欢迎您,[登陆][注册] (您的IP:34.204.179.0)

初中英语鲁教版(五四制)九年级全册
全部(330) 课件 教案 试卷 学案 素材 视频 电子教材
不限 普通资料 精品资料 特供资料 成套资料
  • ID:4-4855996 鲁教版九年级英语:Unit 10 I remember meeting all of you in Grade 6. Be thankful to others写作课(课件+教案+练习+反思)

    初中英语/鲁教版(五四制)/九年级全册/Unit 10 I remember meeting all of you in Grade 6./Section B


    课件:51张PPT
    课后反思
    本节课从设计到实施再到反馈,基本上实现了预期的目标:通过这节写作课,培养了学生的写作思维和写作好习惯;教会学生写作所需要语言知识、语境知识、写作结构和写作方法,通过写作,培养了学生感恩、助人、友善、满怀希望等美好的情感。
    这节课由于时间仓促和水平有限,还存在几个问题:⑴一开始给出写作模板,让学生完成写作任务;这对中下游学生特别是下游学生来说偏难,如果在提出这个任务之前,让学生先进行小组讨论,这样学生接受起来就会容易很多。⑵设计任务有点儿多,本节课围绕感恩这一话题,有三个写作任务,并且是由易到难、层层深入的,所以,时间安排会比较仓促,这样,就会有一部分学生跟不上课堂节奏,学习参与度并不高。⑶在写作模板的设计上有局限,因为写作模板虽然给学生提供了写作支架,但同时也限制了学生的发挥,因此,作文形式和内容相对比较单一。
    针对以上问题,我决定继续实践与研究写作课的模式与内容、结构,力求教给学生如何构思作文、写出一篇结构合理、立意准确、语言生动的作文,使学生的写作不再是随意乱写,而是有章可循、有理可依,并在此基础上充分的展示和发挥学生的语言表达能力。
    ================================================
    压缩包内容:
    反思.doc
    教案.doc
    练习.doc
    课件.ppt

    • 授课课件
    • 2018-10-06
    • 下载11次
    • 27778.21KB
    • 杨柳吹风
  • ID:4-4797746 鲁教版英语九年级Unit1《When was it invented》测试(含答案)

    初中英语/鲁教版(五四制)/九年级全册/Unit 1 When was it invented?/本单元综合与测试

    Unit 1测试 一、单选题 -What's?it?used?for? -It's?used?for________. A. cooking B. seen C. cooked D. to?cook He?________?to?swim?in?West?Lake?yesterday. A. see B. seen C. was?seen D. was?seeing Many?fantastic?photos________?during?my?last?visit?to?Beijing. A. took B. are?taken C. were?taken D. will?be?taken Was?a?car?invented________March?4,1876? A. on B. in C. at D. of -________? -They?were?invented?by?Julie?Thompson. A. When?were?they?invented B. Who?were?they?invented?by C. Where?were?they?invented D. What?were?they?used?for Who?was?the?book?________? A. write B. wrote C. written D. written?by Kites?________?messages?in?the?war?in?the?past. A. were?used?for?sending B. were?used?to?sending C. are?used?for?sending D. are?used?to?sending Can?you?tell?me?________?the?train?was?invented? A. what B. who C. when D. which It?_____?last?week?that?the?haze(雾霾)in?Beijing?caused?many?problems. A. reports B. reported C. is?reported D. was?reported My?coat?is?made?_____?wool?and?silk. A. to B. for C. from D. of Our?teacher?was?seen?______?to?the?office?a?moment?ago. A. go B. to?go C. going D. goes The?Oxford?Castle?_____?by?Henry?(1154-1189).It?is?in?very?good?condition?now. A. built B. was?built C. has?been?built D. is?built Ice?can?be?_____?water. A. turn?into B. turn?to C. turned?into D. turned?to Sorry,all?the?vegetables?______.Please?come?tomorrow. A. sells?well B. have?sold?out C. have?been?sold?out D. are?selling A?story?_____?by?Granny?yesterday. A. was?told?us B. was?told?to?us C. is?told?us D. told?us Older?people?____?well. A. looks?after B. must?be?looked?after C. must?look?after D. looked?after Our?teacher?______?carefully. A. should?be?listened?to B. should?be?listen C. be?listened D. is?listened In?some?parts?of?the?world,tea?____?with?milk?and?sugar. A. is?serving B. is?served C. serves D. served We________English?in?class?but?Chinese?________?by?us?all?day. A. speak;?speak B. speak;?is?spoken C. is?spoken;?speak D. is?spoken;?is?spoken -What________?him?last?night? -He?had?an?accident?on?the?way?home. A. took?place?to B. took?place?for C. happened?to D. happened?for 二、完形填空 “Never give up!” It is my law of my life. It has brought me ??? ??????????. I learned the law from my father’s story. My father was born in a poor village in the north of Jiangsu, China. When he was a young boy, he went to school in the morning, then ???????????????in the fields till sunset. And then he did his homework during midnight. Life was hard, because they had no money! At the age of 14, my father heard of ???????. It was the land of gold, the land where ?????????????people can become rich. “? ??????????don’t I go to America?” he thought to himself, full of hope. So, my father came to America. “I had thought it was easy to? ?????????????money in America,” he told me. “ ???????????????????when I arrived there, I realized it was not true. They did not like hiring me because I spoke little English. Later, I worked in a small restaurant, cleaning up tables, washing dishes and sweeping the floor. Life was ??????????????for the first few years. I worked from 10 am to 11 pm. I wanted to go to school to learn English, but it was impossible. I couldn’t ??????????????the schooling.” My father kept working hard, and reached his goal! “Alan,” he often says to me, “if you want something, you have to work for it and never give up. Things do not come ??????????????in life.” That is what I learned from my father. ?A. sadness B. loss C. success D. failure ?A. taught B. worked C. studied D. slept ?A. China B. France C. America D. the UK ?A. weak B. poor C. clever D. lazy ?A. What B. How C. Why D. When ?A. discover B. make C. collect D. spend ?A. But B. If C. So D. Because ?A. comfortable B. strange C. nice D. hard ?A. borrow B. need C. afford D. pay ?A. really B. easily C. quietly D. slowly 三、阅读理解 A An invention in front of your eyes What is the most important invention of all time?Is it the written word that helps us to record information?Is it the telephone that lets us talk to people from all over the world?Is it the car that lets us travel at great speeds to meet others?Umberto Eco,an Italian writer,thinks it is something quite different.He says the most important invention might be bright in front of your eyes.He is talking about a simple pair glasses. Modern eye glasses were invented around 1000years ago.They were more than just a convenient way to read.Before glasses,writers,scientists or teachers who could not see properly had to memorize everything.After about ten years of poor eyesight,they could not remember well enough and could not work.Glasses meant that people could work in their old age. People who wanted to remember some information could write it down and read it.Eye glasses are one of the world's greatest inventions and were probably worn by the people who designed the first telephones and cars. The invention of the written word is important because ______ . A. we need it to listen B. we need it to record information C. we just need it to read The author thinks ______ is the greatest invention of all time in his passage. A. the telephone B. the car C. a simple pair of glasses Before glasses were invented,writers,scientists and teachers had to ______ . A. memorize everything B. write down everything C. read everything What happened after glasses were invented? ______ A. people could not remember well enough. B. people could not remember well enough. C. people could write down some information and read it. From this passage,we can know ______ . A. modern eye glasses were invented 100years ago B. people who designed the first telephones and cars probably wore those glasses C. the author of this article is an American. B The car was invented just a century ago.You may know all kinds of cars' names,but many people don't know who was the inventor of the first car. The first car was invented not by an Englishman,but by an American.His name was Henry Ford. Henry was born in a poor family.He was the eldest of the six children.When he was a boy,he became interested in watches and machines.When he was twelve years old,his mother died.Soon he had to work in a machine shop for two dollars and fifty cents a week. In the evening,he repaired watches for another dollar a week.The hard life made him strong and able. At that time,there was another interest in the life of the young Ford.He wished of making a machine. It could run without horses,so named horseless carriage.He overcame a lot of difficulties and in April 1893,the "horseless carriage" was invented at last.It was the first car. Later Henry Ford founded the Ford Motor Company.He was really the first inventor of the car in the world. Who really invented the first car? ______ A. A Chinese. B. An Englishman. C. A Russian. D. An American. From this story we can know the car was invented ______ . A. only one hundred years ago B. less than one hundred years ago C. more than one hundred years ago D. long long ago Henry Ford must have ______ . A. five brothers and sisters B. six brothers and sisters C. five younger brothers D. five younger sisters How many dollars did young Ford get every week? ______ A. 2.5dollars. B. 1.5dollars. C. 3.5dollars. D. 3dollars. Henry Ford invented the first car ______ . A. with his brothers B. without any difficulty C. himself D. difficult. 四、阅读表达 Tea coffee?and?cocoa?are?three?major?drinks?all?over?the?world.Tea?is?drunk?by?the?largest?number?of?people?in? the?world.Tea,as?well?as?silk?and?porcelain(瓷器),began?to?be?known?by?the?world?over?a?thousand? years?ago?and?has?been?an?important Chinese?export?since?then.Tea?has?a?history?of?over?4,000 years?and? China?is?the?home?of?tea.In?ancient?China,tea?was?used?as?a?kind?of?medicine while?nowadays?people drink?tea?daily.Longjing,Pu'er Wulong?and?Tieguanyin?are?all?famous?tea. Thanks?to?the?mild?climate?and?rich?soil?in?FujianZhejiang?and?Yunnan,tea?is?produced?mainly?in?these?provinces. The?word?for?tea?in?different?languages?came?from?Chinese like "cha'I" in?Russian.And?the?Japanese?character ?for?tea?is?written?exactly?the?same?as?it?is?in?Chinese.Over?the?past?centuries,Chinese?people?have?developed? their?unique?tea?culture,which?includes?tea?planting,tea-leaf?picking,tea?making,tea?drinking?and?so?on. Tea?is?also?popular?in?some?sayings,like "A?friendship?between?gentlemen?is?like?a?cup?of?tea."In?dances,songs,poems?and?novels,tea?is?often?mentioned,too. 根据短文内容,完成下列小题. 41.How?many?drinks?are?mentioned?in?this?passage?______ 42.Why?is?tea?produced?mainly?in?Fujian,Zhejiang?and?Yunnan?______ 43.What?does?the?underlined?sentence"A?friendship?between?gentlemen?is?like?a?cup?of?tea."mean?in?Chinese?______ 44.In?ancient?China,people?used?tea?as?a?kind?of?medicine,didn't?they?______ 45.What?is?the?best?title?for?the?passage?______. 五、选词填空 accident brought remained smells nearly doubt national produces 1. Oh,it ______ so nice.What delicious food it is! 2. He is without ______ the cleverest student I've ever taught. 3. Although she is ______ 100years old,she is still very healthy. 4. Tea was invented by ______ in China. 5. As Chinese,we must protect our ______ interests(利益). 6. Look around us.Only a few apples ______ on the trees. 7. Please take the trash out.It ______ terrible smell. 8. Tom was ______ to Linyi People's Hospital because of his serious illness. 六、单词拼写 1. Tom?is?so?careless?that?he?often?makes?many______(错误)?in?his?homework. 2. Would?you?like?to?eat______(酥脆的)?food? 3. There?were?many______(顾客)?in?the?supermarket?that?day. 4. I?like?potato?chips?very?much,because?they?are______?(咸的). 5. The______(饼干)?taste?delicious.May?I?have?some?more? 6. People?usually?put?food?in?the______(冰箱)?to?keep?it?fresh?in?summer. 7. What?were?you?doing?when?the______(地震)?happened? 8. Jane?went?to?work?on?foot?after?she______(锁上)?the?door. 七、语法填空 1. These?pictures______?(take)?when?we?took?a?trip?to?Kunming. 2. Chinese______?(speak)?by?the?largest?number?of?people?in?the?world. 3. Most?science?books______?(write)?in?English. 4. The?trees______?(grow)?well?along?banks?of?the?river. 5. ______this?word?often______?(use)?in?English? 6. The?door______?(not?lock)?every?evening. 7. Water______?(use)?in?everyday?life. 八、书面表达 介绍你认为最有用的一项发明。包含内容:名称、发明者、发明时间、材料、用途、你认为有用的原因等,可根据掌握情况适当增减。80词。 答案和解析 【答案】 1. A 2. C 3. C 4. A 5. B 6. D 7. A 8. C 9. D 10. D 11. B 12. B 13. C 14. C 15. B 16. B 17. A 18. B 19. B 20. C 21. C 22. B 23. C 24. B 25. C 26. B 27. A 28. D 29. C 30. B 31. B 32. C 33. A 34. C 35. B 36. D 37. A 38. A 39. C 40. C 41. Three.; 42. Because the climate is mild and the soil is rich.; 43. 君子之交淡如水.; 44. Yes,they did.; 45. China's Tea Culture?? 五、 1. smells??2. doubt??3. nearly??4. accident??5. national??6. remained??7. produces??8. brought?? 六、 1. mistakes?? 2. crispy?? 3. customers?? 4. salty?? 5. biscuits?? 6. fridges?? 7. earthquake?? 8. locked?? 七、 1. were taken?? 2. is spoken?? 3. are written?? 4. are grown?? 5. Is;used?? 6. isn't locked?? 7. is used?? 八、书面表达(略) 第4页,共6页 第3页,共6页

    进入下载页面

    免费资料

  • ID:4-4698188 鲁教版九年级英语:Unit 3 It must belong to Carla. SectionA (1a-2d) (课件+教案)

    初中英语/鲁教版(五四制)/九年级全册/Unit 3 It must belong to Carla./Section A

    课件:25张PPT Unit3 It must belong to Carla. SectionA (1a-2d) 教学设计 Teaching Aims: 1. 学习并掌握下列单词whose, truck, picnic, rabbit, attend, valuable, pink, anybody. 学习并掌握目标语言----Whose book is this ----It must belong to Mary. =It must be Mary’s. 3.学会正确运用must, might, could 和can’t 对物品的归属事物进行推断。 4. 通过运用目标语言,进行听力及语言交往能力训练。 Teaching Importance and Difficulties: 1. 对物品的归属提问和回答 2. 情态动词表示推测,名词所有格和名词性物主代词。 Teaching Steps: I. pre-homework (前置性作业) Check their reading some new words. (设计意图:扫清新授课当中出现的生词障碍) II. Warming up and Lead in: T: Look at the picture. Miss Meng has many things. What belongs to Miss Meng Ss: The set of keys/The pair of glasses/The book/.The wallet belongs to Miss Meng. (设计意图:用老师自己的东西更加有真实感。目的是引出目标句型) III. Presentation: 1. Learn new words. T: We have talked about Miss Meng’s belongings. Let’s look at Miss Meng’s family’s belongings. ================================================ 压缩包内容: 教案.doc 课件.ppt

  • ID:4-4665794 鲁教版英语九年级全册课文朗读mp3(课文+单词)

    初中英语/鲁教版(五四制)/九年级全册/本册综合

    Unit1.mp3 Unit10.mp3 Unit10_Words.mp3 Unit11.mp3 Unit11_Words.mp3 Unit12.mp3 Unit12_Words.mp3 Unit1_Words.mp3 Unit2.mp3 Unit2_Words.mp3 Unit3.mp3 Unit3_Words.mp3 Unit4.mp3 Unit4_Words.mp3 Unit5.mp3 Unit5_Words.mp3 Unit6.mp3 Unit6_Words.mp3 Unit7.mp3 Unit7_Words.mp3 Unit8.mp3 Unit8_Words.mp3 Unit9.mp3 Unit9_Words.mp3

    • 音频素材
    • 2018-07-11
    • 下载40次
    • 73037.76KB
    • feng1112
  • ID:4-4661708 Unit 5 You’re supposed to shake hands Section A 1a-1c 微课堂教学设计+课堂达标检测

    初中英语/鲁教版(五四制)/九年级全册/Unit 5 You’re supposed to shake hands./Section A

    【教学目标】 1.通过图片,能够掌握风俗的词汇:custom , bow , kiss, greet;通过旗帜掌握国家的英汉对应词汇: the United States , Japan, Brazil, Korea, Mexico 2. 通过听说练习,能够熟练运用句式: ---- What are you supposed to do when you meet someone in China/Japan/… for the first time ? -----I’m supposed to shake hands/ bow/…. -----You are expected to …… 3. 能够了解各国文化背景、礼仪习俗,学会在不同场合的具体表现,体现跨文化意识 【教学重难点】 能熟练运用be supposed to 和 be expected to 的句式.表达美国,日本,韩国,墨西哥,巴西等不同国家初次见面的文化礼仪。 【课堂评价方式】 对pair work 和group work 进行量化评价

    • 同步授课教案
    • 2018-07-10
    • 下载4次
    • 61.84KB
    • 张草原
  • ID:4-4656906 Unit 5 You’re supposed to shake hands. Section A 1a-1c课件

    初中英语/鲁教版(五四制)/九年级全册/Unit 5 You’re supposed to shake hands./Section A

    微课堂的听说课课件,更好地帮助学生进行听说训练。

    • 授课课件
    • 2018-07-08
    • 下载2次
    • 1739KB
    • 张草原
  • ID:4-4641426 鲁教版九年级英语:Unit 10 I remember meeting all of you in Grade 6.Section A (3a-3c) 优质课件

    初中英语/鲁教版(五四制)/九年级全册/Unit 10 I remember meeting all of you in Grade 6./Section A

    鲁教版九年级英语:unit 10 i remember meeting all of you in grade 6.section a (3a-3c) 优质课件:22张PPTTo all my dear students: I Remember Now you are going to graduate With so many sweet memories Challenging on our sports days Overcoming difficulties in our studies I remember the time you spent with me ================================================ 压缩包内容: 鲁教版九年级英语:unit 10 i remember meeting all of you in grade 6.section a (3a-3c) 优质课件.ppt

    • 授课课件
    • 2018-07-01
    • 下载17次
    • 2225.29KB
    • 杨柳吹风
    进入下载页面

    免费资料

  • ID:4-4641424 鲁教版九年级基础知识复习课Chapter 9 Plans and Intentions(课件+教案)

    初中英语/鲁教版(五四制)/九年级全册/本册综合

    课件:18张PPT 第九章 计划与安排(基础知识课)教学设计 【教学目标】 通过本节课的复习,学生能够: 1.通过课前准备及课上检测等形式,熟练掌握描述计划与安排的单词短语等基础知识。 2.通过听力、选词填空等形式,在语篇中梳理出有关“计划安排”话题的相关功能句,并在语境中运用功能句表达自己的计划与安排。 3.通过表达自己的计划与打算,明确目标并制定出合理计划。 【课前准备】学生完成单词短语句子等基础知识的练习。 设计意图:让学生复习巩固“计划与安排”话题相关的单词、短句、句子等基础知识。 【教学过程】 Step 1 课堂检测 单词适当形式填空。 设计意图:1.考察学生对基础知识的记忆。2.检测有词性变化的重点词汇掌握。 Step 2 谈论现阶段的计划与安排 创设情境“中考在即”,通过阅读“my plans”语篇,补全短语。 设计意图:在语境中,巩固本话题相关短语。 利用“中考在即”语境,引出听力“students’ plans” Listen again and fill in the chart. 设计意图:利用听力填表的形式在语境中巩固单元话题相关的词汇。 呈现听力材料语篇,通过设计问题,引导学生关注功能句。 设计意图:引导学生在体验中巩固基础知识,学生根据听力材料,掌握有关计划表达的词汇、句型,为下一环节的输出做铺垫。 ================================================ 压缩包内容: 教案.doc 课件.ppt

  • ID:4-4494998 鲁教版Unit 1 When was it invented? 期中复习课件

    初中英语/鲁教版(五四制)/九年级全册/Unit 1 When was it invented?/本单元综合与测试

    主要句型的听写帮助学生掌握基础知识 1.结构:was/were+过去分词 2.例句:His car was parked in the yard. 3.注意:在主动语态中如果省略了to 的动词 不定式如:make/have/let/see/here/watch sb do sth,在被动语态中要把to 补上。 例如:We made him buy a pair of glasses. He was made to buy a pair of glasses. 双宾语的被动语态,把间接宾语变为被动句 的主语。 例如:My father gave me a new book. I was given a new book by my father.

    进入下载页面

    免费资料

  • ID:4-4136032 初中英语鲁教版(五四制)初四Unit 5 You’re supposed to shake hands. Section B2a-2e阅读课件

    初中英语/鲁教版(五四制)/九年级全册/Unit 5 You’re supposed to shake hands./Section B

    课件有37张PPT,无音频视频,设计新颖,可以借鉴 此课件为参加优质课比赛所用 Ancient China 鲁教版初中英语九年级 You’re supposed to shake hands. Section B 2a-2e) Period 1 Which is the biggest challenge to you? greeting manners