欢迎您,[登陆][注册] (您的IP:54.226.25.74)

初中英语期末专区
全部(2000) 课件 教案 试卷 学案 素材 视频 电子教材
不限 普通资料 精品资料 特供资料 成套资料
  • ID:4-5386704 广东省深圳市龙华区2018-2019学年九年级上学期期末学业质量检测英语试题(PDF版,含答案,含听力音频及听力材料)

    初中英语/期末专区/九年级上册

    龙华区2018-2019学年第一学期期末学业质量监测 九年级英语 参考答案 选择题部分(共68分) I.听力测试(8分)(共10小题,每小题0.8分) 1-5 ACBBC 6-10 CBCCA II. 词汇测试(15分) (共15小题,每小题1分) 14-18: CCBAC 19-23: BCBBC 24-28: BABCB III. 完形填空(15分) (共10小题,每小题1.5分) 29-33 CBACB 34-38 ACCBC Ⅳ. 阅读理解(30分) (共20小题,每小题1.5分) 39-43 BBCBA 44-48 BCDCB 49-53 DADBD 54 选A或者C都对 55-58 BADB 非选择题部分(共32分) I.听力测试:信息转述及询问(共7分) 参考例文(5分) (划线部分为得分要点。大小写和单词拼写错误一个不扣分,两个扣0.5分。) Tom has a new hair-style. It is curly and black. (1分) He is going to Beijing on holiday (1分)next week. He bought a pair of jeans, a pair of shoes and a T-shirt. (1分)He studied knowledge about places of interest in Beijing. (1分) 整体卷面印象(包括书写)满分给1分! 12. Who/Whom do you plan to go on holiday with(1分) Who/Whom are you going to travel with (1分) 13. Where did you buy the/your jeans V. 语法填空(10分) (共10小题,每小题1分) writer 60. named 61. feelings或者feeling 62. looks或者look 63. became 64. sadness 65. that 66. went 67. are或者were 68. with或者among VI. 书面表达(15分) 根据所给的要求及提示,写短文。(共1题,15分) 参考范文: Dear Steve, Thanks for your email. Here is my advice for you. Ninth-graders here really have lots of homework. (1分)You should plan your day carefully. (1分)Make a to-do list (1分)so that you can better manage your time.(1分) Most of our classmates are not confident with their English. They’re probably too shy to speak it with you. But you can still try to chat with them. They will appreciate it if you can offer some help with their English.(本段回应求助信息的第二个问题,本段共5分,阅卷老师请整体把握。) I know it’s not easy for you to study in a new place. (1分)But you should try and relax a little. (1分)I believe you can do well.(1分) Yours, Li Hua 1、评分原则: A. 采用整体印象评分法。评分时,先根据文章的内容要点表达的完整性,初步确定其所属档次,然后在该档次内选择合理的分数。 B.注重内容表达。评分时要重点看所传达的信息是否有效,能否完成题目要求。 C.注重语言正确性、连贯性和得体性。语言正确性是基础,连贯性和得体性是更高的要求。 D.鼓励考生充分发挥。 E.同类错误不重复扣分。 2、内容要点: (1)提示要点信息分开给分(参考例文下划线给分点);共计12分; (2)条理清楚,语句通顺,无标点、单词拼写及语法错误,书写整洁,给3分。 3、评分档次和要求: 第一档:15-13分,语言正确无误,表达得体,行文流畅,要点齐全。 第二档:12-10分,内容较完整,表达较流畅,意思较连贯,但有少量错误。 第三档:9-7分,意思表达尚清楚,但有一些错误。 第四档:6-4分,部分意思表达尚清楚,但有较多错误。 第五档:3-0分,能写出与文章相关的词,但不能表达完整的意思。 听力原文: 第一大题:信息获取 第一节 听选信息 听三段对话,每段播放两遍。各段播放后有两个问题,请根据所听到的内容从A、B、C三个选项中选择最佳答案。 听第一段对话,回答第1-2两个问题。现在你有十秒钟的阅题时间。 M: What are you going to do after school, Mary W: I’m going to read some books in the library. What about you, Luke M: I will cook dinner for my parents. W: It’s so nice of you to do that. M: Thank you 1. What is Mary going to do after class 2. Who is Luke going to cook dinner for 听第二段对话,回答第3-4两个问题。现在你有十秒钟的阅题时间。 M: Darling, shall we watch the football game between England and France on TV now W: But I don’t like football, it is boring. I’d like to see a TV film. M: The game will be very exciting. Please, let’ s watch it. I’ll see the TV film with you later. W: OK. I will watch the football game with you. M: Thank you, darling. 3. Why doesn’t the woman like to watch the football game on TV 4. What program is the woman going to watch first 听第三段对话,回答第5-6两个问题。现在你有十秒钟的阅题时间。 M: Good afternoon, madam, what can I do for you W: Today is my son’s birthday. My husband and I want to buy a present for him. Could you give me some advice M: What about some pink flowers They are 100 Yuan a bunch. W: I don’t think my son will like them. Well, that blue bottle looks nice. How much is it M: It is 250 Yuan, W: Ok, I will take it. Here is the money. 5. Who is on birthday today 6. How much does the woman pay for the present at last 第二节 回答问题 听一段独白,录音播放两遍。请根据所听内容回答第7-10四个问题。请根据所听到的内容从A、B、C三个选项中选择最佳答案。 The school library opens from 8 o’clock a.m to 9 o’clock p.m . The school library will be closed on Saturday and Sunday. Every work day, our students can borrow five books each time. You should take care of the books, and these books have to be returned in 3 weeks. The library demands us to return the books we have bought in time, and the students can not write or draw anything on the pages. Besides, food is not allowed in the library. When we have to use our mobile phones in the library, we must speak in a very low voice in case we disturb others. 7. When does the school library open on weekday 8. How many books can each student borrow from the library each time 9. How long can each student keep the books 10. Can mobile phones be used in the library 第二大题:信息转述及询问 第一节 信息转述 11. 你?将听到Tom关于自己的介绍,?录音播放两遍。?你有?15?秒钟的时间阅读思维导图。?请根据所听到的内容,?按照思维导图中的信息,?写一段话介绍Tom,?包含四个要点的内容。 ================================================ 压缩包内容: (龙华区)-9年级英语.mp3 九年级英语【参考答案 评分标准 听力原文】 .doc 广东省深圳市2019届九年级上学期期末学业质量检测英语试题(PDF版).pdf

  • ID:4-5386324 湖南省常德市澧县2018-2019学年八年级上学期期末联合考试英语试题(含听力音频,图片版无听力材料)

    初中英语/期末专区/八年级上册

    2018年下学期期末八年级英语参考答案 第一部分 听力技能(共两节,满分20分) 1-5 CACA/B 6-10 BACAB 11-15 AACBB 16-20 BBCCA 第二部分 阅读技能(共20小题;每小题2分,满分40分) 21-25 CBBCA 26-30 BCBAB 31-35 BACAC 36-40 CBCCA 第三部分 知识运用(共两节,满分25分) 第一节 完形填空(共10小题;每小题1./5分,满分15分) 41-45 BBCBA 46-40 AACCB 第二节 语法填空 (共10小题;每小题1分,满分10分) 51. the 52. will be /53. winner 54. If 55. less 56. to become 57. in 58. happened 59. Can 60. much 第四部分 写作技能 (共三节,满分35分) 第一节 英汉互译 (共5小题;每小题2分,满分10分) 61. 如果你能好好(充分)利用你的时间,你就能提高成绩(改善你的学习/ 取得进步)。 62. 这里有几种方法可以帮到你。(以下几种方法对你会有帮助。) 63. /Plan your time carefully. 64. 找一个好地方来学习。 65. If you do so, it will be easier fo/r you to study. 回答问题(共5小题;每小题2分,满分10分) 66. A magazine called Future. 67. Yes, they will. 68. In the sea 69. Biotechnology 70. T/hey will use products of genetic engineering to cure illness. 第三节 /基础写作(共1小题,满分15分) Dear Lucy, I’m so happy that you will come to Changde. My parents and I can’t wait to show you around,and I believe /we’ll have a good time together. During your stay here, we will cycle around Liuye Lake, take a walk in Hannover Street and River Street, enjoy ourselves in Poem Wall, and climb Taiyang Mountain. Besides,there are many delicious food waiting f//or you,such as spicy salted duck,mashed tea and so on. If you are interested in reading, we can go to the bookstore to read or buy some books. I hope you will enjoy your visit to Changde. I’m looking forward to seeing you. Yours Zhaoyu ================================================ 压缩包内容: 湖南省常德市澧县2018-2019学年八年级上学期期末联合考试英语试题(图片版).docx 湖南省澧县2018-2019学年八年级上学期期末联合考试英语听力.mp3

    • 期末试卷
    • 2019-01-16
    • 下载0次
    • 7361.97KB
    • yxq1983
  • ID:4-5386008 福建省龙岩市2018-2019学年九年级上学期期末考试英语试题(含答案+听力+听力材料)

    初中英语/期末专区/九年级上册

    21. – There will be more foreigners visiting my school this term. – Really You’ll have good chance to communicate with them. A. a B. the C. 不填 22. Mr. Brown didn’t go to Helen’s party because he . A. isn’t invited B. didn’t invite C. wasn’t invited 23. Though the two girls are twins, they have in common. A. something B. nothing C. everything 24. – Jackie always helps me when I am . – What a kind boy! He’s always with you. A. in order B. in turn C. in trouble 25. Which of the following gestures means “it’s a secret” A. B. C. 26. Hanhan is leaving for Beijing. Let’s him at the airport. A. see; off B. set; off C. take; off 27. – My parents don’t me to play computer games. – That’s right. Computer games are bad for you. A. let B. make C. allow 28. Not only you but also your brother too shy to talk with strangers. A. is B. are C. be 29. No one knows what our future will be like. A. such as B. no doubt C. for certain 30. You will make greater progress  you work harder at your lessons. A. as long as B. as soon as C. in order that 31. If you have a attitude towards life, you will feel unhappy at times. A. positive B. negative C. friendly 32. – Have you finished your task – Yes, it since last week. A. ended B. came to an end C. has been over 33. It’s time to say goodbye to my school. I’ll remember the people have helped me. A. who B. which C. whose 34. You’d better explain it loudly to make yourself . A. hear B. hearing C. heard 35. Mrs. Smith, could you tell me A. how can I learn English B. what to learn English C. how to learn English 三、完形填空 (共10小题;每小题1.5分,满分15分) 从每小题所给的A、B、C三个选项中,选出可以填入空白处的最佳答案。 Our words may influence people for years, and even for a lifetime. They provide them 36 courage to go on or one more reason to give up. My family moved to 37 city when I was fourteen. Junior high was always a 38 time for me, and the move made my ninth-grade year even harder. I remember walking into the dining hall for the first time. The other 39 had good friends with them, but I didn’t know anyone. I felt 40 and went to the nearest seat after getting some food. The kids beside me looked at me up and down and then laughed. I could feel my face turning red at that moment. Then one of the kids broke the 41 . “Man! You have one big nose.” I felt hurt and didn’t know 42 to say. I wanted to cry, but I managed a little smile – as if it didn’t hurt me at all. But it did. From then on, I would often look at 43 in the mirror. It seemed that I was just living for my nose. Thankfully, I grew out of this influence finally. But it really 44 me twenty years. I also remember going through a terrible business failure. I called my dad for help and what he said gave me courage and confidence to go on with my 45 . ================================================ 压缩包内容: 福建省龙岩市2018-2019学年九年级上学期期末考试英语试题(含答案+听力+听力材料).docx 福建省龙岩市2019届九年级上学期期末考试英语听力.mp3

  • ID:4-5385998 福建省龙岩市2018-2019学年八年级上学期期末考试英语试题(含答案+听力音频+听力材料)

    初中英语/期末专区/八年级上册

    21. — What is the animal in the world — I think it’s the blue whale. A. big B. bigger C. biggest 22. —When did the Tangshan earthquake happen —In 1976, and it was more ________ than the Wenchuan earthquake in 2008. A. necessary B. popular C. serious 23. An old Chinese saying goes, “A long journey can be only by taking one step at a time.” A. covered B. passed C. checked 24. — fine day! We can fly kites today. — Yes, let’s go. A. What a B. What C. How 25. — Must I finish the work today — No, you . But you finish it before next Monday. A. mustn’t; must B. needn’t; must C. mustn’t; could 26. —Please wait here. I’ll come back soon. —All right. We won’t leave you come back. A. since B. until C. while 27. Let’s work hand in hand to build a closer partnership(伙伴关系)among the BRICS countries and create an even better for us all. A. line B. future C. team 28. The girl often wears pants. A. long green cotton B. green long cotton C. long cotton green 29. As students, we should learn how to ourselves the danger. A. protect; from B. cheer; on C. provide; with 30. I don’t know if it tomorrow. If it rains, I won’t go out with Tom. A. rains B. rained C. will rain 31. —Can you tell me for the meeting yesterday —Because the traffic was bad. A. why did you come late B. why you came late C. why you come late 32. — Michael, I am sorry for what I said just now. — A. I’m sorry. B. It’s nothing. C. I’d be glad to. 33. — Will you take part in our school sports meet — A. I believe you will. B. Yes, speaking. C. Of course I will. 34. — May I ask you some questions, Mr. Li — A. Sure, go ahead. B. Yes, I must. C. You’re welcome. 35. — How sweet her voice sounds! — Many of us like her songs. A. Thanks a lot. B. What a pity! C. I agree with you. 三、完形填空(共10小题,每小题1.5分,满分15分) 从每小题所给的A、B、C三个选项中,选出可以填入空白处的最佳答案。 As we know, rainforests are the lung of the earth. They 36 about 6% of the earth’s surface. Half of the animals on the earth live in rainforests. The sloth(树懒)is one of them. The sloth lives in the tree 37 30 meters of the ground. It is the most interesting animal I know. It looks like a panda or a monkey. It always moves very slowly, 38 when it is in danger. But you can’t imagine(想像)it is good at swimming. When it is in the 39 , it can swim like a big fish. Many people think it is a kind of 40 animal. Why The sloth needs to 41 15 to 20 hours sleeping in the tree in the daytime. Yes, it does nothing 42 sleeping during the daytime. Maybe that’s the 43 why people think it’s lazy. When does it eat meals Of course at night. It 44 leaves of the trees. It eats nothing else. So it 45 live without forests. ================================================ 压缩包内容: 福建省龙岩市2018-2019学年八年级上学期期末考试英语听力.mp3 福建省龙岩市2018-2019学年八年级上学期期末考试英语试题(含答案+听力+听力材料).docx

  • ID:4-5385954 福建省龙岩市2018-2019学年七年级上学期期末考试英语试题(含答案+听力+听力材料)

    初中英语/期末专区/七年级上册

    21. –What is your favorite –Elephants. They are strong. A. food B. animal C. way 22. –Where is juice, Mary –Sorry, Mum. I don’t buy juice. A. much B. some C. any 23. –Tom, can you come to my home now –Sorry, I have to cook. It may need hour. A. a B. an C. the 24. Would you like a picnic this Sunday A. have B. having C. to have 25. –Look! What’s the time –It’s . A. a quarter past seven B. a quarter to seven C. a quarter past six 26. –Is that your car[ –No. is big and black. A. My B. Me C. Mine 27. Jack is young, he often helps his mother do lots of work. A. but B. and C. so 28. – rice do you need –A bag. A. How heavy B. How much C. How many 29. –Can I the coat It looks nice. –Sure. Here’s the changing room. A. try on B. think about C. look at 30. We can see the lion show 10:30 in the morning. A. on B. in C. at 31. – –He is tall and has big eyes. A. How old is the boy B. How do you like the boy C. What does the boy look like 32. –Why not take the red pen – No, thanks. It’s too dear. I want to . A. save B. guess C. drink 33. –Does your father go to work on Sunday –No. He is and usually reads at home. A. cool B. free C. clever 34. –How do you read “285” in English –It’s . A. two hundred and eighty-five B. two hundreds eighty-five C. two hundreds and eight five 35. –May I help you –Yes. I’d like . A. a box of apple B. two boxes of apple C. two boxes of apples 三、完形填空(共10小题;每小题1.5分,满分15分) 从每小题所给的A、B、C三个选项中,选出可以填入空白处的最佳答案。 One day, a young elephant wants to have some 36 . He sees a monkey in a tree. “ 37 you be my friend” asks the elephant. “You are too heavy. You can’t 38 me in the tree.” Then the elephant sees a white rabbit. “Could you please be 39 friend” he says. “How can I Sorry, Mr. Elephant. You are too big 40 strong.” The elephant isn’t happy. Then he goes home. The next day, he sees all the animals running(跑步). But he doesn’t know 41 . The monkey tells him a big tiger is near here. He will come to 42 the animals. The elephant goes to the 43 . “Please, Mr. Tiger. Don’t eat the small animals.” “Go away(走开)!” says the tiger. The elephant is not happy and kicks(踢)the tiger 44 his legs. Then the tiger goes away. All the animals think the elephant is 45 . So they all want to be his friends. 36. A. friends B. food C. clothes 37. A. Are B. Do C. Can 38. A. speak to B. play with C. think of 39. A. our B. my C. her 40. A. and B. or C. so 41. A. what B. why C. how 42. A. see B. know C. eat ================================================ 压缩包内容: 福建省龙岩市2018-2019学年七年级上学期期末考试英语听力.mp3 福建省龙岩市2018-2019学年七年级上学期期末考试英语试题(含答案+听力+听力材料).docx

  • ID:4-5385599 广东省广州市越秀区2019届九年级上学期期末考试英语试题(图片版,无听力题无答案)

    初中英语/期末专区/九年级上册

     ================================================ 压缩包内容: 广东省广州市越秀区2019届九年级上学期期末考试英语试题(图片版,无答案).doc

    进入下载页面

    免费资料

  • ID:4-5385590 广东省汕头市潮阳区2018-2019学年七年级上学期期末考试英语试题(扫描版,含答案,含听力材料及音频)

    初中英语/期末专区/七年级上册

     2018~2019学年度第一学期七年级教学质量调研 英语科参考答案和评分说明 一.听力理解 (每题1分) 1. C 2. B 3. B 4. B 5. A  6. B 7. C 8. B 9. C 10. A  11. A 12. B 13. C 14. A 15. C  16. A 17. B 18. B 19. C 20. A  21. B 22. A 23. B 24. C 25. A   26. David 27. Twelve/12 28. December 29. jacket 30. Fifteen/15 26-30题评分标准: 除26,28题外,其他题目大小写不扣分;单词拼错不给分,形式错每个单词扣0.5分 二.单项填空(每题1分) 31. A 32. B 33. A 34. D 35. C  36. C 37. A 38. C 39. D 40. A  41. D 42. B 43. A 44. C 45. A  三、完形填空(每题1分) 46. B 47. A 48. B 49. D 50. D  51. A 52. C 53. A 54. C 55. B  阅读理解(每小题每题2分) 56. C 57. B 58. B 59. C 60. D  61. B 62. B 63. C 64. C 65. D  66. D 67. A 68. F 69. E 70. C  五、短文填空(每题1.5分) 71. her 72. the 73. girls 74. clock 75. of 76. color 77. are 78. Who 79. but 80. has 六、读写综合 A)信息归纳(每题1分) 81. On the desk 82. Her chair 83. Three 84. Pink 85. Sleeping (under her/the bed) (各小题信息缺漏或出现多余信息扣0.5分, 答案首词大小写不扣分) B) 书面表达 (15分) Dear Jenny, Your room looks nice and tidy! I am a Grade Seven student. I have a happy family. There are four people in my family, my parents, my younger sister and I. My room is not big but tidy. There is a computer and a bookshelf in it. I have different kinds of books, like science books and history books. Sometimes I help my mom with housework and I always keep my room clean and tidy. Yours, Jack 听力材料 首先播放一分钟音乐,请监考老师调试好播音设备音量,音乐结束后,听力考试正式开始。 A、听句子,根据句子的内容和所提的问题,选择符合题意的图画回答问题,将其字母编号写在指定答题区域,每小题听一遍。听每小题前,你有5秒钟的时间阅读题目,每小题听完后,你有5秒钟的答题时间。 (5秒)1. Lin Tao’s father is a cook. (10秒)2. Betty’s favorite animals are pandas. (10秒)3. I often get up at half past eight. (10秒)4. Jim’s favorite subject is math. (10秒)5. The boy has a soccer game on Monday. B、听对话。根据所听对话内容回答每段对话后面的问题,在所给的三个选项中,选择最佳答案,将其字母编号写在指定答题区域,每段对话听两遍。听每小题前,你有5秒钟的时间阅读题目,每小题听完后,你有5秒钟的答题时间。 (5秒)听第一段对话回答第6小题 W:David, is that girl Alice M: No, she is Sally, Alice’s sister. (10秒)听第二段对话回答第7小题 W: Excuse me, are these red shoes Sarah’s M: No. Hers are purple. (10秒)听第三段对话,回答第8小题 W:What does Paul look like M: He is tall and has a round face and a wide mouth. (10秒)听第四段对话回答第9小题 M:Excuse me, Bob. Is this your sister’s coat W: No, it isn’t. It’s Julia’s. (10秒)听第五段对话回答第10小题 W: Excuse me, Mr. Smith. Are you from America M: No, I’m from England. (15秒)听第六段对话,回答第11至12小题 W: Hello! M: Hello! This is Eric. May I speak to Dale W: Oh, sorry. He isn’t in now. M: Could you ask him to go fishing with me tomorrow W: OK. I’ll tell him. M: Thank you. Goodbye. W: Bye. (25秒)听第七段对话,回答第13-15小题 W: May I help you M: Yes. I want to buy a shirt. W: The shirts are here. What color do you like M: I like white. W: What about this one M:It looks nice. Can I try it on W:Sure. M: How much is it W: Eighty yuan. M: That’s fine. I’ll take it. (15秒)C、听短文。根据你所听到的短文内容,在每小题的三个选项中,选出一个最佳答案,将其字母编号写在指定答题区域,短文听两遍。听短文前,你有25秒钟的时间阅读题目,听完后,你有25秒钟的答题时间。 听第一段独白,完成第16-20题。 (25秒) Hello, everyone! My name is Bob Green. I am a student in Class Two, Grade Seven. I found a notebook yesterday afternoon. It is very small.It is red and black. There is a picture of a little boy in the notebook. I found the notebook under the teacher’s desk. Is it yours Please call me at 540-9321. I’ll give it to you. (25秒) 听第二段独白,完成第21-25题。 Jim is a student in a middle school. He’s 15 years old. He always has breakfast at home. He thinks eating at home is healthy . For breakfast, he likes to have some milk, eggs and bread. At noon, he has lunch at school. Lunch is from 11:30 am to 1:00 pm. He likes to eat some rice and chicken. He has dinner with his parents at home. His mother always cooks some vegetables for him. After dinner, he has some fruit. He likes apples best. D、听填信息。请你根据所听内容填写下面的信息卡,并将答案填写在答题卷的相应位置上。本题听两遍。听录音之前,你有25秒钟的时间阅读题目,听完后,你有25秒钟的答题时间(停顿25秒) (25秒) Hello, I am Li Qiang. I’m in China. My English name is David. I am 12 years old. My birthday is December 12th. I like blue. Look at my clothes. My jacket is blue. It is 25 dollars. My sweater is blue. It is 20 dollars. My sports shoe are blue, too. They are only 15 dollars. ================================================ 压缩包内容: 广东省汕头市潮阳区2018-2019学年七年级上学期期末考试英语听力.mp3 广东省汕头市潮阳区2018-2019学年七年级上学期期末考试英语试题(扫描版).doc

  • ID:4-5383679 广东省肇庆市端州区五校2018-2019学年七年级上学期期末联考英语试题(含听力音频及答案,无听力材料)

    初中英语/期末专区/七年级上册

    2018-2019学年度第一学期期末端州区五校联考水平测试试卷 七年级 英语学科 二、单项填空(本大题共15小题,每小题1分,共15分) 在每小题所给的四个选项中,选出最佳答案,并将答题卡上对应题目所选的选项涂黑。 ( )31.—Sally is ________ middle school student.How about her brother? —He is________ English teacher. A.a;an B.an;a C.a;a D.an;an ( )32.—Is the sweater Jack's? —Yes, and the T-shirt is ________, too. A.yours B.hers C.his D. mine ( )33.—Do you like salad________dinner? —No.I like hamburgers A.at B.with C.on D. for ( )34.—Can your friend play soccer very ________? —Yes,she can. A.well B.good C.fine D.nice ( )35.—In the afternoon we are not ________.Let's play soccer. —That sounds good. A.busy B.free C.tidy D.useful ( )36.Here are________ pictures.And in the________ picture, you can see two dogs. A.five;five B.five;fifth C.fifth;five D.fifth;fifth ( )37.—________ you________ your help, Linda. —You're welcome. A.Ask;for B.Thank;of C.Thank;for D.Think;about ( )38.Children's Day is on________1st.All of the children in China like this festival. A.June B.July C.September D.October ( )39.________ Smith is our geography teacher.He is great fun. A.Mrs. B.Ms. C.Mr. D.Miss ( )40.—________ is my baseball? I can't find it anywhere. —Oh, it's under the chair. A.Who B.What C.Where D.Why ( )41.—Mom,the sweater looks very nice.Can you ________ it for me? —OK.How much is it? A.find B.need C.sell D.buy ( )42. I can't play baseball ________ it's very difficult for me. A. so B. or C. but D. because ( )43.—What did you do yesterday? — I _________ basketball. A.play B. plays C.played D. playing ( )44.Look! Some apples ________ on the table. Some milk ________ in the cup. A.are;are B.is;are C.is;is D.are;is ( )45.—________? —Yes, please. I want some apples. A.What do you want B.How are you C.Can I help you D.Can you help me 三、完形填空(本大题共10小题,每小题1分,共10分) 通读下面短文,掌握其大意,然后在每小题所给的四个选项中,选出可以填进空白处的最佳答案,并将答题卡上对应题目所选的选项涂黑。 Dear Mike, Thank you__46__ your e-mail and your family photo. Here__47__ my family photo. There are____48__ people in my family. They are my grandparents, my parents, my __49__ and I. My grandparents are old, but __50__ are healthy. They are in Hangzhou now. The girl in red is my sister. She is in Hangzhou with them. My parents are in the USA. They are __51__ in a school in New York(纽约). I am in New York, __52__. Can you __53__ the boy next to (在……旁边) the girl? It's me. My __54__ is Liu Wei; Do you want to be my pen friend? Please write to__55__ soon. Yours, Liu Wei ( )46. A. in B. from C. for D. at ( )47. A. has B. have C. are D. is ( )48. A. five B. six C. seven D. eight ( )49. A. sister B. brother C. aunt D. uncle ( )50. A. we B. you C. they D. he ( )51. A. fathers B. teachers C. farmers D. mothers ( )52. A. too B. next C. well D. also ( )53. A. look B. call C. ask D. see ( )54. A. room B. family C. name D. number ( )55. A. me B. her C. you D. them 四、阅读理解。(本大题共15小题,每小题2分,共30分) 阅读下面的短文,然后在每小题所给的四个选项中,选出可以填进空白处的最佳答案,并将答题卡上对应题目所选的选项涂黑。 A BEST BEEF IN ZHAOQING! Lunch Hours Mon.—Fri. 11:00a.m. —2:30 p.m. Sat.&Sun. 11:30a.m.— 3:00 p.m. Dinner Hours Sun.—Thurs. 5:30p.m.— 9:30 p.m. Fri.& Sat. 5:00p.m.—10:00 p.m. http:// www. Beef-one. com. WeChat No. : beef-one Addition location(分店) Address(地址):68. Tianning Road. 223-8888 Address:88 Songcheng Road. 282-8899 ( ) 56. Beef One is the name of a . A. bookstore B. restaurant (饭店) C. middle school D. park ( ) 57. Beef One is in . A. Shenzhen B. Guangzhou C. Zhongshan D. Zhaoqing ( ) 58. We can go to Beef One for lunch at . A. 10: 30 a. m. on Monday B. 3: 00 p.m. on Friday C. 11: 00 a. m. on Saturday D. 1: 30 p.m. on Sunday ( ) 59. Lucy lives in Songcheng Road,and she wants to go to Beef One.She can call . A. 223—8888 B. 283—3388 C. 222—8899 D. 282—8899 ( ) 60. We can’t get the information(信息)about Beef One . A. on telephone B. on WeChat C. on TV D. on Internet B Hello, everyone! I am Zhang Xin. Do you know what I see in America? Well, it is really an interesting trip. Now, let me tell you what I find in this trip. In China, I have five English classes every week. When I study English,my teacher teaches me to say “I am fine” when people ask me “How are you?” But in the US., I find people say “I am good,” or “I’ m not so good.” One day, someone says to me with “What’s up?” But I don’t know what to say. All the girls want to be nice. US girls like to get at a tan in the sun. But in China, girls only want to get white. In China, study comes first, so we study hard and that’s it. But in the US, a “good” student also does much for others(别人), and they play sports or music after school. After I come back from the US, I think for a long time. I can’t forget(忘记)this trip! ( ) 61. Zhang Xin has five every week. A. Chinese classes B. P. E. classes C. English classes D. music classes ( ) 62. What does the underlined(划线)word “tan” mean(意思) in Chinese? A.晒黑 B.美白 C.苗条 D.健康 ( ) 63. A good American student . A. only does homework B. only plays sports or music C. only studies D. also helps others, play sports and music ( ) 64. Which of the following is NOT true? A.Zhang Xin is now in China. B. American girls love to be white. C. US students are helpful and have many hobbies. D. Chinese students have to do homework. ( ) 65. Which is the best title(标题)? A. My Trip in the US B. My Study in the US C. My American Friends D. My Question about Engli ================================================ 压缩包内容: 广东省肇庆市端州区五校2018-2019学年七年级上学期期末联考英语听力.mp3 广东省肇庆市端州区五校2018-2019学年七年级上学期期末联考英语试题.doc

  • ID:4-5383677 广东省肇庆市端州区五校2018-2019学年八年级上学期期末联考英语试题(含听力音频及答案,无听力材料)

    初中英语/期末专区/八年级上册

    2018-2019学年度第一学期期末端州区五校联考水平测试试卷 八年级 英语学科 五、单项选择(共15小题;共15分) 从下面各题所给选项中,选择最佳选项。 31. After climbing the hill, Tim was really tired and he could _____ walk any more. A.hardly B.hard C.harder D.hardest 32. Tigers wait _____ it is dark, and then they go out to find their food. A. unless B.as C.because D.until 33. We are always _____ to fight for our country. A.busy B.free C.ready D.famous 34. —It's nice of you to invite Lily to my birthday party. —Well, Lily _____ come. She is not certain whether her mother will allow her to. A.might not B.can't C.won't D.mustn't 35. —Who do you think is _____ actor of all? —I think Wang Zunan is. A.most funny B.more funny C.the funniest D.funniest 36. —Everyone should learn to say "I love you" to their parents often. —I think so. _____ in life is more important than family. A.Something B.Everything C.Anything D.Nothing 37. —What are you doing Sam? —I am searching some _____ about how to learn English well. A.introductions B.information C.composition D.competition 38. John always goes to school by underground because it's _____ than the bus. A.very fast B.much fast C.fastest D.much faster 39. There _____ an English Evening in our school next Saturday evening. A.is going to have B.will have C.is going to be D.have 40. The little girl likes to _____ as an angel (天使), so she asks her mother to buy her lots of clothes. A.make up B.take up C.put up D.dress up 41. 一Do you think Mr Smith is _____? 一Yes, I think so, though he got just _____ to live on. A.happy enough; money enough B.happy enough; enough money C.enough happy; money enough D.enough happy; enough money 42. Wang Yuan, a member of TF boys _____ a speech in English on February 4th, 2017. A.makes B.make C.made D.had made 43. Our parents _____ us to get good grades in the final exam. A.hope B.expect C.invite D.promise 44. We will go to Tian'anmen Square to watch the raising of the national flag if it _____ tomorrow. A.will rain B.rains C.doesn't rain D.won't rain 45. There are _____ of students in our school, but only _____of them are girls. A.hundreds; two hundred B.hundred; two hundreds C.hundreds; two hundreds D.hundred; two hundred 六、完形填空(共1小题;共10分) 阅读下面的短文,掌握其大意,然后从短文后各题所给的选项中,选择最佳选项。 Mr. White with his wife was now living at a small Italian hotel. Last year they had stayed in Italy for months on holiday. One night he went out for a walk __46__. It was late. The small street was dark and __47__. Suddenly he heard steps behind him. He __48__ his head and saw a middle-aged woman with wild hair, who quickly walked past him. The woman was __49__ out of sight when Mr. White suddenly found that his watch was __50__. He thought it was the passing woman who had taken his watch, __51__ he ran quickly after her and soon caught up with her. As he knew ___52__ Italian, Mr. White had to ask the woman to __53__ the watch in another way. He showed the woman his strong arms and pointed to her watch pocket. The woman thought a while and gave the watch to Mr. White. Mr. White returned home and told his wife __54__ had happened. He was greatly __55__ when Mrs. White pointed to the watch on the table. Now he found it was he himself that had taken the Italian's watch. 46. A.secretly B.lonely C.alone D.freely 47. A.noisy B.busy C.bright D.quiet 48. A.rose B.moved C.turned D.put 49. A.nearly B.hardly C.mostly D.even 50. A.losing B.going C.missing D.missed 51. A.and B.so C.as D.but 52. A.much B.no C.enough D.little of 53. A.lend B.tell C.return D.keep 54. A.what B.that C.why D.how 55. A.angry B.surprised C.interested D.pleased 七、阅读理解。(共30分) A Bedroom (Yours) Room for rent (租) We are a couple looking to rent out a bedroom. It's close to 123 bus stop the street. We also have two small dogs who are house trained and walk every day. You should pay $500 monthly. Amenities (设施) ●Disabled access Yes (残疾人通道) ●Living room Shared ●Kitchen Shared ●Shower Private Householders (房主) ●Roommates 2 ●Bedrooms 2 ●Ages 25 and 29 ●Smokers? No ●Any pets? Yes ●Gender (性别) A man and a woman New roommate preferences (更适合) ●Couples OK? No ●Smokers OK? No ●Pets or children OK? No ●Job Don't mind. ●Ages 21 to 65 ●Gender Don't mind For more information, please contact (联系): Mr. Adam Green Address: 25 Realway Street, Haddington Tel: 01985756634 Email: AdamG@Yahoo.co.uk 56. The householders _____. A.are two girls B.like smoking a lot C.have two well-trained dogs D.are more than thirty years old 57. Which is RIGHT about the room for rent? A.It has a private kitchen. B.It's fit for the disabled. C.It's $1,000 for three months. D.It is far from 123 bus stop. 58. _____ can rent the room. A.Mr. Black and his wife B.Eric, a sixty-year-old doctor C.Mrs. Smith and her 4-year-old son D.Jim, a young man with a little cat 59. You can't contact Mr. Adam Green _____. A.by telephone B.by email C.by QQ D.by visiting him 60. This article is a(an) _____. A.interview B.report C.advertisement (广告) D.notice ================================================ 压缩包内容: 广东省肇庆市端州区五校2018-2019学年八年级上学期期末联考英语听力.mp3 广东省肇庆市端州区五校2018-2019学年八年级上学期期末联考英语试题.doc

  • ID:4-5383356 黑龙江省牡丹江管理局2018-2019学年七年级上学期期末教学质量调研考试英语试题(含答案,无听力题)

    初中英语/期末专区/七年级上册

    2018学年第一学期期末教学质量调研考试 七年级 英语 试题 考号: 姓名:__________________ 考生注意:1.本试卷总共六道大题,考试时间90分钟,总分100分。 2.请考生将各题答案填涂或书写在答题卡上,答在本试卷上无效 Ⅰ. 单项选择(本题共15分,每小题1 分) ( )1. I have ______ apple and _____ banana for breakfast every morning. A. a; a B. an; a C. the; a ( )2.---Is this _____ pencil box, Mary ---No, it isn’t . ______is blue. A. your , My B. yours, My C. your , Mine ( )3. My friend Tom usually ____ basketball ____ Saturday morning. A. plays,in B.plays the,on C.plays,on ( )4.Would you like _____ your mother cook supper A. helping B. to help C. help ( )5. ---What’s your favorite______ --- History A. sport B. color C. subject ( )6.Thank you for your________. help B. to help C. helping ( )7. I like _____ and ______ . A. tomatoes , strawberrysB. tomatoes, strawberries C. tomatos, strawberries ( )8. I have some apples _______ ================================================ 压缩包内容: 黑龙江省牡丹江管理局2018-2019学年七年级上学期期末教学质量调研考试英语试题(含答案,无听力材料及音频).doc