欢迎您,[登陆][注册] (您的IP:34.204.179.0)

初中英语新目标(Go for it)版七年级下
全部(2000) 课件 教案 试卷 学案 素材 视频 电子教材
不限 普通资料 精品资料 特供资料 成套资料
  • ID:4-6119555 [精] (公开课)Unit 6 I’m watching TV. 1a-2c 课件(29张PPT)+教案+教学反思+同步练习+素材

    初中英语/新目标(Go for it)版/七年级下/Unit 6 I’m watching TV./Section A


    Unit 6 I’m watching TV. 1a-2c 课件(29张PPT):29张PPT
    人教版初一(下) Unit 6 I’m watching TV
    基础导练
    一、根据句意及首字母提示完成句子
    1. They are swimming in the p______.
    2. My friend comes from E______.
    3. Listen! The c______ are singing in the next room.
    4. Do you often r______ books in the morning
    5. My grandfather likes to read n______ in the evening.
    二、用括号中所给词的适当形式填空
    1.We are______(talk)about the movie now.
    2.The teacher is______(have)a class.
    3. ______ your brother______(swim)now
    4.—What______ she______(do)
    —She is reading a book.
    5. Look! This pop star______(sing)a famous American song.
    能力提升
    一、单项填空
    ( )1. —Would you like to go to the movies with me
    —That sounds ________.
    A. delicious B. well C. good D. boring
    ( )2. — Is Jack doing his homework
    — No, he ________.He is ________ the guitar.
    A. doesn’t; playing B. isn’t; play
    C. isn’t; playing D. is; plays
    ( )3. I ___ to go home now.  
    A. want B. wants C. to want D. am wanting
    ( )4. It’s time ___ have dinner. 
    A. for B. with C. at D. to
    ================================================
    压缩包内容:
    Section A-1b.mp3
    Section A-2a.mp3
    Section A-2b.mp3
    Unit 6 I’m watching TV. 1a-2c 同步练习.doc
    Unit 6 I’m watching TV. 1a-2c 教案.doc
    Unit 6 I’m watching TV. 1a-2c 课件(29张PPT).ppt
    Unit 6 I’m watching TV. 1a-2c 课后反思.doc

    • 授课课件
    • 2019-08-13
    • 下载1次
    • 5567.87KB
    • sicuitian
    进入下载页面

    需要精品点:3个

  • ID:4-6114575 Unit 4 Don’t eat in class Section A(1a-2d)课件21张ppt+视频+教案

    初中英语/新目标(Go for it)版/七年级下/Unit 4 Don’t eat in class./Section A


    七年级下册Unit 4 Don’t eat in class.Section A (1a-2d):21张PPT
    教学设计
    Unit 4 is about rules. After learning this lesson, the students will be able to talk about the rules in our daily school life and develop a sense of following the rules as well as a good habit in our studying and living.
    The teaching procedure can be divided into 6 parts.
    Teaching Procedure
    Students’ Activity
    Reflection
    
    Step 1 Lead-in
    1.Take a trip together: play a video about the beautiful scenes in our school, such as the bright classroom, the quiet library, the beautiful playground and so on.
    2.Ask two questions about their feelings of our school and the reasons that build us such a wonderful school.
    What do you think of our school
    What makes our school so excellent
    
    Watch the video together and express the feelings.
    Answer the two questions.
    
    Motivate the students’ interest and their love for school. Create a positive mental environment for the students to make them think and speak out.
    
    Step 2 Presentation
    Show the students some pictures of a noisy and dirty classroom and ask them what activities the students are undergoing and what rules they are breaking.
    ================================================
    压缩包内容:
    1b-1.mp3
    1b-2.mp3
    1b-3.mp3
    1b.mp3
    2a-1.mp3
    2a-2.mp3
    2a-3.mp3
    2a.mp3
    2d.mp3
    七年级下册Unit 4 Don’t eat in class.Section A (1a-2d).doc
    七年级下册Unit 4 Don’t eat in class.Section A (1a-2d).ppt
    导入.wmv

    • 授课课件
    • 2019-08-11
    • 下载0次
    • 13220.72KB
    • lgr080201
  • ID:4-6112765 Unit 5 Why do you like pandas Section B (2a--3a)课件(24张ppt+视频+教案+测试)

    初中英语/新目标(Go for it)版/七年级下/Unit 5 Why do you like pandas?/Section B


    Unit 5 Why do you like pandas Section B (2a--3a):24张PPT
    教学设计
    基本信息
    名称
    Unit5 Why do you like pandas? Section B(2a-3a)
    
    
    执教者
    
    课时
    4
    
    
    所属教材目录
    人教版七年级下册
    
    教材分析
    本单元的话题是Animals in a zoo.?功能是“Describe animals ;Express preferences"?。?Section A?主要学习动物名称及描述动物的形容词并运用所学词汇回答Why do you like ...Because ...来谈论对动物的喜好及原因。在此基础上,Section B?的阅读转向了对“濒危动物”的关注,在提高学生阅读能力的同时,培养学生的动物保护意识和人文素养。
    
    学情分析
    经过一个多学期的英语学习,学生们对于why ,where ,what?引导的特殊疑问句有所熟悉,具有了学习本单元知识的认知前提。
    
    教学目标
    知识与能力目标
    掌握新单词save ,symbol, flag, forget, place, danger ,cut ,down, kill, ivory,over,及短语get lost, be in great danger,cut down, be made of, lose one’s home
    
    
    过程与方法目标
    1.?能够通过整体阅读来选择最佳标题
    2.?能够通过寻读来找到每一段的信息点
    3.?初步了解构建思维导图的阅读策略
    4.?能够借助思维导图来复述课文
    
    
    情感态度与价值观目标
    通过本文的学习,能够提高动物保护意识和人文素养。
    
    教学重难点
    重点
    1.?在语境中,能够借助图片来学习生词、短语
    2.?通过整体阅读、寻读及思维导图来提高阅读技巧
    
    
    难点
    能够运用整体阅读、寻读及思维导图等策略来提高阅读技巧
    
    教学策略与设计说明
    1.小组合作学习方式。学生在互帮互助中完成学习任务,增加乐趣,降低难度
    2.教会学生使用整体阅读、skimming、scanning、mind map等阅读方法,提高阅读速度和技巧
    
    教学过程
    
    教学环节(注明每个环节预设的时间)
    教师活动
    学生活动
    设计意图
    
    ================================================
    压缩包内容:
    1.wmv
    2.wmv
    3.wmv
    Unit 5 Why do you like pandas Section B (2a--3a).doc
    Unit 5 Why do you like pandas Section B (2a--3a).ppt
    Unit 5 Why do you like pandas Section B (2a--3a)测试.doc

    • 授课课件
    • 2019-08-11
    • 下载1次
    • 21087.79KB
    • lgr080201
  • ID:4-6104073 七年级(下册)Unit 12 What did you do last weekend 单元测试(A)(含答案)

    初中英语/新目标(Go for it)版/七年级下/Unit 12 What did you do last weekend?/本单元综合与测试

    七年级(下册)Unit 12 What did you do last weekend?单元测试(A) 一、单选题 1.Where ??????????your parents a moment ago? A.?was???????????????????????????????????????B.?were???????????????????????????????????????C.?is???????????????????????????????????????D.?are 2.We must ??????????our classroom clean every day. A.?keep??????????????????????????????????????B.?let??????????????????????????????????????C.?be??????????????????????????????????????D.?play 3.The poor girl was so ??????????that she found her lost shoes. A.?luckily??????????????????????????????????B.?luck??????????????????????????????????C.?lucky??????????????????????????????????D.?luckly 4.Look! There is a new program called Running Man on Zhejiang TV now. ? Hmm… It ________ exciting. A.?seems???? ??????????????????????????B.?looks like????????????????????????????C.?feels??????????????????????????????D.?feels like 5.一?????? did your cousin do after school yesterday? 一He played tennis with Mike on the playground.?? A.?Who??????????????????????????????????B.?Where??????????????????????????????????C.?How??????????????????????????????????D.?What 6.When I got home, I saw my mother ________ the room. A.?cleaning??????????????????????????????B.?cleans ??????????????????????????????C.?cleaned???????????????????????????????D.?clean 7.English is a useful ________, so you must learn it well. A.?message????????????????????????B.?question?????????????????????????C.?language??????????????????????????????D.?number 8.— Hi. Susan, when is Teachers' Day in China? — It's ??????????September 10th. A.?in?????????????????????????????????????????B.?on?????????????????????????????????????????C.?at?????????????????????????????????????????D.?for 9.Mr. Jackson keeps lots of __________ on his farm. A.?sheep???????????????????????????????B.?chicken???????????????????????????????C.?goose???????????????????????????????D.?pandas 10.— ?????????was your weekend? — It was OK. A.?What?????????????????????????????????B.?Which?????????????????????????????????C.?Where?????????????????????????????????D.?How 11.He was too tired. He didn't want to do ????????. A.?something?????????????????????????B.?anything?????????????????????????C.?nothing?????????????????????????D.?everything 12.—Who reached(到达) the station on time? —I _______!In fact, I arrived there 5 minutes earlier. A.?was????????????????????????????????????B.?reached????????????????????????????????????C.?did????????????????????????????????????D.?do 13.The young man sat down and watched his son ??????????a lovely cat. A.?play with??????????????????????????B.?plays to??????????????????????????C.?play to??????????????????????????D.?to play with 14.— Did you have a good lime last Friday? — Yes, I did. I really ??????????it. A.?hated????????????????????????????????B.?enjoy????????????????????????????????C.?forgot????????????????????????????????D.?enjoyed 15.There is something wrong with my ????????. I can't hear anything. A.?eyes????????????????????????????????????B.?teeth????????????????????????????????????C.?nose????????????????????????????????????D.?ears 二、翻译 (1)他们搭起帐篷. 开始做饭。 They ________?________?tents and started to cook food. (2)请您不要对孩子嚷嚷好吗? Could you please not ________?________?the children? (3)今天早晨5点钟妈妈就把我叫醒了。 My mother ________?me ________?at 5: 00 this morning. (4)那位歌手在那儿跳上跳下。 The singer jumped ________?and ________?there. (5)当我见到他的时候, 我吃了一惊。 When I saw him, I ________?a ________. 三、完形填空 Dear Grandmother and Grandfather, ?? ?How's it going? Last Sunday I went to Long Bay with my 1 . We got up at 6:30 in the morning.We ate breakfast at 7:00, 2 then we left for Long Bay.My father is a good driver and he 3 fast.But I have to say, the trip was a little 4 . When we got there, 5 was already(已经)ten o'clock. ??? Frist we swam and played balls in the water 6 ?over an hour. After that,we ate a big lunch in a restaurant.In the afternoon my mother and I 7 the sunshine on the beach.My father went 8 . He didn't get any fish.but it was 9 . Soon it was time to go home.My parents and I 10 Long Bay.What a great day we had! ??? I will visit you with my parents this weekend.I miss you very much. ??? Kate 1. A. sister??? B. brother C. parents D. grandparents 2. A. so??? B. but C. and D. or 3. A. drove B. rail? C. spoke D. ate 4. A. long?? B. noisy C. important D. expensive 5. A. I??? B. he C. she D. it 6. A. with? B. for? C. after D. under 7. A. got?? B. saw? C. enjoyed D. found 8. A. boating?? B. fishing C. climbing D. swimming 9. A. boring?? B. lucky C. free D. relaxing 10. A. visited??? B. cleaned C. missed D. left 四、阅读理解 A We are learning English, but how can we learn English well? A student can know a lot about English, but maybe he can't speak English. ??? If you want to know how to swim, you must get into the river. And if you want to be a football player, you must play football. ??? So, you see, you can learn by using it. You must listen to your teacher in class. You must speak English to your classmates every day and also you must write something in English. Then one day you may find your English very good. (1)You know a lot about English, but maybe _______ it A.?you can speak?????????????B.?you can study????????????C.?you can't speak?????????????D.?you can't study (2)You must get into the water_______ A.?to learn how to swim??????????????????????B.?to skate??????????????????????C.?to jump??????????????????????D.?to play (3)If you want to study English well, you must often________ A.?speak English to your classmates???????????????????B.?write something in English C.?listen to your teacher in class??????????????????????????D.?A, B and C (4)Which is the best title(标题)for this passage? A.?How to study swimming??????????????????????????????????B.?To be a good player C.?How to study English well???????????????????????????????D.?To learn English well is important B Hi, everyone! My name is Wang Kai. I’m twelve. I’m in Class 5 Grade 7. Teachers’ Day is coming. I want to give some presents to my teachers. ?? Miss Zhang is my English teacher. She is twentyfour years old. She likes flowers very much. I want to give her some flowers from my garden. My Chinese teacher has a fouryearold son, Li Xin. He likes playing football a lot. I want to give my Chinese teacher a “special” present: playing football with Li Xin for a day! What about my maths teacher Mr. Zheng? He likes drawing pictures. I would like to draw a picture of him and give it to him. ?? My friends, what presents do you usually give to your teachers? Please tell me! (1)Wang Kai would like to ______ to his English teacher.?????? A.??A. buy some flowers???????????????????????????????????????B.?give some flowers from his garden C.?make a card??????????????????????????????????????????????????????D.?give a football (2)______ likes playing football a lot.???????? A.?Wang Kai’s English teacher???????????????????????????B.?Wang Kai’s Chinese teacher C.?Wang Kai’s maths teacher????????????????????????????D.?Li Xin (3)Which of the following is NOT right? A.?There are three teachers in the passage.?? B.?Wang Kai’s Chinese teacher has got a son. C.?There is a garden at Wang Kai’s house. D.?Wang Kai would like to give his maths teacher a special present. C ??? Linda was born in Paris on December 24, 1998. It was her fifteenth birthday yesterday. She invited(邀请)her friends to her party a few days ago. Her parents were busy yesterday. But they got ready for(为……做好准备)the party. They bought some fish, chicken, beef, vegetables, drinks and fruit. Everything was ready. They put all the food and drinks on the table. And there was a nice birthday cake on the table, too. ??? It was seven fifteen and the party began (开始). The girl stood by the window and looked out of the window(窗户). She saw her friends coming. She ran to meet them at the door. Her parents could hear the children say “Happy birthday to you!” outside. 根据短文内容,判断正误。 (1)Today is December 25, 1998. (2)Her parents were not at home on her birthday. (3)They only bought some fish, chicken, vegetables, and fruit. (4)Linda's friends said "Happy birthday to you!". (5)The party began at six fifteen. D ?? Animals are our friends. We can find different animals here and there. Some animals live in big forests(森林) and some animals live with man. ??? Animals can help us a lot. Elephants can do some heavy work for us. And dogs can look after the home. The kids like dogs very much. Cats are women's favorite animals. We can eat their meat. We can make coats and shoes with their skins(皮). We can get milk from them. So man can’t live without animals.?? ? ?????? (1)???? ?????are our friends. A.?Animals?????????????????B.?Some animals on the farm?????????????C.?Some animals in big forest (2)Women like ??????????very much. A.?dogs????????????????????????????????????????B.?cats???????????????????????????????????????C.?elephants (3)What's “without” here in Chinese? A.?没有????????????????????????????????????????????B.?不吃?????????????????????????????????????C.?与…一起 五、书面表达 假如你是Lily,上周六你和你的朋友Rose参观蝴蝶馆。请你写一篇题为"A Trip to the Butterfly House"的英语短文,为你下周在英语角上的发言做准备。 要求:不少于60词,开头已给出,不计入总词数。 A Trip to the Butterfly House ??? Hey,I'm Lily.?????????????????????????????? 答案 一、单选题 1. B 2. A 3. C 4. A 5. D 6. A 7. C 8. B 9. A 10. D 11. B 12. C 13. A 14. D 15. D 二、翻译 16.important;to;learn 17. (1)put ;up (2)shout ;at (3)woke ;up (4)up ;down (5)got ;surprise 18.up;and;down 19.make;a;fire;keep;warm 20.put;up;the;tent 三、完形填空 21. (1)C;(2)C;(3)A;(4)A;(5)D;(6)B;(7)C;(8)B;(9)D;(10)D; 四、阅读理解 22. (1)C (2)A (3)D (4)C 23. (1)B (2)D (3)D 24. (1)0 (2)0 (3)0 (4)1 (5)0 25. (1)A (2)B (3)A 五、书面表达 One possible version: A Trip to the Butterfly House ??? Hey,I'm Lily. Last Saturday I visited the Butterfly House with my friend Rose. There we saw many kinds of butterflies, They came from different countries and they were all very beautiful .We took quite a lot of photos of them. The guide told us some stories about butterflies. They were very interesting. We learned a lot about butterflies and really had a good time in the Butterfly House.

  • ID:4-6104071 七年级(下册)Unit 11 How was your school trip 单元测试(B)(含答案)

    初中英语/新目标(Go for it)版/七年级下/Unit 11 How was your school trip?/本单元综合与测试

    七年级(下册)Unit 11 How was your school trip?单元测试(B) 一、单选题 1.—________ is that man? — You don't know him? He is Ma Yun. A.?Why????????????????????????????????????B.?Who?????????????????????????????????C.?Where???????????????????????????????????D.?How 2.Would you like to sit between _______? A.?you and he???????????????????B.?you and him???????????????????C.?me and him???????????????????D.?him and me 3.— Would you mind my opening the window? — ______ . It's so hot in the room. A.?Of course not??????????????????????????????B.?Certainly??????????????????????????????C.?Better not 4.There is no living thing on __________moon. A.?the???????????????????????????????????????????B.?a ? ???????????????????????????????????????????C.?不填 5.?—How much does an iPhone 6 ________? ?—More than 5,000 yuan. I don't think it is a good idea to ________ so much on a phone. A.?cost; cost?????????????????????B.?spend; spend???????????????????C.?cost; spend??????????????????????D.?spend; cost 6.Mary, your watch looks nice, who ??????it for you? A.?buys???????????????????????????????????B.?bought???????????????????????????????????C.?sells???????????????????????????????????D.?sold 7.—How long has he owned the company? —??????? ??1987. A.?Since?????????????????????????????????????B.?In?????????????????????????????????????C.?From?????????????????????????????????????D.?For 8.— Did you go shopping last week? — ________. A.?Yes, I did????????????????????????B.?Yes, I do????????????????????????C.??No, I don't????????????????????????D.?No, I'm not 9.—She is ______ and has trouble walking,so we help her go to school every day. —You're a good boy,son!It's good to help those ______. A.?disabled; in need?????????????????????????B.?ill; in fact?????????????????????????C.?lonely; in a way 10.What color ________ the socks? A.?can????????????????????????????????????????B.?do????????????????????????????????????????C.?are????????????????????????????????????????D.?Is 11.—Where is my bag? I can't find it. —Don't worry. It must be ?????????in your room. A.?somewhere???????????????????????B.?anywhere???????????????????????C.?everywhere???????????????????????D.?nowhere 12.— When ?????????you ?????????to learn to skate? — Five years ago. A.?do; start?????????????????????????B.?will; start?????????????????????????C.?had; started?????????????????????????D.?did; start 13.Let's play ______ basketball after school. A.?a??????????????????????????????????????????B.?an??????????????????????????????????????????C.?the??????????????????????????????????????????D.?\ 14.—? ? ? ? ? ? ? ? ? ?? —They are $30. A.?How much is it?????????????????????????????????????????????????B.?How much are these socks C.?How old are you???????????????????????????????????????????????D.?What are these socks 15.The number of Tik Tok users(抖音用户)______ sharply since Tik Tok _____ in 2016. It's really popular now. A.?has risen; appeared??????????????????????????????????????????B.?have been risen; appeared C.?have raised; was appeared??????????????????????????????D.?has been raised; was appeared 二、完形填空 ??? Arnold Pointer, a professional fisherman from the south of Australia, set free (释放) a big female white shark that was ??? 1 ???in his large fishing nets. He thought she would have more and more babies. But now the fisherman is facing a(n) ?? 2 ???problem. The white shark is so ?? 3 ?to him that for nearly 2 years she hasn't left him ? 4 . She even follows him everywhere. ? 5 ??this, Arnold Pointer can't do fishing — all the fishes are scared at her, and he doesn't know ??? 6 ??to do anymore. ????? It is hard to drive away such an almost 17-feet-long shark for Arnold Pointer. We all know the white sharks are protected 7 ??the wildlife conservation. At the same time, some special feeling has been ? 8 ?between Arnold and “Cindy”, the name the fisherman has given the white shark. ?????? Arnold says, “Every time I stop the boat, she always comes to me, turns on her back and lets me pet (抚摸) her body and neck. She sings, turns her eyes, and moves her fins (鳍) up and down, hits the water 9 .” ??? Cindy is ? 10 ?an interesting animal that Arnold has to try to go fishing in different places. Doesn't Cindy know what her action means? Maybe she really doesn't understand. 1. A. built B. caught C. killed D. invented 2. A. strange B. exciting C. happy D. serious 3. A. thankful B. useful C. careful D. wonderful 4. A. alive B. aloud C. alone D. asleep 5. A. For instance B. Instead of C. Such as D. Because of 6. A. how B. when C. what D. why 7. A. up B. on C. by D. down 8. A. established B. achieved C. expected D. increased 9. A. sadly B. normally C. luckily D. happily 10. A. so B. such C. too D. much 阅读理解 A ?? My name is Takashi. I am ten years old. I live in Tokyo, the capital of Japan. Now I'd like to tell you something about my school day. ??? In the morning I get up at seven, and I eat breakfast at half past seven at a table called a kotatsu. We usually sit on mats with our legs under the table. ???? After breakfast, I start going to school at ten to eight. I usually wear a yellow hat and a T-shirt. The clothes can tell other people my address and my school. I go to school from Monday to Friday and every other Saturday. When it's lunch time, we eat in our classroom. Our teacher eats with us, too. Sometimes we have sushi, a kind of popular Japanese food. Many people in Japan like it very much. We make it with rice, fish and eggs. ????? My school day is not easy, but most of us enjoy it because we want to have a good future. (1)How old is Takashi? A.?He is 6 years old. ?????????????????????????????????????????????B.?He is 7 years old. C.?He is 9 years old. ?????????????????????????????????????????????D.?He is 10 years old. (2)When does Takashi get up? A.?At seven in the morning. ????????????????????????????????B.?At ten to seven. C.?At ten to eight.? ???????????????????????????????????????????????D.?At half past seven. (3)Where does Takashi eat his lunch? A.?At home???????????B.?In the classroom.?????????????C.?In the hotel.? ????????????????????D.?In the restaurant. (4)?What can we learn from the passage? A.?Takashi isn't from Japan. B.?Kotatsu is a kind of Japanese food. C.?Takashi doesn't eat lunch with his teacher. D.?We can know Takashi’s school from his clothes. (5)What's the best title for the passage? A.?My School Day in Japan.? ???????????????????????????????B.?My Favourite Food. C.?My Teacher and School. ?????????????????????????????????D.?My Breakfast and Lunch. B My dear friend. ??? I'm on vacation on an island(岛)in Greece.I arrived on Saturday morning.I stay in a hotel and it has a pool.The island is beautiful.It is hot and sunny here every day. ??? Yesterday ,I went to the beach early in the morning.I took a long swim and then I sunbath(沐目光浴).Next.I had lunch at a small restaurant near the beach.I met some boys from Romania at the restaurant.They were all very friendly.After lunch we played volleyball on the beach. ??? This morning, I went to Delos.After that I went shopping and I bought you a nice gift.I'm sure you'll like it. ??? See you when I get home. ??? Love; ??? Helen Mr. James Hook 1128 West Fourth Avenue New York NY10003 USA 根据材料内容选择最佳答案。 (1)When did Helen get to me island in Greece? ??? A.?On Saturday morning.???????????????????????????????????B.?On Saturday afternoon. C.?On Sunday morning.?????????????????????????????????????D.?On Sunday afternoon. (2)How is the weather on the island? ??? A.?Cloudy and cold.???????B.?Hot and sunny.???????C.?Sunny but cold.???????D.?Hot but cloudy. (3)What did Helen do yesterday? ??? A.?She played tennis.?????????????????????????????????????????B.?She visited Delos. C.?She went shopping.???????????????????????????????????????D.?She sunbathed on the beach. (4)Helen and James are?????? . ??? A.?teacher and student???????????????B.?sister and brother???????????????C.?classmates???????????????D.?friends (5)Where is James now? ??? A.?In Greece.?????????????????????B.?In the USA.?????????????????????C.?In China.?????????????????????D.?In the UK. C ??? Sam had a great time on the trip to Qingdao last summer. He got up early and went there so fast by bus. The weather was cloudy. Luckily, it didn't rain. First he went to the G-olden Beach. He had a lot of fun on the beach. He watched the waves breaking on the shore(海浪拍岸). He went fishing and took some photos there. After that, he visited The World of Underground Sea. There were too many people. He watched the dolphin show. The dolphin was quite smart and friendly. Also he saw different kinds of fishes and animals. They were very interesting. He went round the World and bought some lovely and cheap gifts. (1)Did Sam take the train to Qingdao? (2)How was the weather? (3)Did he have a good time on the Golden Beach? (4)What did he visit after he visited the beach? (5)How were his gifts'? D ??? We went on a school trip to New York. We had a good time. There were twenty-four students and three teachers. It was a five-day trip, and we visited some attractions (景点). ??? We stayed at a hotel and six people had one room. We often had our meals out of the hotel—there were a number of restaurants nearby. We went around the city, and we were really given quite a lot of freedom(自由). So long as (只要) we were back to our rooms by 10 p.m., we could go where we wanted to. I was surprised at how safe I felt walking around New York in small groups. My friends and I enjoyed ourselves on the trip. I would like to advise it to anyone. If you decide to go, you will have a great time! (1)What is the message mainly about? A.?A picnic??????????????????????B.?A school trip.??????????????????????C.?Ice-skating??????????????????????D.?Shopping. (2)How many people went on the trip? A.?Six????????????????????????????B.?Ten????????????????????????????C.?Twenty-four????????????????????????????D.?Twenty-seven. (3)According to the passage, which of the following is NOT true? A.?Six students lived in one room in the hotel. B.?Students had to get back to the hotel by 10 pm. C.?Students spent five days on the trip. D.?Students had their meals in the hotel. (4)What did the author think of the trip? A.?He had a good time.???????????????????????????B.?He wanted more freedom on the trip. C.?He didn't want to come back.????????????D.?He was surprised at how dangerous New York was. (5)What does the underlined word "advise" mean in Chinese? A.?说??????????????????????????????????????B.?推荐??????????????????????????????????????C.?建议??????????????????????????????????????D.?喜欢 四、翻译 1.电视剧《人民的名义》自三月份开播以来受到数百万人的欢迎。 The TV series In the Name of People has become popular among________of people ________ it was shown in March. 2.莉萨,你量过你的体温了吗? Lisa,have you________yet? 3.你的成功取决于你做了什么和你怎么做。 4. (1)皮特是一个诚实的男孩,是吗? Pete is an honest boy,??________ ________?? (2)雨下得如此大以致我不得不呆在家里。 It is raining???________???? heavily????________???? I have to stay at home. (3)这是一个多么有趣的故事啊! ________ ?________? interesting story this is! (4)别在阳光下看书,否则你的眼睛会受到损害。 ________? read in the sun,?????________??? you will have your eyes hurt (5)我们应该学会与别人友好相处。 We should learn to ________ ?________??? well with others. 5.根据汉语提示完成下列句子,一空一词。 (1)不要把任何热的东西投进垃圾桶。 Don't put ________ ________ ________ the rubbish bin. (2)突然,他听到有人耳语:"别害怕!" ________, he ________ someone ________ to him: "Don't be afraid!" (3)后来,消防队员来把火扑灭了。 Later, some firemen came and ________ ________ the fire. (4)信不信由你,我五岁的时候会拉小提琴。 ________ ________ ________ ________, I could play the violin when I was 5. (5)上周,一个五岁的女孩迷路了,在街上哭。 Last week, a five-year-old girl ________ ________ ________ and was crying in the street. (6)这双鞋子看上去很漂亮,我想试穿一下。 This pair of shoes ________ ________. I want to ________ ________ ________ 五、书面表达 书面表达。请根据下面提供的信息写一篇不少于60词的短文。 You Your best friend 年龄 14岁 15岁 外貌 很高,留着短发 很高,有点胖,大眼睛 爱好 打篮球,下棋 打篮球,读书 性格 更活泼,更风趣 更文静,更勤奋 ? ??Tom is my best friend . He is …… 答案 一、单选题 1. B 2. D 3. A 4. A 5. C 6. B 7. A 8. A 9. A 10. C 11. A 12. D 13. D 14. B 15. A 二、完形填空 16. (1)B;(2)D;(3)A;(4)C;(5)D;(6)C;(7)C;(8)A;(9)D;(10)B; 三、阅读理解 17. (1)D (2)A (3)B (4)D (5)A 18. (1)A (2)B (3)D (4)D (5)B 19. (1)No, he didn't. (2)It was cloudy.??? (3)Yes, he did. (4)He visited the World of Underground Sea. (5)They were lovely and cheap.? 20. (1)B (2)D (3)D (4)A (5)C 四、翻译 21.millions;since 22. taken your temperature 23. Your success depends on what you do and how you do it. 24. (1)isn't ;she (2)so ;that (3)What ;an (4)Don't ;or (5)get ;along/ on 25. (1)anything;hot;into (2)Suddenly;heard;whispering (3)put;out (4)Believe;it;or;not (5)lost;her;way (6)looks;beautiful/nice/smart/pretty;try;them;on 五、书面表达 26. ???Tom is my best friend . He is my best friend. He is 15 years old and I am 14 years old.we are in the same class. I am more lively and more interesting. He is More quiet, more diligent. He likes playing basketball and reading ,but I like playing and playing chess.I am tall and have short hair. He is tall too,but he is a little heavy and has big eyes.

  • ID:4-6104060 七年级(下册)Unit 11 How was your school trip 单元测试(A)(含答案)

    初中英语/新目标(Go for it)版/七年级下/Unit 11 How was your school trip?/本单元综合与测试

    七年级(下册)Unit 11 How was your school trip?单元测试(A) 一、单选题 1.My mother _______ some cakes for us every day.??? A.?makes????????????????????????????????????????B.?make??????????????????????????????????????C.?made? 2.—Did you learn ???????? —Yes. I did. I learned quite a lot. A.?something?????????????????????????B.?nothing?????????????????????????C.?everything?????????????????????????D.?anything 3.— I'll go lo Beijing for a trip next weekend. — Great! ?????????. A.?Good luck???????????????????B.?Best wishes???????????????????C.?Have a good time???????????????????D.?I'm sorry 4.It rained first, but then ???????????sun came out again. A.?a??????????????????????????????????????????B.?the??????????????????????????????????????????C.?an??????????????????????????????????????????D.?/ 5.— Have we got any ???? ? ? for Spring Festival? — Yes. We have got some milk. And we want to get some juice too. A.?fruit????????????????????????????B.?drinks???????????????????????????????C.?vegetables????????????????????????????????????D.?meat 6.— Where is the cake I made this morning? — We ________ it, Mom. Can you make another one for us? A.?will eat????????????????????????????????B.?eat????????????????????????????????C.?ate????????????????????????????????D.?were eating 7.Mike,can you show us??? your school now? ??? A.?of?????????????????????????????????????B.?to?????????????????????????????????????C.?around?????????????????????????????????????D.?along 8.We can not see___sun if it is couldy. A.?the?????????????????????????????????????????B.?a?????????????????????????????????????????C.?an???????????????????????????????????????????D.?/ 9.She was ??????in science when she was young. A.?interesting?????????????????????????????B.?good?????????????????????????????C.?interested?????????????????????????????D.?well 10.— How ________your weekend? — It ________ great. But I ________ tired now. A.?was; was; am???????????????????????B.?is; was; was???????????????????????C.?is; is; am???????????????????????D.?is; is; was 11.The poor girl had to do ??????????because her parents were not at home. A.?everything?????????????????????????B.?anything?????????????????????????C.?nothing?????????????????????????D.?something 12.Now everyone, please turn to Page________ and look at the ________ picture. A.?Fifth; five???? ?????????????????????????B.?Five; fifth???????????????????????C.?Fifth; fifth?????????????????????????D.?Five; five 13.Do you know robots can ?????????with people? A.?play chess?????????????????B.?play the soccer????????????????????C.?play violin?????????????????D.?play the tennis 14.—?????? was the book sale in your school library last Sunday? —Great.?? A.?When??????????????????????????????????B.?How??????????????????????????????????C.?Where??????????????????????????????????D.?What 15.Sam opened the door and ________ a lovely dog outside. A.?finds????????????????????????????????B.?will find????????????????????????????????C.?finding????????????????????????????????D.?found 二、完形填空 ??? Last summer I went to Hawaii with my family.It was a very 1 trip. We flew there. It was my first time to take a 2 . I felt very excited.When we got there,we found a nice hotel 3 the sea. We lived there for five days. We 4 early every day.After breakfast,we went to the beach(海滩).My brother and I 5 in the sea and played games on the beach.My father took 6 of us.My mother sat on the chair 7 read her favorite book. ??? We visited many beautiful places and 8 a lot of food there.The food was very delicious.I also made two 9 there.They were very friendly and invited 10 to their homes.The trip was very nice and we want to go there again next year. 1. A. exciting??? B. difficult C. important D. terrible 2. A. bus? B. train C. plane D. boat 3. A. in??? B. near? C. on D. at 4. A. came home??? B. went to sleep C. got up D. made a wish 5. A. slept? B. grew C. studied D. swam 6. A. messages?? B. photos?? C. lessons D. seats 7. A. so? B. but C. and D. or 8. A. ate? B. visited C. made D. showed 9. A. dumplings??? B. snowmen C. robots D. friends 10. A. them B. us C. her D. him 阅读理解 A ?? Now people in England, the US and many other countries celebrate Mother's Day. Mother's Day is on the second? Sunday of May. On this day, children give flowers, cards, chocolate and other things to their mothers, but they don't give money to them. And they also make presents for their mothers. And some of them get up early to cook breakfast for their mothers. They also help their mothers do housework. They want to show their love to their mothers. They know if? they have no mothers; they can't live a happy life. ??? Many people in China celebrate this festival for their mothers because they want to show? their love to their mothers too. In every Chinese family, the mother looks after? the children, does the housework and cooks meals for the family, so she is quite hard-working and she is always busy in the family. Now more and more people celebrate Mother' Day in China. (1)When is Mother's Day? A.?The first Sunday of May. ?????????????????????????????????B.?The second Sunday of May. C.?The first Saturday of February. ??????????????????????D.?The second Saturday of February. (2)What presents do mothers usually get on Mother's Day? A.?Flowers, money and cards. ?????????????????????????????B.?Flowers, money and chocolate.??????? C.?Flowers, cards and chocolate. ????????????????????????D.?Money, cards and chocolate. (3)On Mother's Day, children don't ____________. A.?make presents ????????????B.?cook breakfast ????????????C.?get up late ??????????????????D.?do housework (4)What does the underline word “hard-working” mean in the passage? A.?勤劳的.????????????????????????????B.?聪明的. ???????????????????????????????C.?美丽的. ?????????????????????????????????D.?困难的. (5)Why do many Chinese people celebrate this festival for mothers? A.?Because they know Mother's Day. ?????????????????B.?Because their mothers are very busy. C.?Because they have mothers. ??????????????????????????D.?Because they love their mothers very much. B ???? Han Mei went to Qingdao on vacation. The first day the weather was terrible! It was cloudy and rainy. Han Mei took a bus to a park. The park was crowded but very interesting. It was sunny and hot the next day. Han Mei went to the beach. She played soccer and went skateboarding. It was great!? The last day she visited her aunt and uncle. In the evening, they went to the movies. They watched a very funny comedy. 根据短文内容,回答下列问题。 (1)How was the weather the first day? ________? (2)How did Han Mei go to the park? ________? (3)Where did Han Mei go the next day? ________? (4)Who did Han Mei visit the last day? ________? (5)What kind of movie did Han Mei watch?? ________? C ? American boys and girls love watching television.? Some children spend six hours a day in school and four to six hours a day in front of the television set.? Some even watch television for eight hours or more on Saturday.? ?? Televisions are like books or films.? A child can learn both bad things and good things from them.? Some programs help children to understand the news,? and others show people and places from other countries or other time in history.? With television,? a child does not have to go to the zoo to see animals or to the ocean to see a ship.? Boys and girls can see a play,? a concert or a game at home.? Television brings many places and events into our homes.? Some programs show crimes (犯罪活动) and other things that are bad for children,? so parents sometimes help them to find other interesting things to do. (1)Some children spend eight hours or more ________ on Saturday. A.?studying????????????B.?playing card games????????????C.?watching TV????????????D.?helping their parents (2)On television children can see ________. A.?games??????????????????????B.?big animals??????????????????????C.?oceans??????????????????????D.?almost everything (3)Children usually spend ________ a day in school. A.?six hours??????????????B.?more than eight hours??????????????C.?only a few hours??????????????D.?four hours (4)“Television brings many places and events into homes. ” means ________. A.?television makes things happen in homes B.?we can know places and events without going to see them C.?we can see houses and buildings on TV D.?we can find them easily (5)Parents sometimes help their children find other things to do when there is ________ for children. A.?a bad program?????????????????B.?an animal?????????????????C.?a game?????????????????D.?an uninteresting film D ??? We went on a school trip to New York. We had a good time. There were twenty-four students and three teachers. It was a five-day trip, and we visited some attractions (景点). ??? We stayed at a hotel and six people had one room. We often had our meals out of the hotel—there were a number of restaurants nearby. We went around the city, and we were really given quite a lot of freedom(自由). So long as (只要) we were back to our rooms by 10 p.m., we could go where we wanted to. I was surprised at how safe I felt walking around New York in small groups. My friends and I enjoyed ourselves on the trip. I would like to advise it to anyone. If you decide to go, you will have a great time! (1)What is the message mainly about? A.?A picnic??????????????????????B.?A school trip.??????????????????????C.?Ice-skating??????????????????????D.?Shopping. (2)How many people went on the trip? A.?Six????????????????????????????B.?Ten????????????????????????????C.?Twenty-four????????????????????????????D.?Twenty-seven. (3)According to the passage, which of the following is NOT true? A.?Six students lived in one room in the hotel. B.?Students had to get back to the hotel by 10 pm. C.?Students spent five days on the trip. D.?Students had their meals in the hotel. (4)What did the author think of the trip? A.?He had a good time.???????????????????????????B.?He wanted more freedom on the trip. C.?He didn't want to come back.????????????D.?He was surprised at how dangerous New York was. (5)What does the underlined word "advise" mean in Chinese? A.?说??????????????????????????????????????B.?推荐??????????????????????????????????????C.?建议??????????????????????????????????????D.?喜欢 四、翻译 根据汉语意思完成英语句子。 (1)你对画画感兴趣吗? Are you ________??________?painting? (2)这些农民去年种了草莓。 The farmers ________??________?last year. (3)总的来说, 这次旅行非常好。 ________??________??________?, the trip was great. (4)你爬过山吗?不, 我没有。 — ________?you ________?a ________?? — ________?, I ________?. (5)不要担心, 他会喂鸡的。 ________?________?. He can ________??________??________. 五、书面表达 假如你是李华,上周你去北京旅游。请根据下面表格中的内容提示给你的美国笔友Andy写一封电子邮件,向他介绍你的这次北京之旅。 天气情况 晴朗,但有点热 旅行时间 一周 参观景点 长城(the Great Wall)、故宫(the Palace Museum)、颐和园(the Summer Palace)等许多名胜古迹(places of interest) 你的感受 虽然人特别多,很拥挤(crowded),但玩得非常开心 要点: 1).内容须包括所有要点提示,可适当发挥; 2).词数60左右,电子邮件的格式和开头已给出,不计入总词数。 Dear Andy, ??? How is everything going? 答案 一、单选题 1. A 2. D 3. C 4. B 5. B 6. C 7. C 8. A 9. C 10. A 11. A 12. B 13. A 14. B 15. D 二、完形填空 16. (1)A;(2)C;(3)B;(4)C;(5)D;(6)B;(7)C;(8)A;(9)D;(10)B; 三、阅读理解 17. (1)B (2)C (3)C (4)A (5)D 18. (1)It was cloudy and rainy. /It was terrible. (2)She took a bus to the park. /She went to the park by bus. (3)She went to the beach. (4)She visited her aunt and uncle. (5)She watched a comedy. 19. (1)C (2)D (3)A (4)B (5)A 20. (1)B (2)D (3)D (4)A (5)C 四、翻译 21. (1)interested ;in (2)grew ;strawberries (3)All ;in ;all (4)Did ;climb ;mountain ;No ;didn't (5)Don't ;worry ;feed ;the ;chickens 22.went;for;a;walk 23. (1)Is ;interested ;in ;swimming (2)All ;in ;all (3)learned ;a ;lot ;about (4)don't ;at ;all (5)along ;the ;way 24.too;many 25.talking;with;a;farmer 五、书面表达 26.One possible version: Dear Andy: ??? How is everything going? ??? Last week I went on a trip to Beijing. It was sunny, but a little hot. I visited many places of interest like the Great Wall, the Palace Museum and the Summer Palace.I spent one week there. There are too many visitors and every place was crowded,but I had fun there. ??? If you'd like to visit Beijing, I'll show you around it ??? Yours, ??? Li Hua.

  • ID:4-6104056 七年级(下册)Unit 10 I’d like some noodles.单元测试(B)(含答案)

    初中英语/新目标(Go for it)版/七年级下/Unit 10 I’d like some noodles./本单元综合与测试

    七年级(下册)Unit 10 I’d like some noodles.单元测试(B) 一、单选题 1.Mr. Li is always patient to give me ????on how to work out the problems. A.?an advice?????????????????????????????B.?many advice?????????????????????????????C.?some advice 2.British people eat ________ a lot, and they are cooked in different ways. A.?potato???????????????????????????????B.?potatoes???????????????????????????????C.?beef???????????????????????????????D.?chicken 3.People have birthday cakes ???????????candies. A.?on???????????????????????????????????????B.?in???????????????????????????????????????C.?with???????????????????????????????????????D.?into 4.— Would you like to lend me some money? — I'd love to, _______ I left my purse at home. A.?so????????????????????????????????????????B.?and????????????????????????????????????????C.?or????????????????????????????????????????D.?but 5.In this group, most of the members are ???????. A.?twenty year olds????????????????????B.?twenty-year-old????????????????????C.?twenty-year -olds 6.— I don't have _______ to tell him the bad news. ?— Why not ask his parents _______a talk with him? A.?attention; have???????????B.?courage; have???????????C.?courage; to have???????????D.?attention; to have 7.—The boys were crazy when Spiderman came along at the parade in the Universal Studio. ?—Of course they were. You know, Spiderman was always those boys' favourite. A.?made a speech???????????????????????????B.?disappeared???????????????????????????C.?showed up 8.Please tell him to leave the window ________. A.?open??????????????????????????????B.?opened??????????????????????????????C.?is open??????????????????????????????D.?opening 9.—How is your mother? —__________ A.?I'm fine.?????????????????B.?She is my mother.?????????????????C.?She is fine.?????????????????D.?She is a teacher. 10.He's gone to the library ,_______ he ?????????????????? A.?isn't?????????????????????????????????B.?doesn't?????????????????????????????????C.?hasn't?????????????????????????????????D.?wasn't 11.I'd like a cake ________ cream on it. A.?for???????????????????????????????????????B.?on???????????????????????????????????????C.?with???????????????????????????????????????D.?of 12.The old scientist has made a great contribution ?????????the moon.???? A.?in explore????????????????????????B.?to explore????????????????????????C.?explore????????????????????????D.?to exploring 13.This kind of flower only?????? in winter, so we can't see it in summer. A.?enters???????????????????????????????B.?appears???????????????????????????????C.?leaves???????????????????????????????D.?sleeps 14.?????? ?lunch, Cindy likes ?????. A.?For, tomatoes??????????????????????????????B.?For, potato??????????????????????????????C.?In, salad 15.What __________ bad weather! A.?a??????????????????????????????????????????B.?an??????????????????????????????????????????C.?the??????????????????????????????????????????D.?/ 二、完形填空 " Wanted: A violin. Can’t pay much. Call…" The ad in the newspaper made me remember my childhood. Because my family was 1 , I couldn’t have a violin. So I asked, "Daddy, may I have a?? 2 ?" Daddy’s face looked sad. But a few weeks later, Daddy went home with a case in his hand. Inside the case was a second—hand violin for seven dollars. No one could know how 3 ?I was when I took my violin to school for my first lesson. Several years later, I became famous as a violinist. And then, I carefully 4 the violin away. Now 5 ?this ad, I discovered the case deep in my closet(储藏室). I put it on the table. Then I picked up the 6 ?, walked to the telephone and called the number. Later in the day, a man aged about 30 knocked at the door. "I’ve been expecting someone can answer my advertisement.? My daughter wants a violin so? 7 ," he said, examining my violin. "How much is it?" I said, " 8 dollars. " "Are you surer" he asked. "Seven dollars," I? 9 ?and then added, "I hope your daughter will be 10 ?to have it and enjoy it as I did. " I smiled, but I found my tears roiling down my face. 1. A. rich B. poor C. large D. small 2. A. drum B. guitar C. violin D. piano 3. A. surprised B. excited C. bored D. interested 4. A. carried B. put C. took D. threw 5. A. about B. by C. in D. for 6. A. ad B. violin C. case D. newspaper 7. A. badly B. easily C. quickly D. luckily 8. A. Ninety B. Twenty C. Seven D. Five 9. A. repeated B. showed C. reminded D. suggested 10. A. clever B. sad C. afraid D. happy 三、阅读理解 A ?? Hello, everyone! My name is Bob. I have a good friend. His name is Paul. He is a yellow dog. I like him very much. ?????Every morning Paul runs with me, and we play in the park every afternoon. Paul is very fat. He likes eating beef hamburgers for breakfast. For dinner, he likes fish. Paul likes red. He has two red hats. Look! They are on my bed. ?????? But Paul is lost now. Please help me. My telephone number is 312-3216. My E-mail address is paul2014@sina.com. Thanks.?? (1)?Paul is ________. A.?Bob’s brother???????????????????B.?a dog????????????????????C.?Bob’s classmate??????????????????????????D.?a cat (2)Paul _________ every morning. A.?runs with Bob???????????B.?plays with hats?????????????C.?eat hamburgers???????????????????D.?watches TV (3)Where do Bob and Paul play every afternoon? A.?at home???????????????????????B.?at school?????????????????????C.?in the park????????????????????????D.?in the library (4)Which of the following is NOT true? A.?Paul is Bob’s friend.???????????????????????????????????????B.?Paul has two red hats. C.?Bob’s telephone number is 312-3216.?????????D.?Bob likes eating beef hamburgers and fish. (5)Bob writes the passage(文章) to _______. A.?thank Paul????????????????B.?introduce(介绍) Paul????????C.?ask for help?????????????????????D.?show his love B Lost:A white dog My name is Alan Green .My phone number is 216-0911 .You can e-mail me at alan ?6515@163.com Found:A purple schoolbag An English book ,a dictionary and some keys are in it .My name is Rita Black .My phone number is 612-7878 . Found : A photo I found a photo in the shcool library .A teacher ,a girl and a boy are in the photo .The teacher is in a blue jacket .Is it yours ? Call Mike at 216-9871. Lost : A model plane I lost my model plane .I must find it .Call Tony at 678-0911 . E-mail me at tony 808@126.com (1)Alan can't find his ???????. A.?schoolbag???????????????????????????B.?dog???????????????????????????C.?photo???????????????????????????D.?model plane (2)What is NOT in the schoolbag ? A.?A dictionary?????????????????????B.?An English book?????????????????????C.?A notebook?????????????????????D.?Keys (3)What color is the teacher's jacket ? A.?White???????????????????????????????????B.?Yellow???????????????????????????????????C.?Blue???????????????????????????????????D.?Red (4)If (如果)you find a model plane ,you can call ??????. A.?Alan????????????????????????????????????B.?Tony????????????????????????????????????C.?Mike????????????????????????????????????D.?Rita (5)Mike's telephone number is ??????. A.?216-9871?????????????????????????B.?678-0944?????????????????????????C.?216-0911?????????????????????????D.?612-7878 C ?? If you are sitting at a table with people you don't know, it is impolite to smoke without first asking if it will disturb them. At American restaurants and coffee shops, cold water is usually served before you order. You may find the bread and the butter are free, and if you order coffee, you may get a free refill. ??? Most cities and towns have no rules about opening and closing time for stores and restaurants, though they usually do make rules for bars. Especially in big cities, stores may be open 24 hours a day. Serving in restaurants are often large. If you can't finish the meal but would like to enjoy the food later, ask the waiter or the waitress for a “doggie bag”(剩菜袋). It may have a picture of a dog on it, but everybody knows you are taking the food for yourself. Tips are not usually added to check. You should leave a tip of about 15% on the table when you leave. In some restaurants, a waiter or waitress often brings your check on a plate, and you can put your money there. Then the waiter or the waitress brings you your changes. (1)______is usually served before you order at American restaurants or coffee shops. A.?bread??????????????????????????????B.?Butter??????????????????????????????C.?Coffee??????????????????????????????D.?Cold water (2)American people always _____ when servings are too large for them. A.?take the food home for their dogs B.?leave the food on the table and go away C.?take the food home in doggie bags for themselves. D.?ask the waiter or the waitress to keep the food for them. (3)If you spend $120 for your meal, you’ll probably leave a tip of________. A.?$10??????????????????????????????????????B.?$18??????????????????????????????????????C.?$30??????????????????????????????????????D.?$50 (4)How can you give tips in America? A.?They are usually added to the check. B.?They are added to the price of the meal. C.?A tip is usually 1/5 of the price of the meal. D.?You can leave them on the table when you leave. (5)Which of the following is TRUE according to the passage? A.?It’s bad manners to smoke if the people who sit at the same table mind it. B.?At American restaurants and coffee shops, bread, butter and coffee are all free. C.?American people never sit with people they don't know. D.?Few cities and towns make rules for bars in America. D ??? Tom is five years old. He has no brothers or sisters. He is a lovely boy. He doesn't go to school because he is too young. He likes to play with other children in the small park every day. ??? The park is near his building. In the park there are interesting things to see and play with. ??? Tom's parents love him very much. They often buy him nice things. This time, his mother buys some new clothes for him. The clothes are expensive and nice. Tom is very happy to wear them. ??? “Mum, can I go out and play with my friends? I want them to see my new clothes,” asks Tom. “All right, but please keep your clothes clean,” says Mum. “I am going to do some cooking. We will have supper after your father comes back.” At about six, his father comes back from work. And Tom goes home for supper. ??? “Why do you have much earth (泥土) on your clothes?” asks his mother. ??? “Because I have some falls(摔跤), ” answers Tom. “You should not make the nice clothes dirty” Mother says. ??? “I'm sorry, Mum” says Tom, “But I have no time to take off my clothes when I fall.” (1)Tom ____________. A.?is six years old????????B.?is a student? ?????????C.?is five years old????????D.?has a brother and a sister (2)How do you know Tom's parents love him very much? A.?They let him play with other small children.??B.?They let watch TV all day. C.?They often buys some nice things for him.????D.?Tom doesn't go to school. (3)How does Tom make his clothes dirty? A.?Hi friends make his clothes dirty. B.?He has some falls. C.?He doesn't like the new clothes. D.?He takes off his new clothes and puts them on the dirty earth. (4)The word “lovely ” means __________. A.?淘气的????????????????????????????????B.?可爱的????????????????????????????????C.?好看的????????????????????????????????D.?喜爱的 (5)Which is not right? A.?Tom doesn't go to school.??????????????????????????????B.?There is a small park near his home. C.?Before Tom falls, he takes off his clothes.??????D.?Tom often goes out to play with his friends. 四、翻译 (1)扬州是最适合我们居住的地方。 (2)如果明天不下雨,我们就去公园野炊。 (3)政府已采取措施为雅安人民捐款。 (4)他如此地粗心以致于他被要求将这个单词抄写五遍. (5)越来越多的人意识到保护环境的重要性。 五、书面表达 每年的8月8日是"全民健身日", 为了让这项运动更加深入人心, 某英文杂志的"运动与健康"栏目正在以Let's Do Exercise为题, 向广大中学生征文, 请根据下列表格中的要点提示写一篇文章, 向栏目投80词左右的英文稿件。(参考词汇: keep fit, train a person's character, PE classes) 运动的重要性 运动的时间与方法 ·保持健康 ·培养个人性格 …… ·上学时步行或骑自行车 ·体育课做各种锻炼(跑步, 打篮球……) ·周末和朋友去爬山、游泳等…… 答案解析部分 一、单选题 1. C 2. B 3. C 4. D 5. C 6. C 7. C 8. A 9. C 10. C 11. C 12. D 13. B 14. A 15. D 二、完形填空 16. (1)B;(2)C;(3)B;(4)B;(5)D;(6)D;(7)A;(8)C;(9)A;(10)D; 三、阅读理解 17. (1)B (2)A (3)C (4)D (5)C 18. (1)B (2)C (3)C (4)B (5)A 19. (1)D (2)C (3)B (4)D (5)A 20. (1)C (2)C (3)B (4)B (5)C 四、翻译 21. (1)Yangzhou is the best place\the most suitable place for us to live(in). (2)If it doesn't rain tomorrow, we will go to the park to have a picnic\go on a picnic. (3)The government has taken actions to raise money for the people in Ya'an. (4)He was so careless that he was asked to copy the word five times. (5)More and more people realize the importance of protecting the environment. 五、书面表达 26. It’s very important for us to do exercise. Doing exercise can not only help us keep fit, but also help to train a person’s character. What’s more, doing exercise helps us to study better. We can do exercise whenever we want. It is good for us to go to school on foot or by bike. In PE classes, we can do all kinds of exercise, such as running, jumping, playing basketball and so on. On weekends, we can climb mountains or go swimming with our friends. Also, we can go hiking during the vacations. Let’s do exercise and have a healthy lifestyle together!

  • ID:4-6104050 七年级(下册)Unit 10 I’d like some noodles.单元测试(A)(含答案)

    初中英语/新目标(Go for it)版/七年级下/Unit 10 I’d like some noodles./本单元综合与测试

    七年级(下册)Unit 10 I’d like some noodles.单元测试(A) 一、单选题 1.I don't like ????????. A.?onions, tea or porridge????????????????????????????????????B.?onions, tea and porridge C.?onion, tea or porridges????????????????????????????????????D.?onion, tea and porridges 2.There are many ______? in the supermarket. A.?special???????????????????????????B.?a special????????????????????????????C.?specials???????????????????????????D.?special’s 3.I don’t like eggs,hot dog???????? onions. A.?and???????????????????????????????????????B.?or???????????????????????????????????????C.?but????????????????????????????????????????D.?so 4.— Would you like to have dinner with us? ? — I'd love to, ________ I'm too busy now. A.?and????????????????????????????????????????B.?or????????????????????????????????????????C.?but????????????????????????????????????????D.?so 5.My brother likes???????? , so he likes?????? noodles very much.??? A.?potato;potato???????B.?potatoes;potato???????C.?potatoes;potatoes???????D.?potato;potatoes 6.— Mom, can you teach me ________ to make tomato and egg noodles? — Yes, sure. It's easy. A.?when??????????????????????????????????B.?what??????????????????????????????????C.?where??????????????????????????????????D.?how 7.Look at the candles in the cake, Ann. Can you ??????????in one go? A.?blow it out?????????????????B.?blow out it?????????????????C.?blow them out?????????????????D.?blow out them 8.—What would you like? —I'd like _______ milk. A.?a glass of???????????????????????B.?two glass of???????????????????????C.?a glass???????????????????????D.?some glasses 9.—What kind of noodles would you like, small, medium or large? —_______. I'd like noodles _______ eggs and tomatoes. A.?Yes, please; with????????B.?No, thanks; on????????C.?Medium, please; with????????D.?No, I don't; from 10.There is little milk in the fridge, ________? ? A.?is there???????????????????????????????B.?isn't there???????????????????????????????C.?is it???????????????????????????????D.?isn't it 11.— _______ noodles would you like? —Beef noodles. A.?What kind of?????????????????????B.?What size?????????????????????C.?How much??????????????????????D.?How many 12.— Would you like ??????????my home? — Yes, I'd like to. A.?to come?????????????????????????B.?come to?????????????????????????C.?to come at?????????????????????????D.?to come to 13.一Do you have????? penfriends in Australia? 一Yes,I have???? penfriends there. ??? A.?some;any?????????????????????B.?some;some?????????????????????C.?any;some?????????????????????D.?any;any 14.My mother keeps many??????? , but she never eats?????? . ??? A.?chickens;chicken?????B.?chicken;chicken?????C.?chicken;chickens?????D.?chickens;chickens 15.Could you please get me some ________? I'm hungry. A.?apple??????????????????????????????????B.?water??????????????????????????????????C.?bread??????????????????????????????????D.?egg 二、完形填空 ??? People in different 1 ?like to eat different food. 2 kind of food do people in the UK 3 ?to eat? Fish and fried 4 ?chips are very 5 ?in the UK. Sometimes people 6 ?them at home,but they usually go to a fast food 7 ?to buy them. They can have them 8 ?the restaurant or 9 ?them away home .Sometimes, they 10 ?like to eat them in a park. 1. A. country B. countries C. city D. town 2. A. Who B. When C. What D. How 3. A. would like B. like C. likes D. enjoys 4. A. potato B. potatoes C. potatos D. tomatoes 5. A. cheap B. large C. popular D. dear 6. A. cooking B. cook C. cooks D. to cook 7. A. restaurant B. library C. supermarket D. mall 8. A. in B. on C. under D. at 9. A. get B. bring C. take D. to take 10. A. and B. also C. too D. either 阅读理解 A ???? I’m Cindy. Today is January 20th. It’s my birthday. I get up at 7:30am. My parents say“Happy birthday!” to me. ????? Today I get lots of gifts(礼物) from my parents and my friends. My father gives me a book. My mother gives me a blue skirt. Ben, one of my good friends, gives me a basketball. There is a green note on my table. It says,“ I’m your gift, and I’m behind your schoolbag.” Aha, it’s a radio! It’s from my brother, Jim. ?????? I’m a very happy girl. I love my family and my friends very much. (1)?Cindy’s birthday is on _________. A.?January 19th?????????????????B.?January 20th????????????????C.?January 21st??????????????????D.?January 22nd (2)Cindy’s ________ gives her a book as a birthday gift. A.?brother????????????????????????????B.?mother????????????????????????????????C.?father?????????????????????????????????D.?friend (3)Cindy’s mother gives her ________? as a birthday gift. A.?a blue shirt???????????????????????B.?a book????????????????????????C.?a red skirt????????????????????????D.?. a blue skirt (4)Ben gives Cindy_________ as a birthday gift. A.?a basketball?????????????????????????B.?a radio????????????????????????C.?a skirt???????????????????????????D.??a schoolbag (5)The radio is ________. A.?on the bed????????????????????????????????????????????????????????B.?on the table C.?in Cindy’s schoolbag?????????????????????????????????????D.?behind Cindy’s schoolbag B ??? Emma's Restaurant Tel: 765-8080 Address: No.28 Jinhai Street, next to White Tree Park Opening time: 9: 00 a. m.—9: 30 p. m. You can eat here or take away the food. Ice-cream is free on Wednesday. ??? Staples (主食) Beef hamburger: ?$5 (small) $7.5 (medium) $9 (large) Vegetable hamburger: ?$3 (small) $4.5 (medium) $6 (large) Dessert Ice-cream: $3 Apple pie (馅饼): $5 Banana pie: $5.5 Drinks Orange juice: $5 (large) Green tea: $10 (large) (1)Emma's Restaurant ________. A.?is next to White Tree Park???????????????????????????????B.?doesn't have a telephone C.?is a Chinese restaurant?????????????????????????????????????D.?is on Beihai Street (2)When can you buy food at Emma's Restaurant? A.?At 7: 30 a. m.????????????????B.?At 8: 00 a. m.????????????????C.?At 3: 00 p. m.????????????????D.?At 10: 00 p. m. (3)If Helen wants to buy a large beef hamburger and a large glass of orange juice, she needs ________. A.?$8??????????????????????????????????????B.?$12.5??????????????????????????????????????C.?$14??????????????????????????????????????D.?$19 (4)At Emma's Restaurant, there are NO ________. A.?mutton pies??????????????????????????????????????????????????????B.?large cups of green tea C.?medium beef hamburgers???????????????????????????????D.?small vegetable hamburgers (5)Which of the following is TRUE? A.?Three ice-creams are $15. B.?You can only eat at the restaurant. C.?You can eat noodles at the restaurant. D.?You needn't pay for the ice-cream on Wednesday. C ??? People drink tea. There are many kinds of tea. There is black tea. There is green tea. There is white tea. There is yellow tea. People drink a lot of tea in China. Some people drink it because it is good for them. It makes them healthy. Many people drink it because it tastes very good. It is delicious. ??? People drink a lot of green tea in Japan. People drink a lot of green tea in South Korea, too. In Vietnam, people like to drink coffee first. Then they drink tea. ??? People drink a lot of tea in England. Every afternoon, people drink tea. It's “tea time”. English people like to drink their tea with milk in it. Many people drink black tea in the US. In the South, people like to drink sweet tea. Sweet tea is cold black tea with sugar (糖) in it. ??? Most tea comes from China. Some tea comes from India or Sri Lanka. Kenya, Japan and Indonesia also grow (种植) tea. (1)How many kinds of tea are mentioned (被提及) in the passage? A.?Two.???????????????????????????????????B.?Three.???????????????????????????????????C.?Four.???????????????????????????????????D.?Five. (2)In China some people drink tea because it makes them ________. A.?healthy????????????????????????????????B.?young????????????????????????????????C.?smart????????????????????????????????D.?warm (3)People like to drink coffee before tea in ________. A.?Japan??????????????????????????B.?South Korea??????????????????????????C.?Sri Lanka??????????????????????????D.?Vietnam (4)In England, people like to drink tea with ________in it. A.?sugar????????????????????????????????????B.?milk????????????????????????????????????C.?juice????????????????????????????????????D.?ice (5)Most tea comes from _________. A.?India???????????????????????????????B.?Japan???????????????????????????????C.?China???????????????????????????????D.?Indonesia D ??? Jennifer and William live in New York.They have a daughter, Emma,but 3-year-old Emma doesn't live with them.She is in California with her grandparents.It is Jennifer's birthday today.Jennifer and William come to a nice restaurant to celebrate (庆祝). Waiter:Good evening,how can I help you today? William:We'd like a table for two, please. Waiter:This way,please. Jennifer:Thank you.Can we have a menu(菜单)?· Waiter:Here you are.My name is Alan.I'm your waiter today.Would you like to hear today's specials? William:Sure. Waiter:Well.today's specials are chicken soup and fish and chips(炸鱼薯条). Jennifer:OK.I'd like fish and chips. William:I would like to have pasta (意大利面食)with tomatoes. Waiter:OK.Would you like to have some salad? Our salads are great. Jennifer:I'd like a green salad. Waiter:Very good.Would you like something to drink? Jennifer:Oh.Water is OK. William:I would like some orange juice,please. Waiter:OK.So that's a green salad, fish and chips and water, pasta with tomatoes and orange juice. Jennifer:Yes,that's right. 根据材料内容选择最佳答案。 (1)Jennifer and William eat out to celebrate???????? ? . A.?William's birthday?????????B.?Jennifer's birthday?????????C.?New Year's Day?????????D.?Women's Day (2)What are today's specials at the restaurant? ??? A.?Pasta and salads.??????????????????????????????????????????????B.?Pasta and chicken soup. C.?Fish and chips and salads.?????????????????????????????D.?Chicken soup and fish and chips. (3)Who'd like a green salad? ??? A.?Jennifer.????????????????????????????B.?William.????????????????????????????C.?Alan.????????????????????????????D.?Emma. (4)What would William like to drink? A.?Water.???????????????????????B.?Milk.???????????????????????C.?Orange juice.???????????????????????D.?Apple juice. (5)What can we know from the material? ??? A.?Jennifer is William's sister.???????????????????????????????B.?Alan works at the restaurants. C.?Emma lives with her parents.????????????????????????D.?William would like chicken noodles. 四、翻译 (1)在饺子馆, 我们有一些非常不错的特价水饺。 We have some ________?________?in the House of Dumplings. (2)你想要多大碗的面条??? ________?________?bowl of noodles would you like? (3)我想要一份中碗的面条。 I'd like a ________?________?of noodles. (4)你要点菜吗? May I ________?________?________? (5)他们喜欢哪种面条? What ________?________?noodles do they like? 五、书面表达 假如你的朋友在外宾大街新开了一家Meet All水饺馆,请你根据下面表格中的提示给这家水饺馆写一则广告,向前来就餐的外国朋友介绍一下Meet All水饺馆。 种类 牛肉水饺、羊肉水饺、猪肉(pork)水饺和蔬菜水饺。 特色餐 牛肉水饺是本馆的特色餐,大碗每份15元,中碗12元,小碗10元。 特价日 周末。 要求:1)内容须包括所有要点提示,可适当发挥; ??? 2)词数70左右,开头已给出,不计入总词数。 Meet All House of Dumplings ?? ?Welcome to Meet All House of Dumplings.? ????? 答案 一、单选题 1. A 2. C 3. B 4. C 5. B 6. D 7. C 8. A 9. C 10. A 11. A 12. D 13. C 14. A 15. C 二、完形填空 16.(1)B;(2)C;(3)B;(4)A;(5)C;(6)B;(7)A;(8)A;(9)C;(10)B; 三、阅读理解 17. (1)B (2)C (3)D (4)A (5)D 18. (1)A (2)C (3)C (4)A (5)D 19. (1)C (2)A (3)D (4)B (5)C 20. (1)B (2)D (3)A (4)C (5)B 四、翻译 21.What's a symbol of long life? 22. making ;a ;wish 23. (1)great ;specials (2)What ;size (3)medium ;bowl? (4)take ;your ;order (5)kind ;of 24.If you finish your homework,you can watch TV. 25. (1)make;wish (2)getting;popular (3)bring;to (4)blow;out (5)cut;up 五、书面表达 26.One possible version: Meet All House of Dumplings ??? Welcome to Meet All House of Dumplings.In our restaurant,there are all kinds of dumplings. We have beef dumplings, mutton dumplings, pork dumplings and vegetable dumplings.And the beef dumplings are our great special.A large bowl of beef dumplings is 15 yuan, a medium bowl is 12 yuan,and a small bowl is 10 yuan .On weekends, all the dumplings are on sale.Come and enjoy the? delicious dumplings in Meet All House of Dumplings!

  • ID:4-6104049 七年级(下册)Unit 9 What does he look like 单元测试(B)(含答案)

    初中英语/新目标(Go for it)版/七年级下/Unit 9 What does he look like?/本单元综合与测试

    七年级(下册)Unit 9 What does he look like?单元测试(B) 一、单选题(共15题;共30分) 1.?It__________ me 2 hours to buy a birthday present for Amy. The present__________19 yuan. A.?takes, spends??????????????????B.?costs, takes???????????????????C.?spends, costs?????????????????D.?takes, costs 2.—Today I'll go to the zoo with my parents. —____________ A.?Yes, pleasure.?????????????B.?Have a nice day.??????????????C.?What a good day.????????????D.?Good idea. 3.— There ___________ a picture on the wall for a long time.?? — Oh, right. It's so beautiful. A.?have had??????????????????????????B.?has had??????????????????????????C.?have been??????????????????????????D.?has been 4.—____________?? —I'd like to buy a present for my father. A.?What are you doing????????????????????????????????????????B.?What can I do for you? C.?What do you want to be???????? ???????????????????????D.?What do you do? 5.— Yellow Mountain is wonderful. Hope we will visit it again. ?— _________. A.?I agree with you??????????B.?Have a good time????????????C.?That's OK??????????D.?It's very kind of you 6.Linda is ________ medium build ________ long hair. A.?in; of????????????????????????????????B.?in; with????????????????????????????????C.?of; with????????????????????????????????D.?of; of 7.My friend Jack__________ a party__________ his birthday. A.?have; on?????????????????????????????B.?has; in?????????????????????????????C.?has; on?????????????????????????????D.?have; for 8.?__? _bad weather it is! It`s rainy for two weeks. A.?What?????????????????????????????????B.?What a?????????????????????????????????C.?How?????????????????????????????????D.?How a 9.The shoes are?????? . Why not try them on?They're also on sale. ??? A.?comfortable???????????????????????????????B.?cheap???????????????????????????????C.?tidy???????????????????????????????D.?cold 10.— Hi, Li Ming .How_______ you, Jack???? — I'm OK,???????? . A.?is, thank?????????????????????????B.?is, thanks?????????????????????????C.?are, thank?????????????????????????D.?are, thanks 11.He could properly deal ????all kinds of situations. A.?to???????????????????????????????????????B.?into???????????????????????????????????????C.?at???????????????????????????????????????D.?with 12.— Is Sally thin or heavy? — ________. She's of medium build. A.?Yes, she's thin????????????B.?No, she's heavy????????????C.?She's thin????????????D.?She isn't thin or heavy 13.— ________? ? — He is of medium build and has straight hair. A.?What does his uncle do???????????????????????????????????B.?What does his uncle look like C.?What can his uncle do?????????????????????????????????????D.?What is his uncle doing 14.— Listen! Kate is singing in the next room. —It ______ be Kate. She has been on business in Hong Kong. A.?can???????????????????????????????????B.?may???????????????????????????????????C.?can't???????????????????????????????????D.?mustn't 15.He has something wrong with his ________. He can't see anything. A.?legs???????????????????????????????????B.?eyes???????????????????????????????????C.?mouth???????????????????????????????????D.?face 二、完形填空 Mrs.? Wilson is my neighbor(邻居). She ??? 1 ??at a post office and she meets lots of people ?? 2 ??. She is ??? 3 ??to everyone and likes helping others. She is over fifty years old, ?? 4 ???she looks very young(年轻). She is of ? 5 height and thin. She has long,? curly,? brown ?? 6 ??. She likes to wear a red T-shirt and jeans. She ? 7 ??like a movie star. She really likes 8 ?shopping on weekends and she always buys many beautiful clothes. She always? 9 ??,?“Old people still want 10 ??beautiful! ”People all like her very much. 1. A. works B. work C. working D. is work 2. A. everyday B. nobody C. every day D. no body 3. A. friend B. friendly C. bad D. badly 4. A. or B. also C. but D. and 5. A. medium B. very C. never D. / 6. A. beard B. look C. hair D. build 7. A. looking B. looks C. look D. be 8. A. go B. goes C. going D. to 9. A. says B. speaks C. tells D. say 10. A. to do B. be C. to be D. / 三、阅读理解 A ?? We have a new classmate in our class. She is thirteen years old. (3) She is a shy girl with short and brown hair.? She is not tall or short. (4)But she is a little bit heavy. Her face is round,? like an apple. She has two big black eyes and a small nose. Her mouth is big,? but her ears are small. She likes red. But today she is wearing a yellow sweater,? blue jeans and brown shoes. She dislikes getting up early,? so she is usually late for school. She doesn’t like to talk to others. She likes little animals. She has a little black dog. She and the dog are good friends. (1)—How tall is the girl? —She is of medium h________?. (2)—What color is the girl’s hair? —It is b________?. (3)把句子(3)、(4)翻译成汉语。 (3)________? (4)________? (4)The Chinese meaning of the black word “round” is ________.????????? (??? ) A.?长的??????????????????????????????????B.?方的??????????????????????????????????C.?瓜子形的??????????????????????????????????D.?圆的 B A Special Lesson ??? When I was a foreign teacher in China, every day I taught English to my students and they taught me about China. One day the topic turned to saying “I love you”. I was shocked (震惊) to learn that not one of my students has said this to their mothers, nor had their mothers said it to them. ? “Does your mother love you?” “Of course,” they answered. “How do you know?” was my logical question. They responded that their moms cooked and always told them what they were doing wrong to show their caring. I was stunned (使目瞪口呆). So mom's cooking and criticizing read out as “I love you”. ? “Then do you say ‘I love you’ to her?” They agreed that getting good grades, followed by good jobs would be how they showed their love. ??? I come from a culture where most people are expressive enough, so I repeated these questions in classes over time. Gradually, I began to get different responses. Some of them had exchanged those sentiments with their moms. ??? One of my favorite stories of change came from a girl. When she came home from university, her mother met her at the door and hugged her. This had never happened before, but her mom said, “Now that you have gone, I have more time to myself. I noticed that in some places mothers and children hug each other and I decided it was a good idea and that I would begin hugging you.” ??? In my family we all say “I love you” a lot. While it is true that we often say the words without having great depth of feelings at that moment, it is almost like a blessing we give each other. Those three words carry a world of meaning, even when said as a greeting, but most especially if they are the last words we say to or hear from those we love. (1)The foreign teacher _________. A.?comes from America????????????????????????????????????????B.?is a young woman C.?is expressive enough????????????????????????????????????????D.?knows much about China (2)Why was the foreign teacher shocked? A.?Because her students say "I love you" to her. B.?Because the students' mums don't love them. C.?Because the students don't know the meaning of “I love you”. D.?Because the students and their mums didn't say “I love you” to each other. (3)In paragraph 5, what's the real meaning of the mom's hugging? A.?She is meeting her daughter at the door. B.?She loves her daughter and misses her. C.?She is glad that she has more time to herself. D.?She finds it interesting to hug her daughter. (4)What's the main idea of the passage? A.?Say “I love you” more to your family. B.?Say “I love you” a lot to Chinese people. C.?Say “I love you” as a greeting to others. D.?Say “I love you” without great depth of feelings. C ?? Weekends are short. They are only two days out of a seven-day week. To make your weekends look longer, you need to plan it better. Here are some ideas. ??? ★Get up at your usual time. The biggest mistake(错误) is to think that the weekend is a good chance(机会) for getting up late. So getting up early can make you feel the weekends are longer. ??? ★Finish homework as early as possible. Nobody wants to do homework, but we have to do it. The earlier you do it at the weekend, the better you will feel. You can do homework from 7:00 a.m. to 9:00 a. m. on Saturday morning. After doing your homework , you can plan your weekends well. ??? ★Go out to enjoy weekends. Weekends feel longer if you get out and enjoy them. Think about what you like to do. Plan a sports activity, for example, playing football in the park. You can also plan to go to a museum, a zoo, or a park. (1)?How to spend your short?? ________?????? ?? (2)Some ?________? (3)To make you feel weekends are ???________?? ?,you should get up at your ?________?time though( 虽然) weekend is a good chance to ________??up late (4)The earlier you do it at the weekend, the better you will feel. So you should finish your homework as ?________? ?as possible. Then you can plan your weekends after ?________?? ?your homework. (5)________?? ?a sports activity, for example, playing ?________??in the park. You can plan to go to a museum or a park, ??________??? ?. If so ,you will feel weekends longer D I am Alice. I like Wechat. It is fast, convenient and fashionable. And you can use it for free. It can be used in my mobile phone. It has hold-to-talk voice messaging function. I am a fan of Leehom Wang. Through Wechat, Leehom Wang often says something to me. It's amazing. I am David. I love Micro blog. I update my Micro blog when I am free. We can share instant (即时的) messages with each other. I often look through Yao Chen's Micro blog. She has many followers. I make many friends with them. I often write something on my Micro blog, for example, “I'm in blue today. I didn't pass the exam.” Then many friends comfort me. I share my birthday party, my new phone, my new coat, etc. with my friends. It is fun. I'm Lily. I don't like Wechat or Micro blog. I don't believe them. There are so many crimes(愚蠢行为) on Wechat. Many people are cheated (欺骗) because they believe in other people they meet on Wechat easily. It is not a real world. As to Micro blog, I don't think it is a good way to make friends. And you should write something no more than 140 words. I like keeping diaries. I don't want my secrets known by others. I am a low-key(低调的) girl. (1)Who loves Micro blog? A.?Alice.?????????????????????????????B.?David.?????????????????????????????C.?Lily.?????????????????????????????D.?Leekom Wang. (2)What does Alice think about Wechat? A.?It's fast and convenient.???????????????????????????????????B.?It's fashionable but slow. C.?It's safe and useful.??????????????????????????????????????????D.?It's fun but expensive. (3)Why doesn't Lily believe Wechat? A.?Because many people are cheated on Wechat easily. B.?Because she doesn't like to say anything to her friends. C.?Because she doesn't think it is a good way to make friends. D.?Because she prefers keeping diaries to showing secrets to others. (4)Which of the following statements is NOT mentioned in the passage? A.?We chat has hold-to-talk voice messaging function. B.?David can share his feelings instantly on Micro blog. C.?Lily prefers reading to writing. D.?There is a word limit on Micro blog. (5)From the passage we can learn David is _______. A.?a low-key boy??????????????B.?an open-minded boy??????????????C.?a stupid boy??????????????D.?a lazy boy 四、翻译 (1)你能帮我学英语吗? Can you ________ ________ to learn English? (2)我需要三双袜子。 I need ________ ________ ________ socks. (3)你想要什么颜色? ________ ________ do you want? (4)我们又仅售30元的黑色鞋子。 We have ________ ________ for only 30 yuan. (5)她以合理的价格买了这架钢琴。 She buys the piano ________ ________ ________ ________. 五、书面表达 假如你是Millie, 今年13岁,请根据以下提示向同学们介绍你的生活方式 Lifestyle Exercise dance, swim, play football/ basketball/volleyball… Breakfast egg, bread, milk Lunch meat, fish, vegetables… Dinner have soup, fruit, vegetables… drink lots of water, have enough sleep, keep happy every day 要求:句意连贯,语法正确,要点齐全,书写认真.可适当发挥,词数80词左右. 答案解析部分 一、单选题 1. D 2. B 3. D 4. B 5. A 6. C 7. C 8. A 9. A 10. D 11. D 12. D 13. B 14. C 15. B 二、完形填空 16. (1)A;(2)C;(3)B;(4)C;(5)A;(6)A;(7)B;(8)C;(9)A;(10)C; 三、阅读理解 17. (1)height?? (2)brown (3)她是一个留着短棕色头发的腼腆女孩。 ;但是她有点胖。??? (4)D 18. (1)C (2)D (3)B (4)A 19. (1)weekends (2)ideas (3)longer ;usual ;get (4)early ;doing (5)Plan ;football ;too 20. (1)B (2)A (3)A (4)C (5)B 四、翻译 21.the;same;way 22.Cheer;up 23. (1)help ;me (2)three ;pairs ;of (3)What ;color (4)black ;shoes (5)at ;a ;good ;price 24.I'm surprised to see her here. 25.am;proud;of 五、书面表达 26.One possible version: ? My name is Millie. I am 13. I have a healthy lifestyle. I like to do exercise. And I dance and swim twice a week. I usually play football, basketball and volleyball after school. For breakfast, I have an egg, some bread and a glass of milk. For lunch, I have little meat, fish and much vegetables. For dinner, I have soup and eat some fruit, such as apples, bananas, oranges. And I have some vegetables. In the day, I like to drink lots of water. In the evening, I have enough sleep. So this helps me keep healthy everyday.

  • ID:4-6104046 七年级(下册)Unit 9 What does he look like 单元测试(A)(含答案)

    初中英语/新目标(Go for it)版/七年级下/Unit 9 What does he look like?/本单元综合与测试

    七年级(下册)Unit 9 What does he look like?单元测试(A) 一、单选题 1.Chinese people usually enjoy the moon______ the evening____ the Mid-Autumn Festival. A.?in; for?????????????????????????????B.?on; at????????????????????????????????C.?in; on?????????????????????????????D.?on; of 2.?At __________we eat rice dumplings and on__________ we make pumpkin lanterns. A.?Dragon Boat Festival, Christmas?????????????????????B.?Mid-autumn Festival, Halloween C.?Chinese New Year, Thanks Giving Day???????????D.?Dragon Boat Festival, Halloween 3.Bill ________ watch a football match next week. A.?is????????????????????????????????B.?is going to????????????????????????????????C.?goes????????????????????????????????D.?is going 4.—Are _______ your quilts, Mary? —No, ______ aren't.??????? A.?those; those????????????????????B.?these; they????????????????????C.?they; those?????????????????????D.?these; these 5.— What is your mother like? — ________. A.?She is fine??????????B.?She is friendly??????????C.?She is tall and thin??????????D.?She likes watching TV 6.I’ll try to _________ who broke the window. A.?find???????????????????????????????B.?find out??????????????????????????????C.?look for????????????????????????????????D.?look at 7.Tom ________ his father and his father ________ young. A.?looks like; looks???????????B.?looks like; looks like???????????C.?looks; looks like???????????D.?looks; looks 8.?There isn’t ______ juice in the fridge. Would you like ______ coffee? A.?some; some????????????????????B.?any; any??????????????????C.?some; any?????????????????????D.?any; some 9.You need to eat more every day.You are too????? . ??? A.?short????????????????????????????????????B.?tidy????????????????????????????????????C.?heavy????????????????????????????????????D.?thin 10.Alice Green _______ thin and _______ long curly hair. A.?is; is????????????????????????????????B.?is; has????????????????????????????????C.?has; is????????????????????????????????D.?has; has 11.Mr. Simmons ________a medium build, and he has yellow hair. A.?is????????????????????????????????????B.?has????????????????????????????????????C.?looks like????????????????????????????????????D.?isn't 12.I am sitting _________ my best friend in the cinema now. A.?front??????????????????????????B.?in front??????????????????????????C.?in front of??????????????????????????D.?in the front of 13.There are three people in my ____ .They are my parents and I . A.?home????????????????????????????????B.?house????????????????????????????????C.?school ?????????????????????????????????D.?family 14.Mary?????? come to our party,but she isn't very sure. ??? A.?may??????????????????????????????????B.?need??????????????????????????????????C.?mustn't??????????????????????????????????D.?can't 15.—What does Joe Brown look like? —Let me tell you __________. A.?what does he look like?????????????????????????????????????B.?what his name is C.?what he likes to do???????????????????????????????????????????D.?what he looks like 二、完形填空 On Sunday morning, Helen usually gets up very late. She washes her face and then goes out to 1 morning exercises. It is about 8.20 a.m. After eating her 2 , she goes to a shopping centre called Times Shopping Centre 3 her mother. The shopping centre is not far 4 ?their home. It only 5 them about 20 minutes to get there 6 , so they like walking there. Helen enjoys shopping 7 there very much. It is new 8 big. 9 many things, such as TVs, fridges, bikes, computers, clothes, books, food and drinks. There are many 10 ?too. There are men and women, old and 11 . Parents must 12 their children. The shopping centre is so big. Young children may get lost (迷失) in it. 13 do so many people come here to buy things? Do you know? Helen says that things there are usually good and 14 .The workers there are always nice and friendly. She also says that she would take 15 there and have a look if (如果)you come to her home. 1. A. play??????????? ?? B. do???????? C. run??? D. make 2. A. dinner???????? B. lunch?? C. supper?????? D. Breakfast 3. A. with???????????? B. to??? C. for????? D. of 4. A. to??????????????? B. into????? C. at?? D. from 5. A. takes???????????? B. makes??? C. spends?? D. costs 6. A. by foot?????????? B. use foot?????? C. on foot?? D. with foot 7. A. to????????????? ?? B. /? C. at?? D. on 8. A. but??????????? B. with?? C. and? D. or 9. A. They're????????? ? B. There are????? C. There be??? D. There is 10. A. students??? ?????? B. people? C. teachers? D. children 11. A. tall???????????? ?? B. short?????? C. young?? D. small 12. A. look for??????? ?? B. look like??? C. look at??????? D. look after 13. A. What????????? ? B. Who????? C. Why?? D. When 14. A. cheap????????? B. expensive????? C. big? D. new 15. A. you????????? B. them???? C. him??? D. her 三、阅读理解 A ???? Nie Jieming, a Chinese and Australian boy, is 12 years old. His father is Chinese and his mother is Australian. So his English and Chinese are very good. ?? ??Jamie likes dancing and singing. And Justin Bieber is his favorite singer. He especially likes his song Baby and he can sing it very well. Hip-hop is his favorite music. Jamie's favorite color is blue. And his favorite game is Plants vs Zombies. His favorite clothes' brand is Me & City kids. And he is the spokesman of this kind of clothes. ??? ?Jamie also likes acting. In August 2010, he took the first place in a Model Contest in Shanghai. ?? ??In the movie Love on That Day shown on April13th, Jamie acted as a boy called Mario and was popular with children. In Happy Camp, his program was wonderful and made us know a better Jamie. (1)Where's Jamie's mother from? A.?China?????????????????????????????B.?Australia?????????????????????????????C.?Japan?????????????????????????????D.?Singapore. (2)Who is Jamie's favorite singer? A.???????????????B.???????????????C.???????????????D.? (3)What is Plants vs Zombies? A.?It's a game??????????????????????B.?It's a color??????????????????????C.?It's a dance??????????????????????D.?It's a drink. (4)What does the underlined word "brand" mean? A.?资质?????????????????????????????????????B.?形状?????????????????????????????????????C.?品牌?????????????????????????????????????D.?广告 (5)Which of the following is TRUE? A.?Love on That Day is a movie???????????????????????????B.?Mario is Jamie's best friend. C.?Jamie never played in Happy Camp???????????????D.?Jamie likes doing Chinese kung fu. B ??? Some boys like wearing the same kinds of clothes as girls, and some of them have long hair, so sometimes it's difficult to tell whether (是否)they are boys or girls. ??? Today is Sunday. I have a walk with my grandmother in the park. My grandmother is 80 years old and she can't see well. After some time, my grandmother is tired (疲倦的), so she sits down on a chair. There is another person sitting on the chair, too. ?? “Hello,” my grandmother says to the person with long hair next to her. “Can you see the person with long hair under the big tree? Is it a boy or a girl? ” ? “Which (哪一个)one? ” asks the person. ? “The one eating under the big tree,” says my grandmother. ? “The boy?” says the person. “He's my brother Mark.” ? “Oh,” says my grandmother, “I don't know you are his sister.” ? “No, I'm not his sister. I'm his brother.” (1)What day is it today? (2)What does the writer do in the park with his/her grandmother? (3)How many people are sitting on the chair? (4)What is the person with long hair doing under the big tree? (5)Why does the writer's grandmother think the person next to her is a girl? C ?? Everyone hopes to have a healthy lifestyle. But do you know what a healthy lifestyle is like? Here are some ways to have a healthy life. Get active ?? This is the most important way of a healthy lifestyle. Walking, running, playing basketball and other sports will help you keep healthy. Keep clean ?? Keep the places around you clean. Unclean and untidy places can not only make you angry but also (不但…而且) make you ill. Eat healthily ?? Our health depends on (依赖于) our food, so everyone should remember to eat healthy food. The healthier food you eat, the healthier you will be. Live green ?? This is the easiest way to live a healthy lifestyle. Plant trees around your house. Try your best to use less(更少的) water. Stop using things if they are bad for environment. (1)How many ways does the passage tell people to have a healthy lifestyle? A.?Two.?????????????????????????????????B.?Three.?????????????????????????????????C.?Four.?????????????????????????????????????D.?Five. (2)?How will unclean places make people feel? A.?Sad.????????????????????B.?Angry and ill.??????????????????????C.?Happy and healthy.??????????????????????D.?Excited. (3)What does the underlined word “environment” mean in Chinese? A.?空气???????????????????????????????????B.?环境???????????????????????????????????C.?矿藏???????????????????????????????????????D.?垃圾 (4)From the passage, which of the following is the way to live green? A.?Getting lots of exercise.???????????????????????????????????B.?Keeping clean and tidy.???? C.?Planting trees.??????????????????????????????????????????????????D.?Eating more fruit and vegetables. (5)Which of the following is true according to the passage? A.?Get active is the only way to keep healthy.?? B.?You don’t need to keep your home clean. C.?You should try your best to use less water.? D.?Our health depends on our clothes. D I am Alice. I like Wechat. It is fast, convenient and fashionable. And you can use it for free. It can be used in my mobile phone. It has hold-to-talk voice messaging fun_ction. I am a fan of Leehom Wang. Through Wechat, Leehom Wang often says something to me. It's amazing. I am David. I love Micro blog. I update my Micro blog when I am free. We can share instant (即时的) messages with each other. I often look through Yao Chen's Micro blog. She has many followers. I make many friends with them. I often write something on my Micro blog, for example, “I'm in blue today. I didn't pass the exam.” Then many friends comfort me. I share my birthday party, my new phone, my new coat, etc. with my friends. It is fun. I'm Lily. I don't like Wechat or Micro blog. I don't believe them. There are so many crimes(愚蠢行为) on Wechat. Many people are cheated (欺骗) because they believe in other people they meet on Wechat easily. It is not a real world. As to Micro blog, I don't think it is a good way to make friends. And you should write something no more than 140 words. I like keeping diaries. I don't want my secrets known by others. I am a low-key(低调的) girl. (1)Who loves Micro blog? A.?Alice.?????????????????????????????B.?David.?????????????????????????????C.?Lily.?????????????????????????????D.?Leekom Wang. (2)What does Alice think about Wechat? A.?It's fast and convenient.???????????????????????????????????B.?It's fashionable but slow. C.?It's safe and useful.??????????????????????????????????????????D.?It's fun but expensive. (3)Why doesn't Lily believe Wechat? A.?Because many people are cheated on Wechat easily. B.?Because she doesn't like to say anything to her friends. C.?Because she doesn't think it is a good way to make friends. D.?Because she prefers keeping diaries to showing secrets to others. (4)Which of the following statements is NOT mentioned in the passage? A.?We chat has hold-to-talk voice messaging fun_ction. B.?David can share his feelings instantly on Micro blog. C.?Lily prefers reading to writing. D.?There is a word limit on Micro blog. (5)From the passage we can learn David is _______. A.?a low-key boy??????????????B.?an open-minded boy??????????????C.?a stupid boy??????????????D.?a lazy boy 四、翻译 (1)——你的朋友长什么样? ?——她很高很胖。 — ________ ________ your friend ________ ________? ? — She is very ________ and ________. (2)我长得像我妈妈。 I ________ ________ my mother. (3)咱们今晚去看电影吧。 Let's ________ ________ ________ ________ tonight. (4)迈克中等身材, 戴着眼镜。 Mike is ________ medium ________ and ________ ________. (5)布莱克夫妇打算下个月去澳大利亚度假。 Mr. and Mrs. Black ________ ________ ________ ________ on vacation in Australia next month. 五、书面表达 某国际学校需要招聘一名校医,具体要求如下: 1. 喜欢与年轻人交流; 2. 擅长与学生打交道; 3. 会说英语; 4. 年龄25~35岁的女医生; 联系电话:010-67581 联系人:李先生 请根据上述材料,写一则招聘启事,词数50左右。 答案解析部分 一、单选题 1. D 2. D 3. B 4. B 5. B 6. B 7. A 8. D 9. D 10. B 11. B 12. C 13. D 14. A 15. D 二、完形填空 16. (1)B;(2)D;(3)A;(4)D;(5)A;(6)C;(7)B;(8)C;(9)B;(10)B;(11)C;(12)D;(13)C;(14)A;(15)A; 三、阅读理解 17. (1)B (2)A (3)A (4)C (5)A 18. (1)It's Sunday. (2)The writer has a walk with his/her grandmother. (3)Two. (4)He is eating. (5)Because he has long hair. 19. (1)C (2)B (3)B (4)C (5)C 20. (1)B (2)A (3)A (4)C (5)B 四、翻译 21. (1)has ;black ;hair (2)has ;a ;round ;a ;nose (3)What ;do ;parents ;look ;like (4)the ;same ;differently (5)what ;looks ;like 22. (1)What ;does ;look ;like ;tall ;heavy (2)look ;like (3)go ;to ;the ;cinema/movie (4)of ;build ;wears ;glasses (5)are ;going ;to ;go 23. wears ;glasses 24.don't;always 25.going;to;the;movie(s);tonight 五、书面表达 26.??????????????????????????????????????????????????????????????????????????? A School Doctor Wanted ?? Do you like to talk with young people?? Are you good with students?? Can you speak English?? Are you a woman doctor of 25~35?? Do you want to work in a school?? If your answer is“Yes”,? then we have a job for you as a school doctor.? ?? Please call Mr Li at 010-67581.