欢迎您,[登陆][注册] (您的IP:34.204.179.0)

初中英语牛津上海(本地版)五四制八年级上(新版)
全部(193) 课件 教案 试卷 学案 素材 视频 电子教材
不限 普通资料 精品资料 特供资料 成套资料
  • ID:4-6056592 八年级牛津英语Module 2 Amazing things Unit 5 Encyclopaedias Reading课件16张

    初中英语/牛津上海(本地版)五四制/八年级上(新版)/Module 2 Amazing things/Unit 5 Encyclopaedias


    Unit 5:16张PPT
    Unit 5
    Reading (3)
    Walt Disney
    Read and review
    Disneyland
    an amusement park
    the United States of America
    cartoon characters
    Read and review
    make
    create
    ( created )
    take sth. to people
    deliver
    ================================================
    压缩包内容:
    八年级牛津英语Unit 5 Reading课件
    0001.wav
    0002.wav
    0003.wav
    0004.wav
    1.mp3
    2.mp3
    3.mp3
    4.mp3
    5.mp3
    63-1.mp3
    63-3-1.mp3
    63-3-2.mp3
    63-3-3.mp3
    63-3-4.mp3
    63-3-5.mp3
    characters.mp3
    talk.swf
    text.mp3
    Unit 5.ppt
    伊莲.mp3
    音乐.mp3

    • 授课课件
    • 2019-07-23
    • 下载1次
    • 16485.3KB
    • 21khq
  • ID:4-6038389 [精] 牛津上海版2018--2019学年第一学期八年级英语期中考试试卷(含听力音频+材料+答案)

    初中英语/期中专区/八年级上册

    中小学教育资源及组卷应用平台 2018~2019学年第一学期八年级英语期中考试试卷 (时间:90 分钟 满分:100分) Part 1 Listening (第一部分 听力) I. Listening Comprehension (听力理解) (共24分) A. Listen and choose the right picture. (根据你听到的内容,选出相应的图片) (5分) A B C D E F 1. _________ 2. _________ 3. _________ 4. _________ 5. _________ B. Listen to the dialogue and choose the best answer to the question you hear. (根据你听到的对话和问题,选出最恰当的答案) (7分) ( ) 6. A) 10:15 a.m. B) 8:15 a.m. C) 11:00 a.m. D) 7:45 a.m. ( ) 7. A) Playing basketball. B) Playing football. C) Running. D) Swimming. ( ) 8. A) In a shop. B) In a restaurant. C) In a bookstore. D) In a cinema. ( ) 9. A) Father and daughter. B) Teacher and student. C) Teachers. D) Classmates. ( )10. A) Because she misses her child very much. B) Because she has lost her purse. C) Because her child is missing. D) Because she will be late for her office. ( )11. A) Rainy. B) Windy. C) Sunny. D) Snowy. ( )12. A) The restaurant was noisy. B) The food was awful. C) The service was poor. D) The restaurant was dirty. C. Listen to the passage and tell whether the following statements are true or false .(判断下列句子是否符合你听到的内容, 符合的用“T”表示,不符合的用“F”表示) (6分) ( ) 13. Marie likes staying at home at weekends. ( ) 14. Marie will take a taxi to Boston this weekend. ( ) 15. Marie will meet some friends as soon as she arrives in Boston. ( ) 16. Marie’s friends will drive her around Boston. ( ) 17. On Saturday Marie will visit two ancient towns and Harvard University with her friends. ( ) 18. Marie is looking forward to visiting Boston. D. Listen to the dialogue and complete the following sentences. (听对话,完成下列内容,每空格限填一词) (共6分) 19. The woman gave Tommy some on listening and speaking. 20. Tommy should practice listening to English for about minutes every day. 21. Tommy can listen to the of the English lessons. 22. Watching and talk shows can help Tommy get used to listening to English. 23. Tommy should be to talk with others in English. Part 2 Phonetics, Grammar and Vocabulary (第二部分 语音、语法和词汇) Ⅱ. Choose the best answer. (选择最恰当的答案) (共14分) ( )24. The underlined letter “e” in the word “ ” has the same pronunciation(同样发音) as “penfriend” . A) metre B) return C) enclose D) chess ( )25. Tom, I’m afraid you have to work out the problem by . A) you B) yours C) yourself D) yourselves ( )26. Alice is responsible cleaning the blackboard. A) of B) for C) with D) of ( )27. After school, some students like playing video games, while like playing football on the playground. A) other B) another C) others D) the others ( )28. I think he lives an unhealthy life because he _______ has breakfast. A) seldom B) always C)usually D) sometimes ( )29. believes the boy because he always tells lies. A) Nobody B) Anybody C) Everybody D) Somebody ( )30. --- Have you planned where to go for this coming winter holiday? --- Not yet. We go to the USA, but I am not sure. A) may B)need C) should D) must ( )31. nice flowers in Shanghai Botanical Gardens! But please don’t pick them. A) How B) What C) What an D) What a ( )32. Most children love fried food, but parents should not let them it very often. A) to eat B) eat C) eating D) eaten ( )33. He will go to see the film again he has already seen it before. A) because B) if C) when D) though ( )34. Mr. Wang a talk on protecting the environment in the school hall tomorrow. A) is giving B) gives C) will give D) gave ( )35. The boy is keen on basketball and his ambition is to be a basketball player. A) playing B) to play C) play D) played ( )36. --- I am sorry that I shouted at you this morning. --- . A) It’s your mistake. B) That’s all right. C) You’re right D) You are welcome. ( )37. --- Would you like to go to the zoo with us? --- . A) That’s right. B) Why not? C) Thank you. D) Never mind. Ⅲ. Complete the following passage with the words or phrases in the box. Each can only be used once. (将下列单词或词组填入空格。每空格限填一词,每词只能填一次) (共6分) A. well B. again C. even D. carefully E. patient F. same G. trouble A man went to see his doctor one day because he had a stomachache. After the doctor had examined him 38 , he said to him. “Well, I’m glad to say there’s nothing wrong with you. Your only 39 is that you always feel upset. Do you know, I had a man with the same problem as you a few weeks ago, and I gave him the 40 suggestion as I'm going to give you. He felt upset because he couldn’t pay his tailor’s (裁缝) bills. I told him not to think about the bills any more. He did what I told him, and when he came to see me 41 two days ago, he told me that he now feels quite 42 . “Yes. I know all about that,” answered the 43 sadly. “You see, I’m that man's tailor.” Ⅳ. Complete the sentences with the given words in their proper forms .(用括号中所给单词的适当形式完成下列句子。每空格限填一词) (共5分) 44. My new flat is on the floor of that building. (twelve) 45. Alice is a friend of . We often help each other. (me) 46. ________ , we caught the final bus and arrived home safely. (lucky) 47. Kelly may?________ with her brother if?he still refuses to listen to her. (argument) 48. The new teacher is very popular among the students. (physical) V. Rewrite the following sentences as required. (根据所给要求完成句子。50-53小题每空格限填一词) (共10分) 49. Susan has a good time on her birthday every year. (改为否定句) Susan a good time on her birthday every year. 50. Tom seldom draws pictures at home.(改为反义疑问句) Tom seldom draws pictures at home, ? 51. The traveler took a compass(指南针) to find the way. (对划线部分提问) did the traveler a compass? 52. Kelly hurried to her brother’s house. (保持原意) Kelly_______ to her brother’s house ________. 53. tall, to reach, is, the book, enough, on the shelf, the boy (连词成句) ______________________________________________________________________ Part 3 Reading and Writing (第三部分 读写) Ⅵ. Reading comprehension (阅读理解) (共24分) A. Choose the best answer. (根据短文内容,选择最恰当的答案) (6分) Hip-hop dancing (街舞) is popular with many young people today. They like it because they can invent their own moves. They use this dance to show their love for life. It also shows that they feel good about life, that they just want to be themselves and enjoy life, and that they are not afraid of problems. Hip-hop dancing has a history of more than 20 years. It first began in the 1980s in the US. In early times, it was seen in New York and Los Angles. At that time, many young black people often danced to the music in the streets. They used their legs, arms, heads and even shoulders to dance. Many young people still use most of these moves today. More and more people became to know Hip-hop dancing because of the movie Flash Dance in the middle of 1980s. Some people performed Hop-hop dancing in the movie. People enjoyed their performance. They began to dance like them. Then it became trendy. There are two kinds of Hip-hop dancing: new school and old school. More and more young people are learning Hip-hop dancing. People believe that it is a good way to exercise their bodies, and that it is good for their health. ( ) 54. Young people like Hip-hop dancing because _________.    A. it has a history of more than 20 years B. it first began in the US C. they can invent their own moves D. many young black people often dance it ( ) 55. At first, Hip-hop dancing was seen _____________.    A. in the theatre B. in the streets    C. in the schools D. in the new schools ( ) 56. The young black people used their _______ to dance at that time.    A. legs and feet B. heads and faces    C. arms and hands D. shoulders and arms ( ) 57. Hip-hop dancing became popular all over the world ________.    A. in 1980    B. in about 1985    C. 20 years ago    D. in early times ( ) 58. What is the meaning of the underlined word in paragraph 3?    A. famous B. interesting C. popular D. comfortable ( ) 59. We can see the passage in ________.    A. a magazine B. a diary C. a letter D. a story B. Choose the best answer and complete the passage. (选择最恰当的选项完成短文) (7分) Tim and his neighbors are doing something to make their neighborhood safe. When Tim gets out, he always looks up and down the streets of his neighborhood 60 . He looks for anything unusual such as 61 cars, loud noises, broken windows and so on. Tim is a member of a neighborhood watch group in Indiana, USA. The neighborhood watch group meets on the third Wednesday of every month. That’s when Tim gets together with his neighbors to discuss community (社区) safety. 62 ,they want to help the police keep their homes, streets, and families safe. Tina, head of their neighborhood watch group, 63 Tim. “People seem to think that crime (犯罪) usually happens to other people but not to them. Well, though it 64 happened to me,” she said, “I don’t think anyone has the right to steal from other people or to make them feel 65 in their own homes.” Alex, a member of the group, said “We watch out the neighborhood at night and on weekends. If something doesn’t look right, then we call the police. For example, if we notice a group of young men and they seem to be looking for 66 , we report to the police.” Alex feels the neighborhood watch groups help a lot in keeping crime down. Her husband Jim agrees, “Police are good people, but they can’t do anything” ( ) 60. A) carefully  B) clearly C) happily D) widely ( ) 61. A) old B) expensive C) strange D) new ( ) 62. A) In a word B) However C) So D) Since ( ) 63. A) was angry with B) agreed with C) fought against D) was happy with ( ) 64. A) ever B) sometimes C) often D) never ( ) 65. A) comfortable B) happy C) unsafe D) safe ( ) 66. A) work B) trouble C) people D) address C. Read the passage and fill in the blanks with proper words. (在短文的空格内填入适当的词,使其内容通顺。每空格限填一词,首字母已给) (7分) In a hospital, a young girl had been ill in bed for almost two months and her mother looked pale. “Mum, I want to look at the tree outside the window!” said the young girl in a l 67 voice. With the help of her mother, she came up to the window and looked out of it. The wind was blowing h 68 . She noticed some leaves falling off the big tree outside the window. “I am dying! I will leave the world w 69 all the leaves fall down.” said the young girl. While the young girl was watching the falling leaves, she was very sad. From then on, the young girl’s illness got w 70 . In November, she knew she would die soon. The girl’s mother was so w 71 that she asked her friend, an artist, for help. In order to save the young girl’s life, the?artist d 72 to draw many leaves and hung them on tree branches(树枝) secretly(秘密地). The young girl was pleased to see the green leaves again the next day. She began to feel pretty hopeful about her f 73 and began to receive treatment (治疗). She was out of hospital several months later. From the girl’s story, we know how important a strong will is! D. Answer the questions. (根据短文内容回答下列问题) (6分) Exam time is the most stressful (压力重的) period of the year. You have worked all school term on your classes and now it’s the time to prove(证明)what you have learned. With so much at stake (处于成败关头), it is easy to get stressed about your exams. However, with the right amount of hard work and focus you can pass your tests easily! When I was in school, I used to get very stressed over my exams. So did my friends. Some of them stopped eating and some of them ate too much! Some of them gave up and some of them burned themselves out! The most important thing to remember when you study is not to feel frightened! Stay calm(平和的), eat healthy and get a rest. Pushing yourself too hard is just as dangerous as not studying enough. A tired, overworked brain is just as useless as a lazy and empty one! So, what should you do? Arrange a time each day for study and a time for relaxation. You may have less time to relax than usual, but you still need to let your brain rest for a few moments. Get plenty of sleep. If you are tired, you will not remember information. Finally, eat healthy food that fuels(供给能量) your body and mind. It does no good to____________. Some students may think that the rest of their life depends on them. That’s not true. Instead, just view the exams as another difficulty you will overcome. You have overcome all kinds of difficulties in your life so far. Following these suggestions above, you will pass your exams with flying colours! Your ideal(理想的) high school is right around the corner! 74. What is the most stressful period of the year? _________________________________________________________________________. 75. How can we pass the tests easily? _________________________________________________________________________. 76. What did the writer’s friends do when they got stressed over their lessons? _________________________________________________________________________. 77. Which is more dangerous, pushing ourselves too hard or not studying enough? _________________________________________________________________________. 78. Why should we get enough sleep during exam time? _________________________________________________________________________. 79.Complete the sentence in the last paragraph according to the context (上下文). It is no good to___________________. Some of the students may think that the rest of their life depends on them. Ⅶ. . Writing (写话) (共15分) A. Translate the following phrases and sentences into English. (将下列词组和句子翻译成英语) (5分) 80. 我要报告一宗盗窃案。 81. Tony迅速地拿起电话并拨了110。 82. Wendy Wang是本校优等生之一。 B. Write (作文) (10分) 83. Write at least 60 words on the topic “A person I respect”. (以“一个令我敬佩的人”为题写一篇不少于60个词的短文,标点符号不占格。) (注意:短文中不得出现任何人名、校名及其他相关信息,否则不予评分。) The following is for reference only. (以下表达仅供参考) show respect for teach me a lesson give me a helping hand 21世纪教育网 www.21cnjy.com 精品试卷·第 2 页 (共 2 页) HYPERLINK "http://21世纪教育网(www.21cnjy.com) " 21世纪教育网(www.21cnjy.com) 中小学教育资源及组卷应用平台 2018~2019学年第一学期八年级英语期中考试参考答案 Part 1 Listening (第一部分 听力) I. Listening Comprehension (听力理解) (共24分) A. Listen and choose the right picture (根据你听到的内容,选出相应的图片) (5分) 答案:1. E 2. C 3. A 4. F 5. D B. Listen to the dialogue and choose the best answer to the question you hear (根据你听到的对话和问题,选出最恰当的答案) (7分) 答案:6. B 7. D 8. A 9. D 10. B 11. C 12. C C. Listen to the passage and tell whether the following statements are true or false (判断下列句子是否符合你听到的内容, 符合的用“T”表示,不符合的用“F”表示) (6分) 答案:13.F 14.F 15.F 16.T 17.T 18.T D. Listen to the dialogue and complete the following sentences (听对话,完成下列内容,每空格限填一词) (共6分) 答案: 19. advice 20. thirty/30 21. tape 22. English movies 23. confident Part 2 Phonetics, Grammar and Vocabulary (第二部分 语音、语法和词汇) Ⅱ. Choose the best answer (选择最恰当的答案) (共14分) 答案:24. D 25. C. 26. B 27. C 28. A 29. A 30. A 31. B 32. B 33. D 34. C 35. A 36. B 37. B Ⅲ. Complete the following passage with the words or phrases in the box. Each can only be used once (将下列单词或词组填入空格。每空格限填一词,每词只能填一次) (共6分) 答案:38. D 39.G 40. F 41.B 42. A 43. E Ⅳ. Complete the sentences with the given words in their proper forms(用括号中所给单词的适当形式完成下列句子。每空格限填一词) (共5分) 答案:44. twelfth 45. mine 46. Luckily 47. argue 48. physics V. Rewrite the following sentences as required(根据所给要求完成句子。50-53小题每空格限填一词) (共10分) 答案:49. doesn’t have 50. does he 51. Why, take 52. went hurriedly 53. The boy is tall enough to reach the book on the shelf. Part 3 Reading and Writing (第三部分 读写) Ⅵ. Reading comprehension (阅读理解) (共26分) A. Choose the best answer(根据短文内容,选择最恰当的答案) (6分) 答案:54. C 55. B 56. D 57. B 58. C 59. A B. Choose the best answer and complete the passage(选择最恰当的选项完成短文)(7分) 答案:60.A 61.C 62.A 63.B 64.D 65.C 66.B C. Read the passage and fill in the blanks with proper words(在短文的空格内填入适当的词,使其内容通顺。每空格限填一词,首字母已给)(7分) 答案:67. low 68.heavily/hard 69.when 70. worse 71. worried 72. decided 73. future D. Answer the questions(根据短文内容回答下列问题) (6分) 74. Exam time (is the most stressful period of the year). 75. We can pass the tests easily with the right amount of hard work and focus. / With the right amount of hard work and focus. 76. Some stopped eating and others ate too much. / Some gave up and others burned themselves out. 77. They’re as dangerous as each other. / Pushing ourselves too hard is as dangerous as not studying enough. / Both of them are dangerous. 78. Because if we are tired, we will not remember information. 79. (For reference only) think the exams too much/ care about the exams too much/ take the exams too seriously. Ⅶ. Writing (写话) (共15分) A. Translate the following phrases and sentences into English (5分) 80. I would like to/ want to report a theft (1分) 81. Tony picked up the telephone quickly and dialed/dialled 110. (2分) 82. Wendy Wang is one of the top students in our/my/this school. (2分) B. Write (10分) 83. 略(4+4+2) 21世纪教育网 www.21cnjy.com 精品试卷·第 2 页 (共 2 页) HYPERLINK "http://21世纪教育网(www.21cnjy.com) " 21世纪教育网(www.21cnjy.com) 中小学教育资源及组卷应用平台 2018~2019学年第一学期八年级英语期中考试听力材料 Part 1 Listening (第一部分 听力) I. Listening Comprehension (听力理解) (共24分) A. Listen and choose the right picture (根据你听到的内容, 选出相应的图片) (5分) 1. My brother’s hobby is playing chess. (E) 2. The two boys look quite similar to each other. Are they twins? (C) 3. Yesterday afternoon, my father and I helped the police catch the thief. (A) 4. I usually attend a baseball club on Saturday. (F) 5. It is dangerous to make a phone call while driving. (D) B. Listen to the dialogue and choose the best answer to the question you hear (根据你听到的对话和问题,选出最恰当的答案) (7分) 6. W: Hurry up. We will be late for the plane. M: Don’t worry. It’s a quarter past 8. The plane will take off at 11 a.m. Q: What time is it now? (B) 7. M: Do you like sports, Susan? W: Yes, I like swimming best. And my brother, Jack, likes basketball best. Q: What kind of sports does Susan like best? (D) 8. W: Can I help you, sir? M: I’d like to buy a pair of shoes for my daughter. Q: Where does the dialogue probably take place? (A) 9. M: Hi, Linda! You look really happy. Any good news? W: I passed the Maths exam this time. You know I’m poor at Maths. M: Congratulations! W: Thanks a lot. You’re the top student in Maths in our class. Can you help me with my maths? M: OK. Q: Who might the two speakers be? (D) 10. M: You seem to be worried. What’s the matter with you, Susan? W: Can you help me look after my child? My purse is missing. I have to go to the Lost and Found office. M: OK. Please go ahead. Q: Why is Susan worried? (B) 11. W: What was the weather like when you were on holiday? M: Fine. It was sunny every day till Thursday. W: Really? What happened? M: There was a storm on Thursday. Q: What was the weather like on Wednesday? (C) 12. W. Hi, Samuel. You were unhappy about the restaurant near your housing estate yesterday. M: Yes. You know the food there was quite delicious all the time. W: Then what made you so unhappy? M: Of course the poor service. I waited for a long time until the dishes arrived and the waitress was so rude. Q: Why was the man unhappy about the restaurant? (C) C. Listen to the passage and tell whether the following statements are true or false (判断下列句子是否符合你听到的内容, 符合的用“T”表示,不符合的用“F”表示) (6分) Marie works hard in an office on weekdays. On Saturday and Sunday she has a very busy and colourful life. This weekend she’s going to Boston. She has never been there and here’s Marie’s plan. When she finishes work on Friday afternoon, she’ll take a taxi to the airport and fly to Boston. After she leaves her luggage in a hotel, she’ll have dinner with some friends in Boston. Marie’s friends know Boston very well. After dinner, they are going to drive around the city in their car. So Marie will be able to see Boston at night. On Saturday morning, Marie will get up early. After she has breakfast, her friends are going to drive her to two ancient towns. They will have lunch at a restaurant in Concord. Then they will visit Harvard University. By that time, it will be evening. Marie and her friends are going to a concert. On Sunday, after visiting other interesting parts of the city, Marie will go to the airport and fly home. She knows she will have a good time in Boston. 13.F 14.F 15.F 16.T 17.T 18.T D. Listen to the dialogue and complete the following sentences (听对话,完成下列内容,每空格限填一词) (6分) W: What’s the matter with you, Tommy? You look worried. M: I haven’t got a good mark in the English test. And I’m poor at listening and speaking. I made a lot of mistakes. W: Don’t worry. Do you mind if I give you some advice? M: Of course not. W: Well, you should practice listening to English about thirty minutes every day and never stop.? M: What should I listen to every day? W: You can listen to the tape of our lessons. You can watch some interesting English movies or talks shows. It can not only raise your interest in English learning but also help you get used to the language. M: That sounds good. I like some western movies very much. And how can I improve my speaking skills? I am afraid to speak out. W: You should be confident to talk with others in English. It is also helpful to attend an English club. M: I’ll take your advice, Jane. Thank you! W: You are welcome! 19. advice 20. thirty/30 21. tape 22. English movies 23. confident 21世纪教育网 www.21cnjy.com 精品试卷·第 2 页 (共 2 页) HYPERLINK "http://21世纪教育网(www.21cnjy.com) " 21世纪教育网(www.21cnjy.com)

    进入下载页面

    需要精品点:3个

  • ID:4-3904894 Module 1 My life.Unit 1 Penfriends.教学设计

    初中英语/牛津上海(本地版)五四制/八年级上(新版)/Module 1 My life/Unit 1 Penfriends

    Unit 1 Penfriends教学设计 1教学目标 Help students be familiar to the text and understand it well. Practice the skill of scanning. 2学情分析 班级学生基础大多数都较差,教学中要注意面向全体学生,关注每个学生,控制好课堂节奏 3重点难点 4教学过程 4.1 第一学时 4.1.1教学活动 活动1【讲授】penfriends Pre-task preparation 1. New word: probably --- perhaps Ask students to complete Exercise D1. Read the exercise first and then read the text quickly. This exercise provides some practice in the skill of scanning, which is looking for specific information without reading every word again. Stress that students should work quickly and should stop reading when they have completed the task. While-task procedure Read the text together. Ask students to have a group work and discuss synopsis of each paragraph. P1: Jon gives the aim of his letter (to be May’s penfriend) and some information about himself. P2: He gives information about his family and home. P3: He gives information about his school, his favorite sports, his best subject and his ambition. ================================================ 压缩包内容: unit 1 penfriends教学设计 .doc

    进入下载页面

    免费资料

  • ID:4-3862600 Module 1 My life Unit 1 Penfriends课件

    初中英语/牛津上海(本地版)五四制/八年级上(新版)/Module 1 My life/Unit 1 Penfriends

    牛津上海版八年级上册第一单元课件。

  • ID:4-3857466 Module 3 Science fiction Unit 6 Nobody wins教案

    初中英语/牛津上海(本地版)五四制/八年级上(新版)/Module 3 Science fiction/Unit 6 Nobody wins (Ⅰ)

    Chapter 6 Nobody wins Teaching aim: 1. Teach how to make intelligent guesses about a passage before reading. 2. Train students’ skill of listening, speaking and reading. 3. Help to form the cooperative and harmonious atmosphere. Teaching procedure Pre-task preparation 1. Enjoy a joke. 2. Match the words with the pictures: comet, rocket, telescope, astronaut . 3. Predict the story with the help of the title, subtitle and the picture. 1 Captain King’s life has probably been _________. a exciting b dull c quiet 2 The story probably takes place on ____________. a earth b another star c another planet 3 The people in the picture are probably __________. a having fun b in trouble c fixing a cage 4 The monster in the picture is probably ___________. a harmless b afraid c dangerous While-task procedure Learn the new words Have a vocabulary competition. Listen and Find the information from line 1~18. ================================================ 压缩包内容: unit 6 nobody wins.doc

  • ID:4-3857464 Module 3 Science fiction Unit 6 Nobody wins (I)1教学设计

    初中英语/牛津上海(本地版)五四制/八年级上(新版)/Module 3 Science fiction/Unit 6 Nobody wins (Ⅰ)

    Caught by Gork教学说明及教案 1.素材分析 选用上海版牛津八年级第一学期Module3的阅读文本。本单元主题为Science Fiction,由古希腊神话故事改编的科幻故事Nobody wins的两个部分组成两个单元的教学内容,第一单元为Caught by Gork,第二单元为Escaping from Gork。主要讲了一批宇航员被迫着陆在一个未探索过的星球,被一个巨大的怪兽捕获然后设计巧妙逃脱的故事。本课是第一单元Caught by Gork的阅读部分。本课时是第一教时,主要初步理解故事内容,掌握故事开头的时间、地点、人物,故事起因,理解生词含义,培养学生对英语科幻故事的阅读兴趣。 1)文本特征 本文有标题Caught by Gork,导言以及Part I 和Part II两个小标题,有助于学生了解文章的叙述者和体裁。Part II处有一幅插图描绘了一批宇航员被一只巨大的独眼怪兽用铁笼捕获的情景,结合标题可让学生预测故事情节。 2)文本特点 (1)从本文的语言来看,全文词汇量较大,如navigator, alien, unexplored, cliff, rock, storey,approach, partly, roar, magnet等等。对事物的描述性的语言很丰富,如a valley close to a great cliff of smooth, black rock, in the cliff there were doors—each two storeys high等。可以将部分词汇分散在读前活动时处理,对场景的描述通过读中活动学习,对部分词汇也可通过故事插图来学习。Part II人物对话较多,可以让学生进行角色扮演和朗读体验。 ================================================ 压缩包内容: unit 6 nobody wins (i)1教学设计.doc

  • ID:4-3857462 Module 3 Science fiction Unit 6 Nobody wins (I)1教案

    初中英语/牛津上海(本地版)五四制/八年级上(新版)/Module 3 Science fiction/Unit 6 Nobody wins (Ⅰ)

    Date: ______ Day:______ Week:________ Teaching Title 8AM3U6 Nobody wins 1 Teaching Type Reading 1 Teaching Period 1 Teaching Objectives Bytheendoftheclass,thestudentsareexpectedto: 1. learn the new words in the passage: land, single, peace, true and so on.. catch the main idea of the passages by listening, reading and asking and answering questions. develop students’ reading interests and abilities. Key Points Get the meaning of an article: Captain King and his staff met the monster Gork, and were caught by Gork. Difficulty Points Get the clues about the article, and understand it. Useful Words & Expressions & Patterns 核心词汇 aim,attack,attract,escape,interrupt,damage,trick,search,hold,whisper,feel,freedom,safety,figure,fear,painting,row,rubber,speed,opening, free,silly,weak,immediately,eventually,silently,exactly,maybe,nearby,towards,someone,somebody,something,anybody,noone, nobody Teaching Aids ppt Teaching Procedures ================================================ 压缩包内容: unit 6 nobody wins (i)1教案.doc

  • ID:4-3857460 Module 3 Science fiction Unit 6 Nobody wins (Ⅰ)课件

    初中英语/牛津上海(本地版)五四制/八年级上(新版)/Module 3 Science fiction/Unit 6 Nobody wins (Ⅰ)

    unit 6 nobody wins (i) :17张PPTWho reads faster Chapter 6 Nobody wins (Part I) Read the story and write the number before each paragraph as soon as possible ( find Main characters and what they were). A captain A navigator ================================================ 压缩包内容: unit 6 nobody wins (i) .ppt

    进入下载页面

    免费资料

  • ID:4-3857185 Module 2 Amazing things Unit 5 Encyclopaedias课件

    初中英语/牛津上海(本地版)五四制/八年级上(新版)/Module 2 Amazing things/Unit 5 Encyclopaedias

    unit 5 encyclopaedias :23张PPTOxford English 8AU5 Look it up! (Period 2) ENCYCLOPAEDIAS 2017-9-9 Warm-up: let’s give the following in alphabetical order! (按字母顺序排列) 1) J,U,T,S ,C , E,B B C E J S T U ================================================ 压缩包内容: unit 5 encyclopaedias .ppt

    进入下载页面

    免费资料

  • ID:4-3857183 Module 2 Amazing things Unit 5 Encyclopaedias课件

    初中英语/牛津上海(本地版)五四制/八年级上(新版)/Module 2 Amazing things/Unit 5 Encyclopaedias

    unit 5 encyclopaedias :20张PPTEncyclopaedia Enjoy a video What do you think of dinosaurs What do you think of dinosaurs Some were __________ Others were _________ big small dangerous gentle could swim ================================================ 压缩包内容: unit 5 encyclopaedias .ppt

    进入下载页面

    免费资料