欢迎您,[登陆][注册] (您的IP:34.204.179.0)

初中英语月考专区七年级下册
全部(1609) 课件 教案 试卷 学案 素材 视频 电子教材
不限 普通资料 精品资料 特供资料 成套资料
  • ID:4-6020298 江苏省苏州园区星港学校18-19学年七年级下学期单元练习1英语试卷(含答案)

    初中英语/月考专区/七年级下册

    园区星港学校2018-2019学年第二学期单元练习1 七年级英语 1、单项选择(每小题1分,共15分) ( )1.―How long does it take to fly to Beijing? ―About two hours. You can _____ it on the Internet. A. see B. check C. fix D. look at ( )2.She shares her room_________ a friend of _________. A. with; her B. to;hers C. with; hers D. from;her ( )3.―Which city is the capital of Canada? ―_________ . A. London B. Paris C. Moscow D. Ottawa ( )4.--- Millie is not at home. I will ask her to __________. --- Thank you. A. call back you B. call back him C. call him back D. call you back ( )5.—Bob, can you read the number 2, 307,018? —Yes, I can. It’s ________. A. two million, three hundred and seven thousand, and eighteen B. two million, and three hundred and seven thousand, and eighteen C. two millions, three hundred and seven thousands, and eighteen D. two millions, three hundred and seven thousands, eighteen ( )6.Which floor do you ________ this building? A.live B.live in C.live on D.live on in ( )7.―What are your neighbours? ―__________. A. They are like my friends. B. They are friendly and helpful. C. They like playing sports. D. They are workers and waiters. ( )8.This is the best room we have. You can________the sea if you________out of the window. A. look;look B. look;see C. see;look D. see;see ( )9.Wednesday is the __________ day of a week. A. fifth?????? B. fourth????? C. forth?????? D. third ( )10. There __________ a sports meeting in our school next week. A. won't have B. isn't going to C. won't be D. isn't going to have ( )11.She often goes to work __________ . A.by an underground B. on the underground C. by the underground D. take the underground ( )12.― __________ is it from Sunshine Town to the center of Beijing? ― It’s about 20 kilometers ________ our school. A .How far , far from B. How long, away from C. How soon, far away from D. How far, away from ( )13.I'm looking forward ________ you at my birthday party. A. to seeing B. to see C. seeing D. see ( )14.All of her friends hope Amy _________ their school some day. A. will visit B. to visit C. visits D. is visiting ( )15.―Excuse me. May I speak to Jill, please? ―________. A. Yes, I am. B. Do you know him? C. I am speaking. D. This is Jill speaking. 2、完形填空(每小题1分,共10分) Li Ming is 9 years old, but he’s still in Grade One. He’s very tall, so his seat is in the __16__ row in his classroom. Miss Yang has __17__ eyesight. When she stands near the blackboard, she can’t see what the boy does there. Li Ming always plays cards and doesn’t __18__ Miss Yang at all. Sometimes Miss Yang asks Li Ming some questions. He stands up, but doesn’t know what the teacher says. Of course, he can’t __19__ the questions. Miss Yang often makes calls to Li Ming’s father. The man has a shop and he __20__ takes care of his son’s studies. he tells his wife to help Li Ming, __21__ his wife doesn’t know much and can’t do that. She can only __22__ Li Ming do his homework at home after supper, but she doesn’t know if his answers are __23__ or wrong. She tells the boy she will buy a nice bike for him if he makes _24__ in the exams. This afternoon, Li Ming comes back __25__. when he sees his mother, he says, ‘Mum, I’m afraid you have to buy a bike for me.’ ‘What?’ Asks the woman. ‘Which subject?’ ‘Forty in English, forty in Computer and twenty in Math!’ ( )16. A. first B. front C. middle D. last ( )17. A. good B. heavy C. poor D. strong ( )18. A. hear B. look at C. listen to D. wait for ( )19. A. make B. miss C. find D. answer ( )20. A. never B. always C. usually D. often ( )21. A. and B. but C. or D. so ( )22. A. ask B. make C. want D. hope ( )23. A. new B. old C. right D. left ( )24. A. seventy B. eighty C. ninety D. one hundred ( )25. A. suddenly B. sadly C. happily D. carefully 3、阅读理解(每小题2分,共20分) A Happy Middle School is a bilingual (双语) school for children of 6-15. Now we want a cook, a library assistant(助理), a PE teacher and a language(语言) teacher. Job Age Language Skill Other terms (条件) cook 25- 40 Chinese can cook Chinese and Western food healthy Library assistant 20 - 35 Chinese and English read different kinds of books careful PE teacher 20- 40 Chinese and English major in(主修) PE healthy and strong language teacher 25-40 Chinese and English major in English healthy and kind ( )26. Which of the following can go to Happy Middle School? A. A four-year-old child. B. A ten-year-old child. C. A sixteen-year-old child. D. A five-year-old child. ( )27. Happy Middle School doesn't want . A. a cook B. a nurse C. a library assistant D. a PE teacher ( )28. Which of the following that a PE teacher doesn't need? A. He majors in PE. B. He must he healthy and strong. C. He can speak Chinese and English. D. He can cook Western food. B Do you love to eat blueberries(蓝莓)? They grow on bushes(灌木丛). Each blueberry is small and round. Many blueberries can grow on one bush. At first, the blueberries aren't blue. They are green. You can't eat the green berries. They need a lot of sun and rain to help them become fat and sweet. When the berries turn blue, they are ripe(成熟的)and sweet. Some farmers grow blueberries in big fields. After the blueberries are ripe, people put them into boxes and bring them to stores and supermarkets. People buy the blueberries and take them home to eat. After they wash the blueberries, they eat them one by one. Many people like to cook with blueberries. Some like to make blueberry muffins(松饼). Some like to make blueberry juice. Others like to make blueberry ice cream. It is very cool! ( )29.What does a blueberry look like? A. It is like a bush. B. It is big and long. C. It is small and round. D. It is like a red strawberry. ( )30.According to the passage, people don't make with blueberries. A. ice cream B. muffins C. juice D. noodles ( )31. What's the right order(顺序)according to the passage? a. Farmers grow blueberries. b. People buy blueberries. c. People wash blueberries. d. Blueberries become blue. e. People eat blueberries one by one. A. a-b-c-d-e B. c-d-a-e-b C. a-d-b-c-e D. e-b-c-d-a C Life in the 2050s will be different from it is now, because many changes will take place. What will the changes be? The population is growing fast. There will be more and more people in the world and most of them will live longer. Computers will be much smaller and more useful, and there will be at least one in every home. And computer study will be one of the most important subjects at school. People will work fewer hours, and have more free time for sports, TV and travelling. Travelling will be much cheaper and easier. And many people will go to other countries for holidays. There will be changes in our food, too. Because more and more people know the importance of healthy diet, maybe no one will eat meat. Instead they will eat more vegetables and fruit. So people will be healthier. Work in the future will be different, too. Dangerous and hard work will be done by robots. Because of this, many people won't have enough work to do. This will be a problem. ( )32.In the 2050s, there will be . A. more trees B. more people C. fewer countries D. more work to do ( )33 .In the future, people will not have to . A. travel B. work hard C. work long hours D. eat meat ( )34 .Every family will have at least one in the 2050s according to the passage. A. computer B. house C. TV D. robot ( )35. Travelling will be in the 2050s. A. less interesting B. more difficult C. more expensive D. much cheaper and easier 4、词汇检测(每空1分,共19分) A. 根据中文或上下文意思写单词 36. This room is my ____________ (自己的). I can do what I want to do in it. 37. Your ideas are different from those ________________ (工程师). 38. Can you tell me the ____________ (面积)of this flat? It looks so big. 39. There is an important ____________ (消息)for you from your brother. 40. Now many schools in ____________(俄罗斯)have Chinese classes. 41. I'd like to (邀请)you to my birthday party next Sunday. 42. Look, there is some bread on the___________(盘子). 43. Thousands of ____________(游客)come to the Palace Museum every day. 44. Put the away, or they can hurt(伤害) you. (knife) 45. My brother is nineteen years old. We are going to celebrate his ____________ birthday next year. 46.―I’m not feeling ___________ today. ―You’d better go to see the doctor. B. 动词填空 47.Listen! The music (sound) wonderful! 48. Look! Someone ____________(fix) my friend’s broken computer. 49.It’s so cloudy. It (rain) this afternoon 50.Our school plans ___________ (have) a spring out next month. 51.Please ask Amy _________________ (not be) late again. 52. ―What_______ you_______ (talk) about now? ―Our lessons. 53. _________ you ________(worry) about your little daughter?She is still outside now. 54.―_______ you_______ (give) a fashion show tomorrow? ―Yes, we are. 5、句型转换(每小题1分,共5分) 55. Let's go on a picnic tomorrow.(改同义句) _________________________________________________________________ 56. My iPhone is broken.(改同义句) _________________________________________________________________ 57. There is a tin of dog food on the table.(对划线部分提问) _________________________________________________________________ 58. There is a tin of dog food on the table.(对划线部分提问) _________________________________________________________________ 59. The students are swimming now.(用this Sunday代替now) _________________________________________________________________ 6、翻译句子(每小题3分,共15分) 60. 我的书房里装满了各种各样的书。 _________________________________________________________________ 61. 我们都喜欢像他这样乐于助人的学生。 _________________________________________________________________ 62. 苏州有一千多万人居住。 _________________________________________________________________ 63. 我打算叫人修理一下我那坏了的手表。 _________________________________________________________________ 64. 你够幸运,住在这个小区的隔壁。 _________________________________________________________________ 7、阅读表达(第一小题1分,第二小题2分,第三小题3分,共6分) In America, street dancing is a great outdoor sport for young people to do with a group of friends. Many people bring their radios out onto the streets, and then wait for others to join in. Step 1 Wear comfortable clothes. Also wear comfortable running shoes that allow (允许) you to jump easily. Dancing needs a lot of movements, so it is smart to take care of your feet. Step 2 Get some music for you to dance to and bring a radio or a CD player. Step 3 Invite some friends to street dance. Put some music on and start dancing to it. Use your feet as much as possible and make quick movements. Step4 Put your arms up to the right, and then move them quickly to the left while turning your body. This will make others start street dancing. Step5 Try different movements if possible. Street dancing is all about free-style dancing. You can enjoy yourself while getting exercise by street dancing. 65.What does a dancer wear when street dancing? _________________________________________________________________ 66.How does a dancer make others start street dancing? _________________________________________________________________ 67.Would you like to learn street dancing? Why or why not? _________________________________________________________________ 8、书面表达(10分) 假设你是Nick,你刚刚搬进了新的社区,请你根据以下提示,并适当发挥想象,向你的网友莉莎介绍它。 要 求: 1)表达清楚,语法正确,上下文连贯; 2)必须包括所给的相关信息,并适当发挥; 3)词数:100词左右(开头已给出,不计入总词数); 4)不得使用真实姓名、校名和地名等。 1. 我的新公寓在第九层。 2. 我不需要和哥哥分享房间,有了自己的房间。 3. 房间有一个阳台,是个种花和享受阳光的好地方。 4. 我的学校离家只有2英里远,可以骑自行车去上学。 5. 小区里的人很乐意帮助他人。小区里有一个社区服务中心,能帮助邻居解决各种问题。 Dear Lisa, How are you? I live in a new neighbourhood now. Let me tell you something about it. ____________________________________________________________________________________________________________________________________________________ __________________________________________________________________________ ____________________________________________________________________________________________________________________________________________________ __________________________________________________________________________ Best wishes. Nick

    • 月考试卷/名校月考
    • 2019-07-09
    • 下载1次
    • 479KB
    • babybaby2012
  • ID:4-5998703 江苏省苏州高新区2018-2019学年七年级下学期自主检测英语试卷(含听力音频+答题纸 无听力材料和答案)

    初中英语/月考专区/七年级下册

    2018-2019学年第二学期自主检测一——试卷 2018-2019学年第二学期自主检测一试卷 初一英语 本试卷分第I卷 (选择题) 和第II卷 (非选择题) 两部分。共八题,满分100分。考试用时100分钟。 注意事项: 1.答第I卷前,考生务必将自己的姓名、班级用黑水笔写在答题卡上,将考试号、考试科目用2B铅笔涂在答题卡上。 2.每小题选出答案后,用铅笔把答题卡上对应题目的答案标号涂黑。如需改动,用橡皮擦干净后,再选涂其他答案标号。不能答在试卷上。 3.考试结束,请考生将答题纸和答题卡一并交回。 第I卷 (三大题,共60分) 一、听力测试 (共20小题;每小题1分,满分20分) 第一部分听对话回答问题 本部分共有10小题,每小题你将听到一段对话,每段对话听两遍。在听每段对话前,你将有5秒钟的时间阅读题目;听完后,你还有5秒钟的时间选出你认为最合适的备选答案。在听到“嘀”的信号后,进入下一小题。 What is Simon's father’s job? B. C. How is Lucy going to Xiamen? B. C. Where will the boy's father go next month? B. C. What does Lucy often do on Saturday? A. B. C. When does the class start? A. At 7:00 B. At 8:00 C .At 9:00 Where is Mike's key? A. It's under the desk. B. It's on the desk. C. It's beside Amy's. Which floor is Lily's classroom on? A. On the sixth floor. B. On the ninth floor. C. On the tenth floor. How many students are there in the girl’s school? A. 1,250 B. 1,550 C. 2,515 Where does Mary like living? A. In a flat. B.In a house. C. In a park. Who does Anne share a bedroom with? A. Her parents. B. Her sister. C. Her brother. 第二部分 听对话和短文答题 你将听到一段对话和两篇短文,各听两遍。 听每段对话或短文前,你将有时间阅读相关小 题,每小题5秒钟;听完后,每小题你仍有5秒钟的时间选出你认为最合适的备选答案。 听一段对话,回答第11~12小题.答题完毕,请等待“嘀"的信号,进人第一篇短文。 What are they going to do on Thursday? A.Climb the hill. B.Have a trip. C.Plant trees. How many people will go to West Hill? A.Seventeen. B.Eight. C.Six. 听第一篇短文,回答第13~15小题。请根据短文内容,选择正确答案,完成信息记录表。 答题完毕,请等待“嘀”的信号,进入下一篇短文。 A Trip to the Flower Park Time This _13_. How to get there _14_. Things to do Allan wants to row a boat Alice wants to _15_. A. Friday B. Saturday C. Sunday A. On foot B. By bus C. By bike A. go swimming B. have a picnic C. take photos 听第二篇短文,回答第16~20小题。 Which grade is Sam in? A. In Grade 4. B. In Grade 5. C. In Grade 6. How many desks are there in Sam's classroom? A. 14. B. 15. C. 16. What's in the classroom? A. A map. B. A white board. C. A blackboard. Who plays(播放) films for the students? A. The History teacher. B. The Art teacher. C. The PE teacher. What does Sam often do after class? He often has snacks. B.He often plays games. C.He often reads books. 二、选择填空(共20小题;每小题1分,满分20分) A) 从A、B、C、D四个选项中,选出可以填入空白处的最佳选项,并在答题卡上将该项涂黑。 Beijing is ______ old and beautiful city. It is _____ capital of China. an, a B. an, the C. the, a D. the, the I must thank Andy ________helping me so much_________my Chinese. with, for B. for, for C. for, with D. with, with – Would you please find to tell us? – All right. A. something interesting B. interesting something C. anything interesting D. interesting anything I will be free then. I don't know_______ for my holiday. where to go B. to go where C. where to go to D. to go to where – Where do you live_____? – I live in a town 15 miles________Suzhou. /; far from B. in; far away from C. in; far from D. /; away from – _______ is it from your home to the school? – It takes about ten minutes by bike. A. How long B. How far C. How soon D. How often – Is there going to_______ a football match this afternoon? – No, but don't forget we are going to_______ a class meeting. A. be; be B. have; have C. be; have D. have; be Our teacher hopes______ speak English more often after school. we can B. us can C. us to D. we to Look at the black clouds! I think it . rains B. will rain C. is raining D. is going to rain –I’m looking forward _________ a trip tomorrow! – _______ then! A. to having; Have a good time B. to having; Good idea C. to have; Be careful D. having; Enjoy your day B)先通读下面的短文,掌握其大意,然后在每小题所给的A、B、C、D四个选项中选出可以填入空白处的最佳选项,并将选项填写在答题纸相应的位置上。 Many parents want their children to be famous one day. But do children have the same 31 ? A new 32 Hi, Ke’ai is on at Beijing Children’s Art Theatre. It tells the story of a boy called Ke’ai. His parents would like him to become a painter or a 33 one day. They teach him to 34 and to play the violin, but Ke’ai doesn’t enjoy these activities. Then one day Ke’ai’s parents see Mo Yan won a (n) 35 for his works, and they want him to be a writer, too. “ 36 do they want me to be someone else?” Ke’ai asks and says, “I only want to be 37 .” The play shows us that it is good for parents to learn to 38 their children. It helps parents to think about what kids want to do. Young audiences (观众) enjoy the story, and also the 39 in the play. There are two songs in the play. One of them, Ke’ai’s Song is very 40 to learn, so the audiences can sing the song on their way home after the play! A. jobs B. dreams C. habits D. hobbies A. song B. film C. play D. opera A. writer B. teacher C. sportsman D. musician A. paint B. write C. run D. drive A. match B. ring C. award D. present A. How B. Why C. When D. Where A. myself B. different C. alone D. great A. encourage B. understand C. criticize(批评) D. inspire(激励) A. light B. clothes C. skill D. music A. easy B. difficult C. important D. necessary 三、阅读理解(共10小题;每小题2分,满分20分) 阅读下列短文,从每题所给的A、B、C、D四个选项中,选出最佳选项,并在答题卡上将该项涂黑。 A John is twelve years old. He had a bad cold and coughed day and night. He went to see a doctor. The doctor gave him some cough medicine. Cough Medicine Shake it well before use. Take it three times each day before meals. Age Dose (药量) over 14 2 teaspoonfuls (勺) 8~13 1 teaspoonful 4~7 1/2 teaspoonful Not right for children below the age of three. Put it in a cold place. Use it before December 1st?2006. John should take _________ a day. A. 2 teaspoonfuls??? B. 3 teaspoonfuls??C.4 teaspoonfuls????? D.1 teaspoonful John should ________ before he takes it. A. shake the medicine well?? B. eat something C. do some exercise??? D. drink a cup of tea When people are _________ years old, they can’t take this medicine. A. eighty?????????? B. thirty??????? ? C. two????????????? D. twelve B Mr and Mrs Smith just open a small restaurant. In order to attract(吸引) customers, they put a notice in front of the restaurant, and it says, “Meals on the House for Three Days. ” A foreign(外国的)student comes to the place. He doesn't know much English. On the second day, he happens to pass by the restaurant. It is lunch time and he feels very hungry. “Well, here is a restaurant. I am going to have something to eat.” He walks to the restaurant when he sees the notice. “American people are really strange. They even eat dinners on the house! But how can I get up to the top of the house?” He says. He looks around and finds a ladder(梯)near the restaurant. He is very glad. But when he gets to the top, he hears someone shouting at him, “Hey! What are you doing up there?” Mr Smith and a policeman are standing there and looking at him. “Doesn't your notice say 'Meals on the House for Three Days'? Is it a joke(玩笑)?” the foreign student asks. When they hear this, both Mr Smith and the policeman laugh, “Do you know what ON THE HOUSE means? Look it up in the dictionary(字典),” the policeman says. The student feels_______ when he passes by the restaurant. A. angry B. hungry C. strange D. sorry The story is in_______. A. England B. Australia C. the USA D. Canada “Meals on the House.” means_______. A. eating on the house B. giving meals on the house C. you can eat meals and pay(付钱) for them D. you don't need to pay for your meals C Dubai is a city of big business, expensive hotels, skyscrapers (摩天大楼), and shopping malls. In the early 20th century, Dubai was a successful trading port(贸易港口). People from the world stopped in Dubai to do business. But it was still a small city, and most people lived as fishermen and businessmen. Then in 1966, oil was discovered(发现). This brought a lot of money into the area, and soon Dubai began to change. Today Dubai is one of the world’s most important business centers. In fact, each year the city gets its money mainly from business, not oil. Recently Dubai has attracted(吸引) more and more visitors from abroad. They come to relax on its beaches, and every year, millions come here just to do the shopping! Dubai is also one of the world’s fastest growing cities. Many tall buildings are built in months. The city also has many man-made islands. One of these, the Palm Jumeirah, is like a palm tree (棕桐树) and is very beautiful. The city is still an amazing mix (混合体) of people from different countries. The people from 150 countries live and work in Dubai, and foreigners now outnumber Dubai natives(当地人) by eight to one! Many people welcome the city’s growth. But an increasing number of Dubai natives worry about the speed of change. As a Dubai native says, “We must always remember where we came from. Our kids must know we worked very, very hard to get where we are now, and there’s a lot more work to do.” Which of the following is NOT true? A. Dubai has built many man-made islands. B. There are many foreigners working in Dubai. C. Many international(国际的) visitors come to Dubai every year. D. Dubai now gets money mainly from selling oil. What does the underlined word “outnumber” mean? A. To be smaller in size than another group. B. To be more in number than another group. C. To be bigger in area than another group. D. To be smaller in area than another group. In the last paragraph, what does the underlined part mean? A. We should always visit Dubai. B. We should learn from foreigners. C. We must always remember our past. D. We must only think about the future. What’s the main idea of the passage? A. Dubai is growing very fast. B. Dubai was a big city before 1966. C. Many buildings are built in months. D. Many visitors come to relax on Dubai’s beaches. (第II卷 五大题,共40分) 四、词汇运用 (共10小题;每小题1分,满分10分) 根据句意及提示,拼写单词,每空一词。 Jack lives on the ________ (第十二) floor. People in some ____________ (西方的)countries don't like the color of red. We can see __________(百万) of stars in the sky on a fine summer night. Don’t spend too much time _________(担心) about the test. – Whose bikes are these? – They are the _______(邮递员). Don't put everything into the __________ (冰箱). There was a large n____________ on the wall saying ‘No Parking’. – Do you know the ___________ of France? – Yes, it’s Paris. – What do you want to be in the _______? – I want to be a teacher. – Do you have a study of your_______? – No, I usually study in my bedroom. 五、句型转换(共5小题;每空0.5分,满分5分) My parents are kind and helpful. (对划线部分提问) ____________ ____________ your parents ____________? I will wait for you. (改为否定句) I ________ ________ for you. My sister and I live in the same bedroom. (改为同义句) My sister ______ a bedroom ______ me. It’s nice weather. (改为感叹句) ________ ________ the weather is! If I don’t catch the early bus, I’ll have to wait half an hour for the next one. (改为同义句) If I the early bus, I’ll have to wait half an hour for the next one. 六、句子翻译 (共5小题;每小题2分,满分10分) 恐怕工程师不能帮你检查洗衣机了。 ______________________________________________________________________________________ 后天他们将在哪里等我们呢?______________________________________________________________________________________ 从我家到这家著名的餐厅大概要乘半个小时的地铁。 ______________________________________________________________________________________ 请叫他不要晚上给我回电话。 ______________________________________________________________________________________ 法国占地面积超过26万平方英里。 ______________________________________________________________________________________ 阅读表达(共5小题;每小题1分,满分5分) Four ways to have a good school life Your schooldays should be some of the best and happiest days of your life. How can you get the most from them, and be sure you do not waste(浪费) this great chance to learn? Be active at school Don’t say things that are difficult or boring. Take interest in school life and your school subjects. Join lots of activities. Put up your hands quickly in class. Go around the school with a big smile. Keep fit If you don’t eat healthily in the morning, you will be thinking about food in class. If you go to bed late and don’t have enough sleep, you will be sleepy in class. Play enough sports every day to keep your body strong. Face the problem Do not say you will do things tomorrow. If you get behind the class, it is very difficult to get back in the front. You cannot finish the race if you rest all the time. Everyone fails some exams, loses some matches and has bad days. Don’t make small problems very big and important. Don’t forget to ask for help. You are young, and no one thinks you must do everything quite well! Spend the weekends Go and play sports, get together with friends in the park to relax, learn to play the piano, or help someone with problem. If you don’t want to go out, there are also a lot of things to do. You may read a book, practice English or help Mum do the cooking and cleaning. Follow our advice, and have a happy school life! Title 1 to have a good school life Be active at school Be 2 in school life and school subjects. Make yourself happy every day. Keep fit Eat 3 food for breakfast every morning. Have enough sleep and take a lot of exercise daily. Face the problem Don’t put off what you can do till tomorrow. Don’t forget to ask for help if you can’t solve(解决) your 4 . Spend the weekends Get out with friends or read or even help with the 5 at home. 八、书面表达(共1小题;满分10分) 假如你是Nick,今年暑假你将作为交换生到英国姐妹学校学习、生活两周。到时候,你将作为苏州学生代表用英文介绍自己的家乡苏州。请根据下面提供的信息,用英语写一篇演讲稿。 要点:1. 苏州是个......的城市,离上海大概一百公里; 有绿树、河流和高楼; 我住在火车站附近的一幢高楼里,十二楼。 我家不大,但是漂亮,舒适。 我最喜的房间是......因为...... 注意:1.以第一人称口吻介绍; 2.词数:80左右,演讲稿的开头和结尾已给出,不计入总词数; 3.演讲稿应包括所给要点,要求意思连贯、语句通顺。 Dear all, I am an exchange student from Suzhou, China. I am very happy today to have the chance to introduce my hometown Suzhou! _____________________________________________________________________________ _____________________________________________________________________________ _____________________________________________________________________________ _____________________________________________________________________________ _____________________________________________________________________________ _____________________________________________________________________________ _____________________________________________________________________________ Welcome to Suzhou! Welcome to my home! Thanks! 第5页 共8页 2018-2019学年第二学期自主检测一—答题纸 2018-2019学年第二学期自主检测一答题纸 初一英语 (第II卷 五大题,共40分) 四、词汇运用 (共10小题;每小题1分,满分10分) 51、 52、 53、 54、 55、 56、 57、 58、 59、 60、 五、句型转换(共5小题;每空0.5分,满分5分) 61. _____________ ______________ ______________ 62. _____________ ______________ 63. _____________ ______________ 64. _____________ ______________ 65. _____________ 六、句子翻译 (共5小题;每小题2分,满分10分) 66、 67、 68、 69、 70、 7、阅读表达(共5小题;每小题1分,满分5分) 71. _____________ 72. _____________ 73. _____________ 74. _____________ 75. _____________ 八、书面表达(共1小题,满分10分) 假如你是Nick,今年暑假你将作为交换生到英国姐妹学校学习、生活两周。到时候,你将作为苏州学生代表用英文介绍自己的家乡苏州。请根据下面提供的信息,用英语写一篇演讲稿。 要点:1. 苏州是个......的城市,离上海大概一百公里; 2. 有绿树、河流和高楼; 3. 我住在火车站附近的一幢高楼里,十二楼。 4. 我家不大,但是漂亮,舒适。 5. 我最喜的房间是......因为...... 注意:1.以第一人称口吻介绍; 2.词数:80左右,演讲稿的开头和结尾已给出,不计入总词数; 3.演讲稿应包括所给要点,要求意思连贯、语句通顺。 Dear all, I am an exchange student from Suzhou, China. I am very happy today to have the chance to introduce my hometown Suzhou! _____________________________________________________________________________ _____________________________________________________________________________ _____________________________________________________________________________ _____________________________________________________________________________ _____________________________________________________________________________ _____________________________________________________________________________ _____________________________________________________________________________ _____________________________________________________________________________ _____________________________________________________________________________ Welcome to Suzhou! Welcome to my home! Thanks!

    • 月考试卷/名校月考
    • 2019-07-02
    • 下载1次
    • 9310.3KB
    • babybaby2012
  • ID:4-5985254 [精] 名校调研系列卷--吉林省新目标七年级下册英语第三次月考试卷 Units 10-12 (含答案)

    初中英语/月考专区/七年级下册


    七下第四次月考试卷(Units 10-12)
    一、基础知识(共35分)
    根据句意及首字母提示补全单词。(5分)
    This pair of shoes is too e________ . I want a cheap pair .
    There v______ _put up a tent and made a fire .
    I w_______ like some red apples .
    Jim wants to have a c______ on his birthday .
    The rabbit has two long e________ .
    用括号内所给单词的适当形式填空.(10分)
    We have different ________(size) of shoes .
    Tom _________(pick) an apple yesterday .
    Mom ______ (wake ) me up last Sunday .
    We have many _____ (sheep ) on the farm .
    Do you like these ______(paint )
    单项选择 从每小题所给的三个选择中,选出一个正确的答案。(15分)
    ( ) 1. We had ____ _idea on that thing .
    A a B an C the
    ( ) 2. Is there any _____ in the soup
    A carrots B cabbages C. mutton
    ( ) 3. --- ______
    --- Very boring .
    A When did you go there .
    B What did you do yesterday
    C How was your weekend
    ( ) 4. All of you , be quiet ! I can’t ______ the teacher .
    A watch B. see C hear
    ================================================
    压缩包内容:
    七年下第四次月考试卷 units 10-12 (含答案).doc

    • 月考试卷/名校月考
    • 2019-06-26
    • 下载2次
    • 1105.9KB
    • 21jy_100099232
    进入下载页面

    需要精品点:2个

  • ID:4-5985252 [精] 名校调研系列卷--吉林省新目标七年级下册第三次月考试卷 Units 7-9 (含答案)

    初中英语/月考专区/七年级下册


    七下第三次月考试卷(Units 7-9)
    一、基础知识(共35分)
    根据句意及首字母提示补全单词。(5分)
    He m_______be an artist .
    The a_________ is clean in the morning .
    Changchun is in the n_______ of China .
    We often eat ice-cream in s__________ .
    Please call me b_______ soon .
    用括号内所给单词的适当形式填空.(10分)
    I like the ________(snow) days .
    The police can find the criminals very ______(easy)
    Tina is a _______(sing ).
    Students always spend one and a half hours _______(do) homework every day .
    I see things ________(different ) now .
    单项选择 从每小题所给的三个选择中,选出一个正确的答案。(15分)
    ( ) 1. ---Excuse me , is there ______ post office near here
    ---Yeah . It’s just next to _____ First People’s Hospital .
    A a; the B. the ; a C. the ; the
    ( ) 2. ______ your brother playing baseball with his friends
    A Are B Is C. Does
    ( ) 3. Rick usually ______ his classroom after school . But now he _____ the piano .
    A cleans; plays B. cleaning ; playing C. cleans ; is playing
    ================================================
    压缩包内容:
    七年下第三次月考试卷 units 7-9 (含答案).doc

    • 月考试卷/名校月考
    • 2019-06-26
    • 下载1次
    • 1105.59KB
    • 21jy_100099232
    进入下载页面

    需要精品点:2个

  • ID:4-5983772 广东省汕头市潮南区2018-2019学年第二学期七年级6月月考英语试题(扫描版含答案,含听力材料)

    初中英语/月考专区/七年级下册



    ================================================
    压缩包内容:
    广东省汕头市潮南区2018-2019学年第二学期七年级6月月考英语试题(扫描版含答案,含听力材料).pdf

    • 月考试卷/名校月考
    • 2019-06-25
    • 下载1次
    • 13089.82KB
    • 21jy_102099982
  • ID:4-5983671 广东省江门市培英初级中学2018-2019学年第二学期七年级5月月考英语试题(word版含答案,无听力音频和材料)

    初中英语/月考专区/七年级下册

    18-19下5月月考测试(七年级英语) 一、听句子,选择最佳答语(共5小题,每小题1分,满分5分) ( )1. A. It’s July 1st. B. It’s Thursday. C. It’s 9:30. ( )2. A. Yes, she has. B. It’s white. C. Sure. Here you are. ( )3. A. They’re friendly. B. They live in the city. C. About 2,000,000 ( )4. A. I think I will. B. Thank you. C. No problem. ( )5. A. A cup of milk, please. B. No, I don’t. C. Sorry, I can’t. 二、听力理解(共10小题,每小题1分,满分10分) 听下面一段材料,回答6~7两个小题。 ( )6.What does Betty want to be in the future A.A doctor. B.A teacher. C.A secretary. ( )7.Where does Betty think students will study in the future A.At school. B.At home. C.In a village. 听下面一段材料,回答第8~9两个小题。 ( )8.When is it A.At noon. B.In the morning. C.In the evening. ( )9.What’s Tony’s father doing A.Writing a letter. B.Watering the flowers. C.Studying. 听下面一段材料,回答第10~12三个小题。 ( )10.What do they buy pumpkins for A.Breakfast. B.Lunch. C.Supper. ( )11.Who likes pumpkin pies best A.Tom’s brother. B.Tom’s father. C.Tom’s sister. ( )12.Who will come to Tom’s home for dinner A.David and Jim. B.Jane and Ann. C.Lucy and Lily. 听下面一段材料,回答第13~15三个小题。 ( )13.What day is it today A.It’s Saturday B.It’s Sunday. C.It’s Thursday. ( )14.Who is playing with the ball A.Two cats. B.Two boys. C.Two girls. ( )15.Where is the old woman sitting A.On the grass. B.By the river. C.In the boat. 三、听取信息(共3小题,每小题2分,满分6分) 听录音,用完整的句子回答以下问题。 When will Betty call back the woman ___________________________________________________________ What is the woman’s name ___________________________________________________________ What’s the woman’s telephone number ___________________________________________________________ 四、单项选择(本大题包括10小题,每小题1分,共10分) ( )19.— My bike is broken. May I borrow _______ — Sure. A.you B.me C.yours D. mine ( )20.— Would you like_______ a walk with us in the park — I’d love to. A.take B.took C.taking D. to take ( )21.We will have _______ free time to do our own things. A.a few B.a lot C.lots of D. many ( )22.Linda decided _________ to the party last Saturday. A. not go B. not going C. won’t go D. not to go ( )23.He cooks for the family _______ the morning of May 1st. A.on B.in C.at D. during ( )24.There _______ a test tomorrow. A.will have B.will going to be C.will be D. is going to have ( )25.My sister will go to town to help the children. I will go there _______. A.as well B.either C.also D. too ( )26.—_______ did you stay in Shanghai — For five days. How long B.How far C.How many D. How often ( )27.— How _______ Daming _______ to America last summer — By plane. A.does,go B.did,went C.did,go D. will, go ( )28.— We are going to have a picnic this Saturday. —_________________. A. Would you like to join us B. You are welcome. C. Well, I’m not sure. D. Have a nice day ! 五、完形填空(每小题1分, 共10分)。 It’s a 29Sunday morning. Mr. and Mrs. Green are going to the People’s Park with 30daughter, Ann. At 8 o’clock they are going31 bus. On the bus there are a lot of people, men, women and32.Some are Americans. Some are 33.Others are Japanese. They are all their 34.They are going to the People’s Park, too. There are 35special Chinese in the bus. One is a woman. She’s driving the bus. The other is a teacher in a middle school. He36 English well. He’s now talking something about the park. The children are 37 him. They want to get there quickly. They hope to38there today! ( )29.A.good B.fine C.well D. kind ( )30.A.theirs B.her C.their D. they ( )31.A.by B. take C.in D.on ( )32.A.boys B.girls C.children D. kid ( )33.A.American B.Chinese C.Japanese D. German ( )34.A.students B.workers C.friends D.tourists ( )35.A.one B.two C.many D. much ================================================ 压缩包内容: 广东省江门市培英初级中学2018-2019学年第二学期七年级5月月考英语试题(word版含答案,无听力音频和材料).docx

    • 月考试卷/名校月考
    • 2019-06-25
    • 下载3次
    • 26.38KB
    • 21jy_102099982
  • ID:4-5963862 贵州省铜仁伟才学校2018-2019学年七年级6月月考英语试题(含答案 无听力音频和材料)

    初中英语/月考专区/七年级下册


    贵州铜仁伟才学校2018-2019学年第二学期六月月考考试
    七年级英语试题
    第一部分 听力
    Ⅰ. 听句子,选择正确图片。每个句子读一遍。(5分)
        
    A B C D E
    1. _____ 2. _____ 3. _____ 4. _____ 5. _____
    Ⅱ. 听句子,选择正确答语。每个句子读一遍。(5分)
    ( )6. A. It’s Wednesday. B. It’s May 11th. C. It was June 6th.
    ( )7. A. I’m sorry, Mr. Wang. B. I’m late again, Dad. C. Just a short time.
    ( )8. A. The same to you. B. No problem. C. Thank you.
    ( )9. A. Yes, I do. B. Yes, I did. C. No, I don’t.
    ( )10. A. Yes, I can. B. No, I can’t. C. I can dance.
    Ⅲ. 听对话及问题,选择正确答案。每段对话及问题读两遍。(5分)
    ( )11. A. Peter. B. Kate. C. Both of them.
    ( )12. A. Yes, he could. B. Yes, he can. C. No, he couldn’t.
    ( )13. A. In 1998. B. In 1999. C. In 2000.
    ( )14. A. It’s round. B. It’s red. C. It’s a rectangle.
    ( )15. A. She did her homework. B. She did some cleaning. C. She did some shopping.
    Ⅳ. 听短文,选择正确答案。短文读两遍。(5分)
    ( )16. Who buys Jim a birthday cake
    A. His parents. B. His friends. C. His grandparents.
    ( )17. Where is the birthday cake
    A. On the desk of Jim’s bedroom.
    B. On the shelf of the living room.
    C. On the table of the dining room.
    ( )18. Jim is _____ years old.
    A. eleven B. twelve C. thirteen
    ( )19. Can we find Jim’s name on the cake
    No, we can’t. B. Yes, we can. C. We don’t know.
    ( )20. Jim will eat these foods with _____.
    Bill and Jack B. his parents C. A and B
    第二部分 综合应用
    Ⅰ. 单项选择。(15分)
    ( )21. —_____ is your mother’s birthday
    —April 8th.
    A. How B. When C. Who D. What
    ( )22. —Do you enjoy _____ music
    —Of course I do.
    A. listening B. listen to C. listening to D. to listen to
    ( )23. There are _____ floors in my house and my bedroom is on the _____ floor.
    A. four; two B. fourth; second C. four; second D. fourth; two
    ( )24. Last Sunday was Xu Jun’s birthday. His father _____him a new bike.
    A. give B. gives C. gave D. giving
    ( )25. Tom was born _____ London _____ May 1st, 1989.
    A. in; in B. in; on C. on; in D. on; on
    ( )26. She couldn’t sing English songs _____.
    A. for two years B. in two years C. two years ago D. over two years
    ( )27. Linda, please ________these flowers _______the classroom.
    bring, in B. take, in C. take, to D. bring, with
    ( )28. —Did you buy a birthday cake yesterday
    —No, I didn’t. I _____ one_____ hand.
    A. make; with B. make; by C. made; by D. made; with
    ( )29. —_____ was the birthday party last week
    —It was very nice.
    A. How B. What C. When D. Where
    ( )30. Alice likes playing _____ piano and she also likes playing _____ soccer.
    A. the; the B. /; / C. /; the D. the; /
    ( )31. —What do we use it_____
    —We use it to study English.
    A. To B. for C. with D.in
    ( )32. —There is _____ with my bike. I must ask Uncle Wang for help.
    —Oh, sorry to hear that.
    A. wrong something B. something wrong
    C. anything wrong D. wrong anything
    ( )33. _____ the help of my English teacher, I can speak English easily.
    A. With B. In C. On D. Of
    ( )34. —_____ is the ruler, Mike?
    —About one meter.
    A. How long B. How often C. How far D. How much
    ( )35. —Could you ride a bike when you were 5 years old
    —_____
    A. Yes, I could. B. No, I don’t.
    C. Yes, I can. D. No, I can’t.
    Ⅱ. 完形填空。(10分)
    It’s November 6th today. Ben and Lisa want to buy a birthday 36 . It’s their 37 birthday.
    “What does she 38 ” Ben asks Lisa. “I don’t know. ” Lisa says, “We bought(买)her some chocolates last time. ”
    “Yes, ” Ben says, “and we ate (吃) them! We mustn’t do that 39 . ”
    “Let’s buy her a book. She likes 40 . ” Lisa says.
    “What kind of books would she like” Ben asks.
    “I don’t know. ” Lisa says, “Let’s go 41 ask her. ”
    The children go into the living room. Mrs. Wilson is watching TV.
    “We want to buy a book 42 you, Mom. ” Lisa says. “What book do you want”
    “ 43 money do you have” Their mother asks them.
    “We have twenty-five yuan. ” Ben says.
    “Good. That’s enough(足够的)for the book I want. It is Quick and Easy Cooking. ”
    The children buy their mother the book for her birthday. They 44 her present this time, but they often eat the nice food because their mother learns a lot ??45? ?the book and cooks for them.
    ( )36. A. book B. cake C. cards D. present
    ( )37. A. Ben B. Lisa’s C. mother D. mother’s
    ( )38. A. need B. needs C. to need D. needing
    ( )39. A. before B. when C. again D. after
    ( )40. A. read B. is reading C. to read D. reading
    ================================================
    压缩包内容:
    贵州省贵州铜仁伟才学校2018-2019学年七年级6月月考英语试题(无听力).doc

    • 月考试卷/名校月考
    • 2019-06-19
    • 下载1次
    • 366.65KB
    • dimehau
  • ID:4-5952213 广西北部湾经济区2018-2019学年第二学期七年级第二次月考联考英语试题(扫描版含答案,含听力音频和材料)

    初中英语/月考专区/七年级下册


    //////////
    ================================================
    压缩包内容:
    英语听力.mp3
    英语试题.docx

    • 月考试卷/名校月考
    • 2019-06-14
    • 下载0次
    • 32644.29KB
    • 21jy_102099982
  • ID:4-5941429 浙江省丽水区2018-2019学年第二学期七年级教学质量检测(二)英语试题(pdf版含答案,含听力材料,无音频)

    初中英语/月考专区/七年级下册

    ================================================ 压缩包内容: (丽水)2018-2019学年第二学期七年级英语教学质量检测(二).pdf (丽水)2018-2019学年第二学期七年级英语教学质量检测(二)参考答案及评分建议.pdf

    • 月考试卷/名校月考
    • 2019-06-11
    • 下载0次
    • 498.71KB
    • 21jy_102099982
  • ID:4-5931789 [精] 江苏省兴化市乐吾学校芙蓉外国语学校2019年5月初一月考英语试题 解析版

    初中英语/月考专区/七年级下册

    中小学教育资源及组卷应用平台 江苏省兴化市乐吾学校芙蓉外国语学校2019年5月初一月考英语 解析版 第I卷 选择题(共85分) 一、听力测试( 20分) 第一部分 听对话回答问题,本部分共有10道小题,每小题你将听到一段对话,每段对话听两遍。 ( ) 1. What animals are they talking about? A. B. C. ( )2. Which sport does the boy like best? A. B. C. ( )3. How does the boy’s father go to work? A. B. C. ( ) 4. What is the weather like today? A. B. C. ( )5. What’s the woman doing? A. She is singing a song. B. She is writing a report. C. She is reading a book. ( )6. When will the woman’s train leave? A. 9:15. B. 9:50. C. 10:50. ( )7. Where are the boys? A. In the classroom. B. In the balcony. C. At the tennis court. ( )8. What will John do this Sunday? A. See the film. B. Watch a football match. C. Watch the dolphin show. ( )9. What did Jack’s mother tell him to do? A. She told him not to read in the sun. B. She told him not to climb the tree. C. She told him not to talk to others in class. ( )10. What does the girl want to buy? A. Clothes made of cotton. B. Clothes made of animal fur. C. Clothes made of silk. 第二部分 听对话和短文回答问题 听一段对话,回答第11-12小题。 ( )11. John has to first. A. help his mother with housework B. finish his homework C. see a film ( )12. He may go to the cinema with his friend . A. today B. tomorrow C. the day after tomorrow 听第一篇短文,回答第13-15小题。 Differences England Most students go to school by school bus. Some students walk or go to school by 13 . China Students go to school by bus, bike or car. If they get up 14 , they will take a taxi. America 15 students take their parents’ cars to school. Most students take their school bus or ride their bikes. ( )13. A. bus B. car C. bike ( )14. A. early B. late C. slowly ( )15. A. Few B. A few C. Many 听第二篇短文,回答第16-20小题。 ( )16. What does Li Ming want to know when he goes to England? A. The people’s names. B. The people’s ages. C. Something about English people.( )17. Who did Li Ming see in the street? A. A boy. B. A girl. C. A woman. ( )18. Was the girl polite at first? A. Yes, she was. B. No, she wasn’t. C. We’re not sure. ( )19. Why did the girl become angry? A. Because Li Ming wanted to know her name. B. Because Li Ming wanted to know how old she was. C. Because Li Ming wanted to know how to get to the shop. ( )20. What did Li Ming say at last? A. We are in China, not in England. B. We are in England, not in China. C. We are in the street, not at home. 二、单项选择。(20分) ( )21. Wei Fang, _______ city in Shandong Province, is famous for flying ______ kites. A. an, the B./, the C. the, the D. a, / ( )22.. Eating too much is _______ for health. How_______ he is ill now! A. bad, bad B. bad, badly C. badly, badly D. badly, bad ( )23. There are three______ workers in this factory. My brother is in it, too. A. thousand B. thousands of C. thousand of D. thousands ( )24. Some students go to school by bike, and ________ walk to school. A. another B. the other C. other D. others ( )25. The doctor stopped my father________. Now he stops________ and keeps healthy. A. smoking, smoking B. smoking, to smoke C. to smoke, smoking D. to smoke, to smoke 21. D 考查冠词。前者考查a city;后者考查固定短语fly kites,意为“放风筝”,故选D。 22. B 考查形容词与副词的用法。句意:吃得太多对健康不好,现在他病得多么厉害啊!前者考查固定短语be bad for,意为“对……有害”;后者考查固定短语be badly ill。故选B。 23. A 考查数词的用法。句意:这家工厂有三千工人,我哥哥也在里面。根据句中的three,表示确指的数,其后应该跟单数形式的thousand,而且其后不加s,也不跟of短语。 24. D 考查代词辨析。句意:一些学生骑自行车上学,另一些步行上学。本题考查固定句型some … and others …,意为“一些……其他……”。故选D。 25. A 考查非谓语动词。句意:医生阻止我父亲吸烟。现在他停止吸烟了,身体健康。前者考查stop sb (from) do sth,意为“阻止某人干某事”;后者考查stop doing sth,意为“停止做某事”,表示事情不再做了。故选A。 ( )26.Every day, I can hear the birds ______ on the farm. A. sing B. sang C. to sing D. to singing ( )27.— _____ I take the seat ? —Sorry , ______.It’s for my son . A. Can, you can B. Could ,you can’t C. May, you couldn’t D. May ,you needn’t ( )28. He often forgets to bring his homework to school. Today, he _______ it at home again. A. forgot B. forgot about C. left D. threw ( )29. I’m looking forward to soon. A. hearing from your letter B. hearing of your letter C. getting your letter D. hearing about ( )30.__________ exciting news report ! That man can see ______ walls. A. What a ,through B. What an ,through C. How ,across D. How ,through 26. A 考查非谓语动词的用法。句意:每天,我能听见鸟儿在农场唱歌。考查hear sb do sth,意为“听见某人经常干某事”,应用hear sb do sth。故选A。 27. B 考查情态动词。句意:——我可以坐在这儿吗?——对不起,你不能,这是给我儿子的。前者表示婉转形式,应用could;后者回答could,表示“不能”,应用can’t。故选B。 28. C 考查动词辨析。句意:他经常忘记把他的家庭作业带到学校来。今天,他又把它丢在家里了。本题考查固定句型“把某物丢在某地”,应用leave sth + 介词短语,其中leave的过去式是left。故选C。 29. C 考查固定短语。句意:我正盼望早日收到你的来信。表示“收到某人的来信”,应用hear from sb或get one’s letter。故选C。 30. B 考查感叹句与介词。句意:一份多么令人激动的新闻报道啊!那个人能穿透墙看。前者考查感叹句,因强调的中心词是report,是可数名词单数,而且空格后的exciting的第一个音标是元音,应用what an;后者考查表示空间的“穿过”,应用through。故选B。 ( ) 31 .He swam______ the river, rushed _______the tunnel(隧道) and ran away quickly. A. over; across B. across; through C. through; across D. across; below ( ) 32. —Mum, the cake smells ______. —Keep it away from ants. They can smell things ______. A. good; good B. good; well C. well; well D. well; go ( ) 33. The girl her favourite star’s photos on the wall, her mother wasn’t happy about that. A. put out B. put off C. put on D. put up ( )34. The twins decided ______ their best _______ all the subjects. A. to do ,work hard from B. do ,to work hard through C. do ,work hard in D. to do ,to work hard on ( )35. I am better ______ English, but I don’t do better _____ Maths. A. in, in B. at, at C. in, at D. at, in 31. B 考查介词的辨析。句意:他游过那条河,冲过了隧道,快速地逃跑了。前者表示平面的“穿过”,应用across;后者表示空间的“穿过”,应用through。故选B。 32. B 考查动词smell的用法。句意:——妈妈,这蛋糕闻起来很好。——远离蚂蚁,它们能很好地闻到东西。前者的smell,是连系动词,后接形容词good作表语;后者的smell是及物动词,things是其宾语,此处应用副词well修饰smell。故选B。 33. D 考查动词。句意:这位女孩把她最喜爱的明星照片张贴在墙上,她母亲对此不高兴。表示“张贴”,应用put up。故选D。 34. D 考查非谓语动词。句意:双胞胎决定尽力努力学习所有的课程。前者表示“决定干某事”,应用decide to do sth;后者表示“尽力干某事”,应用try one’s best to do sth。故选D。 35. D 考查固定短语。句意:我更擅长英语,但我更不擅长数学。前者考查be good in;后者考查do well in。故选D。 ( )36.Don’t in the forest or it will be . A. make fire / on the fire B. make a fire/ on a fire C. make a fire /on fire D. make fire/ on a fire ( )37. Before the school team, He practices every day. A. geting into/ playing football B. geting into/ to play football C. getting into/ to play football D. getting into/ playing football ( )38. —You mustn’t swim here. Look at the sign. It _________ “No swimming”. —Oh, I _________ notice it. Thanks for telling me. A. says; don’t B. writes; don’t C. says; didn’t D. writes; didn’t ( )39. —_____ he _________ his leg last week? —Yes, he fell off the bike and . A. Did hurt/ hurt B. Did hurt/ was hurt C. Was hurt / hurt D. Was hurt/ was hurt ( )40.You worry about him because he _______ any money. A. don’t need / needs B. needn’t/ needs C. needn’t / doesn’t need D. don’t need/ doesn’t need 36. C 考查固定短语。句意:不要在森林里生火,否则会失(着)火的。前者考查“生火”,应用make a fire;后者考查(be) on fire。故选C。 37. D 考查非谓语动词。句意:在进入学校运动队前,他每天训练踢足球。前者考查before,是介词,后接动名词,get的动名词形式是getting;后者考查practise doing sth。故选D。 38. C 考查动词辨析与动词的时态。句意:——你不可以在这儿游泳。看标语!上面写着“禁止游泳”。——哦,我没有注意到它,谢谢您告诉我。前者表示“上面写着”,应用says;后者表示刚才“没有注意到”,应用一般过去时的否定式。故选C。 39. B 考查动词的时态与用法。句意:——上周他伤害了他的腿吗?——是的,他从自行车上摔下来,受伤了。前者根据句中的lst week,可知该题是一般过去时,hurt是行为动词,其一般疑问句应加助动词did,后接动词原形;后者表示“受伤”,应用be hurt,说明状态。故选B。 40. C 句意:你不必要担心他,因为他不需要钱。前者考查“不必要做某事”,应用needn’t do sth,其中的need/needn’t是情态动词,后需要接动词原形;后者表示“不需要某物”,应用don’t / doesn’t need sth,其中的need是及物动词,其后接名词作宾语。故选C。 三、完形填空(每小题1分,计15分) 阅读下面短文,掌握其大意,然后从各题所给的四个选项中选出最佳选项。 Each of us makes mistakes from time to time. In fact, we can 41 a lot from our mistakes.   Donnie is a quiet student and 42 answers questions in class. He is 43 to make mistakes. He never finishes his homework 44 he doesn’t want to make any mistakes. But something changes after Marry Anne, a 45 , comes to our 46 . One morning, Marry Anne asks Donnie to 47 some questions. After a while, Donnie is crying because he makes a mistake. 48 Marry Anne gets a box full of erasers from the desk. “Look, Donnie,” she says standing 49 him. “I have something to show you.” She takes out the erasers, one at a time, and put 50 on the desk. “See these erasers, Donnie?” she continues. “Do you know why the erasers become 51 ? That’s because we make mistakes. But we erase (擦掉) the mistakes and try again . That’s 52 you must learn.” “Here,” she says, “I’ll 53 one eraser to you, so you will remember that 54 may make mistakes.” Donnie looks at Marry Anne and smiles.   Donnie changes a lot from then on. He knows that everyone may make mistakes as long as (只要) you learn them and 55 again. ( )41.A. take B. make C. get D. bring ( )42.A. often B. never C. usually D. always ( )43.A. glad B. excited C. amazed D. afraid ( )44.A. because B. or C. so D. but ( )45.A. student B. friend C. worker D. teacher ( )46.A. group B. class C. team D. club ( )47.A. answer B. ask C. give D. have ( )48.A. Suddenly B. Sadly C. Luckily D. Happily ( )49.A. toward B. beside C. with D. to ( )50.A. him B. it C. them D. her ( )51.A. cleaner B. smaller C. bigger D. nicer ( )52.A.what B. why C. when D. where ( )53.A. forget B. carry C. leave D. take ( )54.A. nobody B. somebody C. no one D. everybody ( )55.A. remember B. try C. learn D. think 【文章大意】本文是记叙文。文章讲述一个非常害羞的小男孩Donnie因为害怕犯错误,从来不敢回答问题。这种现状却在来了一位新老师Marry Anne后而改变了,这位老师以一块橡皮为例告诉他每个人都会犯错误,这是你必须要面对和学会的。 41. C 考查动词。句意:事实上,我们可以从我们犯的错误上得到很多。表示“得到”,应用get。故选C。 42. B考查副词。句意:Donnie是一个非常害羞的男孩,他从来不在课上回答问题。表示“从不”,应用never。故选B。 43. D 考查形容词。句意:他害怕犯错误。联系上下文,他不在课上回答问题是因为害怕犯错。表示“害怕的”,应用afraid。故选D。 44. A 考查连词。句意:他从不完成作业因为他不想犯任何错误。结合语境,可知因为不想犯错所以不做作业。表示“因为”, 应用because。故选A。 45. D考查名词。句意:一切都没有改变过,直到一个老师Marry Anne 来到我们班级。表示“一位老师”,应用a teacher。故选D。 46. B考查名词。句意:一切都没有改变过,直到一个老师Marry Anne 来到我们班级。老师来到我们班而不是教室,表示“我们的班级”,应用our class。故选B。 47. A 考查动词。句意:Mary Anne让Donnie回答一些问题。answer the question意为“回答问题”,故选A。 48. A考查副词。句意:突然Mary Anne从桌子上拿了慢慢一盒橡皮。。联系上下文,拿橡皮这一动作是突然发生的,故选A。 49.考查介词及语境的理解。句意:“看,Donnie”她站在他的旁边说。表示“在…旁边”, 应用beside。故选C。 50. C 考查代词。句意:她取出这些橡皮,一次一个,把它们放在他的桌子上。表示“它们”,应用them。故选C。 51. B考查形容词的比较级。句意:“看这些橡皮,”她继续说,“你知道这些橡皮为什么变得更小?……”。表示“更小”,应用smaller。故选B。 52. A考查特殊疑问词。句意:这就是我们必须学的东西。表示“什么”,应用what。故选A。 53. C考查动词。句意:我将在你的桌子上留一块橡皮,所以你会记得每个人都会犯错。表示 “留下”,应用leave。故选C。 54. D考查不定代词。句意:我将在你的桌子上留一块橡皮,所以你会记得每个人都会犯错。每个人都会犯错,表示 “每个人”,应用everybody。故选D。 55. B考查动词。句意:从那以后,Donnie改变了许多。A. change“改变”;B. got“得到”; C. learned“学会”;D. thought“认为,思考”。Mary老师的做法让Donnie改变了许多,结合上文的Donnie looked at Marry Anne and smiled.故选B。 四、阅读理解。(30分) A Kate and Peter like sports. In summer they swim and in winter they ski. Today they are planning a ski trip for this weekend(周末), but they don't know the weather. It's 7:30 now and they are listening to the weather report on the radio. The weatherman is giving the weather for the weekend: "Friday is going to be cold and cloudy, but it's not going to rain. The temperature is going to be minus(零下)4 degrees. It's going to snow Friday night. Saturday and Sunday are going to be clear, cold and sunny." Now Kate and Peter are excited .The weather is going to be perfect(完美的) for skiing. They are going to have a wonderful weekend in the mountains. ( ) 56. Kate and Peter like __________. . A. basketball B. football C. sports D. music ( ) 57. They are planning _________ for this weekend. A. a picnic B. to fish C. to skate D. a ski trip ( ) 58. They want to know about __________. A. the temperature B. the time C. the weather D. the degrees ( ) 59. It ________________ on Saturday and Sunday. A. will rain B. will be stormy C. will be snowing D. will be clear, cold and sunny ( )60. Kate and Peter are excited because __________. A. the weather is going to be perfect for a ski trip B. they are going to visit their hometown C. they are going to see their old friends D. they are going to have a good meet with their friends 【文章大意】凯特和彼得都喜欢运动。在夏天他们游泳,在冬天他们滑雪。今天,他们计划在周末去滑雪,但是他们不知道天气。在7点30,他们听收音机的天气预报。 “星期五将是寒冷,多云,但不会下雨。温度是零下4度。星期五晚上下雪。星期六和星期日都是晴天”凯特和彼得听了都很兴奋。天气太好了,他们打算在山上度一个美好的周末。 56. C 细节理解题。由文章的第一句“Kate and Peter like sports.”理解可知,Kate和Peter都非常喜欢体育运动,故选C。 57. D细节理解题。由文章第一段的第三句“Today they are planning a ski trip for this weekend(周末),”理解可知,这个周末他们准备去滑雪,故选D。 58. C 细节理解题。由文章第一段的第三句、第四句“…, but they don’t know the weather. It’s 7:30 now and they are listening to the weather report on the radio .”理解可知,现在的他们想知道天气状况,故选C。 59. D 细节理解题。由文章第二段的最后一句“Saturday and Sunday are going to be clear, cold and sunny.”理解可知,周六和周日天气晴朗,故选D。 60. A 细节理解题。由文章第三段的第一句“Now Kate and Peter are excited. The weather is going to be perfect(完美的) for skiing.”理解可知,Kate和Peter非常激动的主要原因就是周日周六的天气很适合滑雪,故选A。 B You may know the song Happy Birthday very well. But do you know about its writer? It was written(写) by an American girl. And she became very rich after that. When she was a child, she was poor. Once, she was invited to her friend's birthday party. She was pleased but sad because she didn't have enough money to buy a gift for her. "The party is coming soon, but now I have little money." Tears ran down her face. Later that night she was in bed, thinking about the gift when the door opened and her grandma came in." What happened? " her grandma asked. Hearing the girl's story, she said, "Don't worry. I think I can help you. How about singing a song together? Happy birthday to …" What a beautiful song! They sang and sang. Suddenly she woke up. It was a dream! She decided to write it down at once and sing it to her friends at the party. When she sang the song at the party the next day, her friends were very happy. “How wonderfully you sing! This is the most beautiful song in the world. Thank you for giving me the special gift.” said her friend. And they learnt to sing it together. Later the girl became well-known in America. ( )61. The song Happy Birthday was written by . A. an American boy B. an American girl's grandma C. an American girl D. an American girl's friend ( )62. The girl was sad because_________ A. she didn't have enough money to buy a gift. B. she would be busy that day. C. she didn't want to go to the party. D. she wasn't invited to the party. ( )63. What gift did she give her friend? . A. A flower. B. A song. C. An interesting book. D. A toy. ( )64. What did her friends think of the song? It was . A. boring B. interesting C. exciting D. beautiful ( )65. Which of the following is TRUE? A. The girl was still poor after writing the song . B. The girl sang the song with her grandpa in her dream. C. The girl became famous because of the song. D. The girl's friends heard the song before. 61—65 CABDC 【文章大意】这篇短文给我们讲述了《祝你生日快乐》这首歌是怎么来的,它其实是美国的一个小女孩创作出来的,因为她很穷,没有钱给朋友买生日礼物。她在梦中和奶奶一起唱了这首歌,所以她把这首歌送给朋友当礼物。后来因为这首歌她出名了。 61. C 细节理解题。根据短文中But do you know about its writer? It was written by an American girl.可知,《祝你生日快乐》这首歌是一个美国的小女孩写的。故选C。 62. A细节理解题。根据短文第二段中She was pleased but sad because she didn't have enough money to buy a gift for her.可知,小女孩被邀请去参加朋友的生日聚会,但是她没有足够的钱去买礼物,所以她很伤心。故选A。 63. B细节理解题。根据短文中She decided to write it down at once and sing it to her friends at the party.…When she sang the song at the party the next day, her friends were very happy.可知,小女孩送给朋友的礼物是一首歌。故选B。 64. D 细节理解题。根据短文的最后一段的第二句、第三句“How wonderfully you sing! This is the most beautiful song in the world. 可知答案。故选D。 65. D推理判断题。根据短文的最后一句话Later the girl became well-known in America.可知,因为这首歌,这个小女孩变得在美国出名了,故D是正确的。故选D。 C There is an old man. He lives alone in a beautiful house in a small town. As he gets older, he has to sell his house and move to the home for the aged (养老院). Many people want to buy the beautiful house. The price goes up day by day. However, the old man doesn’t sell it to any one of them. He grows flowers in the garden and drinks tea on the balcony as usual. One day, a young man comes to the old man. “Sir, I really love your house. It’s my dream home. 1 want to buy it, but I have only 20,000 pounds. Would you please sell it to me? ” “But anyone else offers (主动提出) a price much higher than that,” answers the old man. “I know, sir. But if you sell it to me, you can still live in the house. If you like, you can read newspapers and have tea with me. I will look after you and make you happy every day. ” At this time, the old man smiles and says, “OK, young man, now you can have it.” Sometimes, success (成功) just needs a loving touch (关怀).” ( ) 66. The old man has to sell the house because ________. A. he needs money B. the house is too small for him C. he has to go to the home for the aged D. he doesn't like it ( ) 67. _______ people want to buy the house. A. A few B. A lot of C. Few D. No. ( ) 68. The old man sells the house at the price of_______ pounds. A. two thousand B. twenty thousand C. two thousands D. twenty thousands ( ) 69. After the young man buys the house, the old man will _______. A. go to the home for aged B. stay in the house C. buy a small flat D. look after the young man ( )70. The story tells us that _______. A. we should buy houses B. we should live with the old people C. love is very important D. we should try to make money 66—70 CBBBC 【文章大意】这篇文章主要讲述了一位老人想要把他的漂亮的房子卖掉然后去敬老院,很多人都想要去买,每天的价格都在上升,他没有把房子卖给任何人,像往常一样种花喝茶.而最后,一个年轻人只用了2万镑就买走了房子,因为他给予老人更多的是关怀与爱,让他可以仍然住着,读报纸喝茶,年轻人会照顾好他并使他快乐. 66. D 细节理解题。根据文章:As he is old,he wants to sell his house and go to the home for the aged (敬老院).可知当他老了,他想要把房子卖掉去敬老院。故选D。 67. B 细节理解题。根据文章:Many people want to buy the beautiful house.可知很多人都想要买这栋漂亮的房子。故选B。 68. C 细节理解题。根据文章:I want to buy it,but I only have 20,000pounds.可知,老人用2万镑把他的房子卖掉了。故选C。 69. B 细节理解题。根据文章:I know,sir.But if you sell it to me,you can still live in the house,read newspapers and have tea with me.I will look after you and make you happy every day."可知,年轻人买了房子以后,老人仍然可以住在房子里。故选B。 70. C 主旨大意题。根据文章:Sometimes,success (成功) just needs a loving touch (关怀).可知爱很重要。故选C。 第II卷 非选择题 (共65分) 5、词型变换。(15分) (A) 根据中文提示写出正确的单词。 1. We can learn a lot from ___________ (报纸).They are helpful to us. 2. ____________(兔子)ears are long. I like them very much. 3. The teacher told us to take (相机) when we went camping last Friday. 4. Please show me how to play the (小提琴). 5. Go (径直) on to the end and you will find the museum. (B) 用所给词的适当形式填空。 6. The______ (fireman) rushed into the fire and helped him out .How brave they were ! 7. We (send) some books to them the next day. 8. Children in the mountain need shoes______________(much). We can send some to them. 9. What present do you look forward to (get) as your birthday present? 10. It’s raining. They will take umbrellas with____________(they). 11. Mr. Wu ___________(nod) but said nothing. 12. The fire (burn) not only his arms but also his neck and face the other day.. 13. How (care) he was to lose his watch! 14. (protect) himself, he made a call to his parents on my mobile. 15. He saved his neighbour from a fire (brave). 六、任务型阅读(10分) How do you study for exams (考试)? Different students have different ways.Some of my friends are sharing their ideas. Angela: I often study very hard before exams.I don’t play sports or games in the exam week.And I don’t go out often.I study for hours at night.I don’t go to sleep before 12 o’clock, so I always don’t have enough sleep.But it seems I need to change, because I usually want to sleep when I have exams.Of course I fail some of them.I feel bad! Daniel: Before exams, I study very hard, too.I buy lots of books and do the exercises in them.Sometimes when I really get tired, I tell myself that I must do them.I think if I practise more, I can do better.But sometimes I feel more confused (困惑的) after doing the exercises.I can’t remember the answers.I don’t know why. Andy: I never study late.And I don’t do many exercises.I always read my notebooks carefully the day before the exam.And I have enough food and sleep.I don’t think scores are important.I just try my best.Do I get good grades? Yes, I usually do. How to 1 for your exams Names Angela Daniel Andy 2 She doesn’t play sports or games in the exam week. She works hard without enough 3 . He does lots of 4 . He thinks practising 5 can help him do better. He reads his 6 carefully before exams. He has enough 7 and sleep. Results She sometimes 8 her exams. He doesn’t know why he always 9 the answers. He doesn’t think scores are 10 , but he often gets good grades. 1. ____________ 2.____________ 3.____________ 4.____________ 5.___________ 6.____________ 7.____________ 8._____________ 9.____________ 10.___________ 【文章大意】本文是议论文。介绍了你是如何学习考试的? 不同的学生有不同的方法。作者的三位朋友正在分享他们的想法。 1.study 2.Ideas 3.sleep 4.exercises 5.more 6.notebooks 7.food 8.fails 9.forgets 10.important 七、阅读表达 ( 10分) On the afternoon of October 13th, 2011 in Foshan, a two-?year-?old baby girl was playing in the street while her parents were busy working at their shop. But unfortunately (不幸地是), a truck went by and knocked into this poor girl. What's worse, without stopping to help the girl, the truck went over her, making this poor girl badly hurt. In the next 7 minutes, another truck went over her, and 18 passers—by(路人) just walked past without taking notice of the poor baby. At last, an old woman in the streets saved the girl, but unluckily the baby girl was badly hurt,she died(死) at last. This event aroused harsh criticism (引起强烈批判) on the Internet. But why do people seem so kind-?hearted (热心肠的) only on the Internet, but actually in the daily life we can hardly(几乎不) see them help each other? Lots of people made comments(实际上) online: If you save someone who's hurt, he may say it's you who hurt him. You may have trouble when you do a good deed, because the law doesn't protect you. We really need to learn from other countries in such cases. For example, in Singapore, if someone does wrong to the one who helps him, he has to say sorry in public and pay 3 times the medical fee as punishment. 根据短文内容填空, 回答下列问题。(每题答案不超过6个单词) 1.Where did the story happen ? __________________________________________ 2. How many passers-by walked past without taking notice of the poor baby? __________________________________________ 3.Who saved the baby girl at last? __________________________________________ 4.What happened to the baby girl at last? __________________________________________ 5.Where did the event arouse harsh criticism? __________________________________________ 【文章大意】这篇短文主要介绍了在2011年十月十三日的下午,一个小女孩在被卡车撞伤后,司机逃跑,路人无动于衷,只有一个捡破烂的老人救治孩子。这件事在网上引起了强烈的批判。 1. In Foshan. 2. 18( passers-by). 3. an old woman(…) 4. She died. 5. On the Internet. 1. On the afternoon of October 13th, 2011 in Foshan, a two-?year-?old baby girl was playing in the street while her parents were busy working at their shop. 可知故事发生的地点,故答案是In Foshan。 2.18 passers?by just walked past without taking notice of the poor baby. 描述有18个过路的人但没有帮助小女孩,故填18/ eighteen 3.At last, this girl was saved by an old woman who collected waste in the streets,描述可知是一位捡破烂的老人救了孩子。故填An old woman(who collected waste in the streets) 4. but unluckily the baby girl was so badly hurt that she died at last. 可知最后孩子死了。故填She died. 5.This event aroused harsh criticism (引起强烈批判) on the Internet.可知在网上这件事引起了强烈的批判。故填On the Internet 八、首字母填空(10分) Jimmy is a middle school student. He adopted (收养) three homeless little dogs two months a 1 . He took good c 2 of them and the dogs became healthier and fatter. Jimmy loved them very much. But now he feels worried. He has some p 3 . First, he has spent all his money b 4 food for dogs, because the food is e 5 . Second, the dogs are too big and there is not enough?room for them. T 6 , the dogs become too noisy(吵杂的), so his mother?h 7 them. She can’t stand(忍受) them. Some of Jimmy’s f 8 are trying to cheer him up(使他快乐). Some advise(建议) Jimmy should put up dogs’? posters (海报) in the street and look for their owners . Some suggest(建议) him calling the TV station for h 9 . Do you have any good i 10 ???to help him? 1. ____________ 2.____________ 3.____________ 4.____________ 5.___________ 6.____________ 7.____________ 8._____________ 9.____________ 10.___________ 1.ago 2.care 3.problems 4.buying 5.expensive 6.third 7.hates 8.friends 9.help 10.ideas 【文章大意】本文叙述了吉米收养了三只无家可归的小狗,把它们养的健康、肥壮。但是他遇到了一些问题。因为买狗粮,他花完了他的钱;小狗太大了,家里没有足够的空间给他们;他的母亲嫌小狗太吵而讨厌他们。他现在需要有人给他提出建议来解决这些问题。 1. ago 句意:两周前,他收养了三只无家可归的小狗。一段时间+ago,表示一段时间之前。根据句意,答案为ago。 2. care句意:他好好照顾他们。根据短语take good care of好好照顾,故此处为care。 3. problems句意:他有一些困难。根据he has spent all his money buying food for dogs,可知他的钱花完了,可知他遇到了困难,难题。因为有some来修饰,故用复数名词problems。 4. buying句意:他为了给小狗买食物,花光了他的钱。根据短语buy sth. for sb.给……买东西,spend…doing sth花费时间或金钱做某事。故答案为buying。 5. expensive句意:因为狗粮是很贵的。上文提到他买狗粮花光了他的钱,可知狗粮是很贵的,故用expensive。 6. third句意:第三点,这些狗太吵闹了。上文出现了First, Second,故此处填Third。 7. hates句意:所以他的母亲讨厌他们。根据She can’t stand them.可知他的母亲忍受不了他们,故他的母亲讨厌这些小狗,故此处为hates。 8. friends句意:吉米的一些朋友们正努力时他振奋起来。根据句中的are trying可知此处应用表示“朋友”的复数形式。故答案为friends. 9. help 句意:有些人建议他应该给电视台打电话寻求帮助。根据He has some p 3. 可知他遇到可困难,因此要寻求帮助,故此处为help。 10. ideas句意:你有好的办法来帮助他吗?根据Some suggest...;可知此处是在给他提出建议,有形容词good来修饰,故用名词ideas。 9、书面表达 (满分20分) 假如你是Tom,请根据下表所提示的内容,写一封推荐信,推荐你的同学Helen获取今年的最佳学生奖。 个人信息 就读于第二中学,七(2)班。住市中心的公寓,每天花15分钟 乘公交车上学。 学习 各门功课成绩好,对令人惊奇的事情了解很多。最喜欢英语,每天花很多时间练习说英语。 爱好 擅长绘画, 拉小提琴。精通电脑,为俱乐部做很多工作。 品德 乐于助人,经常帮助同学复习功课。有礼貌,在公共汽车上 …… 要求: 1.条理清楚,语意连贯。2.紧扣主题,适当发挥。3.书写规范,标点正确。正文100字左右。信的开头称呼和结尾落款已经写好,不计入字数。 Dear Sir, I am writing to recommend Helen for this year’s Best Student Award. _______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________ I think Helen should get the award. Yours Tom 初一英语听力材料 第一部分 听对话回答问题 本部分共有10道小题,每小题你将听到一段对话,每段对话听两遍。 1. M: I like giant pandas very much. They are black-and-white. W: Yes, they are so lovely. 2. W: What’s your favourite sport? M: Basketball. I play basketball almost every day. 3. W: How does your father go to work, by car or by bike? M: He often drives me to school, then to his work. 4. M: What’s the weather like today? W: It’s raining hard outside. 5. W: John! Will you please stop singing? I’m trying to write a report. Please stop! M: Oh, I’m sorry I thought you were in the next room. 6. M: What time is your train? W: 10:50. 7. M: What’re the boys doing over there? W: They are having a tennis match. 8. W: Why not go to see the film this Sunday, John? M: I’m afraid I can’t. I will go to watch the dolphin show. 9. W: Oh, Jack, What are you doing in the sun? M: I’m reading, Mum. W: Don’t do that! It’s bad for your eyes. 10. W: Dad, I’d like to buy clothes made of animal fur. M: I don’t think that’s right. We should protect wild animals. 第二部分 听对话和短文回答问题 你将听到一段对话和两篇短文,各听两遍。听一段对话,回答第11-12小题。 A: Hi, John. Can you go to the cinema with me now? B: Sorry! I'm afraid I can’t. I have to do my homework first. A: Oh, do you have to finish it now? B: Yes. Then I’ll have to help my mother with house?work. But I may go with you tomorrow. A: OK. See you tomorrow. 听第一篇短文,回答第13-15小题。 In England, most students go to school on their school bus. Some students walk or go to school by bike. In other countries, things are different. In China, especially in some big cities, students usually go to school by bus or by bike. If they get up late in the morning, they will take a taxi. And if their parents have a car, they will take their cars to school. Outside the school gate, you can see all kinds of cars in the morning. But in America few students take their parents’ cars to school. Most of them take their school bus or ride their bikes. 听第二篇短文,回答第16-20小题。 Li Ming is going to England next month. He wants to know something about English people before he goes there. One day, he saw an English girl in the street. Then he came up to her, “Excuse me, may I ask you some questions?” “Of course you may,” the girl answered politely. “I’ll go to London next month. What should I be careful with when I’m talking with English people?” asked Li Ming. “Well, don’t ask a woman how old she is and…” “But how old are you?” Li Ming stopped the girl and asked suddenly. “I…I…” The girl got very angry. “Why do you get so angry?” asked Li Ming. “Now we are in China, not in England, you see.” 参考答案 一.听力(20分) 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 B A B B B C C C A B 11. 12 13 14 15 16 17 18 19 20 B B C B A C B A B A 二.单项选择(20分) 21—25 DBADA 26—30 ABCCB 31—35 BBDDD 36 —40 CDCBC 三.完形填空(15分) 41—45 CBDAD 46—50 BAABC 51—55 BACDB 四.阅读理解(30分) 56—60 CDCDA 61—65 CABDC 66—70 CBBBC 5. 词形变换。(15分 1.newspapers 2.Rabbits’ 3.cameras 4.violin 5.straight 6.firemen 7. sent 8.most 9 .getting 10.them 11.nodded 12.burnt 13 .careless 14. To protect 15. bravely 六.任务型阅读(10分) 1.study 2.Ideas 3.sleep 4.exercises 5.more 6.notebooks 7.food 8.fails 9.forgets 10.important 七、回答问题。(10分) 1. In Foshan. 2. 18( passers-by). 3.an old woman(…) 4.She died. 5. On the Internet. 八、首字母填空。(10分 ) 1.ago 2.care 3.problems 4.buying 5.expensive 6.third 7.hates 8.friends 9.help 10.ideas 21世纪教育网 www.21cnjy.com 精品试卷·第 2 页 (共 2 页) HYPERLINK "http://21世纪教育网(www.21cnjy.com) " 21世纪教育网(www.21cnjy.com)

    • 月考试卷/名校月考
    • 2019-06-08
    • 下载1次
    • 1447KB
    • jsxhzyw
    进入下载页面

    需要精品点:2个