欢迎您,[登陆][注册] (您的IP:35.173.57.202)

初中英语牛津上海(本地版)五四制七年级上(新版)
全部(304) 课件 教案 试卷 学案 素材 视频 电子教材
不限 普通资料 精品资料 特供资料 成套资料
  • ID:4-6071402 [精] Module 2 My Neighborhood Unit 7 Signs around us--What kind of sign is this 课件+教案

    初中英语/牛津上海(本地版)五四制/七年级上(新版)/Module 2 My Neighborhood/Unit 7 Signs around us

    中小学教育资源及组卷应用平台 牛津上海版本英语科目七年级课时教学设计 课题 What kind of sign is this? 单元 7 学科 英语 年级 七 学习 目标 Objectives:To talk about different kinds of signs in different places. To write a report on different kinds of signs. To know the importance of signs around us and pay attention to them. 重点 To use correct prepositions to talk about different places. To use the correct sentence pattern: What kind of sign is...? It’s a/an ...sign. 难点 To use the correct sentence pattern: What kind of sign is...? It’s a/an ...sign. 教学过程 教学环节 教师活动 学生活动 设计意图 导入新课 Look, think and say Ask students to look at pictures of different places and say sentences. Ask students to choose signs for these places. Look at the pictures and say sentences. Choose signs for different places and say sentences. To help students use correct prepositions for different places and review different signs. 讲授新课 Look, listen and match Ask students to look at the signs on textbook page51, listen and write the correct number for each sign. Ask and answer. Ask students to put the signs in different groups by asking and answering. Look and say. Ask students to complete dialogues about two signs. Ask and answer. Ask students to practise dialogues about different signs in pairs. More practice Share some signs that students found and make some sentences about them. Ask students to find out the mistakes of the people in a picture. Ask students to discuss “What will happen if there are no signs in different places?” Look at the signs, listen to the recording and write numbers. Answer questions and put the signs in different groups. Look at the signs and complete the dialogues. Practise dialogues in pairs. Make sentences about different signs. Look at the picture and correct people’s behaviors. Discuss the questions in groups To help develop students’ listening ability. To help students review the different kinds of signs. To help students focus on the key sentence structures. To give students more opportunities to practise oral English in pairs. To give students more examples in daily life. To arouse students’ awareness of obeying signs. 课堂小结 Review different signs in different places 板书 Signs What kind of sign is it? It’s a/an...sign. What does it mean? It means...Where can we find it? In/On/At... 21世纪教育网 www.21cnjy.com 精品试卷·第 2 页 (共 2 页) HYPERLINK "http://www.21cnjy.com/" 21世纪教育网(www.21cnjy.com) (共19张PPT) What kind of sign is this? 英语牛津上海版 七年级上 1 They are in an estate. 2 They are in a park. Lead in 3 They are at the underground station. Lead in 4 They are on a road. They are in the countryside. 5 Lead in 6 7 They are at school. They are in the cinema. Lead in ? ? Look at the signs below. Listen and write the correct number in each box. 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Let's listen and match Put the signs in different groups. instruction warning direction information Let's do it ? ? What kind of sign is this? It’s a warning sign. It’s a _______sign. Where can we find it? In a _____. warning park Let's look and say ? ? _____________ sign is this? It’s a warning sign. It’s ___ ________ sign. _______ can we find it? ____ a _____. What kind of an instruction Where On road Let's look and say In pairs, ask and answer questions, like this: S1: What kind of sign is number _____? S2: It’s a(n) instruction/ direction/warning/ information sign. S1: Where can we find it? S2: In a park. /In the countryside. /On a road. /At school. Let's ask and answer In pairs, ask and answer questions, like this: S1: What kind of ...? S2: It’s a... sign. S1: Where ...? S2: In .... /On .../At ... Let's ask and answer ? ? Signs around us 1. What kind of sign is it? 2. What does it mean? 3. Where can you find it? 1 2 Let's do it ? ? Signs around us 1 3 2 4 It is a/an ___________ sign. It means: _______________. We can find it ___________. _____________________________________________________________________ It is ____________________. It means: _______________. _______________________ _____________________________________________________________________ 1 2 Let's do it Are they right or wrong? Tell them what they must or mustn’t do. Let's find them 1. If there are no signs on the road, ... 2. If there are no signs ..., ... 3. If ..., ... 4.... What will happen if there are no signs in different places? Let's think and discuss So we need signs everywhere and it's important to learn to read different kinds of signs . Let's think about it Finish workbook 7A, pages 46, 49 and 50. Write a report about your findings on textbook page 52. Homework 谢谢 21世纪教育网(www.21cnjy.com) 中小学教育资源网站 有大把高质量资料?一线教师?一线教研员? 欢迎加入21世纪教育网教师合作团队!!月薪过万不是梦!! 详情请看: https://www.21cnjy.com/help/help_extract.php

    进入下载页面

    需要精品点:3个

  • ID:4-6054583 [精] 牛津上海版 2018--2019学年第一学期七年级英语期中考试试卷(含听力音频+听力材料+答案)

    初中英语/期中专区/七年级上册

    中小学教育资源及组卷应用平台 2018~2019学年第一学期七年级英语期中考试 参考答案 Part 1 Listening I.1. B 2.A 3.F 4. D 5. E II.6.C 7. A 8. C 9. B 10. D 11. D 12. A 13. C III.14-----19 F T T F F T IV.20. tired 21. 165 22. chocolate 23. home 24 vegetables 25. outdoor Part 2 Vocabulary and Grammar V. 26. invitations 27.shelves 28. architect 29.British 30. expensive VI.31.A 32.C 33. A 34. C 35.C 36.B 37.A 38. C 39.D 40.C 41.D 42.C 43.B 44.A 45.A VII.46. D 47.F 48.A 49.C 50.E VIII.51. balconies 52.broken 53. Canadian 54. yourselves 55. safety 56. writing IX.57. didn’t drive 58. Have; yet 59. Why are 60.preferred ; to 61. has he 62. Susan sees the street cleaners cleaning the streets on her way to school. Part 3 Reading and writing X. A.63----67 ABADD B.68----74 ACADAAD C.75. train / teach 76. named 77. because 78. help 79. needs 80. fun 81. another D.82.Yes,they did. 83.Because he was tired. 84.They had dinner in a Chinese restaurant. 85.Tom listened to a concert in the music hall. 86.It’s great. / It’s a short and great holiday. XI. Writing略 21世纪教育网 www.21cnjy.com 精品试卷·第 2 页 (共 2 页) HYPERLINK "http://21世纪教育网(www.21cnjy.com) " 21世纪教育网(www.21cnjy.com) 中小学教育资源及组卷应用平台 2018~2019学年第一学期七年级英语期中考试 听力材料 Ⅰ. Listen and choose the right picture (根据你听到的内容,选出相应的图片) : 1. He’s going to Beijing by plane but not by train. 2. We took some photos in front of Tian’anmen Square. 3. My mother takes our dog to a park for a walk every day. 4. The Palace Museum is a place with many ancient buildings. 5. My penfriend and I are talking with each other on the Internet. Ⅱ. Listen to the dialogue and choose the best answer to the question you hear(根据你听到的对话和问题,选出最恰当的答案) : 6. M: Be quick! The meeting will begin at 2:45 p. m. W: Don’t worry. We still have 15 minutes left. Q: What are they going to do? 7. M: I’m going to France to visit my penfriend next Sunday. W: Have you seen each other before? M: No, we haven’t. We only have written to each other. Q: How many times has the boy seen his penfriend before? 8. W: Have you got any penfriends, Mark? M: Yes. I have three penfriends, Gary, Joe and Raja. W: Where are they from? M: Gary is from Canada, Joe is from Britain and Raja is from India. Q: What’s Gary’s nationality? 9. W: Peter, let me show you some photos. This is a photo of Mike and David. They’re standing in the Palace Museum. M: What about this one, Mary? W: It’s a photo of Kitty and me. We’re standing in the Summer Palace. Q: Who are standing in the Palace Museum in the photo? 10. W: I found a homeless dog in the street last Saturday evening. It looked very sick, so I took it home. M: Do you know how to look after it? W: Yes. I feed twice every day. M: You should feed it three or four times every day. Q: Does the girl really know how to look after her dog? 11. M: Hello, what grade are you in? W: I’m in Grade Nine. There are 8 classes in this grade. Each class has 48 students. M: Oh, so many students in a grade! Q: How many students are there in Grade Nine? 12. M: I’ve decided to go to France next Friday. W: Why are you going there? Have you got any friends and relatives there? M: No, I haven’t. I’ve always wanted to see the Eiffel Tower. And now the air tickets are the cheapest of a year. Q: Why has the boy decided to go to France? 13. M: What do you want to be when you grow up, Betty? W: I want to be a doctor. I don’t want to be a nurse like my mother. M: And what does your father do? W: He used to be a worker, but now he is an engineer. Q: What does Betty’s mother do? Ⅲ. Listen to the passage and tell whether the following statements are true or false(判断下列句子是否符合你听到的短文内容,符合的用“T”表示,不符合的用“F”表示): I’ve got several penfriends. Hans is from Germany. He is 13 years old. He works as an editor for his school newspaper. He likes playing basketball. Wang Ming is two years older than Hans. He is from Beijing. His favourite hobby is collecting stamps. And Jane is an English girl. She is 15 years old. She loves sports very much. She enjoys cycling and climbing the mountains with her friends during the holidays. Susan is a lovely girl from Canada. She is only eleven years old. She was unlucky to lose a leg in an accident. But she is a sunny and happy girl. She always brings happiness to the people around her. She has a lovely pet called Ruby. Ⅳ. Listen to the dialogue and complete the following sentences (听对话,完成下列内容,每空格限填一词): W: What’s wrong with you, Fred? M: Oh, Doctor. I’m always tired and sleepy. W: Un... How old are you? M: I’m fifteen. W: Then what’s your height and weight? M: 165 centimetres and 80 kilograms. W: Well, Fred. What’s your favourite food? M: Chocolate, meat, ice cream and so on. W: OK, and your favourite sports? M: Oh, I seldom take part in sports. I prefer staying at home. W: I think you are really a little fat now. That’s why you don’t feel well. You’d better eat more fruit and vegetables and keep doing more outdoor activities. That will help you lose weight and keep healthy. M: All right. Thanks a lot. 21世纪教育网 www.21cnjy.com 精品试卷·第 2 页 (共 2 页) HYPERLINK "http://21世纪教育网(www.21cnjy.com) " 21世纪教育网(www.21cnjy.com) 中小学教育资源及组卷应用平台 2018~2019学年第一学期七年级英语期中考试 (考试时间90分钟) Part 1 Listening (25%) Ⅰ. Listen and choose the right picture(根据你听到的内容,选出相应的图片):(共5分) 1._____ 2._____ 3._____ 4._____ 5._____ Ⅱ. Listen to the dialogue and choose the best answer to the question you hear(根据你听到的对话和问题,选出最恰当的答案):(共8分) ( )6. A. To buy a new watch. B. To see a film. C. To have a meeting . D. To buy a book. ( )7. A. None. B. Once. C. Twice. D. Many times. ( )8. A. Indian. B. British. C. Canadian. D. American. ( )9. A. Mike and me. B. Mike and David. C. David and Kitty. D. Kitty and Mike ( )10. A. Yes, he does. B. No, he doesn’t. C. Yes, she does. D. No, she doesn’t. ( )11. A. 48. B. 84. C. 364. D. 384. ( )12. A. Because the air tickets are the cheapest now. B. Because he has got friends there. C. Because he has got relatives there. D. Because he has a lot of money now. ( )13. A. A worker. B. A doctor. C. A nurse. D. An engineer. Ⅲ. Listen to the passage and tell whether the following statements are true or false(判断下列句子是否符合你听到的短文内容,符合的用“T”表示,不符合的用“F”表示):(共6分) ( )14. Hans is a German and he is 15 years old. ( )15. Wang Ming likes collecting stamps. ( )16. Jane enjoys climbing the mountains with her friends during the holidays . ( )17. Susan’s nationality is English. ( )18. Susan lost her legs in an accident. ( )19. The speaker has got four penfriends. Ⅳ. Listen to the dialogue and complete the following sentences (听对话,完成下列内容,每空格限填一词):(共6分) 20. Fred always feels ________ and sleepy. 21. He is ________ centimetres tall and weighs 80 kilograms. 22. His favourite food is ________, meat, ice cream and so on. 23. Fred prefers staying at ________ and seldom takes part in sports. 24. The doctor asks Fred to eat more fruit and ________ to keep healthy. 25. If Fred wants to lose weight, he also needs to do more ________ activities. Part 2 Vocabulary and Grammar (43%) V. Fill in the blanks according to the phonetic transcriptions.(根据所给音标完成句子):(共5分) 26. Jenny has got some _______________ /??nv??te??ns/ from her relatives. 27.We need more ____________?/??lvz/ to put the books on. 28.An ____________ /?ɑ?k?t?kt/ draws plans for tall buildings. 29.The ___________/?br?t??/ drive on the left. 30.It’s more ______ /?k?spens?v/ to travel to Beijing by air than by train. VI. Choose the best answer. (选择最恰当的答案):(共15分) ( )31. An SPCA officer, my father usually wears ________ uniform at work. A. a B. an C.the D./ ( )32. Mrs White sang us an English song _________ the end of the class. A.in B. on C. at D. by ( )33.Yesterday afternoon on his way ________ home, he met his old friend Jack in the street. A. / B. to C. in D. with ( )34. There ________ an important meeting in this city next year. A. is going to have B. will have C.is going to be D. will has ( )35.The students have ________ time for fun. They are always busy. A. few B. a few C. little D. a little ( )36.I prefer to live in the suburbs because it is ________ than in the city center. A.quiet B. quieter C. quietest D. the quietest ( )37. I don’t quite understand what you said.Would you please give me ______ example? A. another B. other C. others D. the others ( )38.Jack _______ some roses _______ his wife on her birthday. A. buy; for B. buy; to C. bought;for D.bought; to ( )39. More than _________ students went to the cinema yesterday. A. hundred of B. five hundreds C. five hundred of D. five hundred ( )40.Jack sees a lot of people __________ newspaper on the underground everyday. A. looking at B. to look at C. reading D. to read ( )41.We _______ a picnic if it _______ tomorrow. A. are having; don’t rain B. will have; will rain[来源:学科网] C. will have; isn’t rain D. will have; doesn’t rain ( )42. They give the kitten a basket _________. A. sleep B. to sleep C. to sleep in D. sleep in ( )43. _______ important advice you have given me! A. How B. What C. What an D. How an ( )44. We are going to travel by plane ______ the train is too slow. A.because B. so C. before D. after ( ) 45.---- What do you think of the story? ----- ____________________. A. It is too dull. B. I don’t like it. C. It takes me long time to read it. D. I don’t think so. VII. Complete the following passage with the words or phrases in the box. Each can only be used once. (将下列单词或词组填入空格。每空格限填一词,每词只能填一次): (共5分) A. make B. always C.funniest D. speaker E. for F. never Mark Twain was famous as a writer, but he was also famous as a public ___46___ of funny stories. He often went from town to town to give lectures. One day, he was walking along the street of a small town. He was going to give a lecture there that evening. He met a young man. The young man said, “Mr Twain, I’d like to talk to you for a minute, please. I have an uncle, but he __47___ laughs or smiles. Can you do anything?” “Bring your uncle to my lecture this evening. I will __48__ him laugh and smile.” That evening, the young man and his uncle sat in the first row. Mark Twain told some funny stories, but the young man’s uncle didn’t smile. Then Mark Twain told the ___49__ story he knew, but the old man still didn’t smile. Mark Twain was disappointed. Later he talked with a friend about this. “Oh!” said the friend, “I know that old man. He has been deaf __50__ many years.” VIII.Complete the sentences with the given words in their proper forms. (用括号中所给单词的适当形式完成下列句子):(共6分) 51.In our flat, there are two__________ . (balcony) 52.Mike’s ____________ arm made him difficult to write. (break) 53. Five ____________ students will visit our school next Monday. (Canada) 54.Help ___________ to some biscuits, my dear friends. (you) 55.As we all know that ____________ is first. (safe) 56. Thank you for ___________ the letter to me. (write) IX. Rewrite the following sentences as requires. (根据所给要求,改写下列句子): (共12分) 57. They drove an ambulance quickly to the hospital. ( 改为否定句) They ________ _________ an ambulance quickly to the hospital. 58. We have already read about Germany in the magazines (改为一般疑问句) ________ you read about Germany in magazines __________ ?. 59. They are going to sell food to raise some money for the poor. (就划线部分提问) ________ __________ they going to sell food? 60.Mr Li liked green tea better than black tea. (保持句意不变) Mr Li ________ green tea ________ black tea. 61. He’s never visited Japan. (反意疑问句) He’s never visited Japan. _______ ______? 62. on her way to school, Susan, the street cleaners, sees, cleaning the streets (连词成句) _____________________________________________________________ Part 3 Reading and writing (32%) X. Reading comprehension (阅读理解) Choose the best answer.(根据短文内容,选择最恰当的答案): (共5分) Most American and English people don’t like to wear formal clothes. But it’s important to wear suitable clothes on every occasion (场合).Many English people don’t think about clothes a lot. They don’t like to be handsome or beautiful, but comfortable. When they go out to enjoy themselves, they can wear almost everything. For example, at the cinema or the theatre they can wear what they like. Anything is good if they look clean and tidy. But in England and the USA, men in offices usually wear suits and ties, and women wear dresses or skirts. Doctors, lawyers and business people wear quite formal clothes. In many ways, Americans are much relaxed than English people, but they’re more careful with their clothes. At home or on holidays, most Americans wear informal clothes. But when they go out in the evening, they like to look elegant (文雅大方的). It’s difficult to say exactly what people wear in England and the USA, because everyone is different. ( )63. People in England or the USA wear _________ clothes on every occasion. A. suitable B. sports C. formal D. western ( ) 64. Many English people like comfortable clothes when they _________. A. have a meeting B. enjoy themselves C. are at work D. do business ( ) 65. In England and the USA, men in offices usually wear _________. A. suits and ties B. dresses C. jeans D. jackets ( ) 66. At home or on holidays, most Americans wear _________ clothes. A. cool B. beautiful C. formal D. informal ( ) 67. Which of the following sentences is NOT true? A. It’s difficult to say exactly what people wear in England and the USA. B. Business people wear quite formal clothes in the USA. C. In many ways, Americans are much relaxed than English people. D. Englishmen like to wear formal clothes all the time. Choose the words and complete the passage (选择最恰当的单词完成短文): (共7分) Mr Lee had never been up in an airplane before and he had read a lot about air accidents. So one day when a friend came to his house and 68 to take Mr Lee for a ride in his small plane, Mr Lee was very 69 . He thought to himself, “If I don’t agree, my friend may not be happy. But if I agree, I am really afraid that there might be some danger.” 70 , his friend made him believe that it was very safe and Mr Lee got on the plane. His friend 71 the engine and the plane began to move along the runway. Mr Lee was very 72 and closed his eyes. After a minute or two he opened his eyes 73 , looked out of the window of the plane and said to his friend, “Look at those people down there. They look as __74 as ants, don’t they?” “Those are ants,” answered his friend. “We are still on the ground.” ( )68. A. wanted B. allowed C. agreed D. accepted ( )69. A. excited B. grateful C. worried D. glad ( )70. A. Finally B. First C. Last D. Slowly ( )71. A. opened B. carried C. moved D. started ( )72. A. frightened B. frightening C. happy D. sad ( )73. A. again B. once C. happily D. easily ( )74. A. slow B. big C. strange D. small Read the passage and fill in the blanks with proper words. (在短文内填入适当的词):(共7分) As we all know, dog is man’s best friend. People can t___75___ dogs to do many things for them, such as catching criminals, performing on stage and so on. Here we’ve also got a story about a clever dog. The main characters (角色) of the story are an old woman n___76___ Hazel Cart and her hard-working dog called Connie. Hazel is 68 years old and lives in a small town of Britain. She can’t do the daily housework b__77___ of her bad illness. Her two-year-old pet dog Connie has become her best friend and helper in the family. When Hazel was ill in bed, Connie can h___78___ her get things out of her reach. Connie can also compete with the professional(专业的) cleaner. She knows how to put right things in the right place. Connie can pick the dirty clothes from the basket and easily wash them with the washing machine. And when Hazel n___79___ some daily necessities(日常用品), she just makes a phone call to the shop or supermarket and then tells Connie to get them for her. Hazel said, “Connie is always ready to help me. At supper, Connie can get out her own bowl and put it back after supper. She can also tidy up the room. Although Connie is big and strong, she has a good temper and brings a lot of f___80___ for this family. Hazel hopes other people could also train their pets like her. Then people will find there is a___81___ helper beside them. 75. t_________ 76.n _________ 77. b_________ 78.h _________ 79. n_________ 80. f_________ 81. a_________ D.Answer the questions.(根据短文内容回答下列问题):(共5分) Dear Mary, I hope you’re well. I’m on holiday in London with my friend Tom. We arrived by plane last Monday and took a taxi to our hotel. I went for a walk in a park but Tom didn’t come with me because he was tired. Then on Tuesday we saw the Big Ben, and Buckingham Palace. I bought some presents but Tom didn’t buy anything! The next day we visited the British Museum and had dinner in a Chinese restaurant! On Thursday morning we relaxed. Then we went to the Tower Bridge on the River Thames and looked at the city. It’s very big! Finally today I did some shopping and Tom listened to a concert in the music hall. I came back to the hotel and watched TV. Then I wrote some postcards and sent some emails. I took lots of photos and I’m sending them with his email to you! Tomorrow we’re going home by plane. It was a short holiday, but it was great! Say hello to Mum and Dad! Love, Jack 82. Jack and Tom flew to London last Monday, didn’t they? ___________________________________________________ 83. Why didn’t Tom go for a walk in a park with Jack? ___________________________________________________ 84. Did they have dinner in a Chinese restaurant or a British one? ___________________________________________________ 85. What did Tom do today? ___________________________________________________ 86. What does Jack think of his holiday? ___________________________________________________ XI. Writing (写话):(共8分) Write at least60 words about the topic “A letter to my pen friend”.(以“给笔友的一封信”为题写一篇不少于60个词的短文,内容至少包含表格中八项提示中的六项。标点符号不占格) Name Tom Age 13 Nationality Chinese Family Four people (father, mother, sister and me ) school Shanghai No.1 Middle School Class and Grade Class 3,Grade 7 Favourite subjects English and P.E. Interests Playing football and travelling 21世纪教育网 www.21cnjy.com 精品试卷·第 2 页 (共 2 页) HYPERLINK "http://21世纪教育网(www.21cnjy.com) " 21世纪教育网(www.21cnjy.com)

    进入下载页面

    需要精品点:3个

  • ID:4-5427137 新版牛津上海(本地版)五四制 七年级上册语法

    初中英语/牛津上海(本地版)五四制/七年级上(新版)/本册综合

    新版牛津上海版七年级上册语法 知识点 特殊疑问词 特殊疑问句:以疑问代词what, who, whose, which或疑问副词when, where, why, how 等放在句首提问的句子,叫特殊疑问句。答句必须针对问句中的疑问词来回答,疑问词分为疑问代词和疑问副词。 一、特殊疑问词 (一) 疑问代词who/whom/whose/what/which 1. who, whom, whose 只能指人 who常作主语或宾语;whom作宾语,可用who替代;whose常作定语或表语。 eg: Who taught you math last year? (主语) Whom did you see? (宾语) Whose father works in Shenzhen? (定语) what用来询问物或数量,用来询问人时涉及人的职业,身份或外貌。如: What would you like to eat today? 你今天想吃什么? What is your mother ? 你妈妈是干什么的? which用来询问人或物,一般有特定的选择范围。如: Which is your sister of the two girls? 那两个姑娘中哪个是你姐姐? (二)疑问副词 常用的疑问副词有:where, when, why, how以及how引伸的一些疑问词组,如:how much (many), how long, how old, how far, how often, how soon等。他们在句中通常作状语,可表时间,方式,原因等。如: When will you come back? 你什么时候回来? Where did you put your mobile phone? 你把手机放哪 Why are you late? 你为什么迟到? How long did you stay in Beijing? 你在北京呆了多久? 二、不定冠词 1. 不定冠词是a/an,一般放在名词之前。a 用于以辅音(不是辅音字母)开头的单词前,an用于以元音(不是元音字母)开头的单词前。如: a boy 一个男孩 a European country 一个欧洲国家 an island 一座岛屿 an hour 一小时 不定冠词的用法 (1) 用在可数名词的单数形式前面 *表示一类事物或人中的任何一个。如: There is an island over there. 那儿有一座岛 Be sure to bring me a dictionary. 一定要给我带本字典来。 *表示一类事物或人,a/an 在此处不用翻译。如: An ear is an organ for listening. 耳朵是听觉器官。 A tiger is a wild animal. 老虎是一种野生动物。 (2) 用在专有名词前面,表示“一个”、“一种”、“一类”或“一个类似.....的”。如: That city is a Venice in China. 那座城市是中国的威尼斯。 容易弄错的单词总结 an hour一个小时 an honest boy一个诚实的男孩 a university一座大学 a uniform一件制服 an unusual watch一块不寻常的手表 a useful book一本有用的书 a umbrella一把雨伞 an uncle一位叔叔 一般现在时: 表示现在的状态、经常的或习惯性的动作、表示主语具备的性格和能力等。与一般现在时连用的时间状语:often, always, sometimes,usually, every day/ week/ year 等。 一般现在时的构成:(be动词型) 肯定句:主语+am/is/are+其它成分(名词、形容词、介词短语) He is an engineer. 否定句:主语+am/is/are not+其它成分 They are not in the library. 一般疑问句:Am/ Is /Are+主语+其它成分? Is it a tall tree? Yes, it is. / No, it isn’t. 一般现在时的构成:(实义动词型) 肯定句:主语(除第三人称单数)+动词原形+其它成分 I get up at six every day . 主语(第三人称单数)+动词s/es +其它成分 My father usually goes to work by bus. 否定句:主语(除第三人称单数) +don’t+动词原形+其它成分 I don’t like swimming. 主语(第三人称单数)+doesn’t+动词原形+其它成分 The old man doesn’t like playing cards . ?一般疑问句:Do +主语(除第三人称单数) +动词原形+其它成分? Do the boys often go swimming in summer? Yes, they do. / No, they don’t. 主语为第三人称单数 Does+主语+动词原形+其它成分? Does she brush her teeth every day? Yes, she does. / No, she doesn’t. 主语是第三人称单数时,行为动词的变化规则如下: 1、一般动词在词尾加-s,如: helps, makes, gets, swims,knows, plays等 2、以s, x,ch,sh 或o结尾的动词在词尾加-es,如dresses,washes,catches,does等 3、以辅音字母+y结尾的动词,先变y为i,再加-es, 如fly---flies,study--- studies等 play-plays enjoy-enjoys (四)名词: 名词是表示人,事物,地点或抽象概念的名称。名词分为可数名词和不可数名词。可数名词表示可以用数字进行计算的名词,不可数名词表示不能用数字进行计算的。可数名词有单复数形式,若要表示一本书、一只鸟、一棵树等概念,需使用名词的单数形式。表示名词的单数时,要在名词前面加上冠词a或an.若要表示两个或两个以上的概念时,要用到名词的复数形式。 My younger sister has a job in a store. 我妹妹在商店工作。 She has two jobs.她打两份工。 (一)、可数名词与不可数名词 可数名词 不可数名词 个体名词 集体名词 物质名词 抽象名词 表示单个人和事物。 表示一群人或一些事物的名称。 表示物质或不具备形状和大小的个体的物质。 表示动作、状态、品质或其他抽象概念。 mother, flower, tree, bag people, police, family milk, rice, bread English,water, money, news, weather, love 注:集体名词做主语时,谓语动词可以用单数,也可以用复数,如果强调整体用单数,强调个体或成员,则用复数. The police are searching for him. The Chinese people are brave and hardworking. (二)、名词复数形式变化: (1)规则变化 1)一般变化, 在名词后加-s,如: book—books; bag—bags 2) 以s, x, ch, sh结尾的名面,加-es,如: bus—buses; box—boxes; watch—watches; wish—wishes; glass—glasses 3) 以辅音字母加-y结尾的单词,变y为i再加-es,如: city—cities; country—countries; study—studies; family—families 4) 以f或fe结尾的单词,有些将f或fe变为v, 再加-es; 有些只加-s : wife—wives; knife—knives; wolf—wolves; thief—thieves; shelf—shelves; myself—myselves; life—lives; half—halves; leaf—leaves;      roof—roofs; chief—chiefs; belief—beliefs; proof—proofs; handkerchief—handkerchiefs/handerchieves(手帕/头巾) 5) 以o结尾的名词,有些加-s ,有些加-es。如:   hero—heroes; Negro—Negroes; potato—potatoes; tomato—tomatoes (两人两菜) photo—photos; radio—radios; piano—pianos; studio—studios; bamboo—bamboos; zero—zeros/zeroes; (2)不规则变化    child—children; foot—feet; tooth—teeth; goose—geese; mouse—mice; man—men; woman—women    注意:由一个词加man或woman构成的合成词,其复数形式同上。 Englishman—Englishmen; Frenchman—frenchmen; 但German—Germans(不是合成词) 单复数同形 deer; sheep; fish; Chinese; Japanese (4)有些名词只用复数形式:     clothes(衣服); pants(短裤;裤子); jeans(牛仔裤); shorts(短裤); glasses(眼镜); scissors(剪刀)   这类词常与a pair of ; two pairs of 这样的短语连用 (5)某些词虽以s结尾,但仍为单数;    a. maths, politics, physics等学科名词,一般是不可数名词,为单数;    b. news为不可数名词;    c. the United States(the US); the United Nations(the UN) 应视为单数; (三)、不可数名词只有单数形式。 物质名词通常属于不可数名词。如: 液体和气体:water; milk; air; 思想和感觉:beauty; love; hate 极小的物体:rice; salt; sand 学校科目:English; Maths; Art 四、一般现在时中,单数可数名词和不可数名词后要用动词的第三人称单数形式;可数名词复数后要用动词原形。如: This orange comes from Germany. This coffee comes from Germany. These oranges come from Germany. 五、不可数名词的量词 物质名词的数量,一般用单位或容器的量表示,即“单位+of+物质名词”的形式。 I had a bowl of soup and two cups of tea just now. 我刚刚喝了一碗汤和两杯茶。 如 a piece of; a bottle of ; a glass of ; two cups of There be 句型: There be 句型与have(has; had)的各种形式的区别 1、there be 句型表示:在某地有某物(或人) There is a vase on the table. 2、在there be 句型中,主语是单数,be 动词用is ; 主语是复数,be 动词用are ; 如有几件物品,be 动词根据最邻近be 动词的那个名词决定,即“就近一致”。 There is a duck in the pond. There are some ducks in the pond. There is a ball and some toys on the floor. There are some balls and a toy on the floor. 3、there be 句型的否定句在be 动词后加not , 一般疑问句把be 动词提到句首。在there be句型的般疑问句中,如果可数名词的复数形式和不可数名词前没有别的修饰词,往往都要用any来修饰。 There isn’t s a vase on the table. Is there a vase on the table? --Is there a post office near here? --Yes, there is . --Are there any students in the classroom? --No, there aren’t. Are there any teachers from America in your school? Is there any rice in your bowl 4、there be句型与have(has) 的区别:there be 表示在某地有某物(或人);have(has) 表示某人拥有某物。 I have a lot of friends in the classroom. There are a lot of students in the classroom. 5、some 和any 在there be 句型中的运用:some 用于肯定句,any 用于否定句或疑问句。 There is some water in the glass. There isn’t any water in the glass. 6、and 和or 在there be句型中的运用:and 用于肯定句,or 用于否定句。 There isn’t a pen or two books on the desk. 7、针对数量提问的特殊疑问句的基本结构是: How many + 名词复数 + are there + 介词短语? How much + 不可数名词 + is there + 介词短语? --How many students are there in your school? --There are about two hundred (students in our school). 8、针对主语提问的特殊疑问句的基本结构是:What’s + 介词短语? There is a bird in the tree. →What’s in the tree? There are some bikes over there. →What’s over there? There is a little girl in the room. →Who is in the room? 9、There be结构一般用在句子的开头,而have等词只能用于某一个主语后面。 (五)一般将来时 一、概念:表示将要发生的动作或存在的状态及打算、计划或准备做某事。 句中一般有以下时间状语: tomorrow, next day(week, month, year…),soon, the day after tomorrow(后天)等。 二、基本结构:分为两种: 1、will+ do. 肯定句:主语+will+动词原形+其他 Peter will go to Nanning next week. 否定句:主语+won’t(will not的缩写)+动词原形+其他 Peter won’t go to Nanning next week. 一般疑问句:will+主语+动词原形+其他? Will Peter go to Nanning next week? 肯定回答:Yes, he will. 否定回答:No, he won’t. be going to + do 肯定句:主语+am/is/are going to+动词原形+其他 Peter is going to go to Nanning next week. They are going to go to Nanning next week. I am going to go to Nanning next week. 否定句:主语+am/is/are not going to+动词原形+其他 Peter isn’t going to go to Nanning next week. They aren’t going to go to Nanning next week. I am not going to go to Nanning next week. 一般疑问句:Am/Is/Are+主语+ going to+动词原形+其他? Is Peter going to go to Nanning next week? Are they going to go to Nanning next week? Are you going to go to Nanning next week? 肯定回答:Yes, he is. 否定回答:No, he isn’t. 注意: 一般疑问句中, be或will提到句首,some改为any, and改为or,第一二人称互换。 There is/are 句型中的将来时: There is going to be +其他 There will be+其他 (六)if条件从句 一.条件状语从句的概念 条件状语从句,表示主句动作发生的条件。即在某种条件下,一件事情可能发生。在英语中由连接词if或unless等引导的状语从句叫做条件状语从句。条件是指某一件事情实现之后(状语从句中),一件事情(主句)才能发生,通常译作“假如,只要,如果”等意思。条件状语从句中,主从句的时态要遵循“主将从现”的原则。即,主句是将来时态时,从句用一般现在时代替将来时态。 二. 条件状语从句的引导词 1. If conj . 如果,假如 If you ask him,he will help you.如果你请他帮忙,他会帮你的。 If you fail in the exam,you will let him down. 如果你考试不及格,你会让他失望的。 2. unless conj.除非,若不,除非在……的时候 (if ...not...) You will fail to arrive there in time unless you start earlier. 如果你不早点动身,你就不能及时赶到那儿。 Unless it rains, the game will be played.除非下雨,比赛将照常进行。 3. so/as long as conj.只要 You may borrow my book as long as you keep it clean. 只要你保持书的清洁,你就可以把我的书借去。 三.关于条件句的时态,常见的有以下三种情况: 1、条件状语从句的主句是一般将来时,那么从句常常用一般现在时。 When I grow up, I’ll be a nurse and look after patients. 我长大后要当一名护士,照顾病人。 2、如果主句是祈使句,那么从句通常要用一般现在时。 If you want to have a chat ,call me up. 如果你想聊天,打我电话。 一般过去时 一、一般过去时的概念: 一般过去时表示过去某个时间发生的动作或存在的状态,常和表示过去的时间状语连用,如:last year, yesterday, in 1990, two days ago等;也可表示过去经常反复发生的动作,常和often, always等频率副词连用。   例如:   ①I saw him in the street yesterday. 昨天我在街上看见他了。   ②Li Mei always went to school on foot last year. 去年李梅总是步行上学。 二、一般过去时的构成: 1. be动词的一般过去时的构成: 第一人称单数和第三人称单数用was, 其余人称用were 例如: ①I was ten years old at that time. ②There were many people standing in front of the door. 2. 实义动词的一般过去时的构成: (1) 规则动词过去式的构成有四条规则: ①一般在动词原形末尾直接加上ed。 如:look--- work--- jump--- stay--- ②以不发音的字母e结尾的动词,直接加d。 如:live--- close--- dance--- ③末尾只有一个辅音字母的重读闭音节,先双写这个辅音字母,再加ed。 如:stop--- shop--- prefer--- ④末尾是辅音字母加y结尾的动词,先变y为i,然后再加ed。 如:study--- try--- (2) 不规则动词的过去式需特殊记忆。 如:am(is)--- are--- go--- come--- take--- have(has)--- 三、一般过去时的几种句型: (1) be动词的一般过去时的句型: ①肯定句结构为:主语+was / were+其它。 如:I was at home yesterday. They were really happy at the party. ②否定句结构为:主语+was not (wasn’t) /were not (weren’t)+其它。 如:I wasn’t at home yesterday. They weren’t happy at the party. ③一般疑问句结构为:Was / Were+主语+其它? 如:---Were you at home yesterday? ---Yes, I was. / No, I wasn’t. ---Were they happy at the party? ---Yes, they were. / No, they weren’t. ④特殊疑问句结构为:疑问词+was / were+主语+其它? 如:---Where were you last night? ---We were at my uncle’s house. ---How was your weekend? ---It was great. (2) 实义动词的一般过去时的句型: ①肯定句结构为:主语+动词的过去式+其它。 如:He went to the toy store yesterday. We took some pictures in the park. ②否定句结构为:主语+did not (didn’t)+动词原形+其它。 如:He didn't go to the toy store yesterday. We didn’t take any pictures in the park. ③一般疑问句结构为:Did+主语+动词原形+其它? 如:---Did you go to Beijing last week? ---Yes, I did. / No, I didn’t. ---Did he meet the businessman before? ---No, he didn't. / Yes, he did. ④特殊疑问句结构为:疑问词+did+主语+动词原形+其它? 如:---What did you do last night? ---I did my homework. ---Where did you go last week? ---I went to Shanghai with my parents. (八)人称代词及物主代词 代词(人称代词&物主代词&不定代词)★重点▲难点 含义:我们可以用代词来代替先前所提及的名词或名词短语。 John asked Sally for her telephone number, so she give it to him. ★(一)人称代词:人称代词是指人或事物的代词,有性、数、格的区别。 数 格 人 称 单 数 复 数 主 格 宾 格 主 格 宾 格 第一人称 we me we us 第二人称 you you you you 第三人称 he him they them she her it it 主格在句中作主语。例如:She is my English teacher. 宾格在句中作宾语。例如:They don’t want me to go there alone. Don’t worry. I can look after her. ▲以下几点需要注意: 1. It作为人称代词时,可以表示天气、距离、时间、环境等。 例如: It is about 10 kilometres from here. 离这儿大约有10公里。 2. It 还可用作形式主语来代替由不定式,以避免句子头重脚轻。例如: It is not easy to learn English well. 3. 人称代词she可以用指代祖国、大地、月亮。例如: We love our country, we hope she’ll be stronger and stronger. ★(二)物主代词:是用来表示物体的归属的。物主代词的含义:“谁的” .物主代词包括形容词性物主代词和名词性物主代词。 (注:形容词性物主代词须放在名词前面使用,形容词性物主代词须单独使用.)例如: This isn’t your gift .It is her gift. This isn’t your s .It is hers. 词 义 类 型 我的 你的 他的 她的 它的 我们的 你们的 他/她/它们的 形容词性物主代词 my your his her its our your their 名词性物主代词 mine yours his hers its ours yours theirs (注:除了mine之外,名词性物主代词直接在形容词性物主代词后加s.) 思考:its 与it’s 的区别? (三)不定代词 复合不定代词:★ some any no every something anything nothing everything someone anyone no one everyone somebody anybody nobody everybody ★ 在肯定句中用somebody(=someone)/ something; 在否定句及疑问句中用anybody(= anyone)/ anything; ▲ 形容词或else修饰不定代词时,形容词或else应放在不定代词后面。 例:something new. ★疑问句中,当说话人期待对方作出肯定回答时,常用some-系列的不定代词。 例:Would you like something to eat? 课堂练习 ( )6. There is _______ packet of salt in _______ box. A. a; / B. a; the C. the; / D. the; a ( ) 7. Susan is good ________ Chinese. And she likes ________ music. A. in; listen B. in; listening C. at; listening to D. at; listen ( )8. The shoes are very nice. Can I ________? A. try it on B. try on it C. try them on D. try on them ( ) 9. There is ______ on the table. A. a bowl and two cups of tea B. two cups of tea and a bowl C. two cups of tea D. cups of tea ( )10 .--- ________ do you sleep every night? --- More than 7 hours. A. How often B. How many C. How much D. How long ( )11. —Is this ball, Joe? —No, it’s not . A. your; my B. your; mine C. yours; my D. yours; mine ( )12. – How do you like Shanghai, Joyce? -- I think it’s one of ____in the world. A. biggest city B. the biggest city C. the biggest cities D. big cities ( )13. – Are you _____ stamps? -- Yes. I enjoy____stamps very much. A. keen on, collecting B. like, seeing C. love, to buy D. interested in, to collect ( ) 14. -- ____ a letter for you. It is from May. -- Oh, I know. I will ______ it soon. A. There is, answer to B. Here is, reply to C. There is, reply D. Here is, answer to ( )15. – Did you see______in Beijing? -- Sure. A. something interesting B. anything interesting C. interesting anything D. interesting something ( )16.Let’s_____ waste time. There is going to be the final exam in two weeks. don’t B. not to C. not D. don’t to ( )17. How many________ are there in your school? A. woman teacher B. woman teachers C. women teachers D. women teacher ( )18. . – Don’t forget to bring your umbrella. -- Why? -- Look at the clouds. It_____ . A.rains B. is going to rain C. was raining D. is raining ( )19. Shenzhen is_____the south of China. A on B. in C. to D. at ( )20. .-Mike,I am so ____ that I can't believe my eyes. -I agree with you. It is so____. A.surprise;surprised B.surprised;surprised C.surprising;surprised D.surprised;surprising ( )21. On Sundays Lily____ a dancing club and practises dancing with her friends. attends B.assists C.comes D.discusses ( )22.I was______ at what he said. surprise B.surprising C.to surprise D.surprised ( )23. Only ______ know it. A.I and he B.he and you C.he and I D.I and you ( )24. -What did you do yesterday? -Well, I_____ a meeting and then had dinner with my friends. A. joined B.attended C.took part D.join in ( )25. -Wow,China is so amazing!-Yeah!China is a big country ____ a long history. A.with B.have C.has D.there is

    进入下载页面

    免费资料

  • ID:4-5401606 牛津上海版七年级上英语期中综合练习题(有答案)

    初中英语/牛津上海(本地版)五四制/七年级上(新版)/本册综合

    七年级上英语期中综合练习学案 练习一 I. Look at the pictures and complete the sentences(看图片,完成下列句子) 1 2 3 4 5 1. A policeman catches thieves and keeps the city ____________. 2. Peggy would like the dress with ____________ instead of the one with stripes. 3. Students of Class One will ____________ for their new monitor tomorrow. 4. A clock is used for ___________ the time. 5. Mr Lin invited us to listen to a concert in Shanghai Grand ____________ last Friday evening. II. Fill in the blanks according to the phonetic transcriptions.(根据所给音标完成句子) 1. In a supermarket, you can ____________ [ pei ] for the things you are buying at the checkout. 2. Jackie Chen is famous for his ____________ [ ’?k??n ] films. 3. Mr Sean’s jeans are too ____________ [ tait ] to put on. 4. Let’s go and get a travel ____________ [ gaid ] at the service center. 5. The little boy did ____________ [ kwait ] well in his performance. ================================================ 压缩包内容: 牛津上海版七年级上英语期中综合练习题.docx

  • ID:4-3973212 Module 3 Diet and health Unit 8 Growing healthy,growing Health and Habits教案

    初中英语/牛津上海(本地版)五四制/七年级上(新版)/Module 3 Diet and health/Unit 8 Growing healthy,growing

    UNIT 8 GROWING HEALTHY ,GROWING STRONG (period 3) ----Health and Habits Date: Class: Grade 7 class 4 Teacher: Teaching aim: 1. knowledge aim: 1. learning to use the sentence with too much/ too many/ too little/ too few to give others your opinions. 2. learning to use the sentence with should and more/ fewer/ less to give others suggestions. 3. learning to organize the different structures ,like what’s wrong with you?/what should I do? /You should ……/I am going to…… to make short dialogues. 2. ability aim: 1. cultivating students the ability of talking about daily life and habits. 2. cultivating students the ability of making a decision on healthy life and good habits. 3. emotional aim: 1. encouraging students to live a healthy life. 2. encouraging students to choose good habits and change their bad habits. 3. encouraging students to cooperate with partners to make dialogues and act it out.

  • ID:4-3973198 Module 3 Diet and health Unit 8 Growing healthy,growing教案

    初中英语/牛津上海(本地版)五四制/七年级上(新版)/Module 3 Diet and health/Unit 8 Growing healthy,growing

    Oxford English 7A How to be a healthy child Students: Class Five, Grade Seven Instructor: Date: Time allocation: 40 minutes Instructional Objectives: 1. Knowledge objectives: 1. To use the modal verb “should” to express suggestions 2. To use the connective “if” to make sentences. 3. To use the phrases too much/ too many/ didn’t…enough to express the bad habits. 4. To use the word “fewer/ less/ more” to express the suggestions 2. Ability objectives: 1. To develop the students’ ability to share information and ideas in group activitiy. 2. To encourage the students to give suggestions about health. 3. Emotion objectives: 1. To make the students be aware of the importance to be healthy. 2. To arouse the sutdent's concern of having a good diet and exercising regularly.

  • ID:4-2536348 [精] Unit8 Growing healthy,growing strong.第4课时 Good habits and bad habits.课件+练习

    初中英语/牛津上海(本地版)五四制/七年级上(新版)/Module 3 Diet and health/Unit 8 Growing healthy,growing

    ~$Unit8 Growing healthy,growing strong.第4课时Good habits and bad habits.pptx Unit8 Growing healthy,growing strong.第4课时Good habits and bad habits:35张PPT(内含音频) Unit 8 Growing healthy, growing strong. 第4课时Good habits and bad habits.同步练习 一、用 used to /be used to的适当形式填空。 1. My uncle ________ live in a big city but he ________ living in a village now. 2.I _______ get up late when I was in the middle school. 3. My sister loves her job very much and she __________ the lifestyle of an air hostess. 4. The child _________ watch too much TV at night. So he has poor eyesight now. 5. We students ___________ doing morning exercises every day. 6. Her father is a teacher now. But he ________ be a worker. 7. I never go to school by bike. I __________ taking a bus to school. 8. We _______ play badminton twice a week. But we are so busy that we haven’t enough time to play it now. 9. —Are you a teacher now—No. But I ________ be. 10. Tina often works till nearly midnight. She _________ working at night now. 二、单选。 ( )1.--What bad habits did he ___________in the past --He used to ___________ ================================================ 压缩包内容: Unit8 Growing healthy,growing strong.第4课时Good habits and bad habits.pptx Unit8 Growing healthy,growing strong.第4课时Good habits and bad habits.练习.doc ~$Unit8 Growing healthy,growing strong.第4课时Good habits

    • 授课课件
    • 2016-11-21
    • 下载27次
    • 9615.29KB
    • zhouhong717
    进入下载页面

    需要精品点:3个

  • ID:4-2535574 [精] Unit8 Growing healthy,growing strong.第3课时 Listening and speaking.课件+练习

    初中英语/牛津上海(本地版)五四制/七年级上(新版)/Module 3 Diet and health/Unit 8 Growing healthy,growing


    Unit8 Growing healthy,growing strong.第3课时Listening and speaking.pptx:31张PPT(内含音频)
    Unit 8 Growing healthy, growing strong.
    第3课时Listening and speaking同步练习
    一、单词填空(每空限填一词,首字母已给)
    1.Joe has a bad eating h________.He likes junk food very much.
    2.What should he do to c________his bad eating habits
    3.Last Sunday, I d______ two glasses of cola.
    4.You are so fat.You should eat l________fried food .
    5.It is bad for your h________ if you eat too much fried food.
    6.Lily ate too many hamburgers yesterday and she had a s________.
    7.Kitty had a bad cold and she had a s________ throat.
    8.My brother likes eating c________very much,though he has a toothache.
    9.It’s too hot in summer. We often eat i____ c________.
    10.We should drink e________ water every day.
    二、单选。
    ( )1.—What should Joe do_________ his bad habits
    — He should _________more water.
    A.change;drink B.to change;drank
    C.to change;drink D.change;drank
    ( )2. I have a sore throat,_______ I decide to have a good rest.
    ================================================
    压缩包内容:
    Unit8 Growing healthy,growing strong.第3课时Listening and speaking.pptx.pptx
    Unit8 Growing healthy,growing strong.第3课时Listening and speaking.练习.doc

    • 授课课件
    • 2017-07-13
    • 下载30次
    • 7491.44KB
    • zhouhong717
    进入下载页面

    需要精品点:3个

  • ID:4-2533512 Unit 6 Different places 课件+教案(1)

    初中英语/牛津上海(本地版)五四制/七年级上(新版)/Module 2 My Neighborhood/Unit 6 Different places

    Unit 6 Different places 课件:22张PPT Unit 6 Different places Listen and speaking 教案 1教学目标 Teaching Objectives By the end of the lesson, the students are expected to… learn and master new words such as church, exciting, steep etc. capture and recognize specific information about Kitty’s neighbourhood while listening use “there be” and adjectives to talk about their neighbourhood 2学情分析 由于我们班的学生两极分化比较严重,所以我根据我班学生的特点,并遵循学生的认知规律,从单词—句子—对话—实际应用,采取循序渐进的原则,由浅入深地进行教学。在教学过程中,我用各种图片贯穿整个教学过程,增加了直观性和趣味性,加大了课堂密度,提高了教学效果。教学活动的设计也兼顾各类学生,从prediction到pair work再到group work,争取每个学生都有话可以说。在板书设计上,我也集学生智慧,从feelings, surroundings和activities三方面进行living in the city centre和living in the suburbs的对比。期中,activities是额外增加的,因为第一,学生具备相应的表达能力,第二是为后面两课时进行铺垫。 3重点难点 Learning Focus To discuss the feelings, surroundings and activities in the suburbs and in the city centre ================================================ 压缩包内容: Unit 6 Different places 教案.doc Unit 6 Different places 课件.ppt

    • 授课课件
    • 2016-11-19
    • 下载46次
    • 6626.51KB
    • Miss刘
  • ID:4-2533511 Unit 6 Different places Listening and speaking 课件+教案

    初中英语/牛津上海(本地版)五四制/七年级上(新版)/Module 2 My Neighborhood/Unit 6 Different places

    Unit 6 Different places 课件14张PPT,无音频和视频 Unit 6 Different places 教案 1教学目标 Teaching aids: Textbooks, multi-media device, a blackboard Teaching aims: By the end of the class, the students will be able to Knowledge aims: (1)Learn the new words and phrases: bottom, steep, step, nosiy, exciting, pleasant, relaxing, financial , church, statue, fountain; have just moved to .., tell sb. about sth. , not much traffic, not any…or…, a beach at the bottom of… (2) Learn the simple present tense to talk about the present states e.g. My flat is in the suburbs… Learn the introductory there to express facts e.g. There isn’t much traffic. Learn determiners to refer to objects in a general way e.g. There isn’t any shops or restaurants Learn adjectives to describe the conditions e.g. ,…, so it’s very quiet. Ability aims: (1) learn how to use the words and phrases (2) use the simple present tense to talk about the present states e.g. My flat is in the suburbs… (3) use the introductory There to express facts e.g. There isn’t much traffic. ================================================ 压缩包内容: Unit 6 Different places 教案.doc Unit 6 Different places 教案.ppt

    • 授课课件
    • 2016-11-18
    • 下载6次
    • 13225.89KB
    • Miss刘