欢迎您,[登陆][注册] (您的IP:34.207.78.157)

初中英语月考专区八年级下册
全部(1586) 课件 教案 试卷 学案 素材 视频 电子教材
不限 普通资料 精品资料 特供资料 成套资料
  • ID:4-5955951 重庆市第三十中学2018-2019初二5月月考英语试卷(含答案 无听力材料和听力音频)

    初中英语/月考专区/八年级下册


    重庆第三十中学初二 下期月考英语试题卷
    考试范围(unit1—Unit5);考试时间120分钟; 总分150分
    听力(1.5*20)
    Ⅰ.情景反应。听一遍
    ( )1. A I don’t know. B No problem. C. No, you can’t.
    ( )2.A. I have a cold B. Lie down and rest C . I like English
    ( )3.A. You are right B. Is that right? C .All right
    ( )4.A. But you can B. why don’t you talk to her C . Me ,too
    ( )5.A.It was raining B. Yes, I was C. I was cooking
    ( )6.A.from an accident B. early In the morning C. In the hospital .
    Ⅱ. 对话理解。听一遍。
    ( )7. A. Go to bed early . B. Go out . C. Go to the party .
    ( )8. A. She caught a cold . B. She got a headache . C She had a fever .
    ( )9.A. Black tea . B. White coffee . C. Black coffee .
    ( )10.A. Next Saturday . B. Next Sunday . C. This Sunday .
    ( )11.A. He can’t sleep well . B. He often does some exercise .
    C. He should listen to music .
    ( )12.A. Beside the supermarket . B. Across from the supermarket . C In the supermarket .
    Ⅲ. 长对话理解。听两遍
    ( ) 13. When was Jack watching the Voice of China
    A. From 8:00-9:00 pm last night . B. From 6:00-7:00 pm last night .
    C. From 18:00-19:00 pm last night .
    ( )14. Who was reading a story book
    A. Jack’s father . B. Jack’s mother . C. Jack’s sister.
    ( )15. How long will Jane stay in London
    A. One day . B. One week . C. One month .
    ( )16. How often should tom give food to the cat
    A. Three times a day . B. Twice a day . C. Four times a day .
    Ⅳ.短文理解。听两遍
    ( ) 17. The person may be telling the story __________________
    At a bus stop . B. In a car . C. In a classroom .
    ( )18.__________ needs to go to hospital .
    His best friend B. The old woman . C. The young lady .
    ( )19. There are______________ in the story .
    A.3 B. 4 C.5
    ( )20. The driver can take__________ person(s) with him in the car .
    A. 1 B. 2 C.3
    二.单项选择题(1*10)
    ( )21.--- When did the terrible rainstorm come
    --- This morning ,while we _____________a physics lesson.
    A. had . B. were having . C. are having. D. Will have .
    ( )22.___________, I didn’t like English , but now it’s my favorite subject .
    A. As usual . B. At first . C. After all . D. until now
    ( )23. He is very angry with his mother because his mother always _______ him with the best student .
    A. compares . B. continues . C. tells . D. competes .
    ( )24. After school, he didn’t go home .___________he went to the internet cafe .
    A. Anyway . B. Instead . C. Instead of . D. Since
    ( )25.--- Are you going to Tom’s birthday party
    --- I’m not sure . It _________ time .
    A. depends on B. cares about C. agree to D. fix up
    ( )26.---- Excuse me . Can I _________ your dictionary
    ----Sorry, I can’t ________ it to you. I am using it now .
    A. borrow, lend B. borrow, borrow C. lend, lend D. lend, borrow
    ( ) 27. ----Could you please help me _________ the picture on the wall
    -----OK, no problem .
    A. put up B. put on C. put off D. put out
    ( )28.__________ our good teacher , all the students in our class passed the exam .
    A. Get on with B. Thanks to C. Thanks for D. give up
    ( )29. There are a lot of passengers and the bus is too crowded .The bus driver expects some passengers __________ the bus .
    A. get off B. to get off C. cut off D. to cut out
    ( )30. He __________ a lot of money to the people in the earthquake area to __________.
    A. gave out; to give up well B. gave away; help out them
    C. gave out; give them up D. gave away; to help them out
    三.完型填空(1.5*10)
    It is reported that over 300 million people in China are suffering from nearsightedness. As more children have got 31 trouble, many parents hope to cure(治愈) the illness in some different ways, such as by correcting the way children 32 and sit. But in fact, one should start with the exercise with one’s feet. Here are three 33 to save eyes.
    First, don’t tie(系) your shoes too tightly(紧). Try to wear comfortable and soft shoes and 34 or walk without shoes or socks at home while you are traveling try to 35 cloth shoes in order to improve blood circulation(循环).
    Second, walking on tiptoes(脚尖) is good 36 one’s eyesight. It can fight against. eyesight trouble. Numbers show that 37 of ballet(芭蕾) performers’ eyesight is better.
    ================================================
    压缩包内容:
    重庆市第三十中学2018-2019初二5月月考英语试卷.doc

    • 月考试卷/名校月考
    • 2019-06-16
    • 下载0次
    • 22.77KB
    • dimehau
  • ID:4-5952164 广西北部湾经济区2018-2019学年第二学期八年级第二次月考联考英语试题(扫描版含答案,含听力音频和材料)

    初中英语/月考专区/八年级下册


    //////////
    ================================================
    压缩包内容:
    英语听力.mp3
    英语试题.docx

    • 月考试卷/名校月考
    • 2019-06-14
    • 下载0次
    • 32978.4KB
    • 21jy_102099982
  • ID:4-5941781 浙江省瑞安市六校联盟2018-2019学年第二学期八年级学业水平阶段性检测英语试题(扫描版无答案)

    初中英语/月考专区/八年级下册

    ================================================ 压缩包内容: 浙江省瑞安市六校联考2018-2019学年八年级下学期学业水平阶段性检测英语试题(扫描版,无答案).pdf

    • 月考试卷/名校月考
    • 2019-06-11
    • 下载1次
    • 3247.3KB
    • 21jy_102099982
  • ID:4-5941648 吉林省长春市吉大尚德学校2018-2019学年第二学期八年级第二次月考英语试题(word版含答案,含听力音频和材料)

    初中英语/月考专区/八年级下册

    Ⅰ. 1. heavily / hard 2. weak 3. brave 4. government(s) 5. remind Ⅱ. 6. swept 7. French 8. beauty 9. built 10. hasn’t recorded Ⅲ. 11-15 ACADB 16-20 CDDDB 21-25 DBBBB Ⅳ. 26-30 FDACE Ⅴ. 31-35 CBADA 36-40 CCDBB 41-45 ADADB Ⅵ. 46-50 BADBD 51-55 AAABC 56-60 FTFTF 61-65 DBEAC 66. By eating different kinds of food. 67. Because they have no important nutrition. 68. It will make us feel unhealthy and fat. 69. We’ll spend less time playing sports. 70. How to keep healthy. VIII . (A)71.kinds 72. Most 73. kill 74. danger 75. protect (B) Many students don’t love reading as much as before because they are busy with their homework and have no time to read. Many students spend too much time watching TV and surfing the Internet. In fact, good books are like friends. When you are down, it gives you confidence and comfort. When you are in trouble, it gives you advice to solve the problem. Good books help us relax after a busy day. They also open up a whole new world to us. ================================================ 压缩包内容: 英语听力.mp3 英语试题.doc

    • 月考试卷/名校月考
    • 2019-06-11
    • 下载0次
    • 14516.38KB
    • 21jy_102099982
  • ID:4-5939522 辽宁丹东东港市2018-2019学年度下学期第三次九校联考八年级英语试卷(含答案,无听力音频及听力材料)

    初中英语/月考专区/八年级下册

    东港市2018-2019学年度下学期第三次九校联考 八年级英语试卷 答题时间:90分钟 试卷满分:100分(含卷面分5分) 听 力 部 分 (15分) 笔 试 部 分 (80分) V.单项选择(15分) ( )21. There will be trees and pollution in the future. A. less, more B. fewer, more C. fewer, much D. less, much ( )22. -Mom ,my legs hurt. -Oh ,dear.Let’s go to the hospital and _________. A.see a dentist B.get an X-ray C.take a risk D.have a rest. ( )23. The woman was walking down the street the accident happened. A. because B. when C. while D. so ( )24. I think important to listen carefully to the teacher in class. A. this B. that C. it D. one ( )25. I don’t know if it tomorrow. If it , we will go to the Summer Palace. A. will rain, won’t rain B. will rain, doesn’t rain C. rains, won’t rain D. rains, doesn’t rain ( )26.-What a nice MP3 player! Is it yours? -Of course. I 300 yuan on it. A. cost B. spent C. paid D. took ( )27.-How long have you learned English? - . A. In 2001 B. Since 2001 C. Two years ago D. Since over two years ( )28.He often helps me with my English _______ he is very busy . A. but B.still C. although D.since ( )29. -Do you still take the bus to school ? -No.Now I can go to school by bike ________by bus. A.in order to B.because of C.instead of D.thanks to ( )30.-Where is your uncle? -He to New York. He there twice before. A. has gone, has gone B. has been, has gone C. has gone, has been D. has been, has been ( )31.-Tom has never been to Disneyland. - . A. So have I B.Neither I have C.Neither have I D.So did I ( )32.-Look! This sweater is beautiful. - ? A. Why not trying it on B. Why not try on it C. Why not try it on D. Why not trying on it ( )13.I my food twenty minutes ago, but it yet. A. ordered, hasn’t arrived B. has ordered, didn’t arrived C. ordered, has arrived D. has ordered, arrived ( )34.-Remember, boys and girls. you work, result you will get. -We know, Miss Gao. A. The better, the harder B. The harder, the better C. The hard, the better D. The harder, the good ( )35.-Would you mind the windows? -Sorry, I’ll do it right now. A. opening B. to open C. open D. opened VI.根据对话内容,从方框内的选项中,选择5个恰当的句子完成对话,并将所选句子前的字母代号写在答题卡上的相应题号后。 ( It’s 6:30 p.m. Li Ming is talking with her father on the phone.) Li Ming: Hello! This is Li Ming. Is that dad speaking? Father: Yes, it’s me, your dad. 36 Li Ming: Pretty good!What about you, dad? Father: Everthing goes well. 37 Li Ming: It’s raining heavily these days! Father: That’s too bad! Please be safe on the way to school. Li Ming: OK! I will. Are you free this weekend, dad? Father: Yes. 38 Li Ming: This Saturday is mom’s … Father: Oh, it’s your mom’s birthday . We’ll do something special for her. OK? Li Ming: 39 Father: Good idea! Oh, Mingming. It’s a little late. 40 Li Ming: Yea. I enjoyed the food. It’s so delicious. Now, I must do my homework, dad! Father: OK! See you soon! A.What’s the date tomorrow? B. Have you done your homework? C. How’s the weather in Huanggang? D. How is it going? E. Have you had your dinner? F. What’s up? G. How about having a party? VII短文填空: 根据短文内容,从方框中选择适当的单词并用其正确的形式填空,使短文完整正确。(每个词只能用一次,有两个词是多余的)(10分) about because read job start plan excite expensive make time in interesting Yang Leiguang is a 21-year-old student from Henan University of Science and Technology. He loved this place after watching a documentary 41. Tibet. He wanted to go there one day. So he began 42. his long trip after he was in university, 43. he had more free time. It took him three years to plan the Tibet trip. He 44. doing exercises, learning hiking and45. travel books. when he got to Tibet, he was very 46.___ “Because it was my first 47. to Tibet, I didn’t know the things there were very48. . I had to live cheaply,” he says. he did some part-time 49 to make some money. During the trip, he made some new friends and took many nice photos. He used these photos50 postcards and sold them to his classmates. “I will make some money, and it can prepare for my next trip,” Yang says. 41. 42. 43. 44. 45. 46. 47. 48. 49. 50. VIII.翻译句子,每句一分。(10分) 51.这场雨对比赛产生了很大影响。 The rain the game. 52.使我惊讶的是,这个班所有女孩子都喜欢足球。 ______________________ , all the girls in this class like soccer. 53.我爸爸习惯晚饭后看报纸。 My father_____________________________newspapers after supper. 54. 彼得从未去过水上公园。 Peter ___________________ a water park. 55.让我们去远足而不是待在家里,好吗? Let's go hiking staying at home, shall we? 56.她们总是把他们与别的孩子作比较。 They are always them other children. 57.当你打电话的时候,我正在洗澡。 When you called. I __________________________ . 58. 我一到北京就会给你打电话 I will call you __________________ I get to Beijing. 59.我们处在一个充满爱的学校。 We are in a school __________________________ love. 60.中国是世界上最古老的国家之一。 China is one of in the world. IX完形填空:(10分) 根据短文内容在每题的四个选项中选一个最佳答案。 Xiao Qiang, a 12-year-old Chinese boy, has too many activities. His father ___61__ him away from school four afternoons a week and drives him across town to practice. “ I do most of my ___62__ in the car when we are ___63__ to practice, and I have to do the rest(剩余的)when I get home. I am too tired,and I just want to sleep.” he said. “More and more kids become unhappy ___64__they have too many activities to do,” said Mr Wang,an expert(专家)of Children Development . 41% of the children aged 9—13 said they felt ___65__most of the time, and more than 75% of them said that they wished they had more ___66__ to play. “Over-scheduling (过量的课程安排)is a growing problem for Chinese families,”said Mr Wang. It is not good for both kids and their parents. More families eat dinner ___67__ or often eat fast food ___68__ their way to drawing or music lessons. We all know it is important for kids to learn how to relax. If they don’t learn that now,it will be more difficult to learn when they get ___69__. Kids need time to relax. Parents should ___70__ about what is right for kids. ( )61. A. take B. takes C. took D. has taken ( )62. A. sports B. business C. homework D. housework ( )63. A. riding B. flying . C. walking D. driving ( )64. A. but B. of C. because D. so ( )65. A. excited B. interested C. worried D.dangerous ( )66. A. great time B. full time . C. right time D. free time ( )67. A. slowly B. quickly C. quietly D. happily ( )68. A. on B. by C. in D. across ( )69. A. taller B. stronger C. older D.better ( )70.A. hear B. think C .look D. tell X.阅读理解: (A)根据短文内容,选择正确答案。(5分) Life in the 2050s will be different from it is now, because many changes will take place. What will the changes be? The population is growing fast. There will be more and more people in the world and most of them will live longer. Computers will be much smaller and more useful, and there will be at least one in every home. And computer study will be one of the important subjects in schools. People will work fewer hours, but have more free time for sports, TV and traveling. Traveling will be much cheaper and easier. And many people will go to other countries for holiday. There will be changes in our food, too. Because more and more people know the importance of healthy diet, maybe no one will eat meat. Instead they will eat more vegetables and fruit. So people will be healthier. Work in the future will be different, too. Dangerous and hard work will be done by robots. Because of this, many people won’t have enough work to do. This will be a problem. ( ) 71. In the 2050s, there will be . A. more trees B. more people C. fewer countries D. more work to do ( ) 72. In the future, people will not have to . A. travel B. work hard C. work long D. eat meat ( ) 73. Every family will have at least one in the 2050s according to the passage. A. computer B. house C. TV D. robot ( ) 74. Traveling will be in the 2050s. A. less interesting B. more difficult C. more expensive D. much cheaper and easier ( ) 75. People in the 2050s may not have as much as we do now. A. fruit B. vegetables C. bread D. meat (B)根据短文内容,选择正确答案。(5分) Tom saw an ad(广告) in a newspaper for a beautiful, modern bicycle. It cost $169, so he went to the shop to see the bicycle. The shopkeeper was very happy to show it to him. He watched it carefully and then turned to the shopkeeper and said, “There isn’t a light on the bicycle. But there was one on the bicycle in your ad.” “Yes, sir,” answered the shopkeeper, “but the light isn’t in the price. It is an extra.” “Not in the price?” Tom said angrily, “but that is not honest(诚实的). If the light was in the ad, it should be in the price.” “Well, sir,” answered the shopkeeper quietly, “there is also a girl on the bicycle in the ad, but we don’t offer(提供) her with the bicycle, either.” ( ) 76. Tom went to the shop because he _______. A. was interested in the bicycle in the ad B. wanted to see a beautiful girl C. was interested in writing an ad D. wanted to see the lights ( )77. When the shopkeeper said “It’s an extra”, he meant _______. A. he would give Tom a light B. the light was not useful C. the newspaper made a mistake D. Tom had to pay more money for the light ( ) 78. From the passage, we can know that Tom was a very _______ man. A. careless B. careful C. happy D. worried ( ) 79. According to the passage, what is NOT in this ad? A. A bicycle. B. A light. C. A bag. D. A girl. ( ) 80. Which of the following is TRUE? A. Tom didn’t like this bicycle at all. B. The shopkeeper was not honest. C. The ad was bad and ugly. D. The shop gave a light to Tom. (C)根据短文内容,回答问题(5分) Frank W. Woolworth was born in Rodman, New York, in 1852. His family was very poor, and there was never enough to eat. Frank decided he did not want to be a farmer. He took a short business course, and went to work as a salesman in a large city. Frank realized he had a natural skill for displaying goods to arouse people’s interest, but he soon learned something more important. One day his boss told him to sell some odds and ends(小商品)for as much as he could get. Frank put all these things on one table with a sign which said: FIVE CENTS EACH. People fought and pushed to buy the things and the table was soon cleared. Soon afterwards, Frank opened his own store, selling goods at five and ten cents. But he had another lesson to learn before he became successful. That is, if you want to make money by selling low-price goods, you have to buy them in large quantities directly from the factories. Once, for example, Frank went to Germany and placed an order for knives. The order was so large that the factory had to keep running 24 hours a day for a whole year. In this way, the price of the knives was cut down by half. By 1919, Frank had over 1,000 stores in the USA and Canada, and opened his first store in London. He made many millions and his name became famous throughout the world. He always worked hard and ran his business according to strict rules, of which the most important was: "THE CUSTOMER IS ALWAYS RIGHT." 81.Were Frank’s parents rich? _______________________________________________ 82.Why did Frank take a short business course? _______________________________________________ 83.Where did Frank once place an order for knives? _______________________________________________ 84.How many stores did Frank have in the USA and Canada by 1919? _______________________________________________ 85.How did Frank make his business successful? _______________________________________________ XI.书面表达 (A) 小作文(5分) 请以“My Favorite Book”为题写一篇英语小短文。写作内容包括书名,作者,喜欢的理由等方面,30词左右。 ——————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————— (B) 大作文(15分) 假期中,我们有时间做很多与学校学习生活不同的事情,如旅行,做家务,做义工,参加夏令营......请你根据以往的假期生活经历,写一写你在假期做过的一件事及体会。 要求:(1)中心突出,语义连贯,层次清晰,书写规范。 (2)词数:80左右。 (3)文中不得出现真实的校名和姓名。 ————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————— 八年级英语试卷答案 1. A 2.B 3. C 4.B 5. A 6.C 7.B 8. A 9. C 10. C 11.A 12. C 13. B 14. C 15 . A 16. B 17. A 18. C 19. B 20. C 21 .B 22. B 23. B 24. C 25. B 26.B 27. B 28. C 29. C 30.C 31. C 32. C 33. A 34. B 35.A 36.D 37. C 38.F 39. G 40. E 41. about 42. to plan/ planning 43.because 44. started 45. reading 46. excited 47. time 48.expensive 49. jobs 50. to make 51. made a big difference to 52. To my surprise 53. is used to reading 54. has never been to 55. instead of 56. comparing with 57. was taking a shower 58. as soon as 59. full of 60. the oldest countries. 61. B 62.C 63.D 64. C 65.C 66. D 67. B 68 . A 69. C 70.B 71. B 72.C 73 .A 74 .D 75.D 76.A 77.D 78.B 79,C 80,B 81 .No, they weren’t. 82. Because he wanted to work as a salesman in a large city . 83. In Germany . 84. Over 1,000 stores .85. He always worked hard and ran his business according to strict rules. 作文:略

    • 月考试卷/名校月考
    • 2019-06-10
    • 下载0次
    • 621.5KB
    • 21jy_407063228
  • ID:4-5933902 [精] 2018-2019学年度第二学期新目标英语八年级6月月考测试卷(含答案)

    初中英语/月考专区/八年级下册


    2018-2019学年度第二学期新目标英语八年级6月月考测试卷
    单项选择(每小题1分,共20分)
    ( )1.Look at the poster! It says that there ________ a concert in our school next Saturday.
    A.is B.will have C.will be D.is going to have
    ( )2.---Look at the blue sky! The rain _________. ---Let’s go out for a walk.
    A.stops B.will stop C.has stopped D.had stopped
    ( )3.In our school library there_______ a number of books on science, and in these years the number of them_______ growing larger and larger.
    A.are; is B.is; are C.have; are D.has; is
    ( )4.—Are you surprised at the ending of the movie —No, because I _________ the story.
    A.read B.will read C.have read D.was reading
    ( )5. Barack Hussein Obama, the present president of the USA, ________ a naughty (调皮的) boy at school.
    A. was used to be B. was used to being C. used to be D. used to being
    ( )6.Forty-five percent ________ the teachers ________ women in our school.
    A. of; is B. of; are C. 不填; are D. 不填; is
    ( )7. —Did Jack come to your birthday party yesterday—No, he ________.
    ================================================
    压缩包内容:
    2018-2019学年度第二学期新目标英语八年级6月月考测试卷(含答案).doc

    • 月考试卷/名校月考
    • 2019-06-09
    • 下载0次
    • 1110.32KB
    • wufayan
    进入下载页面

    需要精品点:3个

  • ID:4-5933848 [精] 2018-2019学年度第二学期新目标英语八年级4月月考测试卷(含答案)

    初中英语/月考专区/八年级下册


    2018-2019学年度第二学期新目标英语八年级4月月考测试卷
    单项选择(每小题1分,共20分)
    ( )1.—How are you ________ with your parents —Very well.
    A.getting to B.getting off C.getting on D.getting into
    ( )2.I really hope things ________.
    A.give away B.give out C.put off D.work out
    ( )3.—Why was your teacher ________ Mark
    —Because he didn’t finish his homework on time.
    A.different from B.angry with C.similar to D.interested in
    ( )4.—What’s wrong,Jenny? —I ______ my textbook at home.
    A.forget B.forgot C.leave D.left
    ( )5.Would you mind helping me look after my baby for a while ________
    A.sure, be careful on the way B.oh, don’t you like children
    C.of course not, dear D.yeah, I hope so
    ( )6.—I ________ my best friend yesterday morning.
    —Why not call her up and say sorry to her
    A.argued with B.looked after C.hung out with D.depended on
    ( )7.—Could you go shopping with me tomorrow
    — ________.My father and I will go to Wuhan tomorrow.
    A.I think so B.Yes, I hope so C.I’m afraid so D.Sorry, I’m afraid I can’t
    ================================================
    压缩包内容:
    2018-2019学年度第二学期新目标英语八年级4月月考测试卷(含答案).doc

    • 月考试卷/名校月考
    • 2019-06-09
    • 下载0次
    • 1106.48KB
    • wufayan
    进入下载页面

    需要精品点:3个

  • ID:4-5933816 [精] 2018-2019学年度第二学期新目标英语八年级5月月考测试卷(含答案)

    初中英语/月考专区/八年级下册


    2018-2019学年度第二学期新目标英语八年级5月月考测试卷
    单项选择(每小题1分,共20分)
    ( )1.You mustn’t forget __________ your homework. when you come here tomorrow.
    A.bring B.to bring C.take D.to take
    ( )2.She sings __________ her sister.
    A.so well as B.as good as C.as well as D.so good as
    ( )3.Her voice __________ very sweet.
    A.hears B.listens C.sounds D.feels
    ( )4.__________ any noise in class.
    A.Not make B.Don’t make C.Not to make D.Makes
    ( )5.The window is __________. Please close it. It’s cold outside.
    A.opened B.opening C.open D.opens
    ( )6.I won’t __________ come here so early.
    A.be able to B.am able to C.can D.could
    ( )7.He often __________ us funny stories.
    A.talks B.says C.tells D.speaks
    ( )8.He asked me whom I ________ for.
    A.am waiting B.wait C.will wait D.was waiting
    ( )9.—The little boy said he was going to walk to the big city from his village.
    —_______! It’s much too far.
    A.Sounds good B.Have a good day C.It’s a big deal D.It’s a little bit silly
    ================================================
    压缩包内容:
    2018-2019学年度第二学期新目标英语八年级5月月考测试卷(含答案).doc

    • 月考试卷/名校月考
    • 2019-06-09
    • 下载0次
    • 1107.64KB
    • wufayan
    进入下载页面

    需要精品点:3个

  • ID:4-5928904 江苏省扬州市树人学校2018-2019学年八年级第二学期阶段练习英语试题(无答案)

    初中英语/月考专区/八年级下册


    扬州树人学校2018-2019学年度第二学期阶段练习
    八年级英语
    一、听力(共20小题;每小题1分,计20分)
    第一部分 听对话,回答问题。
    本部分共有10道小题,每小题你将听到一段对话,每段对话听两遍。在听每段对话前,你将有5秒钟的时间阅读题目;听完后,你还有5秒钟的时间选出你认为最合适的备选答案。
    Which animal does Kitty like best
    When is Nancy’s birthday
    What’s the weather like tomorrow
    What is Simon doing
    5. What’s Daniel going to do first
    A. Go out for dinner. B. Finish a report. C. Go for a trip.
    6. What does Lily think people in poor areas need most
    A. Books. B. Health care. C. Cars.
    7. What should Lucy do with her computer
    A. Send it to the shop. B. Repair it by herself. C. Restart it.
    8. How long does Tom need to finish the task
    A. 0.5 hour B. 1 hour C. 1.5 hours
    9. What does the Sandy dislike about in Canada
    A. The weather B. The food C. The language
    10. Why does Millie advise Mike to give up smoking
    A. Because it is a waste of money.
    B. Because it is a bad example to children.
    C. Because it is bad for her health.
    第二部分 听对话或短文,回答问题。
    你将听到一篇对话和两篇短文,各听两遍。听每段对话或短文前,你将有时间阅读相关小题,每小题5秒钟;听完后,每小题你还有5秒钟的时间选出你认为最合适的答案。
    听一段对话,回答第11、12题。
    11. What caused the fire
    A. Car accident. B. Stoves. C. Lightning.
    12. When did the house catch fire
    A. In the morning. B. In the afternoon. C. In the evening
    听第一篇短文,回答第13-15小题。请根据短文内容,选择正确答案,完成信息记录表。
    A school trip on Saturday
    
    Morning
    First
    Many boys are 13
    
    
    Then
    Girls are singing and dancing.
    We are sitting by a lake and some are 14
    
    
    Finally
    We are watching animals in the zoo.
    
    Afternoon
    We are visiting 15 .
    
    13. A. getting on the bus B. having breakfast C. climbing the hill
    14. A. drawing B. swimming C. drinking water
    15. A. factories B. the museum C. a market
    听第二篇短文,回答第16-20题。
    16. How long will the students stay with the families in London
    A. For one month. B. For one week. C. For two weeks.
    17. How much money should each student take
    A. $350. B. $530. C. $503.
    18. What should the students wear when they arrive
    A. Red shirts. B. Red skirts. C. Yellow shirts.
    19. What is also important for every student to take except money
    A. The school letter and four photos of oneself.
    B. Five photos and some letters to the school.
    C. Four photos in the letter.
    20. What is the phone number of the school office
    A. 5804446. B. 5804436. C. 5084436.
    二、单项选择(共15小题;每小题1分,计15分)
    在下列各题A、B、C、D四个选项中选择一个能填入题干空白处的最佳答案。
    21. On April 26, 2017, China’s first homemade aircraft carrier (航空母舰) hit the water in Dalian, Liaoning. It is ______ largest and best ship China has ever built. And it was ______ great success.
    A. a; / B. the; a C. a; a D. the; /
    22.---How kind it was _____ you to look after the dog for me while I was away
    ---You’re welcome. It’s necessary _____ us to help each other any time.
    A. of; for B. of; of C. for; of D. for; for
    23. The physics teacher asked us to get _________ to him and watch _______.
    A. close; close B. closely; close C. close; closely D. closely; closely
    24. —Did your brother _______ the competition yesterday —Yes, but he only finished _______.
    A. take part; fifth B. join; five C. join in; five D. join; fifth
    25. So many people lived in the small room that there was ______for the desk.
    A. no place left B. not place left C. no place leave D. not any place living
    26. — ________good information! — I have never heard ________ wonderful news.
    A. What a; such a B. How; so C. What; such D. How; so a
    27. Mr. Wu often spends lots of time ______ difficult problems______ us.
    A. to explain; for B. explaining; for C. to explain; to D. explaining; to
    28. —If I work hard at my lessons from now on, can I do well in them —Sure. ___________.
    A. All rivers run into sea B. Every day is not Sunday
    C. Better late than never D. The early bird catches the worm
    29. His aunt wanted to have him ______ the radio, but he had had it ______ already.
    A. repair, repair B. to repair, repair C. repaired, to repair D. repair, repaired
    30. --- What did you say to Li Wei just now --- I asked him _________.
    A. where did he come from B. what he had done the day before
    C. what was he doing D. when would he leave
    31. Do you feel like_______ to a film or would you like_______ at home
    A. to go; stay B. going; staying C. going; stay D. going; to stay
    ================================================
    压缩包内容:
    扬州树人学校2018-2019学年八年级英语第二学期阶段练习(无答案).doc

    • 综合复习
    • 2019-06-06
    • 下载1次
    • 124.85KB
    • feng1112
    进入下载页面

    免费资料

  • ID:4-5927608 [特供] 山东省聊城市莘县2018-2019学年第二学期八年级英语第二次月考试题(扫描版含答案,无听力音频和文字材料)

    初中英语/月考专区/八年级下册

    • 月考试卷/名校月考
    • 2019-06-06
    • 下载1次
    • 2788.5KB
    • jackwyc
    进入下载页面

    校网通专供