欢迎您,[登陆][注册] (您的IP:54.82.10.219)

初中英语北京课改版
全部(375) 课件 教案 试卷 学案 素材 视频 电子教材
不限 普通资料 精品资料 特供资料 成套资料
  • ID:4-4964038 Starter Lessons 13-14 Lesson 14 I’m Reading a Book课件(33张)

    初中英语/北京课改版/七年级上册/Starter Lessons 13-14/Lesson 14 I'm Reading a Book

    lesson 14 i’m reading a book:33张PPTPresent Continuous Tense 现在进行时 Starter 14 I’m reading a book. They are and . What are they doing watch and answer ================================================ 压缩包内容: lesson 14 i’m reading a book.ppt

  • ID:4-4964036 Starter Lessons 4-6 Lesson 6 Jim’s Family课件(19张)

    初中英语/北京课改版/七年级上册/Starter Lessons 4-6/Lesson 6 Jim'S Family

    lesson 6 jim’s family :19张PPTLesson 6 Jim’s Family Hello again! I have a brother and a sister. ?? My father works , too . I have an aunt and an uncle. They have two children . The boy’s name is Mike. The girl’s name is Mary. ================================================ 压缩包内容: lesson 6 jim’s family .ppt

    进入下载页面

    免费资料

  • ID:4-3769124 北京市海淀区九年级第二学期期末练习英语(图片版)

    初中英语/北京课改版/中考专区

    2017年北京市海淀区中考二模英语试卷及答案 一、听对话,选图。 1. A 2. B 3.C 4.A 5.B 二、听对话或独白,选择答案。 6. A 7. C 8.B 9. C 10. A 11.C 12. C 13.A 14. B 15. B 三、听对话,记录关键信息。 16. Dave 17. sound 18. Green 19. Sunday afternoon 20. 812-5536 评分标准:16、18、19题大小写错误每两个扣0.5分; 一处大小写错误不扣分

    • 小/初/高考模拟试卷
    • 2017-06-03
    • 下载1次
    • 4554.24KB
    • 21jy_518433300
  • ID:4-3769120 2017年北京房山区初三二模英语试卷(无答案)

    初中英语/北京课改版/中考专区

    1.--- May I borrow your dictionary? --- Sorry. It's not dictionary. It's Xiao Ming's. A.his B.my C.her D.your 2.I have an aunt. She lives Hangzhou. A.in B.on C.at D.to 3.--- do you go to visit your grandparents?--- Once a week. A.How far B.How much C.How often D.How long 4.I can't do it now I am busy. A.though B.because C.until D.after 5.Jenny runs much than her sister.

    • 小/初/高考模拟试卷
    • 2017-06-03
    • 下载13次
    • 98.79KB
    • 21jy_518433300
    进入下载页面

    免费资料

  • ID:4-3756782 英语九年级北京课改版Unit 17 The Last English Class 课件(15张)

    初中英语/北京课改版/九年级全册/Unit 17 The Last English Class


    英语九年级北京课改版unit 17 the last english class 课件(15张):15张PPT17 The last English Class
    Part1 listening and speaking
    1.Warm—up What are they doing
    decorating the classroom with balloons putting the board on the wall thinking of programs for the party reading the graduation album
    ================================================
    压缩包内容:
    英语九年级北京课改版unit 17 the last english class 课件(15张).ppt

    • 授课课件
    • 2017-05-23
    • 下载1次
    • 1206.75KB
    • gqheilizhai
  • ID:4-3603134 Unit 5 Young Thomas Edison 同步练习(含答案)

    初中英语/北京课改版/八年级下册/Unit 5 Young Thomas Edison

    Ⅰ. 根据句意和所给首字母提示补全句中的单词
    1. He is a boy of wonderful a .
    2. She is always so c about my work.
    3. He s the boy form the wheel of the train and saved him.
    4. The train left the t . A traffic accident happened.
    5. My uncle was coming by train, so I had to wait on the p .
    6. Liu Qiang s the girl out of the icy water last week.
    7. The book was p by them.
    8. The development of s is rapid.
    9. Edison’s are very useful for us now.
    10. Tom’s father is a telegraph o .
    Ⅱ. 用所给单词的适当形式填空
    1. Wang Hai is a boy of (wonder) ability.
    2. With the (develop) of science and technology, the country becomes stronger and stronger.
    3. Thomas Edison is one of the great (invent).
    4. Mary saw his little brother (play) computer games when she entered the room.
    5. His idea is very (dream)
    6. The little girl is so young that she can’t look after (she).
    ================================================
    压缩包内容:
    unit 5 young thomas edison 教案.doc

    • 同步练习/一课一练
    • 2017-01-04
    • 下载0次
    • 124.27KB
    • Miss刘
  • ID:4-3603132 Unit 14 Revision Two 练习(含答案)

    初中英语/北京课改版/八年级下册/Unit 14 Revision Two


    Unit 14 Revision Two
    同步练习
    Ⅰ. 用所给单词的适当形式填空。
    1. There is a wallet (lie) on the ground.
    2. She said she was (terrible) ill.
    3. They spent two hours (prepare) for the travel.
    4. A shark is a fish, but it has many (different) from a fish.
    5. He (actual) refused.
    6. We cannot afford (buy) a ticket to the concert.
    7. It rained (heavy) last night.
    8. I went out instead of (watch) TV at home last night.
    9. I expected (see) him at once.
    10. We look forward to (enjoy) the summer holidays.
    Ⅱ. 单项选择。
    ( ) 1. —Why don’t you like pigs, Molly
    —Because they are
    A. cute B. smart C. friendly D. ugly
    ( ) 2. —-I can’t swim.
    — .
    A. Neither can’t I B. I can’t neither
    C. Neither can I D. Neither I can
    ( ) 3.—David, is that your head teacher
    —It be him. He’s the tallest in our school.
    ================================================
    压缩包内容:
    unit 14 revision two 练习(含答案).doc

    • 同步练习/一课一练
    • 2017-01-04
    • 下载0次
    • 127.23KB
    • Miss刘
  • ID:4-3603131 Unit 13 Thank you, Mom and Dad! 练习(含答案)

    初中英语/北京课改版/八年级下册/Unit 13 “Thank You, Mom and Dad”


    Unit 13 “Thank you, Mom and Dad!”
    同步练习
    一、单项填空
    1. He said, “I am living with my brother.”
    He said that was living with his brother.
    A. I B. you C. he D. they
    2. He said, “You are sure to get a warm welcome there.”
    He said that we sure to get a warm welcome there.
    A. am B. was C. were D. are
    3. She says, “Something is wrong with my bike.”
    She says that something is wrong with bike.
    A. my B. a C. his D. her
    4. He said, “I will not do so again.”
    He said that he not do so again.
    A. will B. must C. would D. do
    5. The teacher said, “My son had the same experience as the little boy.”
    The teacher said that his son had the same experience as the little boy.
    A. been B. have C. had D. done
    6. She said to me, “My mother took me to an exhibition yesterday.”
    She told me that her mother had taken to an exhibition the day before.
    ================================================
    压缩包内容:
    unit 13 thank you, mom and dad! 练习(含答案).doc

    • 同步练习/一课一练
    • 2017-01-04
    • 下载0次
    • 127.27KB
    • Miss刘
  • ID:4-3603130 Unit 12 Working at the Vet’s 练习(含答案)

    初中英语/北京课改版/八年级下册/Unit 12 Working at the Vet’s


    Unit 12 Working at the Vet’s
    同步练习
    Ⅰ. 根据句意和首字母提示补全单词:
    1. We want some v to help paint the house.
    2. He s water over the flowers just now.
    3. The little dog w its tail with pleasure.
    4. They played carelessly, and they d to lose.
    5. It is n for old people to understand what they think and feel.
    6. The doctor is giving a s for a dog.
    7. Mrs. White gave b to a fine healthy baby at her late thirties.
    8. The policeman is looking for the o of the dog.
    9. —What is wrong with her
    —She keeps t .
    10. The old woman lives alone. She often feels l .
    Ⅱ.将下列直接引语变为间接引语:
    1. “I have been to Moscow.” Bill often says.
    _____________________________________________
    2. “Are you going shopping with me” Tina asked Lin Fei.
    _____________________________________________
    3. “What do you like for lunch” Mike said to Anna.
    _____________________________________________
    4. “Don’t get out of the room.” Father said to me.
    ================================================
    压缩包内容:
    unit 12 working at the vet’s 练习(含答案).doc

    • 同步练习/一课一练
    • 2017-01-04
    • 下载0次
    • 125.27KB
    • Miss刘
  • ID:4-3603128 Unit 11 The hand 练习(含答案)

    初中英语/北京课改版/八年级下册/Unit 11 The Hand


    Unit 11 The hand
    同步练习
    Ⅰ. 根据句意和首字母补全单词:
    1. A friend of m told me a story about an old scientist.
    2. T Day is on the fourth Thursday of November.
    3. It is their c to give thanks to God for the harvest.
    4. The dinner was p when I got home yesterday.
    5. The children can answer those questions which the foreigner asked.
    6. She w how little they had to be thankful for.
    7. The children looked f to going on a picnic for a long time.
    8. Every student must h in their homework after they get to school.
    9. The little boy looked at me c .
    10. My sister is w in swimming, so she has to practice it.
    Ⅱ. 单项选择:
    1. —Can you sing
    —Yes I can,_____ I can’t sing very well.
    A. but B. or C. so D. and
    2. You can’t ____ jeans to the party. If you do so, the teacher won’t let you __.
    A. put on ,in B. dress, out C. have , on D. wear, in
    3. —In our English study reading is more important than speaking, I think.
    ================================================
    压缩包内容:
    unit 11 the hand 练习(含答案).doc

    • 同步练习/一课一练
    • 2017-01-04
    • 下载0次
    • 128.48KB
    • Miss刘