijing?opera?there.In?the?afternoon,?we?will?go?to?Tiandehu?Park?and?take?some photos?there.?In?the?park?we?can?have?a?picnic?as?our?lunch.?Then?we?will?go?to?the?cinema?to?watch?a?new?film.?After?that?the?girls?can?go?to?the?shopping?malls?to?buy?things?they?like?and?we?will?take?the?boys?to?our?school?playground?to?play?football?for?one?and?a?half?hours. In?the?evening?we?shall?invite(邀请)?them?for?dinner?in?a?restaurant.?They?can?try?Chinese? food.?I'?m?sure?they?will?have?a?good?time?in?our?city. Yours?love, Tony 根据短文内容,完成下列小题. 33. Where?are?the?exchange?students?from? ____________________________________________ 34. ?How?long?does?it?take?from?Tony's?school?to?Mei?Lanfang's?Former?House?by?bus? ____________________________________________ 35. ?How?many?places?will?the?exchange?students?go?to?in?the?afternoon? ____________________________________________ 36. Will?the?exchange?students?have?dinner?in?a?restaurant? ____________________________________________ 37. What's?Tony?mainly?talking?about? ____________________________________________ 五、单词拼写 1. ---Who?can?s__________?the?problem? ---I?believe?everyone?can. 2. Teachers?and?parents?always?e__________?us?to?get?good?grades. 3. Kung Fu Panda II is a fantastic film and I want to see it.But I can't d__________?when to go. 4. My?hobby?is?c__________?stamps(邮票). 5. You?must?do?r__________?before?you?make?an?important?decision. 6. ---?What?do?you?think?of?her?spoken?English? --?E__________! 7. My?sister?usually?r__________?home?from?school?at?five?o'clock?in?the?afternoon. 8. Every?one?of?us?should?speak?to?our?parents?p__________. 9. We?should?make?great?contributions?to__________(建设)?a?harmonious?society. 10. Can?you?use?your?own?words?to__________(描述)?the?picture?below? 11. Both of the jackets look nice on me.I can't decide which one to__________(选择). 12. If?you?raise?it?at?the?meeting,I'll__________(支持)?you. 13. Our?ships?sail________(安全)?in?the?Indian?Ocean?with?the?help?of?the?Chinese?warships. 14. ---?What?do?you?think?of?your__________(旅程)?---?Oh,?it's?great.?What?about?yours? 六、完成句子 1. 你介意我打开窗子吗? __________?my?opening?the?windows? 2. 不要在这儿扔垃圾好吗? Would?you__________?here? 3. 英语课上,我们通常被分为几个小组练习对话. Usually?we__________?some?groups?to?practice?conversations?in?English?class.(divide) 4. 丹尼尔迫不及待的想要和家里人去度假.(词数不限) Daniel__________?with?his?family. 5. 那些企鹅一个接一个地通过冰上的一个洞口跳入水中. The?penguins?jumped?into?the?water__________. 6. 我可以同你合用这把伞吗? May?I__________?the?umbrella__________?you? 7. 她鼓励我们写关于在营地的经历. She__________?us__________?about?our?experiences?at?the?camp. 答案 一、 1. D 2. D 3. D 4. D 5. D 6. B 7. D 8. A 9. C 10. B 11. C 12. C 二、 13. B 14. A 15. C 16. D 17. C 18. B 19. A 20. C 21. D 22. D 三、 23. A 24. A 25. D 26. C 27. B 28. C 29. B 30. D 31. A 32. C 四、 33. The USA.; 34. Only 25 minutes.; 35. Three.; 36. Yes, they will.; 37. A plan for exchange students.?? 五、 1. solve?? 2. encourage?? 3. decide?? 4. collecting?? 5. research?? 6. excellent?? 7. returns?? 8.politely?? 9. building?? 10. describe?? 11. choose?? 12. support?? 13. safely?? 14. journey?? 六、 1. Would you mind?? 2. mind not dropping litter?? 50. are divided into?? 51. can't wait to go on holiday?? 52. one by one through a hole on the ice?? 53. share;with?? 54. encouraged;to write??

    • 同步练习/一课一练
    • 2018-09-12
    • 下载2次
    • 30.57KB
    • billliu99999
  • ID:4-4795937 Unit 1 Television 基础检测(含答案)

    初中英语/北师大版/八年级上册/Unit 1 Television/本单元综合与测试

    《Unit 1 Television》单元测试 一、单选题 ---What?do?you?think?of?the?book? ---It?is?so,and?I?feel. A. excited;?boring B. boring;?excited C. boring;?bored D. bored;?boring -What?____?news! -Yes,all?of?the?children?were?____. A. excited;?exciting B. exciting;?excited C. excited;?excited D. exciting;?exciting ?????????????????Jack??????????????????on?with?his?work?or??????????????????to?have?a?rest? A. Did;?went;?stopped B. Did;?go;?stop C. Did;?went;?stop D. Did;?go;?stopped ---When??????????????????you??????????????????your?old?friend? ---The?day?before?yesterday. A. will;?visit B. are;?visiting C. have;?visited D. did;?visit When??????????????????the?accident?????????????????? A. was;?happen B. did;?happen C. is;?happen D. was;?happened ---When??????????????????Little?Jerry??????????????????to?school? ---Three?years?ago. A. will;?go B. did;?go C. does;?go D. is;?going What??????????????????in?the?middle?of?the?concert? A. happened B. did?happened C. did?happen D. happen ?????????????????pleasant?news?you've?told?us! A. How B. How?an C. What D. What?an Kate?won?the?first?prize?in?the?sports?meeting._______?pleasant?surprise?she?gave?her?classmates! A. What B. What?a C. How D. How?a Mary?got?good?grades?in?school.___________excited?she?is! A. What B. What?a C. How D. How?a _________?strong?the?wind?is! We?could?hardly?walk?in?the?wind. A. What B. How C. What?a D. How?a The?storybook?is?very______.I'm?very______in?it. A. interesting;?interested B. interested;?interesting C. interest;?interested D. interesting;?interest 二、完形填空 Sports are very popular all over the world. They are good for our(13), and (14) people in the world like sports. In different seasons we can(15) different sports, and sometimes we play in the room and sometimes we play(16) the room. Kan Xue, a middle school student, likes (17) ping pong very much. She always plays(18) with her twin sister on weekends. She often(19) sports programs on TV, and she likes Zhang Yining best. And (20) Kan Xue will become a ping pong player like Zhang Yining one day. What (21) you? Do you like sports? How(22) do you play sports? Every day? ?A. habit B. culture C. health D. likes ?A. all B. no C. every D. most ?A. playing B. plays C. play D. played ?A. outside B. out C. into D. inside ?A. play B. play with C. playing D. playing with ?A. it B. them C. one D. its ?A. watch B. see C. watches D. to see ?A. may be B. may C. also D. maybe ?A. on B. for C. about D. with ?A. long B. often C. much D. many 三、阅读理解 A Soap operas (肥皂剧) and sitcoms(情景喜剧) are two different kinds of popular TV shows. What are the differences between them? A soap opera is usually very long and has many episodes(集). All the episodes of a soap opera are interconnected. The first soap opera was on the radio in the late 1930s. One of the most famous soap operas is Friends. A sitcom, or a situation comedy, is a set of funny stories. These stories all happen(发生) in a small place, like a house or a workplace. Sitcoms are different from soap operas. Each story in a sitcom can be different from others and sitcoms can make people feel happy. There is a very popular sitcom on TV in China. It is Home With Kids. When was the first soap opera on the radio? ______ A. In 1390. B. In the late 1390s. C. In 1930. D. In the late 1930s. What does the underlined word "interconnected" mean in Chinese? ______ A. 不连接的 B. 互相关联的 C. 无法连接的 D. 没有电的 What can we learn about Friends? ______ A. It is one of the most famous soap operas. B. It is a very popular sitcom in China. C. It is the most popular sitcom in America. D. It is the first soap opera on TV. Which of the following is TRUE according to the passage? ______ A. A soap opera is very short. B. A soap opera has few episodes. C. A sitcom is a set of funny stories. D. A sitcom has few characters(人物). What's the best title for the passage? ______ A. Differences Between Soap Operas and Sitcoms B. How to Make Soap Operas C. Differences Between Sitcoms and Funny Stories D. How to Make People Laugh B Everybody has different hobbies that they like to do for fun or just to relax. There are many kinds of activities like volleyball, basketball, swimming, or baseball. It all depends on each personality. For me, basketball is a part of my life and it means a lot to me. Since I was a little girl, I started to play basketball in the school team and also with my friends in the neighborhood. My mother told me that I liked kicking the ball around and had so much fun with it when I was only about two years old. Since then, playing basketball is my favorite sport. It is my hobby whenever I have free time. Playing basketball also helps me to relax and be confident. I often play basketball with my classmates in the playground. After doing my homework or when I come home from school, I play a little bit with my friends outside of my house or we go to the park to play it. Whenever I play basketball, I feel healthier and stronger. Besides, I meet new friends from the neighborhood. I not only like playing basketball, but I also enjoy watching basketball games on television. Which is NOT the reason why people have hobbies? ______ A. Because they like to do for fun. B. Because they want to relax. C. Because they have free time. D. Because they want to feel healthy. ______ is the author's favorite sport. A. Basketball B. Volleyball C. Swimming D. Baseball The author liked kicking the ball around and had so much fun with it when she was only about ______ years old. A. one B. two C. three D. four Where doesn't the author often play basketball? ______ A. Outside the author's house. B. In the park. C. In the playground. D. In the garden. From the passage, we can't know ______ . A. basketball is a part of the author's life B. basketball means a lot to the author C. the hobby can help the author to be stronger D. the hobby makes the author thinner 四、阅读填空 As?we?know,?the?2012Olympic?Games?will?be?held?in?London,?the?UK.?The?torch?relay?(火炬接力)?is?starting.?It?begins?on?May?19,?2012and?it?ends?on?July?27.?During?the? 70-day?torch?relay,?it?will?pass?through?towns?and?cities?including?Bristol,?Liverpool,? Manchester,?Oxford,?and?Dover.?London's?Olympic?Games?will?be?held?from?July?27 to?August?12. The?Olympic?Flame(火焰)?will?travel?8,000miles?across?the?UK.?8,000torchbearers (火炬手)?will?carry?the?Olympic?Flame?for?about?300meters?each.?Half?of?the?torchbearers? should?be?aged?between?12and?24and?the?rest?include?people?with?a?story?of?achievement. The?torch?was?designed?by?Edward?Barber?and?Jay?Osger by.?It?looks?like?a?large?triangle (三角形),?which?stands?for?the?three?words faster,?higher,?stronger.?It?also?means?that ?London?is?hosting(举办)?the?Olympic?Games?for?the?third?time.?This?is?great?in?Olympic? history.?The?torch?has?8,000circles,?standing?for?the?8,000torchbearers.?The?torch?relay?is? one?of?the?most?important?parts?of?the?Olympic?Games. 根据短文内容,完成下列小题. 33.?Where?will?the?2012Olympic?Games?be?held? ______ 34.?When?does?the?torch?relay?end? ______ 35.?Will?the?torch?relay?pass?through?Oxford? ______ 36.?What?does?the?torch?look?like? ______ 37.?How?many?circles?does?the?torch?have? ______ 五、单词拼写-单句(本大题共16小题,共47.0分) 1. He?needs?to?look?smart?for?his?jobs?i______. 2. He?is?a?good?teacher?with?much?e______. 3. You?should?read?the?instructions(说明书)?c______?before?you?take?the?medicine(药). 4. The?boy?can't?e______?why?he?was?late?for?school?again. 5. There's?too?much?noise?in?the?factory?and?it?can?make?workers?d______?easily. 6. Our?English?teacher's?p______?is?good,?so?we?can?understand?her?well. 7. We?can?watch?many?wonderful(精彩的)?p______?on?TV?at?Spring?Festival. 8. They?are?planning?to?go?on?a______(假期)?to?the?USA?next?month. 9. It?was?the?most?educational______(经历)?I?had?ever?had. 10. The?giraffes?are?q______?tall?because?they?have?very?long?necks. 11. It?seems?nobody______(同意)?with?me.?I?have?to?try?another?plan. 12. The?boy?tried?not?to______(打破)?the?glass,?but?he?failed(失败). 13. I?like?all______(形状)?of?the?kites. 14. Good?studying______(习惯)?help?me?get?good?grades. 15. I?was?caught?in?the?rain?on?my?way?home.As?a______(结果),I?had?a?bad?cold. 六、完成句子 1. 到处湿漉漉的,天气真糟糕! It's?wet?everywhere.______?weather?it?is! 2. 随着时间的流逝,他忘记了那些不愉快的事情. As?time____________,he?forgot?those?unpleasant?things. 3. 这是一座多么美丽的校园呀! ______?it?is! 4. 朱莉同意和他们去. Julie?agrees______?them. 5. 老师经常要求我们课上认真记笔记. The?teacher?often?asks?us?to______?carefully?in?class. 答案 1. C 2. B 3. B 4. D 5. B 6. B 7. A 8. C 9. B 10. C 11. B 12. A 13. C 14. D 15. C 16. A 17. C 18. A 19. C 20. D 21. C 22. B 23. D 24. B 25. A 26. C 27. A 28. C 29. A 30. B 31. D 32. D 33. It will be held in London, the UK.; 34. On July 27.; 35. Yes, it will.; 36. It looks like a large triangle.;I 37. t has 8,000 circles.?? 五、 1. interview?? 2. experience?? 3. carefully?? 4.explain?? 5. deaf?? 6. pronunciation?? 7. programs?? 8. vacation?? 9. experience?? 10. quite?? 11. agrees?? 12. break?? 13. forms?? 14. habits?? 15. result?? 六、 1. What bad?? 2. went;by?? 3. What a beautiful school?? 4. to go with?? 5. take notes??

  • ID:4-4766686 北师大英语九年级Unit 1 Language Lesson 1 Body Language课件(71张)

    初中英语/北师大版/九年级全册/Unit 1 Language/Lesson 1 Body Language

    Welcome back to School Now you are a third year student in the middle school ! 进入初三你做好准备了吗 心理,思想上的准备: 1面临挑战你会___. 2面对困难时,你会___.              3面对挫折和失败,你会_______.  4面对父母的期望、家庭责任时,你会________         奋力拼搏 迎难而上 永不放弃 勇于面对和敢于承担 Let’s study hard in this year, Just for your shinning future! Make your mind to study hard now. “nothing is difficult if you put your heart into it. (世上无难事,只怕有心人)” practice makes perfect.(熟能生巧) The more you practise, The better you will be. master basic knowledge key Improve your listening, reading and writing skill memorize(背熟) Words and phrases over and over again Open your mouth and recite the texts and sample writings Some suggestions about study 有计划重落实 重基础抓词汇 学语法多练习 敢于实践不怕失败 小步快走、多重复、勤复习 多听多说多读多写练能力 languages 1. How many languages can you speak? 2. What are they? 3. Do you know any other languages? Language New words 1. 国籍 2. 澳大利亚/澳大利亚人 3. 加拿大的/加拿大人 4. 印度的 5. 日本人/日语/日本的 6. 俄罗斯人/俄语 7. 手势/姿势 8. 拇指 9. 挥手/波浪 1. nationality 2. Australian 3. Canadian 4. Indian 5. Japanese 6. Russian 7. gesture 8. thumb 9. wave New words 仅仅/简单地 点头 一致/协定 手指 安静/沉默 不同地 西方的 耸肩 肩膀 亚洲人的 鞠躬 打招呼 1. simply 2. nod 3. agreement 4. finger 5. silence 6. differently 7. western 8. shrug 9. shoulder 10. Asian 11. bow 12. greet 13. custom 14. certain 15. traveller 16. kiss 17. European 18. cheek 19. rude 20. bottom 21. pat 22. anger 23. clap 习惯、风俗 某种、肯定 旅行者 亲吻 欧洲的 面颊/脸颊 粗鲁的/无理的 底部 轻拍 怒火/怒气 鼓掌/拍手 Read as fast as you can! Read as fast as you can! Read the Key Words. Key words:Nationalities / Languages American, Australian, British, Canadian, Chinese, English, French, German, Indian, Japanese, Russian Which are nationalities? Which are languages? Which are both? American, Australian, British, Canadian, Chinese, English, French, German, Indian, Japanese, Russian French is a nationality and also a language. Nationality: American; Australian, British, Canadian, Indian Both: Chinese, English, French, German, Japanese, Russian American, Australian, British, Canadian, Chinese, English, French, German, Indian, Japanese, Russian Do you remember …? Chinese English Britain Japan Japanese French France Russia Russian Germany German Australia Australian the US American Canada nation nationality China Canadian Let's discuss in pairs and then share. B N N N B B B N N B B music tone of voice facial expressions How can we communicate our ideas to others except language? How can we communicate our ideas to others except language? body language written language gestures/ sign language 1. Do you know any sigh language? 2. What gestures do you use to communicate? Stop. Be silent. Bye-bye. Do you know the meanings of the following gestures? You are very good. / Well done! It’s OK. Say “ yes” Do you know the meanings of the following gestures? Do you know the meanings of the following facial expressions? angry sad happy tired Read one’s mind (察言观色). One student comes to the front and shows some body languages, and the other students try to guess what he / she means. Shake hands and smile How do Chinese people greet each other? Kiss three times How do Russian people greet each other? Shake hands, kiss or hug How do American people greet each other? Put hands together and nod heads. How do Indian people greet each other? Touch noses How do Maori people greet each other? d c a b 一Skim the text. What is the writer’s opinion on the importance of body language? A. We can only use body language to communicate with people from other cultures. B. It’s important that we learn to understand other cultures’ body language. C. Body language is more important than the spoken language. 一Skim the text. What is the writer’s opinion on the importance of body language? A. We can only use body language to communicate with people from other cultures. B. It’s important that we learn to understand other cultures’ body language. C. Body language is more important than the spoken language. 二. Careful reading What kinds of body language are mentioned in this paragraph? And what are their meanings? Read Para. 1 and answer the question. People nod their heads to show agreement and put their fingers up to their mouths to ask for silence. 2. How do people in the West show they don’t understand? 3. What do the Japanese do when they greet each other? Read Para. 2 and answer the questions. People shrug their shoulders to show they don’t understand. They bow to show respect when they greet each other. 4. Are many travellers sure how to bow and when to bow while in Japan? 5. Which of the following sentences is NOT TRUE in Europe? Read Para. 3 and answer the questions. No, they aren’t. A. Women and children are kissed on each cheek by family members in the street. B. Friends bow when they meet in the street. C. New friends are often greeted with a kiss on the cheek by Europeans at parties. D. Two men usually shake hands and put their free hand on each other’s shoulders. 6. What should you be careful about? My feet. 7. What should you be careful about your feet in the Middle East? It is very rude to show the bottom of your shoe when you rest one leg on top of the other. It is also not polite to touch people with your shoes. People can pass on information by body. It’s common in all places to shrug their shoulders to show they don’t understand or they don’t care about something. Japanese bow to show respect when they greet each other or say goodbye. 三. Read the text again and do true or false. T F T 4. When meeting new friends, people in Europe often greet with kisses on each cheek. 5. It’s not polite to show the bottom of your shoe when you rest one leg on top of the other in the Middle East. F T agreement put finger up to mouth understand care western cultures respect Asian countries Japan kiss shake hands 1. pass … on to… 2. sign language 3. think about 4. around the world 5. ask for silence 6. shrug one’s shoulders 7. care about 传递 手语 考虑 全世界 要求安静 耸肩 关心;在意 8. take … as an example 9. shake one’s hands 10. be careful about … 11. be rude to do sth. 12. as we can see as …as … 如:as important as… 13. in fact 以……为例 握手 小心……;注意…… 做某事粗鲁 正如我们所看到的 和……一样 和……一样重要 实际上/事实上 传递信息 要求沉默 当心,注意 考虑 拿...做例子 在...底部 耸肩 与...交流 被用来做某事 点头 关心 亲脸 竖大拇指 交叉双肩 鞠躬表示敬意 pass on information ask for silence be careful about think about take... as an example at the bottom of shrug one’s shoulders communicate with be used to do sth nod one’s head care about kiss sb on the cheek put thumbs up cross arms bow to show respect 扩充 积累 Try to say/find out these sentences. 1.肢体语言在不同国家用法不同。 2.亲吻是另一个我们需要学习的例子。 3.露出你的鞋底是非常粗鲁的。 4.用你的鞋去碰别人也是很没有礼貌的。 5.肢体语言就像口语一样重要。 Body language is used differently in different cultures. kissing is another example that we need to learn about. It is very rude to show the bottom of your shoes. It is also not polite to touch people with your shoes. Body language is just as important as spoken language. anadian ndian ussian hinese ustralian rench 1. It is important to have respect for different cultures. 2. It is useful to learn certain types of local body language when you travel. 3. It is rude to show the bottom of your shoes in some places. 4. In Asian countries, people don't kiss on the cheek when they meet. 5. In western cultures, people don't bow when they say goodbye. 6. Body language is an important way of communication. 7. She nodded her head to show agreement. 8. He raised his hand to show he wanted to speak. Japan East Japanese bow Asia culture silly especially Europeans is are am 行为者 are made is written are invited is given A lot of postcards are bought by tourists. taken done The breakfast is made by…. Well win goodbye care D B A C ?? shaking hands: You should shake hands with others with a smile. At the same time you shouldn’t wear hats or gloves when you do this. Usually, the time of shaking hands should last no more than 3 seconds. It is polite to wait for the ladies, the leaders or the old to show their hands first, then you can shake with them. bow: When you bow to others, you should stand at attention and take off your hat to show your respect. kiss: If you meet a friend or your relative, you can greet him or her with a hug or a kiss on the cheeks. If you are a couple, you can hug and kiss, but if you are parents and children, you just kiss on the face or forehead. If you are brothers or sisters, you just kiss on the cheeks. Holland kissing each other on one cheek and then the other The USA shaking hands with each other Japan bowing to each other Match the country / area with its form of greeting. The Netherlands Thailand South America the Middle East putting their hands together and bowing slightly kissing each other on one cheek and then the other greeting each other by touching noses hugging each other 1. … or they don’t care about something. care about We Chinese should care about our country. 我们中国人应当关心我们的国家。 It makes me feel very happy that you care about me. 你关心我,我感到很高兴。 care for I really care for the new dress. 我真得很喜欢这件新裙子。 He spent years caring for his sick mother. 数年间,他一直在照顾生病的母亲。 关心;在意 照顾;喜欢 It is + adj. to do sth. it 是形式主语,to do sth.是真正的主语。 It is interesting to play computer games. 玩电脑很有趣。 2. It is very rude to show the bottom of your show … 1. —— It is very important _____ make a plan before a new term. — Yes. You must try to make it carefully. A. of B. for C. to C 干某事是……, 2. _______ is important to help others. A. It B. That C. This D. We 3. Is ______ possible to fly to the moon in a spaceship? now B. man C. that D. it 4. 对我们来说学好英语是非常重要的。(It is … for sb. to do …) _________________________________ ________________________________ It is very important for us to learn English well. 3. … is just as important as the spoken language … as +adj. / adv.(原级) + as 表示不同人或物同一性质的比较,意为“……和……一样……”。 The tree is as _____ as the building (is). 这棵树和那栋楼一样高。 He runs as _____ as I. 他和我跑得一样快。 tall fast ( ) 1. I play basketball every day because I want to play as ______ as Yao Ming. (2012湖南株洲) A. well B. better C. best A ( ) 2. The volunteer spoke as _______ as she could to make the visitors understand her. (2013上海) A. clearly B. more clearly C. most clearly D. the most clearly A 句型小结 1. It is + adj. to do sth. 干某事是……, 2. as +adj. / adv.(原级) + as “……和……一样……”。

  • ID:4-4665890 北师大初中英语九年级全册课文朗读mp3

    初中英语/北师大版/九年级全册/本册综合

    北师大初中英语九年级全册课文朗读mp3 ================================================ 压缩包内容: Unit 1 Language.mp3 Unit 2 Books.mp3 Unit 3 Creativity.mp3 Unit 4 Space.mp3 Unit 5 Literature.mp3 Unit 6 Role models.mp3 Unit 7 Journeys.mp3 Unit 8 Discoveries.mp3 Unit 9 Save the planet.mp3

    • 音频素材
    • 2018-07-11
    • 下载2次
    • 203956.84KB
    • feng1112
  • ID:4-4665598 北师大初中英语八年级上册课文朗读mp3

    初中英语/北师大版/八年级上册/本册综合

    北师大初中英语八年级上册课文朗读mp3 ================================================ 压缩包内容: Unit 1 Television.mp3 Unit 2 Teams.mp3 Unit 3 Faster, Higher, Stronger.mp3 Unit 4 Healthy Living.mp3 Unit 5 Helping.mp3 Unit 6 The Unexplained.mp3

    • 音频素材
    • 2018-07-11
    • 下载4次
    • 112687.85KB
    • feng1112
  • ID:4-4665570 北师大初中英语七年级上册课文朗读mp3

    初中英语/北师大版/七年级上册/本册综合

    北师大初中英语七年级上册课文朗读mp3 ================================================ 压缩包内容: Get Ready A You.mp3 Get Ready B Your Friends.mp3 Get Ready C Your Family.mp3 Get Ready D Your Classroom.mp3 Get Ready E Your Room.mp3 Unit 1 Family.mp3 Unit 2 School Life.mp3 Unit 3 Home.mp3 Unit 4 Interests and Skills.mp3

    • 音频素材
    • 2018-07-11
    • 下载5次
    • 124292.69KB
    • feng1112
  • ID:4-4657934 Unit 6 Detectives Lesson 18 The Mystery Writer 同步练习(含答案)

    初中英语/北师大版/八年级下册/Unit 6 Detectives/Lesson 18 The Mystery Writer

    Unit 6 Detectives Lesson 18 The Mystery Writer 同步练习 1. A good habit will make you healthy, w_______ and wise. 2. The watch cost me 1,000 dollars. It’s v______ . 3. It’s i________ to finish the difficult work in two hours. 4. What he said always made us laugh. We all think he is very h ____. 5. The answers are e________the same. There aren’t any differences. 6. Can you t________this English sentence into Chinese 7. If a man is h___________, he won’t lie to others. 1. Have you watched any American cartoons______(最近) 2. The people in the village all wish their life happy, healthy and_______(富有的). 3. Do you know_______(准确地) how the animals feel when they are in cages 4. She was having a________(惊喜的) party for Tina on Saturday. 5. All of us think that all the children should receive basic________(教育). 1. ---Do you mind ___________here ---________. A. me to smoke, Not at all B. my smoking, Certainly not C. my to smoke, Of course not D. if I smoke, Yes, I don’t ================================================ 压缩包内容: unit 6 detectives lesson 18 the mystery writer.docx

    • 同步练习/一课一练
    • 2018-07-07
    • 下载4次
    • 12.04KB
    • lanning2080
    进入下载页面

    免费资料