欢迎您,[登陆][注册] (您的IP:34.207.78.157)

初中英语牛津译林版九年级下
全部(623) 课件 教案 试卷 学案 素材 视频 电子教材
不限 普通资料 精品资料 特供资料 成套资料
  • ID:4-5847568 牛津译林版九年级下unit1-unit4知识点总结

  • ID:4-5823911 Unit 4 Life on Mars 单元练习(含部分习题答案)

    初中英语/牛津译林版/九年级下/Unit 4 Life on Mars

    9下unit4 单元练习 (120) 一、单选(15) ( )1. The surface of Mars is __ __like the surface of Earth than__ __ planet in our solar system. A. much; the other B. much; any other C. more; the other D. more; any other ( )2.I don't know they have passed the exam or not. A. where B. if C. whether D. when ( )3.Simon thinks impossible to move to Mars. A. that B. it C. its D. that is ( )4.Foods on Mars will not be as as they are on the earth. A. taste B. tastier C. tasty D. tastes ( )5.It's very difficult for us Mars. A. to live B. to live in C. living on D. to live on ( )6.Perhaps we will live in dome on Mars. A. a 8-bedroom B. an 8-bedroom C. a 8-bedrooms D. an 8-bedrooms ( )7.There will be a very interesting programme on TV right now. the TV, please. A. Open B. Turn on C. Opening D. Turning on ( )8.The robot designed by the company was designed to help students with their studies. This is . A. an exciting news B. an excited news C. exciting news D. excited news ( )9.Space travel will make people . A. feel happy B. feeling happy C. to feel happy D. feeling happily ( )10.—Will the journey to Mars be ? —No, I think it will be . A. enjoy, frightened B. enjoyable, frightened C. enjoy, frightening D. enjoyable, frightening ( )11. ______the fire. It’s dangerous. A. Keep out of B. Keep up with C. Keep away from D. Keep away with ( )12. I’m leaving ,and don’t try to _ __me from going. Which of the following is NOT right? A. prevent B. stop C. keep D. protect ( )13. There _____large numbers of visitors to Hainan during winter vocation and the number of the visitors at this time _______every year. A. is…is the biggest B. are…is the biggest C. was…was the most D. were …are the most ( )14.______of the land in that area ______covered with trees and grass. A. Two fifth… is B. Two fifth…are C. Two fifths…is D. Two fifths…are ( )15.At that moment I ______the noise of some children ____on the school playground. A. heard…playing B. was hearing…played C. heard…to play D. hearing.. play 二、完形填空 (15 ) A?rich?man?was?camping?alone?on?a?hill.?One?day?it?began?to?rain?and?the?rain?made?the?tent?wet.?At?last?he??____16___????make?his?way?home.?As?he?passed?a?beautiful?house?he?____17____to?look?for?rest.?A?lady?in?silk?walked?past?him?with?her?nose??___18____up?high.?Following?her?were?her?two?pretty?daughters.?They?stopped?and?stared?at?him??. “Who?are?you??We?don’t?like?tramps(流浪汉)going?___19____our?home?.”one?of?them?shouted. “Go?away?at?once.?”cried?the?other. “But?I’m?not?a??tramp.?”said?the?man,?“____20____?I?want?is?food?and?stay?for?the?night.” “How?_____21_____you?come?here??Go?away?at?once!”?they?repeated,?“We?don’t?like?your?feet?around?our?house.?Go,?go!” The?man?moved?on?and?reached?a?____22____house.?On?entering?it?he?saw?a?couple?___23___their?supper.?Though?the?light?was?dim?and?the?furniture?was?poor,?it?made?him?feel____24____??and?comfortable. “Can?I?have?some?__25__ ?and?rest?for?the?night?”?he?asked.?“Of?course,?friend,”?said?the?woman,?bringing?forward?a?little?chair?for?him.?“We?are?going?to?____26_____our?supper.?Come?and??___27___??us.” The?food?was?scarce?but?they?shared?it?with?the?stranger.?That?night?they?let?him?sleep?on?their?bed____28____they?themselves?used?the?stable(厩).?Early?the?next?morning,?the?man?said?good-bye?to?them.?Their?___29___?left?him?a?memory?full?of?thanks.? When he arrived home he quickly ordered a lovely house to be ____30____for the couple in the woods. ( )16.A.?had?to????????? B.?must???????????? C.?should??????????? ?D.?would ( )17.A.?tried???????????? B.?managed???????????? C.?asked???????????????? D.?stopped ( )18A.?hold???????????? B.?holding????????????????C.?to hold??????????????? D.?holds ( )19.A.?around???????? B.?over??????????????? C.?to?????????????? D.?at ( )20.?A.?all???? ? ??B.?all what????????????????C.?all the things?????? D.?which ( )21.?A.?do?????????? ??B.?can?????????????? ??C.?will???????????????? D.?dare ( )22.?A.?big??????????? ?B.?small??????????? ?C.?lovely????????? ??? D.?dirty ( )23.?A.?prepared????? ?B.?to prepare???????????? C.?preparing??????????? D.?prepare ( )24.?A.?sad???????? ???? B.?cold????????????? ??? C.?warm????? ??????? D.?clean ( )25.?A.?cloth??????????? ?B.?food??????????????? C.?light??????????????? ? D.?chair ( )26.?A.?prepare?????? ?B.?cook??????????????? ? C.?buy???????????????? D.?have ( )27.?A.?join???????????? B.?help???????????????? C.?attend???????????? D.?enjoy ( )28.?A.?and???????????? B.?while???????????????? C.?then???????????????? ?D.?when ( )29.?A.?coldness?????? ??B.?sickness?????????? ? ?C.?kindness????????? ?? D.?comfort ( )30. A. moved B. sent C. built D. found 三、阅读理解 (30 分) (A) On the wall in my mother’s bedroom there was a photo, which showed a soldier with a gun. Below the photo was the word “Speaking”. “Who’s that soldier called Speaking?” I asked one day. “He was Harold.” She said. “He was my only brother. When the Second World War began, Harold was eighteen. I was twelve then, and my sisters were ten and nine”. “Harold liked to play with us, and we often quarreled. When we quarreled, we said:We’re not speaking to you. But before long we were all happy again, and then we said: I’m speaking now. Are you speaking to me?” “When the war broke out, Harold joined the army. A month later, he came to see us. He brought the gun to show us. Then he went miles away to the war. We didn’t see him for three years, three long, empty years. We didn’t often hear from him. But one day in May there was a loud bang(砰)on the front door…” “I ran to open it. It was Harold! He was an old Harold, a thinner Harold. He looked at me with his two green eyes and smiled. That smile was just the same as before, then he said one word: ‘speaking’”. “I didn’t…I couldn’t…answer. I just fell into his arms and he dropped his gun. He stayed with us for a month. We played all our old games again. Then he went back to the war, and never came back again. So I wrote the word on the photo.” ( )31. How old was the storyteller when Harold came back for the last time? A. twelve B. Eighteen. C. Fifteen. D. Twenty-one. ( )32. Harold never came back again because________. A. he didn’t want to speak to his sister any more B. he died in the war C. his sister had not answered him when he came back D. he went far away to the war ( )33.Why did the mother hang the photo in her bedroom? A. She wanted to keep a memory of her childhood. B. It could awake her happy memories. C. It could show that her brother was a great man. D. She hung it there in memory of her brother. (B) Men sometimes say:“We are better and cleverer than woman. Women never invented things. We do .”It is true that men have invented a lot of useful things :the alphabet, machines, rockets, and guns, too. But scientists and archeologists(考古学家 )now agree that women invented one very important thing. It had changed the history. They invented agriculture. Before the invention of agriculture men were hunters. They went out every day. Sometimes they killed animals—sometimes animals killed them. Life was difficult and dangerous. Women had to go out every day, too. They collected roots, fruit and grass. Then , one day, more than 10,000years ago, a woman dropped some grass seeds. She dropped them near her home in the Middle East. They grew—and the first wheat was born. The idea grew, too . Women planted roots and fruit trees. Then they could stay at home and look after the children—and the animals. Women liked baby animals: dogs, cows sheep and goats .That idea grew, too. Then their husband did not have to go hunting for meat. They stayed at home. They built villages and cities. Men began civilization—after women invented agriculture. ( )34. Men believe that they are better and cleverer than women because_ __. ? A. they invent things???????????? B. they do their work well ? C. they change history??????????? D. they run machines ( )35. Why was life so difficult and dangerous before agriculture was invented? A. Because only men went out for food every day. B. Because men had to fight against animals. C. Because women had to go hunting with their husbands. D. Because animals sometimes killed men. ( )36.Why did men begin civilization after women invented agriculture ? A. Because they didn’t have to stay at home to help women with crops B. Because they had to build villages and cities. C. Because they didn’t have to go hunting for food all their time. D.Because they raised animals at home. ( )37.Which of the following is TRUE,according to the passage ? A. Women were weak in civilization B. Women played a very important role in agriculture C. Women invented many things like men D. Women are better and cleverer than men. (C) Last year I was on holiday there. Riding along a road one sunny morning, I found the air above me suddenly became thick with bees. Although it was hot, I went cold all over. To run away fast seemed the only thing to do, but my horse was frightened, too. He jumped and kicked out in all directions to get rid of the bees that were attacking him, and then threw me to the ground. The village was about half a mile away. I began to run. But by now I was covered from head to foot with bees. They crawled all over me, stinging (刺) with terrible pain. I tore them away, but made room for others. Each time I opened my lips for breath, more bees entered my mouth. I could hardly breathe. Then I reached the village. I ran towards a house that was being built. As soon as the men working there saw the bees, they ran for safety at top speed. My eyes had completely closed. I fell into a pile of something soft. I pushed myself down into this until my head and shoulders were covered. This made bees angry and they began to attack my legs. I struggled but soon became tired out. The bees had won. At last I was saved by two clever soldiers. They ran to a pile of dry grass and quickly surrounded me with a thick wall of fire and smoke until the bees were driven away. They remained with me, I later learned, looking after me for the next three hours until a doctor was found and brought. ( )38. When the air suddenly became thick with bees, _________ . A. it became cold B. the writer went cold with fear C. it was rather cold, though fine D. the horse threw the writer to the ground ( )39. The writer tore the bees away __________. A. in order to make room for other bees B. but they flew away slowly C. but other bees took the space again D. in order to let his breath out ( )40. When the men building the house saw the bees they ran away quickly __________. A. in order not to be attacked by the bees B. to look for something to drive the bees away C. to help the writer to cover his head and shoulders with soft things D. because they were afraid of the writer ( )41. The two soldiers ___________. A. built a thick wall to protect the writer B. surrounded the writer to protect him C. looked for the doctors for three hours D. burnt the dry grass around the writer to drive away the bees (D) Most people have heard of Shakespeare and probably know something of the plays that he wrote. However, not everybody knows much about the life of this remarkable man, except perhaps that he was born in the market town of Stratford-upon-Avon and that he married a woman called Anne Hathaway. We know nothing of his school life. We do not know, for example, how long it lasted, but we presume(推测)that he attended the local grammar school, where the principal subject taught was Latin. Nothing certain is known of what he did between the time he left school and his departure(出发)for London. According to a local legend, he was beaten and even put in prison for stealing rabbits and deer from the estate of neighbouring landowner, Sir Thomas Lucy. It is said that because of this he was forced to run away from his native place. A different legend says that he was apprenticed(做学徒)to a Stratford butcher, but did not like the life and for this reason decided to leave Stratford. Whatever caused him to leave the town of his birth, the world can be grateful that he did so. What is certain is that he set his foot on the road to fame when he arrived in London. It is said that at first he was without money or friends there, but that he earned a little by taking care of the horses of the gentleman who attended the plays at the theatre. They stopped and spoke to him. They found his conversations so brilliant(有才气的)that finally he was invited to join their company. ( )42. In the early life of Shakespeare, he_______. A. attended a public school B. lived in London C. studied Latin D. was put in prison ( )43. Why was he forced to leave his native place according to this passage? A. Because he didn’t want to go to school. B. Because he left for London to become famous. C. Because he had stolen deer and was beaten. D. No one knows for certain. ( )44.What does the underlined word “legend”mean in Chinese? A.小说 B.传说 C.童话 D.自传 ( )45. What is the reason why the world can be grateful? A. He wrote many world-famous plays. B. He was an actor. C. He lived a hard life. D. He liked to travel all over the world. 四、词汇运用 (10 分) 46.My father’s __________birthday is coming ,I will buy him a present . (四十九) 47. What great ____________ they had dealing with the problem of stress.(困难) 48. Nobody tells me the _________ of the thing. I feel very angry.(真相) 49. In fact, the film ___________ by the young lady is so popular. (导演) 50. There is a long river ______________ our city. (穿过) 51. The _______ in Yangzhou is a little strange. It is much hotter than last year. (天气) 52. The _______________wives are talking with each other happily. ( salesman) 53. What fun they had ___________ basketball in the playground just now! (play) 54. Is the cup used to __________ water? (drink) 55. He was so __________ that he made lots of mistakes in his presentation. (care) 五、任务型阅读 (10 ) It’s never too late to right your wrongs, big or small. Working as hard as I have been over the years, I have become disconnected from(失去联系的)the people who matter most to me. I decide to spend a year reconnecting(重新联系) with my friends and relatives and making amends(补偿). I devote myself to caring for what I call “my unfinished business”, which has helped me become a more attentive husband, father, son and friend —and a happier, more energetic person. Now that I’ve had a good chance to revisit my past mistakes—and experience the rewards of fixing them—I’d like to share some of the lessons I have learned: Have you lost touch with people who were important to you? Are there things you’ve done or not done that are in front of you? Are there people in your life you don’t know how much they meant to you? List your unfinished business and take action to deal with it. Instead of trying to put an end to the cold war dividing your family, begin with a small thing you can control. Apologize to your brother for not attending his Super Bowl party. Reply to an e-mail you should have answered a week ago. Write a note or make a call. No matter what the wrong is, the very important thing to making it right is your sincerity(真诚). If you reach out with a genuine(真诚的)heart, your friends will be glad to hear from you again. This is the key to learning and growing. Keep a journal, or summarize what you’ve learned in e-mails to friends. The difficulty we face in dealing with our unfinished business can seem impossibly big, but the first step to clearing them can be simple: Again, write a note or make a phone call .Once you discover your fears and get over them, you’ll become a more complete and pleased person. Topic: 56) ____________too late to right your wrongs Introduction ◇ Have you been disconnected from the people who matter most to you just because of your hard 57)_____________?◇ Here are some of the 58)_____________ I have learned. 59)__________ Think back to your life ◇ Make a list of the things you need to do in order to 60)____________with friends and relatives.◇ The time has come for 61)____________if you want to deal with the unfinished business. Start small Begin with small things so that you can keep them in 62)____________. Be sincere Sincerity is of great 63)______________ to improving the relationship. To get in 64)______________ with your friends again, you should reach out with your true heart. Reflect on your experience To clear the problems, the first step is simply 65)______________ a note or making a phone call. 六、缺词填空 (共 10 空;每空 1 分,计 10 分) Coco Chanel COCO Chanel was an outstanding famous designer. Starting from a hat shop, Chanel finally made a famous brand named after h____66____. Many of her designs are still popular today. Chanel was born on August 19, 1883, in Saumur, France. Her mother p____67____ away when she was only six, leaving her father w____68____ five children. Later Channel was b____69____ up by nuts and they taught her how to sew. With the h_____70___ of some friends, Coco Chanel went to Paris and opened her f____71____ store around 1910, selling women’s hats. Later she opened two m_____72___ shops and began making clothes. Chanel had great s____73____. Her fashion was totally different. She made it p____74____ that women could dress d___75___ and have a new look . Chanel changed the way women looked. 七、书面表达 (计 30 分) A. 根据所给汉语完成下列句子。 (计10 分) 76.我的英语老师很有幽默感,总是面带微笑。 _____________________________________________________________________________ 77.作为学生,在公共场所彬彬有礼很有必要。 _____________________________________________________________________________ 78.什么时候在哪里搭建舞台还没有决定呢。 _____________________________________________________________________________ 79. H7N9禽流感严重影响人们的生活,必须采取措施阻止它的扩散。 _____________________________________________________________________________ 80.“我是歌手”将在星期五晚上现场直播。 _____________________________________________________________________________ 写作 (计20分) B. 81. “小手拉大手,同做文明人”。自创建文明城市,文明乡村以来,仪征人民万众一心,众志成城,让人点赞的行为随处可见。作为中学生,我们也做出了自己的努力。请根据以下所给要点,写一篇英语短文:1.种植花草树木。 2. 遵守交通规则。 3. 公共场合不大声喧哗。 4. 公共车上主动给有需要的人让座;.......(自主发挥,至少两点) 注意:1.短文应包括所有内容要点,可适当发挥;100词左右,开头已给出,不计入总词数。 Since creating the civilized city and countryside,all the people in Yizheng have made joint efforts. Their good behaviour can be seen everywhere. As junior students,______________________________________________ ______ ____ ____________________________________________ _________________________________ _____________________________ ________________________________________________ _______________________________ ______________________________________________ ________________________________ _____________________________________________ _________________________________ ____________________________________________ ____________________________________________ _________________________________ _____________________________ ________________________________________________ ____________________________________________ _________________________________ _____________________________ ________________________________________________ In a word, he has all the qualities to be a chairperson. We hope that you agree with us. Yours sincerely Zhang Ming 答案: 1.单选 DCBCD BBCAD CDBCA 2.完型 ADBAA DBCCB DABCC 3.阅读 DBD ADCB BCAD CDBA 4.词汇 forty-ninth trouble/difficulty truth directed through weather salesmen’s playing drink careless 5.任务型 Never work lessons Tips/Suggestions/Advice reconnect action control key touch writing 6.缺词填空 herself passed with brought help first more success possible differently 9下unit4 1

    • 单元测试
    • 2019-05-10
    • 下载0次
    • 117.51KB
    • 疾风2009
  • ID:4-5726357 苏州市高新区2019届初三英语模拟试卷(扫描版,无答案)

    初中英语/期末专区/九年级下册

    ?. =cli"Jr.i ).:E,'ff!.""'" :)/{: I. 4'-m.4~A:k..M, i~-n'" 100 -n'"(;f-@-11)f jJ o* 30 -n'"), ~i;\'.Jf] at 100 ~4'1'; 2019.04 2. $M#J", ~1..~~·~f m c.,{1-J-M.~, ~A~it-, ~!h~, ?1i.~, ~i;\'.~ JfJ 0.5 {;;!l.~ t.J.1J<..1f ~~)$i.,tf.$M -t;trog {r-J1i.1L..t, }f-Jfl 2B 4Ml-iAA..iE;;ftJ.tJi.i:t-~i;\:'.~T~{I-J4't~. 3. $:i!#M~-J~Jfl 2B 4fHl.te.$M-t J:.xt ELM Im 61$~#~i:t.W,, -J.o1;?!I..#J, -itffl~Jt.4*-t-~ro, .flt:i!i:t-Jt-1~$~; $~f:i!#M~-J~Jfl 0.5 {;;!l.~t.J-1J<..1f~~.'.%,tf.$M-t-tlt~.{r-J1i.l'.J:., ;f,tf. $M!R.t.s\i*J a1$~-,1tt3l"k, ;f,f.;tJTI Jt.1~~$M. 4. ~1..$M~-1~$,tf.$M-t J:., $,tf.i;\:'.4;f0$~i~J:.-,ftt3tt. ~-~~~' *lJi:ij~ (# 10 ,J,9; ~,J,9 1 ~,, ;~~' 10 ~') -~~OO~Tffi~B,MB~M~~A.B,C,D~~~~~.~lli·~~~.~~~B~ -1.*5-~~1*JWL 1. - Do you really think you can learn that much in only a couple of hours? - Yes. We will try a very useful of dealing with memory problems. A. manner B. process C. method D. activity 2. - You see, more and more cows are getting sick. -If the problem is so , the farm will be closed from tomorrow on. A. heavy B. popular C. strong D. serious 3. - I've heard Joe was praised by his boss again. - Oh, that's because he is always ___ the first to complete his tasks. A. for B. among C. of D. as 4. - Why didn't you tell me earlier? - Why ___ I? I want to have my own secret. A. can B. may C. should D. shall 5. - Have you ever visited Russia, Wilson? - Yes, I have. I there last summer for two weeks. --- A. went B. was going C. have gone D. goes 6. - Excuse me, is it my turn now? - Not yet. Please wait outside ___ your name is called. A. since B. after C. while D. until 7. Skating brings me a lot. There is ___ in this world that can fill my heart with such joy. A. everything B. something C. nothing D. anything 8. - The work is really tiring. I want to have a holiday to relax. ___ your time well if you want to. A. Use B. Keep C. Spend D. Take 9. -Another Friday! So, what are you doing this weekend, Cathy? - I'll probably somewhere. Who wants to cook on the weekend? A. go out B. eat out C. look out D. run out 10. -Andrew's birthday is on next Saturday, and I'm planning a surprise party for him. ___ . I' II bring some cakes. A. Sounds like fun B. It depends C. Wait a minute D. That's right ~=!B,t :,Bffi±Jt~ (~ 10 ,J,~: &,J,~ 1 ,t, ;iJij7.1' 10 ,t) -~~~~Tffiffi~,Mffi~~~BM~~A.B,C,D~~~~~.~~-~~~.#a ~B-t __t:m:*~?ffi~o My name is Joey. I grew up in a really unstable (::f ~,JE ~) home. I 11 almost about every exam I took 12 I was not interested in any class. And I often went out with the wrong friends. Everything changed when I met John. He gave me much 13 . For example, John once promised me that if I could get good grades and stay active such as doing at least 60 hours of community service, he would 14 me to the "2Xtreme Dream" trip. The "2Xtreme Dream" was a trip to the highest mountain in Europe, Mt. Elbrus. It also included community service to help the poor children there. There were 10 people aged from 14 to 19 that _1_5_ the trip. We all had to work together to get to the top of the mountain. The whole trip was based on our idea, "life is a mountain." Every step you take is a step toward 16 . The trip totally 17 my life. I never thought that I would be able to have a trip without my family and friends for 16 days, but I made it. Being at the top of the mountain was the best 18 I had had and I'll never forget that moment. I now know that I can achieve anything I want if I try my best. Thank everybody that was a part of this, 19 John - you guys have helped me become a 20 person. I have more confidence now and believe I will have a bright future. 11. A. missed B. failed C. loved D. avoided 12. A. because B. although c. if D. when 13. A. attention B. balance C. support D. peace 14.A. show B. take C. allow D. guide 15. A.joined in B. arrived in C. talked about D. heard about 16. A. difficulty B. success C. trouble D. pleasure , 17. A. started B. controlled C. changed D. marked 18. A. thought B. choice C. dream D. feeling 19. A. certainly B. exactly C. helpfully D. especially 20. A. wealthier B. healthier C. better D. prouder ~=!B7.l' l~iilf~ (~ 12 ,J,~: &,J,~ 2 ,t, ;iJij,t 24 ,t) -~~~~Tffiffi~,Mffi~~~BM~~A.B,C,D~~~~~.~~-~~~.#a ~B-t __t~~*J.ITT?ffi~o + A Chicken sandwich Cheese omelette All snacks are served with salad and chips Fruit salad and cream ?2.25 ?2.00 (choose from chocolate, coffee, or lemon) Lemon cake ?2.25 Chocolate cake ?2.25 Cheese and biscuits ?2. 50 Lunch served 12:30 - 2:30pm I Dinner served 6:00 - 9:00pm 21. Which of the following is true according to the menu? A. The dinner at the Boat Restaurant starts at 2:30 pm. B. The snacks are served both for lunch and dinner. C. If you order a snack, the salad and chips cost extra. D. Bread and butter comes free with all of the starters. 22. If a customer wants a main course without cheese and he only has ?5, what will you suggest? A. Grilled fish and potatoes. B. Vegetable pasta. C. Thai chicken and rice. D. Italian cheese & tomato pizza. B Most people know yoga as a kind of exercise. To practise yoga, you put your body into different positions. The correct breathing is also important. However, yoga is really about more than just exercise. Yoga cannot just help people to be healthier but also help connect people to each other and to nature. The history of yoga goes back at least 5,000 years. It was first developed in Northern India. In the late 19th and early 20th centuries, yoga was introduced to the Western world. By the 1960s yoga had become a very popular form of exercise in the United States and Europe. Yoga is good for the mind and body. Regular practice of yoga helps people to improve their balance and stamina (it .7J). Although you won't really get out of breath, like you might when playing football or running, it does help to keep your heart healthy and you can lose weight. It also improves concentration (?±~.7J) and helps people to sleep better, so it's great for anyone who is under pressure at work or in their studies. There are lots of different types of yoga, so you can choose what is best for you. Hatha Yoga is tJE:~m f}JW,~~ ~ 3 J'A: (~ 8 J'A:) often good for beginners, because you hold each position for a few breaths. In Vinyasa Yoga you change position much more quickly and you might get out of breath. It's quite challenging if you haven't done much yoga before. Bikram Yoga is sometimes called 'hot yoga', because the room must be heated to around 40 degrees. Or what about 'Aeroyoga', where you do yoga while you are hanging from the ceiling? It's supposed to be very good for your back. Whatever kind of yoga you choose, there are surely some health benefits (:ttf~), and you should have fun too. 23. Which of the following is true about yoga? A. The breathing in yoga is important if you often get out of breath. B. People in the West were interested in yoga soon after it appeared. C. You can choose any kind of yoga to practice only if you want to. D. Yoga can make people feel relaxed and bring people much closer. 24. According to the passage, which form of yoga might be very difficult for a beginner? A. Hatha. B. Vinyasa. C. Bikram. D. Aeroyoga. 25. Which of the following topics is NOT mentioned in the passage? A. When and where did yoga come out? C. When is a good time to practice yoga? c B. What are the advantages of yoga? D. What type of yoga can you choose? Parents complain about their teenagers' noses always in their phones. But they might want to look into their own screen time habits. A study from the Pew Research Center was put out last week. It found that two-thirds of parents are worried about the amount of time their teenage children spend in front of screens. But more than a third of parents said they have worries about their own screen time. More than half of teens said they often or sometimes find their parents to be distracted (?t 'l.' s

    • 小/初/高考预测押题
    • 2019-04-28
    • 下载13次
    • 321.66KB
    • 21jy_011125757
    进入下载页面

    免费资料

  • ID:4-5723065 牛津译林版九年级下Unit 4 Life on Mars 单元测试(含答案无听力题)

    初中英语/牛津译林版/九年级下/Unit 4 Life on Mars


    Ⅰ.单项填空
    ( )1.How do you like the TV show Running Man ? .
    A. Yes , I like them B. No , she can’t stand it
    C. My brother likes them D. I don’t love it
    ( )2.It’s easy to from Urumqi to Lanzhou by taking high-speed railway .
    A. eight hours ride B. eight hour’s ride
    C. eight-hours ride D. eight hours’ ride
    ( )3.Let me describe what life on Mars could in the future .
    A. like B. be C. be liked D. be like
    ( )4.So far , he lots of cities in China .
    A. visited B. will visit C. has visited D. has visited to
    ( )5.It’s said that of the water around the world polluted .
    A. two thirds ; has B. two thirds ; is C. two third ; are D. two thirds ; have
    ( )6.Do you think life on Mars would be interesting challenging .
    A. as B. as well as C. as well D. with
    ( )7.Maybe you can catch the last bus . . If not , I’ll have to walk home .
    A. Good job B. Just so so C. Not at all D. I hope so
    ( )8. the population of the world now ? I am not sure .

    ================================================
    压缩包内容:
    牛津译林版九年级下unit 4 life on mars 单元测试(含答案).docx

    进入下载页面

    免费资料

  • ID:4-5723048 Unit 3 Robot 单元测试卷(有听力题,材料,答案,无听力音频)

    初中英语/牛津译林版/九年级下/Unit 3 Robot

    ( ) 21. I’m not a . I need to have a rest after the hard work. A. human B. nurse C. robot D. baby ( ) 22. You are my best friend, so I’ll tell you you want to know. A. whatever B. whoever C. however D. wherever ( ) 23. —This is a story about a boy who wants to explore outer space. —It interesting. A. feels B. tastes C. smells D. sounds ( ) 24. These windows are too dirty. Could you help me them? A. iron B. clean C. feed D. post ( ) 25. Just now I saw a cat a ball under a tree. A. looking after B. playing with C. complaining about D. helping with ( ) 26. I need this book, and I have it on the Internet. I think it will be sent home tomorrow. A. ordered B. spread C. satisfied D. stored ( ) 27. It’s of you not to put the meat in the fridge. Look! It has gone bad. A. wise B. patient C. careless D. careful ( ) 28. He studied hard he could pass the exam. A. though B. so that C. if D. because ( ) 29. When I got home, dinner . A. made B. makes C. is made D. was made ( ) 30. When he heard the good news, he was excited to say anything at that time. A. very B. so C. too D. quite ( ) 31. I want to buy a robot have more spare time for my hobbies. A. in order to B. because of C. as a result D. because of ================================================ 压缩包内容: 译林版九年级英语下册unit 3 robot 单元测试卷(含答案).docx

  • ID:4-5723047 牛津译林版九年级下Unit3 Robot 教学案(无答案)

    初中英语/牛津译林版/九年级下/Unit 3 Robot


    第四中学 9 年级 英语 学科教学案
    主备人: 个备人: 审核人: 时间: 总第 1 课时
    课题:Unit 3 comic strip and welcome to the unit 二次备课
    【教学目标】1) learn to talk about what a robot can do.
    2) know some of the advantages of robots.
    3) say some of the advantages of robots.
    【教学重难点】 Help the students learn to talk about what a robot can do and some of the advantages of robots.
    【复习引入】Ask and answer
    (1)Do you like robots? Why or why not?
    (2)Would you like to buy a robot? Why or why not?
    (3)When do you think robots will be in common use?
    (4)Do you think robots are cleverer than human beings? Why or why not
    【自主 合作 探究】
    Task 1: Watch the video and answer three questions.
    (1)Why is Eddie writing a letter?
    (2)What does Eddie ask Hobo to do?
    (3)Will Hobo post the letter for Eddie?
    Task 2: Read the conversation after the tape.
    Task 3: Practise reading the conversation in pairs.
    Task 4: Ask some pairs to act in front of the class.
    Task 5: 1. T: From Eddie and Hobo’s conversation, we know that Hobo is lazy.
    Are all the robots lazy?
    2. Ask: How could a robot help us?
    Task 6: Finish Part A and then check and read the phrases.
    Task 7: Part B Amy is asking Daniel how robots could help us in our daily lives
    Play the tape and answer the questions:
    (1) Would robots have brains in the future?
    (2) In what way could robots help Amy and Daniel?
    Task 8: Read after the tape then role- play the conversation.
    【反思 反刍 反馈】









    【当堂反馈】
    一、词汇填空。
    1. I’m writing a _________________ (投诉) letter.
    2. I’m _________________ (投诉) about you to the robot shop.
    3. Please help me _________________(回答) to the letter.
    4. Christopher Columbus was one of the ________________ (探索) to discover America.
    5. Would robots have _________________ (大脑) in the future?
    6. You can do _______________ (任何) you want to do.
    二、翻译句子。
    1.我正在写一封投诉信向机器人商店投诉你。
    ___________________________.
    2. 我不知道何时替你把这封信寄掉?
    ____________________________ .
    3. 将来机器人会有大脑吗?
    .
    4.他们能做他们被要求做的任何事。

    5. 他们能做像扑灭大火或从事高层建筑这些危险的工作。
    ?
    6. 机器人能在任何方面帮助我和你吗?
    ?
    三、首字母填空
    Robot scientists are not just trying to make robots look like people. For example, there are already robots w 1 ___in factories. These robots look more like h__2___ arms. They do s__3_____ jobs over and over again. People would not like to do such jobs and would get b___4___. But robots will never get bored. In the future, there will be more robots e ___5___, and humans will have l____6____ work to do. New robots will have many different s______7__. Some will look like humans, and others might look like snakes. After an earthquake, a snake robot could help look for people under b ___8__. That may not seem possible now, but computers, space rockets and even electric toothbrushes seemed
    i ____9___ a hundred years ago. We never know what will h____10______ in the future.







    ================================================
    压缩包内容:
    九年级英语下册《unit3robots》教学案(10).docx
    九年级英语下册《unit3robots》教学案(11).docx
    九年级英语下册《unit3robots》教学案(12).docx
    九年级英语下册《unit3robots》教学案(1).docx
    九年级英语下册《unit3robots》教学案(2).docx
    九年级英语下册《unit3robots》教学案(3).docx
    九年级英语下册《unit3robots》教学案(4).docx
    九年级英语下册《unit3robots》教学案(5).docx
    九年级英语下册《unit3robots》教学案(6).docx
    九年级英语下册《unit3robots》教学案(7).docx
    九年级英语下册《unit3robots》教学案(8).docx
    九年级英语下册《unit3robots》教学案(9).docx

  • ID:4-5723045 牛津译林版九年级下Unit3 Robot study skills教案

    初中英语/牛津译林版/九年级下/Unit 3 Robot


    ================================================
    压缩包内容:
    牛津译林版九年级下unit3 robot study skills教案.docx

    进入下载页面

    免费资料

  • ID:4-5723044 牛津译林版九年级下Unit 3 Robot Reading1教案

    初中英语/牛津译林版/九年级下/Unit 3 Robot


    ================================================
    压缩包内容:
    牛津译林版九年级下unit 3 robot 教案.docx

    进入下载页面

    免费资料

  • ID:4-5628213 江苏省江都区曹王中学2019年九年级下英语复习基础练习(无答案)

    初中英语/期末专区/九年级下册

    九年级英语复习基础练习 一、单项填空 ( )1.一Many young people play with mobile phones all day instead of reading books. 一That's too bad.Everyone be a book lover.Reading is more enjoyable. A.would B.may C.should D.need ( )2. You'd better _______ the test paper before handing it in. A.go ahead B.go on C.go off D.go over ( )3. The film Coco is big success that many people go to the cinema to watch it. A.such B.such a C.so D.so a ( )4. concerts are never quite the same on the small screen. A.Lively B.Alive C.Living D.Live ( )5. The Internet has influenced people's life a lot since it . A.invents B.is invented C.was invented D.has invented ( )6.一When I climbed the final meters, I felt a sense of .一Good job. A.development B.achievement C.treatment D.movement ( )7.一A number of visitors to Suzhou many times every year because of its beauty. 一That's quite right. A.have been to B.has been to C.have gone to D.has gone to ( )8.﹣I've just received a Wechat message﹣"ttyl".Do you know_____?﹣It stands for"talk to you later". A.how does it mean B.how it means C.what does it mean D.what it means ( )9.We all know that we'll meet all kinds of difficulties in our lives in the future.We should learn to be _________ enough to take on any challenge. A.confident B.modest C.generous D.curious ( )10. It was a real race ____ time to get the project done. Luckily,we made it. A.over B.against C.beyond D.between ( )11.---Peter,will you leave for Great Britain now?---No.It will be two weeks I leave here. A.until B.since C.before D.when ( )12.一Lily, would you like to go to the concert with us? 一Yes, I'd love to I am free. You know I'm fond of music. A.though B.as C.unless D.if ( )13.一Audrey Hepurn is one of the greatest actresses in the world! What do you think of her? 一 . Besides, she is also a great humanitarian. A.Maybe you're right B.I'm afraid not C.I can't agree more D.I can't agree with you ( )14. ______old man behind Tom is _________ university teacher. A. An; an B. A; the C. The; a D. The; an ( )15. We just need one of you for the charity show. ______ you ______ your cousin can join us. A. Both; and B. Neither; nor C. Either; or D. Not only; but also ( )16. ---What do you________ the TV series? ---It is________. I’ve never seen such a better one before. A. find, thought highly of B. think of, highly thought of C. think about, thought well D. like, highly though about ( )17. He has___________ few friends at school that he feels__________ lonely. A. such; such B. so; so C. so; such D. such; so ( )18. ---Could you tell me _____? ---To get ready for the High School Entrance Exam. A. what he is busy B. why he stays up C. if he is D. where he can pass the exam ( ) 19. you taste the meat, you can’t imagine how delicious it tastes A. Because B. Unless C. When D. Though ( )20. This is the only thing __________ I can do now. A. that B. who C. which D. A&C ( )21. The music ________by Tan Dun sounds________. A. was written; amazing B. written; amazed C. was written; amazed D. written; amazing ( )22. __________an actress, Gong Li ___________ awards for her films. A. As; is known for winning B. Like; is known as winning C. As; is known as winning D. Like; is known for winning ( ) 23. ---When shall we go to watch the basketball match in the sports centre? ---Not until the work _____tomorrow. A. will be finished B. is finished C. will finish D. has finished ( )24. I’ll be ready to discuss it with you ______________ you have time. A. whatever B. whenever C. however D. wherever ( )25. Wendy is my best friend. To me, our friendship is _________ price. A. off B. beyond C. under D. within ( )26. David was charged __________theft. In fact, he was not really guilty_______ it. A. of; with B. of; of C. with; of D. with; with ( ) 27. The train went through _______ 180-meter-long tunnel at ________ high speed. A. a; a B. an; / C. an; the D. a; / ( ) 28.—You may go to Hainan for a free trip during the winter vacation. —It’s a very kind ________, but I really can’t accept it. A. offer B. excuse C. promise D. challenge ( ) 29.—Look! The clouds are in different _________ in the sky. They are so beautiful. —Some are like sheep, horses, and some are like dragons. A. sizes B. shapes C. orders D. colors ( )30. —Playing computer games is a waste of time. —Yes, I think so. There are _______ meaningful things to do. A. the most B. the least C. more D. less ( )31. Jack is still working to high standards _______ he has made great achievements. A. until B. if C. though D. because ( ) 32.—A good student connects what he reads ______ what he sees around him. —Yes, I agree. And he must be strict ______ himself in everything. A. with; in B. to; to C. with; to D. to; with ( )33. I know how busy Mr. Smith must be and in fact I don’t want to __________too much of his time. A. dress up B. take up C. make up D. give up ( )34.—Hobo, can I eat the hamburger? —Sure, if the dishes . A. wash B. are washed C. will wash D. will be washed ( )35.—______ poor schoolwork my sister has at school! She has made little progress so far. —Yes, first of all, she must realize the importance of study. A. What B. What a C. What an D. How ( ) 36.—What else should we pay attention to ______ good results in our exams? —Time, I think. A. get B. got C. to get D. getting ( )37.—Helen, where is your diamond necklace your father bought you? —Sorry, mum, it missing since last Friday. A. went B. was C. has gone D. has been ( )38. —What language is that guy speaking? I can hardly catch a single word! —__________. He’s from India, so I guess it is Hindi. A. Neither I can B. Neither can I C. So I can D. So can I ( )39. The boy asked his father . A. when would they go to Hong Kong for holiday B. who was the television invented by C. how the life will be like in the year 2100 D if he could watch TV after finishing his homework ( )40.—I’m so thankful for your coming. I couldn’t finish the work without you. —_________ Team work makes perfect. A. I’m glad to see you! B. Don’t worry! C. Don’t mention it. D. Never mind! 二、词汇运用 1.You could see from his face that he was________________(撒谎). 2.He doesn't like to wait for anybody for long. So he is an________________(急躁的)person. 3.Many people speak highly of Fanghua﹣a new film which is________________(导演)by Fengxiaogang. 4.China is a peace﹣loving country. We hope to get on with other countries________________(peace). 5.Spud succeed in________________(得分) 20points in his first game. 6.I prefer those________________(德国人)designs of the new car to yours. 7. Jackie Chan is __________________(认为) as a kung fu superstar by the people all over the world. 8.一What do you think of the singer,Jay Chou?一He is very talented and crazy about music. So he can play different ________(乐器)well,especially the piano. 9.一What does the Chinese saying "A tree can't make a forest" tell us? 一It means team________________ (精神) is very important in a football match. 10. 一Usually carelessness___________ (lead) to failure.一Thanks. I will do things more carefully next time. 11.We are considering _____________________(取消) the meeting this Friday because of the snowstorm. 12.Van Gogh is ______________________ (或许、大概)the best- known painter in the world. 13.I wonder if Sydney is often ___________________ (mistake) for the capital of Australia. 14.From the clapping, we could see the audience were pleased with these ________________ (act) performance. 15. Before the age of twenty, the young man’s world was full of_______________________(忧伤). 16. I don’t know how to _______________________ (发音) these words. 17. The art museum_______________________(成功) in displaying the new paintings yesterday. 18. He had two _____________________(音乐会) tickets. So we went together. 19. The_______________________(对白)in the play are very funny. 20. There are no train ___________________ (serve) on schedule now because of the accident. 21.The sand ran_________________________ (穿过)my fingers. 22.He told US that he used to work in Shanghai in his_____________________ (四十). 23.After these team activities,all the students are much____________________ (亲密的)to each other. 24. Herry is my ______________________(music) partner and my best friend. 25. It's reported that 30% of the male _____________________(人口 ) suffers from heart disease. 三、句子翻译 1.周杰伦以创作流行音乐而闻名. 2.虽然她极有音乐天赋,但从不炫耀. 3.他二十几岁时参加了歌唱比赛的选拔.? 4.人生价值取决于你在做什么. 5.那个男子被指控擅自闯入邻居家. 6. 我一下飞机就爱上了这座城市. 7.令我惊奇的是, 杰克在写作竞赛中获得了一份大奖。 8.人们应该与自然和谐相处。 9. 她表演地如此好以至于人们误以为她是天使。 10. 这个教授成功地推动了信息技术的运用。 四、书面表达: 自古以来,“友善”是中华民族的传统美德。常青初中英语广播台正在进行“我友好,我善良”系列人物介绍。请你根据下面表格提示和要求,写一篇介绍张通同学的英文演讲稿。 基本情况 姓名 出生 班级 张通 2001年8月 九(6) 日常表现 文明礼貌,主动热情问候他人; 团结友好,能与他人和睦相处; 富有爱心;力所能及帮助他人。 具体事例 每当我们学习有困难时,他总是耐心地帮助我们; ……(结合以上日常表现,举例介绍) 愿 望 做一个善良有爱心的人…… 要求:1. 演讲稿中必须包含所给要点,具体内容可以适当发挥,语句通顺,意思连贯。 2. 词数90个左右。开头和结尾已经写好,不计入总词数。 3. 短文中不得出现真实的姓名和校名。 Hello, everyone! Today I’m going to introduce a teenager. His name is Zhang Tong. __________________ _____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________ That’s all for today. Thanks for listening.

    进入下载页面

    免费资料

  • ID:4-5620329 江苏省盐城市亭湖区新洋中学2018-2019学年下学期第一次学情考试九年级英语(含答案和答题纸及听力题听力材料和听力音频)

    初中英语/月考专区/九年级下册

    盐城市新洋实验学校2019年春学期 第一次课堂练习 九年级英语试卷 考试时间120分钟 总分140分 一、听力(共20小题;每小题1分,满分20分) A. 听对话回答问题。本部分共有10道小题,每小题你将听到一段对话,每段对话听两遍 ( )1. What does Miss Jones teach? A. B. C. ( )2. What sport does Ricky like to watch? A. B. C. ( )3. How will Frank go from Beijing to Guangzhou? A. B. C. C. ( )4.What time did the man say they should meet? A. B. C. C. ( )5. Where will they go for a walk tomorrow? A. On the beach. B. In the park. C. In the countryside. ( )6. What will happen if the man keeps singing loudly? A. He will get tired. B. He will lose his voice. C. He will catch a cold. ( )7. Why does Amy want to buy the scarf? A. She thinks it is beautiful. B. It will be warm in winter. C. It is very cheap. ( )8. What is the woman looking for? A. A bookshop called Sunshine. B. A block of flats called Sunnyside. C. A shopping mall called Sunlight. ( )9. What has the man done many times before? A. He has swum across the river. B. He has jumped over the gate. C. He has climbed the tree. ( )10. How is Millie feeling? A. Maybe she feels nervous. B. Maybe she feels ill. C. Maybe she feels sleepy. B. 听对话和短文答题。你将听到一段对话和两篇短文,各听两遍。 听一段对话,回答第11~12小题。 ( )11. From where can they see a long way? A. The bathroom. B. The balcony. C. The kitchen. ( )12. What does the man think of climbing the stairs? A. It is great fun. B. It is boring. C. It helps to keep fit. 听第一篇短文,回答第13~15小题。请根据内容选择正确答案,完成信息记录表。 New York City Things they have done They have seen the Statue of Liberty, the United Nations building and 13 . Things they will do They will see a famous 14 tonight. They will 15 on the last day.. ( )13. A. Times Square B. Central Park C. Wall Street ( )14. A. show B. film C. match ( )15. A. go shopping B. visit a friend C. rest at the hotel 听第二篇短文,回答第16~20小题。 ( )16. Why is Eddie’s father in hospital? A. He was hit by a motorcycle. B. He was hurt in a bus accident. C. A car hit him while he was walking. ( )17. What do the doctors say about his leg? A. It is not too serious. B. It is very serious. C. It doesn’t need an operation at all. ( )18. How long should Eddie’s father stay in hospital? A. For one week only. B. For one month. C. For at least two weeks. ( )19. What do Eddie and his mother bring him every day? A. Fruit and a newspaper. B. Food and paper C. Snacks and magazines ( )20. What should Eddie’s father not do? A. Feel sorry for himself. B. Follow the doctor’s treatment. C. Take his medicine. 二、单项填空(共15小题,每小题1分,满分15分) 从A、B、C、D四个选项中,选出可以填入空白处的最佳选项。 ( )21. — My dream is to build _______ university on the moon some day. — It sounds like _______ unusual dream. I wish you could realize it. A. a; a B. an; a C. a; an D. an; an ( )22. —The blouse is very nice. I’ll take it. —But you’d better ________ first. I think it is a little large for you. A. pay for it B. try it on C. turn it down D. give it away ( )23. Mr. Chen spends more time than he used to games with his child after work. A. playing B. play C. played D. plays ( )24. —As we know it’s difficult to live in a foreign country. —________ if you can’t understand the language there. A. Hardly B. Naturally C. Usually D. Especially ( )25. —Look at the sign! Smoking ________ here. —I’m really sorry. I’ll stop right now. A. isn’t allowing B. doesn’t allow C. isn’t allowed D. didn’t allow ( )26. It’s good manners to be ________ while watching the raising of our national flag. A. happy B. serious C. kind D. generous ( )27. The woman looks beautiful and energetic. It’s hard to imagine she is in her ________. A. sixteen B. sixtieth C. sixty D. sixties ( )28. In order to improve our spoken English, we should make much in our pronunciation. A. practice B. attention C. attraction D. progress ( )29. —You don’t have to take a raincoat. It isn’t going to rain. —Well, I am not sure. It ________ do. A. must B. need C. may D. would ( )30. There are fewer and fewer tigers in India. The situation will continue ________ humans stop hunting them for their fur and bones. A. unless B. if C. because D. since ( )31. —________ great fun we had at the party last night! —Yes, it was so exciting that everyone was happy. A. How a B. How C. What D. What a ( )32. —When shall we go to the Yandu Park, this Saturday or Sunday? —________ is OK. I’m free on the weekend. A. Both B. None C. All D. Either ( )33. Daniel asked his teacher ________. A. where could he join his favourite club B. what would the life be like on Mars in the future C. whether the rainbow appears after the rain in summer D how many people will come to the meeting this coming Saturday ( )34.The story tells us _______hard work brings success. A.what B. which C.that D. those ( )35. —I’m leaving for Canada on a study trip next week. —________. A. Enjoy your time B. That’s all right C. You’re welcome D. It’s a pleasure 三、完形填空(共15题;每题1分,计15分) Today, I felt unhappy with my head full of problems, so I decided to take a walk even though I didn’t know where I would go.The most 36 thing happened when I was walking along the street. I saw an old man, over seventy years old, sitting on a chair.He was a seller of secondhand shoes.He seemed so helpless and nobody was 37 his shoes.Then, a little girl came towards him.I heard the girl say in a 38 voice, “Grandfather, may I clean your shoes?” That old man 39 and passed her a shoe.The girl said, “I do this 40 I want to earn some money to buy my brother a new school 41 .” I heard this and tears came to my eyes.To my 42 , the old man said,” Oh, little girl, just stop doing this.Come with me and I will buy one 43 you.” To see what would happen, I 44 .They walked to a 45 and there the old man 46 gave her a uniform, which must have cost him a lot.The girl was 47 and said, “Thank you so much for doing this.May God bless you.” Then she left, leaving the old man 48 . As the old man decided to leave, I stopped him and whispered in his ear, “You are really a great hero! Thank you for your 49 !” My own sadness had disappeared.It had been 50 by the light of this moving act.I began to realize that a little act can brighten up someone’s day. ( )36.A.strange B.unlucky C.amazing D.interesting ( )37.A.cleaning B.buying C.finding D.taking ( )38.A.polite B.angry C.high D.funny ( )39.A.agreed B.sold C.began D.sat ( )40.A.if B.unless C.though D.because ( )41.A.shoe B.bag C.uniform D.shirt ( )42.A.sadness B.surprise C.happiness D.excitement ( )43.A.for B.to C.with D.at[来源:( )44.A.left B.stayed C.guessed D.followed ( )45.A.restaurant B.shop C.museum D.sitting-room ( )46.A.really B.suddenly C.slowly D.nearly ( )47.A.relaxed B.humorous C.tired D.excited ( )48.A.crying B.shouting C.smiling D.walking ( )49.A.money B.kindness C.support D.suggestion ( )50.A.driven away B.turned down C.talked about D.used up 四、阅读理解 (共15小题;每小题2分,满分30分) A The Ant BullyActors: Julia Roberts (Voice), Nicolas Cage (Voice)Language: EnglishRunning Time: 1 hour 25minutesPrice: Weekdays--- $ 30 $15 (Children under 7) Weekends--- $40 $20 (Children under 7) I really enjoyed this movie.It’s a fun movie for the whole family.I had really good laughs and enjoyed being there. —— James I would recommend this movie to everyone.Whether you go with family or friends, I honestly think this movie has something you will really enjoy. ——Sam I’ve seen several movies of this kind, but this one is the best.It’s so well made--- some of the scenes are so beautiful. —— John I went to see this movie with my 8-year-old daughter this Tuesday, really without knowing too much about it.My daughter and I were pleasantly surprised at how funny it was.We just couldn’t help laughing.I would recommend this movie to the whole family. ——Mary ( )51.From the poster, we can tell that ______ is spoken in the movie. A.Chinese B.English C.Japanese D.French ( )52.The poster shows that the movie lasts ________. A.25 minutes B.60 minutes C.85 minutes D.125 minutes ( )53.John likes the movie because of _______. A.the funny actors B.the wonderful music C.the sweet voices D.the beautiful scenes ( )54.Mary and her daughter spent _______ watching the movie. A.$ 30 B.$ 40 C.$ 45 D.$ 60 ( )55.According to the passage, the movie most probably tells a _______ story. A.funny B.sad C.terrible D.true B Everybody makes decisions in daily life. They can be as important as what you will do in the future or as simple as what you will eat for breakfast. Any decision could be the turning point of your life. I made an important decision when I was in Junior 3. Before I made that decision I wasn’t a good student. I didn’t listen to my parents or teachers, and my grades became poor. Then came the high school entrance exam. At the turning point of my life, my mom wanted to have a conversation with me. I felt impatient but when I looked at her eyes, I felt I couldn’t refuse. Instead of asking me to study hard, to my surprise, Mom just asked what I wanted to do in the future. Without thinking too much, I just said I would like to study hard. Mom smiled and asked again: “I asked: what do you WANT to do?” I had never seriously thought about the question before. So, I kept silent. “Whether you want to go on studying or enter the society,” she went on, “it is your own decision. It should be made by yourself, not anyone else, including me. ” After saying that, she had tears in her eyes. For the first time in my life I was asked to make my own decision. I sat in my chair and thought about my life, my future and what kind of person I wanted to become. It took me what seemed to be ages to make the biggest decision so far in my life—I wanted to be a man who makes a difference in the world. To achieve that, I needed to study hard. The path to my future became clear to me. I didn’t act rebelliously (叛逆地) any more. With passion (激情) in my heart, I studied hard. Now, I’m 17 and I’m in one of the best schools in my city, in one of the best classes at the school and I am one of the best students in the class. Thanks to that decision, I have become what I am today. ( 56. When did the writer make the important decision? ? A. After he was 17 years old.???? ? B. After he was in one of the best classes. ? C. When he was a pupil.???????? ? D. When he was studying in Junior 3. ( )57. What was the writer like before the decision? A. He didn’t do well in his lessons. B. He was a good student. C. He was one of the top students in his class. D. He did what his teachers and his parents asked him to do ( ) 58. How did the writer make the decision? ? A. It was easy for him to make the decision. B. It was his second time to make the decision. ? C. He made the decision seriously. D. It was his mother that made the decision for him. ( ) 59. Why did the writer make the decision? ? A. Because his teacher talked with him patiently. B. Because he didn’t want to act rebelliously any more. ? C. Because his mother asked him to study hard as usual. D. Because his father asked him to think about his future by himself. ( ) 60. Which of the following is TRUE? ?A. The writer made the decision that he should work hard. ? B. It took the writer several years to make the decision. ? C. After hearing his mother’s words, the writer had tears in his eyes. ? D. At the turning point of his life, the writer wanted to have a conversation with his mother. C The Sydney Opera House is a very famous building in the world. It has become Sydney’s best-known landmark and international symbol. The Opera House with a “sailing roof ” was designed by a famous Danish architect (丹麦建筑师),Utzon. The base for the building was started in 1959,years before the designs were finished. Utzon spent four years designing the Opera House. In 1962,the designs were finalized (定稿) and the construction began. In 1967,they started the decoration inside. It took 14 years in total to build the Opera House. Queen Elizabeth Ⅱ officially opened it on October 20th,1973. The Sydney Opera House cost around $100 million and was paid for by the public. 6,225 square meters of glass was used to build it. The Opera House includes 1,000 rooms. It is 185 meters long and 120 meters wide. The building’s roof sections weigh about 15 tons. Each year,this fantastic building attracts 200,000 tourists to come for a visit or enjoy events in it. The Opera House reaches out into the harbour (港湾).It is amazing and unforgettable,offering people a strong sense of beauty. ( )61.The designer of the Sydney Opera House was from_____. A. America B. Australia C. England D. Denmark ( )62.Building the Sydney Opera House lasted_____. A. from 1959 to 1973 B. from 1962 to 1973 C. from 1959 to 1967 D. from 1962 to 1967 ( )63.The underlined word “construction” means _____in Chinese. A.创立 B.设计 C.施工 D.竣工 ( )64. _____paid for the cost of the building of the Sydney Opera House. A. Utzon B. The public C. Queen Elizabeth Ⅱ D. The government ( )65.Which is the best title for the passage? A. Sailing Roof B. Travelling in Sydney C. The Sydney Opera House D. The Opening of the Opera House 第II卷 (非选择题,共 分) 任务型阅读(共2篇,计20分) 阅读下列短文,根据短文内容完成表格,每空一词(共10小题,每题1分,计10分) We often see top students around us and everyone knows about them. Let us take Jenny as an example. She is the monitor of our class. She spends a lot of time working for our class. But she always gets good grades in all subjects. How do students like Jenny do that? When I asked her, she said, “Hard work is not the whole story. It’s not how long you sit at the desk with your books open. It’s what you do as you are sitting.” In fact, we can see many top students spend fewer hours on their studies than their classmates. Jenny gave me some valuable advice. If your math teacher gives you five exercises, you should do six. If your Chinese teacher gives eight pages of reading, you should read nine. The more you practice, the more you learn. Studying is a matter of your personal interest, so choose the way you are most comfortable with. Some people like working at night when the house is quiet, while others like doing their work early in the morning. However, others like studying as soon as they arrive home from school while the work is fresh in their minds. No matter(无论) which way suits you, try to do your best. Studying is your business and the business comes before entertainment(娱乐). When you are studying, phone calls should go unanswered, TV shows unwatched, snacks given up. Studying is the only thing in your mind. Nothing can pull your attention away from what you are studying. Studying is like eating. You should eat a little at a time. You can plan what to do today, but don’t do too much. When you can’t finish the work you planned to do, you will feel stressed and may lose confidence. On the other hand, you will not study well without a good plan. It all depends on how you manage your time. The students who hand in a clearly written paper are already half way to get an A. Tidy papers are likely to get higher marks than messy(乱糟糟的) ones. When you write clearly and do your work carefully, the thoughts in your mind are clear. You are able to make fewer mistakes. 66 on making your studies better Passage outline Supporting details Do more than you are asked Do more than what your 67 asks you to because practice makes you learn more. Choose suitable ways Some people like working on a 68 night, while others like doing their work early in the morning. Some people like studying their lessons shortly after 69 home from school. Put studying 70 entertainment Pay attention to what you are 71 . Plan your time well Don’t try to do much at a time. 72 to finish your planned task will make you feel stressed and become less confident. On the other hand, you will not study well without a good plan. Keep your papers 73 Messy papers are more likely to get 74 marks than clearly written ones. Besides, some 75 can be avoided. 66. 67. 68. 69. 70. 71. 72. 73. 74. 75. __ B. 阅读并回答问题,每题答案不超过5个词。(共5小题,每题2分,计10分) In the past, people us (?http:?/??/?www.21cnjy.com?)ed words to express their ideas and feelings. Now people have a new way to share their life with their friends on WeChat Moments. To make WeChat (?http:?/??/?www.21cnjy.com?)Moments, people can use pictures, sounds, videos and words to express what they want to say. Some people don’t write anything. They share what they are eating, drinking, listening to, buying and fun time by sharing pictures. Someone says that WeCh (?http:?/??/?www.21cnjy.com?)at Moments are like personal TV stations. People don’t have to spend money putting them on the Internet, so it is easy for people to make them and watch them on their phones. Only friends on the users’ list can watch your WeChat Moments. WeChat businessmen even put the advertisements of their products(产品) on the WeChat Moments for their friends to choose and buy. WeChat Moments are becoming more popular among people. When we post(发表) something on it, we must be sure that the information should be healthy for people to read and watch. 根据短文内容,回答下列问题(不超过5个单词)。 76. What did (?http:?/??/?www.21cnjy.com?)people use to express their ideas and feelings in the past? ________________________________________________________________ 77.What can p (?http:?/??/?www.21cnjy.com?)eople use to make WeChat Moments? ________________________________________________________________ 78. What’s WeChat (?http:?/??/?www.21cnjy.com?)Moments like? ________________________________________________________________ 79.Who can watch your WeChat Moments? ________________________________________________________________ 80.What do WeChat businessmen put on the WeChat Moment? ________________________________________________________________ 六、词汇运用 (共10小题;每小题1分,满分10分) A.根据句意和汉语提示,在空白处填入一个适当的单词(每空限一词) 81.Some rich people send their children to ___________(私人的)schools. 82.He was the most difficult ________(顾客)the salesman had to deal with that day. 83.We are afraid to run a _________(风险)of losing all our money. 84.Less ________(盐)in dishes keeps us healthier. 85.How delicious the cakes _______(品尝)!Would you like some ? B.用括号内所给动词的正确形式填空 86.Don’t change your plan ________(what) happens and believe it will work. 87.Jim chose the ________(produce) because it is better. 88.A group of children are playing a game ________(circle) their teacher. 89.I want to stay in bed for 20 ________(many) minutes. 90.It is reported that the new bridge _______________ (complete) at the end of next month. 七、短文填空 根据短文内容及首字母提示补全空格内单词(共10题每小题1分,共10分) There once lived in China a very foolish king and queen. One day the queen had a baby d 91 . When they saw their baby, they b 92 cried out, “My goodness! How small it is! It’s hairless and toothless! It’s a monster!” They sent for all the doctors in the country and ordered them to prepare some m 93 for her. “When she drinks your medicine, she must grow to the right s 94 and have hair and teeth,” the king said, “If you don’t do this, you’ll have a beating.” The doctors thought it i 95 , but they dared not say anything a 96 the king’s order. Just then an old doctor stepped forward. “Oh, we shall certainly obey your order,” he said, “but it t 97 time. We have to dig a mineral from the Kun Lun Mountains when the snow melts(融化) for the second time. The snow melts on those mountains only once in six years. So we need t 98 years.” At last the king agreed and the doctors took away the little princess. On her twelfth birthday, they brought her back to her parents w 99 long black hair and beautiful teeth. The king and queen were very happy and gave the doctors expensive p 100 . 91._________ 92. __________ 93. __________ 94. _________ 95. __________ 96. __________ 97. __________ 98. __________ 99. __________ 100. __________ 八、书面表达(满分20分) 假如你是Lucy,想应聘校报英文版的记者(?English?reporter?)。请根据招聘要求写一封应聘信,说明你能胜任此职的理由。 AN?ENGLISH?REPORTER WANTED Do you want to be a member of our school’s most popular newspaper? Now, it’s your big chance! Join us if you are: ● willing?to?devote?some?of?the?spare?time ● good?at?both?English?and?writing ● careful and outgoing Anyone?who?is?interested?in?the?job,?please?e-mail us at stunion@126.com. 注意:1. 内容须包括表中要点,可适当发挥,但不要逐字翻译;条理清楚、语句连贯; 2. 文中不得出现真实地名、校名和人名; 3. 词数80左右,文章的开头已经给出,不计入总词数。 Dear Sir, My name is Lucy. I am writing to recommend myself as your English reporter. ▲ ▲ ▲ Yours faithfully, Lucy 学校___________ 班级____________ 姓名___________ 考试号___________ ………………………………密…………封…………线…………内…………不…………得…………答…………题……………………………… 盐城市新洋实验学校2019年春学期第一次课堂练习 九年级英语试卷答题纸 I卷 选择题 一、听力。(每小题1分,共20分) 1.______ 2.______ 3.______ 4.______ 5._____ 6.______ 7.______ 8.______ 9.______ 10._____ 11._____ 12._____ 13._____ 14._____ 15._____ 16._____ 17._____ 18._____ 19._____ 20._____ 二、单项选择。(每小题1分,共15分) 21._____ 22._____ 23._____ 24._____ 25._____ 26._____ 27._____ 28._____ 29._____ 30._____ 31._____ 32._____ 33._____ 34._____ 35._____ 三、完型填空。(每小题1分,共10分) 36._____ 37._____ 38._____ 39._____ 40._____ 41._____ 42._____ 43._____ 44._____ 45._____ 46._____ 47._____ 48._____ 49._____ 50._____ 四、阅读理解。(每小题2分,共20分) 51._____ 52._____ 53._____ 54._____ 55._____ 56._____ 57._____ 58._____ 59._____ 60._____ 61._____ 62._____ 63._____ 64._____ 65._____ II卷 非选择题 任务型阅读。(每题10分,共20分) A.根据短文内容完成表格,每空一词。(每题1分,共10分) 66._________ 67._________ 68._________ 69._________ 70._________ 71._________ 72._________ 73._________ 74._________ 75._________ B.阅读并回答问题,每小题答案不超过5个词。(每小题2分,共10分) 76_______________________________________________________________________ 77.________________________________________________________________________78.________________________________________________________________________79.________________________________________________________________________80.________________________________________________________________________ 六、词汇。(每小题1分,共10分) 81._________ 82._________ 83._________84._________ 85._________ 86._________ 87._________ 88._________89._________ 90._________ 七、短文首字母填空。(每小题1分,共10分) 91._________ 92._________ 93._________ 94._________ 95._________ 96._________ 97._________ 98._________ 99._________ 100._________ 书面表达。(每小题15分,共15分) Dear Sir, My name is Lucy. I am writing to recommend myself as your English reporter. _______________________________________________________________________ _______________________________________________________________________ _______________________________________________________________________ _______________________________________________________________________ _______________________________________________________________________ _______________________________________________________________________ _______________________________________________________________________ _______________________________________________________________________ _______________________________________________________________________ _______________________________________________________________________ Yours faithfully, Lucy. 学校___________ 班级____________ 姓名___________ 考试号___________ ………………………………密…………封…………线…………内…………不…………得…………答…………题……………………………… 盐城市新洋实验学校2019年春学期九年级第一次课堂练习 听力材料 A. 听对话回答问题。本部分共有10道小题,每小题你将听到一段对话,每段对话听两遍。 1. W: Who is that standing by the door? M: That’s Miss Jones, the new geography teacher. 2. W: Do you enjoy watching football, Ricky? I love that game. M: No, Susan. I prefer watching tennis. It’s much more exciting! 3. W: Frank, what is the best way to go to Guangzhou from Beijing? M: There are several ways you can go , but I will travel by plane. 4. W: I’m sorry. Did you say we should meet at half past ten? M: No. I said we should meet at half past seven. 5. W: Let’s go for a walk in the countryside tomorrow. M: That sounds like a good idea! 6. W: If you keep singing loudly like that , you will lose your voice. M: OK, I’ll sing more quietly. 7. W: Peter, I’d like to buy this scarf. It’s beautiful! M: Yes, I agree, Amy. The purple colour is lovely and it’s not expensive. 8. W: You look lost. Where are you going? Perhaps I can help. M: I’m looking for a block of flats called Sunnyside. 9. W: You can’t possibly climb that tree. M: Of course I can. I’ve done it many times before. 10. W: Why is Millie crying? M: I don’t know. She looks pale. Maybe she feels ill. B. 听对话和短文答题。你将听到一段对话和两篇短文,各听两遍。 听一段对话,回答第11~12小题。 W: I like your flat. M: What do you like about it? W: It’s high up. You can see such a long way from the balcony. M: That’s right. The view from up here is amazing. What else do you like? W: It never gets too hot. M: Yes. Even when it’s hot, I don’t need a fan. What don’t you like? W: It takes a long time to get here, even in the lift. What happens when you have to climb the stairs? M: It helps you keep fit! 听第一篇短文,回答第13~15小题。请根据内容选择正确答案,完成信息记录表。 Dear Jimmy New York City is certainly busy! My sister and I have seen the Statue of Liberty, the United Nations building and Central Park in the past three days. The Statue of Liberty is amazing! Did you know that it was a gift to the USA from France? That’s quite a gift! Tonight we will see a well-known show. New York is also famous for its fashion designers and fashion models. We plan to go shopping on the last day. I will show you photos of New York when I am back to London. Yours Helen 听第二篇短文,回答第16~20小题。 Eddie’s father is in hospital. Unluckily, he hurt his leg in a bus accident and needed a small operation. The doctors say that it is not too serious, but he should stay in hospital for at least two weeks. Every day Eddie and his mother visit his father. They bring him a newspaper and some fruit. His father enjoys the visits but wants to go home to be with his family. However, every patient in hospital must be careful after an operation. They need to take their medicine and follow the doctor’s treatment. Some nurses and volunteers in the hospital take good care of him. Instead of feeling sorry for himself, Eddie’s father is now feeling happier. He knows he will get well soon! 参考答案 一、听力 1-5 BABBC 6-10 BABCB 11-15 BCBAA 16-20 BACAA 二.单项填空(共15小题;每小题1分,满分15分) 21. C 22. B 23. A 24. D 25. C 26. B 27. D 28. D 29. C 30. A 31. C 32. D 33. C 34. B 35. A 三、完形填空 36—40 CBAAD 41—45 CBADB 46—50 ADCBA 四、阅读理解 51—55 BCDDA 56—60 DACBA 61—65 DACBC 任务型阅读。(每题10分,共20分) 根据短文内容完成表格,每空一词。(每题1分,共10分) 66.Advice 67.teacher 68.quiet 69. arriving 70.before 71. Studying 72. Failing 73.tidy/clear 74. lower 75.mistakes B.阅读并回答问题,每题答案不超过5个词。(每小题2分,共10分) 76.Words./People(They) used words 77. Pictures, sounds, videos and words. 78.Personal TV stations. 79. Friends on the users’ list. 80. The advertisements of their products. 词汇运用 81.private 82. customer 83.risk 84. salt 85. taste 86. whatever 87.product 88.circling 89.more 90.will be completed 七、短文填空 (共10小题;每小题1分,共10分) 91.daughter 92.both 93.medicine 94.size 95.impossible 96.against 97.takes 98.twelve 99.with 100.presents 学校___________ 班级____________ 姓名___________ 考试号___________ ………………………………密…………封…………线…………内…………不…………得…………答…………题………………………………

    • 文字素材
    • 2019-03-29
    • 下载5次
    • 11323.42KB
    • 疾风2009