欢迎您,[登陆][注册] (您的IP:34.204.191.145)

初中英语牛津上海(本地版)五四制九年级下
全部(23) 课件 教案 试卷 学案 素材 视频 电子教材
不限 普通资料 精品资料 特供资料 成套资料
  • ID:4-7243275 Chapter 1 The green consumer同步练习(含答案)

    初中英语/牛津上海(本地版)五四制//Chapter 1 The green consumer

    Unit 1 Part 1 Listening (第一部分 听力 略) Part 2 Vocabulary and Grammar (第二部分 词汇和语法) I. Choose the best answer (选择最恰当的答案):(共 20 分) ( )26. In 1975, the flood in that area made 233,000 people homeless. Which of the following is correct for the underlined word in the sentence? A) /flu:d/ B) /flud/ C) /fl?d/ D) /fl?ud/ ( )27. Which of the following underlined parts is different in pronunciation from others? A) Students should take lesson notes in class. B) None of the bus drivers were women many years ago. C) A big stone flew over and broke a window in the building. D) What do you know about 'global warming,? ( )28. If you stand too close to the door on the bus, you'll be in _____ danger A) a B) an C) the D) / ( )29. Because of pollution, not______is leaving the Earth. A) enough light B) enough heat C) hot enough D) cold enough ( )30. ______of us know it is essential to protect our earth. A) Both B) Neither C) None D) All ( )31 . If we have too______fat and sugar, we will be in poor health. A) few B) little C) many D) much ( )32. Some people don’t care about the environment, and make it even______. A) bad B) badly C) worse D) worst ( )33. Joe had spent nearly a month preparing his singing contest, but the effect wasn’t as______as he had expected. A) well B) good C) better D) best ( )34. The professor wanted to know______his students would do with the water pollution caused by the factory. A) where B) when C) what D) why ( )35. We climbed to the top of the mountain______we might see the scenes better. A) so that B) as soon as C) now that D) as ( )36. Everything changed______quickly that I hardly had no time to prepare. A) such B) so C) very D) quite ( )37. Teachers and parents______allow the children to tell their own ideas. A) can B) may C) should D) need ( )38. Unluckily, his left leg ______seriously in a football game last week. A) hurt B) has been hurt C) was hurt D) is hurt ( )39. The greenhouse effect may cause the level of the sea______. A) to rise B) rise C) rising D) to raise ( )40. My father______in this school since he was 25 years old. A) had worked B) worked C) was working D) has worked ( )41. Mother has promised that she______an IPad Mini for her daughter if her daughter goes to the key senior high school. A) will buy B) would buy C) bought D) has bought ( )42. He has little knowledge of history and geography,______he? A) had B) does C) hasn’t D) doesn’t ( )43.______excited the fans were to see their favorite film star! A) How B) What C) What a D) What an ( )44. - Would you like me to help you carry the heavy bag? -______. A) Yes, I’d like to. B) I agree with you. C) No, I wouldn’t. D) That’s very kind of you. ( )45. - My parents won't let me go to the concert given by my favorite singer this weekend. -______. A) They are right. B) I can’t help you. C) That’s all right. D) What a pity! III. Complete the following passage with the words or phrases in the box. Each can only be used once (将下列单词或词组填入空格。每空格限填一词,每词只能填一次):(共8分) A school boy has become the youngest computer specialist(专家)in the world after he passed a Microsoft exam. At the age of just five, Ayan Qureshi from the U.K. became the youngest person to pass the exam. Ayan is a primary school student. He was first 46 to computers by his father when he was three. 47 he played computer games like other kids, but later, he became more interested in how computers work. He even built a computer lab at home. Several months ago, Ayan took part in the Microsoft exam. The exam is usually for young adults, so when the boy arrived to take the exam, people were 48 to see him. He successfully passed the exam. Ayan’s parents are proud of him. “I am very 49 . I don’t want to see him set a world record every day, but 1 want him to do his best in everything/’ his mother said. Ayan hopes to open his own computer company in the future. With his fluent Chinese and love for China,Su Liang,a 15-year-old boy from (尼泊尔),received a big hand at the “Chinese Bridge” competition. Last November, the “Chinese Bridge” competition for middle school students 50 in Yunnan Province. 51 390 students and teachers from 76 countries took part in the competition. They wrote Chinese characters and answered questions and gave speeches in Chinese. Two middle school students from 52 won the top prize. During their three weeks,stay in China, the foreign students and teachers paid a visit to Beijing. They were happy around the Great Wall, the Summer Palace, the Palace Museum and the Bejjing zoo. They also experienced Chinese culture by learning martini arts, making dumplings and eating Chinese snacks. Thanks to 'Chinese Bridge, 53 learned more about China and the 53 Chinese culture. I have made a lot of friends here,,? Su Liang said. 46.______47.______48.______49.______50. ______ 52.______ 53. ______ Ⅳ. Complete the sentences with the given words in their proper forms (用括号中所给单词的适当形式完成下列句子):(共8分) 54. Our atmosphere is changing because we5re polluting it with______. (chemical) 55. Unit______is more interesting than any other unit in this book, (fifth) 56. They had to go out to hunt for food in order to keep themselves______. (live) 57. My______reason for learning English is to get a better job. (mainly) 58. The children in this kindergarten are very______to one another. (friend) 59. We must do something to______the Earth. (safe) 60. She hates______food in restaurants, (waste) 61. They spoke to me very______but politely, (serious) Ⅴ. Complete the following sentences as required (根据所给要求,完成下列句子。每空格限填—词):(共14分) 62. My sister often stays up late at weekends.(改为否定句) My sister______often______ up late at weekends. 63. Jim is so young that he can’t join the army.(保持原句意思) Jim is______young______join the army. 64. The simple technology can stop you from feeling tired during the work.(保持原句意思) The simple technology can______you ______feeling tired during the work. 65. The food you ordered by telephone will be delivered in half an hour.(对划线部分提问) ______ ______ will the food you ordered by telephone be delivered? 66. We care for our physical health. We also care for our mental health.(合并为一句) We care for our physical health and our mental health______ ______ . 67. He went to Oxford University in Britain in order to further his study.(保持原句意思) He went to Oxford University in Britain______ ______he could further his study. 68. protect, enjoy, let's, living, the, better, on, environment, Earth, and, the, a, life (连词成句) ____________________________________________________________ Part 3 Reading and Writing (第三部分读写) VI. Reading comprehension (阅读理解):(共 50 分) A. Choose the best answer (根据短文内容,选择最恰当的答案):(12分) A new study warns that about thirty percent of the world's people may not have enough water by the year 2025. A private American organization called Population Action International did the new study. It says more than three hundred and thirty-five million people lack enough water now. The people live in twenty-eight countries. Most of the countries are in Africa or the Middle East. P-A-I researcher Robert Engelman says by the year 2025, about three thousand million people may lack water. At least 18 more countries are expected to have severe water problems. The demand for water keeps increasing. Yet the amount of water on Earth stays the same.The report says lack of water in the future may result in several problems. It may increase health problems. Lack of water often means drinking waters not safe. Mr. Engelman says there are problems all over the world because of diseases, such as cholera (霍乱),which are carried in water. Lack of water may also result in more international conflict Countries may have to compete (竞争)for water in the future. Some countries now get sixty percent of their fresh water from other countries. This is true of Egypt, the Netherlands, Cambodia, Syria, Sudan and Iraq. The Population Action International study gives several solutions to the water problem. One way, it says, is to find ways to use water for more than one purpose. Another way is to teach people to be careful not to waste water. A third way is to use less water of agriculture. ( )69. The new study says most of the people from ______lack enough water now. A) Africa and the Netherlands B) Africa and Cambodia C) Sudan and the Middle East D) Africa and the Middle East ( )70. Robert Engelman is most probably______. A) an African B) an Egyptian C) a Netherlander D) an American ( )71. The amount of water on Earth______. A) keeps increasing B) grows faster C) stays the same D) becomes smaller than before ( )72. The underlined word “result” in Paragraph 4 probably means “______" A)导致 B)结果 C)发生 D)答案 ( )73. How many solutions does the Population Action International study give to the water problem? A) One B) Two C) Three D) Four. ( )74. What is the best title for the passage? A) World Water Shortage B)A Private American Organization C) Water Problems D) The Water On Earth B. Choose the words or expressions and complete the passage (选择最恰当的单词或词语完成短文):(12分) Good morning, ladies and gentlemen, Today, I am very happy to have a meeting with you. At the meeting we will talk about the problems we have these days. We all know the problems of dogs and the objects falling from windows are getting (75) . We have received lots of letters about such problems. So it is time for us to look for possible ways to work out these problems. Some dog-owners don’t (76) their dogs well enough, and they let their dogs make mess on roads and in gardens. This makes the environment dirty. I would like to tell the dog-owners that their behavior (行为) is too bad, and they are making people feel unhappy. We should keep the environment ( 77). It is reported that some people throw rubbish out of the (78) . It is dangerous because falling objects may hurt others. It is (79) the law. We will record the names and addresses of those people who throw objects. Then, a warning will be given and they will be punished by law. A safe and comfortable living environment is important to us. (80) we try our best to care for our community, it will be a good place to live in. Thank you for your coming. ( )75. A) weaker B) worse C) better D) heavier ( )76. A) take care of B) take hold of C) take away D. take up ( )77. A) pleasant B) important C) useful D) famous ( )78. A) meeting B) window C) garden D) problem ( )79. A) for B) against C) opposite D) within ( )80. A) If B) Because C) Before D) Unless C. Read the passage and fill in the blanks with proper words (在短文的空格内填入适当的词,使其内容通顺,每空格限填一词,首字母已给(14分) Nowadays, the environmental protection is becoming one of the most important issues in the world. Being one of the m 81 of our society, what shall we do to protect the environment? First, stop using p 82 bags, boxes and bottles. Stores should be required to use the bags, boxes and bottles which are made from paper. Secondly, more and more trees and flowers should be p 83 to keep our surrounding clean. People must be required to plant plants around their houses and work places. F 84 . we must control the pollution by law, according to which, polluted water and air exhausted from factories should be forbidden. These are some of the measures that we can take to protect our environment and they are not hard tasks for us. Remember, the earth is the o 85 planet we could live at present. Since the first day, BNBM has paid more attention to protect the environment as its social responsibility, by developing green building materials, producing green p 86 and creating green enterprises. According to the spirit of “F 87 the nature, for the nature and return to the nature”, BNBM has tried its best in developing new technology and improving equipment to reduce the pollution. 81. m______ 82. g______ 83. p______ 84. F______ 85. o______86. P ______87. F______ D. Answer the questions (根据短文内容回答下列问题):(12分) It was a village in India. The people were poor. However, they were not unhappy. After all, their forefathers had lived in the same way for centuries. Then one day, some visitors from the city arrived. They told the villagers there were some people elsewhere who liked to eat frog’s legs. However, they didn’t have enough frogs of their own,and so they wanted to buy frogs from other places. This seemed like money for nothing. There were millions of frogs in the fields around, and they were no use to the villagers. All they had to do was to catch them. Agreement was reached, and the children were sent into the fields to catch frogs. Every week a truck arrived to collect the catch and hand over the money. For the first time, the people were able to dream of a better future. But the dream didn’t last long. The change was hardly noticed at first, but it seemed as if the crops were not doing so well. More worrying was that the children fell ill more often, and, there seemed to be more insects around lately. The villagers decided that they couldn’t just wait to see the crops failing and the children getting weak. They would have to use the money earned to buy pesticides and medicines. Soon there was no money left. Then the people realized what was happening. It was the frog. They are not useless. They do an important job~eating insects. Now with so many frogs killed, the insects were increasing more quickly. They were damaging the crops and spreading diseases. Now, the people are still poor. But in the evenings they sit in the village square and listen to sounds of insects and frogs. These sounds of the night now have a much deeper meaning: 88. Did the villagers live a different life from their forefathers? / 89. Who wanted to buy frogs? 90. Why did the villagers agree to sell frogs? 91. What do frogs do in the fields? 92. What might be the cause of the children's sickness? 93. What lesson can people draw from the story? VII. Writing (作文):(共 20 分) 94. Write at least 60 words according to the given topic “Things I want to do to save the earth”. Use the following points as a reference. * What are the things you want to save the earth? * What do you like to do most? Why? (9 B) Unit 1 Part 2 Ⅱ.26.C 27. B 28. D 29. B 30. D 31. D 32. C 33. B 34. C 35. A 36. B 37. C 38. C 39. A40. D 41. A 42. B 43. A 44. D 45. D Ⅲ.46.C 47. A 48. E 49. D 50. D 51. B 52. C 53. E IV. 54. chemicals 55. Five 56. alive 57. main 58. friendly 59. save 60. wasting 61. seriously V ? 62. doesn’t stay 63. too ...to 64. prevent/keep... from 65. How soon66. as well 67. so that 68. Lefs protect the environment and enjoy living a better life on the Earth. Part 3 VI. A. 69. D 70. D 71. C 72. A 73. C 74. A B. 75. B 76. A 77. A 78. B 79. B 80. A C. 81. members 82. plastic 83. planted 84. Finally 85. only 86. products 87. For D. 88. No, they didn’t. 89. Visitors from the city. 90. Ifs easy to earn money by selling frogs. 91. They eat insects. 92. There were too many insects. 93. The story tells us that we should keep the balance between man and nature. Ⅶ. 94.参考范文 Things I want to do to save the earth 1 want to do something to save the earth because it is in danger. There is too much pollution. Firstly, I go to school by bike instead of by car . Secondly, I always go shopping with my own cloth bag instead of the plastic bag. Thirdly, I try to save water and turn off the light when 1 leave. Fourthly, 1 will pick up the rubbish and throw it into the litter bin. Finally, I should plant more flowers and trees to make the earth more beautiful.

    • 同步练习/一课一练
    • 2020-04-28
    • 下载0次
    • 30.33KB
    • 21jy_482150523
  • ID:4-1064885 英语:Chapter 3 A success story 课件(牛津上海版九下)(共119张PPT)

    初中英语/牛津上海(本地版)五四制//Chapter 3 A success story

    压缩包内容: 英语:Chapter 3 A success story 课件(牛津上海版九下)(共119张PPT).ppt

    • 授课课件
    • 2012-09-30
    • 下载10次
    • 15508.21KB
    • scbmh
  • ID:4-1060287 英语:(3份)Chapter 5《 Family lives》课件(牛津上海版九年级下)

    初中英语/牛津上海(本地版)五四制//Chapter 5 Family lives

    压缩包内容: 英语:Chapter 5《 Family lives》课件(1)(牛津上海版九年级下).ppt Chapter5 Listening, Speaking and Writing.ppt Chapter5 Reading.ppt

    • 授课课件
    • 2012-09-24
    • 下载8次
    • 839.05KB
    • sczxbyh
  • ID:4-1060265 英语:(2份)Chapter 3《A success story》课件(牛津上海版九年级下)

    初中英语/牛津上海(本地版)五四制//Chapter 3 A success story

    压缩包内容: 英语:Chapter 3《A success story》课件(牛津上海版九年级下).ppt Chapter 5 A success story.ppt

    • 授课课件
    • 2012-09-24
    • 下载3次
    • 2098.77KB
    • sczxbyh
  • ID:4-741605 上海版牛津英语 9B 学习辅导材料及中考复习题

    初中英语/牛津上海(本地版)五四制//本册综合

    本资料是本人份半年来辅导初三学生的讲义汇编 consumer n. 消费者;消耗者 例如: The product must meet the demand of consumers. 产品必须满足消费者的要求。 [同根词]:consumption n. 消费 consume v. 消费 consumable adj. 可消费的 consumptive adj. 消费的;消耗的(n. 肺病患者) 例如: The consumption of beer went down when tax on it was raised. 当啤酒税提高时,啤酒的消耗量就降低了。 atmosphere n. 大气层 例如: The aeroplane can only fly in the atmosphere. 飞机只能在大气层飞行。 [同根词]:atmospheric adj. 大气层的;气压的;气氛的 atmospherecal adj.大气所引起的 atmospherically a

    进入下载页面

    免费资料

  • ID:4-380521 上海市九年级第二学期各区期中模拟考试卷

    初中英语/牛津上海(本地版)五四制//本册综合

    宝山区2009学年度第二学期初三英语模拟试卷 Part 2 Vocabulary and Grammar (第二部分 词汇和语法) V. Choose the best answer (选择最恰当的答案): (共26分) 31. A: Is that ______ uniform for Tom? B: Yes, but it’s ______ unusual one. A) a…an B) an…a C) a…a D) an…an 32. There are _______ English magazines here. I can lend you one or two. A) few B) little C) a few D) a little 33. My mother often has ______ for breakfast. A) two breads B) two piece of bread C) two pieces of bread D) two piece of breads 34. J

    • 期中试卷
    • 2010-05-14
    • 下载48次
    • 14289.96KB
    • 周晓明
  • ID:4-367329 Chapter 2 Educational visits 学习辅导材料

    初中英语/牛津上海(本地版)五四制//Chapter 2 Educational visits

    、上海版牛津英语 9B 第二章 学习辅导材料 学习新词语 educational adj. 教育性的;有关教育的 【常用词组】: an educational toy 智力玩具 educational policy 教育方针 science and educational film 科教片 【同根词】:educate v. 教育,训练,培养 education n. 教育 educator n. 教育家 service n. 企业,事业单位;服务,服务质量;服务,贡献 例如: The airline is starting a new international service. 那家航空公司将开办一条新国际航线。 The service in this shop is always slow;the girls are very lazy. 这家商店的服务很慢,哪些女孩子都很懒。 His service to the State have been immense(极大的). 他

  • ID:4-367030 上海版牛津英语 9B 第一章学习辅导材料

    初中英语/牛津上海(本地版)五四制//本册综合

    consumer n. 消费者;消耗者 例如: The product must meet the demand of consumers. 产品必须满足消费者的要求。 [同根词]:consumption n. 消费 consume v. 消费 consumable adj. 可消费的 consumptive adj. 消费的;消耗的(n. 肺病患者) 例如: The consumption of beer went down when tax on it was raised. 当啤酒税提高时,啤酒的消耗量就降低了。 atmosphere n. 大气层 例如: The aeroplane can only fly in the atmosphere. 飞机只能在大气层飞行。 [同根词]:atmospheric adj. 大气层的;气压的;气氛的 atmospherecal adj.大气所引起的 atmospherecally adv. 就大气的作用而言;气压上 例如

  • ID:4-365851 上海版牛津英语9B第一章语法练习题

    初中英语/牛津上海(本地版)五四制//Chapter 1 The green consumer

    上海版牛津英语 9B 第一章 语法练习题 一.单项填空 1. They play all kinds of instruments and sing ____. A. also B. either C. as well D. as well as 2. Tom, ____ Jane and Rose, ____ going to the farm on foot. A. as long as;is B. as well as;are C. as long as;are D. as well as;is 3. They travel at full speed by day ____ . A. and night B. and by night as well as C. as well at night D. as well as by night 4. Mrs Black writes ____ ,if not better than,her husban

    • 同步练习/一课一练
    • 2010-01-27
    • 下载138次
    • 12.83KB
    • 观前宫主人
    进入下载页面

    免费资料

  • ID:4-365850 上海版牛津英语9B第一章课文翻译

    初中英语/牛津上海(本地版)五四制//本册综合

    上海版牛津英语 9B 第一章 课文参考译文 年轻绿色消费者指导 这本书上说我们的世界处于危险之中。我们应该为拯救地球行动起来,这一点至关重要。首先,威胁地球的危险是什么? 温室效应 作者叫我们"想象一下温室中的地球,大气像玻璃一样包裹着它。只允许阳光照射进来,而阻止热量散发出去。大气是所有生物不可缺少的。没有了大气,地球就会像月球表面一样冰冷,毫无生气。" "问题是我们四周的大气正在改变,因为我们正用各种气体形式的化学物质污染大气,它正在保存太多的热量。" 这些气体,主要是二氧化碳,是燃烧燃料如汽油产生的。温室效应可能引起海平面的上升而淹没城市,甚至整个国家。

    进入下载页面

    免费资料

123下一页